my eyes might be sour but i still see your face in front of me

så var man flyttad till barndomsgatorna igen. med jonas hjälp har jag idag flyttat alla saker hem till morsan. imorgonbitti ska pappa hjälpa till med lite möbler bara och sen är jag helt och hållet sambolös. nu håller jag på att packa upp så mycket shit som går, det mesta jag har är kläder och det är svårt att packa upp kläder utan någonstans att lägga dem. så det mesta får vänta till imorgon när byrån är levererad.
puss då

in our days we've done so much fun shit, i don't remember half

morsning.
här är vi uppe tidigit i casa de rundelsgränd. ska alldeles strax gå och hämta petras bil som står somewhere in luthagen. sen ska vi åka till systemet och sen ska hon släppa av mig hos morsan. där ska jag hämta bilen och plocka upp brorsan så ska vi börja flytta alla smågrejer typ clothes and shit.

om det är fint väder sen i eftermiddag så ska jag även släpa med mig brorsan ut och bada lite.


bråttom nu. kyssen

i'm trying to find the words

tjena gullungar. jävlar i mig vilket väder vi har. vaknade ganska tidigt och har packat och fixat här hemma. käkade lunch vid halv ett och efter det fick det bli en liten solpaus här ute på gården. vi får se om jag förflyttar mig över till eriksberg redan idag eller om jag gör det på torsdag, beror på när pappa kan leka leverans med min byrå, spegel och säng. blir kanon i vilket fall.. nu vill jag helst av allt åka och bada, strunta i packa hit och packa dit och bara glida ner till skarholmen.

later on
xo

jag och marre på kfc i london i juni förra året

Tjena snyggon. Nu sitter jag ännu en gång ...

20100625038-001 (MMS)

Tjena snyggon. Nu sitter jag ännu en gång på tåget på väg hem från soliga västkusten. När jag kommer hem är det dags att börja småpacka, tis ons tors kommer helt och hållet bli dedikerade åt flytten. På torsdag ska allt vara flyttstädat och när jag ska gå och lägga mig ska jag göra det i min gamla säng igen, i mitt gamla rum. Har förövrig helt och hållet glömt att tala om att jag klippte mig i torsdags. Skoja bara, men jag är ju tydligen riktigt snygg i page så man kanske borde tänka över saken i alla fall. Ska knapra vidare på mitt fuji-äpple nu, favoriten. Puss


i can't belive what you do to me

long time no see.
hur mår ni?



christoffer mobbar mig och dontshednotears och säger att jag bara skriver tråkiga vardagliga grejer som varenda annan bloggare skriver om, men jag vet att han innerst inne tycker det är bra att jag bloggar. då kan han hålla koll på vad jag har för mig när jag är 50 mil ifrån honom.
så nu ska jag vara en snorunge och langa ett inlägg trots att jag inte har så mycket vettigt att leverera.

de senaste dagarna har det varit riktigt mycket sommar här på västkusten. vi har grillat och druckit cider, solat och druckit rosé, latchat lite fotboll och druckit öl. alltihopa medan solen har legat på som bara den och langat minst 25gradig värme.

på midsommar var lite folk här på dagen och fixade sig innan vi blev hämtade vid 3-tiden för att åka ut till frölunda där mer folk väntade för riktigt midsommarkäk. killen vi var hos jobbar som kock på en av de finare restaurangerna här i göteborg så ni kan ju säkert räkna ut alldeles själva att maten inte var fy skam. sällskapet kan man inte klaga på heller, det kan man sällan göra här på andra sidan landet. vid 8 drog gänget vidare mot förfest och sen vid 11 drog vi vidare mot ännu en förfest belägen lite mer centralt. redan vid 1-tiden gick christoffer, klicken, viktor och jag hem för att käka de goda resterna som fanns här hemma. helt otroligt underbart med fyllekäk.
lördagen spenderades ute i trädgården, massa goa grabbar som sprang runt i bar överkropp och rensade i rabatten, tvättade porschen, lirade fotboll och lyssnade på musik, hur gött som helst! framåt eftermiddagen var det dags att korka upp igen, folk anlände för förkrök och dricklekar och sen blev det utgång på det.
vaknade upp imorse med en hel arme av grabbar sovandes i höger- och vänstervarv på övervåningen. kan säga att efterfesten pågick hårt medans jag sussade. idag har vi varit och käkat på en pizzeria hela gänget och sen kollat england-tyskland innan grabbarna drog. då åkte jag och christoffer och handlade medan christoffers brorsor tände grillen och satte på ugnen. nu har vi precis käkat och killarna kollar argentina-mexico, därav min chans att blogga.


