Seasons changing

Hej på er, sitter på min nya telefon och testar blogg.se's app. Jag skickar med en bild på mina skor som jag fick hämta ut idag också :) pusse


de finns vid din sida när sommar blir höst - skin över dem, låt dem växa

känner mig lite ledsen idag.. vet inte riktigt varför, antar att det bara är en sån dag idag. det första jag gjorde när jag kom hem från jobbet var att säga till christoffer att han är en idiot och att han borde spola ner sig själv i toaletten.. som sagt, inte min dag idag.

bara döda fiskar går med strömmen

var ute och sprang ärenden under förmiddagen och kunde på vägen hem inte låta bli att stanna på ett av mina favvoställen och köpa med mig lite lunch hem.
här får ni se min favvokappa från zara in action hehe






min goooda lunch, har aldrig ätit så god sallad :) marinerad kyckling, couscous med nått grejs på, solrosfrön, massor med tomat och feta och tzatziki till det :) på det här stället får man också valfri kaffe för bara en tia, perfectamundo

hur man än lägger ihop det får man bara en miljon idioter



xoxo

sitter här uppkrupen i min nya favvohörna och tittar på första säsongen av gossip girl och käkar lite sugar snaps, morots- och gurkstavar med solrosfrön och libabröd. mumsar lite och bara tar det lugnt i det här tråkiga höstvädret. mamma föreslog att det kunde bli en bakdag så jag får se om det blir nått mästerverk i eftermiddag, köket är ju trots allt min avdelning.. puss

what are words if you really don't mean them when you say them? what are words if they're only for the good times?


hej hopp, sitter här och bara softar. läser lite i min redovisningsbok och tar det mest lugnt. det enda jag har gjort idag är promenixat, vi skulle egentligen gå och posta ett paket och handla lite men vi tog en rejäl omväg i det här fina vädret. ikväll kommer nog lite folk hit som vanligt och wowowooo ikväll är det idol, hade helt glömt att det är fredag idag! jag har blivit en idol-nörd den här säsongen, ganska olikt mig själv om man får säga så.

jag har ju faktiskt kommit på en annan grej också, jag har ju aldrig visat er hur jag bor här i göteborg :) haha har bott här i ett år nu så det är mer än dags för er att få se. jag kollade maps.gooogle och fick fram en bild på själva huset och sen har jag tagit lite bilder med datorn alldeles nu så jag kan visa er. även för er som har hälsat på men som ännu inte sett vår nya möblering hehe


maps.google, partyhus #1

overview övervåningen, gardiner är ju onödigt?

overview övervåningen från andra hållet

stökigt kök

tvhörnan

den nya chillhörnan :) anledningen till att vi helt plötsligt har så många soffor beror på att christoffers pappa sålde sitt hus i smögen och då skulle vi åka dit och hämta alla möbler som stod där, så nu är vårt garaget FULLPROPPAT med grejer, sofforna fick inte plats och åkte därför in i huset :) blev rätt bra ändå trots att möberna i sig inte hör ihop

även killar äger många par skor.. i'm just saying, detta är bara en liten del av våra skor. jag och david räknade ut att vi tillsammans har fler än 15 par converse haha

vi har en rumptvättare i vårt badrum hehe

ja ni, den lilla rundvandringen får nog avsluta dagens inlägg.
puss och kram

i wish you were an angel

halli hallå,
igår var första dagen på mitt nya schema, 8-17 blev det så en rätt lång dag. idag jobbar jag däremot ett desto kortare pass, därav min lilla sovmorgon. drömde så mycket knasiga grejer imorse, först hängde jag med jonas och så kom idol-andré helt plötsligt och ville vara med oss, sen var jag med maria och så skulle vi köpa mat från mcdonalds så var det michelle som jobbade där inne så maria gick bara in och plockade det vi ville äta, och sen drömde jag att det var jag som skulle ta betalt av nån där inne på mcdonalds, då kommer christoffer ut från toaletten och försöker kissa i min låda där all växel låg. totally normal.

just nu sitter jag och kollar på nyheterna, dricker varm oboy och käkar russin. på nyheterna har de pratat om hur pushiga föräldrar får vara mot sina barn där det kommer till idrott och liknande. faktiskt jättebra reportage! nått att tänka på inför framtiden kanske höhö christoffers barn ska bli innebandyproffs och mina barn ska bli fotbollsproffs, no pressure :)

den här hegen är jag ledig men jag funderar på att jobba ändå, josefine skulle egentligen komma och hälsa på den här helgen men det kom något i vägen. nästa helg är det i alla fall jobb på schemat och helgen efter det kommer mamma hit och myser med mig. och inte nog med det så har hon med sig min nya bil som jag köpte förra veckan :) en toyota blev det som jag ska glida runt med i vinter.

