i'll always bring eastcoast

nu ska ni få höra fuckers, i've lied.
blir bara jobb tors, lör, sön den här veckan. 6.20 imorse åkte jag till göteborg för att överraska min man på hans födelsedag. tur att han är sjusovare så man hann hit innan han vaknade, lagom chockad blev han när jag väckte honom vid 11.

har mest chillat än så länge med hans brorsor och viktor. vid 9 ska vi ner till vasaplan och käka middag med hans farsa också, mys.


so long.

my insides

jobbat idag, blomsterlandet 10-16.30 och sen raka vägen hem till morsan för att rensa garderoben. slängde tio par skor och en flyttkartong full med kläder. nice med mer plats i mina förut överfulla garderober för massa nya plagg att spendera lönen på.
kl 19 åkte vi ner på stan och käkade grekiskt tillsammans med min morbror och hans familj, firade mammadagen riktigt ordentligt.

<3

there's one day here and the next day gone

hej. typ.
så jävla trött att jag tror att mitt huvud har exploderat. kan inte tänka rakt och hör typ fortfarande surret från 9 timmars jobbande. jag har bangat förfesten också nu i alla fall. är hungrig som ett djur men orkar inte röra mig, att laga mat känns ännu mer oövervinnerligt än vad det brukar göra.
ifall jag inte totaldäckar om en kvart så kommer jag säkert bli uttråkad. känns så ruttet att sitta hemma på en lördag. och känns så ruttet att jag inte orkar umgås med folk längre, träffar alla så sällan. till och med petris, vilket jag fortfarande tycker är konstigt eftersom hennes säng står precis bredvid min.

köss då

känns som att det var länge sen jag var så där rolig.. haha



update: ikväll slipper jag vara själv i alla fall (trots att tetris ska ut och ränna som vanligt haha), jag ska trycka i mig en pizza med matte min bejb och sen kommer jag somna, helt klart utan tvekan inga konstigheter.

it's the only life i know, to wear the streets of this town

god morgon. igår gled josie och jag runt lite, i en bil som inte gick att ratta haha nice. träningspass att svänga i korsningar och att parkera snyggt var inte ens att tala om.
ändå ganska soft att jag kan ta bilen till jobbet idag, kommer jag hem fortare ikväll också så jag hinner duscha och käka i lugn och ro innan jag ska glida hem till fredrika för lite förkrök.
jag har inte bestämt mig riktigt för hur jag ska göra ikväll, hänger nog inte med ut på krogen i alla fall.. sen får vi se om jag tänker dricka överhuvudtaget också. ni kan säkert gissa varför so im not even gonna bring it up.

puss då

hahaha kolla köttbulle-jonte!
Dagens frisyr: toffs
Dagens klädsel: mjukis
Dagens smink: maskara
Dagens planer: jobb, förfest
Dagens vill ha: fet sovmorgon
Dagens saknad: larven
Dagens tråkigaste: tröttheten
Dagens måste: fokusera
Dagens köp: kilklackar och sommarklänning (nattens köp)
Dagens kärlek: mamma
Dagens frukost: rostat bröd med skinka, juice
Dagens önskan: att uppsatsen skriver sig själv
Dagens låt: like toy soldiers - eminem
Dagens längtan: 11 juni

make it pop

tjulu, hur är läget?
sitter hos ante nu och chillar och väntar på jossan så vi kan dra och handla lite käk.
idag har det varit jobb som vanligt, pallar inte tjata mer om det nu. ni lär ju tröttnat loooong ago.

puss

all that i want is another baby, i'm gone tomorrow boy

hej på er.
nu har jag nyligen kommit hem från heldagskurs + säkerhetsutbildning på ikea, 8-17. inte att leka med ska jag tala om då jag säkerligen somnade x antal gånger.

nu håller jag på att göra pommes och köttbullar i ugnen för att om en timme ta mig ner till stocken för en drink. vid 9 blir det sex and the city 2 med sanna bebeeen. längtat så länge nu.

här har ni dagens update, i helgen blir det massor med jobb och en liten utgång på det.
puss


i wish your face would smile along with mine

för ett år sedan hade jag fyra pigga mor- och farföräldrar. i oktober kämpade min morfar fram sitt sista andetag, så väntat efter tre veckor som invalid men ändå så plötsligt. så overkligt. min världens finaste morfar vars ögon aldrig mer kommer att le mot mig på det där enkla sätt som bara ett par ögon i hela världen någonsin kunde göra. inte ens fyra månader efter det trillar farmor över kanten till det liv hon alltid levt. och den stora kärlek och trygghet som alltid omfamnade mig när hon höll om mig ligger nu nedgrävd i jorden. det hade varit så skönt att kunna åka dit nu, till det hus som vi inte längre äger. det hus som inte längre är det hus som jag vuxit upp i, som är helt annorlunda.
för första gången i mitt liv önskar jag att jag var 6 år igen, att morfar skulle smyga ner en polkagris i min hand precis före maten fast han visste att mamma skulle bli arg. för första gången i mitt liv önskar jag att jag var 7 år igen, att jag hade badat i farmors gula badkar. att jag klev upp och fick ett alldeles för stort badlakan runt mig, att farmor skulle torka mitt hår så där varsamt som ingen annan någonsin gjort. för första gången i mitt liv önskar jag att jag var 8 år igen, att jag satt med jonas under buskarna i trädgårdens hörn och låtsades plocka upp alla kottar som hade ramlat ner från tallen, den tall som alltid varit världens högsta för mig. för första gången i mitt liv önskar jag att jag var 10 år igen, att jag satt i fram på sparken medans farmor sparkade oss till ica för att tjuvsmaka vindruvor, och sen till malmabergsväg för att mata josefines kanin stampe. för första gången i mitt liv önskar jag att jag var 11 år igen, att morfar tar fram en skål med riktiga hallon som vi ska äta till våfflorna bara för att det är godare än sylt. för första gången i mitt liv önskar jag att jag var 14 år igen, att jag sitter i farmors kök och äter sockerkaka med äppelbitar och farmor fuskar i det kortspel vi spelar. för första gången i mitt liv önskar jag att jag var 17 år igen, att jag sitter bredvid morfar och dricker saft med sked och hör hur han skrattar så klingande och ärligt trots att livet aldrig gett honom medvind.
för hundratusende gången de senaste åtta månaderna önskar jag att du inte hade tagit med dig livsgnistan i mormors ögon när du gick.

