then come and ease the pain

nu har sanna åkt hem. har varit otroligt mysigt att hänga en stund :) käkade apelsin och popcorn och snackade massa. och hade satc på i bakgrunden hela tiden. i love it!

vill ni veta en lite läskig sak.. en av lärarna på jb (en entreprenörlärare), typ 40+ och gift, har skickat en vännerförfrågningsgrej till mig på facebook. jag är rädd? vad fan är dt här för creep? asså jag har ju några av lärarna på fb, men bara roliga lärare, typ sånna man skulle hälsa på på stan, sånna som man känner, som man pratar med, som är sköna. inte en lärare som jag aldrig har sagt ett ord till ;S fett läskig.

aja, nu tänkte jag gå och lägga mig och sussa lite. men vi hörs imorgon ladies and gentlemen! pussiluren :)

you better lose yourself in the music, the moment. you own it, you better never let it go. you only get one shot, do not miss your chance to blow. this opportunity comes once in a lifetime.

wopidopi, sanna är på väg hit nu. ska bli lite mysigt. sex and the city och popcorn och skitsnack.
vi är för bra jävla grymma på dt vi, jag och min vän!


jag älskar dig! <3

i love this record baby, but i can’t see straight anymore

satte på sex and the city och käkade upp den halvan av ben&jerrysglassen som var kvar. mums! den tog slut ganska snabbt kan jag tala om :( sen ringde sanna. asså jag lider med dig tjejen! dt är en 94 i sthlm som har snott hennes (nya, hon köpte den för typ två veckor sen) mobil. han försökte sig först på att få hittelön (först 100 kronor som sanna gick med på. sen när hon skulle hämta den så ringde han och sa 500 kronor och så vidare, ja ni fattar) liksom körde på utpressning och försökte få henne att ge honom pinkoden och grejer. tillslut tappade hon tålamodet och sa att "antingen så ger du mig min telefon och tar hundralappen, då har du alltså tjänat 100:- på ingenting. eller så polisanmäler jag dig och spärrar kortet. du väljer själv hur besvärligt du vill göra dt för dig själv". då hade han typ lagt på och aa.. nu vet jag inte riktigt vad som händer. kortet är spärrat och killen är polisanmäld iaf, så om han försöker sig på ngt inne i en 3butik (typ öppna kortet eller byta simkort eller ngt) så är han lite busted! hoppashoppashoppas :) jaja sidospår (jag är ganska bra på såndana), nu har jag poppat popcorn och kollat på lite mer sex and the city. tog en paus eftersom jag hörde för många vibbar på msn, var tvungen att kolla om dt var ngt viktigt. man kan ju fortfarande inte nå mig på mobilen liksom :( har bytt kort och så men dt är ngn inställning som inte stämmer. får kolla upp dt där imorrn. ska fortsätta på popcornpåsen nu och sådär. puzy!

ps. dt blir pizza imorrn.

i'm looking for love. real love. ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-eachother love.

shululu.
har ring fotografen jag pratade med igår som då lät ganska up for it och jag har mailat fotografen som jag blev tipsad om av petras fotograf som också lät ganska up for it men ingen av dem var speciellt up for it idag. båda sa att de hade för lite att göra för att kunna uppehålla mig. jävla skit. jag behöver ju inte jobba speciellt långa dagar. jag har inget sånt krav, jag lovar! äsch, dt får funka ändå. tänkte nästan svara på hans mail och tigga och be om att jag ska få komma dit ändå :) haha because that is how i do it ;) hahaaaaaapppusie

when music hits you, you feel no pain

idag är dt 87 dagar kvar tills jag fyller myndig. dt känns ganska stort faktsikt, närmar sig med stormsteg fan! jaja, jag ville bara ge lite cred till alla som heter helge idag. de har namnsdag och så är dt bara jävligt synd om dem som heter så.



