bake



idag mår man verkligen som man förtjänar.. kroppen känns helt ur funktion. ska strax gå och köpa en chipspåse och möta jojjo för en promenad i solen. trots det fina vädret är nog chipsen mitt enda hopp idag!






To my boo

Hej på er! Sitter i sängen nu och bara pillar med telefonen, är helt såld på instagram men tycker mina vänner uppdaterar alldeles för lite (pik)! Idag efter skolan stannade jag och plockade upp lite kurslitteratur som kommit med posten idag. Känns bra att ha dem hemma så man kan kika lite och bläddra i dem. Mina alldeles egna, FÖRSTA kursböcker! (matte c-boken i gymnasiet gills inte) det blev tre böcker i redovisning och bokföring och två böcker om skatterätt. Fick köpa Fredriks gamla civilrättsböcker i helgen också och så skänkte Sanna sin lagbok från 09 till mig. Vilka vänner man har alltså, ramlar nästan av stolen när jag tänker på vilken tur jag har!
Jävlar i mig vad jag är taggad också! Känns verkligen så TOPPEN med skolan och jag är så stolt över mig själv att jag tog mig ända fram i antagningen! Fattar ni att över hundra personer var på intervju och jag snodde åt mig en plats av 30!! Rätt sick, men hade man bestämt sig så hade man liksom, det var bara att vässa armbågarna och kötta fram!
Saknar min Christoffer och alla fina vänner i Göteborg! Och hell, jag saknar själva staden med, fina Göteborg


Kush

Jag bara älskar att ligga och dra mig på morgonen.. När man inte har bråttom att gå upp och man bara kan njuta av att solen sippar in genom gardinen och man är alldeles varm och nyvaken under täcket. Just nyvaken måste ju vara den skönaste känslan!


Getting pumped up!

Hej på er söta ni. Ligger i soffan och har precis smällt i mig både popcorn och frukt. Idag har jag haft skola och på vägen hem stannade jag till på systemet för att ladda upp inför helgen och valborg. Jag är riktigt taggad faktiskt, kommer ha det så roligt med mina tjejer och med jojjo! Imorgon väntar skola igen, sen ska jag försöka hinna förbi Maddes jobb och ta en fika innan jag ska träffa Petra för lite chill på nån nation på kvällen. Ledig onsdag och då ska jag träffa marre :) sen skola torsdag igen och så är jag lite sugen på en stocken-vända. Har bara en hemtenta på fredagen så behöver inte åka till skolan. På fredagkväll firar vi Mathildas 22årsdag med att bli ordentligt wasted och så blir det chill hela lördagen. På söndag ska jag ta jojjo under armen och se norlie&kkv på vdala och tagga till ordentligt inför valle12 hahaha puss på er!


Instagram - maalin1

Godmorgon alla söta turturduvor där ute :) jag ligger i sängen och bara njuter av att det är helg, har fan inte uppskattat helgerna på flera år nu. Första veckan i skolan är förbi, känns jävligt bra och tror utbildningen kommer bli helt fab och passa mig perfekt! Längtar tills jag kommer in i det ordentligt :)
Igårkväll möttes vi alla tjejer upp hemma hos Moa för middag och PRAT, vi firade att vi alla 6 äntligen befann oss i Uppsala igen. Det var ett tag sen nu.. Idag ska jag hänga med Johanna, har ingen aning vad vi ska göra men jag hoppas att det ingår fika hehe ikväll sen ska jag träffa Wallström. Hon är hemma och hälsar på från linköping över helgen så man får passa på :)
Vi hörs!


Discobilen

Häromdagen hakade jag på Jossan när hon skulle åka och hämta Wilma och Tilde efter dagis/skola.


ren och skär lycka

ni kan inte förstå känslan jag har i maggropen just nu av bara tanken på vad som kommer hända om 13,5 timmar! den 14e januari vinkade jag av marre när hon skulle åka till arlanda, nu efter tre månader och fem dagars häng runt om i sydöstra asien kommer hon äntligen hem till mig igen!



Make me, break me

Inte trodde jag den här dagen skulle komma såhär fort.. Imorgon börjar jag skolan igen efter att ha jobbat häcken av mig i tre år. Känns ändå bra. Kul med lite miljöombyte och sådär. Och att kunna hänga med min bro igen. Känns konstigt att jag kommer vara ifrån Christoffer så länge som det är planerat.. Försöker tänka att det är nyttigt att få sakna varandra och att man blir starkare av det men ..fuck it, det känns inte alls bra i magen! Vill bara ha honom nära mest hela tiden.
Jaja jag borde väl försöka sova lite nu så man är pigg och glad när man vaknar imorgonbitti. Jag har redan packat skolväskan haha puss och sov gott!


Winterland


Jag längtar hem!


Unwind

Hohoho, sitter på jobbet och ska påbörja stängningen om en liten stund. Under eftermiddagen har jag fått börja säga hejdå till de som bara jobbar helger.. Buhuu. Känns konstigt att bara ha två dagar kvar.
Anyhow, har en hel lista med grejer som ska fixas under tisdag+onsdag. Massor, men jag gillar ju när det är mycket att göra så det blir nog bra. Det är så mycket i min skalle nu att jag inte får ur mig nått vettigt alls. Vi hörs senare istället! Kram


rolling in the deep


zzZzzz
idag blev det jobb, skulle börjat sju men det gick helt enkelt bara inte. istället släpade jag min trötta röv ur sängen kl 7 och var på jobbet prick 8. skönt när man kan flexa lite granna sådär. imorrn däremot, och lördag+söndag då ska jag jobba häcken av mig, 11timmarspass står på schemat så när jag på måndag slutar kl 16 och sen har två lediga dagar kommer jag spurta ut på personalparkeringen som en kossa på grönbete.
och ja ni, efter de där två lediga dagarna har jag min sista dag på ikea kållered.. buhuu! för sen dagen efter det flyttar jag tillbaka till uppsala. sjukt! de där två lediga dagarna kommer rusa förbi kan jag meddela; det ska packas, pussas och så får jag se till att träffa några goingar jag lärt känna under de här två åren!

herregud, varenda inlägg här på slutet har bara handlat om den stundande flytten. jag får skärpa mig.. dock händer inte så mycket annat kul just nu.
ha det bra så länge!

see me shining


hej på er snyggisar. ligger här i soffan och funderar på om man ska beställa all kurslitteratur eller om jag ska köra på som jag alltid gjort och skjuta upp det till sista dagen. tror jag gör så, är ju trots allt rätt drygt att behöva resa sig från soffan..
det börjar närma sig flytten nu, nästa fredag bär det av. separationsångesten ökar för varje dag som går. man börjar inse att man inte kommer träffa jobbarkompisarna typ ever again vilket känns så tråkigt så jag blir lite ledsen. och sandra, fina sandra! och alex. och mercy! och att lisa och sofia precis flyttat hit ska vi inte ens tala om. och att det är göteborgs finaste årstid nu. på facebook hör man bara om att det snöar i stockholm och uppsala och visst att det är några grader kallare här än förra veckan men det är ändå blå himmel och solsken. fy.

RSS 2.0