but she aint messin with no broke niggah

känns helt underbart att vi handlade mat för 400 kronor nu. och att jag har 300 kvar på kontot. resten av december. dt ska alltså räcka till mat, julklappar, födelsedagsoutfit och nyårsklänning, ett par tågbiljetter, tvättmedel osv.
bra malin, bra!

i aint sayin shes a golddiggah

hej där.
har kommit hem igen nu och träffat petra. vi ska kolla klart på parlamentet nu och sen gå och handla innan vi ska käka våra älskade toasts.

imorgon blir dt middag hos jocke och anna. ska bli så jävla mysigt att träffa ossian. dt blir så långt mellan gångerna och han växer ju så satans fort den där lilla grabben.

annars då, allt bra? min dag har varit råmysig. så här borde man spendera varenda söndag! på fik med vänner. åkte ner på stan och träffade sasha vid två. vi satte oss på waynes direkt och satt där ett tag. sen joinade sanna och vi rörde oss mot storken för att käka älsklingsmackan, men eftersom dt var fullt där gick vi till unico istället och satte oss där till ungefär 6. så gick vi och satte oss på stationen och chillade tills mitt tåg kom.

jaja, nu ska vi sätta lite fart så vi kmr iväg till affären ngngång :) vi hörs senare eller imorgon.. kanske tisdag utifall att dt blir sent imorrn. så ni vet om jag inte skriver på länge. men är dt ngt viktigt så vet ni vart ni har mig.
puss och kram!

nobody knows my secrets, but you

nu är tänderna borstade, duschen avklarad, kläderna på, väskan snart packad och telefonsamtalet med petra avslutat. jag är redo att åka ner till uppsala centrum en sista gång på två veckor. åker ner om en halvtimme ungefär. ikväll åker vi hem med 7-tåget!

just dt... ps. dt är 26 dagar tills jag fyller år! wopidopishopidobi :)

puss och pill..


it felt so right

god morgon sötingar!
sovit gott?


själv har jag sovit som en prinsessa ända sen ungefär 1 inatt till 10 imorse. då ringde klockan. lyckades få till en snooze innan jag gick upp och käkade frukost. nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag ta mig neråt stan. usch, kmr få släpa jävla tunga väskan runt där och dö i axlarna. menmen, vad gör man inte för sina vänner :)
innan jag åker ska jag ringa petra också, kolla vilken tid vi ska ta tåget liksom.. sen bär dt av hemåt. mot sthlm, mot söder, mot dt jag förtillfället kallar hem. dt är så konstigt. dt här är ju fortfarande hemma. men där man har sina saker, dt är ändå dt som är hem-hem. och som ni märker är jag inte den bästa på att förklara sånna här knepiga grejer. men vad gör dt om hundra år när allting kmr kring..

anyhow var dt supergosigt igårkväll också. hela dagen gick i goshetsskala :) sånt gillar vi när man mår som jag har en tendes att må på lördagar... när jag kom dit var maria redan där, så medans madde käkade så kollade vi på vänner. sen snackade vi och kollade på massa gamla webcamfilmer på maddes dator. hahaha spåårade filmer, minst sagt! "previouslys on maddelito productions" hahaha sen när matte kom så satte vi på love actually eftersom vi var i ett litet juligt mode. käkade chips och drack coca cola också. jag har seriöst inte druckit varken coca cola eller annan läsk på väldigt länge! sen åkte vi hem vid halv 1 sisådär. trött och seg som en gnu gick jag och la mig på en gång :)

nej men, nu ligger jag här i sängen igen med datorn i högsta hugg. sa jag duschen så blir dt duschen!
vi hörs säkert innan jag packar ner datorn igen.
KRAM & PUSS


baby, i miss you more than words could say

oh god, im so tired!

nu har jag och fredrika chillat så hårt som är fysiskt möjligt. sen tre har vi kollat på två filmer, käkat en varsin pizza och en påse popcorn. nu ska vi börja gå upp mot täljsten, hon ska hem och jag ska till madde.

ha en råbra lördagkväll nu alla små sötingar!
puss och kram!


rise up

sådärja, nu har jag fräschat till mig lite. kläder är på, hår är tillrättavisat och sminket sitter väl ungefär där dt ska.. 



nej nu ljög jag. jag är lika skabbig som när jag vaknade.. har raggsockor och en stor tjocktröja på mig, endast. borde kanske sätta på mig en bh och ett par byxor?

nu blir dt råchill en sväng, dejt a la fredrik och malte med pizza och gos. ska möta fredrika om en kvart på västertorg. sen later tonight blir dt ännu mera gos hos madde med maria och mathilda (kanske moa och hannah också).

åh, jag lever aldrig så mkt som när jag får vara med mina vänner! fan vad jag har saknat er under de här två veckorna.

POZEN


is this the best you got in store for me?

god morgon eller whatever.
gårdagskvällen i korta drag. jag och fredrika drog från henne vid halv 11. ended up på firman och sen på efterfest hos arvid med amanda, (arvid förstås,) ville, sasha, linus och omar. kim och en 80a var också med på firman men dem skakade vi av oss på väg till luthagen. jag och fredrika gick hem (tar inte så lång tid i vanliga fall, han bodde jättenära unik) vilket var ganska drygt i högklackat och snöslask. jag lider med fredrika som hade 8cm pumps och var ganska glad över att jag hade stövlar som var lite varmare. vi kom i alla fall hem vid kvart över sex imorse så nu är jag helt död. möttes av folk som skulle till jobbet och 6an när jag kom längs min gata, och så var porten upplåst när jag kom fram. dt känns fortfarande helt skevt. anyway så har jag väl alltså sovit cirkus fyra timmar "inatt".. joy haha


så med tanke på hur jag mår nu är dt ganska lägligt att mamma är och hjälper till att flyttstäda hos min morbror och hans fru (jens mamma).
nu ska jag fortsätta må så här i två timmar till ungefär (så länge inte sanna ringer innan dt), sen ska jag ta mig i kragen och åka ner på stan.

ouf,
pussi


if i were a girl

hej ni.
sitter hos fredrikb nu och vi har precis börjat föra. försöker tigga skjuts hem av jossan också men hon verkar inte alltför pepp just nu. får smöra lite mer, slicka hennes rumpa lite, så kanske dt löser sig ;)
nu ska jag gå och hälla i mig lite mer vin. vi hörs later va. ni vet att ni kan ringa anytime och att jag älskar fyllesamtal!
puss på alla som känner sig fula idag. kom ihåg att ni är minst lika fina som vanligt :) puuussi

förövrigt så blev dt tigerjeansen och ett svart, glittrigt tublinne och stövlarna med högt skafft. om ni undrade.. ;)

if u aint got nothin

alltid... varenda jävla gång... så står jag här och har ingenting att sätta på mig. nya t-shirten tänkte jag ha imorgon eller på söndag, plus att dt är inte så jätteparty. kanske ska ta en svartglittrig tubgrej, eller ett rosa linne... eller dt nya gröna.. hm

jag ska fundera på saken..

you pray for me, don't you?

tju!

kom hem från stan för ungefär en timme sen och har sedan dess hjälpt mamma lite med maten. ska käka strax och sen fixa mig lite innan jag trippar över till fredrika. för övrigt så var dt jättemysigt att catcha upp lite med både sanna och sanna haha


båda dem ska förmodligen till people en sväng också så man lär ju springa (läs: dansa) in i varandra en del. yaya, nu börjar dt lukta riktigt mkt god mat här så jag ska chilla in i köket.. (hm, känns som att jag redan har skrivit så en gång idag :P)

puss på er, och puss på petra!


there's nothing that you can not do

nu sitter jag i skolan och håller på att installera skiten. kmr förmodligen ta sin lilla stund, tur att man kan surfa runt så länge.. annars vill jag mest komma iväg. wallström ska ringa min när som helst och sen när dt här är klart ska vi åka ner på stan. ska gå förbi ginis så jag äntligen får kramas med min plutt.

har förövrigt bestämt mig för att inte lämna tillbaka ett skit av dt jag köpte igår. dt gör ont i ekonomin att ha kvar allt men dt skulle göra ondare i hjärtat om jag lämnade tillbaka ngt. så de får stanna kvar hos mig. dominique, jag lägger upp bilder på skiten lite senare.. kanske när jag är tillbaka i sthlm.



and lord! forbid them glimmering saturday lights!


okej, jag är nog jordens vimsigaste just nu.. eftersom dt är fredag (och inte lördag som dt känns som att dt är) så ska jag inte alls träffa moa och maria idag, utan imorgon. så idag blir dt alltså till att åka till skolan, åka ner på stan och träffa sanna (kanske wallis också), umgås med jossan, sen hem och käka och fixa och allt sånt.
sådär, skulle bara tala om. nu har jag käkat frulle och duschat. sitter här i ett par sexiga trosor jag fick av finisarna när jag fyllde 17 (sååååååå länge sen), bh och handduksturban a la hanna wikberg på gothia -07 :) ska klä på mig ngt nu och sen käka lurre. puss på er!


somebody ordered too many drinks last night, somebody reckoned dancing on the bar's all right, somebody woke up next to someone else thinking some people thought about killing of themselfs.

måste tipsa om en apkanonbra låt.
saturday nights med hello saferide.
guuud så underbar! i love texten.

