sometimes it just won't work

ye, som ni redan vet så började inte min dag allt för bra. eller kan säga såhär.. christoffer har gått upp med mig så att vi har kunnat ätit mysig frukost tillsammans alla mina jobbdagar det här veckoslutet (+idag), så alla morgnar har tjuvstartat bra. hur det sen gick med bussresan vet ni redan. kom till jobbet i vilket fall och det verkade inte göra så mycket att jag var lite sen eftersom jag idag tjatat till mig att få lära mig lite mer innan mitt riktiga pass (14.54-20.30) började. fick stå med sofie på varuutlämningen/transporten från klockan 12 till 15 och det var riktigt roligt. kan varuutlämningen helt själv nu :) sen blev det lite hederligt kassajobb resten av eftermiddagen. köerna var svinlånga och kunderna irriterade och jag stod mest med ett påklistrat leende och upprepade "var det bra så? i vad som kändes som oändlighet. mitt i ett köp så talar kunden om för mig vad duktig jag är på det jag gör. mitt påklistrade leende blev till ett stort frågetecken och så förklarade hon att hon jobbade med att lära upp försäljare eller jadijadi och att i knew my shit om man säger så. vilken ljuspunkt i min dag! ville helst av allt tala om för henne att hon minsann var riktigt duktig på att vara kund också och ge henne en extra femhunka i växel men tänkte att hon nog skulle ta tillbaka sitt statement ifall jag gjorde så. istället tackade och bockade jag och mitt påklistrade leende såg nog lite mer levande ut för kunden efter henne i kön. vilken drömkund! hon hade till och med lagt alla streckkoderna uppåt :) när jag sen inte hade några fler kunder redan 20.15 tänkte jag att shit mama jag kommer hinna bussen som går halv. kutar allt vad jag har, räknar kassan och byter dojjor och springer hela vägen ut till busshållsplatsen (please bros, have this in mind; ikea har bara stora varuhus. kändes fan som att springa ett helt maraton) för att tio meter från busshållsplatsen se chaffisen hånle och rulla därifrån. om jag inte hade varit fullt upptagen med att hålla tårarna tillbaka hade jag fan kastat en snöboll i nyllet på den jäveln.
satte mig ner och visste fan inte om jag skulle gå och begrava mig själv på en gång. bara tanken på att vänta en halvtimme på nästa buss, för att sen åka 20 min innan det är dags att byta buss och alltså få sitta en kvart och vänta på nästa kändes som en resa rakt ner i graven i vilket fall.
sen kom min tro på männskligheten tillbaka med ett tut, inte vilket tut som helst utan på köksavdelningen finns en helena och det var hennes lilla röda bil som tutade så fint. och tror ni fan inte min otur byts ut mot lite tur där mitt i minusgraderna när det visar sig att köksavdelningshelena bor fem busshållsplatser ifrån mig. hemma på en kvart och tacksam i evigheternas evighet.

utan min fina kund och fina helena från kök hade jag garanterat inte suttit här och bokat in fler jobbpass den här veckan.
nu ska jag gå upp och värma kyckling och ris som killarna har käkat till middag.
puss och kram


Gud vad den här dagen börjar dåligt. Vid h...

Gud vad den här dagen börjar dåligt. Vid halv elva igårkväll fick jag veta att jag inte alls kunde ta bilen till jobbet idag som jag trodde, så med ett tomt busskort tjuvåkte jag till mölndal centrum (där jag aldrig varit förr) för att ladda busskortet och byta buss. Hittar inte min busshållsplats så får vänta i en halvtimme i vad som känns som 20 minusgrader på en annan buss för att nu komma försent till jobbet. Alla stavfel skyller jag på stelfrusna fingrar och om någon klagar så börjar jag fan grina. Hoppas er vecka har börjat bättre.


she's the only one

god morgon. här bara jobbar vi och sliter och har inte tid för bloggen. men när man väl har tid att ringa hem till sin gamla mamma ja då visar det sig att hon inte kan prata för att hon är på hemlig sexresa i fjällen. kul morsa.. haha (skoja bara mamma)

om tio min ska kuta allt vad jag har för att inte missa bussen.
vi hörs.


