cross my heart

ohshit, hej bakis?
igår, knappt ngt gick enligt planerna men dt vart bra ändå.
blev förkrök på gillet medans vi samlade på oss en stor skara människor. glömde bort tiden totalt så ngt firman blev dt inte. istället rörde vi oss mot bj framåt 11-12. kom in och betalade och sen visade dt sig att alla inte hade kommit in så vi drog vidare. surt på hundra spänn när man är fattig haha hamnade till slut på people en sväng. vid halv tre åkte jag och sasha hem och nu har han precis gått. blir nog en lugn kväll ikväll..
FRÄKILICIOUS 

i feel sunshine

dt var kö (läs kö) till rullbanden idag. asbra, verkligen. så istället för fyra kilometer spring blev dt 30 minuter cykel. mkt tråkigare och jag kmr säkert få träningsverk i rumpan nu (har inte suttit på en cykel sen i höstas). sen tog jag mig hem och satte mig i duschen. sen blev dt påklädning, mat, sminkning och nu sitter jag här. ska ta en buss ner mot stan om ungefär 45 minuter för att möta sanna och traska till gillet och alexanderlisa. vid 10 blir dt firman och överraskningsfirande och sen blir dt hook med 20åringen o co igen. shit vad dt känns som att jag redan har berättat dt här för er, äh skitsamma. ska kolla om jag behöver ngn väska eller om jag skiter i dt, är ju faktiskt mest bara jobbigt att släpa.
bjuder på en kvällens outfit innan jag springer till bussen.
se till att ha en kanonhärlig kväll nu kompisar,
puss och kram!

this is now

say my name, say my name
if no one is around, you say baby i love you
if you aint runnin' game, say my name
you acting kind of shady, ain't callin' me baby
you better say my name
hej jag heter malin
och jag har precis grävt i soporna
efter ett kvitto som frugan
(osmart som hon är) har kastat
och sen insett att hon behöver.
mysigt!


 
imorrn är dt fredag. jag ska börja dagen tidigt med engelska och sen religion. efter dt ska jag springa 4 kilometer och sen får vi se om jag pallar stanna och dansa (förmodligen inte, så kul är dt inte haha). hem -> käka -> fixa -> överraskningsfirande på firman. sen får vi ju som vanligt se vart kvällen slutar. kanske joinar min käre (andra) födelsedagsvän framåt småtimmarna. om inte dt så ska jag se till att fira hans 20 år fyllda på lördagen, efter att jag chailat med josefine ett tag på dagen.
på söndag ska jag försöka köra så många återställare jag kan komma på och plugga teori. och på måndag blir dt heldag i/på gillinge. och sen är veckan igång igen. ja - varför ta dt lugnt när man kan vara aktiv 24/7?

idag då - vart inte så mkt redigering eftersom vi var rätt omotiverade och trötta båda två. så vi käkade bulgur-tomat-gruka-majs-kött-melon-sallad till middag och sen sov petra en timme ungefär. resten av kvällen har jag bara chillat med jonas och nu tänkte jag joina honom och mamma i våra nya soffor. eller så sätter jag på en film nu och bara försöker tagga ner lite så att jag kanske kan somna tidigt ikväll och inte ligga och vrida mig i flera år.. said and done. puss och kram!

if you'd turn you back on me, i'd have no where to go

hej på er.
lite stressigt här ska ni veta.
slutade vid halv fyra, då stack jag genast iväg till friskis för lite spring. vart 20 minuter innan jag och petra traskade hemåt. vi åt lite mackor och sen duschade jag. och dt är ungefär så långt jag har kommit (ja jag gillar långa duschar hoho), eller jag har ju klätt på mig och fixat till mig lite också. ska ta bussen om en kvart för att ha fet dejt med min man. så nu måste jag kila och kissa och ta fram busskortet.
puss och kram!

the love of my life

åh, vänner.
ni är så jävla underbara och jag älskar er helt otroligt klyschigt jävla mkt.
ni är dt som får dt att gå runt för mig,
anledningen till att jag orkar gå upp på morgonen och allt sånt shit.
ni är min lycka och min sorg.
varenda en av er gör min dag, på olika sätt.
tack för att ni finns och för att ni är dem ni är,
och för att ni finns där för mig!
jag behöver er,
varenda en av er,
varenda dag!
<3