åh, jag har fortfarande inte lämnat sängen än. ligger och svarar på ngt sånt här undersökningsgrejs som statistiska centralbyrån har skickat hem till mig. och så pratar jag med * (KAN SÄGA SEN, herre min bre - ni vet han apsexiga) på msn så känns inte riktigt som läge att hoppa ur sängen. men vafan, så här kan jag inte hålla på. plus att jag börjar bli riktigt hungrig nu. så dags att dra mig vidare mot köket. vi hörs senare! pussiluren!


it's like this one is on me

god morgonnnnnnnnnnnnnnnnnn.
jag vill aldrig mer lämna min säng i hela mitt liv! gosh, den är så jävla skön och jag har sovit så jävla gott. anyway så hade jag ställt klockan på nio. stängde av den halvt i sömnen då som jag brukar och somnade snabbt om. vaknade nu dock för ungefär en kvart sen av ett sms.

vart lite fel i bloggen igårkväll.. så jag tänkte dra min dag igen och lite mer korrekt.
ska gå upp nu och käka frukost och sen hoppa in i duschen. medans jag klär på mig ska jag tänka ut ett bra och smidigt sätt att ta mig till skolan utan att bli helt blöt och slaskig. ska nog käka en tidig lurre innan jag åker till skolan också förresten. sen blir dt premiere och lite snack med några lärare. sen bär dt av ner på stan. hade helt glömt bort att jag ska träffa moa idag, så måste ringa henne innan jag åker till skolan och kolla läget. så efter premiere blir dt stan, träffa moa och kanske maria, kanske wallis och så sanna dårå. får bli lite intensivt där tror jag för strax efter tre ska jag nog träffa jossan. hon får ringa när hon har slutat helt enkelt så åker jag från stan direkt till henne. vi ska hem till farmor en sväng tror jag. hoppas jag får ta med mig bullar eller ngt till sthlm (gott!, näringsrikt :P). sen blir dt hem för att käka middag och fixa till sig lite och sen ska jag till fredrika på lite förkrök. sen blir dt förmodligen people, eller så kanske vi sätter oss ngnstans och chillar. vi får se :)

nu ska jag get to it så dt blir ngt gjort idag. har ju en del inplanerat :)
puss på er, ni är så himla fina!


if everything goes your way, should you turn your back?

tjo på er alla vänner där ute!

fick inte gå vid tre som jag trodde så jag dt blev tåget som gick 18.11. hann iaf med lite stresshopping på hms clubdag. har lovat dominique att lägga ut bild på mina inköp men pallar inte dt nu. kan iaf tala om att dt vart en halsduk, en svart skinnjacka, en tshirt och ett linne. vet dock inte om jag måste lämna tillbaka ngt pga av att jag kanske kmr behöva äta mat resten av den här månaden också... vi får se hur jag gör med den saken.

mamma var en riktig gullegris och hämtade mig på stationen. vi åkte hem och här hade hon lagat min favoriträtt, färdig och klar var den tillochmed. så jävla underbart gott! efter att jag hade käkat böt jag om från klänningen till en stor fet tjocktröja som går ner över rumpan, drog på mig gummistövlarna och den nya halsduken och begav mig för att möta fredrika. vi gick först till ica maxi för att hon skulle köpa godis. sprang in i jossan och farzan där också så nu har jag lovat att träffa henne imorgon vid tre. god hur ska jag hinna allt? menmen, dt löser sig dt med :) när godiset var inhandlat gick vi till lg (ghettot? nää) och unik för att hänga lite med sashie, arvid och nicko kom dit också och gosade. nu har jag precis kommit hem igen och har satt mig i sängen med en avokado och lite relax-surf.

eftersom jag sitter på min kära dator nu
så tänkte jag passa på att bjuda på en gammal goding :)


imorrn ska jag försöka komma upp i bra tid. sen ska jag till skolan för att installera premiere och sen kanske (om jag hinner) ska jag försöka ta mig ner på stan för att träffa sanna en sväng. kanske ska slå två flugor i en smäll och säga åt wallström (som precis har kommit hem från afrika) att följa med ner på stan. då har jag killed two så att säga. sen ska jag som sagt träffa jossan och sen blir dt utgång.

nej ni, ska surfa runt en pyttestund till och sen ska jag sussa gott i min alldeles egna säng. i love it! (saknar petras närvaro lite dock)
vi hörs imorgon!
PUSS och god natt!


do you ever long for me?

petra har fortfarande inte kommit hem och dt är nu officiellt rekordsent.. finns väl inte mkt annat för mig att göra än att gå och lägga mig i våran dubbelsäng ensam. ska försöka sova lite tills hon ringer och säger åt mig att låsa upp dörren. imorrn ska jag nog gå upp ganska tidigt också, så jag hinner packa ner sista grejerna. dt är bara att ringa om dt är ngt, passa på när jag är i uppsala liksom :) vi kanske kan träffas en sväng?
usch, mamma kmr bli ledsen när dt visar sig att jag knappt kmr vara hemma när jag är hemma. ble, aja inte så mkt att göra ngt åt. vi hinner ju träffas lite iaf :) på söndagmorgon typ haha innan jag åker ner på stan. ts, yä vi hörs kanske imorrn anyway. pussilur!


you're no good for me, why can't i walk away?

shulu!
hur står dt till?
sitter här och slökollar lite på 2½men, god i love that show! gick bra att jobba idag också. har suttit och ringt runt till maassormassormassor av medier för att dra pressen till ett mamma mia-event som var klockan sex idag. äh, ni är väl inte så intresserade.
bjuder på en dagens innan jag surfar vidare.

:) kram och puss!



if you got a family, then go gather

hej på er.
ska alldeles strax borsta tänderna och sen krypa ner i sängen bredvid petra. kmr kännas konstigt när man kmr hem att sova ensam :( ngn som vill sova med mig? annars får jag gå och lägga mig bredvid mamma. åh dt lär man ju nästan göra, har inte sovit med min mamma på tusen år <3

jaja, skulle inte prata om mina sängvanor nu utan bara uppdatera lite och tala om att jag lever. har jobbat igår och idag vilket blir mer än halva min vecka. slutar vid 3 på torsdag och är sen ledig fredag. dammit, honey im comin home!

hahahahahhahah nu kollar petra från filmen från i fredagskväll och ligger och asgarvar för sig själv. den filmen alltså, skulle inte byta ut den mot någonting i hela världen. däremot skulle jag ge jävligt mkt för att få varit där och sett när petra satte på sig ett par trosor ut och in, satte på sig en av mina klänningar över sin egen t-shirt, och on top of that försökte sätta på sig en plastpåse som baddräckt.. eller vad dt nu var hon försökte göra. dt är lite otydligt där med vad hon tänkte medans jag låg och sov på toaletten.. ;) usch. nu däremot ska jag inte sova på toaletten, utan i sängen. så puss och god natt på er!

juste.. ps, idag köpte vi lite godis. första gången jag äter dt på länge nu :) la mig ner och gjorde hundra situps och hundringen och lite sånt direkt efter. kände mig lite som två andra träningsfreak som jag har haft turen att lära känna :) puss på er, och puss på alla andra också. och puss på jonas!


if don't belive in tomorrow, i might aswell leave tonight

hej på er.
blir ett ytterst kort inlägg nu för alldeles strax ska vi börja fortsätta med grovklippningen.
tänkte bara säga att jag har fått ledigt på fredag, eftersom jag måste till skolan för att installera premiere. och så jobbade jag över 2 timmar idag, så slutar vid tre på torsdag.
och då, då mina kära vänner, då åker jag hem. då åker jag hem till alla er och till mammas goda mat med grönsaker! och frukt. jag har, sen jag började i sexårs (alltså sen jag var fem år), ätit minst ett äpple varje dag. oftast två (dt blir två frukter om dagen i över 12 år). och nu har jag inte ätit en frukt på två veckor. helt galet. min kropp och mitt psyke säger typ ifrån :/ men frukt är dyrt. grönsaker också. ligger man 1000 kronor back så är iofs allt dyrt. men två gurkor har vi iaf köpt.. och mamma hade skickat med lite majs. men jag har ändå saknat mammas mat, tro dt eller ej. snacka om att man lär sig uppskatta sånt.

ja men vafan, sa jag att dt skulle bli ett kort inlägg så ska dt fan bli dt också.
vi hörs imorgon eller senare ikväll.
puss!


that's what you get when you let your heart win

hoy på er!
igår vart en lugn kväll. 13 snart 30 och popcorn. kändes ganska självklart att inte göra ett jävla skit faktiskt :)

idag vaknade vi vid 11.. då gick vi upp och kollade på tv en stund sen åt vi brakfrukost. efter dt började vi grovklippa allt vi har filmat hittills. herre min bre. vi har typ 80gb.. efter EN VECKA. jeeesus. anyhow så har petra åkt iväg till sitt jobb nu för att måla lite fonder tills imorrn. då ska de nämligen foto halvnakna byggarbetskillar. jag är inte avis...?

känner att dt här inlägget är ganska splittrat och jag har väl egentligen inte så mkt att säga så jag får väl ta och avsluta lite nu och chilla vidare.. kanske ska klä på mig (ja, jag ser fortfarande ut som när jag vaknade imorse, it's one of those days and it's fabulous) och gå ut och fota lite.. tror att man kan få till sådär tragik-fina bilder såhär när dt är mörkt och kallt och brunäckligsnö och folk som har gosast in sig i massa varma kläder. men jag vet inte om jag orkar klä på mig och gå ut och frysa. så dt lutar nog åt att stanna hemma med min älgfilt :)

ps. förlåt fredrika, jag ska försöka att uppdatera lite oftare. men dt är så jäkla mkt med allt annat :/ försök göra som jag, jag tröstar mig med att mentalt vara hemma hos dig på söndagsdejt <3

puss på er alla väldigt saknade vänner!

will you come around?

hej på er.
hur var gårdagen för er?

well, jag ska inte snacka så mkt om våran.. finns film på facebook. ungefär så var hela kvällen och dt slutade med att jag vaknade vid tre, sittandes på toalettgolvet. går in i sovrummet där petra ligger i min klänning och stensover. när vi vaknar på morgonen är hennes händer helt svarta och hon har ingen aning om hur dt kmr sig. hon har bytt trosor och försökt sätta på sig en plastpåse som byxor. osv osv osv, finns oändligt mkt mer knäppa grejer som hände under natten.
galen kväll helt enkelt.
helt asvärd!
idag däremot.. har varit lite värre för både petra och mig. hej-kom-och-döda-mig beskriver väl bäst hur vi har mått.

vid 2 kom sasha in till sthlm och vi chillade runt på stan lite. åkte till söder och gick till sneakers and stuff där han hittade ett par skor. sen gick vi till coffeehouse by george och satt där ett tag och mös. sen gick vi upp i lägenheten och chillade här en stund med petra innan han drog. tog tåget för en timme sen ungefär. lagom till att jag börjar känna mig som en människa igen efter gårdagens bravader.

nu har vi precis käkat falukorv och pasta till middag och ska väl kolla på en film och poppa popcorn. sen inte ut som att dt blir utgång ikväll.. men vi får se var natten bär oss. you never know where you might end up when the night has gone by. den som lever får se, som jag brukar säga..
om inte annat så får ni ha en urmysig/råpartig/gosigosig lördag, eller iaf vad som är kvar av den. imorrn är dt söndag och sen är arbetsveckan igång igen. herregud, man blir ju deppig.

förresten, dt är fett med snö här nu. är dt dt i uppsala också? här ligger den tillochmed kvar på marken. ni vet ..den blir sådär härligt grå-brun-slaskig och ligger liksom på vägarna och trottoarerna och kladdar ner alla ens par skor. och så har dt frysit på under slasket så man halkar runt. fyfan! men lite julstämning blir dt allt när man tittar ut genom fönstret. that reminded me, jag kanske ska göra mig lite varm oboy.. åh så mysigt dt skulle vara såhär i kylan.

jaja, nu ska jag joina petra framför en film eller ngt :)
men som sagt, ha en underbar lördagkväll så ses vi ngn gång :)
pussiluren!