fina mamacita på en balkong i turkiet i slutet på sommaren

even angels have their wicked schemes

blev en så mysig vända på stan idag med siri. vi började med lunch på haga nygata (en liten gata med känsla av gamla stan i stockholm alternativt uppsalas gågata), jag tog en kycklingpaj och chaite till det. sen började vi vandra mot kungsgatan och sen vidare hela vägen upp till nordstan. har nu ytterligare två julklappar färdiga :)

blev lasagne till middag ikväll så nu ser jag fram emot två goda matlådor, ska jobba lördag, söndag, måndag. kanon och kommer bli så otroligt skönt med cashflow lagom till min 20årsdag!


får väl också ta och meddela att love the way you lie part II nog är bland det bästa jag har hört. den går runt runt runt i mina högtalare non stop.

avslutar med det, nu blir det fredagsmys!


future

yo!

har ätit mysfrukost med christoffer (vi lyxade till det med att köpa ost igår, extrapris woooo). vi har snackat om att kanske dra iväg på en långresa nästa vinter, hoppas det blir av!
nu ska jag kasta mig in i duschen. klockan 1 har jag lunchdejt med siri, nice!
puss

part ii



halloj babes. imorse ringde ikea och väckte mig och talade om hur mycket de behövde mig idag. sen ringde de igen efter en kvart och tog tillbaka allt eftersom tjejen jag skulle hoppa in för visade sig vara frisk idag. så jag har tagit det ganska lugnt än så länge, ätit frukost med christoffer som nu är och tränar. om en timme ungefär ska jag åka och hämta honom så ska vi åka och veckohandla :) vi börjar få in en skön rytm nu när det kommer till käket. sen vi fick frysen gör vi av med mindre pengar eftersom vi kan göra större -och alltså färre- handlingar. och då blir med andra ord inte lika många impulsköp som man alltid råkar få med sig när man väl är på affären.

jaja ska sluta tjata (tjöta som de säger här)
puss

answer my question before this bullet leave this desert eagle

tjabba. har precis varit och lämnat in datorn för service och kommer bli världens lyckligaste om jag hinner få tillbaka den innan jag åker hem. att glo på film på tåget är sjukt värt för att inte tala om att bloggen garanterat kommer att bli lidande ifall jag inte har nån dator. men med min vanliga tur så kommer den säkert bli färdigfixad lagom tills dagen efter jag åkt hem. vilket betyder no more computer förrän 29e december. wop, överlevnadstips?

okej så överdrivet stor skillnad kommer det väl inte att bli, tror ni knappt kommer märka någon skillnad alls om jag ska vara ärlig. första två veckorna får jag vara riktigt snäll mot min man så jag får låna hans dator once in a while. hemma får jag vara extra snäll mot morsan och farsan och i thailand kostar det 2 bath i minuten. för att inte glömma att mobilen funkar som den ska (peppar peppar) och därifrån kommer jag nog att langa ett och annat mobilinlägg.


nu ska jag ta och göra iordning något att käka till lunch. jag hoppas (förmodligen förgäves) att det finns lite ris och kycklingwok kvar sen middagen för ett par dagar sen, annars kommer jag nog antingen att käka potatis med ketchup alternativt nudlar och morot haha


det är titeln jag vill åt, jag är mikrofonkåt

tjo, blev en vända på stan med promenix hemåt. köpte ingenting utan kikade mest bara och försökte få inspiration.
nu har jag precis satt på potatisen, ikväll ska vi käka fisk. tror christoffer ska panera den, in case you wondered.

alla ni som kommenterar saker i stil med "fin blogg. ha en bra dag" kan ju bara lägga ner. jag tänker inte besöka era fula bloggar och ibland tar jag till och med bort era kommentarer för att det bara känns fjantigt. hur hittar ni ens hit?
inser själv att det låter som att jag försöker leka viktig nu men jag blir fan irriterad. det är samma som när man får ett sms och sen inser att det är från tele2 eller dylikt.. åh fyra nya kommentarer, kul tre av dem var från folk som vill ha en till sidvisning.


