boy you got a prayer in memphis

well hello you. igår mådde jag bättre men på kvällen kunde jag knappt få i mig nån middag alls utan mådde illa igen. idag däremot känns det ännu bättre och hur lägligt är inte det då min fina mamsing entrar göteborg ikväll. vid halv 11 är hon framme så då ska vi bara mysa och imorgon ska vi gå på stan, fika, äta på restaurang, kanske baka bullar hehe vi får se helt enkelt. på lördag ska jag skriva högskoleprov så då får mamma klara sig själv i några timmar. vid 6 på kvällen åker hon hem igen och då ska jag och josefine göra avenyn osäker. fira att vi skrivit prov hela dagen och ge igen för att vi aldrig kom ut den lördagen som var.
nu ska jag återgå till mitt plock och fix här hemma, christoffer har precis stuckit iväg till gymmet och jag har slängt in en handdukstvätt.
vi hörs! kramis

sicko

hej på er. här är man fan inte pigg. var helt förstörd både lördag och söndag men igår tvingade jag mig till jobbet. slutade med att jag fick åka hem tidigare och spydde senare på kvällen. riktigt najs kände jag på den... not. idag har jag kunnat äta lite yoghurt och lite chips i alla fall och även om mår som en apa så känns det lite lite bättre idag. har i alla fall tagit bort mina uppskrivna jobbdagar den här veckan och ska satsa allt på att bli frisk tills på torsdag. nu ska jag återvända till sängen. puss och kram

my family my inside

vilken jävla dag. igår efter jobbet började jag må riktigt illa, spydde inatt och hade maraton mellan sängen och toan hela morgonen. sen dess har jag sovit i omgångar hela dagen och förutom att jag kräkts upp allt jag ätit det senaste dygnet så har jag enbart förtärt ett halvt glass vatten, en halv kopp te, en banan och nu på kvällen ett halvt glas cola. borde försöka käka lite ris eller lite nudlar men känner att jag inte kommer få i mig något alls. för en kvart sen lyckades jag faktiskt ta mig upp ur sängen för första gången sen mitt maraton och har suttit här uppe och pratat med alex, david och josefine lite. alex ska snart åka iväg på fest och christoffer och klicken har dragit för flera timmar sen. jag längtar ju självklart ihjäl mig efter att han ska komma hem igen och klappa mig på huvudet och säga att allt blir bra men jag är glad att han drog ut i alla fall och jag hoppas att han har riktigt kul :) lite avis är jag självklart också eftersom jag själv var riktigt taggad på att få komma ut ikväll, händer ju inte allt för ofta nu för tiden. två grejer som jag ser fram emot är i alla fall är torsdag för då kommer mamma hit och sen längtar jag till i juni när min bro kommer hit. häromdagen talade jag om för honom att han borde ta med sig ett par polare och glida gbg-style ett par dagar, så när coldplay ska spela i juni ska han vara här, 18 år och en månad gammal, naajs.
jaja, ska glida tillbaka ner i sängen nu och kolla på sex and the city.
pussis

one identity

hej, ska bara dra igenom dagarna lite snabbt nu innan jag dejtar kudden. i tisdags hade jag seminarium och det gick väldigt bra. det var till och med roligt och nu är jag klar med den delkursen. om två veckor ska vi ha kommit på vad vi vill skriva fördjupningsarbetet om. i onsdags hängde jag på ikea 10-20.05, idag blev det en sväng till gymmet och sen lite lunch innan jag gled mot ikea igen, 16-20.05 och imorgon ska jag dit igen, 11.50-20.30. sen är jag ledig i helgen (vad jag vet än så länge i alla fall) för att sen jobba 13-20.05 på måndag. på lördag blir det kanske inflyttningsförfest och sen utgång. jag skulle vilja få med mig josefine men jag tror att hon jobbar, men jag ska fråga henne ifall hon är sugen på utgång i alla fall :)
jaja, sov gott alla fina!

through my mind

fan vilken fixardag vi har haft här hemma. igårkväll fick vi äntligen hem vårat nya kylskåp och tidigare i veckan köpte vi ny micro. så idag har det varit rejäl ommöblering i köket för att allt ska få plats, och jag måste även tillägga att jag är riktigt nöjd.

nu ska vi slänga i oss lite nudlar som sen lunch och sen får vi se vad vi hittar på. sen vill jag passa på att slänga in min facebookstatus också, 12 grader, strålande sol och ikväll ska jag göra mammas fläskfilé, fan vad bra man har det!