TILL MADELEINE, och alla ni andra som är intresserade såklart

fre, 21 nov - ut och dricka bira på söder
lör, 22 nov - sasha kmr hit
sön, 23 nov - petramalintime?
mån-tors, 24-27 nov - jobba
fre, 28 nov - jobba, åka till uppsala, people
lör, 29 nov - moa&maria
sön, 30 nov - tillbaka hem till sthlm
mån-tors, 1-4 dec - jobba
fre, 5 dec - jobba, moa&maria kmr hit, sover över
lör, 6 dec - mamma&jonas hit
sön, 7 dec - petramalintime?
mån-tors, 8-11 dec - jobba
fre, 12 dec - jobba, sen till uppsala, luciamovienight (TJEJER, VI BORDE KANSKE BOKA BILJETTER??!)
lör, 13 dec - free
sön, 14 dec - tillbaka hem till sthlm
mån-fre, 15-19 dec - jobba
lör-mån, 20-22 dec - chilla, köpa julklappar osv. free om ngn vill komma hit och panikinhandla sista julklapparna ;)
tis, 23 dec - åker hem till uppsala över julhelgen.

sådärja, där har ni typ mitt schema under praktikperioden fram till jul. vi har inte riktigt planerat in hur helgerna under våren ser ut än. i'll let you know as soon as i've got a plan. dt enda jag vet är att jag, maria och zantekillarna ska dra en krogenrunda den 6feb. sen den åttonde flyttar vi ju hem igen..
så.. ja, ni har ett par dagar kvar här under hösten om ni vill boka in ngt ;)

puss på er sötingar!

du kom liksom in med solsken

tjo!
hur är läget?

här är dt bra, sitter utan brallor i en av skönfotöljerna med ngt dåligt program på tvn och bara myser. käkat och jag gjort också, och nu väntar jag lite på att petra ska komma hem. är nog ungefär en timme kvar vilket är bra, då hinner jag fixa mig lite innan hon kmr också. ikväll ska vi ut och göra söder osäkert.

innan jag signar ut så tänkte jag bjuda på ett par bilder. jag tog dem idag när jag var ute och promenerade (läs: gick ärenden).
stockholm, du är så vacker på hösten!

nu ska jag sticka ner huvudet i mina väskor och leta reda på ngt moget att sätta på mig :)
hoppas alla njuter till fullo av sin fredagskväll.
dt ska iaf jag göra!

puss och kram!

when you have a love this strong, then forever doesn’t seem that long

hej på er såhär mitt på dagen.

SEKRETESBELAGT

vi hörs förmodligen ikväll. pussiluren!


when things just don't go my way

En blondin och en advokat sitter bredvid varandra på flyget.
Advokaten frågar om hon har lust att leka en lek?
Blondinen är trött och avböjer artigt, vänder sig mot fönstret för en blund.
Advokaten försöker med att leken är lätt och rolig,
 
- Jag ställer en fråga till dig, och om du inte vet svaret ger du mig 50 kr, och vice versa'.
Hon avböjer igen.
Advokaten säger upphetsat,
- OK, om du inte kan svaret ger du mig 50 kr,om jag inte kan svaret ger jag dig 5000 kr'.
Det får blondinen intresserad och hon går med på att leka.
Advokaten ställer frågan:
- Hur långt är det mellan jorden och månen?
Blondinen säger inte ett ord, plockar upp plånboken, tar fram en femtiolapp och ger den till advokaten.
- OK, säger advokaten, nu är det din tur.
Hon frågar advokaten,
-Vad går upp för en kulle med tre ben och kommer ner med fyra ben?
 
Advokaten tar upp sin laptop och söker bland alla referenser, inget svar.
Han kopplar upp med flygtelefonen och surfar på nätet, inget svar,
skickar mail till sina vänner och kollegor utan framgång.
Efter en timme väcker han blondinen och ger henne 5000 kr.
Blondinen säger,
- Tack, och vänder sig om för att fortsätta sova
Advokaten som är rejält upprörd väcker blondinen och frågar, vad är svaret?'
Utan att säga ett ord tar blondinen fram en femtiolapp, ger den till advokaten, och somnar om.

it's time we girls freaked out more

hej på er.

SEKRETESBELAGT!

ska börja ta mig hemåt nu. är hungrig som en varg och ikväll kmr lisa, mega och adam och ska sova över. undra hur vi gör med mat då, om dt blir donken eller om de köper med sig mat. för vi har typ ingenting hemma att bjuda på just nu.
jaja, sånt trams.. den som lever får se hur dt går helt enkelt.

nu ska jag åka..
puss på alla ni som har varit lite extra söta idag! <3


love was made for you and me

folket, jag har hittat en vinterjacka som jag vill ha. har sett den i ett skyltfönster varje dag till och från jobbet. idag gick jag in och provade den. helt underbar. satt som en smäck. olyckligtvis kostar den 4950 kronor och som fattig student som inte bor hemma går hela min ekonomi till mat just nu och eftersom mamma ska betala studentmössan vill jag inte ens fråga henne. och min pappa är snål. plus att 4950 är en hel del för en jacka, dt vet jag. och jag försöker att inte vara bortskämd, men den jacka har fan allt. jag hatar vinterjackor, men den här var underbar. fattar ni hur dt kändes att ta av sig den och gå därifrån. eftersom jag inte riktigt bara kunde lämna den så hängde jag undan den tills på fredag. helt i onödan egentligen.. men jag kunde inte. jag älskade den :(
...... rip!

anyway, nu har vi samplat in mer film på datorn, och .. vad ska man säga...? vi har inte ens varit här i en vecka än och vi har redan 37.2 gb. hur ska vi klara tio veckor? dammit.

äsch, den dagen den sorgen..
hur mår ni? hoppas allt är bra där hemma, och i resten av sverige såklart.
nu ska petra ha datorn tror jag. och jag ska gå och borsta tänderna. ni ser ju hur mkt klockan är ;)

<3 puss!


she got you at hello


godmorgon och godkväll kompisar :)
läget här är under kontroll. vart nudlar och mackor och popcorn till middag ikväll.. jag undrar hur jag ska göra med lurre imorrn, tar med mig ett paket nudlar och får köra microstyle imorrn om jag inte har ngn donken inom gångavstånd. jag gillar hur jag lever. haha faktiskt, så gör jag dt. sure, dt är dag 4 typ. men dt är nice, allt dt här med eget ansvar och just precis dt där lilla faktumet att jag bor i sthlm. och jag är fri. och jag bor i sthlm. och jag har alla möjligheter till att leva hur jag vill. fast på ett moget och vuxet vis förstås ;) ni vet.. ta sig upp på morgonen, göra frukost, åka till jobbet, åka hem, laga mat, fixa matlåda, gå och lägga sig i lagom tid. sen har vi ju såklart fixa tvätt-tid, kasta sopor, filma till prjektarbetet, duscha, diska, göra skoluppgifter osv, dra in dt i schemat så har ni mitt liv. dåligt med pengar har jag så dt lär bli ett telefonsamtal till pappa inom en snar framtid om bidrag till en vinterjacka. måste bara hitta en jag vill ha först så jag vet hur mkt pengar jag ska sikta på ;) mamma har iaf sagt att hon ska betala studentmössan (som gick på cirka 500 kronor), så resten (typ 200 kronor) betalar jag själv vilket är en tooooooootally asbra deal!

en sak som är lite jobbigt är att man inte får träffa sina kompisar :( jag saknar er jättemkt, dt ska ni ha jävligt klart för er! tur att jag inte är helt isolerad från folk här i storstaden. jag har ju petra runt mig mellan cirka klockan sex på kvällen till halv nio på morgonen. (hon är min fru, she's my lobster) sen har jag ju dominique mellan klockan 9 till klockan 4. sen nu kmr lisa och mega hit på torsdag och ska sova här, så dt blir lite nya människor. sen hoppas jag att ngn vill komma hit och umgås med mig på fredag. skulle vara supermysigt med lite shopping (fönstershopping för min del) och sen kanske lite gos.. ni vet att ni alltid får sova här förresten. sen nästa helg är jag (vi) också ouppbokade så då får ni också mer än gärna komma hit och hälsa på. sen kmr mamma och jonas hit på lördag-dag och fikar eller ngt. ska säga åt mamma att handla frukt och sånt till oss. gärna godis också :) sen helgen efter dt åker vi hem. lite rörigt nu men jag lovar att jag ska strukturera upp dt lite och sen skriva upp dt här i bloggen så ni får boka in ngt. för så jävla länge kmr vi inte vara här, så ni får passa på att parta i sthlm medans ni har ngnstans att sova ;)

jaja, nu sitter jag och funderar på om dt är försent och om jag orkar skutta in i duschen nu eller om jag ska göra dt imorgonbitti. blir nog imorgonbitti för annars blir dt så sent. och jag är trött så jag vill sova tidigt. so that's why jag ska avsluta dt här lite fint nu och sen stänga av datorn.

vi hörs säkert imorgon, försöker skriva varje dag så ni vet vad som händer och sker här borta. och jag kan inte säga annat än att livet leker :)
puss på er fina ni! <3


petra gästar

Hallå alla vänner!
Malins roomate här :) Vi kollar på Desparate Housewives och Malin filmar mig medans - så intressant är jag :) Nejmen, det är ju faktiskt vårat projekt som ni kanske vet. Saker har börjat rulla på här nu. Vi har väl kommit tillrätta i lägenheten och på jobbet rullar de hittills i alla fall. Det känns bra :) Snart kommer ett riktigt inlägg från Malin, håll ut. Skulle bara slänga in ett halloj :)

See ya!
pusselipuss

if i used to love you baby

nej men tjenare kompisar!
hur mår ni? :)
och till er i klassen, hur gick första dagen på praktiken?

min gick bra. askalas. orkar inte riktigt dra dagen i detaljer så jag bjuder på en bild nu och sen ska jag fortsätta kolla på prison break med petra och käka lite popcorn :)


dt här kan man även kalla dagens outfit.. synd att inte kläderna syns så bra bara ;) haha har iaf på mig goskoftan och leggings, till dt de platta "nya" skorna jag har haft mkt i skolan på slutet, och skinnisen såklart. kände när jag gick från jobbet att dt verkligen är dags att köpa sig en översnygg vinterjacka. helst ett par översnygga, övervarma vinterskor också. men eftersom ekonomin bara räckte till en grön paprika i grönsaksväg idag så känns vinterjacka och vinterskor ganska avlägset. sicken otur. får nöja mig med att bara leva på söder och jobba på östermalm. dt  funkar dt också, minst sagt. grönsaker kan jag käka när jag kmr hem :)

puss på er!


i like to move it, move it

guess what..
två dygn har jag och petra käkat tio toast!
duktigt jobbat va :)

och gissa vad vi ska göra nu..
käka toast igen :)

tur att toast är så näringsrikt så man inte får näringsbrist och aids eller ngt ;)

pussilur!