för första gången i mitt liv
längtar jag tillbaka
jag längtar tillbaka i varenda en av de tårar som långsamt rinner ner längs mina kinder

i wonder how you stay so sad when you're so beautiful

jävlar i mig vilken kväll.
efter lite groggar och shottar här hemma med erik och walle drog vi oss mot snerikes. 2-3 timmars kö, en in en ut fick vi höra av vakterna och vände direkt, upp till taket (vdalas sommargrej) drog vi istället. och det var väl där det gick snett haha någon dum idiot fick i oss både flera glas vin och drinkar än vad vi behövde och kvällen blev ganska tidig. slutade med att jag och erik drog en fetdäck här hemma vid 1.

har vaknat flera gånger inatt och varit helt förvirrad, är nog fortfarande lite full nu när jag tänker efter. vid tio gick jag i alla fall upp och käkade och duschade innan jag åkte ner på stan och träffade maria. köpte ett par skor faktiskt, ett par platta sommarskor som jag inte ägt på flera år typ. soft att kunna ha nått mellanting mellan flipflops och converse.. nu har jag nyligen kommit hem också, gått igenom gårdagen lite med tetris.. fyllt i luckor och sånt åt varandra haha
senare idag ska jag träffa jossan, vi ska bla åka förbi farmors grav en sväng. man kanske borde inviga nya skorna och gå ut och plocka lite blommor till henne. till farmor alltså, inte till jossan haha.

vi får se hur det blir.
puss och kram

Riktigt snygg är jag idag i larviga larven...

20100525961 (MMS)

Riktigt snygg är jag idag i larviga larvens tröja. Luktar gott gör jag också. Sitter på bussen nu på väg mot ikea. Jobbar till 17 idag innan det är dags att rulla hemåt för en durre och lite tagg. Man hade ju kunnat hoppas på lite mera solsken, sommarpremär ikväll och allt. See ya, wouldn't wanna be ya, puss


this is what it feels like when i'm next to you

tjena mina små kex.
här är det lugna puckar ska jag meddela. både jag och tetris ramlade in i lägenheten vid sex-snåret och då började vi genast laga mat, wok med ris blev det dagen till ära. sen dess har vi bara snackat och softat loss, inte ens tvn har varit på faktiskt. trött som stryk är jag också, blir nog sängen inte alltför sent ikväll. jobb imorgon också, 10-17 på ikea. och på kvällen där gäller det ju att vara i toppform, premiär för snerikes sommarversion bryggan.

nej ni, nu ska jag försöka tvinga med mig tetris ut på en liten promenix. här inne kan man ju inte sitta och ruttna (få ångest över att man inte pluggar).
kyss


holding you is the safest place i know, no doubt about it
kissing you makes me wonder how i ever lived without it



the way we do it

hahaha mamma har skickat lite bilder till mig idag från början på 90-talet. herregud säger jag bara. en av bilderna är på min goa kusse-cuz haha

"Visst e hon söt. Hon skulle få följa med mig och kenneth och bada på Fyrishov.
Å så skulle hon få gå själv från Oslogatan till Helsingforsgatan.
Kolla vem som smyger i buskarna... Hahahahahaaa... Hon va inte ett dugg rädd!
/Karin"



hahahha josseeeee waddap jag dör av garv!!!


when you're around i get weak

hej hej hallå.
jag såg precis att jag hade fått ett mail på facebook som garanterat kommer få mig att le hela dagen idag. från pappan i familjen i la som vill att vi kommer tillbaka nuu! TJU-LU.

"jobbet" för dagen har startat för en stund sen så nu ska vi leka loss hela dagen, gå ut en sväng i solen också. man kan ju hoppas att man får lite färg snart.

jag längtar till imorgon, för efter jobbet ska jag ut med så många härliga människor. jag längtar till onsdag för det är min lediga dag och jag ska hänga med både maria och josefine. jag längtar till torsdag för efter jobbet ska jag på sex and the city 2. jag längtar till söndag för då ska jag få umgås med mamma. jag längtar till måndag för då är det bara en vecka kvar av all galenskap. och så längtar jag till den 11 juni för då ska sista (största) uppsatsen in. sen är jag good to go för sommar! sola bada leka plaska dricka drinkar i solen och mysa under långa varma nätter.

biancos är med som vanligt. hon har blivit så stor och fått massvis med hår haha


vi kan ju se att bilden är överexponerad och att jag faktiskt inte alls är
lika vit som spöket laban efter att han blivit tvättad med blekmedel haha


update:
blomsterlandet ringde precis, tror ni inte de har letat reda på min lediga söndag.. 10-16.15, så blir inte så lång dag i alla fall. jävlar i mig om jag inte är miljonär om två månader.

Trött som en gnu efter att ha jobbat för...

