run this town


















jarå, några bilder fick ni i alla fall. nu ska maria måla sista ögonskuggan, moa locka luggen en gång till och jag ska parfymera mig lite. sen blir det till att käka upp frukten i drinkarna och springa mot bussen. skönt att alla tre kör lågskor, moa stövlar och marre och jag i converse. coooooolio på den. fan så bra. TAGG.

this year won't save me from tears

då var det nyår igen då, härligt! jag ska börja dagen med några avsnitt gossipgirl och frukost i sängen (en kopp blueberryte, ett glas citron och pain riche med ost i ugnen) innan jag hoppar in i duschen. hur ska ni börja 2009s sista dag?


let's just hope for the very best,
'cause that's all we can ever really do.

förfest (efterfest?) på hotellet i london, juni -09.


i’m standing on the edge and i don’t know what else to give

det känns väldigt roligt att mina föräldrar inte litar på att jag kan ta hand om mig själv. grym självförtroendeboost. jag kan göra dumma val, men det är snarare val som att sätta på mig heels och nylonstrumpbyxor i minus 10 grader och isväglag.
inte som i att börja hora och inte inse konsekvenserna!
"jag har hört att tjejer som jobbar sådär måste dansa på bardisken på kvällarna". "ska du verkligen bara dela ut flyers? jag har läst att tjejer som åker ner och jobbar sådär måste ragga dit killar på kvällarna och gå hem med dem". det är fint att ni är rädda om mig men jag lär mig ingenting genom att sitta här hemma i trygga sverige och glo. ifall ni prioriterat fler utlandsresor medans vi var yngre hade jag kanske inte haft sånt sug efter att se världen idag.. jag vill i alla fall göra det här och jag kommer att göra det och what the hell, jag är ju redan på väg. så det vore gulligt om ni började tro på mig, på att jag kan ta hand om mig själv. på att jag är tillräckligt smart för att inte sätta mig själv i situationer som är skadliga för mig. det är ju ni som har uppfostrat mig goddammit, och om jag får säga det själv så tycker jag att har ni gjort ett grymt jobb. det är ju till stor del er förtjänst att jag är den jag är idag.
jag tycker att det är dags för er att klura ut nya sätt att visa att ni finns där för mig
för det är dags för mig att testa mina egna vingar nu.

fighter

för att ni ska förstå hur mätt jag är nu så kan jag förklara det med följande. jag har ett helt vanligt svart tajt baslinne på mig. jag måste vika upp det över tuttarna för att få lite mindre ont i magen. hey fatso?

har testat morgondagens outfit nu också och den kommer kicka din rumpa. så snyggt och är himla nöjd. så ikväll ska jag bara fixa naglarna och planera håret, sen är jag good to go. och imorrn, så bra. alla nyårsaftonar brukar vara tidig uppstigning och sen stress fram tills man blir full ungefär. imorgon ska jag bara fixa mig tillsammans med tjejerna och ta mig till luthagen framåt middagstid. all done. helvetes skönt att slippa allt som har med matlagning och planering att göra. hoppas jag hinner langa en bild på hur snygga vi kommer vara innan vi sticker iväg, annars lär det ju dyka upp bilder efteråt :)



tror förövrigt att jag ska tacka ja till min pojkväns frieri.
jag måste bara köpa ett par nya kallingar till honom först..

ignorera helst vart bilden är från..


when the sun shine we'll shine together

yo.

blev tidig morgon för mig. först ..möte på stan och sedan strumpbyxinhandling innan jag drog till sunshine där jag nu sitter. här våldgästade jag för lite lunch (couscouswok, mums). nu ska vi kolla lite vänner innan hon ska till gränby. får se om jag hänkar eller åker hem och testar nyårsoutfiten. hoho tjarrå!

våren 08?

feel me

vad hände där? julpaus i bloggläsandet? helt rätt tycker jag. inte fan ska man sitta vid datorn och läsa andras skit på självaste julafton. alla övergav mig dock inte, 20 personer satt i alla fall och läste, fy er!
om en kvart ska jag vara klar och sitta på bussen. som att det kommer hända? sitter här med tandborsten i munnen och ska klä på mig och göra något med helveteshåret. så ja, här ska jag banne mig inte sitta. ha det bra!

if you should die before me, ask if you can bring a friend

nu är det fan dags för er slöfockar att klicka på uppdateraknappen och hitta min sprillans nya header, gjord på ett kick ba. låten dök upp ur hörlurarna på väg hem från stan idag och jag bara kände hur bra den passade på dontshednotears, sagt och gjort. var förbi en sväng hos victor idag också, helvetes jävla det tog en kvart att skrapa rutan. ska försöka ignorera sannas tjatter om msnspel nu och slänga mig i soffan med mamma och en skål popcorn, standard. puss

saluhallen, juldagen

it showed me all that i can be

idag är det den 29 december, imorgon är det den 30onde och dagen efter det är den sista dagen på det här året. 2009,
mitt tvåtusennio.
här kommer mitt års-inlägg.

det har hänt mycket iår, otroligt mycket. ett år tar så lång tid men är samtidigt så kort,
365 dagar.
när det här året började var jag 18 år och fem dagar gammal,
2009 var mitt första år som min egen.

januari. jag började mitt år boendes i stockholm med petra, i slutet av 2008 fick jag chansen att uppleva flytta-hemifrån-livet på söder, jag tog den och jag älskade varenda dag av det. när jag kom tillbaka till stockholm och lägenheten med petra igen (efter julen som spenderats i uppsala) gick vi raka vägen till east street och jag började mitt liv som myndig med att trotsa mina föräldrar och ta hål i tungan.
att sedan i februari flytta hem igen kändes mer som ett steg i fel riktning än något annat. det var som att jag fick något som sedan barskt togs ifrån mig igen.
mars, april, maj var fyllda av fest och förkänningar. jag åkte på studentkryssning med tjejerna och aleks och jag upplevde min egen studenskiva tillsammans med klassen (och insåg att hela världen har hört om min fisk-miss). när jag var tre år tog min storebror studenten, han var så vuxen då. det här året tog jag studenten. frihetskänslorna som virrvlade runt i kroppen den dagen var helt otroliga, men vuxen kan jag inte säga att jag kände mig. fri, men inte vuxen. jag känner mig fortfarande inte vuxen idag och kommer nog inte göra det förens jag är färdigutbildad och inser att jag har en egen familj. om ens då.

i slutet av juni åkte jag till london med mina favoriter. det blev en kick-ass resa och jag längtar tills vi åker tillbaka. vi har inte planerat någon men jag är säker på att vi kommer åka tillbaka en vacker dag. alla 6, tillsammans. det här året har gjort oss så tajta som jag knappt trodde var möjligt.
i juli tog jag körkort, också det något som skrek frihet. jag frigör mig från alla barnfasoner, ett litet steg i taget.
i augusti åkte jag till usa med petra, till los angeles och mina släktingar. träffade många av dem för första gången. en av de bästa sakerna med den resan var att jag själv tog kontakt med dominique och karen, att jag själv bokade biljetterna, att jag själv tog mig dit, för mina egna pengar. det är stort att göra sådana saker själv i början. men det var skönt att jag aldrig var helt själv, att jag hade petra - och att jag fortfarande har.

september, när jag kommit hem från la blev det däremot tyngre. man ska känna att man lever. hela året hade hittills gått som i ett enda glädjerus. den 17e åkte morfar in till sjukhuset för att han kände sig konstig, den 19e ramlade han och blev halvsidesförlamad och kunde varken prata eller äta och knappt andas själv. den 11 oktober gick han bort och det var nog det värsta jag någonsin gått igenom. det som inte dödar det härdar, livets ironi att någon annan måste dö för att jag ska bli härdad.
samma dag som morfars begravning hölls föddes min storebrors andra barn. mitt hjärta bara växer och växer. under hösten tog jag även mina sista sparpengar och köpte mig en ny telefon. you got to keep on walking.

jag fick under hösten också känna på hur det är att vara arbetslös, tillsammans med ungefär varannan människa i min ålder. kan helhjärtat säga att jag avskyr att vara arbetslös, det är som att sitta fast och som att inte kunna ta sig någonstans. här har vi största anledningen till att jag tog ett ganska korkat beslut för bara ett par veckor sedan. det är korkat eftersom när jag kommer hem i mars har jag missat chansen att plugga under våren. och får jag coop (peppar peppar) så börjar det inte förens någon gång mellan maj-sept. sämst att behöva vänta så länge, så onödigt.
mitt korkade beslut är just nu även mitt bästa. jag har vågat göra något som jag aldrig gjort förut, det gör mig stark och jag älskar att det är mitt beslut och ingen annans. jag har tagit kontakt med en människa jag aldrig träffat förr, lånat 10 000 av min pappa och sålt aktier för 3 000 för att kunna åka och träffa henne. i asien. ska vara borta i ett par månader och bara leva livet. skapa erfarenheter, minnen, historier att berätta för mina barnbarn. jag ska lära mig mer om mig själv och jag ska uppleva mitt sista jävla äventyr och det ska bli kung.

som nästan alla år så får man nya vänner och man tappar några. man lär sig saker om sig själv och man lär sig om andra. man ser vilka som är värda en själv och vilka som inte är det, vilka man passar ihop med. vilka man behöver bli av med för att klara sig, och vilka man behöver ha nära sig för att kunna vara sig själv. glider ifrån några och växer ihop med andra. maria källman, lisa crondahl, erik lindmark, victor sellén och melina busch.