star

god morgon. har precis slängt i mig lite frulle och nu ska jag kila in i duschen. christoffer beter sig som en riktig man ska göra och är ute och skottar snö haha om en stund ska jag ner på stan för att lämna tillbaka trasig (LÄÄÄS DEN) och en bok som jag använde till hemtentan, ska även passa på att låna/boka en annan bok vi behöver till den nuvarande delkursen. eller nej nu skämtade jag, kommer ju bara vara hemma två föreläsningar till, så den där andra boken kan jag lika gärna låna efter jul när vi närmar oss tentan. bra deal. i vilket fall som helst så ska jag kika på julklappar också, har några kvar att köpa till. är klar med jonas och mamma, och är riktigt nöjd med båda två.

bye bye

allting är så logiskt



på nått jävla vänster ryser jag genom hela pluras version av petters logiskt.

nått annat jag ryser av är att förhållandet mellan min dator och laddsladden verkar ha tagit slut. är ett himla liv på de där två hela tiden och de vill fan inte sammarbeta mer än två sek i taget. och eftersom batteriet tröttnat på deras jävla bråk kan jag nu inte ens sätta på datorfan heller. tur att christoffer har gått och blivit kär i nån maskin på gymmet så jag kan låna hans dator :)

ska faktiskt vara en alldeles utomordentlig flickvän och room mate och börja steka isterband (jag vet, usch) till honom och viktor (som också är förälskad i gymmet) lagom tills de kommer hem. sprang faktiskt in på ikea efter att jag slutade igår och köpte med ett paket hem, bara för att de där två nissarna blev helt beroende för nån månad sen.

later alligator

whip it

nu ska jag dö i sängen och bara njuta av att jag inte ska jobba på ett par dagar. jag har till och med köpt med mig ikeachips hem :)

mad

JÄLVA VÄSTTRAFIK!!!! vilken idiot kom på att man måste checha ut ur bussen? så nu kommer det att dras pengar från mitt busskort som att jag sitter där och åker runt runt runt. och såklart har dem stängt också så jag måste vänta med att ringa dem och skälla tills imorgon. vem fan har stängt tjugo över nio en lördag? helvete

waddap

hej hallå. precis kommit hem från stan nu, blev en vända på cityakuten (haha) för att göra påfyllningar på hepatit a + b + diaréegrej (nice) och sen lite julklappsköp. vi hann till och med med en fika hos joachim innan vi åkte hem.
nu ska vi åka och köpa lite grejer på willys tror jag, smör och sånt.
puss

let me watch you break it down

god morgon, för en stund sen haha

idag har varken jag eller christoffer jobb att sköta så om en liten stund ska vi åka ner på stan och kika på julklappar :) ska bara kika in i duschen först så jag inte går runt och luktar bajs.

vill också passa på att tala om att jag försökt publicera den där presentationen av mina homeboys men den verkar inte vilja funka. det står bara "ditt inlägg har publicerats och kommer snart att synas på din blogg" och har gjort så i två dagar, så nu är det inte mitt fel att ni får vänta i alla fall. förövrigt så skickade jag bara iväg det utan att helt göra klart det, orkade inte ha det på mitt samvete haha


vad ska ni göra idag?
puss

i love it when you call me big poppa

tjobadoba, blev jobb från strax innan 12 imorse och såvida de inte ringer och väcker mig imorgon så får jag en ledig fredag innan det blir jobb både hela lördag och hela söndag. cashflow. älskar ob! idag fick jag stänga både småland och infon (när man är kvar själv där på hörnet) vilket var lite av en big deal för att vara inne på endast tredje dagen. men ni behöver inte vara oroliga, jag skötte mig prickfritt och låste inte ens ut mig själv eller någonting.

när jag kom hem blev det lite kycklinggryta till middag och sen bakade vi kladdkaka. killarna lär väl ha tryckt i sig hela redan men jag är så mätt så jag orkar inte ens slåss om sista biten. förhoppningsvis är christoffer kungen av alla kungar som vanligt och gömmer en bit till mig som jag kan gluffsa i mig till frukost imorgon!