'cause i'm sick and tired of always being sick and tired

jag tror att jag har kommit på varför jag är så trött jämt nuförtiden. för att jag gör för mkt. jag har för mkt planer. blir stressad. är för tillgänglig. huxflux så dör ngn och jag får en stressjukdom som visar sig genom att jag tappar håret.
nu börjar skolan igen och dt är dags att börja göra lite bra prioriteringar. kmr bli tungt att välja bort roliga saker och andra människor men dt är sånt man får leva med.
här kmr iaf veckans planer so far.
mån - ingen skola, skriva mediekommunikationsuppgift, städa mitt rum+min toa, hälsa på morfar som fyllde år igår
tis - mediekom.+fotografisk bild, deadline globala torget, projektarbete efter skolan
ons - sämhäll.+projektarbete(lektionstid), bio
tors - psykologi, projektarbete efter skolan
fre - engelska+religion, krogen för att fira en kompis som fyller år + fest eb
lör - josefine på dagen, adam tensta på kvällen?
sön - josefine (om inte lör)
mån - halkkörning 10.15
tis-fre - skola
fre/lör - utgång i sthlm med eurell och alla nya sthlmsvänner
och så fort jag har en öppning så måste jag försöka få till lite övningskörning. skulle vilja träna lite på snabba accelerationer och bromsningar i hög hastighet. och så måste jag plugga teori också, är inne på ett kapitel om bilens köregenskaper och jag fattar ingenting. sidkrafter, understyrning, bromsledningar, framhjulsdrivet, antispinnsystem och vakuumservo.. om ngn ens vet vad de där orden betyder så ring mig, för jag fattar ingenting (stressfaktor).
samtidigt är jag stressad till tusen för att jag ekonomiskt ligger back, jag ligger så jävla mkt back. har lånat flera tusen av mitt eget sparkonto och jag har inget jobb. och jag har storslagna planer för framtiden. frågan är om jag kmr ha råd att göra slag i saken av dem.
folk drar i mig från alla håll och kanter. dt är en zantereunion som måste styras, en studentmottagning som måste planeras, träningar som måste genomföras, kläder till skivor som måste köpas, jobb som måste sökas, våren som måste upplevas, skola som måste skötas, ett körkort som måste tas, vänner som måste hållas kontakten med. och dt jobbiga i dt här är inte att folk drar i mig. jag kan ju faktiskt säga nej. men jag vill inte. jag vill ju göra allt, vill få vara med om allt. vill ha the time of my life med mina vänner. men dt tär, dt gör dt. dt tär på både kroppen och på orken, både fysiskt och psykiskt.
och i allt dt här vill man umgås, man vill göra roliga saker, man vill gå ut gymnasiet med bra betyg.
så dt är inte så konstigt att man varken hinner eller orkar ta bättre hand om sig själv.

sådärja, förlåt för deppigt inlägg. men vart ska man skriva av sig om inte i bloggen. bättre här än att jag sitter och ältar eller hur :)

101 dagar till studenten!
nu ska jag skriva om ett globalt torg. eller städa. vi får se, här ska jag iaf inte sitta och klaga längre :)



jag kollade nyss i skolkatalogerna, shitshitshit.
kmr ni ihåg att dt gick en josef i vår klass i ettan? dt hade jag totalt glömt.
och sebastians hår, vilken utveckling hahaha
vad små och oskyldiga alla var.. herregud. lekte tuffa som fan!
här är iaf sista klassfotot,
på en av (läs: den bästa av) mediatreorna på john bauergymnasiet.
ser ni vilken rolig lutning dt är på översta raden? hehe


vad tkr ni förresten om att heath ledger fått en oscar för bästa manliga biroll,
trots att han är död?



puss och kram, ni vet förhoppningsvis vilka ni är och ni är grymma!

when you're cold and it feels like you got no answers

dt är barn som leker i snön, som bygger snögubbar utanför mitt fönster.

it's alright i don't give a damn, i don't play by your rules i make my own and tonight i'll do what i want, 'cause i can!



and we know it’s never simple, never easy, never a clean break

tja, tja, tja.
vart inget köp på stan för min del igår ;/ men dt faktum att jag ENDAST kan handla på gina försvårar iofs saker och ting. är lite intresserad av dt där linnet moa snackade om, men aa.. man vill ju inte vara en härmapa haha danspasset gick bra också, även fast jag bara var med en halvtimme. och restaurangbesöket var både mysigt och gott som fan. träffade sanna efteråt och vi bestämde oss för förfest i slavsta. fick rätt kul där efter ett tag, även fast dt kanske inte var så jättemånga roliga människor där. vi fick iaf skjuts ner till stan vid ..(nej jag ska inte ens försöka analysera vilken tid dt var) och hamnade en sväng på olearys. mallanfylla. sen visste vi inte riktigt vart vi skulle ta vägen, så dt blev ett rätt abrubt slut på kvällen med hemgång vid 2. såg imorse när jag vaknade att dratos hade ringt ett par gånger. dt hade tydligen varit dags för efterfest ungefär lagom tills jag hade somnat. kul, verkligen askul. ..eller? jag som var lite sugen haha

nu ska jag och mamma käka pizza, ya'll know what that means ;)
nej usch, jag måste sluta med dt där. USCH, fy malin fy!

change your ways while you're young

ändrade planer. jossan är sjukis så ska träffa henne på måndag istället. och imorrn fyller morfar år, så då blir dt en liten visit där. (övningskörning dit och hem, yes sir)
ska ner på stan nu och träffa sanna, jag måste in på gina för jag har hittat presentkortet igen vilket är utmärkt för jag vill shoppa trots minus på kontot. ska även checka jonas nya chinos på holmlunds. sen blir dt träning på väderkvarn och sen direkt till etage för middag med mamma. sen ska jag träffa sanna igen (och kanske malin) och hänga lite. vi får se vart kvällen bär oss, allt jag vet nu att vi har ett alternativ som heter hemmafest i slavsta. men som sagt, vi får se. nu ska jag packa ner ett par byxor att träna i och lite mer grejer i väskan, man vet ju aldrig när man kmr hem nästa gång.
hör av er om ni har ngn riktigt kunglig plan för kvällen. man är ju alltid öppen för förslag.
pk.

time is running oh so fast

nämen tja, är ni här och glor igen.
ja, ni är så välkomna så.

nu ska jag klä på mig och fixa mig lite snabbt och sen blir dt till att köra lite bil med mamma. om en-två timmar ska jag träffa jossan och klockan 6 ikväll ska jag ut och käka med mamma. sounds great, doesnt it :)
sen undrar jag självklart vad kvällens planer är. give me a call, will u.

puss och kram på er!

save your breath 'cause what's the use?

