time goes by

hej på er. sitter och myser i en fotölj här hemma och bara njuter. njuter av att det är vår (försöker ignorera att det ska bli kallt efter helgen), njuter av tanken på att fredrika får vara med jonatan den här helgen, njuter av tanken på att jag är ledig på lördag. och så njuter jag av min sista tid på ett bra tag när jag faktiskt kan vara ledig när jag är ledig, fördel nr två med att jobba (efter glädjebeskedet man får den 25e varje månad) är ju faktiskt att när jobbpasset är slut för dagen är man ledig, sån lyx har man ju inte när man går i skolan. men ändå skönt att börja plugga så man blir klar nån gång haha

kan visa två bilder från tidigare i veckan. så skönt att slänga på sig nått enkelt och slippa en tjock vinterjacka som väger typ lika mycket som jag gör. här skulle jag iväg och handla lite käk :)


mina snygga indianskor som jag beställde i höstas, det var ett jäkla meck för man fick bara beställa dem till en adress inom usa och inte internationellt så jag fick beställa dem till mark så tog han hem dem till mig i julas. åh så najsiga, är som att ha strumpor på sig :D

Solar på balkongen

Vem kunde ana, i mars månad!


Vilken härlig dag!

Ojojoj, vilken vecka! Måndag, tisdag jobb. Tisdag även matförgiftning som resulterade i en-tre spyor i ungefär åtta timmar.. Man blir sjukt utmattad och jag har så svårt att börja äta igen efter att jag kräkts. Igår tog jag mig ut på en liten middag med sandra vid grönsakstorget men jag fick knappt i mig halva portionen.. Men idag har jag mått fint, alldeles utomordentligt faktiskt! Läkemedlet för mig var att trycka i mig en stor skål popcorn så att jag verkligen fick fylla ut magen igen! Och att det varit 17 grader i skuggan idag ska man väl inte klaga på heller.. Låg på balkongen i förmiddags och svettades en stund och när man låg där och kisade upp mot den klarblåa himlen kunde man fan inte fatta att det fortfarande bara är mars månad.. Åh så härligt. Fast ändå, om det är nån gång jag faktiskt önskade att det skulle regna i den här stormstaden så är det ju nu så det inte kändes så förbaskat jobbigt att flytta härifrån.. För åh vad jag trivs här :/ skit då!


Eternal

Hej på er, kolla vad jag sitter och mumsar i mig! Så gott och jag bara längtar ihjäl mig efter sommaren, för mig är skagenröra en riktigt somrig förrätt! Ska helst följas av en grillad entrecote så kan jag dö lycklig!

Kan skylla min sega bloggning på blogg.se's app som har svårt att ladda upp bilder och jag tycker det är så tråkigt med bildlösa inlägg så då strejkar jag istället och låter bli att publicera.
I fredags efter jobbet var jag sådär riktigt sugen på en kväll med secret single behavior (hihi ni som inte vet vad jag menar kan läsa att jag var sugen på en ensamkväll). Sex and the city slogs på och ordentligt med popcorn intogs! Igår firade jag och Christoffer vår tvååriga födelsedag, jag väcktes vid 12 av fruktsallad på sängen. Sen bakade vi en ordentlig chokladtårta med chokladkräm och riven choklad (japp skulle funka kanon som menstårta!), för vad är väl en födelsedag utan tårta? Sen gick vi till vårt favvoställe och käkade grekiskt till middag innan vi kröp ner i soffan och kollade på the notebook (ja jag fick välja film) och åt tårta! Riktig mysdag, tänk att han stått ut med mig i två år den där grabben - vilken tur jag har!!
Kyss och kram


troublemaker


jacka - forever21
tröja med gulddetaljer - zara
jeansleggings - dr denim från carlings
stövlar - topshop


känslan som uppstår när det är 18 grader ute och man åker hem från jobbet med nervevad ruta! sitter och fikar med sandra nu med solen i ansiktet, mumsar i mig våren!!

Seize the day

Efter lite shopping mötte jag upp Lisa för en sen lunch/tidig middag på cappuccino vid kungsport. Sen åkte vi hit och ..tro det eller ej, spelade lite mariokart haha nu har hon åkt hem och jag sitter och mumsar på lite vindruvor :) hittade iaf ett ballt linne med massor av färg som kommer vara så snyggt på en brun Malin, en klänning från carlings och ett par stövlar från topshop. Puss

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/762191/images/2012/pic_193778864.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/762191/images/2012/pic_193778925.jpg" class="image">


They see me rolling

Är nere på stan nu. Ska möta Lisa halv fyra men kunde inte hålla mig hemma när det är såhär fint vårväder ute så jag har strosat runt en stund.. Konstigt att man hittar så mycket fint när man ska spara, typiskt!


