drop it like it's hot

2.44 pm. mailen funkar fortfarande inte och blogg.se verkar fortfarande varken vilja bilder eller mellanrader. gillar inte den har datorn men det far val funka anda haha. igar cruisade vi runt sa langt vast man kan komma har i varlden, namligan runt santa monica och venice beach. stort mycket folk och stort lyxiga hus. vi var aven forbi och spanade inne pa ucla's campus, ocksa grymt stort. blev (som alltid) ett par nya plagg, namligen en keps och en bob marleytisha (som jag totalt alskar). blev lite kvallsdopp i poolen med dykovningar (haha) och sen middag hemma, flaskfile och risgryta typ -underbart gott. idag ar det sa varmt sa man kan knappt rora sig. jag och petra kor chillirillipoolis (jag kommer bli sa ledsen nar jag kommer hem och inser att jag inte har en pool tillganglig nar som helst), petra laser och jag leker och plaskar i vattnet haha :) nar man har gatt upp ur vattnet sa torkar man pa ett par min (bikini och allt blir snustorrt) och nar man ar helt torr sa finns det inte en chans att man klarar sig, da blir det sa varmt sa man maste hoppa i poolen igen. men jag klagar inte, inte en chans. imorgon har vi varit har i exakt tva veckor och har da strax over tva veckor kvar tills vi aker hem. hoppas ni saknar mig haha see youuuu. ps josefine, jo jag skickade mail och ifall jag inte dromde sa har du svarat ocksa (fast jag har inte kunnat lasa svaret). waddup.

walk a mile in someone elses shoes

12.10 am i la (mitt pa dagen alltsa) det ar sa varmt, man dor nastan. shoppingen igar var helt okej, tror affarerna tjanar pa varmen for man vill stanna kvar inne i affaren ifall den har ac haha kopte iaf ett par skor. till bio blev det taking woodstock, oh my haha kokofilm, seg i borjan men sen blev den rolig. alskar nar foraldrarna kakar haschbrownies. och maste saga, ni vet att jag har berattat att allt ar sa billigt.. well not everything. kopte en stor popcorn och en flaska vatten pa bion, kostade $12, alltsa ca 100 kronor.. sjukt dyrt. i alla fall, nar vi kom hem vid 5pm (em) sa chillade vi ett tag. sen akte vi ivag och kakade kinamat, aaaaaasgott. heeeeelt obeskrivligt gott. ah! gott.. nar vi kom hem sen satte vi pa en film och sen sov vi. nu ska vi strax ut och cruisa lite runt west side. crazy. igar akte vi forbi nichole richies och joel maddens hus, samt benji maddens och bandet the games hus, och en till kand som jag inte visste vem det var haha de bor iaf i samma kvarter som vi gor, ratt kul. yeah yeah, nu ska jag ga och satta pa mig nagra mindre varma klader. puss och kram.

aha aha i like it

hahahah josefine, klart jag vet vem du menar. skickade ett mail till dig igar fran justin's. miss youuuuu waddap 10.10 am (morgonen) har i la. om 20 minuter ska vi sticka ivag till nagot shopping mall thing och poke around som karen brukar saga, blir lunch pa nagon restaurang (som vanligt muuumms) och sen bio. ikvall ska vi kaka kina mat och i can't wait. sa gott! raderna verkar fortfarande inte vilja riktigt.. vet inte vad som hant med den har skrothogen. anyways, vi hors sen. puss.

sweet kind of living

4.55 pm (kvallen) i la och 1.55 pa natten i sverige. det ar ca 43 grader har och har varit det hela dagen, kind of to hot for att gora annat an att slappa vid poolen. sa det ar vad vi har gjort idag, tillsammans med en grabb som heter daniel som bor ett par hus bort. nu har vi kakat ett litet snack (vi at samma som vi brukar ata till frukost, dvs en skal med yoghurt med jordgubbar och hallon, en rostad macka med ost och en bulle hehe imorse att jag yoghurt med frukt, en bulle och glass till frukost, i like it here) och jag har tagit en dusch, vi laddar om lite infor en bbq at justin's tonight. hur ar laget hemma? jag har hort att hosten har borjat komma ordentligt..? jag och tetris lar ju fa en chock nar vi kommer hem fran temperaturer over det normala till att borja anvanda tjocktrojor och jackor.. skumt. aja, ater dudes. ps. far testa bilderna igen.. synd att de inte funkade. ps2. ser att det inte gar att gora "mellanrader" eller nagot just nu, inte den basta av datorer har haha hors senare. puss

shine like you mean it

bild 1, pa flygplatsen i atlanta, i vantan pa att fa boarda nasta plan.
bild 2, fotoautomat pa san diego zoo.
bild 3, forsoker fa lite farg pa stranden i del mar.
bild 4, michael jackssons star on hollywood walk of fame.