hej och tack för kaffet, jag är glad att vara här

god morgon och god eftermiddag på er.
herrejeeesus. dt har varit jättekul idag. mkt action, minst sagt. har stressat från klockan 8 till klockan 3. men dt var roligt. massa kändisar var där med sina familjer för att vara med på premiären av madagaskar 2. en hel del lagom superkända svenska skådespelare, sen han nyhetsankaret med svart hår, tony irwing från lets dance och en av wahlgrensönerna mfl. fick med mig massa russin, tablettaskar, chips, ficklampor och fyra dvdfilmer hem också, från goodiebagsen :) gillart haha

nu håller vi på att laga mat, ikväll (läs: "ikväll" eftersom klockan inte ens är fem) blir dt köttbullar och sprialpasta. gasspisen är på nu så jag ska gå och hålla lite koll (läs: sällskapa petra när hon håller i trådarna i köket :P)

poss kumpisar!


i do, and i always will

hej där.
nu kmr ett sånt där lite längre inlägg igen med bilder och sånt. ska försöka få till ett par sånna i veckan. så ni får se hur vi har dt och ja.. ni vet :P dt blir lite roligare att läsa med bilder.







de här bilderna tog jag under våran middag/kvällsfika :)

har pratat med alexandra också (min handledare) om imorgon. kmr vara stressigt fram tills tre ungefär. då får jag gå hem. så om vi hörs imorrn så är dt troligen efter 3 eftersom jag börjar redan klockan 8. då ligger ni allt och sussar sött i era sängar :) får se om petra kanske till och med sover när jag kmr hem haha dt ska iaf bli kul att träffa dem jag ska jobba med nu i tio veckor.

för övrigt så sitter vi och slökollar på spiderman 2 nu. tror vi ska kolla på tack gode gud strax. sen ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag nog gå och lägga mig. trött som en gris är jag och imorrn måste jag gå upp vid 6. usch och fy, på en söndag..

anyhow see you around. och så hörs vi säkert imorrn!
jag gillar er <3


if it's against the law, undress me

hai.
nu har vi kommit tillbaka in efter att ha gatan upp och gatan ner. herrejävlagud vad mkt saker och vad mkt folk. affär på affär, krog på krog, fik på fik, 7eleven på 7eleven, människa på människa. överallt. dt är liksom liv här. till skillnad från döda uppsala :) no offence.

när vi vart mer och mer intresserade av alla matställen, pizzahut, grekisk fastfood, donken, restauranger och till och med korvstånd, kände vi att dt var dags att gå hem och laga mat. spagetti och köttfärssås på burk. så jävla gott! filmat en del har vi gjort idag också. när vi gick längs gatan och nu när vi lagar mat. ska nog filma när vi käkar också haha hoppas dt händer massa roliga saker så vi kan använda dt till projektet också :)

nej, nu kokar dt över tror jag. vi hörs senare. puss!


i love it when you play it like that

sådärja, då har man tagit sig ett till hål i örat. sminkat mig har jag gjort också, och klätt på mig. petra sminkar sig nu tror jag och strax ska vi lämna lägenheten och rulla iväg, som petra så fint uttryckte sig :) hahaha hon har med sig sin sparkcykel ;)

jaa hörrni, vem vet vilka äventyr vi råkar ut för här i storstaden.. den som lever får se, och så enkelt är dt.



but let me tell you that the whispering is worst

god morgon :)
jag och petra vaknade ungefär halv 11. vi låg och drog oss till kvart över 11 kanske innan vi gick och gjorde iordning frukost. nu har vi precis käkat och ligger och slöar framför ztv :) ska nog snart fixa till oss lite och gå ut och leta reda på tvättstugan, fixa sl-kort och promenera runt lite här på söder för att känna oss för lite här i området. sen skulle dt vara lite mysigt att åka ner på stan och kika lite, iofs finns dt affärer och sånt här på söder också så vi får se vad vi tar oss för :)

stoffe och niklas drog vid 3 inatt tror jag.. då käkade jag och petra toast innan vi gick och la oss. vi somnade på en gång om ngn är intresserad ;)

nu skuttade petra in i duschen. så jag kanske borde sluta prata med jonas och passa på att sminka mig eller ngt så vi faktiskt kmr ut ngngång :)

i alla fall så får ni ha dt så jävla bra där hemma, vi ses snart <3


hey hoe, if you want to party you know where to find me

hey you!
sitter i en av de här aaaaaaaaassköna fotöljerna (jag ska ta med mig båda två hem! (!!!) inte en chans att de ska stå kvar när jag åker hem) och chillar med petra, stoffe och niklas. stoffe och niklas kom hit för kanske en halvtimme sen. jag är så bajstrött så jag tror att jag kmr somna när som helst. dt har varit en lång dag idag.. men är man partypingla så är man liksom, och då går man inte och lägger sig innan klockan 3. vi har en regel mot sånt i den här lägenheten.
åh nej, nu vill de hitta på ngt också. jag orkar inte haha pepptjej.nu

vi hörs säkert imorgon. puss alla fina tjejer och killar där ute <3


honey, i'm home

jaani..... vad ska man säga?
då var man här då.
duntofflorna och mjukisarna är på, donken är besökt, likaså mataffären. petras och mina grejer är utspridda i hela lägenheten och snart ska vi poppa popcorn och knäppa en bärs. tvn är på, dt är ngt program om hur man pratar med tjejer. ganska underhållande faktiskt, dock är arvingarna med också vilket får mig att tvivla lite.

annars då, vi åkte hemifrån mig vid halv tre och kom fram vid fyra. sen dess har tiden sprungit iväg, fast vi har ändå hunnit med en del. dt värsta med allt dt här är att alla kläderna måste ligga i väskorna. dt finns bara en byrå, som jag och petra trodde att vi skulle dela på. och dt är ju helt okej. men sen visar dt sig att martinas pappa har kläder i den där byrån, så ja.. there you go, kläderna i väskorna. kmr vara (organiserat) kaos redan på söndag. men vad gör dt om hundra år :) jag bor i sthlm liksom. b-ba-ban-bang-banga-BANGAR INTE

tänkte visa lite pics så ni får se hur vi har dt :)





hm, undra hur vi ska spendera morgondagen.. antingen springa runt på söder lite och se oss omkring i vårt nya område. eller kanske åka in till stan, tar två minuter med tunnelbanan så dt går ganska fort. ngn som vill komma in och hälsa på? hahaha :D

ni ska veta att ni är riktigt fina, allihopa (iaf finare än kasslertjejen/arvingarnafanet som precis var med på tvn haha)

pussiluren! <3


i'm walking on sunshine

nu är dt prov om tio minuter.

tänkte bara påminna om uppdateraknappen,
jag vet att ni vet vart den sitter :)

om ngn timme flyttar vi. weho som fan!
puss och pill


i’m walking too far ahead

nu är jag i skolan. har precis skrivit klart engelskauppsatsen och dt är tjugo minuter kvar till deadline, way to go malin! allt är packat också. och petras grejer står tillsammns med mina egna uppstaplade i min hall. dt är helt omöjligt att ta sig in i lägenheten nu pga av alla väskor. men ska dt vara så ska dt.

nu börjar trycket lätta lite från mina axlar. vi har visserligen inte haft fotoprovet än men dt är ju ändå inte betygsgrundande så. dt är ju ett sånt här för att se vad vi kan och vart vi ligger.. så dt får väl gå bajs nu och så får jag ta igen dt sen :) sen är alltså efter praktiken när vi har typ tre månader på oss att avsluta alla kurser. kan bara tänka mig hur stressad och hur mkt ångest man kmr ha. då, då är sen och dt är sen jag ska kämpa hårt och satsa. kmr dt att hända eller? nope, men jag kan ju intala mig själv dt så länge :)

nu ska jag vänta på att få en praktikuppgift i engelska. men först är dt nog rast tror jag.. vi får se.
pussiluren!
ps. ny header kmr ikväll :) så keep posted!


but i can't understand, or listen to your demands. 'cause i'll suck it up, just like you always told me to

åh, god morgon kompisar. sista morgonen hemma i mitt eget rum på ett tag. känns helt okej faktiskt. när jag går och lägger mig ikväll är dt inte här. i mitt rum, i min säng, i mammas lägenhet. då går jag och lägger mig i martinas pappas säng med petra. weho! så jävla värt :) finner inte ens ord. jag ska flytta hemifrån idag. punkt.

hittills har jag fått ihop:
4 väskor (2 uifbags, en stor bag på hjul och en rullväska)
2 matkassar
1 stor säck med täcke+kuddar+filt
1 ryggsäck med dator och shit
1 tvättkorg lastad med radio/stereo, papperskorg, satcbox och kallekaxtus

och 100 ord på engelskauppsatsen. tänkte jobba lite mer med den nu..

petra kmr hit om en halvtimme och dumpar av alla sina grejer. (fattar ni hur mkt skit vi har med oss haha) sen skjutsar hennes mamma oss till skolan. önskar att den här skoldagen skulle vara slut nu. dels för att då har vi ingen skola mer förens i mitten på februari och dels för att dt är jättemkt plugg tills idag, ett prov osv (ni har hört om allt dt här förr) och dels (DELS) för att då börjar vi flytta. pappa ville hämta på skolan för att dt skulle gå så fort som möjligt. sen åker vi hem hit och brer ett par mackor, packar in all skit i bilen och sen jävlar, sen åker vi. weho på dt med!

i love you guys!



your eyes are so there, they're greener

hej hörrni, nu har jag precis kommit hem från dansen. dt var askul som vanligt och jag vet att jag kmr sakna att dansa. vi började på massa nya grejer och dt känns konstigt att jag inte kmr ha chansen att lära mig dem helt. menmen, jag ska bo i sthlm - livet går vidare liksom ;) bangar ju inte dirre!!! :D
en sak jag kom på som kändes jättekonstigt är att jag kmr inte cykla på aslänge. jag cyklar ofta annars. jag är en såkallad cyklare. okej, jag vet faktiskt inte om dt finns ngt som heter cyklare men ni förstår vad jag menar. har alltid varit en tjej som haft någolunda nära till skola och alla möjliga olika träningar. så jag har cyklat. i ur och skur. och nu då? ska jag bli en tunnelbanare? ja, man måste ju prova på ngt nytt ibland. kanske dags att lämna cykelmalin för ett tag och ta mig an uppgiften som tunnelbanemalin :) ja varför inte?

nog om dt, nu ska jag packa vidare. kanske käka ngt.. är lite hungrig. ringa petra ska jag nog göra också. anyway, vi ses och hörs kompisar, dt gör vi!