hejhejhallå (ja jag kör den igen)
nu har mina fina tjejer precis cyklat hem efter ett par timmars häng. jag ska duscha, byta om, och sen åka ner till flurran och parta loss lite.
vart iaf tjugo minuters spring idag, 3.2 km vart dt så jag antar att jag får vara nöjd med dt. sen käkade jag en banan och en apelsin och sen hängde jag lite med moa i receptionen. sen kom smarr och vi körde dansen och sen väntade vi tills moa hade slutat innan vi gick hem till mig. mamma hade lagat godaste pannbiffarna, godaste salladen och sen godaste fruktsalladen på dt. helnöjdtjej.com ;) sen har vi äntligen tagit den där "kolla-på-alla-zantebilder-kvällen" som vi så länge pratat om. så himla underbart och en sistaminutenflygstol plus en extrasäng till naxos i augusti skulle inte sitta helt fel. men vi får se inom de närmaste två veckorna om jag får nya zeeland-jobbet först. för dt är garanterat ngt jag kmr prioritera! och isf åker jag redan i juni och är borta ett bra tag. fan vad jag önskar att jag får dt, dt skulle verkligen göra hela mitt år! shit vad bra jag skulle må.

tror jag ska sätta på en film ikväll igen. så himla skönt att bara gosa ner sig i sängen och kolla på ngn gammal favorit. igår blev dt step up med mannen i mitt liv, channing tatum alltså ;) sexigare får man leta efter, och som dem dansar. herrejesus, jag kan verkligen inte ligga still. dt rycker i kroppen och jag får ont i hjärtat av tanken på att jag inte dansar längre. ikväll blir dt nog 10 orsaker att hata dig tror jag. var lite sugen på den redan igår faktiskt. men vi får se :)


och sen så har jag blivit utmanad på bilddagboken (ja jag hänger fortfarande där ibland) av pullan att skriva fem sanningar om mig själv. så här kmr dem. typ.
1, jag skulle ge himla mkt för att åka till svenska fjällen i vinter med ett skönt gäng, åka bräda och köra hårt på after skin. påsklovet, ngn som är på?
2, jag saknar 9091laget och sammanhållningen och lagandan. och fotbollen såklart. jag saknar dt varje dag.
3, min tanke på frisyr till studenten var brunt hår, lite lugg och mkt uppklippt. men jag vettefan vad dt blir av den skiten.
4, jag har panik inför framtiden. den gör mig ledsen och glad på samma gång.
5, jag är sämst på att komma på sånna här saker på beställning.

skulle uppskatta om NI ville ta en minut och skriva fem sanningar om MIG. alltid kul att se vad folk tkr liksom :)


puss och kram på er. och ja, ni vet att jag gillar er!

and we all need someone to save our souls. 'cause the next time it could be mine, could be yours.

hejhejhallå (timb<3)
idag har jag (till skillnad från igår) en hel drös med saker jag ska hinna göra. så därför ska jag absolut inte hänga här. tänkte bara tala om att idag har jag ett liv ;) haha puss och kram vi syns på stan.


varför är alla så jävla anti brunt för :(

i make believe that you are here, it's the only way i see clear

hej på er, hej på er.
kan ju säga att jag var riktigt aktiv där efter dt senaste inlägget. jag städade dock inte upp all skit på mitt rum men jag har lagt över alla bilder+musik till externa (plus sorterat upp lite där också), målat naglarna, bokat halkkörning, hjälpt till att laga pannkakor med mamma, pluggat teori och kollat på min jeff dunham-dvd :) så där lagom ansträngande aktiviteter att aktivera sig med på en bakisdag (förutom att baka bullar som mariekexet gjorde förstås hiu).

nu tänkte jag slå på en film och sen sååååååvaaahh. förstår inte hur jag kan vara så jävla trött hela tiden. shit senaste halvåret har jag varit helt slutkörd. men så kan dt gå, är väl inne i en svacka eller ngt. super väl antagligen för mkt. men nu sätter ekonomin lite stopp och dt är väl tur dt.

vi hörs väl imorrn i guess. pussiluren!



s!

but i won't forget all the ones that i love

okej, nu har jag kommit på vad jag ska göra..

* flytta över alla filer från datorn till externa.
* städa upp lite på mitt rum, för frankly så ser dt förjävligt ut just nu.
* måla fransk manikyr på mina hyfsat långa naglar.

bra va?
eftersom jag inte tränade idag så blir dt 4 kilometer rullband på fredag innan häng med mois. sen blir dt danspasset med maria och efter dt gos med båda finitjejerna. (vad sägs om att göra en fet fruktsallad?)
på lördag blir dt middag på etage med mamma och efter dt kanske gillet med lite galet folk.

hörs!

all this time i was wasting hoping you would come around

jag har fortfarande inte rört mig från sängen,
ska fördriva lite tid medans jag funderar ut vad mitt nästa steg är..