jävlar i mig vilken dröminlägg jag fick till ändå. och nu när det är halvlek så kommer christoffer och pussar på mig så jag måste sluta.
peace

end of an era

har precis varit och storhandlat så nu jävlar blir det brakmiddag. baksmällan börjar sakta men säkert gå över i och med att man började knäcka bärs för ett par timmar sen haha

pratade precis med frugan i telefon också. vi måste vara ute ur lägenheten innan den sista juni och petras föräldrar kan bara agera flytthjälp nu på söndag. så när jag kommer hem från göteborg på måndag kommer hon redan vara ute. kändes helt plötsligt så tragiskt att vi redan har sovit vår sista natt tillsammans som sambos. nu ska vi väl göra slut på facebook också så att resten av världen kan se vilka vi är tillsammans med på en mer seriös nivå haha

nej, ska nog gå upp och se till att tvspelet åker av så att vi kan börja laga mat nu. tror grillen redan är på gång för fulla muggar :)

kärlek och respekt, som my man shan the man brukar säga

don't call me hoe, biatch

usch. imorse mådde man ju inte helt okej. hade sjukt roligt igår i alla fall, farligt när man börjar dra shots i slutet på förfesten bara haha jag och christoffer kom väl hem lagom till att packa väskan och gå till tåget ungefär. riktigt underbart att gå genom stan kl 6 imorse, visste fan inte om jag fortfarande var full eller om baksmällan hade slagit till redan då.
nu sitter jag i alla fall på västkusten och softar med grabbarna. vi har legat ute och solat och kickat lite boll. strax drar vi ner och köpa en grill och handla käk. ikväll kommer två tjejer från sthlm hit som ska fira midsommar med oss, känns skönt med lite tjejer från östkusten haha
ska glida vidare nu. ledsen för att uppdateringen varit 0 de senaste dagarna men pallaaa.. ni kommenterar ju för jävla dåligt också.
puss och kram

i carry your heart

damn, här var det torka. har helt glömt bort att den här bloggen existerer haha i igår blev det lite chill på bryggan, lite stan, middag hos mamma och sen robin hood på bio.
ikväll blir det birger och imorgon glider vi över till västkusten.
yo

Sitter ute i en solstol på gågatan nu med ...

20100621019 (MMS)

Sitter ute i en solstol på gågatan nu med en glarre i ena handen och frugan vid min sida. Jag firar att jag hittat både den perfekta kalendern och de perfekta jeanshortsen, ett par ljusa fishbone mmbop. Ps, as you can see så är jag in need of en klipptid asap! Puss på rumpan


together we've done so much fun shit in our days that i don't remember the half, but that's just because little baby girl most of the time i was drunk of my ass

så himla skönt med lite sovmorgon när man faktiskt lyckas sova ut den. gick upp för en halvtimme sen och har käkat lite frulle och läst bloggar. idag ska jag och frugan ha kvalitetsdag, när hon vaknar förstås, den tjejen vet hur man tar tillvara på en sovmorgon om jag säger så. men jag ska duscha och lite sånt så än har jag inte tröttnat på att hon sover (ja jag är som en unge, och ja det är synd om christoffer när jag vaknar tidigt varje dag och inte låter honom sova vidare). idag har vi lite grejer att göra också frugan och jag, köpa bröd och vin samt kolla på jeansshorts och en kalender. sen har säkert petra nått hon vill kolla på eller behöver köpa, so we'll make a day of it.



min knarklåt just nu.