and you don't want no problems 'cause my girls got my back

jag har iaf kommit en bit på vägen vad gäller packningen. ska byta om nu tänkte jag och sen promenixa till dansen. klockan börjar ju faktiskt bli mkt. dt konstiga är att jag liksom inte är klar med packningen men att jag inte vet hur jag ska göra för att fortsätta. en del saker kan man ju liksom inte packa ner förens imorrn. och en del saker vet jag helt enkelt bara inte vart jag ska lägga. anyhow så vill jag iaf tala om (så här lite sentimentalt i sista sekunden) att jag är 13456653% säker på att jag kmr sakna alla mina vänner helt fruktansvärt mkt! <3 dt nästan svider lite. men å andra sidan så bor jag bara 40 minuter bort. så om ngn har vägarna förbi eller bara en ledig eftermiddag så får ni mer än gärna slå en pling och sen ta er en liten tripp till huvudstaden. dt skulle vara helt underbart att få träffa er lite då och då! självklart kmr vi komma hem kanske en helg nu under första perioden, och över jul-födelsedag såklart, och sen säkert ngn helg under andra perioden också. men dt skulle ändå vara helt great om ni ville komma och hälsa på. kanske ta en fika eller ngt :)

så dt här lite splittrade inlägget dedikerar jag till alla mina vänner, stora som små.
jag älskar er <3
& jag behöver er för att överleva!


i'll miss you when you're gone

hej på er.
fredrika och sasha gick precis härifrån så först nu ska jag börja packa och plugga och allt sånt tills imorrn. fredrika kom hit imorse och vi gick ganska på en gång hem till pappa. sen gick vi till fredrika så att hon kunde byta om till jeans och hämta ett par skor. sen mötte vi sasha och gick hem till mig. käkade våfflor och pratade. pratade i tusen år. sen började jag packa och fredrika pillade på allt (läs: ALLT) hahaha :)
nu skulle dem tillbaka till skolan för öppethusgrejs så nu måste jag sätta igång påriktigt. måste bestämma lite mer vad jag ska ha på mig imorgon också så att jag inte packar ner dt längst ner. och plugga. fotografiskbildprov, engelskauppsats och kanske engelskatest. vilken jävel lägger allt på sista dagen med flit? jag blir så less. dt är alltid såhär. ända sen mellanstadiet. usch. känner typ stressen man kmr ha veckan innan man tar studenten redan nu. usch och fy indeed.
dansa ska jag göra ikväll också. kmr bli superkul men lite tråkigt att dt är sista gången. öppethusgrejen slutar 8 och dansen slutar halv 9 så jag och fredrika ska gå hem tillsammans.

jaja, slut på skitsnack nu - get to it!
pussiluren!


did i knock you down?

god morgon!
om en kvart kmr fredrika hit. och jag vaknade precis. så jag ska slänga i mig lite frulle och sen klä på mig. sen ska vi promenixa hem till pappa och hämta lite shit. sen tänkte jag bjuda fredrika på våfflor, om hon vill ha :)

IDAG ÄR DAGEN DÅ JAG SKA PACKA NER I PRINCIP ALLT JAG ÄGER :|
weeeeehooooo :D



run me down


engelskan går fortfarande bajs! pallar veeeeeeerkligen inte. och tror ni inte att bajsmoa börjar prata om bajsgrekland så jag började sakna det bajsmkt nu också. fan bre! nu jävlar tänker jag börja packa påriktigt. dt här funkar inte!


when you don't know who you can lean on, i'm right here where i've always been, waiting for you to realise - i'm the one

okej. engelskan går cpbajs. har lyckats skriva två meningar. har totalt fastnat och kmr verkligen ingenstans. jag har redan börjat om typ två gånger. kmr aldrig längre än två-tre meningar. bra jobbat. sitta still kan jag inte riktigt göra heller. dt spritter i benen och jag känner mig som en viss brud som har svårt att vara lugn.  vet liksom inte vart jag ska ta vägen. funderar på att börja packa.. kanske borde göra dt så att jag iaf gör ngt viktigt. sitter just nu och bara hoppar mellan dokumenten. helt onödigt när dt finns tusen saker och kläder och skor och grejer att packa. uuuuuuuuuäh. hur gör djur?

nej hörrni, efter lite snabbt övervägande av mig själv och min feta hjärna ska jag nu sticka ner i förådet och hämta ett par sånna där stora rullväsksaker och börja packa ner påslakan och handdukar och sånt. skor borde man kanske också börja tänka över... herre min bre, hur ska dt här gå?

puss och pill, vart ni vill


dance as though no one is watching you, love as though you have never been hurt, sing as though no one can hear you, live as though heaven is on earth

guuuuuuuuuuuuuuuuud. its really happening! petra har fått hem firewire cardbus-grejen och min handledare ringde precis och frågade om jag ville vara med på en event-grej till madagaskar 2 på biograf regaldo på söndag. jag ska få packa goodie bags och se till så att allt står rätt till :) ska bli superkul.

petra: imorgon är dt imorgon! :O
smart där...


gissa vad fan jag för nu. jag sitter och kollar på fresh prince in bel air. dt är kul och dt var länge sen jag såg dt men vafan. jag har plugg att göra. så nu (läs: NU) stänger jag av skiten. ska skriva engelskauppsats. kramkram!


if i don't bring you home, who will?

tudiludi :)

nu har vi provat ut och beställt studentmössa och allt sånt där tillbehörsskit. fitta, smakar dt så kostar dt. mitt gick på 725 kronor. och då är jag en av de som har beställt minst shit. ojoj, studentrabatt ngn? haha

samhällskunskap nu. så jag ska lyssna på läraren lite sen blir dt debatt.
puss på er!


you're the closest to heaven, that i'll ever be

hhhhhhalå!
hur mår ni så här framåt kvällskvisten?

själv mår jag bra. känns helt okej med allt idag (till skillnad från igår). ganska duktig har jag varit också. kollat betyget i svenska c. pluggat sam, är nästan klar nu. gjort plankan. övningskört. handlat klart all mat som ska med till sthlm. kollat upp info om kopiera nyckel. hämtat ut externa hårddisken. och käkat.
brrrrrrra sickan! :)

it's actually gonna happen, onsdag -> torsdag -> fredag = hej då bo hemma och hej bo med petra! BANGAR INTE EN SEKUND. förlåt om jag tjatar men jag är så glaaaad.

nu ska jag skriva klart samhällskunskapen så dt blir gjort. vi hörs later as usual
:) pussen och kramen!


i do hear you cry at night

hej där. samhällskunskap. dt är vad jag måste göra idag. och gärna lite fotografisk bild också. eller engelska. sen ska jag handla. och så ska jag göra plankan. har glömt nu i typ sex dagar på rad. kom på dt igår så jag gjorde tre gånger då som straff. nu har jag träningsvärk. men jag får skylla mig själv. ska klara fem minuter. jag har en månad på mig. så är dt bara. tänker fan inte sacka ner mig totalt. inte en chans!

kissa nu. sen sam. puss!


this is when you see me shine

goooosh. jag är så jävla trött. kom hem strax efter tolv igårkväll. och när väckarklockan ringde imorse så snoozade jag. två gånger. sen stängde jag av den helt och sov tills mamma kom in och tände taklampan och sa att jag måste gå upp. sen gick hon till jobbet och jag somnade om igen. vaknade vid kvart i åtta. då borde jag stressa men jag orkade liksom inte. 

nu är jag iaf här och lisis sitter brevid.
ja bre :D / Lisa

ska fortsätta jobba nu... eller ngt... :/

puss sötnosar!


i know you'll ask me to hold on

hej ni. har väl inte hänt sådär jävla mkt sen sist jag skrev. kmr visserligen inte ens ihåg vad dt var jag skrev sist, men så jävla mkt har inte hänt i eftermiddag.
nu håller jag seriöst på att kvävas på mig själv och på allt jag borde göra men inte gör så nu ska jag gå ut och gå. promenix med fredrika och sasha. åh, vi kanske ska kolla på neo :) vi hörs imorgon! pusspuss


don't go to sleep just to wake up brand new

sådärja, har dammat och dammsugit nu. och vädrat lite. dock svårt när dt öser ner och är storm utanför. ska torka golven också tänkte jag, men jag pallar inte riktigt nu.
ett facebook event har jag lyckats göra också. mitt allra, allra första! ganska stolt haha

plugga var dt ja. usch! jag orkar faktiskt verkligen inte!
jaja, ska försöka underhålla karlis nu som tydligen dör av trisstess snart. hörs senare!



we're only minutes in and it's too intense

hej söta vänner!

hyllningstalet idag tror jag gick helt okej. folk sa iaf att dt var bra men dt kändes inte så värst superkalas. menmen, vi får väl se imorrn när jag ska leta reda på anneli och få mitt betyg i svenska c.

sen jag kom hem för ungefär en timme sen har jag bara chillat. ska sätta igång att städa nu tänkte jag så dt blir gjort. dt här blir alltså flyttstäden. herre min bre!



har förövrigt kommit på att dt är en jävla massa plugg nu sista veckan :( och nu när jag måste börja göra mig lite klar för flytten också. hinner liksom inte med riktigt. helst av allt vill jag bara passa på att umgås med mina vänner nu såhär sista dagarna som är kvar. men då måste jag plugga, städa, packa, fixa, hämta grejer hos pappa, tvätta, handla osv osv osv osv osv osv. blä! skulle egentligen slinga håret på melina imorrn men var tvungen att säga att jag inte kunde :( men sanna och lisa ska iaf dit nu så jag behöver inte ha dåligt samvete iaf. fast ändå synd eftersom de nog kmr få jättekul.. och så har jag lovat fredrika att ta en promenad med henne idag efter att jag har städat. men när ska jag då hinna göra samhällsläxan? fetjobbig uppsatsgrej har vi tills på onsdag och eftersom hela förra lektionen gick åt till att snacka om studenttjaffs så har min grupp inte ens börjat.. plus att dt regnar, fredrika, hur gör vi? jag vill inte gå i regnet :(
okej, för att få lite rätsida på hela skiten så gör jag en sanna:
måndag - städa rum+badrum, promenad med fredrika, plugga sam + fotografisk bild + engelska
tisdag - plugga, plugga, plugga, handla mat
onsdag - deadline sam, hämta grejer hos pappa, ringa och påminna taste, boka allt inför studenten, plugga
torsdag - ledig från skolan, packa(!!!!! packa ALLT), dansa, plugga
fredag - petra droppar grejer här på morgonen, engelska test, engelska filmanalys, fotografiskbild-prov, FLYTTA!