för att summera var början av året fullt av fest, utgångar, fyllor. och jag kan inte säga att sommaren blev något annorlunda. det var först framåt hösten som det lugnade ner sig, som jag var tvungen att lugna ner mig. jag har under året insett livsavgörande saker, att jag som förra året inte ens visste ifall jag ville ha barn överhuvudtaget nu vill ha flera stycken inom ett par år. jag som aldrig har vetat vad jag vill göra i mitt liv nu vet vad jag vill utbilda mig till, vad jag vill jobba med i många många år framöver. jag har insett att jag vill vara vild och galen nu, och att jag i framtiden vill leva något slags svenssonliv.

i slutet på 2008 skrev jag här på dontshednotears "09, give me your best shot". kan inte säga annat än fan 09 gav mig sitt bästa, verkligen! inlägget ligger inte under den här kategorin för att jag är ledsen, tvärtom är jag glad. känner mig lyckligt lottad på många plan i livet och känner någon slags sötma över att få ha huvudrollen i mitt eget liv. det här året har jag gjort det man ska göra när man har blivit myndig. jag har gjort mina egna val och bestämt över mig själv, i alla aspekter.

jag har växt så mycket som människa det här året. insett vad man måste släppa, när man måste vara den vuxna, när man måste förlåta och gå vidare.
sen tror jag att mina tuttar har växt också faktiskt.


jag orkar inte stanna kvar, jag är för ung

yo yo, waddap bros?
12tåget mot sthlm imorse med lisali. lite kik i affärer, hämtade ut mitt och virres visum och sen lunchbuffe på en kina för hela slanten. satt väl där till fem kanske innan vi började strosa därifrån. framåt sju trillade jag in här hemma med maten färdig, lyx. favvofisken blev det också, ni kan ju gissa vilken. man blev ju inte klassens chickenbit utan anledning.

blev extremt shoppingsugen när vi gick där i sthlm idag, speciellt efter att jag insett att jag har massa presentkort i plånboken som jag glömt bort. dock inte läge att springa runt i centrala sthlm i mellandagarna, så jävla mycket människor som virvlar runt att man knappt kommer fram en meter utan att knuffa bort både små barn och gamla tanter. men imorgon kanske jag ska ta mig en sväng här i uppsala, någon som ska med? (ring isf)

pussy


do a little dance

god morgon. sitter och väntar på bussen nu som ska ta mig ner mot stan, lisa och tåget mot sthlm. Borde vara på två ställen samtidigt idag men valde att befinna mig på det roligare stället :) vad ska ni göra idag? Pusso

when you walk i'll be beside you

när johanna var liten var hon rädd för att bli lesbisk, och hon skrev om det i sin blogg för en liten stund sen. kom att tänka på ett samtal jag hade med min mamma någon gång i början av tiden jag gick i sexårs. jag hade blivit kompis med en tjej i klassen och vi hade klickat redan första dagen, amanda. social har jag varit sen den dagen jag lärde mig kommunicera så kompisar hade jag redan haft ett ton av, på dagis, hos dagmamman, i husen längs gatan vi bodde. men amanda var speciell, hon var min allra första bästa vän, min allra första bästis. jag kom på mig själv med att jag nog tyckte om amanda lite för mycket för normala termer och insåg att jag borde prata med min mamma om saken. jag talade om för henne att jag nog var lesbisk (kom ihåg att jag var fem barre, inte illa pinkat att lista ut en sån livsstilsgrej vid den åldern). jag kommer ihåg att jag tog det här väldigt seriöst och verkligen satte ner mamma och mig vid köksbordet för att diskutera saken. hon började skratta lite och talade om att man kan inte veta en sån grej fören man blir lite större, kanske 15 eller så, och så frågade hon varför jag trodde det. jag talade om hur mycket jag tyckte om amanda och insåg nu när jag läste johannas inlägg att jag ibland förvånar mig själv med hur mycket jag älskar mina vänner. idag vet jag om det så det är inte främmande för mig när mitt hjärta värker av stoltet över en väns bedrift, av smärta när en vän går igenom något påfrestande. men kan ni tänka er ett barn som känner kärlek för första gången, till sin allra första bästa vän.
klart man blir knasigt osäker på sin sexuella läggning haha

och appropå johanna sen då, herregud. syrran, utan tvekan.
johanna är inte en vän som jag valt. det tror jag var stort för mig med amanda, att jag fick komma till en ny skola (min första skola) och hitta mina egna vänner för första gången. idag har jag valt alla mina vänner, alla utom johanna. ifall inte min pappa och hennes pappa varit tajta som fan sedan 20års åldern hade jag och johanna aldrig träffats, aldrig blivit vänner, aldrig systrar. vi lärde känna varandra genom våra pappor, men att jag idag räknar henne som en av mina bästa vänner har ingenting med våra pappor att göra, det kan jag inte tacka någon annan än oss själva för. som att vi fick förutsättningarna, och att vi gjorde något med dem. idag har vi en sorts relation som man bara kan få av att växa upp tillsammans, som ett syskon.

the heart of a warrior

var ganska länge sen den där färgen prydde mitt huvud. så kan det gå liksom. saknart ibland kan jag erkänna. fast hade ju inte varit läge att färga sådär nu, hej blekt bajs i mitt hår efter två månader i solstrålarnas land. så kan det gå med det också.
har skrubbat mig själv från topp till tå samt ätit middag. nu sitter jag och redigerar lite bilder som jag tog för kanske.. 3-4 år sen. ba ojsan här kom det visst något som liknade en modellbild på en kille i min förra klass, smacka på ba ända från början. till redigeringen lyssnar jag på wyclefs nya album, så jävla härligt. när jag fyller 20 så ska jag fan i mig ta och önska mig konsertbiljetter (och så ska jag önska mig att han ska anordna någon form av tour också, så jag har någonstans att gå med mina biljetter). han spelar i sydney nu i januari, man kanske borde svänga förbi när man ändå är i samma ände av världen? fast det lär ju inte bli av (i mina drömmar bara), det får räcka med looptroop och timbuktu under thaivistelsen. duger å andra sidan bra som fan.

ska strax hooka med victor och alex i några minuter innan första brudarna droppar in. så ska sticka och kissa nu och sen skrapa rutorna på bilen. later dudes!
<3

it's my cool and i can't take it off

 

ni vet ju allihopa hur charmig jag är!? tänkt er det *11+en söt gubbe (konstig ekvation, man kanske måste läst matte c för att klara...), fan så jävla underbart! tänk hur lyckliga ni hade varit med såhär många mig.. jag blir nästan avis.
wooopwoop

sitter här i sängen och jobbar hårt med att spränga mina nya högtalare (jag går starkt efter filosofin om att man inte har använt dem ordentligt om de fortfarande funkar). sitter och bara myser. ska strax ta ett långt bad och sen blir det middag. och jag har fått bestämma vad som står på menyn tjoho, älskar att ha födelsedag. ikväll har jag kirrat ihop ett litet mysgäng för att maratongosa. säga hejdå till hannah och erik ska jag göra också, den uppgiften känns lite tyngre. nu när det börjar närma sig den femte så känns det genast att man inte kommer träffa sina älsklingar under en lång tid. tur att jag har martina som får ligga och krama mig under täcket när jag blir ledsen i ögat och längtar hem.


kan du ringa min kamera?

grattis mig själv på födelsedagen!
soft


tusen pussar och kramar till alla så jävla underbara jag har i min närhet. it's established, ni kickar asset på alla andra människor i den här världen. jag är ingen utan er!
och tack för alla söta sms som redan dimpit ner i inkorgen trots att jag bara haft födelsedag i 1½ timme. jag blir så glad att jag bara sitter och flinar mitt allra största flin. PUSS


party like it's my birthday

men tja. herregud vilken soft kväll. hamnade på saluhallen tillsammans med lite taggade friends och hade roligt ända fram till småtimmarna. idag har jag och petra käkat pizza till frukost och sen kollat på film, amercan crime (så bra, true story, råhemsk) och nu kollar vi på en dubbad shrek3 i väntan på tomten är far till alla barnen. jag får fixa mig i reklampauserna tror jag för samma minut som filmen är slut ska jag vara hos pappa på middag. har inte tänkt på det så mycket men det här är min sista dag som 18åring, skönt. känns på något sätt som att det var länge sen jag var 18. aa, ska socialisera lite nu. later :)

there's nothing you can't do

kläder är tamigfan alltid ett problem, funderar lite oseriöst på att strejka och köra någon av ovanstående outfits.
ligga någon?

from the hut to the projects to the mansion

det som är värst med den här jävla julhelgen är att det är tusen röda dagar under en veckas tid. väldigt irriterande när man behöver köpa saker eller göra saker asap, så kan man inte göra det för att datumet i kalendern är målad i rött istället för i svart. d e t  ä r  i n t e  o k e j . det är dags att step up, i dagens samhälle funkar inte sånt här.


dagens kommunikation däremot är helt jävla psykos. fick precis det här skickat till mig (ej sms utan via internet) från dubai; "jag ligger i jacuzzin och väntar på att den ska fyllas med vatten". tänk för bara ett par år sedan, då hade det där inte varit möjligt. han hade knappt ens kunnat kommunicera med sverige därifrån även om han hittade en dator. snailmail hade varit det säkraste kortet och då hade brevet anlänt cirkus tre veckor efter att han gjorde det. nu ligger han liksom med en telefon medans han badar och kan dela med sig av sånt där onödigt skit haha älskart.