Trött som en gnu efter att ha jobbat första riktiga helgen på ikea, 11-19 båda dagarna. Nu ligger jag och ska sussa hemma hos brorsan, imorgon ska jag hänga med bianca hela dagen. Kommer däcka fett imorgonkväll. Sov gott gullungar.


take that look from off your face

tjena såhär på kvällskvisten. nu ska ni få er ett riktigt jävla bajsinlägg.
jag känner att veckan rullade på så jävla fort så nu ska jag börja med en snabb catch-up.
i söndagskväll gled jag hem från göteborg med pappa och min faster och farbror och blev avsläppt i sthlm, måndag dag spenderades med jocke och barnen och på kvällen blev det skiva för fulla muggar. på tisdagen var det plugg, plugg, plugg för att sen glida iväg och hämta tjejerna på dagis. på onsdagen blev det mer plugg, redovisning (sista bumslektionen, bara en inlämning kvar), glass med marre efter det och sen kom christoffer hit på kvällen. på torsdagen solade vi och sen hade jag min sista nk-lektion. sen solade vi lite mer innan vi grillade med petra och david. gick en sväng och kollade stand-up och sen gick jag och christoffer till tavernan och mös. på fredagen tog jag ledigt från jobbet för att vara med på mickes begravning. den var jobbig, men väldigt fin. på kvällen käkade vi sallad på bryggan och sen hamnade vi lite spontant på palermo (första gången jag var där) med victor, hagbarth och joel. sen var det lördag, idag. upp med tuppen för att följa med christoffer till tåget och sen glida hem och göra mig iordning för en heldags jobb på ikea. kom väl hem strax efter sju och väntade in tetris innan vi gled hem till farsan för grill. sen gled vi hem igen och mötte upp walle här utanför och nu har vi snackat loss som fan. nu är tetris och jobbar och walle har åkt hem. ganska skönt ändå att det är tidigt, imorgon är det heldagsjobb igen. sen får vi se om det hinns med en födelsedagsfika hos madde innan jag måste ta mig ner mot stockholm och hem till jocke. barnvakt på måndag, vilket är det mest krävande goset någonsin. på tisdag är det jobb på ikea 10-17 och sen sommarpremiär på snerikes bryggan på kvällen. onsdagen blir första helt lediga dagen på länge och då ska jag passa på att åka förbi farmors grav en liten stund. ska försöka hinna med en liten stanrunda också och hitta studentskor till marran. på torsdagen är det ikea 8-17 och sen sex and the city 2 på bio med sanna. fredag, ikea 9.50-17. lördag, ikea 10-18.30, förfest hos freddan på kvällen med utgång. ledig söndag men ska hem till mamma och rensa ur garderoben. sen middag där också, mors dag och allt. måndag bianca, tisdag ikea, onsdag ikea, torsdag ikea, fredag tar tjejerna studenten, lördag ikea, söndag ikea, måndag bianca. sen jävlar är det inge mer jävla skit på ett tag. den fredagen ska universitetsuppsatsen in bara, den ligger ju som ett tungt jävla täcke över hela skiten. det heter ju så fint att man ska känna att man lever. och jävlar i mig vad jag känner att jag lever. jag känner att jag lever för mig själv, för min egen skull, och den känslan är värd att dö för.
aa tjarrå, vi kan ju ses i mitten på juni eller nått.

i'm going to start a revolution from my bed
because you said the brains i had went to my head

take that look from off your face, because you ain't ever going to burn my heart out.

when it's you

god morgon. idag ska jag jobba, ikea 11-18-30, kom och hälsa på :)
christoffer ska åka hem också, inte riktigt lika roligt.

ikväll ska jag hem till walle och gosa loss ordentligt, kommer förhoppningsvis förtära massvis med popcorn haha
nu är det dags att signa ut.
puss

always where i need to be and i do what i got to do

hallå där. så underbart fin dag har jag haft. började med att sola en liten sväng på bryggan för att sedan styra lunch på 018. kort seminarie (sista nk-lektionen) och sen lite mer solerier, bla på gräsmattan här utanför fönstret. sen blev det dusch och fix och handling för att traska över hem till david för grillerill innan stand-up på olearys a la värsta par-grejen, så vuxet. efter det satte jag och christoffer oss tavernan och mös lite innan vi gick hem.
nu är tetris hemma också och fixar klart sista med dagens jobb och packar inför en helg hon ska spendera hemma hos föräldrarna.
checkar ut nu, puss

God morgon. Sitter på 018 och käkar lunch ...

20100520955 (MMS)

God morgon. Sitter på 018 och käkar lunch med christoffer. Har legat en sväng på bryggan och solat på förmiddagen och strax måste jag sticka iväg på seminarie. Ifall ni ser en ensam liten grabb gå runt på stan är det nog c som behöver sällskap haha senare ska vi åka och hämta tjejerna på dagis och sen får vi se vad kvällen erbjuder. Kanske blir det stand-up på oconnors med tetris och david. So long, puss


it don't matter if i got you

duscha
diska
skriva klart presentationen
plocka upp kläder från golvet
måla naglarna
träffa projektgruppen, sammanställa
hålla presentation
hämta min cykel
promenad + glass med maria

möta christoffer
äta maaaat (så sugen på mat)
mysa

jävlar du vilken dag. med värme och jävelskap, mums.

puss gullisar

the more i think the less i belive


tjena.
blir kort inlägg nu för jag har mycket att hinna med innan jag ska sticka till skolan. diska, duscha (i den trasiga duschen tjululu), plugga och plocka upp alla kläder som ligger och skräpar på golvet.
sen blir det en-timmes redovisningen med projektgruppen (vi är tre pers) som antagligen kommer kicka andra gruppens arsle, tju-fucking-lulu.
snart kommer petra hem också, då ska vi äta lunch och gosa och umgås och ja.. allt man gör när man inte träffat sin sambo på år och dar, utan krydd.

puss på er gullisar,
looove


i know that you can see me but i need to see you too



en dag ska jag kasta mig igenom ditt fönster
rusa rakt ut ur mitt liv


tomorrow comes with one desire

hej hej hallå. precis trillat in här hemma och är verkligen (precis som jag trodde) helt slut. skulle helst av allt i hela världen vilja ta en dusch och sen krypa ner och gömma mig under täcket.. men vår dusch har bestämt sig för att sluta funka, joy. funderar på om man ska våldgästa någon av de okända grannarna man har här i huset som prompt aldrig visar sig and make som friends (låna duschen). försöker få tag på pappa också för att kolla om jag kan duscha där, imorgon om inte annat..

nu ska jag poppa en påse popcorn som jag kan tröstäta i min ensamhet. ja ni hörde rätt, tetris är ute och ränner som vanligt hohoo.
puss och hej, gummisnopp

här har ni mig och några godingar jag hittade där inne på dansgolvet.
som ni ser var jag "utklädd" dvs hade min älsklingstisha, bad-ass tjululu

Blev plugg till ca 13 då jag sprang hem fö...

