förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

i'm always surrounded by your embrace
i pray everyday it won't fade away
standing in the light of your halo
i got my angel now


28 april 2006
jag hatar första halvan av 2006
jag var femton år och fick lära mig hur hårt livet kunde skrapa mitt ansikte i gruset
jag hatar av hela min själ att du inte finns längre
att du inte funnits på så länge
det har hänt så mycket som jag vill berätta för dig
dela med dig
jag har vuxit upp och jag vet att du skulle älska att se hur jag kämpar
jag hatar av hela min själ att allt kommer att förbli lika osagt idag
som det var igår
och som det kommer att vara imorgon, i övermorgon

men jag vet att jag döljer en sanning            
att vänta på dig leder mig ingenstans

when you try your best and you don't suceed, when you get what you want but not what you need

hej sötisar. precis rullat hem från jobbet och tänkte timrapportera på en gång. om en liten stund ska vi väl börja laga lite middag, men ingen av oss är riktigt hungrig än.

imorgon blir det brunch med matte, nk, w&t med josefine och sen när jag kommer hem så väntar christoffer på mig, tjululu lycka.

nu jobbar jag officiellt inte på dink längre heller, skönt att slippa gå upp 8 och sälja massa skit tre dagar i veckan haha perfekt också för då kan jag träna på förmiddagarna istället, eftersom jag inte orkar när jag kommer hem från jobbet såhär på kvällskvisten. nice


peace out


bara för att jag är en sådan babe alltså tjululu


alla har en egen verklighet

tjo! dagen har gått relativt smärtfritt. jobbet gick segt, nkn gick bra, gravsättningen var tung och w&t har varit glada och gosiga hela dagen, kunde inte slutat bättre kan jag meddela. vi har kollat på pippi-filmen, käkat middag, bakat en skitkaka (det nya namnet för kladdkaka) som vi åt med blåbär och hallon och nu har de sprungit ut och lekt med de andra grabbarna på gatan.
om en liten stund kommer angelica hem och då ska jag väl börja rulla mot rundeln, är väl hemma vid sjutiden eller så. ikväll blir det lugna gatan för min del.

de ringde nyss och vill att jag ska jobba imorgon på blomsterlandet 10-19.15 och efter det blir det hook med josefine, det ryktas om bio bland annat :)


peace.



onsdag - torsdag - valborg

God morgon. So far har jag käkat, duschat,...

20100424895 (MMS)

God morgon. So far har jag käkat, duschat, fixat mig och nu väntar jag på att typ fem min ska gå så att jag slipper sitta och vänta på sanna så länge på jobbet. Näst sista dagen idag tjululu. Efter jobbet blir det raka spåret till nkn och därifrån blir det raka spåret till kyrkogården för farmors gravsättning. Men varför skulle det sluta där? Åker därifrån till dagis och hämtar ungar och kommer väl hem framåt sjusnåret. Tisdag idag, onsdag, torsdag, valborg! Och solen skiner som den gör allra bäst. Puss och kram


ångensten kommer av allt som förblev osagt

in this maze i might lose my way
and it might drive me crazy but i won't let it faze you no way
sometimes in my tears i drown
but i'll never let it get you down
so when sadness surrounds my mind
i pray some day it'll all turn around


take a walk down memory lane







vilken är mest frallan?



i don't need a parachute baby, if i got you

hallå där, nu har jag och tetris catchat upp lite sen vi sågs sist (igår eftermiddag haha) och idag har jag uppdaterat så pass mycket att jag inte har något mer att berätta för er. är fortfarande taggad som ett as till valborg och så är det med det. har packat upp väskan jag släpat runt på sen i lördags och även dragit upp alla nya inköp ur kassarna och tryckt in dem i garderoben. fan vad underbart, nöjd med varenda grej. sitter med bikiniöverdelen på mig nu faktiskt och känner in den lite. strl 40 till och med, kan ni tänka er eller? vad har hänt med mina tuttar? testade 36 och kände typ hej jag lånar någon liten unges bikini, testade 38 och den var också  för liten. ni vet sådär så att tuttarna nästan ramlar ut över kanten? pratar jag för mycket om mina tuttar nu eller? då har man verkligen inget vettigt att skriva om, lär sluta nu.

paris flygplats, sept -09

 

Dagens frisyr: slarvig toffs
Dagens klädsel: bajsbruna mjukisar och vit tunn ekotröja
Dagens smink: nada
Dagens händelse: jobb sen födelsedagsmiddag
Dagens vill ha: högre temperatur
Dagens saknad: morfar
Dagens drog: coca cola
Dagens finaste: maria
Dagens måste: sova
Dagens köp: tågbiljett
Dagens mat: årets första grillning
Dagens frukost: rostat surdegsbröd och te
Dagens låt: magical med sean kingston
Dagens längtan: christoffer


kyss och sov gott

Världens finaste lilla tjej! Här ligger vi...

20100426908 (MMS)

Världens finaste lilla tjej! Här ligger vi och softar framför tvn efter att ha käkat eftermidsagsvälling. Jag kollar på tyra banks show och bianco leker med snörena som man knyter mina brallor med. Lite roar småbarn som man brukar säga. Nu sitter jag på tåget på väg hem. Blir till att åka direkt hem till pappa för middag innan jag får komma hem och slappna av lite. Hur ser er måndagskväll ut? Puss


Jag undrar vad hon drömmer, hon vifftar me...