nu ska jag langa upp några how i met your mother-avsnitt och krypa ner under täcket.
sov gott :)


varje gång är som den första gång vi sågs

tjabba.
ber väl som vanligt om ursäkt för att jag varit seg med bloggen. däremot lär jag ju ha den mest kvalitativa ursäkten med tanke på att jag slitit min rumpa med hemtentan. men nu har jag precis skickat in den och känner mig ändå ganska nöjd.


nu ska jag borsta håret och kanske trycka på mig lite smink för att om typ 1½ timme glida iväg till psykologiska institutionen för att påbörja nästa delkurs.
imorgon blir det jobb 15-20 och på lördag blir det jobb 11.50-18.30, det är väl allt jag vet just nu.


what's up with you?

som att svimma på en bergstopp utav svindeln

god morgon! börjar dagen med petter och lite kiwi on the side till min hemtenta i sängen medans min man ligger och sussar bredvid.

är det det här som kallas twittra?


mixtape

okej, man kanske ska göra sig ett försök att dela med sig av helgens bravader nu när kroppen börjar kännas mänsklig igen.
tjejerna kom fram vid halv ett-tiden natten mellan fredag och lördag. då blev det bara snack och popcorn och blåsa madrasser i ett par timmar innan vi somnade. upp med tuppen på lördag för att åka och handla käk och alkohol. sen hem för frukost och fix och sen strosade vi runt vid kompassen och kungsportsplatsen bland affärerna tills klockan slog halv 5. då åkte vi hem och började fixa oss på nytt medan grabbarna fick stå för middagen. sen åt vi och började dricka medans fler och fler droppade in. det blev olika ölspel, sanning&konka a la högstadiestyle och så bjöd vi på limoncelloshots innan vi vid halv ett åkte vi in till stan för att entra gretas, göteborgs hittills bästa ställe enligt mig. vi hade läst om stället innan vi drog dit och det var för folk som var open minded.. vi åkte alltså till en gayklubb och rockade loss tills dess att vi kände att det började värka i fötterna (läs: i magen). då drog vi till donken för käk innan vi åkte hem. somnade nästan på en gång trots att en mindre efterfest pågick på övervåningen haha
igår när vi vaknade hade vi väl inte riktigt lika mycket livsglädje som kvällen innan, men det var det tamigfan värt. vid två åkte tjejerna tillbaka mot uppsala och resten av eftermiddagen och kvällen spenderade jag i princip oavbrutet i sängen med christoffer.

idag ska jag försöka komma någon vart med den jävla hemtentan. och så ska vi ta tag i städning (nej igår var det inte läge att börja plocka bland shotglas och torka upp ölfläckar, we did what we had to do för att slippa spy) och veckohandla.


god morgon på er, hoppas ni får en fin dag.

ps. bilder från helgen finns i hannahs album på facebook.

fierce

åh vilken drömhelg jag har haft. ville mest bara grina en skvätt när de tryckte in sig i bilen för några timmar sen för att börja dra sig hemåt.

kvällen igår blev hård hårdare hårdast så nu orkar jag inte skriva nått.

puss

sunshine of my life


så här glad (läs galen) blir jag av bara tanken på att tjejerna kommer trycka in sig i bilen om mindre än en halvtimme för att åka till mig! är förövrigt färdig nu och ska om sisådär tio minuter åka och plocka upp joachim tillsammans med laxen och alex för att åka iväg och käka middag hos deras moster.
puuuss

i want you to take me like a thief in the night

skönt som fan att det har gått himla bra med hemtentan idag. in fact så bra att jag är helt färdig. okej, nu ljuger jag. har nästan inte lyckats skrapa ihop något alls faktiskt. men vad fan gör det? det har ju i hela mitt liv fungerat alldeles utmärkt att göra varenda pryl i absolut sista sekunden så det är min plan även den här gången. och fast jag försöker så kan jag inte ens må ett uns dåligt över att jag inte kommit någon vart med plugget utan det enda jag gör är att flina så att varenda tand i min trut syns.

nu ska jag alldeles strax åka och hämta christoffer på gymmet så ska vi åka och handla plastglas och lite sånt. sen är det dags att börja göra sig fin.