RANDOM STUFF:
Någon/några som förstår dig : josefine
Någon som du längtar efter : johanna
Någon som du hatar : palla hata
Vem kramade du senast : victor
Vem kysste du senast : sasha
Vem ringde dej senast : fräki
Vem ringde du senast : wallström
Har du några kärleksproblem : nej
Har du ätit något idag : macka
Har du gråtit idag : nej
Har du skrattat idag? : nej

JAG:
Är singel : nej
Saknar någon just nu : ja
Är rädd för att bli övergiven : nej
Svär ofta : ja
Sjunger i duschen : nej
Morgonperson : nej
Skrattar åt mina egna skämt : ja
Vill ha barn : ja
Skulle göra plastikoperation om det skulle vara ofarligt : ja

HAR DU/ ELLER HAFT?
Glasögon/linser : nej
Piercingar : ja
Syskon : ja
Pojk/flickvän : ja
Jobb : ja
Rymt hemifrån någon gång : ja
Sagt "jag älskar dig" till någon : ja
Varit kär : ja
Brutit ett ben någon gång : nej
Ljugit om var jag är för mina föräldrar : ja
Varit på en blind date : nej
Somnat gråtande : ja

BRUKAR DU:
Titta dej själv i spegeln : ja
Drömma mardrömmar : nej
Klä dig i svart : ja
Lita på folk : ja

SISTA PERSONEN SOM:
Skrek på dig : fräki
Du fick sms från : petra
Du snackade med på msn : mega

this year we promise to make the most

jag fick precis värsta cravings att se pretty woman och mr & mrs smith. var sjukt länge sen jag såg sistnämnda och ännu längre sen jag såg pretty woman. oh god.



dt är mkt som händer och sker nu, men dt rullar iaf på i rätt riktning!


and even if your voice comes back again, maybe they'll be no one listening

hej på er.
fan vad glad jag är (fortfarande)
och fan vad jag inte förstår vad jag gör uppe den här tiden på dygnet.

hur är läget mer er? gjorde ni ngt kul igår?
själv har jag dt bra, ligger i sängen med ett glas juice och datorn och har precis tryckt i mig två mackor och ett litet vitaminpiller hoho funtar lite på om jag borde ta mig iväg till gymmet och springa lite på rullbandet igen. but on second thoughts.. nja, inte nu. nu är jag mer sugen på en fet godispåse. tror ni att vi har ngn hemma? nej. tror ni att jag har lust att betala för en? nej. dt gick 200 kronor igår bara för mig och maria att komma in. sen (eftersom dt var vardag och inga nattbussar och kallt som fan) så delade jens, linn, victor och jocke en taxi hem med mig som jag fick betala (150 kronor, fick springa upp och hämta kortet för ingen hade några pengar kvar haha).
nu har jag precis haft två personer i min lägenhet som har satt upp ngnting i våra lampor. radonmätare typ.. ska sitta tills i april. in case you care...
funderar fortfarande om jag kanske borde ta mig till friskis. core om 50 min som man kanske borde testa. fast nej, ska nog poppa lite popcorn och sätta på en film istället. dt lät som en mkt bättre ide.
vi hörs, puss och kram!

my girl

åh jag är så glad.
jag är taggad på utgång.
asmånga ska ut.
dvs man kmr träffa många man känner och okänner haha
och min finaste maria i hela världen ska med.
wiho, grymt!



but i never really had a doubt

tjodilodi.
1 timmes bil.
4 kilometers spring.
dusch.
lunch.
stan.
äta.
krogen.
här kastar vi inte bort dagen inte.

i've learned the hard way, to never let it get that far

hej ni, och god morgon såklart.
nu ligger ni där i era sängar och snusar.
själv har jag precis tryckt i mig en fullkornsmacka och ska nu sätta på mig jackan och springa ut till bilen.
dt blir övningskörning med papi och sen ska jag släppa av mig själv vid ekeby för lite spring på rullbandet.
herregud, jag ska döpa om mig själv till moaria.
vi hörs och syns. puss!

<3

Bror eller syster? två bror :) de bästa i världen!

Vad heter han? - jonas
Det senaste han sa till dig? - "haha jag skojade bara"
Har han någonsin haft en pojkvän/flickvän? - en hel drös med flickvänner
Har han en speciell lukt? - klart han har
Kan du hans mobilnummer? - ja
Vad är typiskt honom? - dryga sig
Är han yngre/tvilling/äldre? - yngre
Hur många år skiljer det mellan er? - 2½ år
Har ni samma föräldrar? - ja
Brukar ni göra saker tillsammans? - händer väl
Kan ni prata om allt? - njo, dt mesta iaf
Kan ni skratta åt allt? - ja
Bor ni i samma hushåll? - ibland
Är ni oftast sams ? - ja
Tycker du att ni har en bra relation? - ja
Tror du att han tycker det? - ja
Samma skola? - nej

Vad heter han? - joakim
Det senaste han sa till dig? - "vi hörs senare"
Har han någonsin haft en pojkvän/flickvän? - i guess, han har fru nu så
Har han en speciell lukt? - har väl alla
Kan du hans mobilnummer? - nej
Vad är typiskt honom? - att bry sig
Är han yngre/tvilling/äldre? - äldre
Hur många år skiljer det mellan er? - 15 år
Har ni samma föräldrar? - samma pappa
Brukar ni göra saker tillsammans? - ibland
Kan ni prata om allt? - skulle jag nog inte säga
Kan ni skratta åt allt? - haha nae
Bor ni i samma hushåll? - nej
Är ni oftast sams ? - alltid
Tycker du att ni har en bra relation? - ja
Tror du att han tycker det? - ja
Samma skola? - han går inte i skolan längre

every rule i had you breakin'

nu har jag duschat och väntar på att mamma ska komma hem så ska vi käka. blir lax och ris ikväll. sen kmr petra och hämtar mig så åker vi hem till henne för chillerillerill. blir alltså ingen övningskörning imorrnbitti men jag ska ändå försöka komma hem i tid så jag hinner ner på stan för att köpa örhängen och boka halk och antingen ett medelpass eller core. måste ju börja göra träningskortet värt pengarna :)



och just dt, vad fan är grejen med att dt har släppts en hel del jävla bra peace&fuckinglove-band????? och jag som tänkte att jag inte skulle dit iår pga av inga bra band och istället spara de 2000 som dt kmr kosta. lite redan-upplevt-dt-en-gång-kind of feeling. nu måste man ju tänka över dt här på allvar..

nostalgi


jag saknar mörkt hår.


tror att dt här var första dagen på sista året i skolan.


vaxholm, den gör vi om!




lately things been coming on real nice

tidsfördriv .. take it or leave it.


