shoes are a girls best friend, true story

jag och min snygga vän som kom hem från grekland imorse

ni vill ha en dagens outfit på den också antar jag,
jacka: only
stickad klänning: present från mamma
leggnigs: h&m
kilklackar: nelly
kuvertväska: bianco


tjenix.
hur har ni det där ute i stugorna?

blev lite chaite med marre på waynes och lite planeringar hit och dit. vid tre hookade erik med oss tills det var dags för mig att gå vid halv fem, destination cupido för en sallad med sanna och melle. sen traskade vi runt lite och kikade i affärer och det slutade med ett par nya skor för min del, fast jag redan har några par för mycket. enligt mamma alltså, enligt mig kan man nog inte ha för många skor.

kyss

vi vet inte vart vi ska, men vi ska komma dit

nu ska jag springa till bussen. om tio minuter ska jag träffa maria på stan. ber om ursäkt i förväg för att jag missade bussen och kom för sent. hoppas att du tycker att jag är charmig ändå. vid 4 ska jag träffa melle och sanna också, så vi hörs när jag kommer hem.

puuuussss


it's my cool and i still can't take it off

är det något jag är nöjd över i den här världen, så är det fan den här bilden.

all cred till petra som höll i kameran, saknar dig!


horisonten är nån annans konstruktion

god morgon, god morgon.
vet ni vad?


idag mår jag faktiskt bättre, kan ni förstå lyckan när jag slog upp ögonen och kände mig hyfsat utvilad. underbart. idag vill jag helst träffa både maria och sanna. och josefine om hon lär sig hur man använder en telefon.

alldeles strax ska jag i alla fall kliva upp och göra iordning min ultimata sjukfrukost. te med mycket socker, multivitaminbrustablett (svinäcklig), jordgubbsfil med fullkornsflingor, vindruvor och äppelbitar i samt rostat bröd med ost på. det ska vara kvantitet av c-vitaminer och så är det alltid viktigt att försöka klämma i sig så mycket som möjligt när man är lite krasslig så att immunförsvaret orkar kriga loss mot bakterierna. för att inte tala om att det måste vara gott som fan också. perfekt för mig som älskar frukost och gärna skulle äta enbart det tre gånger om dagen.


later då.
puss

excuse me mr gangsta, your pants are falling down

ja se på fan.
en ny dator var allt som krävdes för att bloggtorkan skulle rinna av. vad är jag inne på nu, fjärde inlägget sen lunch idag? helt okej måste jag ändå erkänna.. vi får väl se hur länge det håller :)

nu har jag lyckats installera lite monkeys och grejer så alldeles strax blir det oc. sen sängen, har varit en tung dag idag. blir sådär alldeles matt bara av att plocka fram smöret ut kylskåpet och tänk er då att man ska iväg och handskas med säljare över hela stan. fick lunch hos papsen i alla fall och sen har jag försökt vila upp mig mellan installeringarna under hela eftermiddagen och kvällen. orkade i alla fall pallra mig in i duschen för någon timme sedan, välbehövligt kan jag meddela.
imorgon är det bäst för mig att jag mår bättre. vill inte vakna en morgon till och mest bara känna mig alldeles matt. hallicunerar en del på nätterna, typ som drömmar fast jag är vaken liksom.. svårt att förklara, tror de flesta av er vet hur jag menar. och på onsdag ska jag ju orka leka loss hela eftermiddagen så då är det verkligen inte läge att må ens pyttelite dåligt, då är det frisk som en nötkärna som gäller för hela slanten.


nu ska jag sluta tjata, vi hörs väl imorgon antar jag.
puss

baby won't you take my hand, we've got nothing left to prove

i'm sitting here all by myself just trying to think of something to do
trying to think of something, anything just to keep me from thinking of you
but you know it's not working out because you're all that's on my mind
one thought of you is all it takes to leave the rest of the world behind


are you big enough?

