mina finaste hjärtan!

idag blev jag upplockad i skolan och så begav vi oss raka vägen till sundbyberg för att fira biancas 3årsdag! nästa vecka firar vi ossian som fyller 7. jag kunde inte vara lyckligare över att få mysa så mycket med mina favoritungar! love ♥

your heart will tell you the right thing

sorgen som uppstår när christoffer måste tagga ner på träningen för man har sönder sitt armband på hans ryggtavla :( ska möta upp marre om ungefär en timme så jag kan lämna in det på lagning. känner mig helt naken, har alltid på mig det armbandet, mitt favoritsmycke i hela världen!
imorse medan jag låg och drog mig i sängen och sörjde mitt armband stack christoffer iväg till affären och köpte massa goda saker. när han kom hem gjorde vi iordning en superfrulle. så mumsig! färsk baguette, bacon, scrambled eggs, blodgrapefrukt och te.

sexy and i know it

god morgon! lördag idag och vi har varit vakna i ca en timme. vi har ätit frukost och nu väntar vi på att maten ska smälta lite så ska vi strax åka till gymmet. så skönt, med risk för att låta som en old fart nu så älskar jag att vakna tidigt när jag är ledig och känna mig pigg och reda att utnyttja dagen till fullo. så najs ba! när vi kommer hem från friskis ska jag plugga ett par timmar. vid 18 ikväll ska vi på middag och sen får vi se vad som händer. har inget planerat men är sugen på att hitta på något.
 

effektivisera mera

jag kan knappt förstå att jag orkade springa 5 km idag, den här bilden tog jag under nedvarvningen (för nej jag sprang tyvärr inte 5 km på 48 sekunder, schysst rekord) i ren förvåning! det var tungt idag också, det ska jag inte sticka under stol med, men ibland är det helt enkelt bara så roligt att springa.
 
idag har vi förövrigt fått en del gjort här hemma. när christoffer åkte till skolan tog jag först lite sovmorgon, gick upp vid 9 och käkade och sen pluggade jag nonstop till kl 14 då christoffer kom hem och vi åkte till friskis. vi kom hem vid 16 igen och sen dess har vi städat, lagat en byrå, tvättat, kastat ut lite skit, käkat middag och fixat massa matlådor.
 
lägger upp två bilder som jag bara blir glad i magen av! ♥ ♥

fredagsmys

hej på er! så var helgen på ingång igen och veckorna går så jävla fort nu så man hinner knappt med. jag och christoffer ska fredagsmysa med att testa soulfood steakhose. jag hoppas det är gott, är sugen på nått köttigt!
 
imorgon ska jag träna och plugga och på kvällen ska jag mysa med mina finaste tjejer!
sen är det söndag och snart är väl nästa vecka slut också haha
 

3 år utan morfar

 

wop

halloj. idag har varit en riktig fixardag. har ordnat med kläder inför helgen, presenter till diverse födelsedagsbarn och så har jag hunnit plugga ikapp det jag inte orkade under förkylningen.
igår skaffade jag twitter.. kan inte säga att jag är jätteimponerad men man får väl ge det en chans.
 
nä nu ska jag käka lite chips till middag och sen dra iväg och träna med fredrika! you heard me!

dedicated to those who fell and to those who carry on

insåg imorse att jag har cirka 200 bilder från new york på min telefon. skäms lite när jag tänker på hur jag hetsade att jonas skulle lägga upp sina bilder från systemkameran när vi kom hem därifrån. haha aja, bättre sent än aldrig i guess, ligger strax ett nytt album på min facebook!
 
rubriken kommer från en vägg på en skyskrapa bredvid ground zero

fall has come around

ååååhh! jag är alltid sjukt nyfiken och för en minut sen fick jag ett sms där det stod "du har ett nytt röstmeddelande, ring 222" utan att jag hade nått missat samtal (vilket är skumt). jag som älskar röstmeddelanden (och tycker alla alltid borde spela in såna när man inte får nått svar) tänkte såklart att dagens höjdpunkt var här. men nu har jag ett problem. jag kan inte höra vem det är som har ringt.. jag  h ö r  i n t e  vem det är som har spelat in meddelandet. nu är jag ju jättenyfiken! inte för att ni är så många som fortfarande läser här, men om det var nån av er så let me know haha
 
idag var planen två träningspass, ett gym på morgonen med christoffer på sen på kvällen med hannah. har fått ställa in båda pga att förkylningen som jag trodde skulle ha gått över by now istället är värre. blev helt utmattad bara av att vakna imorse och att göra iordning lite te var fan nästan oöverkomligt. skönt att jag inte har nån föreläsning idag för det hade fan inte varit kul. istället ska jag samla alla krafter jag har och ta mig iväg till affären för att köpa fler citroner och kanske lite annan c-vitaminrik frukt. maria har även ordinerat att jag måste dricka mycket vatten!
 
ska försöka ta mig i kragen nu. måste klä på mig för om nån timme ska jag hjälpa pappa att köra hans bil till verkstaden och sen måste jag läsa lite kurslitteratur också.
vi hörs!
 
mina bästa i hela vida världen!

swag

hej på er.
ligger i sängen och tar en paus, blev helt utmattad av duschen jag tog nyss. jag är förkyld och allt jag gjort idag har gjort mig helt matt. men jag kämpar på ändå. började i förmiddags med att promenera till affären och köpa mig en påse citroner (min obligatoriska, always-working, förkylningskur). sen har vi grillat korv och höststädat i pappas trädgård och ikväll bjuds det på två middagar, först fläskfilé och sen höstgryta.
 
i fredagskväll firade vi olivia som har fyllt 20 år. vi började med middag hemma hos pappa och sen drog vi ner till stationen på lite drinks. fattar fortfarande inte varför alla är så hypade på det stället, finns ju så mycket najsigare places. jaaaja igår blev en riktig chilldag, jag och christoffer låg och kollade film och mös hela dagen, enda gången jag gick ut var för att köpa pizza haha
 
i veckan som kommer ska jag som vanligt plugga på och träna tisdag, torsdag, lördag, min nya standard (förutom den här helgen då oops) men jag ska make it up genom att träna två pass både tisdagen och torsdagen. i helgen kommer det gå i ett. går tidigare från skolan på fredag för att gå på begravning, efter den ska vi åka hem till min storebror, bada i hans nya pool och äta middag och på lördag blir det födelsedagsfirande igen.
 
det går undan nu!
 

b-day dinner

nu ska vi iväg på födelsedagsmiddag! undra vad vi blir bjudna på för god mat :)

RSS 2.0