20100518952 (MMS)

Blev plugg till ca 13 då jag sprang hem för att lämna skolgrejer och hämta icakortet innan jag stack och handlade lite fort. Därefter blev det en snabbis in på subway på väg för att träffa sanna. Lunch vid ån och sen inköp av present till lisali. Nu är sanna på väg dit för att äta tårta och överlämna vår fina inslagning (notera mitt snygga m haha jag är som en liten unge) och jag ska åka och jobba. Ikväll blir det lugna gatan och imorgon blir det sovmorgon (sola, första gången jag kan ta mig tid till sånt) och sen skola från 14-18. Sen vid 8 kommer christoffer, tjululu. Nu kommer bussen mot jobbet, got to go. Puss


someday i'm going to walk all over you

god morgon. här sitter jag och käkar frulle och tänkte langa ett inlägg innan jag ska börja göra mig iordning för dagen. fint väder idag också vilket gör mig otroligt glad :)
kl 10 ska jag träffa projektgruppen i engelska parken och jobba lite med presentationen som vi har imorgon. vid tre ska jag hämta tjejerna på dagis och sen kommer jag fullkomligt ramla raka vägen ner i sängen. är hur trött som helst.

gårdagen var rolig även om jag inte var i skick för en riktigt utgång. men det var kul att hela gänget var med och det är ju alltid kul att få dansa av sig all stress. fyra av fem toasters.

puss gullungar.
och grattis till hannah igår, grattis till lisa idag och grattis till madde på söndag.

haha någon kände för att satsa på utklädnad i alla fall

mitt hjärta i din hand



verkligen inte min typ av musik, men texten är fin :)

jag vet att du sover
känner värmen från din hud
bara lukten gör mig svag

babe

i could be trouble

tjena! har precis tryckt i mig lite mat, pyttipanna och hårdmacka. nu ska jag kirra lite plugg innan jag hoppar in i duschen och fixar till mig lite och ser till att sitta på en uteservering om 2½ timme. härligt!


puss,
bad-ass


Idag är jocke hemma från jobbet och ska gö...

20100517944 (MMS)

Idag är jocke hemma från jobbet och ska göra ärenden hela dagen. Ossian är hemma från dagis också så alla fyra åkte och köpte en cykel till ossian och så lunchade vi på nått ställe, supergod sallad med rädisor tog jag. Nu sitter jag ute i solen med ungarna och bara njuter, kollar på när ossian plockar blommor till mamma. Fan vad skönt med lite sommarväder, blir så sugen på att plaska i vattnet. Puss


Nu har jag krypit ner i sängen hos jocke ...

Nu har jag krypit ner i sängen hos jocke och är så trött att jag inte riktigt ser vad jag skriver. Imorgon blir det till att hänga med bianca här i sthlm hela dagen och på kvällen river ligan birger. Blir askalas det där, precis som det borde. Sov gott gullisar.


Här har ni den, pappas nya storebro 380 ro...

20100516939 (MMS)

Här har ni den, pappas nya storebro 380 royal cruiser biscay :) härliga grejer. Bilen till höger ser ju lagom stor ut haha.
Nu har vi precis käkat och är på väg tillbaka mot östkusten, har fått rapport om solsken och ca 20 grader såhär på kvällskvisten. Hur underbart som helst. Nu ska jag stoppa in hörlurarna och drömma mig bort en sväng. Puss


Tjena. Nu sitter jag på spårvagnen ut mo...

Tjena. Nu sitter jag på spårvagnen ut mot hamnen för att förhoppningsvis få en liten kik på båten innan vi glider mot sthlm. Och så hoppas jag att vi stannar och käkar om inte alltför lång tid också, jag är hungrig som en varg :) skulle kunna upprepa tusentals gånger hur skönt det är att jag slapp ta snuskbuss hem, för att inte tala om att jag fick 4 timmar till med christoffer. Guld. Ska softa vidare med mr mraz i lurarna nu, det var länge sen nu faktiskt. Riktig sommarkille för mig, tänker mig en fet nygrillad köttbit, ett glas kallt mousserande vin medans man klipper solnedgången med sina vänner. Puss på sommarn då, hoppas den glider över till sverige på riktigt snart.


save tonight and fight the break of dawn

tjena. här har det inte hänt mycket kan jag tala om, så skönt. vaknde för ett par timmar sen och har sen dess käkat frukost/lunch, började med mackor och slutade med pizzan som var kvar från igår. har missat min buss också så nu finns det verkligen ingen återvändo för pappa, he better be on his way.

ska mysa loss de sista timmarna nu så ni får klara er utan mig ett tag så langar jag väl ett inlägg eller två från bilen. puss och kram


you want to rock my boat?

yoho, precis kollat någon dålig skräckfilm med grabbarna här borta och käkat godis. fått reda på att jag slipper drygbussen imorgon all day utan ska få glida hem i bil med farsan. så soft att det är helt sjukt. han ska kika på någon båt som han kanske vill köpa som ligger här i göteborg. så jag hoppas att det blir köp också, att pappa tar med sig plånboken så att säga haha langar upp några mille och kirrar en soft båt som jag kan hänga i i sandamn i sommar.