puss

'til i see you again

tjabba tjena tjoooohooooo!!
den gråa himlen utanför fönstret är tamigfan blå för mig idag! när jag går och lägger mig ikväll kommer jag ha fyra fina under samma tak!

efter frukosten vid 10 åkte jag och viktor och hämtade en extrasäng som förmodligen kommer behövas i helgen och nu sitter jag och försöker få bukt med den här jäkla hemtentan. innan klockan slår 5 ska jag och korven hinna handla och jag ska hinna duscha och fixa mig riktigt snygg. ikväll ska vi hem på födelsedagsmiddag hos christoffers kusin och när vi kommer hem ska vi fira niklas ända tills tjejerna kommer inatt!


smile with the rising sun

okej, totally sorry för seg uppdatering. vet ju hur intresserade ni är av min vardag....

idag har jag äntligen fått mailet från biblioteket som sa att "från neuron till neuros" hade kommit in till mig. så jag promenerade ner och sen tog jag bussen hem igen. för att inte glömma att jag även köpte med mig lite torsdagsgodis hem också som jag sitter och smaskar på just nu medans jag skriver på hemtentan.
kl 16 ska alla vara hemma och redo att städa så då kommer det bli en paus i pluggandet. vi ska fixa och trixa lite till inflyttningsfesten på lördag :)


lovebird

it suits me

halloj. blir väldigt kort nu för jag har inget spännande att berätta (som att jag brukar ha det?) och ingen lust att skriva nått alls egentligen.
har jobbat idag 11-15 och sen gått hjärtlugnräddning-för-barn-utbildning 15-17, känns bra att man kan sånt (inte för ikeas skull utan för whenever det kan dyka upp nån situation när det gäller att ha koll på sina moves) även om bara tanken på en bebis med hjärtstopp skrämmer skiten ur mig!

nu ska jag inte jobba mer den här veckan och har inte skrivit upp mig förrän torsdag nästa vecka så jag kan lägga all fokus på hemtentan de vardagar som är kvar. men helgen mina damer och herrar kommer oavkortat att gå till mina korvar från uppsala. på fredagnatt kommer de glidandes hit och då blir det garanterat puss- och kramkalas!


se där, det blev ett par rader ändå.
later.

i remember where i was when i got my first buzz, i thought i was living the life

tjabba. har ringt mitt viktiga samtal och bytt däck på bilen. frukost hann vi med på vägen hem också, på burger king. hej fetis! räkna inte med en fit skedare i thai josse haha

om lite mindre än två timmar ska vi åka och hämta joachim och när vi ändå släpper av honom hemma hos sig ska jag passa på att springa in på biblioteket. there you go.

ska kolla klart på lilja 4-ever nu, puss puss love (min nya grej)



and the craziest thing is that you'll probably never know
the color of your daughters eyes

för dig ska jag göra det tusen gånger om

yo, herregud. vem får jobba över på sin första dag? hm well that's me. cashen rullar in som de ska hahaha okej ska inte överdriva utan bara kort och gott berätta vad som hänt under dagen. 8.30 började vi med att få info och kläder. lunch vid 12 och efter det skulle vi få gå ut och kolla på andra kassörer och sen få testa på lite smått med nån som stod och kikade över axeln så man gjorde rätt. kände att jag tro det eller ej låg lite över den nivån efter att ha gjort skiten i ett halvår. talade om detta och fick istället gå och hämta ut en egen kassa, det gick nog knappt en kvart innan någon hade frågat om jag kunde jobba över... jag har med andra ord jobbat på exakt som vanligt fram till halv 7.
blir jobb på onsdag igen, då ska jag även få gå hjärt&lungräddningsutbildning på småkidsen så jag kan jobba solo i småland :) härligt när det går undan lite!