Does your pretty face see what he's worth?

oj gud vad trött man är nu. och så måste man sätta sig med jävla måds jävla uppgift ;/ ogillart starkt!
iaf så har dagen varit kanonkul. åh fyfan vad jag älskar lägenheten! fett stor för att vara en tvåa. och asfräsch. och där ska jag ligga och skeda med petra i tre månader. fett lycklig! :D hahah på söder ligger den, ascentralt. tar typ 6 min med tunnelbanan in till centralstationen - vääärt!
ragg fick vi också, på tunnelbanan. 19-20 åriga linus och kim. söta grabbar! de skulle åka och träna ngnstans mellan östermalm och stan. dt är alltså där jag och petra ska börja hänga! haha
anyway, är fett trött nu men måste skriva lite på komm.uppgften. usch! men i better get to it om den ska bli klar ngngång.

vi hörs mina vänner! puss i bussen :)

his palms are sweaty, knees weak, arms are heavy. there's vomit on his sweater already, mom's spaghetti. he's nervous, but on the surface he looks calm and ready to drop bombs, but he keeps on forgettin' what he wrote down. the whole crowd goes so loud.

he opens his mouth, but the words won't come out. he's chokin' how, everybody's jokin' now. the clock's run out, time's up, over, BLOW!



åh vet ni? nu, precis NU ska jag stoppa i en skiva sex and the city och ta fram en sked och min lilla chocolate fudge brownie från frysen. åh mums! jag har längtat efter ben&jerrys i flera veckor nu :) vi hörs lite senare!

nej men hörrni förresten, mamma ropade precis att dt var coyote ugly på tv så dt blir favvoglassen framför piper perabo och adam garcia istället :) wihoooo! pussiluren!

i been chewed up and spit out and booed off stage

nu har jag precis kommit hem från lite övningskörning. mamma tänkte köra lite satsigt idag men jag övertalade henne till att vi skulle åka till maxi och byta kolsyretub till soda streamern och köpa ben&jerrys-glass (tom&jerrys som mamma säger :P haha) till mig. fett gott. dt ska jag käka ikväll till lite satc tänkte jag. om jag bara blir klar med den här jävla fittmediekommunikationen ngngång dt här året :S fan vad dryg uppgift. hur mkt kan man ordbajsa egentligen? hur fan ska jag kunna skriva 4 sidor? och en sida om typ en film eller låt som man kan identifiera sig med? va? fast den lär ju vara lättast att få ihop en sida till. där kan man ju bara hitta på massa shit. uäh. lär fortsätta försöka ordbajsa lite till nu, i guess. puzi.

förresten, mitt "s" är lite trögt (ibland måste jag trycka flera gånger för att dt ska bli ngt) och jag pallar verkligen inte att mitt tangentbord ska börja sära! jaja, skulle bara tala om dt :P ngn mer än jag som har problem med sega tangenter? haha

remember when ronnie died and you said you wished it was me? well guess what i am dead, dead to you as can be!

god morgon fan. taggad på att äntligen ta tag i mediekomm.? nope, inte dt minsta. men jag har faktiskt börjat lite smått. känns bra måste jag erkänna!
vad ska folket göra idag då? jag hoppas några av er har roligare än mig iaf. fast jag hoppas ju såklart också att några av er har lika tråkigt som jag, eller till och med lite tråkigare. fast jag ska visserligen upp till jocke sen och kolla film med honom och oob (undra om han har elin med sig... hahaha). äh, jag ska låta lite trevlig för en gångs skull och säga att jag önskar er en trevlig söndag.