jag känner redan nu hur jag kommer bli som en unge med den här webbkameran, det är fan fortfarande lika roligt som när man var 15. det är visserligen inte så roligt att man hoppar i sängen av glädje, men lite roligt är det :)

every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back


äntligen sitter jag och knappar på en ny dator, min nya dator. känns alldeles fantastiskt utomordentligt bra då min gamla har sugit balle det senaste året. den har in fact knappt fungerat alls de senaste månaderna då den lite huxflux kastat ut mig från internet när den känt för det, tagit bort alla mina ikoner samt startmenyn till och från och varit segare än enkronorstuggummin efter att man tuggat på dem en halv dag. för att inte tala om att högtalarna är sprängda, skärmen sitter löst och touchpaden inte fungerar. med andra ord, välkommen fungerande dator!

i get him hot, i just show him what i got

tjenixen

är ni nyfikna på vad jag gjort i helgen eller? well i can tell you this.. fredag - jobba, kände mig lite förkyld, hem och sov. lördag - jobba, kände mig lite hängigare, hem och sov. söndag, jobba, kände mig fortfarande hängig, hem till pappa för middag och nu ligger jag här, precis hemkommen och mätt som fan.
skönt med lite lediga dagar nu så man hinner göra ärenden och träffa sötnosar medans man är i samma stad.

imorgon är planen som följer;
* måla fransk manikyr
* köpa dator med pappa
* frånvaroanmäla mig från första föreläsningen
* börja småpacka lite
* kasta onödig skit från mitt rum
* fixa i min pärm med viktiga papper
* sätta över pengar till mamma
* mysa med maria

och det som inte hinns med imorgon får göras på tisdag, eller absolut senast onsdag morgon. för på onsdag mitt på dagen ska jag förflytta mig över hem till min kära storebror för lite kvalitetstid. har in fact bjudit in mig själv på middag och allt. schyst syrra som man är så talade jag i alla fall om att jag tänkt våldgästa och fick det diplomatiska svaret att jag solklart alltid är välkommen att äta, sova och stanna hur länge jag vill.
på onsdagkväll sen kommer korven hit och på torsdag händer det grejer. sen åker han hem på fredag lagom till att jag ska hooka med petra på någon väl vald nation för lite drinkar och förmodligen alldeles för mycket prat i munnen på varandra.

och lördag
en tredjedel av den jag var går till smålands
för en är krossad
en är din

vip 'cause you know i got to shine

god morgon.
här är det full rulle redan.. nästan i alla fall. jag har både hunnit äta frukost och plocka ur diskmaskinen. längre än så har vi nog inte kommit måste jag erkänna. vakna är vi i alla fall, alla utom alex.

i eftermiddag blir det hemgång, eller uppsalagång då. känns lite underligt att jag inte kommer behöva packa med mig alla saker, det mesta ska liksom lämnas kvar här.
imorgon blir det lunch med maria och madeleine och sen jobb kl 14. lördag och söndag jobb. blir förmodligen kvar i uppsala under veckan också eftersom jag har very-important-person-ärenden att ta hand om på torsdag. sen jobb den helgen också. och stor fet utgång på lördagen, har sett fram emot den i flera veckor nu :)

see you in u-town biaatches!
kyss

såhär ser min fina fönsterbräda ut, haha lilla bebis-christoffer

kids




they come and go

hallå där.
här springer dagarna förbi så fort att man knappt märker det. vi har varit till ett ikea i måndags och ett annat i tisdags, snackade med personalansvariga och passade såklart på att handla lite. lite hyllor och mattor och diskborstar, och chips. solkart ikeas chips för 9 jävla pisskronor, ibland får man give it to ingvar alltså.
nu ska vi strax ner på stan och kika lite, göra lite bankärenden och köpa bomullstussar bland annat. käka lite lunch också :) måste ännu en gång give it up for ingvar, lönen trillade in idag och den satt absolut inte fel!
puss

bro

yo.

har precis klippt både christoffer och alex och alldeles snart ska vi tre åka hem till deras farsa och bli bjudna på käk. ska bli kul att få se en nyrenoverad lägenhet på avenyn :)

puss

growing stronger, growing wiser, we are growing free

hej på er sötnosar.
igår blev det flying gaybar med gänget, avskedskrök för klicken som har åkt ner till kalmar idag för att plugga. det är alltid så underbart att vakna bakis i det här huset, för det är alltid någon av idioterna som bor här som mår sämre haha

idag har vi varit och handlat lite, ikväll blir det familjemiddag här hemma med hela lilla-familjen, tacos och redbullvodka. helchill. tänkte förövrigt bjuda er på en liten presentation senare, så ni lär känna mina nya room-mates. riktigt härliga grabbar är det så gör er redo att bli ruskigt avis på mig. jag är som tuppen i ett hönshus som man brukar säga, vad det nu innebär.