imorgon har jag, som jag nämnde i mina tre mobilinlägg imorse (ber förövrigt om ursäkt för trippelinlägget och skyller allt på telefonen) mycket att stå i. ska börja med en sovmorgon till 9 och börja dagen med att ringa ett viktigt samtal (note to self: GLÖM EJ!!!). sen blir det till att rulla iväg och byta till vinterdäck på bilen. sen ska jag åka ner och hämta en till bok på biblioteket (kurslitteratur, jag har inte blivit sån nörd att jag hänger där varenda vecka för att det är roligt) och vid halv 3 ska vi åka och hämta joachim på flygplatsen! ska bli kul att höra om hans äventyr i colombia, vi får se om han har något kokain med sig haha


nu ska jag nog gå upp och göra te och rosta macka och sen kolla på lilja 4-ever.. vi får väl se hur länge jag lyckas hålla mig vaken ikväll. roligaste flickvännen i stan som gått och lagt sig 8 och somnat som en stock både lördag och söndag. and well honey,  i'm sorry men oddsen för att jag lyckas bättre ikväll är inte höga.

when i see your face there not a thing that i would change
and when you smile the whole world stops and stare for a while

God morgon pruttisar. Nu sitter jag i bile...

20102010118 (MMS)

God morgon pruttisar. Nu sitter jag i bilen på ikeas parkering, gick fortare att åka hit än jag trodde så fick ett par minuter över till att langa ett inlägg till er. Ny vecka nya möjligheter och på fredag kommer tjejerna! Kunde inte ha så mycket bättre att se fram emot :) imorgon har jag lite att göra men det kan jag berätta om senare. Nu ska jag börja leta efter rätt dörr att gå in i. Puss puss love (ps. svårt att slita sig upp ur sängen när korven får ligga kvar och se sådär gosig ut)


God morgon pruttisar. Nu sitter jag i bile...

20102010118 (MMS)

God morgon pruttisar. Nu sitter jag i bilen på ikeas parkering, gick fortare att åka hit än jag trodde så fick ett par minuter över till att langa ett inlägg till er. Ny vecka nya möjligheter och på fredag kommer tjejerna! Kunde inte ha så mycket bättre att se fram emot :) imorgon har jag lite att göra men det kan jag berätta om senare. Nu ska jag börja leta efter rätt dörr att gå in i. Puss puss love (ps. svårt att slita sig upp ur sängen när korven får ligga kvar och se sådär gosig ut)


God morgon pruttisar. Nu sitter jag i bile...

20102010118 (MMS)

God morgon pruttisar. Nu sitter jag i bilen på ikeas parkering, gick fortare att åka hit än jag trodde så fick ett par minuter över till att langa ett inlägg till er. Ny vecka nya möjligheter och på fredag kommer tjejerna! Kunde inte ha så mycket bättre att se fram emot :) imorgon har jag lite att göra men det kan jag berätta om senare. Nu ska jag börja leta efter rätt dörr att gå in i. Puss puss love (ps. svårt att slita sig upp ur sängen när korven får ligga kvar och se sådär gosig ut)


hela själen är bruten och jag är vilse på djupet

blir så ledsen och besviken ibland
trodde empati var något de flesta besatt

a world full of wisdom

god morgon, haft en skön lördagkväll?

här ringde klockan 8 imorse.. och sen ringde den kl 9 igen eftersom jag insett att 8 inte funkade på en söndag. läste i min bok (seriously, bättre än jag trodde. LÄS DEN) till för en stund sen då det började kurra i magen och var dags för frulle.

idag tänkte jag börja på hemtentan som inte verkar så jävla lätt längre. äh bara kötta.

i love this record baby, but i can’t see straight anymore

hohooo, pussade tetris hejdå på stationen strax innan fyra och sen dess har jag bara pussats med christoffer. käkat har vi precis gjort också med killarna.. bönor och ris....................

var tvungen att gå och spy av bara tanken men nu är jag tillbaka haha
ikväll blir det bara mys och imorgon ska jag bara tagga. och så ska jag gå upp kl 8 så jag somnar tidigt så jag är utvilad halv 7 på måndag morgon! jobbbbbbbbbbbbbbbb äntligen!

