nya blogg.se?

hm blir extra segt på den här fronten nu när blogg.se ändrat hela sin hemsida. till råga på allt så funkar inte bloggappen i telefonen heller. jag fattar inget alls men ska försöka få till så min instagram uppdateras även i bloggen.
förövrigt så åker jag till göteborg på lördag, har fyra veckor ledigt från skolan och de ska jag spendera med mys och jobb på västkusten.
jaja, ni lär ju märka om min instagram-plan går i verket. kram

NYC

Hej, tänkte skriva om de sista dagarna i new york också innan jag hinner glömma av haha
På tisdagen regnade det. Perfekt dag för regn eftersom det var dagen vi planerade att åka upp i rockefeller center... Not. Vi åt brunch på ett ställe på upper east side innan vi faktiskt trotsade regnet och åkte upp i rockefeller, vilken utsikt!! Central park och hela upper Manhattan åt ena hållet och empire state building och lower Manhattan åt andra hållet. Kan tänka mig att Jonas kamera har en hel del riktigt fina bilder (men ni får nöja er med mina mobilbilder just nu). Efteråt åkte vi ner till soho för mera shopping. Hittade mycket fina grejer och så råkade vi promenera rakt in i china town utan att ens märka det förrän det stod folk och skrek rakt ut "waaatches watches roooolex come buy waaatches" haha vi gick tillbaka in i soho och där vips i en butik springer jag in i en kollega från jobbet i Göteborg. Hur kul och otippat som helst. Så jag följde med honom och hans kompis och käkade pizza och drack öl.
På onsdagen som var vår sista dag ville vi klämma in så mycket som möjligt. Började dagen på 34th street för shopping. Helt plötsligt är vägen avstängd och på skylten står det att de spelar in oblivion och längre fram mitt i folkmassan står tom cruise, så det är faktiskt den första och sista kändisen vi såg under vår vecka i NYC. Synd att man inte är ett fan.. Vi shoppade några timmar och sen tog vi tunnelbanan ut till brooklyn och promenerade över bron tillbaka in mot wallstreet. Där blev det middag och sen strosade vi lite inne på ground zero. Det var väldigt fint och respektfullt där inne (om man kan beskriva en plats som respektfull haha). De hade gjort iordning med namnen på alla dem som gick bort i attacken 9/11 och till och med skrivit ut "and her unborn child" om den som dog var gravid. Så himla fint tycker jag!


NYC

Hallå, idag har vi bockat av lite fler saker på vår to do list. Vi har varit på niketown som mamma har pratat om hela veckan, ätit lunch och promenerat i central park, strosat längs fifth avenue och Madison avenue, varit in i grand central station och sen åkte vi ner till union square/soho/noho och kikade lite igen. Idag blev det ganska lite shopping faktiskt, hoppas på bättring imorgon!
Puss


NYC

Hej igen.
Lionking var obeskrivligt bra! Verkligen! Om man åker till NYC är det ett måste att se den! Om man inte kan få tag på biljetter så välj en annan musikal på Broadway! Så många talangfulla människor här! Tyvärr var det strikt förbjudet att fota så några bilder därifrån finns inte. Jonas har några från utanför som ni kanske får se någon dag.

Igår blev det inget brooklyn. När vi satt på vår uteplats igårmorse och åt frukost insåg vi att ingen av oss var så sugen, eller rättare sagt - hade vi haft fler dagar i new york hade vi gjort det men våra 8 dagar känns för lite. Istället åkte vi ner till soho och shoppade! Åh herregud, go there, så mycket roliga butiker, allt från svindyrt till billiga fakes. För mig blev det två litas, en jacka från Urban outfitters, en väska från steve madden (min nya favvoaffär, hade verkligen längtat efter den butiken när vi åkte hit), en tröja, en tshirt till Christoffer, ett par solbrillor och ett nytt skal till telefonen. Är helt okej nöjd haha

Nej ni, nu ska jag försöka somna om! Kram


NYC

Hej på er! Tänkte att jag skulle uppdatera lite här när jag får tid under veckan så jag kan gå tillbaka och läsa om allt roligt vi gör.
Nu är vi hemma och mellanlandar efter ett par timmar vid lincoln square, vi shoppade lite och åt lunch. Alldeles strax ska vi börja göra oss iordning för att ta en taxi till Broadway där vi ska se the lionking! Det kommer bli så sjukt ballt!!

Vi landade på jfk i torsdagskväll, som vanligt tog det lång tid på flygplatsen innan man fick komma in i amerikat! Väl framme i lägenheten packade vi upp lite smått och sen tog vi en liten promenad här på upper east side där vi bor. Gick till fifth avenue och så gick vi och köpte lite frukostgrejer.

Igår då, vi gick hemifrån halv 10 på morgonen och var hemma igen vid 10 på kvällen. 15 minuter in i matchen hade jag found love, ett par öppna, turkosa steve madden heels, l y c k a! Vi började dagen vid union square där vi shoppade, köpte lunch på whole foods som vi åt i parken och så tatuerade jag mig innan vi åkte vidare mot times square för att hämta ut biljetterna till ikväll och sen shoppade vi lite mer på 34th street. Åt sen middag på en restaurang här på upper east side innan vi promenerade hem.

Imorgon är tanken att vi ska åka ut till brooklyn som har en stor sunday market, strosa runt där och sen promenera tillbaka över brooklyn bridge när solen börjar gå ner så man får se den där häftiga skylinen man sett tusentals gånger på bild :)

Sådär, nu är det dags att dra på sig klänningen! Puss


Student 2012

Min lilla baby bro tar studenten idag! Jag är riktigt stolt och han var så snygg när han gick hemifrån imorse! Nu sitter jag i skolan men längtar till utspringet kl 14 och jag hoppas verkligen han får åka flak utan regn! Åh fina Jonas!!!
Vet inte om jag hinner blogga mer innan vi åker till new york i övermorgon men vi har wifi i lägenheten så jag kanske bloggar nått då om jag kommer ihåg :) kram


trying the new remby


RSS 2.0