har käkat både frukost och lunch och duschat idag, thats about it. ska städa upp lite samt sminka mig alldeles strax så det är klart sen. kommer nog hit några på pizza och förkrök innan vi drar oss ner mot stan ikväll, kommer bli kanon. synd bara att uppsalas uteliv är tragiskt och att de flesta ställen har 25årsgräns. men det funkar bara man vill.

vad jag inte kan förstå är hur det här ska gå utan mina personliga stämningshöjare...


we weren't born to follow

får väl avsluta denna julafton med en bild på ansiktet bakom dontshednotears, tagen för cirkus tre sek sen. nu tänkte jag avsluta julaftonen med lite sex and the city (ja jag är inne i en sån där period igen, och överväger nästan att ta med boxen till thailand). har varit en relativt mysig dag, missförstå mig rätt - jag tycker fortfarande att hela julgrejen är överskattad, men det har faktiskt varit rätt mysigt. mycket släkt och folk runt omkring och så har jag bara tagit det lugnt (imorgon däremot, då blir det andra bullar). ätit har jag gjort också, känns som att allt julen handlar om i min familj är att hetsäta tills man kräks. vad man gör då är att vänta en halvtimme tills maten har trillat ner någon centimeter i halsen så man kan ta en fika. det sjuka med mig är att när jag sen ligger i soffan på kvällen och känner mig fetis så in i helvete, så mätt att jag nästan exploderar, då tänker jag något i stil med "hm, man borde kanske poppa sig en skål popcorn". sagt och gjort liksom. men sen tog det stopp kan jag meddela, nästan sådär att det är jobbigt att stoppa in tandborsten i munnen för man drar igång kräkreflexen bara av att känna något mellan framtänderna. nice som fan.
hur har er julafton varit? upp till förväntning eller bara knaseri?
nej hörrni, ska slita mig härifrån nu - satc var det ja. puss och kram sötnosar <3

the more i had to change

bjuder på en bild från i april, hemma hos alexander.
grillade majskolvar och drack öl, försommarkänningar.

är förövrigt hemma från mormor nu. jonas är och hälsar på farfar med pappa men jag hade ingen lust. känns jävligt kallt av mig att känna såhär men delar hellre kärlek med mormor och farmor som vet vem jag är. det är inte direkt en skön känsla som sprids i kroppen när ens egen farfar frågar vad man heter och hur man känner hans son. då ligger jag hellre hemma i soffan med mamma, kollar någon dålig julfilm och käkar pepparkakor med ost och dricker te. för det är så jag vill ha det på julen. later dudes.


all i want for christmas

yo hoes. är hos mormor nu och har precis fikat. snart kommer min morbror och moster hit också och då ska vi väl äta igen. äh, ska inte sitta här. kanske langar en bild lite senare. puss och god jul <3

it's never supposed to be easy



den är skriven i glad ton och det känns inte som att det finns någon sorgsen underton eller så..
ändå högg det till i hjärtat.

you think your right but you were wrong. i knew all along that you can't take me for a ride, i'm not a fool out so you better run and hide. i'm trouble

åh jag vill bara pussa på lisa och så vill jag bara pussa på johan.
och vet ni varför?
det heter tanken är det som räknas och det har de här två små änglarna kommit på. fick ett julkort av lisa idag, ett personligt och fint julkort. mitt alldeles egna och årets första. satt och log när jag läste igenom hela långa texten. åh puss lisa, puss. love uu


nu börjar det äntligen lugna ner sig för idag, de sista gästerna har precis gått. ska tagga ner med ett par avsnitt sex and the city och sen slagga fett. imorgon ska vi till mormor ganska tidigt och kommer väl hem när det börjar mörkna där på eftermiddagen någon gång.
var mysigt hos pappa idag, de där satungarna kan man ju inte annat än älska så att hjärtat nästan spricker. så gosiga så man ramlar ihop och vill stoppa ner dem i fickan och ta med dem hem.
jocke skjutsade hem mig vid fem som planerat i alla fall och då fixade jag med det sista här hemma. det kom folk och det åts julmat, lektes lekar och bara allmänt tjattrades och åts på julgodis och annanas. julens bästa (i matväg) i vår familj är ändå julmust, rökt lax, rischoklad och pizza. vad brukar ni ha på ert julbord? kör ni old school eller kör ni en modernare variant? är lite intressant att veta. hos pappa är det grisfötter, janssons frestelse, sylta och hela köret, kanske inte något jag föredrar direkt men det är kul att se hur olika folk har.

(bilderna är inte från idag)

jag - gud vilken snygg skjorta du har.
ossian - jaa tack!
jag - vem har du fått den av egentligen?
ossian - den har jag fått av... du :D


och förresten, happy sannas day allihopa! <3
puss och sov gott

ni som håller ett öga på min facebook emellanåt har nog redan sett den här, men fuck vilken charmig kille. jocke har lärt honom låtsasrapa ifall ni undrar vad han håller på med..

man kan sli-cka och sma---ka på den


i'll be one though act to follow

herrejesus, tur att det bara är jul en gång om året. jag har precis skalat 350 potatisar och nu har jag kramp i handen, vilket jag fick efter den fjärde potatisen. skönt, verkligen :)

nu blir det duschen och sen lite nagelfix. en av mina naglar har gått av och det är så himla fult, det värsta är att jag är tjej nog att känna mig lite handikappad när sånt händer. vilket såklart inte är okej när man heter råballa malla egentligen.
kl 14 kommer jocke och hämtar upp mig och jonas för färd mot pappa. blir lite julfirande där fram till 17 då jag ska tillbaka till mamma för att hjälpa till med det sista innan folk börjar droppa in här vid 18. sen är det full rulle hela kvällen.

imorgon är det sannas day och den ska jag spendera hos mormor, lilla söta fina mormor. på kvällen får vi se vad som händer, blir väl en film och lite godis med mamma kan jag tänka mig.

puss och kram

i riktig julanda bjuder jag på en bild från i våras och världens bästa låt

varför är julmusik så himla dålig? och varför fastnar de alltid i mitt huvud så jag omedvetet går runt och irriterar folk i min omgivning med att nynna på skiten? helvete, bjuder på min låt sålänge. soundtrack of my life ungefär. för fan så bra den är.

when music hits you, you feel no pain


the best kind of love is when you have no expectations at all

avokado lär ju vara den godaste grönsaken i historien och idag var min speciallurre lite extra god. varför vet jag inte riktigt, kanske för att jag hellre lagade och åt den än nästa aktivitet på agendan; lägenhetsstäd. score på den ni, är det inte vårstädning eller höststädning så är det julstädning. för mig som starkt ogillar att städa är det något jag gärna skjuter på. men jag ska faktiskt ta tag i det nu under eftermiddagen, och det som gör att det inte känns riktigt lika tungt är att jag tänker plugga in datorn i tvn, höja till max och dansa runt i lägenheten medans jag röjer fram med dammsugaren.
så ser jag fram emot ikväll också, då blir det fika med tjejerna och erik och walleballe. så jag får se det lite som en belöning för städningen, det samt att mamma kanske inte är på dåligt humör idag när hon kommer hem om jag har städat.

det är i alla fall tur att jag har en riktig pärla till vän som peppar mig i alla lägen.



och en grej till.. om man har ca 55-60 läsare varje dag, varför är det då enbart samma underbara tio pers som alltid kommenterar? var inte så blyga, ni kan väl slänga in lite konstruktiv kritik i alla fall :) pusskram!

when the sun come out to play

jag har fått mail av h&m med en glimt av våren. really? kom igen.. det har inte ens varit jul än och det är flera minusgrader ute och jag ska redan börja tänka på vad jag ska ha på mig i vår? nehej du, det tänker jag banne mig inte göra. då blir jag bara så sugen att det kommer sluta med att jag går ut i shorts och kofta i snökaoset.

har förövrigt blivit accepterad ett konto på videofy.me nu så borde väl göra lite förundersökningar runt en videobloggning, eller vad säger ni? skulle vara smidigare ifall man hade en inbyggd cam+mic i datorn, hoppas innerligt att tomten kommer med en sådan i övermorgon.
är förresten helt sjukt att det är dagen före dagen före dopparedagen, för mig skulle det lika gärna kunna vara oktober fortfarande. sjukt också att även jag ska få fylla 19 snart, på söndag nämligen - 5 dagar kvar. och då är det bara ett år kvar till 20, vilket varenda annan jävel fyller redan om en månad eller två. men jag klagar inte.

zup.

the struggles im facing and the chances im taking sometimes might knock me down, but they dont break me


even when you're a million miles away, i still feel you in my bed

tjabba.
är nu duschad, påklädd och inslagen (julisarna alltså). om en timme kommer josefine och plockar upp mig. najsbajs. magen kurrar högt nu, så ska gå och kirra något att käka.
är förövrigt exakt två veckor kvar till thailand idag.
x


to save me from tears i'll give my heart to someone special

good morning vietnam.. eller kanske god morgon alaska eller något annat snötäckt ställe. sitter här i köket och käkar frukost (julbröd och ett glas pressad citron och lime, snoreriet har fortfarande inte släppt helt och ni har ju koll på min förkylningskur) och glor ut på snökaoset utanför fönstret. funderar på om man ska våga sig ut idag. igår blev det både klänningsuppsyning här hemma och julklappsinhandling med sanna. eftersom jag är helt klar med julisarna nu så ska jag nog slå in hela skiten idag. träffa josefine ska jag göra också, men det lär ju bli på eftermiddagen. ska sluta kladda på mobilen när jag äter nu så, puss så länge.