old girls that i used to see try to mess up all my flow
but these ladies are on some very thin ice 'cause i am on a fucking roll

and i don't care 'bout the stress that they cause and that's the damn truth my friend
see the fact that they just can't have my ass back is about to come over them

i don't mean to sound cocky or nothing but that's just the way i feel
if i sing my little song would you follow me home, it's not wrong and that's for real


i'm a man of my own so i do what i like

god morgon.
har väl inte speciellt mycket nytt att dela med mig av idag. jobb till 19 och sen raka spåret hem till melle för kramkalas.

jag hoppas förövrigt att det blir kanonväder i veckan så man vill vara ute och göra mysiga grejer. men på midsommar hoppas jag att det spöregnar i uppsala haooohohoh då kanske jag och ett par stycken av mina hoes glider över till smögen och rockar loss.


he's a star now, but he ain't singing it from the heart

tjaaooooo.
trött i fötterna som vanligt efter en jobbdag men man ska inte klaga. mår fortfarande helt utomordentligt bra över hur mysigt vi hade det igår. att jag lyssnar på min kanonlista på spotify gör inte saken sämre heller, då går det fan inte att må dåligt alltså.

är bjuden på födelsedagsfest ikväll men det tror jag inte att jag orkar. känns som en bättre kväll om jag bara tar det lugnt, kanske sätta på lite sex and the city och bara mysa loss med lite chips som jag har gömt i skåpet :) jobb imorgon igen, och kanske på måndag. sen kommer larvis hit. känns sådär alldeles lagom med tre dagar ifrån varandra, mer är jobbigt.


brorsan och min goaste lilla grabb
saknar dem, men inte allt för långt kvar tills de kommer hem från thailand nu :)

they call me slimi jimi bubby boy and i mess with my friends a lot

god morgon idiuuuts.

ja ni, vart ska man börja. tåget anlände lagom i tid till stationen i uppsala igår, och jag kliver av och går nöjt mot min cykel. som visar sig vara snodd, inte okej. ringer pappa medan jag traskar hemåt som undrar om jag vill ha hjälp att sno en ny haha. väl hemma blev det bara till att byta outfit och springa iväg mot åkanten. riktigt mysigt att dricka drinkar med tjejerna.
nu är det i alla fall en ny dag och det enda som står på schemat är jobb. efter jobbet får vi se hur långt jag orkar.

peace

6 april 2009, när jag och melle chillade hos fräki

No woman no cry med wyclef och i don't wan...

20100603987 (MMS)

No woman no cry med wyclef och i don't want to be med gavin degraw rullar i lurarna medan jag glider ut från ett soligt göteborg. 20.37 ska jag vara framme i uppsala och om jag kommer fram utan förseningar hinner jag hem för att lämna väskan, dra på mig en klänning och byta från gröna converse till kilklickar i mocca innan jag ska entra åkanten för drinkar ikväll med tjejerna. Mois födelsedag ska firas så det står härliga till. Ska bli ruskigt mysigt att få umgås med allihopa, händer alldeles för sällan numera. Kalendern följer självklart med i väskan så att vi kan boka in lite roliga grejer i sommar, bla standard vaxholm resarö två nätter med sommaraktiviteter såsom bada från brygga, sola på studsmatta och dricka sommardrinkar med hallon i som man plockat alldeles själv från busken ett par meter bort. Ni vet sånt som är helt ovärdeligt. Ska ta och blunda ett par ögonblick nu så att jag är fit inför kvällen när jag mellanlandar där hemma på rundeln. Fattar för övrigt inte att jag snart inte kommer bo där längre.. So sad. Men det löser sig, jag har höga förväntningar på den här sommaren. Kyssen


don't put me down

tjabba. sitter och har måla-naglarna-paus nu såhär efter spaniens sugspel. tror det är dags att glida hem och träna avslut för hela bunten.
idag har vi legat och solat och chillat i slottsparken. sen kom viktor och david och hämtade upp oss och så åkte vi hem och kolla fotboll med lite grabbar som redan var här.

ska glida vidare in på facebook en snabbis nu, tänkte bara låta er veta att jag lever.
peace

God morgon. Nu är jag alldeles nyvaken för...