20100426904 (MMS)

Jag undrar vad hon drömmer, hon vifftar med fötterna haha. Sitter ute i solen, på en bänk i lekparken ett par minuter från huset. Såhär brukar jag spendera ca en timme varje måndag, biancos efter-lunch-nap :) så mysigt. Vad har ni för er då? Taggade för fredag? Jag är sjukt pepp, om det här vädret stannar kvar kommer inget få ner mina fötter på jorden under hela dagen. Åh fyfan vad bra hela skiten kommer bli, och så har man ju de bästa vännerna man kan tänka sig inga konstigheter. Jag ska börja valborg med en melon rush tror jag, hur ska ni börja? Glöm inte att käka ordentlig frulle bara, annars kan det bli pannkaka av allt. Åh hörrni, man kanske skulle käka pannkakor till frulle på valborg.. Eller våfflor, jag har tagit med ett våffeljärn till rundeln. Woooop så kanske det blir. Fet kyss från mig till er. Peace


du får mig att le som ingen annan

kul att det för tre månader skulle kosta mig 35 500 kronor att plugga engelska och dansa i new york, och då är det endast kursavgiften. soft som fan då.. hur många år på dink innebär det? hahaha orkaaaaa

nej hörrni, aldrig i mitt liv.
nu har bianca somnat (som en stock i might add, hon orkade inte ens käka upp vällingen innan hon somnade, och det är stort för den här ungen älskar mat och hennes naturliga tillstånd är hungrig (som matte och sanna)) och jag ska ta mig en frukt och svara på lite sms tror jag, helt sjukt hur ni har attackerat mig inatt. jävla tur att jag lämnade telefonen på ljudlös.

KÖSS


there are so many people out there who will tell you that you can't. what you've got to do is turn around and say "watch me"

god morgon gullungar.
eller ja, det är knappt morgon för mig längre, förmiddag typ haha
idag blir det nog lite kortare dag, tror jocke kommer hem redan vid 3, så då blir det hemgång. man borde kanske försöka leta upp lite inslagningspapper på stan innan man går hem. sen blir det dusch innan jag glider hem till farsan på födelsedagsmiddag för julle.

ja, mer spännande än såhär blir det nog inte för tillfället. blöjan är precis bytt och alldeles strax blir det välling och en liten tupplur för bianca. smart som jag är så har jag glömt nkböckerna hemma, istället får jag väl nöja mig med att strutta runt i mina nya kläder medans jag väntar på att hon ska vakna igen. mycket roligare nu när jag tänker efter. vill ringa lisa också men vågar inte riktigt, med tanke på att det fortfarande är natt för vissa så ligger hon nog och sussar. får la vänta ett par timmar till.

puss på er


hahah bianca var mer intresserad av tangenterna,
precis som ossian när han var bebis, riktiga datanördar haha

Yeyewowwow, här har ni mina fynd. Oversize...

20100425896 (MMS)

Yeyewowwow, här har ni mina fynd. Oversize basketlinne debbie harry, svart bikini h&m, bleklila jacka only, randig tröja vero moda, ljusblå sommarklänning zara, svart bredare bh h&m och även en liten present. Nu ska jag slagga för imorgon börjar dagen tidigt. Vi hörs sötnosar, puss och kram


Tja tja tja, och ojoj. Sitter och väntar ...

Tja tja tja, och ojoj. Sitter och väntar på att jocke ska komma och plocka upp mig nu så ska vi åka och hämta hans andra bil här någonstans i krokarna. Har blivit en del shopping idag bla en bikini och en krogenjacka, och så lunchade vi såklart :) later.


God morgon. Nu ska jag slänga i mig lite ...

God morgon. Nu ska jag slänga i mig lite frulle med ungarna och sen åka in till stan och möta petra. Vi ska strosa runt i solskenet och bara njuta (jag ska faktiskt tillåta mig själv att köpa något, +att jag har massa mysiga presentkort). Kanske åker vi till och med en sväng (hem) till söder och kikar, kanske fikar på någon uteservering i solen. Sjukt hur glad man kan bli av lite solsken. Hoppas ni som läser inte sitter inne hela dagen, ut och njut. Puss och kram


my milkshake brings all the boys to the yard

tja. känns som att klockan är två på natten och inte 10 på kvällen här kan jag meddela, är helt slut. båda ungarna har somnat nu men bianca sover oroligt så man kommer nog få sticka in huvudet där ett antal gånger och stoppa in nappen. ska sätta på en film nu så att jag förhoppningsvis lyckas hålla mig vaken tills jocke och anna kommer hem. chirre ska jag äta också, har dessvärre blivit mycket sånt nu när jag inte käkat godis på flera veckor. beach 2013 kan ni räkna med mig haha närå, i maj nu får jag ta tag i det där med träningen igen. har tyvärr varken haft tid eller ork med det nu under april med allt jobb. men från och med på torsdag kommer jag kunna träna på förmiddagar eftersom jag sagt upp mig från dink. det blir nice att komma i form lite igen ..eller ja, vi säger väl efter helgen där, så 3 maj imma rock n roll.
kyss alla partyanimals, och sov gott alla ni som är lika trötta som jag är :)

Hej hej hallå. Blev en liten runda på st...