(från fönstret i mitt rum visserligen och inte köket men skitsamma, nu kanske jag kan lura er att jag bor på landet haha)

lose yourself

usch så hemskt. först heath och nu brittany, tragiskt. gillade henne verkligen, verkligen i 8 mile!


stealing christmas

vaknade alldeles av mig själv idag (av mamma som grejade i köket) kl halv 11, skönt att vara uppe tidigt och ändå känna sig utvilad. lite konstigt att jag inte är seg eller bakis men jag klagar inte. igår, blev middag och förfest som turned into fest och sen passade jag på att åka hem rätt tidigt för då fick jag skjuts.

idag har jag lite ärenden att kirra, de flesta är mer åt de administrativa hållet så ska nog gå bra. ta reda på min fasters mail, planera födelsedagsfirande, sy upp två klänningar, boka in ett möte och kanske börja fundera på vad som förtjänar en plats i thaipackningen. skulle behöva köpa två julklappar till också men tror jag väntar med det till imorgon.

sen ska jag nog gå ut och gå lite också i det här snökaoset, ifall någon vill följa med så langa ett sms :)

puss och pill



ps. vill någon spela in (ladda ner och skicka) grinchen till mig, den visas på trean på julafton kl 13-15? someone? vore helgrymt.


it all makes sense when i look into your eyes

yo hoe!
läget?

nyligen hemkommen från en stanrunda med smarr (äntligen hittat blue shit till henne också) och lite smyckeskik. käkat lite fisk till middag också, chickenbits med ris och sötsur sås.

nu är det läge som fan att börja fixa sig lite för att vid halv 7 dra mig mot sommarro och förkrök hos emily wallström (ja jossankossan, you heard me haha) och senare kanske flurran eller något liknande. får se vart man hamnar, brukar ju sällan bli som man planerar.

ttyl, eller ttyn som jag brukar säga - talk to you never haha puss

16 dagar

in the night i hear 'em talk, the coldest story ever told. somewhere far along this road, he lost his soul to a woman so heartless

1. Hur mycket pengar har du på din mobil? - 54 kr
2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? -  yes
3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? -  ingen än så länge men wallströmarna + folk ikväll
4. Hur lång är du? - 170
5. Vilken är den senaste filmen du sett? - snygg sexig singel
6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen - tjatja, farmor på måndag? puss
7. Föredrar du att ringa eller skicka sms? -  båda
8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? - de var aldrig gifta, så separerade
9. När såg du senast din mamma? - lite mer än en halvtimme sen
10. Icke godkänt i något ämne? -  nej
11. Mvg i något? -  ye
12. När vaknade du idag? -  först vid tio, sen vid tolv
13. Vilken är din favoritplats? -  vid vattnet på sommarkvällarna
14. Vilken plats föredrar du minst? - sjukhus
15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? - hm, om tio år ska jag precis fylla 29. jag jobbar som logoped, har två skitungar och kanske en karl. eller så har jag äntligen hittat min sugardaddy och bor i mitt mansion i bel air/penthouse på manhattan och dricker drinkar, shoppar loss och lever livet
16. Hur stor är din säng? -  120
17. Vad sover du i? - trosor
18. Hur många kuddar har du i sängen? - två som jag sover med
19. Var har du bott/bor? - uppsala - sunnersta, norby, eriksberg
20. Tycker du om kinamat? - det godaste någonsin och föralltid
21. Tycker du om kaffe? -  funkar väl
22. Vad dricker du helst till frukost? -  varm oboy eller äppeljuice
23. Kan du spela poker? -  jorå, haha josefine och jag spelar med pengar hos farmor
24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig?- hm, tänkte säga ludwig men kom på att han nog fyller den 26e?
25. Vill du ha barn? - japp. har en lapp någonstans med namn som jag skrev i mellanstadiet, skulle vara kul att läsa den lappen idag
26. Kan du några andra språk än svenska? -  skulle vara engelska i så fall
27. Har du någonsin åkt ambulans? -  nej, men brandbil
28. Föredrar du havet eller en bassäng? - havet
29. Vad spenderar du helst pengar på? - mat haha
30. Äger du dyrbara smycken - några
31. Kan du rulla med tungan? - yes, kunde göra en blomma förr men sen kom piercingen
32. Vem är den roligaste människan du känner? - josefine när hon berättar om sina bravader och melina på sockerkick. min morfar brukade vara en av dem också
33. Vad har du för ringsignal? - heartless med kanye och tpain
34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? - ingen aning
35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? -  ett glittrigt fodral till en absolutflaska som jag tror att jag fick av madeleine när jag fyllde 18
36. Kan du byta olja på bilen? - har aldrig gjort det men borde klara av det om det behövdes
37. Vilken var den senaste boken du läste? - 14 år till salu
38. Dansar du i bilen?? - när det kommer en kick-ass låt då kan man ju inte låta bli, spelar ingen roll vart man är
39. När var du i kyrkan senast? - morfars begravning
40. Hur många hål har du i öronen? - 6
41. Har du någon piercing? -  2
42. Har du någon tatuering? - ja
44. Röka eller snusa? -  röka
45. Har du pojkvän/flickvän? - nep
46. Vad är ditt mobil nummer? - aa du
47. Vad ska du göra ikväll? - förfest hos wallström den äldre och sen flurran
48. Har du några syskon? - japp, två skitbra grabbar
49. Vad gör du nu? - det här och klär på mig


jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad

förlåt moa helmersson, känner att det här aldrig skulle bli av annars. men knock yourself out och gör vad fan du vill med skiten haha puss

jag har försökt att vara allt på samma gång

sen en tid tillbaka har jag varit trött
försökt att vara allt på samma gång
så mycket man kan göra och borde och vill
mitt i allt så ska man räcka till

sen en tid tillbaka har jag varit tom
och försökt att hitta spår som leder rätt
ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
och mitt i allt så ska man vara sann


sen en tid tillbaka har jag varit tyst
och försökt att känna efter hur det känns
ja man gör som alla andra och försöker att bli van
men jag har tröttnat på att vara likadan

sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
och försökt att vara nån till lags
ja man kämpar för en plats som passar både här och där
och snart har man glömt vem man är

och jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
och samlat damm på min gitarr
för allting jag skriver det blir ändå för kort
och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort


sen en tid tillbaka har jag tänkt såhär
och insett att jag måste börja om
ja jag har kämpat för en plats som passar både här och där
men snart ska jag hitta den jag är


stockholms kyss

crackiluring?

jag har fått så sjuuuukt många kommentarer om vad jag har gjort idag så ska berätta om det nu (nej det har jag inte fått men jag tänker berätta ändå). drog upptåget och sen pendeln till sthlm dagen till ära för att spara in ca 40 kr. tog tuben raka vägen till stadion för att verkligen få iväg visumansökningarna, vilket gick smidigare än en vasselininsmord racerbil. efter det blev det lunch och sedan julisletning på gamla hederliga drottninggatan. hittade två stycken faktiskt så nu är jag nästan helt färdig. petra fick också med sig två stycken hem, så lite bra var det ju. sen åkte vi hem igen och jag har väl försökt tina upp mig själv sen dess. varit på middag hos olle har jag också, gosigt värre. blev pastamix och laxsås, och glass efter :)

en fråga kompisar, videofy.me -
är det något man borde satsa på eller? har precis ansökt (?) till dem och sen blir det väl läge att utforska. vet att ni skulle älska videoupdates a la heii blokheeen.

nu blir det snygg sexig och singel på tv enbart för att jag alla de där tre adjektiven.

ahh men,
tjarrå!

home is where your heart is


melina, älskade melina. fan.
för ungefär 1½ år sedan tyckte jag jönköping verkade som en bra stad. en bra stad som släppte iväg en bra tjej upp till mig. som släppte iväg en bra tjej till uppsala så fler hade chansen att se att södra sverige inte bara har tråkiga saker att erbjuda, att det finns knaserier där också. personer som är lika knasiga som jag, som du. lagom till studenten älskade jag jönköping. jag älskade jönköping för att den staden hade öppnat ett nytt rum i mitt hjärta för att ge plats till en ny människa.
och nu ska du åka tillbaka igen för att testa lyckan på nytt. tillbaka ska du, inte hem. för enligt mig är hem för dig här, här hos oss.

å andra sidan.. 40 mil är inte långt. man behöver inte ens äga ett pass för att kunna hälsa på dig. ett par fyra fem timmar och man är nere där och knasar runt som bara du och jag kan göra. och lisa möjligtvis..

första gången vi hängde utanför skolan, på väg till klassfest nr 1.

vad ska man säga.. jag och lisa försökte i alla fall vara ok.