imorrn drar jag och petra till sthlm och ska kolla på lägenheten. åh, asså jag längtar så obeskrivligt mkt! vi drar .. 15de november. sen börjar vi ju jobba (vuxenpoäng 1) den 17de. sen på fredagarna, iaf sen i januari eftersom jag inte är 18 än (89 dagar kvar) så ska vi dra ut och ta en (eller flera) afterworköl (vuxenpoäng 2). sen ska vi såklart hänga lite på café opera, hard rock café, magenta, spy bar, sturecompagniet, södermalm och white room bara för att kunna säga att vi har hängt där. och såklart för att ni ska bli lite avis. vi ska fan hänga med stekarna på stureplan. fett yao! så kan ju ni lite töntigare sitta kvar här hemma med mamma i uppsala. have fun liksom ;) skicka ett vykort, or not - whatever, we dont care! höhhhhhhhhhh och sen när jag kmr hem då blir dt körkort på momangen asså. och sen tar man ju studenten. fan, livet leker.
men nu, mediekommunikation! PUSSILUREN!

what i did was stupid, no doubt it was dumb

sådärja folket. nu tänkte jag ringa jocke (för ja, jag fick tag på honom sen :P) och tala om att jag åker. han ska möta mig på svamptorget. som ni förmodligen fattar så tänkte jag börja dra mig mot victors 18årskalas nu.
hoppas alla har utnyttjat dagen väl ;) dt har nämligen inte jag gjort. haha uuuusch för allt plugg jag kmr vara tvungen att göra imorrn. uh, vill inte ens tänka på dt.
yäyä, vi hörs imorrn. pussis!

v.i.p. cause you know i gotta shine

hej kåmpizar. har kommit hem från stan nu. dt vart bara en bh. dammit, inga superviktiga ärenden fick man uträttade heller. bajs, dt får lösa sig ändå. borde skriva mediekommunikationen nu. pallar inte riktigt. och så vill jag att jocke ska svara så jag vet hur han ska göra.
ääääääääääh, jag orkar ingenting. dt löser sig, bre!

jag fick ett mail av mamma nyss haha, check it out:
"Idag är det Skitnygga Jävligt Smarta Kvinnors Internationella Dag så var snäll och skicka detta meddelande till någon du tycker passar den beskrivningen. Och kom ihåg mottot: 'Livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp. Det handlar om att glida in sidlänges med en chokladkaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten, skrikande 'Hoho, kan nån ge mig lift!' Ha en jävligt bra dag!"

så iaf, ha en supernice lördag! puzi

the night was young but so were we

hallå i mössan!
tänkte skriva ett litet snabbt inlägg och tala om att jag glider ner på stan nu. ska chilla med sanna. måste köpa underkläder och är sugen på ett par nya jeans också. och så ska jag träffa melina en snabbis också innan hon ska till nya lägenheten :) yesbox, see you around, won't i :)

or will you keep on falling until you reach the ground?

god morgon sötnosar!
sitter i sängen och funderar om jag pallar skriva lite identitet, kultur och mediering eller inte. petra har precis åkt iväg för att spana lite på sin pappa när han åker motorcykeltävling :) hoppas han vinner! usch, jag har fett skavsår på mina mittentår :( dt gör ont och jag har ingen hud kvar! :/ blä!

yesterday. duschade, åt och klädde på mig på typ 40 minuter, sprang ut för att hinna med bussen och var tvungen att sminka mig och måla naglarna hos melina. kul tjej som alltid ska göra allt i precis sista sekunden. not. iaf så var dt jättemysigt där. men vid halv 11 så började fritte, sasha, fredrika, petra och jag gå mot gurra (stenhård haha) som hade 18årsfest i en lokal i nyby. vi gjorde ett stopp hemma hos fritte (JAG OCH PETRA HAR VARIT HEMMA HOS FRITTE, han berättade att inte ens vissa personer som han umgås med har varit hemma hos honom så jag och petra är ganska coola) i gränby. asså, innan jag och petra bestämde oss för att vi skulle med till nyby så fick vi höra att dt var gångavstånd. my ass. melina bor i årsta/salabacke. så årsta/salabacke -> gränby -> nyby. fett inte nära. dt är därför mina mittentår ser ut som de gör idag :( i alla fall, gurras fest var inte så värd. sasha började bråka med ngn som gick "data3a på boland" ahhaha (-vilken klass går du i? -3an. -ja men asså vad heter klassen? -data. -ja men asså... vad heter den? -data! -ja men vad fan heter klassen, asså namnet! -data3a) så dt var lite brottningsmatch där på asfalten. jäjä, jag och petra drog hem ganska tidigt, dt var ovärt. menmen, dt är bara att gå vidare. ikväll är dt party igen. fast lite närmare än årsta/salabacke/gränby/nyby, närmare bestämt i norby. och så har jag ju min cykel/longboard-kompis jocke att åka med också. värt.
så här fina var vi :)