20100603988-001 (MMS)

God morgon. Nu är jag alldeles nyvaken för andra gången idag. Gick upp vid fem för att hinna duscha bara för att kliva upp och inse att vi tydligen inte har något varmvatten, så härligt. Funderade en sekund på att duscha ändå, det gjorde vi ju i thailand hela tiden. Insåg dock ganska snabbt att det funkar när man svettas lika mycket före som efter duschen och inte i ett land där det hade tagit flera dagar att få upp kroppstemperaturen igen. Kommer alltså hoppa raka vägen in i duschen när jag kommer fram till christoffer. Känner mig inte så fräsch nu alltså, känns som att gårdagens jobb sitter fast på huden. Kom i alla fall iväg till tåget med den biljett som jag och tetris åkte och hämtade ut i en där låda på stationen inatt. Dagens teknik va, man hänger ju inte med i svängarna alls. Somnade så fort jag satte mig ner på sätet och vaknade som sagt alldeles nyss. Kvart över är jag framme så det känns som dåligt tajmat att försöka somna om. Ska köra fett grovhångel mitt på stationen när jag kommer fram också. När jag är färdig ska man kunna fråga christoffer om han har en banan i brallan eller om han bara är glad att se mig.


sometimes i just want to close my eyes

jag är helt slut. helt otroligt slut i varenda liten del av min kropp. har jobbat i 10 timmar och 40 minuter idag, ståendes. så jag kom alltså precis hem (notera, precis nu för en kvart sen)!
insåg på vägen hem också att jag glömt hämta ut tågbiljetterna till imorgon och det där sj-biljett-stället på stationen öppnar 6.30 imorgonbitti så jag är helt otroligt körd nu eftersom tåget går sju minuter innan de öppnar. så jävla nice att jag kan glida på med min vanliga tur... not.

får maila pappa så att han kan skriva ut skiten och sen bara dö om han inte vill leka leverans.

ska dö lite mer nu, käka ravioli som min världsbästa fruga har lagat. hon har till och med väntat på mig så att vi ska kunna äta middag tillsammans. PUSS TETRIS!

let me see that

god morgon.
istället för lunch med walle och sen jobb kl 16 idag så ringde de för en kvart sen. kom in så fort du kan. jahaja. så nu sitter jag här och har käkat och klätt på mig och hoppas för glatta livet att pressbyrån på skolgatan redan har öppnat så att jag kan ladda mitt busskort och ta bussen som går fem i. vad fan är grejen med att bussen går en gång i halvtimmen, på en veckodag?
måste rusa. tjarrå

you make me stronger

från birger i fredags, mamma pappa barn?

nothing like a toy soldier

1. Ditt favoritställe på sommaren?
- stockholms skärgård

2. Hur spenderar du den perfekta sommardagen?
- tillsammans med mina vänner på en strand i minst 30 plusgrader, dagen avslutas självklart med drinkar

3. Vad lägger du helst på grillen?
- entrecote (oslagbart gott tillsammans med en stor sallad)

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- jobba, hänga på farsans båt i sandhamn, mysa i göteborg, ta en sista minutenresa med mamma och jonas

5. Dina bästa sommarfärger?
- turkos

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
jordgubbar och lite för dåligt väder

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- när staffan matade fiskarna i emmsjön, på öland när det regnade så mycket en natt att våra luftmadrasser flöt runt inne i tältet när vi vaknade, när jag lärde mig att boogie boarda på gran canaria och jag sjöng för mig själv hela tiden, alla gånger vi har plankat in till inomhuspoolen på sandhamnshotellet.

8. Havet, sjön eller poolen?
- havet

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
solero berry berry eller mjukglass utan strössel

10. Vart går din drömsemester?
- jag har varit på för få platser för att kunna svara på den

mina ögon dem svider och hjärtat det bränns

woooooooop,
snyggaste fickparkeringen med pappas volkswagen sharan här utanför grinden på rundeln, inte så jävla lite nöjd kan jag tala om att jag är nu. nästan så jag langar upp den på cvt haha