if i were a boy

god morgon. här slackar vi inte efter inte. har redan käkat frulle och klätt på oss och nu packar petra ihop sina saker. igår hade vi det riktigt mysigt, drog till ett ställe som heter parken som ligger rakt över gatan från lägenheten. tyvärr så spatserade det efter en stund in ett blattegäng som såg ut att vara 16 (inklusive tandställningen på vissa) och de bestämde sig ganska snabbt för att de hade en chans på mig och tetris.. well, not so much. så vi drack upp våra appletinis och sa att det var dags att tänka på refrängen haha
om en stund ska vi åka ner till nordstan och kika lite, jag har redan spanat in ett par pjux som jag ska bjussa mig själv på som grattis till jobbet, men no worries de var inte allt för dyra. kl 4 går petras tåg tillbaka till uppsala så blir ett par timmar bland affärerna i alla fall.
puss

where the skies are so blue

halloj. ligger i sängen hemma nu med petra. vi har käkat lunch, duschat och hängt med grabbarna. alldeles strax ska vi ta bussen ner till avenyn igen. där ska vi dela upp oss så tetris springer in på systemet och jag springer till subway. sen är kvällen igång så att säga.

puss

woah

hej där :) sitter i soffan i joachims lägenhet nu med petra och käkar kladdkaka. blev tacos till middag, vi fick göra en liten specialare med köttfärsen och köra den i ugnen eftersom vi inte förstod hur man fick på joachims hightech-spis haha alldeles strax åker nog nachochipspåsen fram igen tillsammans med några greys-avsnitt. ni hör ju vilken höjdarkväll vi har! imorgon ska vi åka hem så petra får se hur jag bor och så ska vi väl hänga där ett tag innan vi åker tillbaka till avenyn för lite käk och ett par drinkar.
i've already told you this, haven't i?
later dudes.

retrospect

god morgon!
jag har precis klämt i mig två mackor och nu sitter jag här och smuttar på mitt te. ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra med redo för dagen. strax innan ett ska jag möta upp petra på stationen :) vi börjar nog med att släppa av väskor i lägenheten innan vi gör whatever petra har lust med. handla lite käk ska vi göra också för ikväll blir det mys biggie time med kladdkaka och hela köret. imorgon på dagen kommer vi nog att interrupta grabbhelgen så att petra får se hur jag bor, träffa killarna och infact, ta en dusch. jag har ju berättat (?) att joachim har renoverat sin lägenhet och han har fastnat lite nu så det är inte riktigt färdigt. så vi är utan badrumsdörr och duschkabin. imorgonkväll sen ska vi gå loss på avenyn, välja det mysigaste stället och sätta oss och ta en drink. längre än så har jag inte planerat så petra har plenty of space att rocka göteborg på sitt eget sätt hehe

nej men hörrni.. dusch sa jag va?!

PUSS

i don't know where i'm going but i sure know where i've been

har sprungit runt i långkallingar och larvens tshirt hela dagen och bara flinat så mitt ansikte sett helt missbildat ut. men nu ska jag ta mig i kragen och klä på mig nått anständigt och sen glida iväg till psykologiska institutionen för föreläsning och för att hämta hem den där jäkla hemtentan som jag ska kicka ass på. sådär ja, då kör vi! göteborg, bring me what you got!


your lips are my biggest weakness

god morgon.
imorse blev jag väckt av att ikea ringde och bööönade och bad om att jag skulle börja jobba hos dem.. haha så var nog bara fallet i mitt huvud men jag börjar på måndag och det är i alla fall huvudsaken. somnade om och när jag vaknade trodde jag att jag hade drömt allt, tur att jag hade skrivit upp tider och telefonnummer på en lapp hoooooooapsdjklasj



skönt.




pretty

idag är det en så himla bra dag, och den började innan jag ens hade hunnit vakna!


reminecence

halloj,
blir bara ett kort inlägg nu. tänkte tipsa om en bok som jag hämtade på biblioteket idag, trasig av shy keenan. jag har inte ens öppnat den än men jag känner på mig att det kommer bli en sån där som man bara vill läsa från pärm till pärm utan att lägga ifrån sig.