1. Jag har insett att min senaste kyss... var amazing.
2. Jag lyssnar på... just nu, anything can happen med daniel lemma.
3. Jag pratar... massa skit
4. Jag tycker om... josefine
5. Min bästa vän(ner)... är dt bästa jag har!
6. Min första riktiga kyss... var rätt otippad faktiskt haha
8. Jag avskyr när folk frågar... hm, vet inte..
9. Kärleken är... you can't live with it, you can't live without it
11. Jag gillar att... ligga i min säng och gosa i flera timmar
12. Jag kommer alltid att... vara lilla malin ;/ haha
13. Jag är hemligt förälskad i... no one
14. Sist jag grät var... kmr inte ihåg..
15. Min mobiltelefon är... den absolut viktigaste materiella saken i min värld.
16. När jag vaknar på morgonen... är dt oftast skönare att ligga kvar än att gå upp.
17. Innan jag går och lägger mig... borsta tänderna (petra, säg dt med melodin kostar pengar hahahaha) och listerine
18. Just nu tänker jag på att... jag har dt så jävla bra.
19. Bebisar är... oftast cute men ibland asfula :)
20. Idag har jag... vaknat hos sanna, frullat med sanna och melina, övningskört med pappa, pluggat lite teori, lagat värsta maten och kollat på film.
21. I kväll ska jag... sova med frugis
22. I morgon kommer jag... övningsköra, boka halkkörning och träffa wallström.
23. Jag vill verkligen... att dt ska vara fler timmar varje dygn så man hinner mer.

mallans pastasallad, utan pasta hoho

fullkornsbulgur, kassler, morot, tomat och en liten skvätt gurka.

herregud, jag känner mig som moa och maria ;)

if i told you you're all i ever had, would you walk out on me?

tjolahopp.
för lite minde än en timme sen kom jag hem. rekordtidig morgon för att vara hemma hos sanna haha. melle ringde och väckte oss vid nio och kom sedan över för lite hejdå-frukost. då ringde pappa lite lägligt och dt vart ca 3 mils övningskörning och en halvtimmes läsning i körkortsboken. nu är jag verkligen påväg. ska boka halkkörning i veckan tänkte jag.
nu ska jag ta och göra iordning lite pastasallad med kassler och morot och sen käka dt medans jag kollar på big mamas house 2. efter dt blir dt dusch och lite sånt. eller så duschar jag först, hmm.. nej jag är hungrig så dt får bli en prioritering av maten.

ikväll blir dt häng med frugan och imorrnkväll blir dt en av de kända vänner&popcornkvällarna hos en liten underbaring som jag inte har träffat på år och dagar.

nej ni, magen skriker efter mat nu. har man fått fesken pellad hela natten så är dt klart att man blir utsvulten ;)
puss och kram

i've had enough, its time for something real

hej och allt sånt.
jag är koko, dubbelbokningar är inte min grej.
ikväll ska jag till sanna för två filmer och tre samtalsämnen som ögonaböj måste diskuteras.
imorrn ska jag till petra för gos och allt sånt där som man måste göra med sin fru med jämna mellanrum :)
kmr alltså inte vara hemma så mkt nu under de närmaste dagarna.
nej ni, min buss går om tio minuter så nu ska jag kissa och sen kolla så att allt är med.
puss och kram!

if i was to tell you just how much i need you, would you come tonight?


haha dt blir vad man gör dt till.

i’d take another chance, take a fall, take a shot for you

klockan är halv fyra på eftermiddagen och jag har varit uppe i mer än elva timmar. elva.
i've got nothing more to say..

i will not break the way you did, you fell so hard

hallåhallå,
läget bra? skönt med fredag?
tkr jag iaf, även fast dt känns som måndag.
imorrn ska jag gå upp rekordtidigt.
typ kvart över 4.
ska göra iordning macka och dricka ikväll så jag kan frulla på tåget imorrn, kaching - en kvarts sömn insparad. ska väcka mamma kvart i fem sen så ska hon skjutsa mig.
för vet ni, dt går ingen jävla buss. natten till lördag liksom. sista nattbussen går härifrån vid 3 och första morgonbussen går vid 6.
tur att man har en kanonmamma.

så ikväll ska jag käka godis och slappa. precis sådär jävla lagom skönt som kroppen behöver ibland. känner att dt här är (trots godiset) min nyttigaste fredag på flera år. i vanliga fall är dt stress och fly och fläng och fylla. och oftast slutar inte fredagkvällens bravader fören en bit in på lördagmorgon. men nu, nu ska jag åka till en annan stad tidigare på dygnet än jag i vanliga fall har gått och lagt mig. och så har jag ju tränat. får inte glömmas. har köpt friskiskort nu och vart på mitt första pass sen jag var typ tolv år. dans, kul - och inte alltför jobbigt haha


nej ni, ska chilla gärnet nu. puss och kram!