Hej hej hallå. Blev en liten runda på stan och jag lyckades faktiskt hålla mig från att köpa en endaste liten pryl :) nu sitter jag på tåget mot sthlm med looptroop i lurarna. Vi hörs senare.


put your lips like this

hyra och mat. hyra och mat. hyra och mat. hyra och mat. lönen får inte gå till kläder.

jävla tur att jag ska springa runt i sthlm hela söndag, annars hade jag klickat hem varenda grej jag kunde hitta på hela internet. jag är en svag människa, men lönen får inte gå till kläder.

anything can happen

tjoho, första lönen har precis trillat in. ser bra ut än så länge. inte helt okej dock att jag vaknar halv tio på min enda sovmorgon.. men inte så mycket att göra något åt. planerana är ändrade för dagen, tetris kör systemet imorgon för hon vill hellre ligga och gosa i sängen med massa killar än åka till maxi med mig halv tio en lördagmorgon (liksom.. va?), josefine jobbar så inge hook med henne heller. alltså ska jag baaaara softa hela förmiddagen, så skönt. ta en lång jävla dusch och kanske en promenix i det här fina vädret (stanna kvar till valborg please). vid tre-fyra tiden ska jag börja rulla iväg mot sthlm.

nu sitter jag och käkar frulle, lyssnar på wyclef och kikar lite på vad det kommer kosta för grabbarna att dra tåg hit nästa vecka, ifall de inte löser bil som tanken var från början.


peace.


do i really feel the way i feel

gör det maria, GÖR DET!!!


when your drugs don't work, ye you know it

TJABBA TJEENAAAA!

här var det livat. kan ni ta och lugna ner er eller? haaha
fan vilken tur maria har alltså, jag kommer vara på hugget ikväll. roligaste tjejen i stan.

blev jobb till strax efter fyra, då kom josie och hämtade upp mig för hon behövde hjälp av mina datanördserfarenheter. mission hitta en dator som är lika simpel som jossan är dålig, inte det lättaste. vilken dator är för ful och vilken dator är för avancerad?
nu är jag hemma i alla fall och om en liten stund kommer maria, jävlar vad med mys det kommer bli.

imorgon blir det systemet, en liten hook med josefine och sen bär det av mot sthlm.

laaaaaater

Yeeeeah go uppsala. Solsken idag, och fan ...

Yeeeeah go uppsala. Solsken idag, och fan så underbart! Nu sitter jag på bussen mot utbildningsdag nr 2 på ikea. Ska skriva under papper, få ett skåp och lite sånt häftigt :) Fan vad skönt med fredag och fan vad ännu skönare med värme!! Vaaaalen om exakt en vecka. KYSS


fight the break of dawn

tja, helt död nu. funderar starkt på att gå och lägga mig redan. men det är lite klurigt det där med att gå och lägga sig olika tider i en etta haha, plus att det är ju så tråkigt att gå och lägga sig när man kan skoja loss med frugan haha. ingenting spännande har jag att dela med mig av för tillfället heller. big comedy får big ups :) riktigt roligt var det, men det var ju inget som förvånade med tanke på att jag alltid garvar tills jag får ont i magen när jag är på stand-up.

längtar till nästa vecka (såklart) men bävar lite inför den också. kommer bli deppigt med tre tunga dagar av sju. på tisdagen hålls farmors gravsättning, på onsdagen var det fyra år sen staffan dog och på lördagen skulle farmor fyllt år. men det är sånt man måste ta sig igenom.

det bara är så.



Tjabba, sitter på stan nu och väntar på...

Tjabba, sitter på stan nu och väntar på att börja ta mig mot musikens hus för big comedy ikväll. Har precis slutat jobba för dagen så det är skönt. Jag är så jävla trött jämt nu för tiden, inte bra. Är nästan aldrig taggad på utgång längre för jag bara känner hur hyra-sparkontot blir mindre för varenda dag. Jag går liksom inte riktigt runt trots att jag sliter 8 timmar om dagen, fem dagar i veckan. Nej fyfan jag ska inte klaga, jag har det förjävla bra. Men sommaren längtar jag till förfärligt mycket alltså, värme och sena kvällar. Ska glida vidare nu, puss och kram


they found me with the sand between my toes

god morgon.
jag ska försöka skriva det här lite snabbt nu så att jag inte kommer försent till jobbet. tur som fan att jag vaknade av mig själv 8.27 (tack miniblåsan) eftersom klockan tänkte ringa 9.30, alltså när borde gå hemifrån.

idag blir det först jobb, sen nk och sen direkt vidare för att hämta tjejerna på dagis. när jag drar därifrån blir det raka vägen till systemet innan det blir mellanlandning hemma innan jag och frugan ska gå på stand-up ikväll. ser verkligen fram emot det :) helt min humor.

imorgon blir det utbildning på ikea på dagen, träffa josefine en snabbis på eftermiddagen och sen häng med maria på kvällen, vad vi hittar på är ännu oklart.
på lördag får jag sovmorgon, så jävla underbart. framåt eftermiddagen ska jag glida mot sthlm, ska barnvakta snorungarna på kvällen :) på söndag ska jag strosa runt i sthlm city med en vän och kika på nått snyggt och vårigt att ha på sig på valborg (hoppas fan det blir fint väder på valborg, för första gången tvivar jag faktiskt. att titta ut och se att det snö-regnar är inte det roligaste. och bara en vecka kvar, man börjar ju nästan få panik). på kvällen blir det sen chill med jocke och på måndag ska jag hänga med bianca hela dagen. kommer tillbaka till uppsala på måndagkväll, sen är veckan igång igen.

ye, nu vet ni vart ni har mig utifall att det skulle bli glest med inlägg de närmaste dagarna, men varför skulle så bli fallet? hehe puss på er sötisar, gör något vettigt av den här helt vanliga, något kalla torsdagen. imorgon börjar helgen. kyssooo

i get addicted to the thrill, it kind of gives me a rush

sitter här och funderar på om jag ska våga dela med mig av min hemliga dröm för er.. och jag tror nog att jag är redo att göra det. ni som känner mig blir nog inte alls förvånade, medans ni som inte känner mig nog kommer tycka att jag bara blir ballare och ballare för varenda inlägg.

min dröm består av att flytta till new york och plugga engelska samt plocka upp dansen där jag lämnade den förra vintern. förstår ni hur sjukt grymt det hade varit att bo i någon liten lägenhet i soho eller på lower east side. hänga på times square på lördagskvällarna och bara dansa skiten ur sig samtidigt som man blir grym på engelska? yeyewowwow, hur långt kan man gå?