kyss och kram

walk on mine

blir fan inte många barn gjorda på den här bloggen, internet är fortfarande kajko och grannens trådlösa är inte så effektivt. igår jobbade jag 11.50-20.30 och när jag kom hem var davve och klicken här och så käkade vi lasagne och hade filmkväll. idag har jag och christoffer tränat och handlat lite och så fick vi lite städning gjord också. vid fyra-tiden kom christoffers moster hit med sin familj så vi har haft riktig familjemiddag med hemmagjorda hamburgare och crosscuts och efteråt så lagade jag och johanna (christoffers ena kusin) kladdmuffins med maraboubitar i till efterrätt, eller johanna gjorde och jag stod bredvid typ haha hon är jätteduktig på att baka så hon fick hålla i trådara om man säger så :)
ikväll ska vi bara chilla, är proppmätt och trött så det blir luugnt! vad ska ni göra?

idag har jag och min korv orkat med varandra i ett helt år.
bilden är från första gången christoffer hälsade på mig i uppsala :)
mitten på februari 2010, här chillar vi på saluhallen

i can't keep the sun of my mind

här är man uppe tidigt kan jag lova. vaknade för en timme sedan av att solljuset inte kunde hålla sig utanför trots persienner och grejer. men det gör inget för det spelar nästan ingen roll vad klockan är när man vaknar av solljus, man blir alltid så pigg och glad då :) så nu sitter jag här i ett alldeles tyst hus i mina träningskläder och dricker te. vid 11 kommer vi nog sticka och träna najjjs!
jaja, jag tänkte bara säga god morgon ♥

you will pray for me

jag har aldrig känt ett så här stort behov av att kasta ut min dator från balkongen förr.. tror jag blir helt knäpp! har ju vetat sen jag fick tillbaka datorn sist att jag skulle behöva lämna in den en tredje gång, men den här gången tänkte jag vänta till efter kursen är klar så jag inte hamnar efter igen som jag gjorde där runt jul lagom till tentan. lämnar jag in den nu så hamnar jag efter precis i slutklämmen när fördjupningsarbetet ska in. riktigt kul att jag nu inte ens kan sätta på skiten. uääää var bara tvungen att skriva av mig lite.
middagen med fredrika i söndags var kanonmysig, precis som planerat hehe
igår blev det träning igen, och efter den åkte jag och christoffer ner till stan för att jag hade bokat tid hos en allergiläkare för att göra ett nytt stickprov. gjorde ett när jag var typ 10 bast så jag tänkte att det kunde vara kul att se ifall det blivit några förändringar. men tji fick jag eftersom jag fortfarande är lika allergisk mot pollen idag som jag var igår, på pappret alltså för är det något jag aldrig känt av så är det pollen. efteråt råkade vi gå förbi en frisörsalong som christoffer gjorde drop-in på och medans jag väntade på honom kikade jag lite i affärerna. hittade en skitsnygg lilablå sportbh som jag köpte för ett presentkort jag hade på stadium. nice!
när vi kom hem sen dröjde det inte länge förrän gabbe och klicken kom förbi på tvspel- och filmkväll. under tvspels-delen gick jag och josefine ut på promenad istället, jag visste väl att jag skulle få nytta av att ha en tjej här hemma :)
idag har jag pluggat och tränat. jag och christoffer har fått in ett nice flow med träningen nu, och det var extra kul idag eftersom jag fick inviga min nya sportbh, satt som en smäck.
om lite mer än en timme ska jag börja glida iväg mot linnéplatsen för en sista föreläsning. nästa vecka har vi seminarium och efter det sätter fördjupningsarbetet igång, i can't wait..
puss och kram!

it takes some cold to know the sun

kan till min egen lycka börja med att säga att joo sanna det blev tacos i fredags :) kycklingtacos allihopa tillsammans för att "välkomna" josefine (går fan inte att säga det där utan att låta som en riktig nörd). igår tränade jag och christoffer igen, jag sprang 3 km och sen lekte jag runt bland maskinerna lite.. det är fan svårt att ställa in gymmaskiner när man inte vet hur man gör i tell you. sen gick vi och köpte chips och lite andra grejer så det blev riktigt lördagsmys igårkväll. idag ska jag jobba kort pass igen, 11.50-16. men det gör inte så mycket för idag betyder kort pass att jag även hinner käka middag med fredrika vars tåg tillbaka mot östkusten går vid 18. härligt härligt. ska även försöka mig på att ta pendeln från jobbet eftersom pendeln tar en kvart från kållered medans ifall jag skulle ta bussen skulle få chilla i fem kvartar innan jag var framme hehe
jaja vem bryr sig om mina sega bussar till jobbet, ikea ligger i förorten grattis till mig.
puss och kram!

it's gonna work because i'm pushin' it right

so sorry för kass uppdatering. i onsdags var tanken att vi skulle träna igen men det regnade så vi hade ingen lust alls, istället pluggade jag medan christoffer fick leka för sig själv (haha). på kvällen hade jag föreläsning, den här delkursen är verkligen spännande och föreläsaren är kanon! i torsdags (igår) jobbade jag och likaså idag. fick en annan tjejs pass så jobbade 10.15-15.15, lite lite med bara fem timmar men otroligt skönt att sluta medans det fortfarande är ljust ute :)
nu har josefine flyttat in också och än så länge känns det bra, känns som att hon passar in väldigt bra här.

