time will tell

hej sötnosar. idag är jag på riktigt bra humör, har myst ute i trädgården i solskenet med christoffer hela dagen. tvätta håller vi på med nu också så allt är rent till semestern som börjar med ett tidigt flyg till sthlm på torsdag. fyra dagar i pappas båt i sandhamn känns så jävla rätt just nu så det finns inte. att det sedan följs av 1½ vecka hemma i uppsala känns fan i mig inte fy skam det heller.

midsommar blev förövrigt riktigt bra. supergod mat och härligt häng och sen tyvärr lite för mycket av det goda för chrillecooling. så när de andra drog vidare till ett uteställe vid kungsportsplatsen åkte jag och christoffer hem. alex och mark som var hemma dog av garv när christoffer spottade på golvet och gömde sig under sängen. det jag tyckte var bäst med det hela var hur bakis han var dagen efter haha


jaja ska hänga lite tvätt på balkongen nu och sen gå och handla lite, ikväll ska vi käka kräftstjärtssallad till middag :)
puss, i see you next week.

in a storm

hej hej hallå, hur har ni det? vad har ni för midsommarväder på östkusten? här är det grått och har regnat på förmiddagen. jag hoppas innerligt att det spricker upp lagom tills vi ska röra oss mot en midsommarmiddag hos viktor och sandra. jag vill ju inte blöta ner min nyinköpta långklänning (can you believe it? långklänning, jag?) som ska invigas ikväll. eftersom två av ikeas sex stängda dagar per år infaller idag och imorgon resulterar det i att jag är ledig, sköönt. nu ska jag nog hoppa in i duschen och kanske börja fundera på en frisyr, det får bli något lätt, och något uppsatt så man ser min dösnygga öppna rygg!
glad midsommar, kram

time runs

här i bloggen går det inte undan alltså, var väl en vecka sen ni fick något att smaska i er. dagarna går fort här, känns som att man mest jobbar. igår bilade jonas och hans två tjejpolare hit så när jag kom hem från jobbet var de redan i full gång med att blåsa luftmadrasser haha jonas insåg ganska snabbt att han hade glömt proppen till sin.. nu är de nere på stan och jag ska strax sticka iväg till jobbet igen, jobbar kort pass idag så det är bra i alla fall. ikväll ska ungdomarna gå ut och jag hoppas väl mest att de kommer hitta hem haha imorgon och söndag är jag i alla fall ledig så imorgon blir det förkrök och utgång!
later

east coast weekend

hallå där. vad konstigt, såg precis att ett mobilinlägg som jag skickade iväg till bloggen i måndags inte verkar ha kommt fram, segt. hur som helst.. de senaste dagarna har varit kanon. i måndags hade vi grillfest vid en sjö med hela min avdelning på jobbet. var verkligen supermysigt och jag hann till och med handla lite mellan jobbpasset och grillningen, blev en urgullig blommig stekpanna från ikeas sommarkollektion, en växt och lite annat smått och gott. i tisdags åkte jag och christoffer ut till frölunda torg och kikade efter en skjorta till bröllopet, i onsdags åkte vi ut till mediamarkt och lämnade in min dator för tredje gången och där ute passade jag på att hitta ännu en jättefin byxdress och ett par jeansshorts, som jag har letat. igår åkte vi ner på stan för att christoffer skulle klippa sig, sen blev det faktiskt en spontanbio, hangover 2 haha jag dör. exakt samma film som ettan men lite grövre och i thailand haha
idag vaknade jag vid tio och gick upp och åt frukost framför ett avsnitt 90210 och sen gick jag ut på en promenix, en och en halv timme blev det och när jag kom hem nu ganska nyligen så låg christoffer fortfarande och sov. nu ska jag ta en dusch och sen börja packa inför vår uppsalahelg. kl 19 går planet och kl 20 står josefine på arlanda redo att hämta upp oss, härligt!
vi hörs va, puss