om jag inte missminner mig helt så är det någon av dessa sorter som farsan glider hit för att kolla på. bild 1 är på en storebro, blir 2 på en princess och bild 3 är på en fairline. nice vilket som om jag får säga det själv.
(klicka för att förstora)


det får räcka för nu iaf, tycker jag varit helt okej duktig med inlägg nu faktiskt.

ciao.

high on life

herrejävlar ja. riktig bakisdag har vi idag. tog oss upp vid 1-tiden, åkte och köpte pizza, chirre och läsk och sen åkte vi hem och kollade på film. jag fick köra laxens porsche tjululu automat var den också, första gången för mig. lätt som en plätt!
nu kommer klicken och 'han som vaknar upp hela tiden' hit snart och ska väl chilla lite, käka mat sen också. potatisgrattäng och marinerat kött :)

och så hoppas jag att farsan tar en dagsutflykt till göteborg imorgon för att kolla på den där båten så jag slipper ta burren till jocke imorgon.


tjarrå!


Förfest nummer två, herrejävlar vad tes...

Förfest nummer två, herrejävlar vad testosteronhalten är hög. Har en tjej med mig, tack för den. Tror vi ska börja röra oss utåt snart, någon jävel ska jag nog kunna skaka med. Puuuss


det man slickar på äger man

hej sötisar. strosat runt lite på stan idag, blev nytt french för mig och ett par brallor till christoffer. och lunch, asfräsch sallad på någon uteservering. sen blev det en vända till systemet och sen raka vägen in i duschen. nu är klicken och någon till kompis här och förkrökar och snart kommer det hit några till, senare ikväll blir det krogen. får la se om göteborgs uteliv är något att hänga i julgranen. jag får väl rocka loss som vanligt, tror dock inte christoffers grabbar är några som vet hur man skakar rumpan lika ordentligt som mig men ..jag får väl leverera ändå.
hoppas uppsala har kvar sitt fina väder när jag kommer hem, jag orkar inte mer kyla nu, det är för fan maj. kom igen nu växthuseffekten, bättre kan du!
peace


it's his cool and he can't take it off

god morgon. nu ska vi strax åka ner på stan, systemet och nagellacksköp blir det. kanske en glarre också med tanke på att uppsalavädret verkar ha glidit över till västkusten, underbart. ikväll blir det utgång tror jag, man måste ju fira brorsan även om man är på andra sidan landet. hohooo kan ju säga grattis till jonte då på en gång. i mina ögon är han fortfarande lika liten som på bilden.. bara 185 lång eller nått...
puss och kram

hahaha jossan snygg som vanligt i bakgrunden!
de där rånen kommer man ju aldrig glömma heller.. kommer alltid förknippas med ett glas vinbärssaft och en stor smörklick i mitten, så som farmor alltid bredde sina mackor.

Yo, segt med inlägg i know. Men tråkigt ...

Yo, segt med inlägg i know. Men tråkigt om jag skulle sitta och blogga fem gånger om dagen när jag hellre vill passa på att umgås när jag väl har chansen. Idag har vi i alla fall mest sovit haha gått på bio har vi gjort också men det blev ingen stan som vi tänkte, det är ju röd dag så allt hade stängt innan vi kom dit. Imorgon blir det nog utgång tror jag med lite folk, annars får vi se vad som händer. Nu ska vi iaf lägga oss och kolla på film. Sov gott


puss

tjabba, stan nu, bio sen

let's get it on

Sverige har så jävla många små skithålor och jag undrar varför tåget stannar i varenda en. Skit i dem vafan, de som bor där får väl skylla sig själva som flyttat dit. 1,5 timme kvar av snuskhålor har jag också, bajsigt segt. Olika strumpor fick jag förövrigt på mig imorse, riktigt snyggt. Tur att man är ball. Nu kom någon brittan-låt i min playlist, dags att byta alltså, sen blir det till att läsa lite bloggar för att döda tid. Simma lugnt.

Are you gonna drop the bomb or not? Nu sit...

20100512934 (MMS)

Are you gonna drop the bomb or not? Nu sitter jag på sthlm-göteborgståget och filosoferar. Young forever följer självklart med i lurarna (puss sunshine) så jag har nått vettigt att lyssna på hela vägen. Kommer väl råka sjunga med högt för hela vagnen snart hohooo stå liten. Jag hoppas fan i mig att christoffer har fixat likadant sommarväder som vi stoltserar med på östkusten, annars vänder jag och tar första tåg tillbaka. My name shall surviveeeee, peace bros


i lost it somehow and i don't know what else to do

god morgon.
om tio minuter ska jag sticka hemifrån så det blir en kort uppdatering den här gången. har duschat och småpackat lite och nu ska jag klä på mig. jag kommer säkert blogga något från tåget.. åker segtåg den här gången så det tar väl typ fem timmar från sthlm, inte okej. fattar fan inte vad jag tänkte när jag bokade den skiten. buss hem också.. why?

hoppas ni får en fin dag i solskenet. käka mycket glass, det är viktigt :)
puss

bild jag hittade på facebook igår, från peace&love 2008

i'm old enough to know better but young enough not to care



sådär ja, då var man färdigpackad och har handlat lite småkäk till tåget imorgon. ska sussa nu och när jag vaknar imorgon så är det en bra dag, härligt.
bilden är ifrån jb's skiva igårkväll, lagom dimmig om jag får säga det själv haha

och bättre än såhär blir det inte ikväll.
sov gott snorungar, vi hörs imorgon.