efter jobbet kom pappsen och hämtade mig och så följde jag med honom hem och åt grillat, och glass till efterrätt. tog sen med mig jonas och åkte förbi och lämnade en nyckel till ante innan jag langade hem honom till morsan. nu har jag precis kommit hem och försöker kolla i kalendern när jag kan klämma in en dejt med walle my (wo)man inom den närmaste framtiden.
om en kvart ska jag möta upp frugan på lutis också för en uppdatering i vårt kylskåp. sen blir det nog lite sex and the city säsong 2 innan jag ska somna bredvid henne. inte många kvällar kvar nu som jag får gosa ner mig bredvid frugan och mysprata tills vi somnar, blir lite ledsen i ögat när jag tänker på det.
jobb imorgon också, 16.00-20.30. det rullar på alltså. på tisdagmorgon ska jag hem till korven och kommer hem på fredag vid halv 9, och då ska jag kliva raka vägen in på moas födelsedagsfirande. kaa-non! sen är det helg och jobb igen. men en lite speciell helg är det i alla fall, på söndag efter jobbet ska jag glida raka vägen hem till melle som har kommit hem från egypten i förtid (men ändå inte en endaste sekund för tidigt). äntligen har jag nån som är lite ballare än mig när det kommer till att slåss i min närhet igen, har ju inte haft en jävel här hemma som kan försvara mig om det blir fight.


bilder från när jag och melle gick loss i musikens hus, våren 2009
E N K E L R I K T A A A T !

you are the strength that keeps me walking

sovit 11 timmar inatt, helt otroligt skönt och det behövde jag! vaknade av att ikea ringde för 20 minuter sen och ville att jag skulle jobba. så 12.30 till som tidigast 17, till stängning om jag vill. det blir riktigt härligt. speciellt eftersom jag har noll saker planerade idag och vädret fortfarande inte är på topp. så nu sitter jag här och kastar i mig lite frukost och ska kolla vilken tid jag måste ta bussen. note to self, ladda busskortet först.


it will lift you up

Nej, man ska väl inte ta sig vatten över huvudet och tro att man är kung i djungeln direkt. Något saluhallen tvivlar jag på att det blir men något slags mys kanske jag orkar med, som värst. Nu sitter jag i alla fall hemma i morsans kök och väntar på falukorv och mackisar, ska bli jävligt gott i magen. Bjuder på två bilder när jag ändå är i farten, en från igår på birger och en från idag. Jag och marre har varit ute och skejtat hela dagen lång. Skönt med friskluft men det tog på de ynka krafter jag hade kvar hehe. Nej mat nu hörrni, vi hörs senare. Peace

spare of the moment

god...morgon.
riktigt bakis nu, mår verkligen som jag förtjänar. men på nått konstigt vänster är jag taggad också. man kanske borde kasta logiken genom fönstret och köra saluhallen ikväll?

when music hits you, you feel no pain

tjena alla korvar!

sitter hos min morbror nu och är mätt och belåten efter grill, eller braii som det roligt nog heter på afrikanska. kvällens planer är något ändrade, blir förfest hos nån grabb som heter jocke innan vi drar in och sätter oss någonstans och pimplar drinkar innan vi glider mot birger. ska rulla härifrån om sisådär en kvart och möta upp sanna på stan. ye baby.

ses i dimman som man brukade säga.

puss på muttan


rock my pants off

enbart för josefine.

nu har marre glidit vidare ner på stan och jag ska glida in i badrummet för lite smink. om en timme ska jag hem till morsans trakter för middag och vin. vid 9 ska jag träffa sanna och fredrika för att förfesta och vid halv 11 ska vi hooka med lisa, moa och agnes för lite mer förfest. ikväll blir det rock n roll birger jarl.

peace out.

like there is no tomorrow

yoooo.
godmorgon :)

har precis kommit ur duschen och när som helst kommer marre hit. vi planerade att sola om det var fint väder och ligga inne och mysa och kolla på film om det var tråkigt väder. så film it is :) jag kanske till och med plockar fram kladdkakan jag köpte igår så det blir mys på riktigt.

ikväll ska jag käka middag hos min morbror och moster tillsammans med mamma och jonas. sen taggar vi birger efter det. länge sen jag var ute nu, och det märktes igårkväll på min och marres promenad. vip, nej där har jag inte varit än. riverside, vilket av ställena vid ån har bytt namn till det? snerikes sommarklubb, nej den har jag inte testat. har birger öppnat på onsdagar för den här säsongen än? haha oldie med stort o, har inte koll på nått. så ikväll är jag taggad, nu kör vi!

nu ringer marre på porttelefonen.
pussen


Tjena nerdos. Nu sitter jag på cykeln på g...