Sitter på jobbet nu (ett av mina hundra s...

Sitter på jobbet nu (ett av mina hundra stycken typ :S) och har faktiskt precis skrivit under ett uppsägningspapper. Så nu är det bara uppsägningstiden kvar att jobba innan jag slipper den här skiten. Blir bra det nu med utbildningarna på ikea samt vårvädret som förhoppningsvis gör att blomsterlandet har mycket att göra. Här slutar jag för dagen i alla fall kl 1, då blir det till att sticka hem och käka något innan jag glider vidare mot universitetet för föreläsning. Slutar därifrån vid 6, då blir det hem och käka middag med frugan. Later


and it burns like i do for you

 


face drop

tjululu


dagens roligaste faktum är att lisali sitter fast på mallis utan trosor (tack eyjafjallajökull). att arlanda öppnade sina flyg mot spanien idag är ändå det bästa, betyder att min lilla stjärt kanske kommer hem redan imorgon.


...och har insett hur viktigt det är för f...

...och har insett hur viktigt det är för forex arlanda terminal 2s personals välmående (beroende) att jag fortsätter blogga, menade jag såklart. Ciao


Sitter och snackar med josefine nu och har...

Sitter och snackar med josefine nu och har insett hur viktigt det är för forex arlanda terminal 2s personals välmående (beroende) att jag fortsätter blogga. Puss på er snyggingar. Är förövrigt hos w&t nu, hämtade dem direkt efter provet tillsammans med jossankossan och åkte runt på lite äventyr. Först till skaris och sen till lekparken bakom preen (de har tagit bort uppsalas roligaste rutchkana! Fyfan). Nu har vi käkat middag också, eller ja..jag och jossan har käkat, de andra två är sura som fan och är förpassade till tvn. Ska softa vidare här i 40 min till innan det är dags att glida. Kyss


keep me in your heart for a while

det där med att ta paus från bloggen verkar jag ju kunna stoppa upp i röven eller nått, för inte fan blev så fallet. har ju levererat små kortisar (twittrar? haha) flera gånger idag. och här kommer en till, förhoppningsvis lite längre.

vädret är så konstigt i uppsala just nu. alldeles blå himmel, man blir nästan svettig av att gå i skinnjacka och jag såg en geting på väg hem från tåget. samtidigt så snöade det. hm, jorden måste må riktigt kalas alltså? tror fan vi är nära en undergång. massa jordbävningar i californien och tornados i florida och "små" tsunamis all over the place.

nu ska jag sticka hem till farsan om fem minuter och käka middag och hänga lite. kl 8 ska jag förmodligen möta upp maria för en promenix och lite skitsnack. vi har en del att diskutera om man säger så hehe


kyss


the sun will shine whenever you smile

sitter ute i solen och pluggar nk och käkar äpple medans bianca ligger i vagnen bredvid mig och sussar. soft jobb! keep on langa sms, i like it. kyss


let's take them high

nu har bianca vaknat igen, spytt ner både sin egen och min tröja och nu ligger hon alldeles lagom nöjd på golvet och leker. kikar lite på lady gagas video telephone på mtv gör hon också, det ska börjas i tid. inge jävla bolibompa när faster får bestämma :)


här ska ni få något att filura på så länge.. fin ett fel?

varför byta språk på senaste notifikationen?


i went to hell and back just to get here

god morgon. här har jag precis fått bianca att sova igen medans jag käkat frukost. ska väl plocka undan lite i köket medans hon sussar och sen blir det väl lunch och sen en promenix, precis som förra gången. jocke kommer hem vid tre-fyra och då ska jag börja ta mig hem så fort som möjligt. got to plugga nk till provet imorgon eftermiddag.

riktigt trött på snoreriet är jag också, är det pollen eller vafan händer??? skitjobbigt. men antar att man inte ska klaga, jag har mat på bordet varje dag och kläder att värma min kropp med.


känner mig riktigt seg med bloggningen och funderar på att sluta, ta en paus eller något i alla fall. ingen av er kommenterar ju så då är det väl skitsamma, tråkigt som fan när man inte får feed på det man levererar. och tråkigt för er om jag bara levererar skit. vad vill ni läsa mer om?
nej fyfan, orka att bloggen är såhär seriös. orka mig.


hejdå

Hej, har blivit väldigt lite bloggeri fö...

Hej, har blivit väldigt lite bloggeri för mig idag, inget alls till och med. Enbart därför langar jag ett nu, direkt från sängen hemma hos jocke. Dagen har varit helt okej, hände inte speciellt mycket mer än att jag och christoffer åkte till sthlm vid fyratiden, han för att ta tåget hem till göteborg och jag för att åka hit. Imorgon blir det upp med tuppen vilket känns lite jobbigt just nu med tanke på hur trött jag är. Så skönt att lägga huvudet på kudden att jag till och med övervägde att låta bli att blogga hahaha sån tönt. Ikväll går en liten tanke till lisali som sitter fast på mallis. Alla mina andra tankar går till josefine, got to love ya wazzap, stay strong. Och till alla er andra; sov gott, imorgon börjar en ny vecka - bara att bita ihop och köra på, hoppas på vårväder och spring i benen. Två veckor till valborg, imma rock n roll. Kyss


om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt

nu ska vi göra oss iordning lite och sen traska ner mot stan. kika runt lite, gå och handla mat och sen kanske ta oss mot fredrik för grillning ikväll.. vi får se hur dagen utspelar sig :)

bloggen får lov att vara lite tunn just nu, jag har en fin anledning.