spring breeze

mmmmmm vilken härlig daaag! käkat negerboll, fått reda på att jag fått mvg både på genetikprovet jag gjorde förra veckan och på hela jävla kursen, mbop. sen har jag suttit vid ån med smaragden och käkat mjukglass och snackat skit. nu har jag gått hem för att hämta telefonen som legat på laddning och ska strax promenixa ner till café linné för att träffa projektgruppen. ikväll blir det bara chillerill, gå förbi lutis på vägen hem och köpa lite frukt och sånt att ha på tåget imorgon kanske.
tar nämligen 10.09 tåget mot göteborg imorgon, fan så underbart. mysa loss ända fram till söndag, då jag glider raka vägen hem till jocke och sen börjar arbetsveckan igen. känner hur det bara blir mer och mer nu, när fan tar det stopp egentligen? livet rullar på fortare och fortare, skolan avancerar som den alltid gör i slutet. nästa vecka har jag en en-timmes redovisning. och när helgen kommer är jag schemalagt på ikea. ahhhhhh helt sjukt skönt och spännande och seriöst.

min lilla pandaunge fyller år om exakt en vecka också, tjululu.



tomorrow
i'll be back in your arms tomorrow
i just got to get through today
but hey, what's one more day to wait?

let me watch you break it down

tjaaabba! och god morgon. jag och tetris har käkat lugn frulle och nu ska hon iväg till skolan. själv ska jag kolla när bussarna går, klä på mig och sen åka ner till gränby och möta mamma och mormor :) ska bli fika och mys, negerbollens dag till ära. och för att jag inte är hemma när mormor fyller år, så jag ska väl fira henne lite också.
puss


i want to see you strip

helvete vad taggad jag är nu. smällt i mig en korv med pommes med farsan på vägen hem och nu ska jag blanda mig en supergrogg och hoppa in i duschen. om en stund kommer lisa hit och sen kommer bookan och huusko, sen får vi se vilka fler som hakar förfest på rundeln. tetris kommer hem vid 9 och jag hoppas hon är lika taggad som mig då. tjululu nu kör vi!


don't ever turn your back

tjululu.
om en timme sitter jag förhoppningsvis på pendeln igen, on my way back home. blir till att skynda in i duschen, kirra något snabbt att käka och sen droppar det väl in ett par stycken för förfest. ikväll blir det skiva på flurran, känner på mig att det kommer bli bra.

peace


natta, tack för snabbt svarat haha
josse, jag var in på hemsidan men hittade inget och så mailade jag dem. har du bråttom eller? lördagen as in 3e juli, as in jag jobbar till 18.30, as in du och farbanken får rocka själva.

where do you hide when everyone is chasing you?

god morgon nerdos. hur är läget?
bianco sover sin typ ..efter-frukost-nap och jag softar mest. väntar på mail från projektgruppen så jag vet hur jag ska fortsätta med mitt pluggeri. kommer sluta med att jag får ta med mig datorn till christoffer och plugga där, mmmmmm roligt..
pappa kommer nog förbi snart också, han är nämligen i sthlm för att köpa nån båtgrej och skulle komma hit en sväng på vägen hem. fattar ni att min farsa är farfar haha oldie.



peace and love är 28 juni - 3 juli också, så har precis insett att det kan bli jävligt tajt att se jay-z. förmodligen spelar han den 2a eller 3e, den 2a fyller pappa år och den 3e jobbar jag all day long. verkligen roligt.



Dagens frisyr: tuffs mitt på skallen
Dagens klädsel: bajsbruna mjukisarna, svart linne, svart kofta, grabbklocka
Dagens smink: lite maskara
Dagens händelse: skiva
Dagens planer: bianco all day, flurran all night
Dagens vill ha: onsdag
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens finaste: lisa
Dagens måste: inget alls, egentligen plugga men jag kan inte göra mer just nu
Dagens dricka: juice
Dagens köp: tågbiljetten hem typ
Dagens mat: wook med bl.a. bacon, ägg och nudlar
Dagens frukost: rostat surdegsbröd och te
Dagens önskan: att jag fick mvg på provet i torsdags
Dagens sjuka: lite hostig
Dagens mående: helt okej
Dagens låt: redemption song - bob marley
Dagens dusch: vid 18-tiden när jag precis kommit hem från sthlm
Dagens längtan: christoffer

i don't want to miss a single thing you do tonight

sådär ja, vad har hänt sen sist egentligen? jag har pluggat (ytterst) lite, lekt med kidsen, käkat middag och hyrt samt kollat på film med anna. nu är jag dödstrött så ska väl slagga strax.

sov gott snorungar, peace out


förövrigt har man en galet snygg brorsa, and damn proud of it.


we'll shine together


jag är säker på att ni håller med mig när jag säger att draktränaren garanterat är en film man borde se på bio, men när jag nu har chansen att se den tillsammans med ossian så måste jag ändå tacka nej.. i've got to plugga asset av mig idag, ligger redan efter. när jocke talade om att anna och ossian ska se draktränaren i kista galleria och att jag gärna får hänga med och shoppa vart det svårare att säga nej. but i've got to plugga asset av mig, måste upprepas för att jag ska kunna hålla fokus. om jag inte prioriterar plugg framför jobb så får jag fan skylla mig själv och prioritera plugg före roliga grejer.

nu är jocke i alla fall iväg och köper lunch, så vi tar det som det kommer.

peace

är man jordens ballaste unge är det klart att man ska ha jordens ballaste dojjor,
likadana som ballans egna skor också hoho
köpte dem i la till ossian, men han hade för stora fötter,
luckily skaffade brorsan en till unge..
enbart för att han skulle ha en unge med balla pjucks!

Blev lite övertid idag så fick stressa h...