 


här är en bild som jag vet att ni har sett förr (skrolla upp),

men den är kick-ass så ni får se den en gång till.


well they'll take your soul if you let them, but don't you let them. you just call out my name and you know wherever i am i'll come running to see you again

kompisar, kompisar, kompisar - god morgon. (känns nästan som när man gick i skolan när man är uppe den här tiden varje dag)
ställde klockan igårkväll igen, tänkte ut en bra tid att gå upp så att jag skulle få sova så länge som möjligt. vaknade imorse, tyckte det var extremt jobbigt att behöva kliva upp. kallt i rummet och varmt under täcket, jag vet att ni vet känslan. efter bara ett par minuters övertalning av mig själv -om att jag verkligen inte har någon möjlighet att sova lite till då jag har en tid att passa i sthlm- gick jag upp. efter att nu ha kikat på the voice och checkat läget på facebook och klockan inte ens är i närheten av att jag behöver skynda mig har jag insett att jag ställde klockan en timme förtidigt. jag måste verkligen vilja att jag ska lida.

winter, spring , summer or fall
all you have to do is call
you've got a freind

det är faktiskt inte lätt när det är svårt

jag var precis tvungen att googla fram stavningen på intelligens.. jag är alltså korkad på ett ironiskt maner.

ni vet hur julkalendrarna bara blir sämre och sämre med åren?! att inget någonsin kommer bli riktigt lika bra som greveholm och sune. fören december 2010 kan jag berätta för er nu, den julkalendern kommer bli en egen film och allt, så hårt kommer den slå igenom. tyvärr kan jag inte avslöja något om vad den handlar om men man kan bara låta fantasin skena iväg och aa.. så kommer den vara. titeln kan jag avslöja i alla fall, supersexiga silversanna och råballa malla på nya äventyr. kan inte sluta annat än förjävla coolt.
ser fram emot min nya skådespelarkarriär, tror jag kommer vara helgrym.

ska zzz på kudden nu. upp tidigt imorgon för ännu en visit i stockholm stad. besos grabbar


ibland kan man tro att jag blev tappad som bäbis..
eller att itchy och scratchy hamrade på mitt huvud i la.



my time to shine

strax över tretton tusen kronor har dragits från mitt konto idag och det känns förjävla bra! nu är jag äntligen på väg, 5 januari sticker jag från -10 och installerar mig i +40. kan inte säga annat än att det känns fuckat bra i magen! något som också känns förjävla bra är att jag slipper sitta på flygplan/flygplatser själv i 1½ dygn. blir min första asienresa så känns skönt att ha med mig lite erfarenhet. så idag har jag och virre kirrat biljetter sthlm-phuket + sprutat in lite hepatitvaccin i armarna. NAJSBAJS!

när året är slut och man glider ut är det
glassigt

glass-glassigt

that's when the dj dropped my favorite tune

hemma igen från både intervju (1½ timme, say what), lunch hos pappa och en snabbvisit hos farmor. känns skönt att ha intervjun klar nu när man gått och väntat så länge men känns lite läskigt också, slutgiltigt på något sätt. nu kan jag inte göra mer liksom, bara vänta. mammas nummer fick de också eftersom det kan vara svårt att få tag i mig via telefon later on. blir kanon det här vet ni. men åh, jag vill så jävla gärna ha det här jobbet!

ska gå och kirra en rostmacka eller två nu, blir nog sen middag för min del. ska träffa victor om någon timme och sen få massage igen vid 19. så är väl hemma vid 8tiden eller så.
så later mahfakkas, puss

middag i sunnersta, nyår 08-09
(vet ni förresten, här om dagen frågade jag ifall det var 2011 nu.. tjejen med kollen som sagt)


hey, i'm a believer

snoozade en massa imorse, kommer inte ens ihåg hur många gånger faktiskt.. säger väl en del. när jag äntligen gick upp och släpade mig in i köket får jag min förklaring till varför min kropp inte klarar av att gå upp, ganska många minusgrader. när temperaturen ute är närmare -10 än 0 så vill min kropp impulsivt gå i ide och inte komma fram igen förens det är +10 (+30 egentligen men lets face it, vi bor i sverige - jag skulle sova 11,5 månader per år om så var fallet).
har precis tryckt i mig två mackor och en kiwi (utan skal idag faktiskt) och sitter nu och sörplar det sista av mitt te ur gris/hästmuggen. ska om några minuter hoppa in i duschen, men först måste jag kolla in eniros kartor efter vart jag ska sen. jag tackar gudarna varje dag för kartor.eniro.se för utan den sidan hade jag varit lost. hade inte hittat ett skit.

så aa, wish me luck idag då! håll en tumme. dels för att jag ska hitta dit och dels för att jag får den här skiten nu. jag behöver det!
puss och kram sötisar

(ber extremt mycket om ursäkt för den extremt dåliga redigeringen, men har inte tid att vara nogrannare. och skulle tippa på att ett otränat öga inte ser misstagen. hey bjuder på en snygg tjej i alla fall, ni får nöja er med det.)

please don't ask me why, just kiss me this time

så jävla mycket hej på er kompisar, waddap?

har möblerat om lite smått här på dontshednotears. tre nya kategorier är på ingång, varav bara en är publicerad än så länge. los angeles 2009 heter den just nu i brist på fantasi och jag antar att ni kan lista ut vad ni hittar där. en av de andra två kategorierna är stockholms kyss och där tänkte jag lägga in alla inlägg jag skrev när jag bodde i sthlm förra vintern med petra. har även lyckats ta bort de två superonödiga sidrubrikerna "sök i bloggen" och "senaste inläggen". inte någon märkvärdig skillnad kanske men det känns skönt att det är kirrat.

har också insett att jag inte är en tjej som gör som jag borde (i det här fallet tagit det lugnt) så ikväll ska jag inte ut utan bara vara hemma och ladda inför morgondagen. då ska jag vara riktigt produktiv och köra gärnet, förkylningen kan ju bara sticka och gömma sig någonstans.

kollar på tila tequila just nu, jag tycker fortfarande hon är sexig.


i'm sorry for everything i just couldn't do
and i've hurt myselt by hurting you


L A T E R, krampuss

baby i run, but i'm running to you

hej på er mysisar.
jag tror jag är lite förkyld. är snorig och har ont i huvudet.
och waäääää allt blir så bra och så otippat och jag dör av excitement snart. meeeeeen tyvärr vill jag inte säga något om det än, inte fören allt praktiskt är kirrat.

har nyss käkat malles speciallunch och om en timme ska jag stoppa i en tvätt.
ikväll blir det middag och fixilur hos walle och sen tänkte vi testa vip (har fortfarande inte blivit av för min del), blir förhoppningsvis lugnt eftersom jag är lite krasslig.. och eftersom jag har en intervju imorgon.

ye ye wow wow
can i get to your soul
pussooooo


i remember when i lost my mind

TJABBA SÖTNOSAR.
hemkommen från stockholm stad nu. varit på thailändksa ambassaden för att fixa visum och varit in på sthlms kilroykontor och snackat massssoooor. ätit i kungshallen gjorde vi också. riktigt smart ide den där kungshallen måste jag säga, var faktiskt första gången jag åt där.

nyäten är jag nu också, rökt lax och potatis är blandat i en skön mix i magen.
kl 8 ska jag ner på stan och sällskapa lite törstiga ex fotbollstjejer.

later dudes.


won't you look down over me

har ni kikat ut genom fönstret eller gullungar? gör det, superfint. ligger det kvar till jul är det första gången..

jag har precis käkat frukost och ska snart sticka iväg och träffa petra. julklappsletning i sthlm är det som står på schemat. sen blir det mer julklappsletning i uppsala och ikväll ska jag träffa några fotbollsbrudar för den veckoliga (kan man säga så) ölen. full rulle med andra ord.

här ska jag alltså inte sitta längre eftersom det tåg jag ska ta, och alltså hoppas inte är inställt pga av snö, går 10.11. najsbajs. see you later.
pusskram
bjuder på porr


kalla folket för tjingtjonghoes

hm.. har dontshednotears hamnat på blogg.se's framsida eller något?
kul med lite nya läsare,
men..
vilka är ni?


 


hit me like a ray of sun

känner att ett inlägg borde komma nu i vanlig ordning. vet dock inte vad jag ska skriva om. har en grej, men tror jag väntar med den till imorgon. det går snabbt nu. stay tuned.

idag har jag käkat lunch hos mattepatte, blev himla god wok för er som undrar. har även hjälpt pappa med att leverera en tv, hämtat mamma på kungsgatan och ska strax käka middag.
imorgon blir det stockholm.
later dudes.


hey little sister, you know the end of this

tjena bäbisar.
ligger i soffan och glor på holiday på 3an och käkar popcorn med jonte. precis kommit hem från middag hos pappa samt ett besök hos farmor som inte fick tillräckligt med syrgas och därför hade lite ångest. stackarn.
är förövrigt lite orolig för sickan, undra om han fått svininfluensan eller något annat jobbigt. han har ett sår på ryggen och vi misstänker att en fena ramlat av (say what?).. han verkar lite hängig också men för er som träffat honom vet att han inte är så pratglad så är svårt att fråga vad som är fel. stackars honom också.

imorgon ska jag ringa coop, kilroy och thailändska ambassaden. min nya plan är helt jävla kung!