Me, My Job and My English

Write an essay where you analyze your own knowledge of and needs for the English language (question 1.). Also, if possible, try to connect this first question to the traineeship, where you have spend the past 10 weeks at, by answering questions 2- 6. Some student might want to focus on just one or two of questions 2-6. This is fine. There will, inevitably, be diversity between your essays do to the fact that you have been at different work places. If you are not able to answer questions 2-6 with anything else but a no, just concentrate your essay on the first question.

Title: Me, My Job and My English
Length: 400-600 words
Tone: Formal
Deadline: Friday the 13th of February, week 7

Goals to be achieved on this assignment:
*Eleven ska kunna inventera, beskriva och analysera sitt behov av kunskaper i engelska ur ett långsiktigt studie- och yrkesperspektiv.
*Eleven ska kunna använda det fackspråk som krävs inom studieinriktningen eller intresseområdet.
*Eleven ska kunna med adekvata hjälpmedel läsa och förstå texter på sakprosa och facktexter inom egna intresse- och kompetensområden, särskilt sådana som hör samman med studieinriktningen.

if i built a wall a hundred feet tall would that keep you in

goooooooooooood morgon, god morgon .. tjalallala (8)

blir snabbt inlägg nu för jag behöver skriva klart lite engelskauppsats. halv ett börjar jag idag, med religion. blir nog soft. soft som fan. innan dt ska jag hinna ringa alexandra ang kläder imorgonbitti. efter religionen ska jag till friskis och hänga lite med moa och köpa friskiskort. danspasset är vad som väntar sen, med lisa, sanna och kanske melle (om hon inte låter koordinationen bestämma). sen blir dt hem och käka mat och sen bedtime för lilla mig.

hörs och ses!

in your bed when you just can't sleep, you can crawl right into me

hej på er, hej på er, kära vänner!
jag vill börja med att tala om att frugan nu har blivit medelålders och gammal som en värsta tant. exakt idag för 19 år sedan så fick hennes lilla mamma springa runt och ha ont i magen för då skulle hon minsann ut i världen och strutta runt. vilken fin tjej hon har blivit, den där petris.
love u <3

ska väl fortsätta med att berätta att jag har haft en helt galet bra och lagom mysig dag idag. inkluderar man vänner så är dt väl klart som fan att man mår bra liksom. jag skulle inte vara någonting utan mina vänner, inte ett jävla skit.
vart väl två åk med lisa, liggandes på rygg (och mage och med huvudet neråt och med huvudet uppåt och över lisa och under lisa och med henne upp och ner och med mig upp och ner) medans vi frenetiskt försökte få lite glid. inget funkade. sen vart dt ett åk på en snodd pulka med melina från högsta toppen. jag var rädd och melina tvingade mig genom hot. jag var räddare för melina än för dt dödliga slut åkturen kunde få. så vi åkte. och med hela ansiktet fullt av snö kom vi iaf ner helskinnade. pjuh. sen vart dt lite after ski-pulk (japp så heter dt, vi smsade till 118100) i melles bil till everytime i see you (8) på repeat. till icamaxi för att köpa godis och sen vidare hem till mig. sen vart dt lite mer action under eftermiddagen men dt kan vi ta en annan gång.

pallar inte komma på ngt finnurligt slut på dt här inlägget.

your pain is painful and it's tearin' me down

tjolahopp.
idag är jag glad. idag igen.
har varit omsvärmad av folk jag gillar starkt.
vaknade bredvid peter (som i malinpeter haha) och chillade i min säng med henne till ca två, då åkte hon hem och jossan kom och hämtade upp mig. var sedan med henne till ungefär sex då hon släppte av mig hemma igen. jag tryckte i mig lite mat och sen ringde lisofiso. åkte ner på stan och sällskapade henne medans hon käkade på kinariver. kom hem strax efter åtta och sen dess har jag surfat runt lite. ska strax sätta mig framför tvn med mamma och käka en apelsin. mums.

juste, i haven't told you.. jag har kanske fått ett au-pair jobb i nz i höst. dt är absolut inget som är säkert än och allt sånt där men ja.. hoho, vi får se hur dt blir med alla mina planer. man får ju bortprioritera en del, eller skjuta upp. men dt jobbiga är att jag vill uppleva allt nu (nu som i medans jag är ung och dum och får göra korkade val och galna saker, inte som i när jag är 25 och måste börja tänka på framtiden in a serious kind of way). yäää anyhow, vi får väl se hur dt blir med allt sånt där.
skulle få panikångestattack och dö om jag fastnade i bajsuppsala hela mitt liv utan att ha fått varit med om ngt annat än vår bajsiga kultur och folksort.

nej, apelsinen skriker åt mig att jag ska käka upp den nu. så vi hörs senare, imorrn är dt pulkaåk med mina grymma tjejer! jag ska käka pannkakor och frysa rumpan av mig, sån är jag helt enkelt ;)
puss och kram!

i'm going through the same day, same place, same way i always do. then i saw you from the corner of my eye, oh you go to me. show me your colors, 'cause without you i'm blue.

nu ligger vi här i sängen, frugan och jag. vi har redigerat och trixat med projektarbetet hela dagen och även om dt inte känns som att vi har kommit ngnstans så tror jag att vi har gjort framsteg. när vi knopade lite på eftertexten så valde vi att tacka alla som har förgyllt vår vistelse i sthlm genom ett besök. vi kom upp i 72 personer där 70% av dessa var av den manliga kulturen. dt är så vi rullar, frugan och jag ;)

tror vi har gett upp lite nu och ska chilla gärnet ett tag (petra har redan somnat) och sen sätta oss och kolla på top model. sen blir dt tidig sänggång så vi hinner snacka lite innan mamma bli arg.


