Little bit of everything

Sista jobbdagen imorgon, 8-16 så ändå ganska chill. Christoffer är ute och skandaliserar för en kompis har fyllt 23 i veckan. Hoppas han inte skandaliserar mer än att han kan smyga när han kommer hem inatt haha Själv ska jag sussa nu, har redan krypit ner under täcket. I veckan har vi hängt en del ute vid havet och myst. Som vanligt får jag mest färg på ryggen trots att jag verkligen made an effort och kämpade för att bli lite brun på framsidan också haha men men, man kan inte ha allt här i världen. På måndag ska vi se Batman i Skandinaviens största biosalong, älskar den salongen, man får en sån mäktig känsla! Sen är det bara en vecka kvar här i Göteborg ungefär. Juli har gått alldeles för fort! Vi hörs, kram och god natt


My day in the sun

Imorse ställde jag klockan tidigt för att hinna skriva lite skatterätt innan solen stod för högt på himlen och det blir svårt att hålla sig inomhus. Jag och Christoffer köpte med oss sallad och la oss i botaniska trädgården och mumsade och chillade. Efter en stund begav vi oss ut på äventyr bland alla små stigar och upp på bergen. Var väldigt harmoniskt och fint där inne. Göteborgs botaniska är rätt mycket större än den vi har i Uppsala som ni kanske märker haha efter botaniska åkte vi en kortis ner till stan för ett litet ärende och så passade vi på att köpa grillade revbensspjäll och lite frukt som vi käkade till middag när vi kom hem. Här kommer ett par bilder från dagen :)


poor thing

skatterätten har gett mig huvudvärk..
förövrigt funkar det inte att blogga från mobilen igen.. riktig bajskorv. hejdå

storm shelter

plugga, plugga, plugga.. alla mina lediga dagar går till en bajsig uppsats i skatterätt men ändå känns det inte som att jag kommer framåt. bara två veckor kvar innan deadline nu.
 

Bra helg

Hej där ☺ igårkväll kom vi tillbaka efter vår födelsedagshelg i stockholms skärgård. Längre ner kan ni kika på lite bilder, vill ni se fler ligger det några på instagram.

Idag har jag hämtat ut min bok i skatterätt (ligger och läser nu) och pratat med Ikea. Har diskuterat detaljer såsom koder osv samt fått lite tider, ska få vara en del på redovisningen vilket känns skitroligt! Ska jobba fyra och en halv dag den här veckan, inklusive helgen.

Nu bloggar jag från mobilen då de uppdaterat appen. Ska försöka blogga bättre nu med andra ord. Det där med instagram verkar däremot bli svårt. Jaja, vi får se.

Ikväll ska vi käka supergod wok! Min bästa alltså, red curry paste, färsk broccoli, kokosmjölk, kyckling och lite mumsiga grejer.

See ya wouldnt wanna be ya 😘

 

 


yoho

hej, tar en paus från solandet för att kika lite på datorn. har försökt plugga idag men känns inte som att jag kommer framåt alls. jag ska försöka läsa lite mer idag och sen imorgon också och hoppas på det bästa. på fredagmorgon lämnar vi göteborg för att spendera helgen i stockholms skärgård. min pappa fyllde 60 år i måndags så det ska vi fira i sandhamn tillsammans med massa folk. 60 år alltså.. sjukt! iofs är han väl i den äldre kategorin av föräldrar till folk i min ålder men jag kan ändå inte låta bli att reflektera över att jag börjar bli gammal ..eller inte gammal kanske utan snarare vuxen. det känns rätt bra ändå och jag tycker jag hunnit med en fare share i mina dagar. i slutet av det här året fyller jag 22 år och i slutet av nästa är jag färdigutbildad. bra deal.
 
i fredags körde vi hårt på vår after"school", vi började i stadsparken, gick vidare till restaurang alexander och sen vidare till flustret. där fick jag göra mig själv rättvisa på dansgolvet då det spelades bra musik hela kvällen. att vakna på lördagmorgon var däremot mindre roligt, men det var bara att kliva upp och packa väskan för vid 13 gick tåget mot göteborg.
i söndags tog jag christoffer i hand och drog en brunch på incontro, rekommenderas starkt..vilken sjuk buffé. vi har tagit det rätt lugnt annars, ätit luncher ute, strosat runt på stan, fixat nytt pass till christoffer, ätit glass, följt med alex när han tatuerade sig och strosat runt ännu mer på stan. tänkte nästan skriva att jag glömt bort hur mycket jag gillar den här stan men well, det hade varit en lögn. känns sjukt bra att vara tillbaka!
 
nu ska jag ta en dusch, vid 19 ska jag möta upp sandra för middag och vin.
puss och kram
 
saknar shoppingen i new york, här sitter jag och jonas och i en butik i soho och väntar på mamma. måste säga att shoppingen här i göteborg inte är fy skam den heller. har under mina dagar här införskaffat mig ett par nya dr denims i grått (så snygga!), en beige väska med gulddetaljer från en second hand-affär i linné och en ny marinblå jacka som är sjukt snygg nu i sommar. kanske ska tagga ner med nya jackor nu, har köpt fyra stycken på typ en månad haha

RSS 2.0