(haha ja moa, bilderna ska absolut upp! ska bara orka lägga in dem på datorn)
puss och godnatt ifall det inte kommer något mer inlägg ikväll.


remember those walls i built? well, baby they're tumbling down

tjabba tjabba tjena. har precis varit och skjutsat jonas + kompis till sunnersta (man känner sig som en soccer mom i pappas bil). känner mig för övrigt lite mer som en människa igen nu efter dusch, mat och kopiösa mängder vatten. ska måla på lite nagellack nu och planera lite inför min födelsedag innan jag och jonas ska hem till pappa på middag kl 6.

allt för nu liksom, later.


and i'm dying in this summer heat

jag har sagt det förr och jag säger det igen, coca cola är guds jävla gåva till mänsk.. till MIG!
ja ni, blev ett stort intag alkohol igår så nu mår jag väl som jag förtjänar. mr jocke höll ju inte hårt i plånboken om man säger så. stackarn, kändes som att han försökte köpa sig lite vänner. blev saluhallen fram till två ungefär då gick jag och moa till max. äter du inte burgare? ne-ej. har mycket roligt för mig när jag inte har alla chips i påsen (alla knivar i lådan, alla indianer i kanoten). chickenbits, mm gott.
langar ett par bilder lite senare idag.

har precis käkat en våffla och ska skutta in i duschen när jag fått klartecken från martina att vår msndejt är slut haha
puss och kram

älskar att hon bjuder på sig själv


the party don't start until i walk in

Helkväll på saluhallen. Det var så här vi började. Hur vi slutade får du se när jag vaknar imorgon.

i get by with a little help from my friends

som utlovat tänkte jag bjuda på en outfit. lite svårt att se hur det ser ut på de mörkare bilderna men jag har på mig en lite längre vit tishis och en hög svart kjol, båda från indiska, med ett par strumpbyxor modell tjockare till detta, samt stövletterna. blir bra det här. ye, hoppas det smakar.

ska dricka upp mitt vin, ringa lisali och packa ner lite grejer i väskan nu. antar att ni får en update imorgon. fortsätt simma, fortsätt simma and gravity is letting go of me tonight. hörs!

you feel my pain, i feel yours

Här har ni mig exakt just nu. Sitter utanför huset och lyssnar på musik och slösurfar, ska strax ta en promenix innan jag börjar göra mig iordning för ikväll. Eminems beautiful är det som kommer ut ur hörlurarna för tillfället och den är en av favoriterns just nu, verkligen att rekommendera. Pöss

everybody getting crunk


ja ni grabbar, ligger här i sängen nu och sörplar te ur en av jonas griskoppar. personligen tycker jag att det ser ut som att det är en häst på men det är nog inget jag borde lägga så stor vikt vid, speciellt inte ifall jag vill att någon ska läsa min skit.

ska väl alldeles strax stoppa in resterna av min pizza från igår i ugnen och käka lite lurre. kanske sätta på lite sex and the city? ta en promenix? mysigt att solen kikar fram lite även fast det är kyligt. har inte några speciella planer för eftermiddagen, men ikväll ska jag träffa lisa. tror vi börjar med att dricka upp mitt vin på en förfest i fålhagen och sen får vi se vart det bär av.

vi kommer säkert höras något mer under dagen, ifall jag lyckas rota fram något helt-okej-snyggt ur garderoben kanske det dyker upp en outfit till och med. bjuder på ganska lugn reggae från jah cure här över. enjoy :)


say, girl i surrender

yo.

spenderat ett par timmar i moas soffa med godis, idol (kan eriks flickvän gå av scenen innan det blir ännu pinsammare!?), fredsgalan och lite vänner. mysigt värre. under fredsgalan spelade min grabb wyclef sweetest girl så att hela stället gungade. förutom alla 50+ kostymnissar fick han även både haakon och mette-marit att göra armrörelser a la hiphop. så jävla bra.

i bilen på väg till moa pratade jag och maria om att min väg in i rnb'n kom genom låten angel med shaggy ft rayvon (låten här över) så ni kan ju förstå min förtjusning när just den låten spelas på radion på väg hem från moa. hade ju absolut inget annat val än att höja volymen till max och sen skråla med i texten. helt underbart och borde vara det enda sättet man ska åka bil på. frihetskänslor så det bara pirrar i benen.

när jag kom hem gick det dock mindre bra. lyckades få igång larmet och fick inte av det igen. var alltså tvungen att åka hem till pappa så han fick stänga av det innan jag kunde åka hem igen och krypa ner under täcket.

nu är det fett med sova på g, slänger upp en seximama som ni kan sukta lite efter. varken wyclef eller shaggy bjuder jag på, utan en jävligt gaddad lil wayne. puss på er där ute i natten.


kärlekskalkylatorn har aldrig fel


outfit yao

står i köket och käkar färsk annanas med jonas. Tänkte bjuda på en outfit till er som är intresserade. Vit klänning/långt linne med ansikte på och ännu en av morfars skjortor. Inväntar maria gör jag också. Hon är nog här om en sidådär 25 minuter. När hon kommit ska vi åka och hämta pappas bil så vi slipper cykla till ultuna i kylan ikväll. Vad ska ni göra ikväll? Kan någon vara gullig och svara den här gången, blir pinsamt annars. Later dudes.

glöm allt du någonsin trodde var sant



min alldeles sprillans nya vän martina från göteborg har fixat jobb till mig från den 25 dec (alltså inte det på seduction som jag har mailat med, utan på stället där hon själv jobbar). i thailand. jag sitter och kollar priser på flyg nu. vill så jävla gärna bara släppa allt och sticka. bara sticka och skapa minnen och uppleva roliga berättelser som jag kan berätta för mina barnbarn om 50 år.

men,
jag måste tänka med huvudet nu, tänka logiskt. jag känner mig för gammal för att enbart tänka med hjärtat, tänka ungt, dumt, spontant och roligt. tänka på vad jag vill och inte på vad jag borde. jag måste tänka smart, tänka att ett jobb på coop ger mig möjlighet att spara pengar, ger mig ett startkapital till mitt liv. flytta hemifrån står högt på min prioritetslista, och jag kan inte se förbi det.

men jag vill, får jag inte coop så är chansen stor att jag slänger ut alla smarta val genom fönstret och drar en thaia. in that case i'll see all of you i slutet på mars och inte en dag innan. och isf, martina - i'll see you om tio dagar.

things ain't right without you

god morgon sötnosar. tänker inte ens fråga hur ni mår idag eftersom jag ändå inte får något svar (lol) hahaha

frukost framför mtv som vanligt och just nu spelas den här låten. grymt bra även fast den är lite överspelad hemma hos mig. å andra sidan så är väl allt som inte är melissa horn okej just nu (där har vi en tjej som är helt överspelad här hemma, men grymt duktig är hon). sitter med en stor kopp oboy också och bara känner hur underbart det är. jonas tipsar om att ha i blockchoklad i oboyen. man gör som man gillar liksom, gillart.

åh så himla roligt med gästbloggarn. jag och maria som planerat sen en månad tillbaka att köra blått på nyår, så kommer fashionista och talar om att FÄRG DET SKA MAN HA. ja vi klagar inte. jag har min blåa hänger i garderoben sen en tid tillbaka och till den tänkte jag köra lite rockigt tror jag. ett par over-knee skulle sitta fint, slipper man springa runt och frysa i nylonstrumpbyxorna när man ska ta sig från middagen till festen. och från festen till den säng man tänkte slagga i.

aaah men nice, hade nog inget mer på hjärtat för tillfället.. så bye bye.

 

ps. maria är naken.

 


sometimes you just don't have to put your nose in it

Har precis målat naglarna lite annorlunda (känner mig lite som sanna hihi) och blev faktiskt nöjd. Lite roligt sådär :) Fashionista blev en hit och jag tror vi kommer trivas stormbra ihop. Har också precis slagit besöksrekordet, riktigt roligt det med. Imorgon blir det pizza med maria här eller hos madde innan vi åker och träffar moan och erik för godis och idolfinal. Herrejez vad jag faktiskt hejar på någon för första gången i idolhistorien. God natt alla mina söta, vi hörs imorgon. (kul med noll radbrytningar när jag skriver på mobilen, blir bakläxa att lära mig hur man gör)

klänningsvalet 2009

fashionista inviger gästbloggeriet, här kommer hennes tankar om valet och kvalet inför nyår.

Det börjar närma sig nyår - årets fest! Eller kanske till och med klänningarnas fest! Den lilla svarta brukar var flitigt använd på många kroppar enligt mig men i år känner jag verkligen för någon färgrik klänning även fast svart kan vara riktigt snyggt. Har man en en klänning med färg så tycker jag man ska ha en svart sotning (sminkning) till det. Och har man en svart klänning så brukar det ju vara populärt med svart sotning även där men det är snyggt att ta in en färg i den svarta sotningen, exempelvis lila tycker jag! Dom två svarta i mitten (första från glitzy.se och andra från topshop.com) här nedan tycker jag är mucho fina! Speciellt den från topshop, den går ner i ryggen också. Den från glitzy känner lite glitzig, hehe, förstår ni vad jag menar? Den glittriga-silvriga klänningen kommer från vila och jag gillar att den är paljettrig/glittrig även på baksidan och att den har ärmar. Men på något sätt är man väl lite trött på allt glitter? I alla fall känner jag för färg i år och den blå från H&M gillar jag starkt! Men den är slut i både butiken och på hemsidan i min storlek så det gäller att leta vidare och rensa alla butiker på billiga färgrika klänningar.

Så mitt nyårsmotto blir: använd färgrika klänningar i årsskiftet!


kärlek är ett brev skickat tusen gånger

sitter och lägger in lite musik på mobilen för tillfället och ska snart joina mamma i soffan. har inte ätit på länge nu så lite popcorn skulle inte sitta fel..



tror jag nästan slagit rekord i antalet unika besökare den här tiden på dagen. brukar väl oftast vara ganska segt fram till kvällskvisten då det brukar skjuta i höjden ganska rejält. riktigt roligt faktsikt, får se vart vi hamnar :)
däremot måste jag klaga lite på kommentarerna. de jag får är det inget fel på, de är så underbara att jag smälter. men ni som sitter och läser utan att kommentera - tråkmånsar! skärpning.









the dudes are lining up cause they hear we got swagger

josefine har skvallrat lite vilket resulterar i att jag får hälsa min faster samt alla anställda på forex arlanda välkomna till dontshednotears. kul att ha er här. speciellt sam, puss på dig ;)


gud så jag har ätit idag. frukost vid 11, lunch vid 13, mat hos farmor vid 15 och middag vid 17, man skulle ju kunna tänka sig att jag borde vara med i biggest looser snart.. nästan. ett par vändor tillbaka till la och jag är snart där haha

imorgon ska jag träffa maria vid 4 och troligtvis dra hem till madde och käka pizza och bara softa. på lördag blir det lisali för hela slanten, vad som händer och sker har jag för tillfället inte en blekaste om. men när det kommer till min vän lisali då kan det knappast gå rätt till, men kul kommer det utan tvekan att bli.