Set your mind

Hallå i stugan. Ligger och spelar draw something som jossan fått mig helt hooked på, malleball heter jag om nån känner sig sugen haha
Jag och Christoffer har precis kommit hem från en runda på stan och en lunch på ett mysigt tacoställe vid domkyrkan. Jag hittade en så himla fin klänning på Zara som jag helt enkelt inte kunde låta hänga kvar, den sista i hela Göteborg visade det sig senare att jag fått med mig hem. Igår var jag ju på Peacock med Lisa, drack drinkar och kollade på skovernissage :) sen gick vi vidare till Joe Ferellis innan vi åkte hem. Väl hemma började jag rota i goodiebagen från vernissagen och poppa popcorn, najs!


i love it when you call me big poppa



det har varit lite regn idag men i don't care, ikväll ska jag inviga mina balla pjux! jag och lisa ska till peacock och rocka loss, sjukdom eller ej! puss och kram skumbanan!







ps, idag var det 15 år sen som notorious blev ihjälskjuten, ni som bara sitter hemma och glor borde tända ett ljus :)

Hang it

God morgon.
Idag är jag ledig. Iofs skönt men kanske inte ultimat efter en ledig vecka. Jag vill jobba så mycket som möjligt nu i mars och april, spara pengar inför sommaren, new york och den eventuella flytten! De förlängde mitt vik men jag har bara i genomsnitt två dagar i veckan framöver.. Sucks to be me!

Här får ni en riktigt snygg pingla, alldeles nyvaken!


Flight mode

Är så trött så jag orkar inte skriva långt ikväll. Vi sitter i alla fall och häckar på arlanda ännu en gång, får väl boarda vilken minut som helst. Igår hängde vi hos mormor på dagen och bara chillade, på kvällen blev det 35årsfest för Ante. Nä nu blev det dags att promenera ombord. Vi hörs :)


Close enough

God morgon,
Christoffers flyg landade tjugo i tio istället för åtta som det var tänkt. Så när vi kom hem slängde vi oss i soffan en stund och sen somnade vi hårt. Var så skönt att vakna bredvid honom imorse att man knappt kan fatta det. Nu sitter vi i bilen på väg till mormor. Kommer bli en mysig dag.


Stand-by

Ligger i soffan och slökollar lite tv. Christoffers flyg är försenat så jag ligger här på stand-by i väntan på att åka och hämta honom.
Annars idag har jag hängt lite med madde när hon jobbade, ätit lunch med sanna och sen hängt med jossan. Vi har kollat present, lagt blommor på farmors grav och googlat resor.


Sun is up

Godmorgon mina fina :) vilket härligt väder vi har idag, solen lyser rakt in genom gardinerna. Ligger i sängen och bara drar mig lite, så skönt. Jag ska faktiskt börja den här dagen med ett bad igen, passa på när man har tillgång till ett badkar. Vi hörs nog mer under dagen. Puss


On the table

Sån mysig fika med jojjo idag, åh blir bara alldeles glad av den människan! Älskar att hon bor i Uppsala men avskyr att vi på nått sätt inte prickat in att bo i samma stad sen vi var typ 5 bast trots att båda bott i flera olika städer sen dess.. När jag kom hem sen började jag göra iordning middag medan mamma tränade och Jonas babblade :) entrecote med potatis i ugn, tzatziki och mumsig sallad. Ikväll ska vi bara mysa här hemma, kolla tv och äta tonvis med popcorn. Min fina familj :)
Imorgon ska jag äta lunch med sanna och melle, sen träffa jossan och kolla present och kanske leka lite med Wilma och Tilde. På kvällen kommer Christoffer hit, sköööönt det ska bli med lite hångel.
Vi hörs!


Cosy

Nu är jag på väg ner till stan för att möta jojjo :) vi ska fika lite innan hon börjar jobba. På förmiddagen har jag hängt med mamma som tagit ledigt idag, storhandlat och käkat lunch.


Äta bör man annars dör man

Älskar att Madde jobbar på fågelsången!


RSS 2.0