tröttsamt

ibland blir jag så less på att bo här. inte less på att bo i göteborg i sig utan less på att alla mina vänner och min familj inte bor här. idag skulle jag gå ut efter jobbet, såg riktigt fram emot det och tyckte till och med att det inte skulle kännas så drygt att vara seg imorgon på jobbet. men så har josefine glömt bort och bokat en resa hem till växjö idag, david är i jönköping, alex är hos matilda och christoffer har dragit hem till en polare. så nu sitter jag här. hemma. ensam. dödsuttråkad och deppig. tanken slog mig till och med att boka en sista minuten hem till mamma och stanna där. nu kanske ni tänker att jag borde ringa nån annan som jag kan hänga med.. vill inte ringa nån på jobbet, de från skolan har man ju inte direkt lärt känna med en föreläsning i veckan, och då har vi en person kvar som jag känner men hon kan inte ikväll.
o c h  j a g  ä r  t r ö t t  p å  a t t  h ä n g a  m e d  c h r i s t o f f e r s  k o m p i s a r !
jag saknar mina egna!
nu ska jag traska iväg till gymmet och pumpa bort den här känslan av att inte kunna påverka min egen kväll. halv 10 på en lördagkväll, jag kommer ju vara ensam där..

did you know?

att jag vill - bli frisk
att jag har - blivit ganska nöjd med mig själv
att min senaste kyss - gjorde mig lika knäsvag som för 17 månader sen
att jag lyssnar mycket på - wassup med wiz khalifa
att jag funderar på - framtiden
att jag pratar – oftast för mycket
att jag inte gillar – avundsjuka
att min första riktiga kyss – var ganska rolig
att jag avskyr när folk snackar - om saker de inte vet något om
att kärlek är – outhärdligt och livsviktigt
att jag gillar – att minnas
att jag alltid kommer att – prioritera min familj
att jag är förälskad i – förälskad känns så nördigt, men jag är förjävla kär i christoffer
att sist jag grät var – på christoffers födelsedag när han var ledsen och det enda han ville göra var att åka till sin mammas grav
att när jag vaknar på morgonen – hoppas jag på solsken
att idag har jag – varit hos christoffers moster
att jag just nu tänker på - popcorn
att i kväll ska jag – titta på sista avsnittet av boardwalk empire i sängen med min man
att i morgon kommer jag – jobba 10.30-20.30
att jag verkligen vill - ha massa bebisar snart

birthday kid

igår började vi dagen med att ligga kvar i sängen väldigt länge efter frukost. vi avslutade sänghänget med lite paketutdelning, av mig fick han en wokpanna (man skulle kunna tro att jag är tillsammans med en 40+are som önskar sig sånt) och en mp3, han blev superglad för båda så det var kul. vid halv 12 tog vi oss i alla fall upp och började baka chokladtårtbotten och medans den stod och göttade sig i ugnen så började vi grilla hemmagjorda hamburgare, supergott. sen fortsatte vi med tårtan, det blev ett lager krossad maräng, ett lager mosade hallon och sen chokladmousse uppepå. och om man får säga det själv så såg den fan riktigt professionell ut och senare visade det sig att den var riktigt god också. efter tårtbaket började vi duscha och göra oss iordning och sen tog vi en promenix till en grekisk restaurang som ligger här i närheten. jag och christoffer har blivit helt beroende av grekisk mat, fan vad gott det är. jag började med att introducera honom för appletinis som han gillade men talade om att han aldrig tänkte köpa när han var ute med grabbarna haha sen promenixade vi hemåt igen men jag var tvungen att uppehålla honom lite längre så sa att vi var tvugna att gå till affären och köpa lite chips och cola som vi kunde mumsa på senare. vid 8 kom vi hem igen och då hade vi ordnat så att christoffers kompisar redan var här och överraskade. superlyckat och han hade inte fattat någonting om vår överraskningsfest :)
idag ska vi bara ta det lugnt, om jag orkar ska jag åka och lämna in min nerbajsade dator. imorgon ska vi hem till christoffers moster för att fira honom lite mer. och fre lör sön mån ska jag jobba. utgång lördag också, christoffer blev så avis på mig som blev firad 3 gånger i vintras så han vill också fira sig själv lika många gånger haha

puss på er, hoppas er tisdag var lika händelserik som vår!

RSS 2.0