så tala nu om för mig när jag ska hinna vara spontan och träffa vänner? för jag ser ingen öppning och dt gör mig ledsen. tur som satan att jag bara ska flytta 40 minuter bort! KOM TILL STHLM OCH TRÄFFA MIG :) haha

nej ni, om jag ska komma ngnvart så lär jag ju sätta igång med städet nu. förresten, tkr ni inte att dt är perfekt städardags-väder. man blir ju bara så himla inspirerad ...eller? anyhow, vi hörs och ses.
puss och kram på er allihopa!


i close my eyes and the flashback starts

hej där, hur står dt till?
sitter i soffan nu och har deep shit snack. jättemysigt. iaf så ska jag gå och kissa nu och sen sätta på mig skorna och cykla till fredrika. som vanligt på söndagskvällarna ska jag aktivera mig med dejt i hennes säng :)

var förresten asmysigt hos mormor och morfar. och jag hann faktiskt skriva klart hyllningstalet. fast jag skulle behöva läsa igenom några gånger så jag kan dt. är ju kanske lite snyggare om man kan dt utantill. men dt kan jag inte så.. pallar inte sitta hemma och dö heller. ska maila in dt iaf till anneli så dt är gjort.

jaja, nog om skitsnack för den här gången. puss och kram! och sov gott om vi inte hörs mer ikväll :)



i know this is the part where the end starts

god morgon på er!
sovit gott?

själv blev jag väckt vid 9. har käkat frukost och nu ska jag klä på mig och sånt. vi ska åka till mormor och morfar idag, dt är ju farsdag och grejer. ska kanske få med mig datorn så jag kan plugga på hyllningstalet men känner jag mig själv rätt kmr dt bli ganska lite plugg idag. mest mys och sånt med m&m :)

vet ni förresten, för er som känner er intresserade, idag hoppar jag diplinern och kör rakt på med enbart mascara. vad tror ni om dt? :) jaja, vi hörs kanske när vi kmr hem igen eftersom jag tvivlar på att dt är ngn av m&m's grannar som har trådlöst internet utan lösenord...
puss och kram


sometimes it's hard enough just dealin' with real life

jag är så jävla trött. helt galet. låg faktiskt till och med och sov för inte så länge sen. nu bökar mamma runt i köket och sjunger med till radiolåtarna. dt är ganska mysigt faktiskt. och så luktar dt mat i hela lägenheten. dt är då vår lägenhet lukar som godast och hemtrevligast, när min mamma lagar mat :)

har fått hem en sån där lapp också, från unt, om att man fyller 18 snart. då bjuder de typ på en sån där liten födelsedagsannonsgrejs. vet inte vad jag ska svara med dt skulle vara kul att vara med. kanske bara ska spåra sönder och säga att jag vill jobba med typ ko-avföring om tio år. fast nej, tänk om ngn som vet vem jag är läser dt där och tror på dt. haha lite pinsamt. appropå pinsamt så fick jag vara med om tre stycken pinsamma incidenter igår. varav två av dem i en bastu. lyckat? jag kan ju då gladeligen säga att dt inte var jag som gjorde ngt pinsamt för en gångs skull, utan jag kunde bara njuta av min skadeglädje av att ngn annan gjorde bort sig big time, flera gånger :D haha

jaa ni, orkar inte riktigt koncentrera mig på ngt just nu. ska käka snart sen tror jag att jag bara blir hemma iväll. är lite sugen på fest men med tanke på att mina ögonlock håller på och ramlar ihop stup i kvarten känns dt inte riktigt som ett bra läge att gå ut och röja. kanske blir skräckfilmskväll med madeleine eller så blir dt bara film hemma i soffan med mamma. vi får se helt enkelt..

mat, dt ska jag iaf käka nu. vi hörs kanske lite senare om hur och var jag spenderar min kväll. skulle vilja bjuda på lite bilder också.. men dt togs inga igår så jag har inte så mkt att visa. ni får nöja er med en gammal goding sålänge :)


kram och puss!


and in the end, we lie awake and we dream of making our escape

nej hörrni, nu är dt fan på tiden att jag sätter igång med lite plugg. fan i helvete vad jag borde fokusera lite om jag ska ha mvg i svenska c. tror inte jag når dit riktigt om jag ska vara ärlig, och dt svider lite.

chips ska jag äta också. nu. för jag är sugen och dt är gott. puss och kram!


you've done so much for me already

godmorgon.
här hos sanna har vi precis vaknat och käkat lite frukost. jag åt årets första pepparkaka också :) dt är dt bästa med julen. julmust och pepparkakor :)

om fem minuter ska vi gå, jag ska till vaksalatorg för att ta 6an hem och sanna ska till stationen för att åka till örsa och vara barnvakt. igår var lite kaos och fram och tillbaka. vi hamnade iaf i alex källare med massa folk och dt var trevligt. gick hem vid 2 ungefär för att sanna var hängig.

nej, nu ska jag klä på mig lite. vi hörs väl när jag kmr hem i guess :)
puss!


it's a pretty answer for such a bad guy

japp, första anhalt - la casa de sanna.
stressigt som tusan där på slutet. som vanligt om man heter malin. oj, nu ska vi visst gå.. jag kör allt sen. puss!

me and my ladies put it down in the worst way

har duschat och käkat kycklingtacos till middag och ska nu fixa till mig lite. sen bär dt av hem till sanna för att dumpa av lite grejer. sen tar vi oss till melle och sen drar vi ner på stan. får se vart vi hamnar och med vilka. jag har inte så stor koll om jag ska vara ärlig :) men sån är jag liksom.. haha
om jag kmr på ngt vettigt att säga så hör jag kanske av mig antingen innan jag åker hemifrån, eller när jag är hos sanna, eller när jag är hos melina, eller imorgon när jag kmr hem :) eller ja, jag hör av mig ngngång helt enkelt :)

puss på snoppen!


we fight, we break up - we kiss, we make up

something like love



hahaha förresten så tkr jag att mellispellis var överdrivet negativ nu :P haha


but be careful what you wish for cause you just might get it

tjo!















skulle bara säga dt...

närå.
som jag trodde så var engelskalektionen idag chill. jag och petra satt och läste/lyssnade på en aslång text på engelska. den grejen var över två timmar så dt fanns inte så himla mkt tid över efteråt till att göra uppgiften som hörde till. så dt är alltså ännu en läxa vi har tills på fredag. asså alla lärarna bara lägger all skit då för att dt är sista dagen innan vi försvinner i tre månader. men eftersom jag flyttar då så är dt kaosmkt annat jag måste hinna göra i veckan. och att göra massa dryga uppgifter och ha prov och test's och shit pallar jag inte riktigt med. menmen, bit ihop och håll käften tills dt går över brukar vara min inställning och så även denna gång. 

ikväll blir dt krökis hos melle först och sen kanske utgång, jag vet inte riktigt vad tjejerna har tänk faktiskt. vore supermysigt att dra till people bara vi tre och röja gärnet. och ikväll ska ju maskinen dit. men jag kan ju aldrig vara säker på om jag kmr in eller blir nekad. att bli nekad hade varit ytterst asjobbigt men vi får se.. vet som sagt inte riktigt vad tjejerna har planerat.. :)
ska fortsätta koncentrera mig på sannas musik-lek nu. sen blir dt till att hoppa in i duschen och fixa till sig lite. undra vad dt blir för middag ikväll.. jaja, skiter väl ni i anyway så ;)
puss på er!


it's the first kiss, it's flawless

hej, nu blir dt superkort inlägg här eftersom mamma stänger av routern prick klockan 10 idag. dansen gick bra. erica var sjuk så dt var vikarie. hon är väl helt okej egentligen men jag gillar inte hennes stil, type of dance så att säga. hon är så stressig så jag blir galen. iaf så var dt kallt och halt att cykla, för ja.. jag cyklade. har inte tålamod att gå om man inte är ute för att just gå :P krångliga tjejen. anyhow, imorrn är dt engelska. tror dt blir helt okej chill faktiskt. jaja, GOD NATT på er!


and i count the colors in his eyes

hej där, lurren med sanna drog ut på tiden en hel del så dt vart ingen tripp till moa efteråt. dt vart raka spåret hem. nu har jag precis käkat och tänkte byta om lite. hiphopniggah please, japjap.

mamma har gått med på att köpa en extern hårddisk till mig i förtidig julklapp också. askalas tkr jag och petra om dt, för nu slipper vi köpa usbminnen och shit. behöver vi bara lägga ut pengar på en firewire så vi får in skiten på den där externa hårddisken :)
annars då, vad händer? jorå, skrev precis upp allt viktigt som jag måste hinna göra nu från och med lördag till och med fredag nästa vecka. ska hinna till mormor och morfar på söndag då dt är farsdag. sen har jag lovat att grovstäda mitt rum + mitt badrum. sen lär man ju packa en hel massa också. och hämta grejer hos pappa som ska med. sen är dt förmodligen två prov på fredagen där också som man gärna får ta sig tid att plugga till. usch, men sånt är livet. drygare ibland och jävligt mkt lättare ibland.
sen drar vi, petra fattar du att dt är påriktigt nu. flyttar vi hemifrån nästa fredag? galet, dt är vad dt är, helt jävla fucking unbelievable! gos är dt också, riktigt gosigt. här jävlar ska dt raggas i huvudstaden! miao :)

nejnej folket, dt här har jag inte tid med. undra om jag kan cykla till dansen trots att dt har frysit på som fan? snorhalt är dt och dt gör ont att ramla. men tar ju onödigt lång tid att gå om man ändå kan cykla. äh, vi får se.. kanske går med cykeln om inte annat. vi hörs när jag kmr hem eller imorrn! HELG, underbart. pussilurifaxen!


through it all nobody gets me like you do

tjy. ngt jobb med hyllningstal vart dt inte men jag är iaf färdig att åka. bussen kmr om tio minuter så jag ska stänga av här och sätta på mig skinnisen. sen åker jag. får jobba med hyllningstalet ikväll istället. till er som har koll: måste vi skicka in den till anneli imorrn?
ha en skönistorsdag nu allihopa!
ps. 8 dagar kvar till flytt och 50 dagar kvar till 18!
pyssi


i'm only up when you're not down, don't wanna fly if you're still on the ground

hej där. eller god morgon kanske man ska säga..
hur mår ni?

idag är jag ledig, som ni kanske börjar vänja er med numera. tänkte fixa mig nu och sen göra ännu ett försök med hyllningstalet. jag måste snacka längre. sen ska jag åka ner på stan och ha lunchdejt med wallis. jättemysigt ska dt bli. hon åker till afrika imorrn så känns som ett bra läge att catcha upp lite innan hon drar. sen efter dt åker jag direkt till verkstadsgatan där moa är. hon jobbar där och jag ska hålla lite sällis en stund. sen blir dt till att åka hem och käka middag lite snabbt för ikväll är dt dans. troligtvis näst sista gången för mig för iår :/

nej men hörrni, nu vart dt lite väl ledsamt här i bloggen tkr jag. dt här är ju en glad blogg, visst? :) nej, den är glad när jag är glad, ledsen när jag är ledsen och arg när jag är arg. så är dt, tro dt eller ej :) skitsamma, nu ska jag kirra vidare. vi hörs, vi hörs!



