baby, just one more time



sitter här i mammas kök, väntar på att min baby ska vakna och dricker te ur min fina kopp jag en gång i tiden fick som present av min lillebror. en lillebror som faktiskt fyller 18 år om två veckor! woooo fest

idag ska vi bara mysa och ta det lugnt, christoffer har fått överta min förkylning så vi ska göra vårt bästa för att kurera honom tills imorgon. tror vi ska sitta vid bryggan lite och kanske besöka några förtidiga valborgsfirare i ekoparken under dagen. ikväll ska vi gå på dejt också, en riktig med restaurang och bio.
nu ska jag knarka alla mina vitaminer här. puss

ps. jag vet att jag är snygg när jag är nyvaken.

in my hometown

hallå där. nu sitter jag här påklädd och nästan färdigpackad. ska käka lite lunch strax och sen bara vänta på att klockan blir fyra så vi kan börja vår lilla tripp.
vi ses babes!

wierdo

herregud. hur kan det vara lika svårt varenda gång?
fyra dagar, det är hur länge jag ska vara i uppsala.. hur svårt kan det vara att packa kläder för fyra dagar? jag har i alla fall två dagars outfits klara, och det som jag ska ha på mig imorgon när vi åker. men mer då? eftersom jag inte riktigt vet vad jag ska göra alla dagarna så är det såklart svårt att veta vad man ska klä sig för. jag är nog good to go på byxfronten, men tishor/linnen behövs det fler av och koftor/hoodies har jag inte ens börjat med. har jag nämnt att jag tänker ta samma rullväska som jag använde för två veckor i thailand nu när jag ska till uppsala, i fyra dagar haha men kan skylla på att det är för att slippa släpa datorn, heels + alla öl och cider tills på lördag i tunga sportbags. och så ska jag och christoffer dela inte att förglömma, så det är väl nästan okej ändå.. åh jag bara babblar, mest för att slippa bestämma mig om tröjor. gäller att bara sluta fort, som när man drar av ett plåster.
hej då

i'm on a mission!

26042011518 (MMS)

i'm on a mission!


breeze

god morgon. här sitter jag och trycker i mig c-vitamin i form av fruktsallad till frukost. i söndags hade jag det hur mysigt som helst och allt eftersom eftermiddagen gick ramlade det in både den ena och den andra, både "bjudna" och några spontanare. riktigt roligt även om klicken aldrig mer får vara grillmaster, en kyckling ska inte vara kolsvart på utsidan och blodig inuti.. redan när jag skulle gå och lägga mig på kvällen hade jag börjat få ont i halsen och sen vaknade jag flera gånger under natten av att jag hade stängt munnen och inte längre kunde andas genom näsan. igår var alltså en riktigt pissig dag. vi skulle promenera till apoteket men det var så klart stängt, så vi tog en fika och sen shoppade jag loss inne i frukt- och blomaffären.

idag känns det lite bättre i alla fall, som sagt smäller jag i mig fruktsallad. jag är  i n t e  s j u k
p å  v a l b o r g! när christoffer vaknar sen ska jag nog få med honom på en promenix i solen för att göra ett nytt försök på apoteket.

hoppas ni har det bra. i övermorgon åker jag hem :)
puss

the end of spring and the start of summer

nu ligger jag här ute på balkongen i de 32 graderna (känns som 82 grader) och bara glassar. höll på att frysa ihjäl inne vid willys frysdisk i mina små shorts. åh kommer bli så gott med grillat och öl ikväll, perfekt avslut på en sån här fin dag. puss på er!

bbq

hej sötnosar. här är det jävligt varmt nu kan jag bara skryta om, 20 i skuggan och 32 i solen. har precis tagit en dusch och klätt på mig min nya byxdress och ska promenixa till mataffären. ikväll kommer det över lite folk på grillkalas naajs
puss

a bee in the park

hello, nu har vi precis kommit hem från en uteservering som heter bee (som är för bi's typ, onajs när grabben vid bordet bredvid sitter och råsneglar på min kille medans hans egen kille är på toa) där vi suttit och druckit cider/öl/rosé eftersom vi inte var så sugna på att åka hem efter käket hos christoffers moster när det var så fint väder (lång mening). när vi suttit en liten stund slöt josefine upp med oss efter sin dejt (a real one). nu är vi som sagt på hemmaplan och vänder för att christoffer ville sätta på sig byxor. ska väl mellankröka lite nu och om en timme eller så åka ner till avenyn för att se en kompis som dj:ar. är väl allt jag har att säga just nu. puss på er! hoppas ni har en fin långfredag.