make it, don't brake it

god morgon, hur är läget på östkusten?

själv har jag sovit riktigt fint inatt, i en nybäddad säng.. i en ny säng kanske man till och med borde säga. igår blev det ordentligt med städ och bärande av möbler och upphängande av kläder. allt som saknas nu är småprylar som ljus och kalle kaktus sen är jag all hemmastadd här.


nu ska jag dra en chansning och hoppa in i duschen.. den har krånglat de senaste dagarna så håll tummarna för att den inte svämmar över!

kyss



Här samlar man på sig vuxenpoäng kan jag m...

18082010084 (MMS)

Här samlar man på sig vuxenpoäng kan jag meddela. Åker ut till kungälv och köper sig en kanongarderob. Joachim lyckas även pruta skiten med en hunka. Nu sitter jag och väntar på christoffer som är inne och köper baguetter. Nice. Puss


time flies when you're having fun

tjabba.

fem ringde klockan imorse, duscha och packa på 40 min. destination göteborg och jag lyckades sova hela vägen hit, underbart. har mest chillat so far men om ett par timmar ska vi nog åka och köpa en garderob till mig. vuxenpoäng, hittade en stor garderob för en femhunka på blocket.

jobb lördag, söndag, måndag. slutade tre igår och åkte raka vägen hem till mormor. och därifrån raka vägen ner på stan för att träffa maria och madeleine vid sju. blev en sån där riktigt lång fika när samtalsämnena aldrig verkar ta slut. ramlade väl in hemma vid halv 12.

är hungrig som en gris nu så måste gå och sno lite av davids mat. han verkar vara den enda som vet hur man handlar i det här huset haha

puss och kram

let's bounce tonight

yo
cause we came here to set this party off right
kommer ut från jobbet, går till bilen
otaggad
radiokanalen have their heads on
tre kalaslåtar på raken
cause we came here to set this party off right
let's bounce tonight
taggad
kommer hem och börjar laga mat
går in i duschen
cause we came here to set this party off right
resulterar i att jag nu sitter och käkar pyttipanna som både är kolsvart och rå
inte många som kan pull that shit off om man säger så
cause we came here to set this party off right
-
cause we came here to set this party off right
let's bounce tonight
and if they don't let us in throught the front
we'll come trought the side
cause i don't ever wanna leave the game
without at least saying goodbye

cliff hanger
it's another club banger
got you hangin' on the edge of your seat
get on down
-
let's bounce tonight




































fill it up

yoooooooooooooooo
har letat dator nu igår och idag.. vad behöver man? och varför kostar det så mycket? och varför är ens den dator jag redan har helt paj?

christoffer mobbar fortfarande mitt bloggande så jag lägger ner nu.
puss

i want you right back

yo. waddap?

sitter här och käkar godissnöre och väntar på att kl ska bli lite lite mer. om en stund ska jag nämligen ta min man under armen och kicka ner på stan för lite bio med walle och fredrik.
igår blev det ikea på dagen, både kik i varuhuset och snack med chefen. på kvällen blev det film med petra och david. mycket pargrejer nu, fuck så töntigt. men ganska gosigt också :)

här har ni en annan gosig grej.. för det är väl ingen som inte gillar att ha en pinne i rumpan?


do the roar

torsdags - ärenden och lite häng med jossan
fredags - jobb, middag hos min faster, bio med jossan (shrek 4 i 3d, waddap)
lördags - jobb, mys med madeleine och hannah
söndags, igår - jobb, middag hos farsan, hämta christoffer
idag - regn, vilken otur att det är en sån här dag när man bara kan ligga inne och mysa... :)

hold your head up


det är uppsala reggaefestival nu, tio års jubileum. hade vart helgrymt att kunna vara där, springa runt i jeansshorts och gummistövlar lite a la kate moss eller nått. minus kokset.