Blev lite övertid idag så fick stressa hem för att packa om väskan, nu sitter jag i alla fall på tåget påväg mot nästa jobb. Jag känner hur skolan blir mer och mer bortprioriterad och det är inte okej. Därför har jag tagit med mig datorn nu för att förhoppningsvis kunna plugga imorgon. Jag känner redan nu hur mycket roligare det kommer vara att leka robot med ossian. Precis pratat med sanna i telefonen också, fått senaste skvallret samt smidit hemliga planer :) jag gillar den där sanna. Nu är jag strax framme också så jag signar ut - slut.


jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

victor, vilken räddare i nöden alltså. kom som på en vit häst och skjutsade hem mig. slapp både buss och att sova kvar hos pappa, så skönt. nu håller ögonlocken på att trilla ihop så jag ska hoppa ner i sängen och hoppas på att alla gosisar langar sms inatt som jag får vakna till imorgon. så mysigt att vakna till ett gullunge-sms och så går man och småler för sig själv hela dagen. lätt det bästa jag vet.
<3 sov gott


i am tonight

yoooo sitter och sippar cider hos pappa, har käkat här och nu börjar det väl snart bli dags att tänka på refrängen (haha) och dra sig hemåt. jobbade till 16.30 idag innan jag tog mig förbi mitt alldeles eget lilla sunshine för att hämta kläderna hon langat hem från nelly till mig (delad frakt=dubbel glädje). fick förövrigt precis ett samtal från gaga's konsert i sthlm. fyfan, avis är bara förnamnet.
är trött och mätt som en gris. imorrn blir det jobb igen och sen raka spåret till sthlm och jocke. uppsala på måndagkväll igen och fram till onsdag morgon, då blir det göteborg och sen har jag väl täckt de viktigaste delarna av sverige på bara ett par dagar. längtar rumpan av mig också kan jag meddela, men det är väl inte så konstigt. har man kirrat sveriges bästa pussare så är det klart att man vill utnyttja det.

nu ska jag se om det finns någon jävel som vill skjutsa hem mig, orkar fan inte ta bussen.

puss i ljumsken

do you really want to live forever?

kickade stocken igår lite spontant efter bion, med erik och franke och deras jobbarkompisar. hade jättekul men drog hem rätt tidigt. trött som en gnu och så skulle jag ju (obviously) upp tidigt idag.
nu blir det jobb på ikea 10-16 och efter det ska jag gå och hämta mina hemklickade nya grejer från nelly. efter det blir det käk hos pappa och sen får vi se om jag orkar mig på någon mer aktivitet. upp och jobba på blomsterlandet kl 10 på lördag.


sitter och dunkar min nya favvis (under) på repeat, det är nog tur att inte tetris är hemma haha ser sååå fram emot att rocka borlänge med josefine i sommar, jay z watch out hahaha

men ja, puss då :)

life is for living not living up tight


let's dance in style
let's dance for a while
heaven can wait we're only watching the skies
hoping for the best but expecting the worst
are you gonna drop the bomb or not?
let us die young or let us live forever
we don't have the power but we never say never
sitting in a sandpit
life is a short trip
the music's for the sad man


in the night i hear them talk

den du, nu har jag skrivkramp kan jag meddela. aldrig skrivit så fort i hela mitt liv, och så onödigt mycket haha stod det "ge ett exempel" så gav jag tre. bara för att visa att jag kunde haha nu snart kommer pappa hit och hämtar mig så ska vi hänga lite innan jag ska hämta tjejerna.
jorden anropar och josefine har visat livstecken, ikväll blir det bio. mums, biopopcorn :)


i promise i'll try stop thinking of you constantly, and wishing i could wake up every morning next to you

god morgon. här sitter jag alldeles nyäten. har varit uppe i ungefär en halvtimme och aa.. det är väl frullen jag hunnit med so far. nu ska jag sätta igång och plugga igen. kl 13 är det prov så fram tills dess kommer jag vara nördigt uppslukad i nkböckerna.
efter nkn ska jag sticka och hämta tjejerna, precis som alla andra torsdagar. sen vet jag inte alls vad planen är med tanke på att josefine är jordens sämsta på att ringa tillbaka eller svara på sms, jordens sämsta.

imorgon är det ikea som gäller fram till kl 16 (vem vill mysa med mig på kvällen?) och på lördag är det blomsterlandet. så fort jag slutar blir det tåget mot jocke för att softa loss i huvudstaden fram till måndagkväll. då blir det nästan raka spåret in på förfesten. min första (och kanske sista) skiva för iår, så kan det gå.

tjarrå!


stay strong through the stormy weather


no one knows what it is like to feel theese feelings like i do, and i blame you

god morgon. idag mår jag som jag förtjänar, big time. om en halvtimme måste jag släpa mig iväg mot engelska parken för grupparbete med projektgruppen. inte taggad alls.

igår hade jag skitroligt. sh-sh-shake what ya mama gave ya flera timmar i streck. när jag kom hem vart jag dock inte lika glad längre. det är så jobbigt ibland med allt, med allt som bara försvinner.


nu ska jag trycka i mig min macka och sen klä på mig. puss

jag blir så rädd när jag tänker att det kunde varit han eller jag



jag är så trasig.
så trasig och otillräcklig.
jag vet inte ens hur jag ska göra för att hjälpa.

vad jag borde säga.. och vad som verkligen behöver bli sagt.
det är två helt skilda saker, och jag har inte svaret på något av dem.


livet tar hårt på mig nu.

jag är så trasig.
jag har både min mamma och min pappa kvar
både jonas och joakim
vad fan har jag att vara trasig för?

det här är bara ord,
och det kommer alltid bara att vara ord.
det finns ingenting mer att ge till en text, än ord.


let's break it off tonight

yo yo yo, ibland har man jordens helvete på jobbet och man önskar att man någonsin slapp gå tillbaka. idag är inte en sådan dag. solen skiner, ungarna är ute och leker och jag spanar runt på nelly. hittar finfina grejer som jag ska beställa hem tillsammans med sanna. men får fan i mig inte shoppa loss alltför mycket nu, lite måste finnas kvar till hyra och göteborgsbiljetter.