Halloj. Blev promenad ner till cupido för...

Halloj. Blev promenad ner till cupido för lunch och sen satt vi en liten stund på bryggan och chillade innan vi gick hem. Båda var tydligen ganska trötta efter dagens ansträngning för vi somnade haha vaknade vid 8 och gjorde iordning hamburgare och pommes till middag. Nu ska vi sova, stay tuned så får ni se vad vi hittar på imorgon. Puss och sov gott


you are what you make of yourself

god morgon sötisar.
ser ut att spricka upp lite idag till skillnad från det gråa mulna regniga vi hade igår. skönt! tetris har precis kommit hem och hon och jag har käkat lite frulle. snart ska jag väl slita upp christoffer ur sängen så vi kan hitta på något, sticka ut i solen eller så. vad ska ni göra idag?

puss

i got you back whenever you need me

jordens utan tvekan bästa kille!


take me down, put my feet back on the ground

två så jävla bra grejer har precis nyss hänt mig.

* jag ska jobba imorgon 10-19.15 på blomsterlandet, cashflow.
* JAG HAR FÅTT JOBB PÅ IKEA!!!

ingen jävla kommentar på min lycka just nu, ingen jävla kommentar alls.
och smaken av jordgubbar som sitter kvar på tungan gör ju inte saken värre heller.

ibland älskar jag att leva.

Vi köpte jordgubbar också och nu sitter vi...

20100414880 (MMS)

Vi köpte jordgubbar också och nu sitter vi på en bänk utanför le parc med solen i ögonen. Jag har ingen kommentar på hur bra jag har det!


i tried to be chill but you're so hot that i melted

im yours remix, jah cure och lil wayne

ahhhhh herregud, blir alldeles upphetsad av det här vädret!


här på rundelsgränd har vi tvätt- och städdag, synd att det inte regnar ute hahaha skooooja, ifall det regnat hade jag inte haft motivationen att göra mina housewife duties. har hängt upp första tvätten på tork, andra tvätten i maskinen och sorterat tredje och fjärde tvätten. alldeles strax ska jag damma av lite och damsuga den lilla yta golv vi har och sen slänga in nästa tvätt innan jag tror jag tar med mig frugan till lutis för en liten twister :) har längtat hela dagen, hela vintern också för den delen. årets första glarre, wooop!


kolla den här lilla videon då, jag och mina fängelsepolare hade lite tråkigt en eftermiddag så vi koreograferade ihop en liten tribute. inga konstigheter.


och jag sprang naken bort mot solen


fan i mig vilket underbart väder! man kan inte be om mer alltså. idag har jag bara ett par timmars jobb att utföra innan jag ska traska hem i vårsolen och börja städa här hemma. men vet ni vad, fast jag hatar att städa så gör det inte ens något. för jag tror nämligen att jag ska ta frugan i handen och gå och köpa glass där någon gång under eftermiddagen. man måste äta glass när det är sånt här väder, det är enda regeln :)


hey soul sister

bild på när jag leker mongo som vanligt, från i slutet av andra året på gymnasiet när vi fick leka lite i studion i skolan till ett projekt vi gjort (pms, så klockrent namn). riktigt roligt.. och brunett alltså, suuuugen. fast nej, iaf inte nu till sommaren, no way jose.
vad gör ni då sötisar? jag har precis diskat lite och kikat på cougar town. nu blir det kvällsmacka framför christine och sen sängen alltså, ögonlocken trillar ner all over.
på torsdag kommer christoffer, tjooohoo!

it will smile to you

vilken jävla tur man har ibland alltså. vi fick sluta lite tidigare från nkn vilket betyder att jag fick chansen att springa hem och slänga i mig lite nudlar. kom hem ungefär fem över vilket resulterade i en tjugominuters lunchbreak innan det var dags att rusa mot mötet. ska signa lite anställningsavtal och sånt där tjaffs. dirre efter mötet blir det bussen ut mot södra gottsunda för att aktivera två småtjejer i ett par timmar. kommer somna gott inatt. gud jag ser inte ens vad jag skriver i det här underbara solskenet. snacka om att man blir så himla glad och full av energi, jag behövde det här vädret kan jag meddela. nej, nu ska jag traska vidare längs gågatan. puss

i want to get in trouble

insåg precis att jag har 9timmarsdag imorgon. 9.30 går jag hemifrån och kommer som tidigast hem 18.30. fan vad glad jag blir. och ännu gladare blev jag när jag insåg att alla mina tisdagar och torsdagar kommer att se ut såhär hela april ut.
10-13 jobb, 13-14.30 skola, (14.30-15.00 möte addeco,) 15-18 w&t.

med andra ord, dags att slagga!

längtar till kvalborg, min sista dag på dink firas med att teddybears entrar dj-båset på saluhallen. då börjar förfesten till valborg som är förfesten till våren. då jävlar snackar vi humöret på topp! säger god natt med det. puss


i keep all the good memories in my heart

man kanske borde boka en biljett tillbaka till los angeles..

skulle inte banga på den där hudfägen just nu i alla fall.