men eftersom idag är min första lediga dag sen jag kom hem från göteborg förra veckan så har dagen hittills spenderats med ärenden. har varit och klippt mig, mailat viktiga personer, köpt tandkräm och sminkborttagning, varit förbi vårdcentralen och ja, sånt småtjaffs som behövs emellanåt. ska nog gå förbi apoteket snart så det är gjort också. och uppdatera cvt lite så mamma kan skriva ut det på jobbet imorgon. ska gå och snacka med ikea i göteborg om två veckor. det har alltså blivit dags att breaka lite news, om en månad har jag förmodligen påbörjat en flytt till västkusten. förmodligen, inget 100% än. kommer i så fall bo i villan på bilden nedanför tillsammans med larven, alex, viktor och en till kille som jag inte träffat. jag hoppas verkligen att det blir av och att det går att lösa med göteborgs universitet och med ikea, för i så fall har jag en riktig höjdarhöst att se fram emot.

if i never wake in the morning, would you doubt the way i feel?

här kommer en jävla massa listor, så ni nya läsare lär känna mig istället för att aldrig komma tillbaka för att jag är sämst på att hitta tid till bloggande. konstig mening. alldeles för trött för det där med meningsuppbyggnad.
enjoy.


Dagens frisyr: stram toffs, as always på jobbet
Dagens klädsel: bajsbruna mjukisar och blårandig långärmad
Dagens smink: mascara och puder
Dagens händelse: jobb
Dagens planer: jobb oc sussa
Dagens vill ha: ork
Dagens saknad: -
Dagens drog: coca colan på jobbet
Dagens tråkigaste: inget
Dagens finaste: ingalill som satte mig på småland hela dagen idag och på fredag
Dagens köp: lunch
Dagens frukost: oboy och två mackor
Dagens önskan: att jag kommer in på logoped i göteborg
Dagens sjuka: huvudvärk
Dagens mående: ok
Dagens låt: african queen
Dagens längtan: söndagkväll


Första du gör på morgonen: kissar
Frukost: bröd, juice, oboy, fil, te.. det jag är sugen på
Avgudar: min mamma
Färg: töntfråga
Mat: kycklingtacos med alldeles för mycket guacamole
Kamera: sations
Skor: måste väl ändå säga mina två senaste par kilklackar, ett par somriga och ett par ännu oanvända svarta till hösten
Dricker: just nu vatten
Semester: vore ju ganska soft men får nog ta det nästa år istället
Vill: orka mer
Värsta som finns: stupid people
Drink: vet att det inte är en drink men smirnoff ice kickar asset på det mesta
Hemlighet: skulle väl inte langa en sån i bloggen direkt
Dåld talang: smart
Rädd för: döden. jag är inte rädd för att jag ska dö eller för vad som händer efteråt, utan för att folk dör runt mig så ofta numera att jag blir alldeles vettskrämd.
Mobil: sony ericsson u1i black
Dålig på: att se när det är dags att städa
Musik: reggae, hiphop, rnb
Personlighet: enkel


Smeknamn: malle, balle eller frallan
Låt som när du är ledsen sörjer till? olika
Beroende av: vänner, och christoffer
Vad tror folk om dig? you tell me
Stämmer det? -
Vad får du oftast komplimanger för? mina ögon och min utstrålning
Vad säger du för att imponera på någon? i run dontshednotears, wanna make out?
Hur imponerar man på dig? när man vet exakt vad man vill med resten av sitt liv
Brukar du skratta för dig själv? ganska ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ska du gå på uppsala reggaefestival?
Var bor du? bor hos morsan under augusti
Trivs du där? could be worse
Äger du några Converse? ja, favoritskorna
Sprit, cider, vin eller öl? grogga
Brukar du bli för full? var ett tag sen nu
Vad har du för mobiloperatör? tele2
Är du allergisk mot något? ja
Har du haft sex idag? nej
Hur svarar du i mobilen? yo, om det är någon jag känner som ringer
Vem ringde du senast? christoffer
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? hemlisar
Antal timmar sömn inatt? 7 typ
Sov du ensam? ja
Brukar du komma i tid? till officiella saker ja, till inofficiella saker nej
När mår du bra? när jag spenderar tid med någon jag tycker om
När blev du fotad senast? för exakt en vecka sen tror jag
Hur känner du dig nu? slut i huvudet
Vanligaste färg på dina kläder? ingen aning, vem bryr sig
Vad tycker du om fötter? funkar att gå med
Vad saknar du? en fungerande dator
Hade du en bra kväll i går? hos wallström ja :) efter nej
Favoritdryck på morgonen? oboy
Rakar du benen? ja
När brukar du oftast gå och lägga dig? vid 12-1
Är du blyg? nej
Sysslar du med någon idrott? nej, sämst
Vill du hellre ha mail än brev? jag vill ha båda :)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? nej
Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag? pilla lite
Är du nöjd med ditt liv? japp
Är du bortskämd? beror väl på vem man jämför med
Vad gör du imorgon? först ärenden och sen träffa josefine, min första lediga dag på sju dagar förstår ni..kul att jag ska upp vid nio
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? sjukt olika
Vad längtar du till? hösten
Har du bra vänner och äkta vänskap? no doubt
Vad använder du för schampo? olika
Vad är det finaste du fått? ett halsband jag fick av mormor när jag föddes
En speciell dag du minns? jag har samlat på mig ett par stycken speciella nu
Hur gammal är du? 19 år, 7 månader och 8 dagar
Tycker du om någon just nu? ja