you and i are paintin' pictures in the sky

snuttisar, här sitter jag utan byxor (mallan utan brallan liksom) och chillar. dt är fortfarande så jävla varmt här inne (sanna u know what im talking about) så dt går inte att ha kläder på sig. fyfan. sitter här och surfar runt lite och tänkte snart sätta på satc och käka upp godiset som vart kvar från igår. 

ikväll går en tanke till maria!

ps. yo mama so ugly she looks out the window and got arrested for mooning.
puss och kram och nattisnutti!


i'm only me when i'm with you


SE DEN :)


i hope you can forgive me for that time when i put my hand between your legs and said it was small.'cause its really not at all. i guess there's just a part of me that likes to bring you down just to keep you around

hej och god eftermiddag på er sötnosar!
börjar med att bjuda på ett par bilder från igår/imorse.
slinghättan på
myser framför sex and the city
dt var varmt, okej
lite trött imorse
ngn.. hade kul när jag klädde på mig

<3


sådär ja, då var dt gjort. gick heldag i skolan idag bara för att vi flyttade på foto-lektionen. så nu slutar jag halv 12 på fredag istället vilket känns värt - värt - v ä r t !
nej ni, nu ska jag lägga upp en film på facebook och sen slipa lite på hyllningstalet. vi hörs senare :)
KRAM OCH PUSS


'cause the day you realize how amazing you are, you're gonna leave me

ska bara dela med mig av lite visdomsord idag.
hittade dem på min barndomsvän maria granats blogg och jag tror hon hade fått dem av paulo roberto.

att våga chansa, misslyckas och sedan ställa sig upp igen. det är styrka




she's not mad, she's just heartbroken

wopido. mys på hög nivå. när sanna kom så gick vi och handlade ganska snabbt. vart dipp, godis, och guacamole-ingredienser ;) när vi kom hem igen chillade vi bara en stund och sen lagade vi lite mat och sen åt vi. dt vart supergott. man kan fan ha gucca till allt. smarrigt värre är dt. sanna slickade till och med skålen efteråt :) hahaha
efter maten påbörjade vi färgningen. än så länge ser dt bra ut, hon sitter med en fryspåse PÅ hättan för att dt inte ska kladda ngnstans haha sexigt som fan!


nej ni, nu ska vi gå och tvätta ur färgen :) puss så länge!

ps. guds gåva - balsam!


the grass is always greener on the other side

om dt inte är en massa jävla grönt i min blogg i din dator nu så behöver du klicka på uppdatera-knappen :)
skulle bara tala om dt!
PUSS


if you are sad, then so am i

nu har jag kommit hem och försöker tömma min d-mapp. den är full och dt är ganska drygt när dt kmr upp sån där påminnelse stup i kvarten. när dt är klart tänkte jag räkna om dt där med hur lång tid dt skulle ta att pendla fram och tillbaka till praktikplatsen om jag bodde hemma.. tror jag hade missuppfattat hur jag skulle räkna :P iaf så blir dt nog lite lättare nu :) sen kmr sanna hit inte alltför sent heller :) kanske om en timme eller så om jag får chansa. vi ska slinga hår och käka chips. dt är väl planerna iaf haha sen får vi väl se om vi hinner med ngt spontant sådär ;)

nejnej, inackorderingsbidragspapper väntar! pussilurisen!


she gives herself so selfslesly to the people she cares for

shulu, mediekommunikation nu och moud är inte här. dt blir alltså till att surfa runt och göra lite andra uppgifter som man inte är klar med. ganska chill faktiskt, även om en extra ledig dag inte hade suttit fel. men dt är förstås allt kul att träffa gostjejerna :)


hahah jag bjuder på ett klipp såhär på förmiddagen. carina berg är så jävla rolig. och för er som inte har sett tack gode gud när dt gick på tv så är dt ett humor/improvisationsprogram där de tar in olika kända svenskar i ett rum. där har de ungefär fem minuter på sig och när de kmr in så börjar dt med att ngn säger "tack gode gud att du är här...". verkligen ngt ni borde se. dt är askul. förutom carina berg så är helge skoog bland de roligare har jag för mig, men dt var ganska länge sen jag såg dt så jag kmr inte riktigt ihåg.

jaja, se dt och njut. nu ska jag öppna flash lite och försöka komma ngnvart med bilderna.
puss och kram!


how can i blame you, when it's me i can't forgive?

hej kompz. nu ska jag gosa ner mig i sängen lite och kolla på ett eller två avsnitt satc. sen ska jag sussa. imorrn går vi halvdag också, skönt skönt. har inte så mkt planerat för morgondagen heller utom att sanna ska sova här. dt ska bli mysigt. (jag öppnade inte chipspåsen idag förresten, sparade den tills du kmr ;) haha) men ja.. är iaf inne på säsong tre nu och dt är mysigt. är trött också, går man upp tidigt så gör man liksom haha, nej ni - bort med sminket och av med kläderna. här ska dt gosas! puss och kram :)


porr


every moment was so precious

DIG
1. Fullständigt namn? elisabeth malin therese eriksson
2. Exakt ålder? 18 år om 53 dagar
3. Var bor du? eb
4. Bor tillsammans med? mamma och jonas
5. Husdjur? nope
6. Färg på ditt hus? grått
7. När är du född? 27 dec -90, 22.55
8. Klass? ingen kommentar
9. Vilket år tar du studenten? 2009
10. Något jobb? inte för tillfället :D
11. När gick du upp i morse? 6.20
12. När ska du sova ikväll? kanske 11
13. Duschat idag? japp
14. Kramat någon idag? ja
15. Pussat någon idag? lite
16. Vad har du ätit idag? mackor, oboy, potatisgratäng, morötter, pizzasallad, salta pinnar
17. Dagens klädsel? se neråt
18. Dagens pinsamhet? ingen aning
19. Dagens sötnos? lisa
20. Dagens roligaste? mina och petras ordningsregler (lär ju ta upp dem i bloggen lite senare)

SOCIALT
21. Har du många vänner? helt okej
22. Hur många har du kysst? ingen aning
23. Vem kramade du senast? sanna
24. Hur många har du haft sex med? hohooo
25. Hur många har varit otrogna med dig? med mig.. hm, en vad jag vet
27. Har du pojk/flickvän? nope :)
28. Vem pratade du med i telefon senast? mamma, victor
29.Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? lisa

FAVORIT
31. Film? satc?
32. Låt? varierar
33. Mat? kycklingsalladguacamoleröra
34. Dryck? coca cola
35. Färg? ingen
37. Stad? göteborg
38. Land? ingen aning
39. Ämne i skolan? ..
40. År? hittills -08

SENASTE
41. Personen du tänkte på? marianne djudic
42. Personen du kysste? höh sasha
43. Gången du spydde? några år sen kanske
44. Gången du grät? 28 april
45. Pizzan du åt? buzzola, förra veckan
46. Gången du var i Göteborg? förra sommaren
47. Gången du var i Stockholm? i torsdags
48. Gången du var full? söndag morgon haha
49. Gången du var hög? hemlis
50. Personen som såg dig gråta? mamma

ANTINGEN ELLER
51. Svart eller vitt? skitsamma?
52. Hund eller katt? bulldog
53. Ut och festa eller hemma och mysa? olika
54. Tv-spel eller datorspel? tvspel
55. Singel eller upptagen? båda
56. Hångla eller pussa? gosa
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? inget
58. Ragga eller bli uppraggad? båda
59. Big Brother eller Paradise Hotel? inget
60. Svart hår eller blont? på mig eller ngn annan?
61. Blåa ögon eller bruna? samma
62. Choklad eller lakrits? choklad
63. Göteborg eller Stockholm? stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? höger
65. Coca cola eller fanta? coca cola
66. Pizza eller kebab? pizza
67. Randigt eller prickigt? randigt
68. Älska eller älskas? båda
69. Leva eller dö? emo?

ANTAL
70. Personer du älskar? var ett tag sen jag räknade faktiskt? haha
71. Personer du hatar? 1
72. Pojk/flickvänner du haft? inget seriöst
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmar? oj, hmm.. vet inte
74. Glassar du ätit på en dag? ska man ha koll på sånt här?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? pnl-08, pnl-09
76. Gånger du haft minnesluckor? kmr inte ihåg ;)
77. Gånger du varit hög? hohoooooo
78. Personer du saknar just nu? 2
79. Gånger ditt hjärta brustit? asså är dt verkligen meningen att man ska räkna sånt här?

VEM
80. Vill du kyssa nu? mamma ahahaha milf som fan
81. Ska du träffa imorgon? klassen
82. Sjöng du senast för? mig själv, mamma kanske hörde också
83. Hade du senast en msn konversation med? petra, sanna och sasha just nu
84. Spelade du tv-spel med senast? jonas
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ngn som vill nuppa?
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? hahha ni vet vem ;)
87. Förtjänar att dö? inte staffan iaf!
88. Är söt? jag
89. Vill du sova med inatt? nallen, vem annars?