20100608993-001 (MMS)

Tjena nerdos. Nu sitter jag på cykeln på g ner på stan för att möta maria för en promenix. Jag vet att det typ är onödigt att cykla till stan när jag praktiskt taget bor på stan, men lazy girl som man är så är det chill. Nej nu närmar jag mig snyggmarre här. Got to go. Kyss


"tänk vad kul om någon hette joseful"

hahahahaha en del grupper på facebook cracks me up alltså, fyfan.

tystnaden som uppstår när en rullstolsbunden säger "hej då, jag går nu"

tystnaden som uppstår när man är döv



så skönt att uppsatsen är inlämnad så man slipper vara tråkig och seriös och kan ta fram lite riktig humor här i bloggen.



this is the start of something good

say what?
är jag färdig med uppsatsen?
ett helt dygn innan deadline?

wowowow


Dagens glädje: do i need to tell you? + mina fina vänner
Dagens elände:
fyra långa nätter kvar + att jag har hela diskbänken full med disk
Dagens låt: dry your eyes - sean kingston
Dagens vill göra:
ut och springa, varit sugen i flera dagar nu (men vågar inte såhär i stan) får köra gärnet genom gamla barkbanan när jag kommer hem till mamma igen, där har jag nött ut många springskor i mina dagar hehe
Dagens måste göra: handla, hämta ut nk-betygen och skicka in dem, lämna in kontopapper på nordea, diska och lite sånna roliga grejer.


if i never wake in the morning would you doubt the way i feel

yo snorungar.
här var det livat. orka blogga alltså, tröttnar mer och mer.

har gått trögt hela dagen idag men sen inser jag att jag skrivit riktigt mycket, bara att renskriva en intervju och kladda in lite snyggt i analysen och sen sluddiskussionen kvar typ. "bara" haha nice iaf.

om en timme ska jag träffa liso på stan, så sugen på käk så det är inte sant.

så sugen på att resa också, samtidigt som jag känner att det inte gör så mycket om jag inte kommer iväg iår. att jag stack från sverige tre gånger förra året av fem gånger sammanlagt i hela mitt liv gör att jag känner mig ganska nöjd ändå. och bara vetskapen om thailand i vinter gör det ganska lätt att motstå alla små frestelser. fast en sista minuten eller två ska jag nog unna mig under sommarhalvåret ändå, en med christoffer och en med mamma och jonas. lite roligt måste man ju få ha när man tjänar så pass mycket pengar att man faktiskt har råd att leva lite för första gången i sitt liv. wowowo så ska det faktiskt få vara.

PUSS


we'll rock it 'til we've kicked you down


god morgon snuttisar.

idag blir det skriva 11-15 som igår. och om jag får en svacka är det diska veckans disk som gäller, känns som den lilla detaljen kommer vara ganska peppande. sen måste jag uppdatera mitt cv one of theese days, mycket har hänt sen jag kikade på det sist. och så ska jag hämta ut mitt nk-betyg på linné nu i dagarna också. den skiten måste man ju skicka in till universitetsantagningen själv..
efter tre ska jag träffa lisa, vet inte alls vad vi ska hitta på men det blir nog äventyr :)




bild från min 18årsdag.

i don't shine if you don't shine

tjena mittemellan bena!
vid tre var det slutskrivet för dagen, då blev det en duschiluring och sen ner på stan för att träffa maria. nu har jag precis kommit hem och är svinhungrig. stoppat in lite pommes i ugnen så om en halvtimme ungefär blir det pommes och hamburgare till middag med tetris. sen vid nio blir det bio med maria, sex and the city 2. yes baby en gång till, smack ba.

halloween 2007

zakynthos 2008

london 2009


little girls from sweden dream of silver screen quotations

tjabba tjena.
kom väl hem strax efter nio igår, då blev det till att sticka till lutis och handla frukostgrejer och frugans beställning köttfärssås på burk. så gott i magen alltså. sen blev det mys framför tvn innan jag somnade.