tired

hej gullisar. imorgon ska jag börja dagen med yoga klockan 10 tillsammans med josefine, kommer nog bli kul även om vissa av de där ställningarna är ganska frustrerande haha
framåt 3-tiden ska jag och christoffer åka och äta lite påskmat hos hans moster.
vad ska ni göra i påsk?
sov gott

super fly

god morgon :)
hm vad har hänt sen den 14e då? 15e, 16e, 17e, jobb. igår tränade vi och sen handlade lite och chillade i solen och framåt eftermiddagen kom det hit lite folk så grillade vi på kvällen och bara hade det allmänt bra. imorse fick jag sms av ingvar som vill att jag ska komma in och jobba, so that's what i'll do. slutar 20.30 ikväll så det blir nog ganska lugnt efteråt.

åh älskar det här sommarvädret som är här nu. hur har ni det i uppsala? här går vi och handlar i tshirt och shorts och ligger i bikini på balkongen och solar och i veckan ska det vara 20 grader hörde jag någonstans. mums!

nu är det ungefär 9 dagar kvar tills jag tar min man under armen och glider mot mina hemtrakter. vi hörs!

a little bit of summer


hej, om jag ska dra dagen lite kort nu såhär i all hast så slet jag upp christoffer ur sängen klockan tio. vid den tiden är han alltid lagom glad och älskar mig lite extra mycket för att jag väcker honom.. frukost och sen iväg till gymmet. när vi kom hem stekte solen på ordentligt så vi la oss och solade på balkongen en sväng. efter lunch och dusch åkte jag ner på stan för att byta min bikini och lämna tillbaka mina shorts och sen åka direkt vidare till linnéplatsen för att ha handledning i fördjupningsarbetet. nu har jag alldele nyss kommit hem och christoffer har plockat fram grillen. om en liten stund kommer klicken, siri och gabbe hit så det blir riktigt grillkalas :) förövrigt har ni mina nya snygga zarabrallor på den andra bilden där uppe.
puss och kram

det var sent -96 som jag upptäckte stress och tempot har ju växt rätt fett sen dess

hej hej hallå. hur har ni det där hemma? ikväll spelar looptroop på en nattklubb som heter trädgårn men jag missade att köpa biljett och utan biljett kommer man inte in. lagom gött.. här är allt prima annars ska ni veta, har varit ledig idag och är ledig imorgon. jag och christoffer hade planerat att gå till gymmet efter frukosten och att jag efter det skulle sätta mig och börja på mitt fördjupningsarbete. så blev det inte. istället åkte vi ner på stan för att jag skulle fixa ett universitetsbibliotekskort i den här staden också och det slutade väl med fem timmar i klädaffärer. har haft en kanonmysig dag och hittat massor med fina saker. det bästa är ändå mina nya fina braxor från zara eller min kanonsnygga bikini (som jag dock måste byta till en större storlek, vem kunde tro att mina tuttar hade storlek 40+?) eller min nya hårborste från åhlens. den är av lönnträ, ska tydligen vara alldeles utomordentligt fint för långt hår. jag köpte ett par shorts från topshop också men de var minsann inte alls lika snygga när jag kom hem som i provrummet så de ska jag lämna tillbaka i morgon.. stod där i valet och kvalet med två par shorts i kassan och sen slängde jag ifrån mig det ena paret för att de var lite i dyraste laget, men jag får väl ge dem en ny chans imorgon. fan vad beyond retro är roligt by the way, gäller bara att man har energin att verkligen gå igenom alla inträngda plagg för att hitta guldkornen. ville dock inte utsätta christoffer för det just idag eftersom han tyckte att jag skötte mig så bra och var lite snabbare än vanligt i alla affärer. han hittade förresten ockå grejer, två par shorts (ett par var fula men sånt borde man kanskte inte säga som supportive girlfriend), ett nytt vax och nått mer men det har jag glömt. aaaanyhow, trots alla fina kläder så traskade vi förbi ett av universitetsbiblioteken efter att vi käkat en tidig middag på mc donalds vid scandinavium. så nu sitter jag här med min hemliga universitetsbibliotekskod som man måste ha för att hitta alla hemliga vetenskapliga artiklar som kommer bli så himla roliga att läsa. woo excited..