innan folk började droppa in, tyvärr enda gången jag tog fram kameran.
(utom på petra på bussen hem :P)

yes, nu borde jag försöka skriva lite mediekommunikation så skiten blir klar ngngång. vi hörs senare.
pussiluren!

när du träffat botten kom ihåg mig då

hej hopp snopp. hemkommen från fitt-dosapoteket. askalas! tänkte försöka mig på lite identitet, kultur och mediering nu innan jag måste börja kalasa upp mig inför kvällen. kanonkul med tema tkr jag. coctail är visserligen ett ganska återkommande tema, måste börja införskaffa fler än 3 lilla svarta för att dt inte ska bli tråkigt. har iaf fått låna en råkalas av sanna som är seximama (klänningen alltså, inte sanna. eller jo.. såklart sanna också men dt var klänningen jag syftade på haha).
ble, är jättejobbigt att inte ha några pengar på mobilen. så jag hoppas alla ni som, trots att jag inte har svarat på sms i över en vecka, fortsätter att skicka sms inte räknar med speciellt snabba svar. antingen så smsar jag från internet (då krävs dt såklart att jag är hemma) eller så ringer jag (då krävs dt typ också att jag är hemma). så ja, jag tkr ni borde ringa lite mer så blir dt sååå mkt lättare för mig :)

ps. förlåt för att jag har dt här teckensnittet, jag vet att dt är jobbigt att läsa. men ni får skylla er själva :)


puzi

dontshednotears.blogg.se

dammit. jag har följt strömmen. jag har övergett mitt livsverk, metrobloggen.se/malllan, och bytt till blogg.se. så från och med nu ska jag försöka ta mig an en helt sprillans ny blogg. vi får se hur dt går. jag tar inte bort metrobloggen.se/malllan, dels för att jag vill kunna gå tillbaka och läsa om saker jag tyckte och tänkte för mer än ett år sen nu och dels för att jag fortfarande inte har bestämt om jag kmr stanna på blogg.se eller gå tillbaka.. jag och metrobloggen.se/malllan firade 1 år nu i augusti. har faktiskt haft en blogg innan dt också. fast då var jag typ en sån där bloggare som jag numera skulle irritera mig fett mkt på. men jaja, those times are history now. dags att se framåt, mot dontshednotears' framgångar och motgångar. jag hoppas iaf att folk slutar klaga på att dt är segt att ladda med all reklam som var på metrobloggen, och att folk kan läsa nya inlägg (ellin) och att dt inte är några problem med att kommentera (hannah och sanna, typ). och så vill jag tacka johanna, för hjälp och inspiration i alla lägen! jag älskar dig, dina ord är som plåster när man har gjort sig illa. jag vill att du ska kunna plåstra om dig själv! allt kmr att bli bra, som du säger själv i de ljusare stunderna, livet är värt att leva. jag saknar dig älskling <3 och hur klyschigt dt än låter så finns jag här i alla lägen!

anyway, dt här får väl avsluta mitt första inlägg. jag hoppas alla läsare från metrobloggen.se/malllan följer med över hit för att se hur dontshednotears.blogg.se utvecklas.
ha dt bra och pussiluren, som jag brukar säga ;)
malin

RSS 2.0