idag blir det plugg igen, 11-15 (till 16 om jag har flyt). när jag är klar för dagen ska jag i alla fall träffa marran, min mysunge of all times.

later.


home is where your heart is

boys n girls, tjo.
hann inte mer än ner på stan förrän madeleine ringde, så det blev en glarre och ett par timmars snack innan jag gick vidare för mina ärenden. blev varken kalender eller shorts men däremot både rouge, trosor, flippisar och ett par leggings. härligt.
nu har jag precis kommit hem och kommer enbart att vända. ska träffa josefine en timme eller så innan jag ska gå och handla. får se om jag handlar själv eller om tetris orkar följa med, hon verkar lite hängig. sen ska jag banne mig laga vilken middag hon än vill ha. det låter riskabelt att lämna mig åt mitt öde i köket det vet jag, men vad gör man inte för sin fina fruga.

KYSS

över: nyår 07-08, nyår 08-09
nedan: nyår 09-10


no other one



tjena fan, här jävlar har det pluggats sen tio-tiden. endast ett break i mitten när jag totalt tappade motivationen.. men efter lite pepp från frugo så kom jag på banan igen. nu är kl 3 och det är dags för mig att klä på mig nått slappt och sticka ner till kungsgatan för att hämta min cykel och sen rulla ner på stan för lite behövlig shopping.
senare kan det hända att det bli lite hook med josieeeeeeeeeeeeeeeee, men man vet ju å andra sidan aldrig med den tjejen tjulu.

hörs vi later?
den som lever får se

just like the sun lights up the earth you light up my life




god morgon.

gick upp vid 8 för att åka och lämna bilen hos farsan, blev bjuden på frulle där innan han skjutsade hem mig.

nu blir det uppsatsskrivande för hela slanten. fram till kl 3 ska jag skriva-skriva-skriva. då ska jag ner på stan en snabbis för att köpa nya jeansshorts, ny rouge och en ny kalender.

men nu som sagt,
pluuuugg!









don't kiss and tell baby

yoho.
blev hämtad från jobbet av pappa för att åka ut till skaris. blev mysmiddag på båten innan jag skjutsade hem dem och gled hem till mamma för en kort visit. nu har jag kommit hem, småsnackar med petra och david och funderar på att sticka ut och käka glass med fabbe.. men vi får se, ganska oklart. börjar bli trött också så får hoppas att det är sleepy-time snart, sån gammal kärring alltså. vad hände med min vanliga inställning vila kan man göra när man dör? jo just det, maria ärvde den inställningen. nu är det hon som är ute hela natten varje natt och man får gå här och oroa sig som en morsa haha skoooooja, så illa är det inte tjululu.



jag skulle kunna glo på den här bilden i flera år i sträck,
blir så jävla avis på mig själv så det är sjukt.
san diego, cali, aug 2009

the story of morning glory



god morgon.
som ni säkert förstår så har det inte hänt ett dugg sen jag skrev sist eftersom jag bara sovit sen dess. har precis käkat frulle och nu ska jag klä på mig, you know how it goes.

blir inge biancos på måndag, jocke skulle inte in till jobbet så då var det mest onödigt att jag kommer dit. vad bra.. en extra dag att skriva uppsats på......? eller?
jag önskar bara att den där skiten skrev sig själv, då skulle jag bli alldeles utomordentligt lycklig.
dear santa..

tjarrå!






if i ain't got you

tjabba.

gjorde årets miss idag. precis när jag har slutat så råkar jag låsa in skåpnyckeln + min tag (som gör att jag kommer in överallt) i skåpet.. så imorgon måste jag gå till säkerhetscentralen innan jobbet så de får klippa av mitt hänglås, annars blir det svårt att komma in och ut ur skiten. måste köpa nytt hänglås innan jobbet också med andra ord, soft..
not.

blev i alla fall hämtad av olle när jag slutat och så åkte vi och köpte jordgubbar och glass på vägen hem till honom. där var det grillning på g för fulla muggar. de hade en kvinna där från sydafrika som hälsade på, hon och eva hade träffats på santorini för 28 år sedan och sedan brevväxlat (sen email ..sen facebook, vad annars?) tills nu när de hade bestämt sig för att ses. så mysig människa så det är inte sant, hoppas man hinner träffa henne mer innan hon åker vidare.
nu har jag precis kommit hem också och ska bara ta det lugnt och sova tidigt.