Du samlar på? vänner
Gröna eller röda äpplen? fuji
Vem ringer du när du är arg/ledsen? beror på vem jag är arg på
Gillar du golf? nej
Vilken tid gick du upp i dag? 9.10
Har du sovit i din egen säng i natt? ja
Har du strumpor på dig nu? ja, om petra haft dem på sig skulle hon kallat dem fulstrumpor
Är det okej att gråta? om det är över något som är värt att gråta för
När grät du senast? igårkväll
Bär du glasögon eller linser? nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon? 11 typ, beror när man somnade
Har du piercing? 8 stycken
Vill du gifta dig? inte tills döden skiljer mig åt i alla fall
Vill du ha barn? ja
Solar du ofta? nja jag är som en unge, blir lätt uttråkad
Är du bra på att laga mat? nej
Är du flygrädd? nej
Hur vig är du? normalt vig?
Är du musikalisk? nej
Vad dricker du helst när du är törstig? vatten
Vilken är din favoritglass? ben&jerrys chocolate fudge brownie
Tror du på liv efter döden? nej
Tycker du om sushi? pyttelite
Vad äter du helst när du ser på film? vad som helst
Bor dina föräldrar tillsammans? nej
Har du tandläkarskräck? nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska? kvälls
Vilken ögonfärg har du? blå
Har du någon gång gråtit dig till sömns? ja
Biter du på naglarna? nej
Röker du? sällan
Hur ofta tränar/Motionerar du? just nu har jag paus innan jag ska sätta igång inför beach 2014
Senaste låt du hörde? naive med looptroop och timbuktu


visste ni att...
..jag vill - ha min första unge innan 23 och min andra innan 25
..jag har - alldeles för lite koll på det mesta
..min senaste kyss - var alldeles för länge sen
..jag lyssnar mycket på - hiphop
..jag funderar på - hösten
..jag inte gillar – negativitet
..min första riktiga kyss – ganska ogenomtänkt men rolig
..jag avskyr när folk snackar - bull
..kärlek är – bäst
..jag alltid kommer att – sakna
..jag är förälskad i – tetris såklart
..min mobiltelefon är – min viktigaste materiella grej
..när jag vaknar på morgonen – vill jag känna christoffers kropp bakom min
..idag har jag – jobbat, käkat, slappat
..jag just nu tänker på - morgondagen
..jag hoppas – på mycket
..jag saknar - många