hoppas ni har det fint där hemma. vi ses om två veckor och en dag, puss

break it down real low

i förrgår efter jobbet blev det chill och film och chirre med klicken och åholm. igår slutade jag fyra och hann alldeles lagom hem och duscha och tagga ner lite för att vid sju åka hem till jonatans lägenhet där det var tacos och mys planerat med fredrika. vi stod lite i valet och kvalet ifall vi skulle korka upp partyhumöret eller bara stanna hemma och trots en god drink kom vi aldrig ut haha
nu har jag precis vaknat och min fina man ligger bredvid och sussar, allt är så mysigt här på morgonen :) + att man vet att man snart ska gå och käka frulle och vem fan längtar inte till frullarna alltså!
idag ska jag kanske åka och klippa mig, har helt otroligt slitet hår, det är inte ens kul längre.
puss

never say never

god morgon. här har man varit uppe sen tio och käkat brakfrulle. nu ska vi traska ner till gymmet och sen bara hang loose tills jag börjar jobba kl 15.30. blir underbart (?) kort jobbpass idag.
puss


the carter

halloj, igår och idag har jag inte gjort många knop så jag hoppar att skriva om dem. om nån timme ska jag åka till skolan för att få mitt ämne till fördjupningsarbetet godkänt och fredag lördag ska jag jobba. usch, man borde fan hoppa att skriva överhuvudtaget när man har så här lite och ointressant att berätta haha hej

link

nu har alex precis åkt och det känns redan konstigt. han ska vara borta till sista maj och volontärarbeta i tallinn. om en månad kommer däremot mark hem så vi är bara en man kort ett litet tag.

idag ska jag jobba, 13-20.30 och det känns faktiskt riktigt kul. ska kleta på mig lite smink nu så vi får höras senare. puss

i can fly

hej på er.
i torsdags hämtade jag upp mamma vid tåget och på kvällen så tog vi det bara lugnt. i fredags kom killen som skulle fixa vårat internet (för flera veckor sen) så nu är vi back on track och kan låta grannen ha sitt trådlösa i fred. när vi ändå var uppe så tidigt så promenerade mamma och jag ner till affären och sen satte vi igång och baka bullar. de blev supergoda och när vi hade käkat lunch och smakat en bulle så åkte vi ner på stan, började i nordstan och gick via arkaden, och ut mot grönsakstorget med ett stopp mellan soho och kungsport för att käka en fet köttbit till middag. sen hem med alla mina fina födelsedagspresenter :) blev bland annat en parfym som jag är helt tokförälskad i! när vi kom hem sen så tog vi det bara lugnt och gick och la oss tidigt. igår fick mamma klara sig själv i ett par timmar medans jag skrev högskoleprov. hon mötte upp mig för lunch på miss fajitas och när jag hade skrivit klart provet tog vi det lugnt innan det var dags att åka och lämna henne på centralen igen. har haft så mysigt med min mamsing. när jag hade skeppat iväg henne mot sthlm och uppsala igen så var det bara att hoppa in i duschen och svira om för krök. kollektivet gick loss ordentligt och foot of africa fick bland annat gå på dejt med sodastreamern. sen promenerade vi mot chalmers klubb och det såg ut som en pårökt svartklubb där nere i deras lokaler. strax efter tre var vi hemma igen och nu mår vi väl som vi förtjänar allihopa. it's a pizza-day. nu ska jag och min man mysa och kolla på jersey shore. puss

RSS 2.0