idag var jag i skolan för första gången sen den 14 november. och jag hade ingen lektion utan ett tio minuter långt samtal med min mentor, och sen käkade jag, petra och mellepelle lunch.
känns så grovt jävla bra.

tror att jag förresten har bestämt mig för att skaffa frisiskort. eftersom jag inte spelar fotboll längre, och eftersom jag inte vill dansa för ngn annan bajslärare än erica (som är i new york nu och satsar på sin egen danskarriär) så måste jag komma igång på annat sätt. funderar på att börja gå på åtminstånde danspassen och de där mage/rygg-passen på friskis och börja springa på rullbandet tills dt blir vår så man kan sticka ut och springa här i skogarna ;)

hoho, puss och kram på er. fan vad glad jag är just nu.
och petra är så jävla söt när hon sover på mitt ben <3

if i were a boy i would turn off my phone, tell everyone it's broken so they think that i was sleeping alone

hej hopp hallå.
har inget speciellt att säga idag, så ha dt bra haha närå, men jag har faktiskt inte så mkt att säga till er utan skriver mest upp dt här för min egen skull.
tis - lunch i skolan, mentorsamtal, sen ska petra och jag go wild hos mig, såklart sover hon över, min söta fruga!
ons - kanske åka ner på stan och plaska lite i vattnet på centralbadet med frun, sen umgås med josejosejosefinast.
tors - friluftsdag, tjocka på sig massa kläder och dra iväg till sunnersta för pulkaåk och massa gluffs. övningsköra med pappa.
fre - skola 12.35-15.35, sova TIDIGT.
lör - jobba på galapremiären av pinocchio 05.00-ca 12.00. jobbigt tidigt.
busy vecka.
vi ses kompisar, förmodligen nästa vecka haha
pussinussi.

förresten, när mina vänner är deppiga blir jag deppig. och nu är mina två absolut närmaste vänner deppiga, så jag vill ta chansen att tala om att jag finns här om jag behövs.
jag älskar er extremt mkt och lovar er båda två att allt kmr att bli bra!

the world is cold but i don’t care, when you have flowers in your hair. i see color and i hear sound. and good things happen when you’re around.

tjorven.
hur är läget?


här har dt packats upp och rotats runt och spelats hög musik hela långa dagen. eller ja, nästan hela dagen iaf. blev väckt strax efter tio och då åkte familjen till ikea. blev en hylla och en sån där hemsk spegel som man ser allt i (läs: varenda liten skavank man har). nu är allt uppackat, sängen är fin och inte full med saker och dt är bara lite småprylar som jag måste hitta ett gömställe åt.

igår - asgosigt hos maria med massa härligt folk. skitfin ny lägenhet och jättegod mat (jag åt pizza vid halv fyra, kycklingsallad vid sex och paj och pastasallad vid åtta. mätt tjej)
nu - ska jag sätta på mig jackan och gummistövlarna (för ja, uppsalas väder suger aliensnopp) och sen sticka till fredrika och glo på en film. hemma kan man ju inte sitta och ha söndagsångest (som jag förresten numera inte kmr ha eftersom jag är ledig på måndagar. dra mig baklänges).
imorgon - blir jag förmodligen väckt igen för att följa med och sällskapa när sasha fortsätter på sin fula tatuering :)

puss och kram, vi syns på stan.

i'm walking on sunshine

har precis nyss kommit hem efter att ha suttit inträngd i en bil tillsammans med petra och i princip allt vi äger. min rumpa och mina fötter somnade i trängseln haha
nu är jag iaf hemma och har precis käkat lite kycklingsallad.
ska skutta in i duschen nu och sen göra mig lite finifini och sen fundera på att ta mig till smarri. kalas i hatten hos henne ikväll pga av födelsedag!
därav är dt här inlägget slut nu.

i can care less what you think

tjillivipp.
fan vad kul dt var igår. men hur kan dt bli annat? omgiven av folk med glatt humör liksom! tror jag blev beskriven som ..intensiv av en kille jag inte känner. hoppas dt var positivt haha men ibland måste man faktsiskt få vara lite crazy. och bara släppa allt. så där skulle dt aldrig kunna vara i uppsala, man känner för många! och så skulle man få höra i tusen år sen om allt man gjorde. därför gillar jag sthlm. för jag kan gå till ställen där inte en jävel känner mig eller bryr sig om mig. dt är skönt ska ni veta.
men nu är ju jag en sån där hyfsat social person så självklart var dt folk jag kände där vi var. ska jag börja dra namn? tror inte så många som läser ändå känner så många av dem men jag kör ändå; maria, petra, petra, lisa, emma, fredrik, gustav, rickard, jonas, max, andreas (?), calle, hampus (?). dem var vi där med. namn är inte min starka sida. speciellt inte efter ett par glas vin. dt var jävligt kul i alla fall, ville bara att ni skulle veta ;)
kunde knappt haft en bättre avslutningskväll.
men sthlm, dont worry - i'll be back before you know it.

anledningen till att jag är uppe nu är för att maria precis har åkt. gick upp och sällskapade henne vid frukostbordet och sånt där. nu har jag tagit datorn och lagt mig i sängen igen. jag undrar lite vilken tid petras föräldrar ska komma och hur vi ska hinna städa. men sånna där värdsliga ting löser sig alltid.