1. Hur gammal är du om fem år? 24 år, 7 månader och 8 dagar
2. Vem var den senaste du träffade? mamma
3. Hur lång är du? 170 cm (per- hundratjuuuugo centimeter)
4. Vilken var den senaste film du såg? kommer inte ihåg, repo men kanske
5. Vem ringde du senast? christoffer
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? orkar inte kolla
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringer gärna, lättare att smsa
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? separerade
10. När såg du senast din mamma? innan hon gick och la sig för några timmar sen
11. Vilken ögonfärg har du? blå
12. När vaknade du idag? 9.10
13. Har du någon gång hittat en katt? hittat?
14. Vilken är din favoritplats? beror på sällskapet
15. Vilken plats föredrar du minst? orkar inte ens tänka
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? har en unge på 7, en på 5 och kanske en på 3, förhoppningsvis inte en bebis i magen haha. jobbar väl på nått vanligt jobb och lever svenssonliv. utlandssemester en gång om året, annars skjutsar jag väl mest till skola och dagis och fotbollsträningar. härligt.
17. Vad skrämde dig som barn? tanken på att det skulle börja brinna när vi sov, snacka om att farsan har yrkesskadat mig
18. Vem fick dig att skratta senast? christoffer
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ungefär hundra år för ung.. skoja
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar, else is shit
21. Sover du med eller utan kläder på dig? oftast i trosor
22. Hur många kuddar har du i sängen? två
23. Har du någon gång spytt på fyllan? ja
24. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? beror på när och var
25. Är du social? ye
26. Vilken är din favoritglass? redan svarat på den
27. Vad skulle du göra om du vann en miljon? resa
28. Tycker du om kinamat? grymt
29. Tycker du om kaffe? inte speciellt mycket
30. Vad dricker du till frukost? oboy
31. Sover du på någon särskild sida? inte när jag sover själv, då sover jag på snedden
32. Kan du spela poker? ja, lärd av den bästa (..fuskaren)
33. Tycker du om att mysa? ja
34. Är du en beroendemänniska? ja
35. Känner du någon med samma födelsedag som din? känner honom inte men maltes storebrorsa firar tydligen min födelsedag också varje år (född 90 också)
36. Vill du ha barn? ja
37. Kan du några andra språk än svenska? engelska och typ tre ord på spanska, hola, puta, cerveza. tjena fem års spanskalektioner
38. Har du någonsin åkt ambulans? nej
39. Föredrar du havet eller en pool? hav
40. Vad spenderar du helst pengar på? resor, upplevelser
41. Äger du dyra smycken? ett par stycken
42. Vad var det senaste du stoppade i munnen? popcorn, what else?
43. Vem är den roligaste människan du känner? wazzap?
44. Välj ett ärr på din kropp? vadå välj ett?
45. Vad har du för ringsignal? billionaire
46. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? mamma har sånt kvar någonstans
47. Flirtar du mycket? inte medvetet
48. Vart togs din profilbild på facebook? på resarö för några veckor sen
49. Kan du byta olja på bilen? har aldrig gjort det men tror jag kommer ihåg hur det stod i körkortsboken
50. Har du fått fortkörningsböter? nej
51. Vilken var den senaste bok du läste? kommer inte ihåg
52. Läser du dagstidningen? inte så ofta
53. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
54. Dansar du i bilen? varje gång
55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? har inte lyssnat på radio på väldigt länge
56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? massa ungars namn på jobbet
57. När var du i kyrkan senast? när göteborgarna var här gick vi in i domkyrkan och kikade
58. Vad ska du göra nu? oc

kung av sand

jag vet inte vad jag ska göra längre. paniken tar strypgrepp runt min hals. det dunkar överallt, liksom blixtrar under ögonlocken. jag skakar. ångesten är öronbedövande tyst, den lämnar endast kvar ljudet av min nakna hud mot lakanet, min kropp som vrider sig av smärta. jag blir lika förvånad varje gång det där hjärtskärande faller över mig, jag tappar andan. försöker syresätta kroppen, hjärnan. vill tänka klart. in, ut. försöker andas lugnt men det blir inget annat än hastiga inandningar, jag kippar efter luft. jag minns inte längre hur det känns att somna utan smaken av salt från tårar som letat sig ner till mina läppar, utan det där pulserande kvävande som kan liknas vid mensvärk. lisa berättade om någon som sagt att det är bra att sakna.
jag förstår honom inte.

the simple things you do to me, simple things you say.. sometimes, i can't believe it's for real

du har visat mig vad kärlek är, och du vet nog inte ens om det själv. du vet nog inte mycket alls om det jag berättar nu. jag trodde inte på kärlek innan jag träffade dig. jag trodde på ensamhet, med tvåsamhet emellanåt. inget förevigt. och jag kommer aldrig att lova dig resten av mitt liv.
men
just nu är jag din.

kärlek vid första ögonkastet finns inte i min värld. men aldrig har någon varit så nära som du. och aldrig har något känts så rätt som vi,
som du och jag.


RSS 2.0