du ångrar bara det du aldrig gjorde

yaaaooooo,
har äntligen landat här hemma och är alldeles slut. höll på att somna på tåget hem till och med, inte så nice. under promenixen från tåget blev det till att ladda busskortet och även köpa två par örhängen på ur&penn (alla örhängen 29 pix, kap).
enligt ryktesväg kommer tetris hem halv 9 och då ska vi nog ta bilen till maxi och storhandla lite, behövs kan jag meddela.

jag håller just nu på att värma upp ugnen, blir hotdogs och pommes till middag. ska sluta blogga nu och ha full koll på ugnen istället, ni är nog ganska många som vet hur det kan sluta annars när malle är i farten.

love

when life shine

det luktar bajs här kan jag avslöja, och det är inte jag. det fula är att bianca har lurat mig, inget bajs i den blöjan. jag har kollat, mrs shit som man är hahaha

ska nog försöka ge henne lite mat om en liten stund och sen gå ut och promenera lite med vagnen. värsta fina vädret!

pusss

it's all the same

tja. sitter hos brorsan i sthlm nu och har precis fått ossian att somna. har varit en jättemysig dag rakt igenom. började med att flytta grejer från farmor, bjuda pappa och lillemor på kaffe, käka fet lunch hos olle och eva med några stycken och sen ta mig raka vägen ner till stationen och vidare till jocke. har blivit middag, lek med ossian och mys med bianca under kvällen. nu är jag helt slut. och helt matt också efter att ha insett att mobilladdaren ligger hemma och min mobil håller på att ladda ur, fan vad soft.
har stängt av den nu under natten så den kanske räcker en liten stund imorgon i alla fall. funderar på att ha den avstängd under tiden jag är här och sen sätta på den när jag drar hem.
jaja, ilandsproblem så det bara skriker om det men fan, det lika jobbigt för det.

nu ska jag softa vidare med jocke, snacka lite allvar haha
puss och sov gott

the way i move ain't fair



nu är jag up and running. om ett par minuter kommer pappa och hämtar upp mig för att åka till farmors hus och kika på grejer. tänker sen hänga med pappa till tvåtiden då jag åker hem till olle och eva för söndagslunch, det ryktas om trerätters så man är ju mer än nöjd över att vara bjuden. därifrån åker jag sedan direkt mot sthlm för att mysa med min all time favoritkille, pratar självklart om ossian. softa där hemma hos jocke ikväll för att imorgon ta hand om bianca hela dagen, riktigt mysigt alltså :)

har ingen aning om när vi hörs igen, men håll ut..
så seriös haha

kyss






lev ditt eget liv för du ska dö din egen död

yo.
hur mår ni? lördagseftermiddag och grejer, taggar ni för utgång eller för myskväll?
jag taggar för mys, så jävla mycket mys. ska hem till madeleine ikväll och ha traditionell middag med vår klassiska kycklingpaj :) har varit sugen på den i flera veckor nu.
jobbet idag gick bra, lite segt och kallt som fan.. men ingenting är omöjligt, bara att bestämma sig och köra på.


Dagens frisyr: tuffs a la lilla my
Dagens klädsel: klarblåa jeans och benvit tunn långärmad tröja
Dagens smink: maskara och solpuder
Dagens händelse: PAJ
Dagens planer: jobba och myskväll
Dagens vill ha: värme
Dagens drog: musik
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens finaste: humörjackan
Dagens frukost: knäckemacka och oboy
Dagens måste: absolut ingenting
Dagens dricka: förhoppningsvis ramlösa eller cocacola
Dagens köp: lunch
Dagens kärlek: ma gurrrls
Dagens önskan: att tiden går fort fram till valleborgen
Dagens sjuka: inget
Dagens mående: inga konstigheter, mådde illa som fan inatt men nu är det kanon
Dagens låt: riddim bonanza - governor andy
Dagens dusch: innan jobbet
Dagens längtan: våren


Jävlar säger jag bara. Mer får ni höra...

Jävlar säger jag bara. Mer får ni höra imorgon, eller på söndag. Imorgon är mina 70 besökare prio 2 medan jonas 400 besökare är prio 1. Ya man, ska underhålla lite medans jonte är på handbollscup i sundsvall hela helgen. Har ni haft en bra fredag förresten? Min har kickat ass alltså, men som sagt mer om det en annan dag. Imorgon blir det även jobb kl 11 och på kvällen blir det middag hos madeleine, som jag har längtat efter den där jävla pajen alltså! Kisses och sov gott


i know you want me

bara tagga.

 


the way i'm born and raised

Hej hej hallååå (timbuktu). Hur står det till? Och vad hände med det fina vädret vi hade igår förmiddag? Nu är det mest ruggigt ute, jag vet för jag har varit ute sen 11 imorse. Slutade tre och nu sitter jag i soffan hemma hos mamma och väntar på att hon ska sluta jobbet så vi kan åka och ordna upp lite saker, göra lite ärenden liksom. Sen blir det hem och hit the shower, käka middag och tagga om för utgång. Igår kände jag ett sug efter en klassisk birgerutgång. Said and done. Vilka ska fira in helgen tillsammans med uppsalas uteliv ikväll? Puss

let's rock and roll like old times








zakynthos augusti 2008


when your drugs don't work no more you get high on life

hej mina små sunshines.
har varit en lugn kväll. har inte orkat göra nått med tanke på att jag fortfarande är mätt från kinabuffen jag och stefan käkade till lunch. att jag sen käkade falukorv och mackisar med tetris gjorde inte saken bättre haha. men om ett par minuter börjar supersugen på kanal6 och till det blir det självklart standardpopcornen.

love


Tjena bloggen. Jobbet tog ca fyra timmar i...