jaja, stay tuned :)

nude


stereo heart



lighters


hej seg tjej. så himla jävlans skönt att bara få vara ledig och hemma och inte ha speciellt mycket planerat. jag skrotar mest omkring i raggsockor och christoffers tshirt, tvättar, käkar frukt, förbereder lite grejer, mailar viktiga mail. idag ska jag faktiskt pallra mig ner till vasaplatsen och leta reda på handels universitetsbibliotek så att jag äntligen kan låna den där boken jag har funderat på så länge nu. jag ska nog till och med köpa nått att äta till lunch när jag ändå är ute och springer, måste ju få fira mig själv och min senaste (fortfarande hemliga) bedrift :) är så fint väder ute också så man vill ju passa på att vara utomhus!

förresten, härom dagen tog jag bort strax över hundra "vänner" från mitt facebook-konto. sånna som man har träffat en gång och som man aldrig pratar med ändå, dem tog jag bort.. märks ju ändå ingen skillnad haha men det var skönt, ska nog rensa lite till vid ett senare tillfälle.
jaja, later

aim higher


snygga som vanligt, har blivit lite mycket pizza på sistone..

god morgon! sitter med mitt te och ska strax åka iväg till ungdomsmottagningen och sen troligtvis till handels universitetsbibliotek (om jag hittar dit, why would i när det ligger mitt i stan?). helgen har varit helt otrolig. tors-lör i linköping, jättemysigt att bara få hänga med sanna och kul att se en ny stad. linköping verkar hur mysigt som helst och att hon trivs jättebra där tvekar jag inte en sekund på. vi lyckades faktiskt hitta en liten smyckesbutik där jag köpte ett armband med en ängel på, återigen är jag in love. annars så fick jag testa på att cykla för första gången på typ tre år, på en något för stor herrcykel utan fotbroms.. ni kan ju förstå hur detta gick. jag fick bland annat se campus (mest campus-puben) och även deras motsvarighet till gågatan i uppsala (konstigt att uppsala centrum är sämre än alla andra centrum i världen..). när jag sen kom hem på lördagen så var det bara till att hoppa in i duschen och skrota fram lite kläder för att sen åka iväg till viktor som hade födelsedagsfirande. var jättekul att få träffa alla grabbarna och några respektive igen, det var ett tag sen nu känns det som. hälften av alla som var där åkte ner för lite clubbing framåt kvällen men jag och christoffer tillhörde den andra hälften och åkte istället hem och hånglade.

igår blev det jobb (onödigt att ta en hel helg ledigt?) men idag och imorgon tänkte jag faktiskt bara ta det lugnt. ska skriva färdigt min ansökan inför vårens förhoppingsvis big happening och kanske haka på christoffer och leta efter en vinterjacka. jaja, får avsluta mitt inlägg (som mest innehåller paranteser..) nu om jag ska hinna med bussen.

vi hörs.

i shoot for the stars

jag älskar den här stan men fan.. den ruinerar mig. om jag var en tjej som brukade använda ordet fab så skulle jag göra det om göteborg :) körde en spontanare idag.. gick förbi zara, testade första plagget jag såg vilket var en vinterkappa, böt storlek, testade igen, gick till kassan och sen fortsatte jag min promenix mot bussen haha i'm in looove with it kan jag ju säga. sitter med den på mig inomhus nu när jag surfar runt, asvarmt men också den är riktigt FAB!

tänkte börja packa ner lite grejer inför morgondagen nu, strax efter 12 lämnar jag göteborg för två dygn hos sanna i linköping. fan vad fint det kommer bli. vin och jävligt mycket snacks ba så är helgen räddad haha

jaja, vi hörs väl.
kram

holla at me

mina senaste kap :) är riktigt nöjd!

det bästa med de första skorna är att jag fick dem for free, de andra paret för att de sitter som en smäck och färgen dör jag för, och det bästa med min mulberry look-a-like är att datorn precis går att klämma ner!
idag är som tidigare nämnt min lediga dag och förutom en najsig sovmorgon så har jag även klippt mig. ska slänga i en tvätt och sen ta min man i hand och promenera till affären. vi hörs va!


mjau

hej hej hej, nu är man mör vill jag lova. 6 dagen i rad på jobbet idag och det är lika jobbigt varje vecka. imorgon är det i alla fall måndag vilket är min lediga dag! ska bli så skönt. christoffer är också ledig måndagar så det är våran mysdag! nästa vecka är jag faktiskt lite mer ledig, ska åka till sanna i linköping tors-lör, kommer bli kanonfint att se hur hon bor och allt sånt. på lördagskvällen sen blir det födelsedagsfest för viktor och sen jobb söndag igen.

nu blir det cola och popcorn och nån film med min boo!
kram


RSS 2.0