so long.

love lockdown

god morgon!
hoppas alla som tog studenten igår hade världens bästa dag! puss


här är man nästan uppe med tuppen som vanligt. jobb idag och imorgon 11-19.
i veckan (förutom måndag) har jag i n g e n t i n g planerat, och dessa dagar måste spenderas skrivandes på uppsatsen som ska in på fredag. men om det är såhär fint väder måste man ju å andra sidan åka och bada också. man kan ju trots allt inte sitta inne hela veckan..

peace

it's a wild world

godmorgon fulingar.
idag är en fin dag, en perfekt dag för att ta studenten! mycket bättre än förra året när det blåste snorkallt och man var tvungen att ha jacka på sig. förstörde åtminstone min outfit riktigt hårt.
nu har jag precis käkat frulle och ska strax hoppa in i duschen. var ut och flyttade bilen för en stund sen och kunde inte somna om efter det, lika bra att starta dagen :) vid 10-11 ska jag åka hem till mamma och vänta på att posten kommer. och hoppas fan på att det ligger en avi till mig där i högen med reklam, annars blir jag irriterad. sen blir det till att hämta ut mitt paket och sen åka och lämna bilen hos pappa innan jag tar mig hem och gör mig redo för kramkalas.

 

 

tänk att det var ett helt år sen som jag tog studenten. känns som att det var igår samtidigt som det lika gärna kunde varit tio år sen. sjuuukt mycket har hänt sen jag satte på mig min vita klänning och sprang ut från eklundshof.


yo hoes, ska gitta duschen nu och leta reda på lite nagellack tjululu.
puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


singing songs of freedom

imorgon är det er dag
love you!


just bring it

hej gullisar.
ligger här i solen på altanen medans biancos ligger och sussar i vagnen alldeles bredvid. är galet varmt här ska ni veta.
imorgon är det studenten och blomsterlandet har försökt övertala mig att jobba, men den lilla luringen gick inte hem här. imorgon ska jag fira fyra av de finaste i i världen, inga konstigheter.


Yoho fuckers. Sitter på tåget nu på vä...

Yoho fuckers. Sitter på tåget nu på väg hem från christoffer. X2000 till sthlm där brorsan hämtar upp mig, blir sova där som vanligt och sen hålla koll på bianca imorgon. Sen är det fredag och mina all time favorittjejer tar studenten och jag är ledig. Blir till att catcha ett par utspring och ett par mottagningar och på kvällen ska jag hooka med mina homeboys från högstadiet, all time favoritkillar såklart. Ikea lördag söndag och sen bianca på måndag. Tiden går så jävla fort så man blir helt sinnessjuk. Sen vill jag reminda om att jag gått treårig it-media utbildning och alltså ganska lätt plockar fram ip-adresser. Ha en soft onsdagkväll kompisar. Puss


take 'em down

sådär ja. planen var att glida hem och ta det lugnt efter sushin. nu är det ändrat, vi ska ut och åka båt och vattenskidor och plaska i vattnet med lite grabbar, yeeeee! tjululululu.

köpte sallad på kiwi på vägen hem också så vi ska han något att käka ikväll, riktigt gott. ska stanna på affären också på vägen till båten och köpa lite gott.

puss

Tja blogg. Har fikat på en uteservering m...

Tja blogg. Har fikat på en uteservering med christoffer och hans kompis för ett par timmar se och efter det gled vi ner till kungsparken vid göta kanal och drack rose, för att kompisen skulle få fira christoffer lite. Jättemysigt. Nu sitter vi på en annan uteservering och ska käka sushi. Det är så varmt så man blir nästan knäpp :) så härligt.


who shot ya?

god morgon. på den här sidan landet är det solsken och vi har precis vaknat. ska väl försöka hitta nått i det här huset som går att äta till frukost och ta en dusch. sen ska vi gå ut i solen en sväng.




kyssooo

RSS 2.0