om en kvart eller så kommer jag nog kunna börja rulla härifrån. hem och blanda mig en grogg och hoppa in i duschen. om en timme eller så börjar det väl rulla in lite folk för förkrök. ingen vila, who needs it? ikväll blir det snerikes och imorgon blir det plugg och tacos med morsan till middag. jävligt soft om jag får säga det själv.

kyss bro, peace out

i wanna take a ride on your disco stick



god morgon. här var det plugg ska ni veta. har varit uppe sen tio med endast break för att köpa smör och käka frukost. nu ska vi alldeles strax gå och käka lunch med petras mamma och sen blir det lite mer pluggeri fram tills jag ska åka och hämta ungarna på dagis.
har precis insett att det verkligen är dags för utgång ikväll. snerikes tjululu. alla som är game kan ringa mig så kör vi stenhårt.

puss då

det finns så mycket vackert som man inte alltid kan se

sanna har skrivit att hon vill kunna trolla allt tillrätta och moa har skrivit att ni ska klara er igenom det tillsammans. sannas sätt vore drömmen men tyvärr är moas sätt det bästa man kan göra i den verklighet vi lever i. klara sig igenom, gå vidare, överleva. tillsammans.
jag vet att du inte längre har hela din familj kvar, men du har en stor del av den precis vid din sida. även om det är svårt att se det nu så kommer det vara det viktigaste i det långa loppet. du har en hel drös med vänner och jag vet att du trots detta kan känna dig ensammast i världen och jag vet att nu kommer det att kännas en miljard gånger värre. vi är lika på den punkten du och jag, ensamma mitt bland alla våra vänner. men jag hoppas att du vet hur älskad du är, för det är du. riktigt jävla älskad, av så många människor.

jag önskar att du slapp känna den smärta som jag så väl känner igen, den smärta som trycker ihop bröstkorgen tills ångesten gjort din blick dimmig och så full av tårar att du inte längre kan se, den smärta som drar och sliter på insidan och gör att förmågan att andas inte längre kommer per automatik. man måste kämpa för att andas och man måste kämpa för att orka fortsätta leva. jag önskar att jag kunde kasta all smärta åt helvete.

jag älskar dig och jag tänker på dig hela tiden!



Bilden är tagen på petras anteckningar frå...

20091128172 (MMS)

Bilden är tagen på petras anteckningar från la aug-sept 09, hoppas man kan läsa vad det står. Snacka om ett riktigt gammalt par, avslutar varandras meningar fo sho. Nu sitter jag i väsby och väntar på upptåget som går tjugo över. På pendeln hit stod en 50-60 årig man (kurd eller iranier, pratade persiska eller nått) och spottade en jävla massa gånger inne i pendeln. Ville bara gå fram och säga åt honom att dra och smutsa ner sitt eget hemland haha skoja bara, men ville gå fram och fråga varför han spottade inomhus, så ouppfostrat. Och jag låter så jävla bry nu men om jag spottade inomhus hade jag fått stryk av morsan, inga konstigheter. När jag kommer hem ska jag laga mig lite pyttipanna och kolla sex and the city tills frugan kommer hem vid åtta. Later dudes, puss och kram


it's not that wierd that i hate good byes

jonas - det är 11 dagar tills jag fyller år, 7 skoldagar. 5 av dom dagarna är det prov. MMMM kommer bli så lungt och skönt denna vecka..

och han går bara första året.. maria som går sista har så mycket att hon måste ta ledigt från jobbet.

 

jag försöker tänka till baka på hur jag hade det i slutet på gymnasiet, ett år sen nu. allt jag kommer ihåg är hur kul jag hade. jag vet om att det var mycket att göra, men jag kommer också ihåg förkänningarna. alla skivor, våren, en av livets största dagar inom räckhåll.

håll ut sötisar, snart är det sommar och om ni så behagar, aldig mer skola.


hur ska man älska någon som har älskat någon förut


yes vi chillar mest i soffan just nu, riktiga slackers. både bianco och jag är lite förkylda eller nått.. hon snorar och jag låter som en häst när jag pratar, så hes är jag. om någon halvtimme eller så ska vi käka lasagne till lunch (hon i mosad form) och sen ska vi nog gå ut och gå en sväng med vagnen så hon får ta sin efter-lunch-nap och jag får sitta och mysa i solen med nk-böckerna. prov på torsdag och fan i mig om inte ett litet mvg kommer ur det.

peace

Yo. Har precis sagt hej då till christoffe...

20100430913 (MMS)

Yo. Har precis sagt hej då till christoffer på sthlm central och sitter på tbanan mot jocke nu. Imorrn är det barnvaktning på g igen och sen får vi se vad veckan bjuder på för goodies. Bilden är från charrefrullen i eko i fredags, på min lätt snyggaste kompis. Nej ni, nu ska jag kliva av om en min, så det fick bli en kort update den här gången. Vi hörs ikväll eller imorgon. Kyss


put your lips like this

god morgon sötnosar. här har vi inte kommit så långt. precis klivit ur duschen och ska strax åka iväg till farmors grav med josefine. ikväll blir det nog lugnt, ska käka kött och potatisgratäng, kanske kolla film med walle och fredrik men inget helt bestämt.

igår, vad ska man säga?
uppsala levererar alltid fint väder på valborg, inga konstigheter. eko på dagen, grill hos farsan på kvällen och sen var planen krogen. vi kom ner på stan, gick ett varv, gick hem. skulle ut igen men orkade inte. sängen lockade mer. så går det när man är uppe tidigt och man börjar bli gammal, orkar ingenting haha
hade en väldigt bra dag i alla fall.


RSS 2.0