ikväll tänker jag laga kycklingwok vare sig killarna har tröttnat på det eller inte. eller kanske tacos, beror på när christoffer slutar ikväll.
jaja puss och kram

i put on that kanye smile

hej gullisar. imorse var josefine här, hon kom innan någon av oss andra ens hade hunnit vakna till och med haha när hon hade dragit vid 11-tiden så gick jag och christoffer iväg till fysiken (träningsställe typ friskis eller sats) och jag köpte 3 månaders gymkort. sen hängde vi där i ungefär en timme innan vi vandrade hemåt och käkade lunch. nu gör vi ingenting alls, bara chillar faktiskt. är så otroligt fint väder så man blir bara sådär lagom genomglad av att bara vara. vi har så ljust och fint på övervåningen eftersom två av väggarna nästan enbart består av fönster, superhärligt :) måste visa er någon gång.


spring is around

hej sötisar.
gårdagskvällen var riktigt mysig! när vi kom fram till christoffers moster gick vi först en promenix till affären och sen käkade vi middag, lärde oss göra filippinska vårrullar, käkade godis och bara mös. vid 9 kom vi hem och jag hittade ett spel som heter cake mania eller nått sånt och well i got hooked haha

idag ska jag och christoffer åka och köpa ett till kylskåp så vi slipper trängas nu när josefine flyttar in. sen ska vi kolla lite på en ipad :)
puss och kram

ps. vad har ni för väder på östkusten idag? vi har ännu en morgon vaknat till strålande sol och flera +grader. så skönt med vårväder!

times

hej sötisar. nu har josefine och hennes parents redan åkt igen. känns nice att det är på väg nu. josefine verkar vara hur härlig som helst. solen skiner så det är en sån där dag när man inte ens kan ha ansiktet vänt mot fönstret utan att bli blind. hur underbart väder som helst, vi har till och med balkongdörren öppen :)
nu ska jag måla mina små naglar och sen kommer vi nog åka ganska snart.
hoppas ni har det lika fint i uppsala som vi har det i göteborg.
kram

let's move to the beat

hallå, jobbade igår och har jobbat idag. nu har jag kommit hem och precis käkat mat. ska bara ta det lugnt ikväll, är helt slut i både huvudet och kroppen!

vi hörs gullisar

(tog en bild på mig själv men fan såg så trött ut att det blev pinsamt)

that dude

god morgon. imorse ringde ikea tjugo över 8 och frågade om jag hade lust att jobba, självklart sa jag och fick 12-17.30. helt okej ändå :)
vi hörs, kram


it's just an every day shedule

hej på er. idag har vi varit och handlat, fan vad vi släpar mycket skit från den där mataffären alltså. blev sen tacos till sen lunch/tidig middag och nu ska jag om typ en halvtimme åka iväg till skolan för föreläsning. idag börjar vi med en ny delkurs, det blir den sista delkursen för den här kursen om man inte räknar med fördjupningsarbetet som är en hel delkurs i sig egentligen.
ikväll när jag kommer hem ska vi käka räkor, baguett och aioli (och turkisk yoghurt mums), kommer bli kanongott och najsigt med lite mitt-i-veckan mys.
jag och petra pratade om en grej igår, vi saknar tiden när helgen hade någon betydelse. mina veckor består inte fem arbets/skol-dagar och två helgdagar, de består helt enkelt bara av sju dagar.. har inte haft den där "änligen fredag"-känslan på flera år och jag saknar den lite.
jaja never mind. vi hörs en annan dag. kram


saturday*
nu var det visserligen ett tag sen som jag fick jobba så här pass mycket men ni förstår ändå känslan, det har ingen som helst betydelse om det är en tisdag eller en lördag. och nu när jag får jobba mindre så blir man ännu mindre "välförtjänt" av fredagsmys.. hm tråkigt läge.


ps. mina magmuskler är helt sönderkörda sen mitt pass igår. herregud alltså, har träningsvärk om jag står upp, sitter ner, böjer mig you name it - it hurts!

go with the flow

halloj, idag har jag bland annat tränat och varit på stan. vi hittade ett nyöppnat mysigt thaiställe som hade både luncherbjudande och öppningserbjudande så christoffer käkade nudelgrej och jag käkade kyckling-ananasgrej och tillsammans fick vi betala 69 kronor :) najs tyckte vi.
nu på kvällen har jag äntligen lyckats kolla klart på it's complicated och nu ska vi väl go to sleep om en liten stund. kanske kollar på en till film but you know what i'll be doing zzzz

sov gott!

RSS 2.0