Tjena bloggen. Jobbet tog ca fyra timmar idag inklusive lunch, och jag får betalt för sex timmar. Soft som fan. Blev spottad (så som maria blev utanför top shop i london, kommer ni ihåg tjejer?) av en italiensk man med maskara, rätt kul. Han insisterade på att jag skulle komma till hans kontor så skulle jag tjäna massor med pengar, han trodde att jag hade stora chanser att bli något riktigt stort. Svårt att veta hur seriöst hans företag är men han sa att hans bäst betalda modell tjänade 150 000 i månaden. Skulle vara softare än min deal just nu haha. Nu ska jag strax möta jonte för att gå och kika på brallor till honom. Hörs, puss


Vilket förjävla skönt väder uppsala st...

Vilket förjävla skönt väder uppsala stoltserar med idag! Jag är en sån solnarkoman att det sprätter i benen och gör att jag nästan vill springa hela vägen till waynes (där jag ska möta upp jobbarpolarna halv 12)men inser pinsamhetagraden i att komma in där alldeles flåsig haha. Mitt tips till alla som sitter och hänger på dontshednotears just nu är GÅ UT. Later dudes, all work-work för mig nu. Puss


i can't stand beeing near you

god morgon mina små gull.

sitter och dricker oboy nu och softar loss. börjar jobba 11 idag men blev väckt lite för tidigt av min konsult så nu har jag gott om tid på mig (kommer säkert inte göra ett skit förrän sista halvtimmen haha). tänkte ladda ner skype igen nu så man kan hålla lite koll på mellan. hon har kommit fram på gran canaria och ska påbörja sin reseledar-utbildning.

annars då.. hur funkar vardagen för er som läser?
för mig går den egentligen inte alls så bra, har alldeles för mycket att göra. men det får funka. ett litet tag till i alla fall, till sommaren.


<3


it's amazing how you can speak right to my heart

"jag gillar begravningars sätt att låta en hinna vänja sig och sedan ger något slags avslut. nu längtar jag efter våren och efter att få vara bara lättsam igen. att allt det sorgsna ska ha smält bort lite med snön.
jag vet varför jag varit deppig, varför jag är ledsen. chocken från farmor har börjat lägga sig och jag börjar inse vad som faktiskt har hänt. det är så svårt att förklara men ändå så lätt. när jag svarade i telefonen på morgonen förra tisdagen så förstod jag direkt att hon var död. hela den dagen visste jag att hon var död. men det var först i slutet av veckan jag insåg att hon faktiskt inte fanns mer. att hon aldrig mer kommer att finnas. att jag aldrig mer kommer se henne, känna hennes lukt, aldrig mer höra henne babbla om alla möjliga tanter och farbröder som jag inte har en aning om vilka dem är."
citerar mig själv -dontshednotears, 18 februari


det finns så många jag saknar.
jag saknar hela min familj, trots att många av dem fortfarande är vid liv. trots att jag träffat de flesta för inte alls länge sen. jag saknar mamma och pappa, jonas, jocke och farmor. jag saknar olle och eva och josefine. ossian, staffan och hela familjen brunk. jag saknar ingegerd och maria, mathilda, madeleine, hannah och moa. lisa och sanna och morfar.
jag saknar närheten från christoffer och vafan,
jag saknar till och med petra trots att hon bara ligger en meter ifrån mig.


"som ett slag rakt över ansiktet. som att någon sparkar mig när jag ligger ner. jag kan inte åka förbi en snabbis. jag kan inte det. jag kan aldrig mer göra det. aldrig mer mötas av att hon sitter framför tvn och sover eller sitter i köket och äter eller ligger i sängen och lyssnar på radion. aldrig mer. för hon kommer aldrig mer att finnas där. aldrig mer somna i fotöljen framför tvn. aldrig mer äta mat i det kök där jag suttit så många gånger, där jag suttit mitt emot henne ända sen jag var så liten att jag inte nådde ner med fötterna till golvet, aldrig mer sitta mitt emot henne"
-dontshednotears, 11 mars

"för min pappa, min storebror och min lillebror var hon moder jord. den enda människan i hela världen som var felfri och ingen annan kvinna kommer någonsin kunna mäta sig med henne. jag vet att om det här är tungt för mig är det tyngre för dem och jag önskar att jag kunna göra något, säga något. underlätta för dem, ta lite av deras smärta och lägga på mitt hjärta. men jag kan inte det, man kan inte alltid blåsa på såren och sätta på ett plåster. man kan inte sätta plåster på smärta som kommer inifrån, man kan bara le tillbaka och fortsätta framåt.
bara lite tankar såhär två dagar efter att döden återigen härjar i mitt liv,
två dagar efter att döden återigen är det enda som snurrar bland mina tankar."
-dontshednotears, 11 februari


klicka gärna in på oktober2009s inlägg och läs om morfar, det är så mycket där i mina texter som jag är oerhört stolt över. de orden har kommit raka vägen från mitt hjärta. tanken på att jag inte bara får mig själv att börja grina när jag läser där utan även folk jag inte känner är himlastormande.
och tanken på att jonas kan lukta så fruktansvärt likt morfar ibland är både hjärtskärande hemskt och hjärtskärande underbart, som en liten, liten länk till det till skillnad från nu sorglösa liv jag en gång levt.


the touch of your hand says you'll catch me wherever i fall

i'd pull a sunshine story in a pouring rain

är det någon som har en snygg bild på mig från när jag var brunett? skulle vara så kul att se för jag är sugen på att rocka mörkhårig igen men det var ett jävla jobb att hålla det snyggt, mitt hår växer som ogräs så det var ju tja utväxt på två veckor. inte nice, mest kostsamt.

bjuder på skolkortet från sista året i gymnasiet sålänge.

haha så lam tjej

 

ber om ursäkt för att det är alldeles för lite spännande aktiviteter här i bloggen just nu, har så mycket annat att tänka på att jag knappt kommer ihåg hur man underhåller.

ska försöka leverera en lite vettigare text snart.

men tills vidare får ni hålla ut.

