iphone 4s vs sony ericsson satio

fan vad saker och ting ska gå emot mig stup i kvarten. trodde väl aldrig att jag skulle slå mitt eget rekord i att behöva lämna in min dator tre gånger på mindre än ett år men nu när det inte ens har gått en månad sen jag köpte min nya telefon så har jag redan fått lämna in den. för det är väl riktigt typiskt, inte nog med att jag har lyckats nappa åt mig en av de få telefoner som inkluderas i tele2-iphone4s-buggen utan att jag också kan räkna med mig själv i en av de ännu färre som det inte räcker med att återställa telefonen för. jaja finns väl inte så mycket att göra åt saken. det sägs ju att gud aldrig ger en mer än vad man klarar av.
tur att jag har bra sifferminne så jag kommer ihåg många av mina kontakter i huvudet, ni ser -
en sketen mobiltelefon can't bring me down easily.

bjussar väl på lite bilder så länge..

känns ju jävligt bra det här, blir inte alls ledsen i ögat av den här bilden. black (läs fettfläckar och repor) is the new black, så är det ju.


lite fjanterier i vanlig ordning innan jag och josefine skulle ner på stan för lunch och shopping förra helgen. tycker förövrigt att jag fick till lite av en malin eurell-pose på den här bilden.


hittade bland annat den här myströjan :) observera att jag inte håller in tröjan för att visa att jag har ett par tuttar utan för att det såg ut som att jag hade bukfetma om jag inte höll in..

just a regular day


ojoj jobb jobb jobb, igår 10.30-20.30, idag 9.25-20.30, ska bli skönt att jag bara jobbar 9.50-18 de tre närmsta dagarna. och om jobb är en vanlig dag för mig så är det nog inte en vanlig dag för mina bff's på upper east side.. avis!

Christmas spirit


Get your freak on

Ny får jag skärpa mig, har köpt nått i varenda affär vi varit in i.. Ny väntar jag på att Josefine ska komma ut från provrummet så ska vi åka till liseberg för julmarknad. Sen ska vi mellanlanda hemma för middag och sko-byte, ikväll åker klackarna på och gör andra långgatan osäker!


Sunshine in my mind

God morgon. Första lediga dagen sen förra torsdagen och det har jag firat med sovmorgon, god frulle och nu ska jag ta en lång dusch. Igårkväll gjorde jag och Chrille cooling pepparkakashus, jättekul haha ska bli roligare att gå och knapra på det :) idag ska vi ner på stan en sväng, och i eftermiddag vid 4 kommer Josefine hit. Imorgon blir det Lisebergs julmarknad och även som Sanna är i Thailand vet jag att hon är en smula avis på mig. Om hon inte vore så smal och skägglös skulle man kunna tro att det var hon som var självaste jultomten!


I love you boo


Just a start

Idag och 7 dagar framöver står non-stop jobb på schemat! Har inte så mycket mer än så att säga förutom att jag längtar till nästa helg, Josefine kommer hit och vi ska strutta runt i våra äntligen anlända heels och mysa runt på Lisebergs julmarknad :) jaja lunch nu och sen jobb. Puss på er!


Catch up

1- gårdagens lunch, bacon och sallad
2- myskväll medan Christoffer spelade poker
3- letade skor på stan idag
4- facelook
5- nya strumpisar


Housewife

Dagen har bestått av storhandling, gossip girl och bakning :) det blev chokladbollar med kokos och så freestylade jag ihop en äppel-tigerkaka, ser riktigt gott ut och enligt mina tjuvsmakningar är de lite godare ändå! Nu ska vi ut och köpa med oss lite middag hem och sen blir det riktig kvällsfika :) puss på er och hoppas ni har haft en fin helg!


Morgonstund har guld i mun

God morgon. Nu har jag precis varit och lämnat av mami på stationen och är på väg hem igen. Ska krypa ner bredvid min korv en liten stund till och senare idag har jag bestämt att vi ska baka chokladbollar! Idag ska vi ha en riktig mysdag :) här får ni se min snygga bil som jag köpte för nån vecka sen också! Konsumera mera!! Hehe

Puss och kram :*


Brunch @ egg & milk

Har precis kommit hem från linné där jag och Fredrika haft brunchdejt i amerikansk 50-tals miljö, hur härligt som helst! Nu ska vi städa upp lite här hemma och bädda fram till mamma som kommer ikväll :) och jag är ledig hela långa helgen! Puss och kram


RSS 2.0