Aint got a care in world, but got plenty of beer
Aint got no money in my pocket, but Im already here
Now, the dudes are lining up cause they hear we got swagger
But we kick em to the curb unless they look like Mick Jagger
Im talking about - everybody getting crunk, crunk
Boys trying to touch my junk, junk
Gonna smack him if he getting too drunk, drunk


men yo bitches, vad händer hos er? hur mår ni? hur ska ni spendera helgen? jag är lite nyfis faktiskt så bring it up.
besos


ps. orka att ni är så bry om en skitgrej. bajsa snett.

obama vs obrama

satt precis och kollade på barack obamas fredspristal på tv och jeez, han är smart. blev dock stört irriterad på att den svenska sub:en var helkass, så seg att jag hellre lät bli att läsa den och försökte förstå alla politiska termer ändå. roligast var nog ändå när den svenska tvkommentatorn efteråt talade om barack obrama..

ska kissilura och sen sätta på mig dojjorna, jossankossan kommer hit om fem.
see you.


i carry your heart, i carry it in my heart

jaaaaaaaaaaaa må hon leva, ja må hon leva. grattis mig själv på namnsdagen!

och godmorgon på er andra. hur står det till såhär på lillsöndagen? började på kalas igår och insåg lite varför jag har svårt för det stället. visst det blir vad man gör det till och blabla men det är verkligen ett ställe där det kan samlas massa ruttna människor som jag inte alls vill synas med. kanske låter ytligt men jag har ingen lust att ens försöka ha överseende med folk som sätter fast kepsen i bältet och har allmänt ful stil och efterbliven utstrålning.
träffade fabioso och gurra en stund efter men åkte hem tidigt. så mycket för all in. tips: gå ut utan förväntningar, blir askul.

ska strax käka våfflor med jonte som har operation dagsverke idag och alltså är hemma och kl 3 ska jag träffa josefinos. thats about it.

cheerios, hörs senare!



you got to be true to you

men brun tjej :( kolla benen.. hatar att sån färg inte sitter kvar.

you had your fun and i couldn't write this one without you

tjabba tjena. ligger här i sängen och har precis tryckt i en tvätt i maskinen. kollade studera.nu också precis och insett att jag blivit antagen till två kurser i vår, barn och ungdomar i det mångkulturella samhället och socialpsykologi a. är också reserv på två andra, hjärna och beteende och logopedlinjen. allt på uppsala universitet. skulle med andra ord vara skönt att få veta hur det blir med coopfan nu så man vet hur man ska prioritera. ifall man bara får lite tider på coop har man ju tid att läsa någon kurs medans ifall man får jobba mycket på coop (håll tummarna) inte ens har tid att tänka tanken att läsa en kurs.
borde visserligen få reda på lite mer om coop i veckan så man får helt enkelt hoppas, kan inte göra så mycket mer i nuläget. livet är hårt.

aaaaaaaaaaaannars då kompisar, waddap med er? själv har jag för typ en timme sen kommit hem från lunchdejt med walle. himla mysigt. vaknade rätt sent för jag hade lite svårt att sova igår................... ingen kommentar på det, sanna kan styrka.

ska hoppa in i duschen nu och sen tagga lite inför ikväll, stripp står på schemat.
vi kör all in såklart.

i do know one thing though, bitches they come they go

yo niggah, waddap?

blev tre inköpta julklappar idag, känns bra som fan. blev även lite lurre och sen supersnabb catch-up med två fina tjejer. hem, städat upp alla kläder som ligger och slänger, plockat in allt i badrummet igen (som nu är färdigmålat, se före-efterbild neråt) och sen kom mammas gäster. blev därför extra god middag ikväll plus efterrätt (smällt vit blockchoklad (typ mousse) blandad med passionsfrukt och lite mörk chokladgarnering på toppen, supergott trots att det var väldigt sött). nu ligger jag i sängen och käkar chips och tänkte sätta på lite sex and the city, soft avslut på en soft dag helt enkelt.
later.


före: (ful röd sliten färg)

efter: (snyggt stilrent svart)


men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart

my god. igår blev det ett antal timmars fika på waynes med några tjejer. drog med mig melle hem på körrfärssåsdejt innan vi åkte ner på stan igen för hennes riktiga dejt. kvinnan kan äta mat! haha
idag blir det stan igen, om sisådär en timme bär det av för att träffa matte och kika på julklappar :) måste erkänna att jag inte ens börjat fundera på vad jag ska köpa till folk än. men det är lurre, sånt där löser sig alltid.
pussen på tussen.

på en offentlig toalett
någonstans i santa barbara



jag ser ljusen som tänts i parken vid kungsholmens hamn 
jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand
jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv
det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll

jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt
jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt
min lillebror går ut och vi vet aldrig vart han ska
jag blir så rädd när jag tänker att det kunde vart han eller jag

aldrig mer ung, eller aldrig mera fri
när det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti
men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart
och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt

don't belive you're ever alone


sometimes there is no next time, no time outs, no second chances. sometimes it's now or never.

har precis kollat på the pursuit of happyness (vet att det är grammatiskt fel, men den heter så) med mamma och jonas och käkat läkerol. usch vilken jobbig film. alltså bra, men man lider lite med will smith som har huvudrollen (och hans riktiga son jaden som spelar sonen i filmen). gillar will smith måste jag säga. speciellt seven pounds, filmen är kung och willan är seximama till råga på allt.


vad sägs om att summera helgen såhär på kvällskvisten? om ni inte pallar strunta i det, om ni pallar - enjoy.

helgens händelse: idol semifinalen i scandinavium och inflyttningsfest hos min gamla sam+rel lärare
helgens saknad: niklas
helgens drog: tuggummi
helgens finaste: ossian
helgens önskan: att jorden inte var så stor
helgens måste: inte missa hundra tåg
helgens dricka: bål (smirnoff vodka, vitt vin och 7up, bitar av mango och äpple i samt is, rågott) och skumpa
helgens bästa: moa isaksson
helgens köp: en flaska vin som inflyttnigspresent, fyllekäk på donken fridhemsplan och en jävla massa tågbiljetter
helgens mat: fläskfilé, pommes och sky
helgens sjuka: sömnbrist
helgens kärlek: petra (eller hm... per? haha)
helgens mående: kanon
helgens klädsel: började helgen i en av morfars randiga skjortor, svarta jeansleggings och gröna converse, fortsatte helgen i en svart oversize tunn tisha, ljusa cheap monday jeans och svarta 10cms stövletter och avslutade helgen i raggsockor och en av pappas gamla brandmanstishor som numera agerar favoritsovtröja.
helgens dusch: fredag morgon och lördag em (och ska börja morgondagen med ett långt bad, nice)
helgens smink: stilettomascara från la, fet dipliner från h&m och isadoras puder.
helgens låt: boom boom pow och family first
helgens frisyr: utsläppt all the way
helgens dummaste: mobilbatteriet (ursäkta att jag tjatar)
helgens godis: det pappa köpte till oss till tågresan mot göteborg
helgens komplimang: att ossian tycker jag är rolig att leka med haha
helgens resa: ua-gbg, gbg-jönk, jönk-ua, ua-sthlm, sthlm-ua
helgens span: en filf hos moa och kristoffer
helgens telefonsamtal: per karlsson, utan tvekan
helgens fundering: vad jag skulle säga ifall jag mötte x just den här sekunden (vet att jag inte skulle kunna hålla käften, förlåt m)
helgens craving: försvarets rosa bandet-hudsalva
helgens klantighet: händer väl klantigheter runt mig ganska ofta, blir roligare så
helgens erkännande: blev nästan orolig när erik hängde löst



beat it





ber som vanligt om ursäkt för att några bilder ligger på snedden.

keep on burning

hej på er.
hur mår ni? lite söndagsångest? kanske för de flesta, förmodligen inte för sanna nu när alla dagar kommer bli en söndag hoho. you gotta love it.
själv känns det riktigt skönt att vara hemma och inte påväg någonstans för tillfället. ska strax käka och är helvetes hungrig så ska bli asgott, pommes in my heart. helgen har varit helt kanon och jag skulle inte vilja ändra på något, utom mitt telefonbatteri som dog i fre-natt. ska gå och snacka med dem på expert om detta universiella jätteproblem haha.
igår, sover mellan 8-12 på förmiddagen och går sen upp och segar mig igenom större delen av eftermiddagen. började lite smått fixa mig iordning och sen kom petra. vi skrev ett brev till usa och gjorde iordning lite. käkade pizza och jag fixade klart mig innan vi fick skjuts till stationen för avfärd mot stockholm stad. drar oss mot fridhemsplan och hittar på en gång till moas lägenhet där det var inflyttningsfest för fulla muggar. moa möter oss i hallen med ett fnissigt "ojoj, nu har läraren druckit lite alkohol" haha supercharmig tjej. alla var jättetrevliga och hela kvällen blev lyckad. tog tuben (så himla fult att säga så) mot hallonbergen och traskade sen hem till jocke framåt natten. vaknade vid nio imorse av att ossian sprang runt. lekte sen hela förmiddagen och vid 1 åkte vi tillbaka in till centralen igen och tog 2tåget hem. när vi kom hem åkte vi och postade vår julklapp till usa och nu har petra åkt. hämtat jonas hos papichulo har jag gjort också och strax ska det käkas middag här hemma och det kommer bli sjuuuuuuuuukt gott, helt obeskrivligt!