ikväll ska jag på fekke vid vaksalatorg. tror dt blir fetingkul. kmr träffa många som jag inte träffar lika ofta längre vilket känns supermegaultrabra ;) haha

ska surfa vidare nu tror jag, eller sova lite mer. petra har inte vaknat än. kanske borde käka lite chips. eller poppa popcorn. fan vad gott! kram och puss.

hey there sugar baby, saw you twice at the pop show mixed with rock and roll

hoooooooo,
japp då var man klar med dt då.
sista praktikdagen idag, gick utmärkt.
tre månader med sambo i sthlm,
over.
sjukt, dt är vad dt är.
och hem, vi flyttar hem. imorgon.
shit.

smarris kmr om en kvart. ska gå ut och möta henne vid tbanan då.
sen blir dt födelsedagskalas!
petras petra och lisa och emma är redan här,
dt är ombyten och sminkningar i höger och vänstervarv.

tror att gustav och rickard kmr om lite mindre än en timme.
sen är dt krök!
sån är jag.
sån är vi.
så vi rullar.
japp.

puss och kram!

just trying to find my way back home, the old me is dead and gone, dead and gone

hallåhallå, gårdagen var kuliruli. vart ett par öl med jens, emil och martin på theodora. fredrik och robin kom sen och även dem fortsatte kvällen hemma hos oss. de var bara de två som sov över däremot, de andra valde att åka hem. iofs bodde de på söder så dt var inte direkt jobbigt att ta sig hem :P tror jag kom i säng lite för sent inatt och när jag vaknade imorse mådde jag piss. var inte speciellt bakis eller så, utan var bara råhängig. den här förkylningen vill verkligen inte släppa. dt går liksom upp och ner hela tiden. så jag gick och la mig igen, sov till ungefär två och sen gick jag upp och käkade. sen har jag packat och plockat lite här i lägenheten. har inte orkat ta tag i ngn direkt städning än men borde väl ta tag i dt också nu så jag iaf hinner börja innan petra kmr hem. ikväll blir dt wooohohook. så jävla gott.
är hungrig, och hatar att petra aldrig vet när hon slutar i förväg. fyfan vad äckligt, fick precis ett sms där hon säger att hon åker därifrån nu. fan vad bra, då börjar jag med maten nu!



sista dagen imorrn. känns helmysko, men vad ska man göra liksom.
imorrn kmr även smarro hit och sen blir dt lite zante-reunion.
ett par grabbar vi träffade igår på theodoras ska vi träffa tror jag. men vi får se.


puss och kram på er!

you say time heals everything, i wonder if you've ever had your heart broken

jag saknar dig.

im lovin' your smile and the way you get down

morrn'
allt bra?
seriöst, jag frågar er nu. jag vet att ni är runt 30 stycken som läser dt här och jag undrar nu hur varenda en av er mår!

jag har varit superduktig idag och diskat. och nu har petra kommit hem också och vi har börjat laga mat. ikväll ska vi ut med jens. jens och ett par stycken, vi får se om calle ska med eller inte. fredrik ska kanske med också. vi får se, man vet aldrig hur dt slutar.. dt här är sthlm baby!


nej nu ska jag inte hänga här mer, jag ska ta och smaka på pastan om den börjar bli färdig.

massa pussar och kramar till alla som känner sig supergosiga idag!

ps. tuuuuusen miljoner födelsedagshångel till smarrobarro idag. 18, dt är inte dåligt dt.


so breakaway and don’t look back

hej på er, hej på er.
läget under kontroll?

här chillar vi stenhårt. dt blev couscous, kyckling och currysås till middag och alltså samma till matlåda imorrn. morgondagens middag blir hos jocke och anna.


nu chillar vi och kollar på "familjen annorlunda" ett program om familjer med många ungar typ. dt är en familj som hade två barn, mamman blev gravid igen och dt visade sig vara trillingar. sen är dt en familj med tio barn, där de yngsta två barnen är tvillingar. sist är dt en familj med tre tvillingpar och två äldre barn, och pappan i familjen är inte pappa till en enda. kul för honom haha. äsch, like you care. men kan ni tänka er att ha så många barn. bara en liten lätt lunch blir till värsta grejen, tänk er hur mkt mat dt går åt, hur stor bil ni måste ha för att alla ska få plats, hur dyrt allting blir bara för att dt måste bli så mkt av allt. och tänk vad mkt bråk dt lär bli. och hur kul ungjävlarna måste ha tillsammans. ingen lär ju bli bortskämd, men de lär ju bli lite uppmärksamhetskåta när de blir äldre.

helgen har varit mysig. fekke i fredags hos jens. åkte hem till uppsala i lördags och mös med mamma och jonas på kvällen. på söndagen blev dt först hanbollsmatch i sävja med jonas och sen unico med sanna i ett par timmar. slutade med promenix till och från luthagen innan jag ramlade ner i sängen vid 12-tiden.
imorse vaknade jag vid 11 av sms. gick upp och käkade frukost medans jag gjorde iordning lunch, som jag käkade precis efter frullen haha sen blev dt lite påklädning och fixifixi och sen kom petra. vi drog till skolan för möte och sen tog vi upptåget+pendeln till sthlm (lite variation från 10-över-tågen som vi brukar ta).
har sen vi kom hit i princip bara handlat, käkat, kirrat matlådor och lite sånt smått och gott.
blir väl ngn timmes chill till innan sängen väntar.
känner mig förkyld också, vilket är sämst. pallar inte bli mer sjuk nu :(

anyhow, puss och kram!

RSS 2.0