VAD
90. Gör dig glad? gos
91. Gör dig ledsen? 28 april
92. Vad vill du helst göra nu? flytta in i lägenheten på söder
93. Önskar du att du slapp göra? hyllningstal
94. Vill du ha nu? mjuka läppar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? betalat körkort, betalad tungpiercing, extern hårddisk, pengar typ
96. Längtar du till? nästa fredag, 26 och 27 dec och våren
97. Tycker du om dina betyg? nöjd som fan :)
98. Ångrar du i ditt liv? inget major
99. Är det bästa som hänt dig? vänner
100. Hur mycket är klockan? 16.50

dagens val av kläder




haha gör man sådär framför kameran så får man skylla sig själv :)

X säger: MAAAAAAAAAAALIN
X säger: :O:O:O
malin säger: vadå?
malin säger: vad
malin säger: säg
malin säger: :O
X säger: JAGHAR HITTAT DUSCHBILDER FRÅN HOKCYELÄGER GREJS
X säger: Aaaaaaaaaaaa


like we do it all the time, we are going to do it again

haaaaaaaallå! nu är jag hemma igen. skönt som fan med korta skoldagar :) sitter just nu och skriver i lite grejs i de där inackorderings-papperna, får 1300 extra i månaden om dt går som jag vill. sen borde jag skriva lite på hyllningstalet. aarå bre, dt borde jag verkligen. men som jag har talat om förr så är jag kungligt bra på att skjuta upp saker så jag får väl sitta här på söndagkväll och panikskriva :/ haha sån är jag :)

haha även om jag inte får fler läsare av provokativa inlägg så får jag iaf fler sidvisningar ;)


funderar på att köra en dagens outfit igen..  vad sägs? äh skitsamma, dt är min blogg :)
outfit kmr! pozi <3


tell me how you tolerate the things you just found out about

nu ska vi käka glass för att fira invigningen av skoltidningen. mums. skulle faktiskt bara säga dt, så alla ni andra ska bli lite avis och inse att jb är så himla mkt bättre än eran skola. och att vi har så himla mkt roligare än er :) puss och kram!

men nu, nu är dt bara du kristina


imagine there's no heaven

god morgon! då var dt måndag och en hel vecka kvar innan helg igen. bara att bita ihop i guess. dt här kmr nog inte bli ett speciellt långt inlägg för vi ska diskutera nu. ja, såhär kort vart dt ungefär. bara ett par ord till kmr jag hinna med. sådär, slut!


you are my african queen

hej kompisar. nu är jag hos fredrika. har käkat asgod chokladbollskaka med blockchoklad och cocos. MUMS. och så har vi kollat på phat girlz och käkat popcorn. nu ska vi kolla på starsky and hutch lite tror jag sen borde jag åka hem. skola imorrn och jag kmr DÖ! :) i guess i see you soon babes! pussinuss

she's just begging for that back

nu ska jag ta cykeln och rulla hem till fredrika (detta är inte en pik). hon har bakat bakelse till mig, gott som fan ska dt bli. och så ska jag ta med mig sista påsen smörpopcorn så vi kan goffa riktigt ordentligt (dt här är inte heller en pik). dt börjar bli lite tradition dt här med söndagsdejt, mig och fredrika emellan. film och mys och popcorn och bakverk, gosigt som fan!

sen vill jag säga såhär, om ngn hädanefter har problem med dt jag skriver här kan den personen komma direkt till mig så löser vi dt här och nu, som riktiga män ;) att vara provokativ är väl lite dt roliga med bloggar. att man kan uttrycka sig hur man vill och när man vill. och dt är kul när man har provocerat lite, så man får lite roliga kommentarer från folk som tkr lika och olika än en själv. synd bara att dt finns folk som tror att allting handlar om dem.. (okej, jag erkänner.. dt här var en pik) men så är dt väl här i världen i guess, och vad gör dt om hundra år när alltid kmr kring. hörs!


it's like she still dosen't even get it

okej, måste faktiskt skriva ett litet onödigt inlägg nu, angående mitt förra inlägg och elins kommentar.
jag skriver inte för att pika ngn! infact, jag fattar inte ens varför jag känner att jag behöver förklara mig. men jag pallar inte skitsnack, har haft tillräckligt med sånt i mitt liv som dt är. om du tkr att jag pikar dig så mkt i min blogg så behöver du väl fan inte läsa den. dt finns ingen som tvingar dig! jag och en kompis satt och snackade om dt där med att antalet  år man har varit vänner påverkar relationen för att han alltid talar om hur länge han har känt folk. dt var därför jag skrev dt förra inlägget, (och ännu en gång) inte för att pika ngn. dt är mina egna tankar och funderingar bara. man får ha egna sånna vet du. tro dt eller ej, men jag skriver inte blogg förr att irritera dig, jag gör inte dt. jag förstår inte varför du måste, eller hur du ens orkar, leta anledningar till att bråka. så get of my back, vännen.

vill du leka med mig?

hur många har inte åtminståne en, eller kanske iaf ett par stycken, vänner där allt började sådär? med en sån liten mening, "vill du leka med mig?" och vips så har man en vän för livet. vem kunde ana? varför gör vi inte så fortfarande, bara går fram till ngn och börjar prata... jag tror att många skulle tyckta att dt var trevligt. men med åren blir vi fegare, tydligen. och nu känner jag nog ingen som bara skulle gå fram till en annan människa och fråga om den ville åka ner på stan och ta en fika eller liknande. dt skulle aldrig hända. varför? varför vågar vi inte?

jag har funderat lite på en sak.. nu har vi kommit upp i de åldrarna när vi har känt vissa av våra vänner i väldigt många år. jag menar, dt visar ju på ngt sätt att man är väldigt bra vänner om man har varit så i många år. oftast säger man kanske bara barndomsvän och folk förstår att dt är ngn som ligger en nära om hjärtat. ibland måste man kanske understryka att man har känt ngn i 3 år, 8 år, 14 år eller till och med sen den dagen man föddes, för att visa hur mkt personen betyder för en. jag känner till och med en kille som alltid talar om hur länge han har känt personer han presenterar mig för. varför gör han dt? dt är kul, men dt är inte direkt så att jag har ngn nytta av dt. speciellt inte eftersom han alltid delar med sig av den informationen om alla han pratar om, då kmr jag ju ändå inte ihåg vilken han hade känt i sex år och vilken han hade känt sen har var sex år... han säger att då får jag ett litet grepp om bakgrunden. behöver jag ens ha dt? är dt verkligen relevant för mig hur länge han har varit vän med sina vänner?

jag har vänner som jag inte känt sådär jättelänge, men som fortfarande betyder väldigt mkt. MEN jag måste ändå erkänna att en person jag har känt hela mitt liv ändå ligger djupare in i hjärtat. de personerna har liksom etsat sig fast på ett sätt som tar flera år att göra. man sållar bort vänner omedvetet, och de som lyckas stanna kvar - de betyder ju trots allt mer än de andra..

i couldn't help but wonder... räknar vi hur mkt vi tkr om ngn i antalet år vi har varit vänner?





then come and ease the pain

god morgon!
erkänn ganska duktig tjej som ställer klockan på 10 och som faktiskt går upp när den ringer också. snoozade inte eller ngnting. åt frulle framför svensson svensson och efter dt har jag tagit hand om hela helgens disk som har stått och växt i diskhon sen mamma åkte. så erkänn att jag är en ganska duktig tjej ;)
ska väl typ klä på mig (fluffisar<3 haha) och sen ska jag dammsuga. sen lurre. vi får väl se vad jag orkar (läs: klarar av) att laga.. sen kmr väl mamma hem ngngång under eftermiddagen så ska vi käka middag tillsammans. känner jag mamma rätt kmr hon vilja gå och lägga sig och sova en stund innan maten :) hon brukar vara trött efter sånna här kalashelger :P i hear that sister. sen efter middagen så ska jag åka hem till fredrika och gosa och kolla på phat girlz som hon har laddat ner åt oss :) hihi jag längtar lite, älskar att ligga och slöa i fredrikas lilla uthyrningsdel. jaja, ska väl tillåta mig själv att surfa runt i ungefär en halvtimme innan jag tar tag i allt dt andra :)
kram och puss


när man saknar någon så mycket att man tror att man ska gå sönder

hej tjjer och okillar. fick sitta på stan i tusen år man annars har kvällen varit supervärd. askul och askalas som in i jag vet inte vqad likosm. kom precis hem blev taxi med malin ochn attapaptta. tänkte käka ngt nu för jag är hungrg som en varg och sen ska jag sova för jag är trött som e mvarg också. kasnke kolla på sex and teh city bara för att dt är dt bästa ag vet. kmr somna, som vanlgit .jag har varit jätteträtt på senare tiden. vet ite varför riktigt. lite synd, eller ngt. har lite svårt att snacka seriöst just nu utan att sluddra iväg på ngt anna. men vi kan ju ta d t timorrn eller så... jag vet inte riktigt när ni vill. ett glad vatten ska jag hämta iaf puss och kram ohc pissliuren!

btw, gud vad dt känns som att aslångt inälägg nu men jag ser ju att dt bara är ett par rader. hoppas ni är njda äncå :) vi ses  imorgon eller en annan dag.  nu ska jag klä av ig naken och hoppa ner i min varma säng. hej hopp snopp!

honey, they don't call it a job for nothing

förlåt, man ska inte vara negativ och sånt men jag måste bara berätta en sak. såg precis en liten snutt från snacka om nyheter eller vad dt heter. fyfan vad värdelöst. programledaren typ avbröt när panelerna skulle dra ngt skämt. dt här inlägger var ju typ lika värdelöst som programmet. haha nu ska jag försöka börja göra mig iordning eller ngt. puss och kram, vi ses på stan ;)


no one gets me like you do

nu är klockan fem. jag borde käka middag. är inte så hungrig faktiskt, tro dt eller ej. åt ju frukost för två timmar sen så dt kanske inte är så konstigt. men jag äter alltid innan jag börjar fixa mig när jag ska ut. OM jag skulle byta om först så spiller jag alltid, vilket är extremt ovärt :P och så brukar jag faktiskt sitta och fundera på vad jag ska ha på mig medans jag äter. men nu, nu är jag ju inte hungrig. får väl typ .. duscha och halv sminka mig innan jag käkar då. herregud, vad ska jag ens äta för ngt. korv med bröd kanske? eller pasta? hmm... får skrota runt lite i kylskåpet/frysen/skafferiet och se vad vi har som jag skulle kunna klara av att tillaga.

ikväll blir dt lite party a la back in the days. och jag ser fram emot dt som fan! ska föra lite hos fabio och sen dra vidare till en pontus i klockarängen typ, där vid fyrishov ni vet :) (har hört att klockarängen ligger i närheten av fyrishov iaf, för egentligen har jag ingen koll :P)
ha en värd lördagkväll alla där ute! dt är den sista på lovet, ta tillbara på den :) pussiluren!


baby, you've got to be more discerning. i've never known what's good for me

hjälp, jag har sovit tills nu! tills nästan halv tre. dt måste vara ngn form av rekord för mig. vaknade en supersnabbis vid tio men somnade om ganska snabbt igen. gud nu mår jag nästan dåligt. får liksom dåligt samvete när jag kastar bort en hel dag såhär. inte för att jag hade gjort sådär super mkt. åh shit, nu måste jag ställa väckarklockan på tidigt imorgonbitti så jag kan somna imorgonkväll, för sen är dt måndag och skola igen. jaja anyway, nu ska jag gå och grädda lite våfflor till frukost/lunch/mellanmål typ haha vi hörs senare! kram och puss!


if you have trouble sleeping, come to my place

oj. ikväll har jag chillat. jag chillade så hårt att jag somnade. vaknade av att folk skrev till mig på msn. skillad tjej? och nu helt plötsligt vill folk att man ska vara social i alla möjliga konversationer (dt förekommer till och med en masskonversation för er som vill veta). känner att jag kmr somna snart igen så jag publicerar dt här inlägget nu och så får väl dem jag pratar med skylla sig själva om jag helt plötsligt inte svarar längre :) god natt på er!


RSS 2.0