i should warn you - all this exercise is making me irresistible

tjohojj, har precis laddat på mitt friskiskort, jag föll för trycket.. eller rättare sagt, jag föll för christoffer. eller alltså, ja ni fattar. började med en och en halv timmes gym och sen cyklade vi hem till mamma och åt tidig middag. resten av kvällen ska jag bara slappa, kanske kolla nån film och äta tonvis med popcorn! det är jag fan värd. kan vara behövligt att ladda batterierna inför resten av hösten som kommer bestå av avancerad redovisning, avancerad ekonomistyrning och en jävla massa födelsedagar! och ja, nu träning också då förstås.
 
 

Instagram

Instagram


it's always darkes before the dawn

imorse vaknade jag av ett av det värsta sms man kan få och en av mina bästa vänner är just nu i mitten av det hemskaste man kan uppleva.
de senaste dagarna har jag känt ett bloggsug men jag vet liksom inte riktigt vad jag skulle kunna tillföra. har gått runt med gråten i halsen hela dagen så det är skönt att jag inte behövt åka till skolan. istället har jag varit ute och sprungit (you heard me, har börjat med sånt trams), hjälpt pappa med en grej, handlat, träffat maria och sen haft mamma och jonas över på middag så de fick se hur vi bor. imorgon är det föreläsning i marknadsföring så jag hoppas att jag vaknar lite bättre till mods även om oddsen är låga.
som vanligt lovar jag att bli bättre på det här.

Just do it

You have to set a goal to be able to reach it


Go by

Nu var det ju sådär länge sen jag hörde av mig igen.. Fy skäms. Sen vi hördes sist har jag försökt ändra lite smågrejer i tillvaron. Har bl.a. insett att jag nu är student vilket betyder att jag måste sluta äta ute 24/7. Shopp-stopp har jag också, även om jag trotsade det igår när jag köpte ett par gummistövlar från tiamo. Sen har jag bestämt mig för att spendera mer tid med mig själv, plugga mer och surfa mindre. Och dricka mer vatten varje dag. Det har funkat bra utom att jag kanske inte pluggat varje dag som jag velat.
Här kommer ett par bilder. Kram


RSS 2.0