så ja, mer detaljerat än sådär får ni inte. kör ett inlägg med bilder från mobilen om en stund, orkar inte flytta bilderna till datorn. kram och puss.

sometimes all you need is another one

yo yo yo!
kan meddela att en ny kategori är på ingång här på dontshednotears och nu bara testar jag att allt det tekniska fungerar som det ska.

här kommer det förhoppningsvis inom en snar framtid dyka upp lite andra undertecknade än mig själv. hoppas ni gillar tanken. kan hända att de blir anonyma, vi får se vart detta leder.




sitter förövrigt här och käkar pasta med curry nu, mums i magen.
ps. coca cola är förmodligen guds gåva till mänskligheten!

go east

ojoj. har 72 nya blogginlägg att läsa enligt bloglovin. ska käka lite frukost och spagetti och sen sätta igång. kom hem vid 8 imorse och har sovit sen dess. mitt mobilbatteri dog när vi var i scandinavium vilket är ungefär det värsta som kunde hända. satt och räknade minuterna under mitt livs längsta åtta timmar. inte okej. jag som alltid preppar för att jag älskar att ha allt i ett (telefon, kamera, internet, mp3) och det har jag alltid gjort, älskat det alltså. ända till inatt. att mobilens batteri dog innebär no musik på hela resan, inget att aktivera mig med. usch.
kan också dela med mig av att sverige har många många många små hålor som ser så menlösa ut att man vill ramla av tåget. eller rättare sagt så vill man väl INTE ramla av tåget och fastna i en sån där håla.. känner mig lite bakis också, vilket inte är okej eftersom jag planerat att vara det imorgon.



nej frullo nu, min mage kurrar ihjäl. puss

så mycket man kan göra och borde och vill, mitt i allt så ska man räcka till

kommer nog inte riktigt hitta tid till bloggen i helgen så därför tänkte jag låta er veta exakt vart ni har mig ungefär varenda sekund :) (eftersom ni så gärna vill tänkte jag)

fredag
09.00 - gå upp, duscha, äta frukost, göra iordning mackor, fixa mig
10.15 - bli upphämtad av pappa, åka och köpa donkenmat, hämta jonas
11.09 - tåg mot sthlm
12.25 - tåg mot göteborg
18.53 - framme, springa (?) till scandinavium
19.00 - idol
23.25 - buss (?) mot melles hemtrakter, dvs jönköping
lördag
01.45 - buss mot sthlm
07.10 - tåg mot uppsala
08.00 - hemma. sova, äta, duscha, tagga, fixa mig
19.10 - tåg mot sthlm
20.00 - inflyttningsfest
sova hos jocke
söndag
ca 8.00 - bli väckt, leka med ossian och gosa med bianca på förmiddagen
14.10 - tåg mot uppsala
15.00 - träffa josefine, hälsa på farmor
ca 19.00 - äta godis, vara bakis, kolla på film, somna tidigt (dvs ta igen två nätters sömn)



kan förövrigt tala om att gårdagskvällen blev kanon. hade nästan (nästan) glömt hur äckligt roligt jag tycker det är att dansa. att bara freaka ur och låtsas att ingen i hela världen kan se mig. ännu roligare när man står fem tjejer och freakar loss samtidigt till en ganska dålig nostalgilåt. och ännu roligare ändå när två sådana där tjejer som rör sig ytterst lite (ser ut som att de har en pinne uppstucken i rumpan) och tror att de är assexiga kollar snett, och när jag och melle shakar våra ass så nära att de till slut går därifrån. underbart, helt jävla underbart.


jaja, tveka inte att höra av er under mina tåg- och busstimmar hehe
puss gullisar

ps. aaaaahh alla fina vänner och alla fina kommentarer. älskar er!



don't let them say you ain't beautiful

det finns en kvinna som jag hatat. hata är ett starkt ord men i flera år har jag hatat dig. jag har hatat nästan allt som kommit ut ur din mun. alla ord om mig, och framför allt alla ord om min mamma. jag ryggar tillbaka när jag tänker på hur dåligt du fått mig att må vissa gånger. jag var bara ett barn.

du skulle börja grina om du visste vad folk sa om dig bakom din rygg. den sitter djupast i ryggmärgen, den har jag tänkt på under många timmar när jag gömt mig under täcket och den kommer som ett hårt knytnävsslag rakt i magen ibland. hur tänkte du när du sa så till mig? hur gammal var jag? jag kommer inte ihåg, man blandar så lätt ihop efter några år. man har ett minne här och ett minne där, utan att egentligen kunna placera ut dem på en tidslinje. jag är inte en sån som kommer ihåg namn, dagar eller vad jag hade på mig. jag kommer ihåg ansikten, lukter, vad jag kände. kan du tänka dig hur det kändes att få höra något sånt, att jag skulle börja grina om jag visste vad folk sa om mig? eller du kanske vet hur det känns, du kanske själv har vuxit upp med sådana ord? är det anledningen till att du är den du är?

en del saker har satt sina spår i min kropp. som att jag nästan alltid håller en hand framför ansiktet när jag skrattar. jag känner mig som fulast när jag är som gladast och jag måste hålla för, skydda era ögon från att se hur jag ser ut. det är ingenting jag tänker på längre, det har blivit en reflex. ibland skäms jag över den, men den sitter kvar.

jag skyller absolut inte min dåliga relation med min pappa på dig. ni var två vuxna i allt kaos och det var han som aldrig ställde upp, han som aldrig fanns vid min sida, som aldrig lyssnade klart på min synvinkel - för den spelade egentligen aldrig någon roll i slutändan. vad det än gällde hade han redan bestämt vems felet var, vem man skulle skylla på. när ni började smyga runt och flytta in hos oss och jag talade om för pappa att jag inte ville det, då talade han om att det skulle vara mitt fel om han aldrig kunde hitta någon ny att leva med efter mamma. tro mig, man vill inte ha skulden till att en människa är ensam. jag var nio år när min pappa sa så till mig, jag hade inte ens fyllt tvåsiffrigt. och om jag visste det jag vet idag, då hade jag inte brytt mig ett skvatt om ifall han skulle få leva ensam i resten av sitt liv. om jag visste det jag vet idag, då hade jag vetat om att han förtjänar att aldrig mer få känna tvåsamhet.

du har matat in så mycket skit i min alldeles för unga hjärna, tryckt ner det i halsen på mig. jag hoppas att du är en av den här bloggens regelbundna anonyma läsare, så att du läser det här och ser hur du inte kan trycka ner ett enda ord i min hals längre. för jag kräks, jag kräks upp allt som du någonsin har sagt till mig.
och jag tror att du är osäker, att du är rädd för att jag är säkrare i mig själv idag än du någonsin varit. att du aldrig kan få mig att må så dåligt som du måste göra på insidan, under den där krackelerande fasaden du byggt upp under så många år.

jag gick igenom alla mina tonår med att känna mig ful och äcklig. jag var så oproportionerlig sa du, stora tänder, för lång rygg, spindelben. att jag inte hade några former. idag skulle min kropp kunna vara en modells ifall jag ville men när jag kollar mig i spegeln ibland känner jag mig så ful att jag inte vill visa mig för folk. det är lättare att tyst ta emot och tro på en förolämpning än en komplimang, därför har det aldrig riktigt spelat någon roll hur många som sagt bra saker om mig. dina nedvärderande ord har alltid vägt tyngre. men dina ord var inte alltid sanna, jag vet det idag. idag.

idag står jag här med min alldeles för långa och oproportionerliga rygg som profilbild på facebook och jag önskar att hela världen kan se den, att hela världen kan se att den duger helvetes bra och att den kickar ass precis som den är!


det finns en kvinna som jag tycker synd om, som måste ha så dåligt självförtroende att hon måste misshandla ett barn verbalt för att kunna leva. jag tycker synd om dig!


baby, bump that track

jag har tagit bort min playahead idag. och min bilddagbok. och försökt komma in på min lunarstorm men kommer inte ihåg lösenordet, kan inte heller klicka "glömt lösenord" för kommer inte ihåg lösenordet till den gamla mailen heller (and as it turnes out, kommer inte ens ihåg själva mailadressen). kanske redan har tagit bort lunarkontot för länge sen? eller så försvinner det när man inte varit inne på en sisådär tio år..

annars då, tetris kommer hit om ett par minuter. man kanske borde klä på sig? äh onödigt.. tetris har sett mig när jag ser ut som döden förr :)

senare idag.. närmare bestämt ikväll ska jag göra ett kort appearance på vip med saknismarre.
so long dudes.

mina ljus går inte till cancern, utan som en tanke till alla dem som förlorat någon till den


smoke n fly

hejhej hallååååå

har ingenting vettigt att berätta.
petra har varit här idag, precis som igår, och precis som hon ska komma hit imorgon. imorgon ska filmjäveln bli klar så vi kan skicka den till andra sidan jorden lagom till julklappsöppningen.
städat mitt badrum har jag gjort också. i helgen ska mamma måla om golvet medans jag spenderar tid i sveriges två största städer, underbart. längtar helvetes mycket till helgen, då blir det äventyr ska ni veta!

om ungefär två min blir det en helgul fruktsallad (annanas, banan, äpple och apelsin) och lite kik på desperata hemmafruar.

för övrigt så är det nog dags att börja köpa julisar snart, känner att det är dags innan pengarna på kontot har runnit iväg.

dagen människa - BOB MARLEY, där har ni en jag gärna velat softa lite med innan han flöt vidare ut i rymden haha


splittrat inlägg, hej då!



RSS 2.0