"jag föddes och trasades sönder i birkenhead. oönskad, misshandlad, såld, bortbytt, fotograferad, filmad, lämnad att dö, fördärvad, skuldbelagd, sviken och förbigången. men jag föddes även med en brinnande eld inom mig. jag kallar den för min fenixeld. jag är inget offer - det ordet beskriver bara vad jag råkade ut för. inte heller är jag en överlevare för det antyder att jag kommit över allting. jag är en fågel fenix och det pågår en ständig process inom mig. detta är min berättelse" - shy keenan

blev en tretimmarsfika med fredrika idag vid kungsportsplatsen, vi hamnade på nått franskt café där hon tog en sallad och te och jag slog på stort med bulle och oboy :)

well, thats about it.
nu ska jag krypa ner här med min popcornskål (standard) och min obehagliga bok.
sov gott mina snuttisar, jag tänker på er ofta!

take the time you need

hej snuttisar.
viktor och jag sitter här med varsin dator, han pluggar och jag väntar på att tiden ska gå ungefär. vid halv tre ska jag och christoffer åka ner till avenyn och göra ett nytt försök med joachims hyra haha klockan 4 ska jag träffa fredrika för att käka nått och snacka skit. älskar att hon hänger här numera!

imorgon har jag föreläsning och då ska vi även få vår hemtenta. hoppas den inte kommer ta allt för många dagar att göra då jag kommer ha petra här tors till lör och sen maria, hannah, madde och mathilda nästa fre till sön. så ska vi byta däck på bilen på måndag och hämta joachim på flygplatsen på tisdag. men det är bara att klämma in lite hemtentaplugg så fort jag får tillfälle så ska det nog lösa sig. jag är nog mest nervös för att det kommer bli min första hemtenta någonsin! there is a first for everything :)

nu ska jag gå in på platsbanken och se om det dykt upp något nytt sen igår. om inte så ska jag väl läsa lite bloggar.
vi hörs!

family portrait

christoffer 1989, the boyfriend
likes: paradoxer
dislikes: att malin skriver sån här skit
kuriosa: -


alexander 1987, the bro
likes: svarta
dislikes: gingers
kuriosa: -


viktor 1989, the bff
likes: pussy
dislikes: pussies
kuriosa: hinner glömma bort hur mättnadskänsla känns då han blir mätt i genomsnitt en gång var tredje vecka


david 1991, the new guy
likes: dreamhack
dislikes: -
kuriosa: kommer från jönköping och bor här under tiden han pluggar maskinteknik på chalmers.


här har ni en bild på oss, från vänster: christoffer som taffasar på mina axlar, jag som försöker skyla tuttarna, alex som inte riktigt fattade att självutlösaren var på, viktor som står och spänner magmusklerna, och längst till höger har vi david som inte riktigt fick plats på bilden



sen har vi några andra solklara familjemedlemmar som dock inte bor i huset (för tillfället).

mark-antony 1990, the pro
likes: att köpa saker
dislikes: -
kuriosa: alexanders och christoffers lillebror, kommer spendera följande fem år på soccer college i usa


niklas 1989, the king
likes: mary-jane
dislikes: att bli taggad på facebook
kuriosa: har matlagningsskills som sträcker sig fram till hamburgare på mcdonalds


alexander 1989, the klick
likes: latinas
dislikes: luffare
kuriosa: går ofta under namnen kreminator eller herbinator, anledning till detta finns


david 1989, the dilf
likes: blåkläder
dislikes: ciderdrickare
kuriosa: svärmorsdröm personifierad


daniel 1988, the playaplaya
likes: brudar
dislikes: tjockisar
kuriosa: uppfinnare av musgnuggaren



som ni ser har jag alltså ett harem av bitches här i göteborg, och oftast är de riktigt fina killar.
ber om ursäkt för kvalitén på vissa bilder.

i could write you a love song

goddagens. har precis kommit hem från en vända på stan. vi har försökt betala joachims hyra och kikat på julklappar. hittade en som jag nog ska åka tillbaka och köpa imorgon :)

petra kommer på torsdag och då ska vi mysa loss. vi ska bo i joachims lägenhet på avenyn hade jag tänkt. planen är att fika och dricka drinkar under de dagarna som hon är här. dricka vin också kanske, det är vi ju bra på jag och frugan.



RSS 2.0