 

det finns så många jag saknar.

 


du blir glad av samma rus, som en lögn i vackert väder

visst finns det dagar som jag kan vara snäll och låtsas som förut
och visst finns det dagar som det kan göra ont att se dig ramla häromkring
det fanns en kärlek men den har brunnit ut
du fick för stor del av mitt liv, jag kunde inte andas tillslut

du säger att du minns och att det känns som igår
men det var för länge sen för att ens komma ihåg

jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt

och det är att leka med eld när du drar upp det här igen
för du ser i mina ögon att jag försvann för länge sen

det finns ingen att behaga, inget att förklara
inget att försvara, jag gav upp för länge sen


would you go along with someone like me?

nu kör jag hårt på att sockerkicka igång mig själv med godiset mamma köpte igår, tillsammans med ljudet av knäckandet av cider går det ganska jävla bra. ska bara lyckas göra något åt det här råttboet till hår så är jag fit for fight för en utekväll a la ingen återvändo.

halv åtta gick jag upp imorse och nu har jag precis landat här hemma igen efter en heldags non-stop workieworkie. kassaintrot gick kanon och jag fick jobba själv större delen av dagen, cashflowowow!


upp 8 imorgon igen för att jobba, bara slit och släng. morgondagens problem. klunka klunka dunkadunk.

later mah'fakkas


standning on the shoreline

if you woke up this morning in good health, you have
more luck than one million people, who wont live through the week.

if you never experienced the horror of war, the solitude of prison, the pain of torture,
were not close to death from starvation, then you are better off than 500 million people.

if you can go to your place of worship without fear that someone will assault or kill you, then you
are luckier than 3 billion people.

if you have a full fridge, clothes on your back, a roof over your head and a place to sleep,
you are wealthier than 75% of the worlds population.


sug på den du

Yuhuu. Har precis varit med mamma och jona...

Yuhuu. Har precis varit med mamma och jonas till affären, fick med mig godis och äpplen hem, kanon :) blev asgod middag aom vanligt och nu sitter jag och väntar på bussen hem mot tetris. Ska packa upp lite och bara chilla en stund, sen blir det sova tidigt. Får väl duga att pussa på tetris ikväll haha. Vi hörs säkert ikväll eller imorgon. Puss


Yo bloggen. Har precis satt mig på tåget...

Yo bloggen. Har precis satt mig på tåget från sthlm, bussen hit tog bara 5,5 timmar och gick helt okej fort faktiskt. Ikväll blir det middag hos mamma innan jag åker hem och kramas med tetris tills hon får syrebrist. Annars känns det rätt skönt att det är mycket jobb att tänka på den här veckan så man slipper tänka på allt annat. Nu håller mobilen på att ladda ur så ska avsluta. Ni vet hur den går, malle signar ut - slut.


att känna värmen från din hud och dina händer på min kropp

god morgon. Sitter på bussen nu, kommer till sthlm vid 16.00 och hinner förhoppningsvis men förmodligen inte med tio över fyra-tåget till ua. Har haft det helt otroligt bra i göteborg och längtar redan tills jag åker tillbaka, riktig sommarstad alltså. Nu när jag kommer hem blir det jobb - hela veckan, varje dag, från morgon till kväll, skönt. Sitter bredvid en tjej som också har pojkvän i göteborg så vi snackar lite. Ye en tågkompis tänkte jag innan hon talade om att han flyttat till sthlm nu.. Splittrat inlägg, har verkligen inget att skriva. Ska checka facebook istället och sen försöka sova lite, är trött som en gnu. Ala varmhjärtade kan ju langa ett sms. Puss

this time i will follow trough

skoja, kommer hem imorgon eftermiddag. orka åka hem överhuvudtaget? bara massa jävla jobb som väntar ändå. men det blir nice med cashflow till sommaren.



<3 puss

give it to me

yooo.
vill börja med att tala om att det är världens härligaste väder här just nu! 35 grader typ.. nästan :) solen skiner och jag stod lite på balkongen i bara linne och mjukisar utan att frysa, sickoooskönt!

christoffers storebror har precis kommit hem nu på morgonen, han har varit i afrika och volontärarbetat i 6 månder.. det enda de två pratar om är vilka filmer som kommit ut sen han åkte haha


igår blev det lite krök. vi började på afterwork-grej med käk och öl och sen drog vi tillbaka hem med lite kompisar till christoffer, bland annat klicken och gabbe som jag träffade i thailand, skitkul. idag ska vi nog bara chilla, gå och handla och lite sånt. ikväll blir det nog utgång.

tror det blir till att åka hem imorgon förmiddag, så vi ses snart babes.
puss och kram


ps. v-dog ljuger som vanligt, inge deck för malle!

Yo broes and hoes. Dricker henezys med min...

Yo broes and hoes. Dricker henezys med mina hundar. Malin har deckat som vanligt, men snaart kommer coksen fram så då blir det liv i henne igen.. Okey bitchesena saknar mig. Later g'es wat side foe lajf /v-dog


RSS 2.0