hollywood walk of fame

klockan ar 7.10 pm (kvallen) i la.
karen ar pa cocktailparty och jim ar pa uclamiddag. jag och tetris har huset for oss sjalva och vi har precis oppnat ett flaska kallt vitt vin. sa underbart efter en heldag i hollywood (+west, hights), beverly hills och bel air. sa skont att bara slappa en stund innan vi ska duscha av oss dagens aktiviteter och aka hem till justin.
jag saknar er dar hemma, tanker pa er innan jag ska sova pa kvallen. ifall jag var kristen kanske jag till och med skulle be for er ;) pppppuuuuusssss!

even when you don't know, i am by your side

7.30 pm (kvallen) i la och 4.30 pa natten hemma i sverige
maaaaaaaaaaaama, har spenderat $153 (ca 1200kr) i EN affar idag. jag har nog en sjukdom. men klirr i garderoben ska ni veta, i love it. min blogg borde inte heta dontshednotears utan shopaholic.blogg.se haha
aja, vad har ni for er da, ligger och sover antar jag.. har i la har vi precis kakat middag. nu ska vi kaka glass och dricka vin och bara softa, kanske ta ett kvallsdopp eller sa, vi far se.
maste ocksa tala om hur oppna de ar har. karens syrra ska komma hit pa middag imorgon med sin lesbiska partner, idag kom det hit en anonym alkis drugs something something kille som har kakat med oss och som jag tror ska bo har ett tag. och karen berattade igar om hur de har alla mojliga nationaliteter i slakten, ena brosan ar gift med en mexikan och den andra med en jude och jim ar italienare och sen saklart lilla jag fran lilla sverige, sjukt. och valdigt mysigt.
nu ska vi sticka och plocka pa oss lite glass och kakor. (de ater sjuuuuuuuukt mycket kakor har, det ar kakor i hoger och vanstervarv som sannihun skulle sagt.)
PUSS
imorse
justin - so do you guys like to party? you wanna do it while you are here in la?
jag och petra - yeh!
justin - yeah i kind of got that impression.. don't worry, i'll get you guys in trouble.
mamma, kolla facebook. (har fatt tag pa josefine sa dont bother)
josefinis, saknar dig ocksa cuzie waaaaddaaaap :*

El Pueblo de Nostra Señora la Reina de los Angeles

11.05 am i la, 8.05 pa kvallen i sverige
visste ni att det dar ar det riktiga namnet pa staden jag just nu befinner mig i? ganska coolt.
om ungefar en halvtimme ska vi aka ivag till ett stort kopcentrum. jag ska kika pa ny telefon och sa ska vi val bara allmant slosa vara hart slitna slantar hehe har kakat frukost med justin nu ocksa, karens son/dominiques lillebror, 26 ar ar han och supertrevlig. det ar han som ska ta med oss pa alla vilda "get in trouble" kind of things har han sagt, jag och tetris klagar inte.
ska bli uppat 100 grader farenheit(stavning?) har idag. vad ar det i celcius? vi ar lite nyfikna har borta.. sa nar vi kommer hem fran shoppingrundan blir det soft vid poolen igen. man kan knappt gora annat nar det ar sa har varmt och kvavt. helt underbart.
kisses!
ps. mamma, jag ska halsa det till karen haha och kan du smsa josefine (eller be jonas, han har numret) och saga att jag har fatt hennes sms men ej kan svara + att jag ej kan maila henne eftersom mailen fortfarande inte funkar. puss

it's a good day every day

la-tid: 6.15 pm (eftermiddagen), svensk tid: 3.15 (natten)
hej alla mina allra finaste! hur mar ni, pa riktigt.. HUR MAR NI? (kraver svar)
ar tillbaka i los angeles nu. kom vid 12 och har chillat vid poolen sen dess. nu har jag duschat och fixat mig lite och tankte forsoka mig pa att ladda in bilder..
de senaste dagarna har vi varit i deras beach house i del mar i norra san diego. sa himla fint dar (ar nara mexikanska gransen), vit kokhet sand mellan tarna och meterhoga svalkande vagor bara ett par meter fran fonstret. har varit dar med dominique och hennes tva supersota ungar ryan och brooke, sa charmiga sa man smalter. i fredags var jag och petra till en stor outlet mall och shoppade hela dagen, blev tva adidasjackor, tva par converse (ett par till mig och ett par till ossian, sa vi kommer spatsera runt i likadana dojjor i host haha), en parfym och en tisha med fett cool rygg. allt detta gick pa ca 1200 kronor,  b i l l i g t  som fan. i love it. i lordags akte jag och petra ivag till san diego zoo som tydligen ar varldskant och en ganska big deal. det var coolt faktiskt, riktigt kul. trodde aldrig att jag skulle fa se isbjornar i sodra kalifornien. igar blev det en heldag pa stranden mellan alla surfare, i love that too!
dominique och karen har gjort en lista till oss med allt vi maste hinna gora innan vi aker hem, jag har inte alla grejer i huvudet men ett par baseball games, ucla, hollywood  och beverly hills (akte igenom the oc idag for att lamna en present till en av d's kompisar som bor dar, det ligger mellan la och san diego.), universal pictures, nagot stort nojesfalt med hjart-attacks rollercosters, down town mm, tror det var uppat 15-20 saker pa den dar listan. detta gor att vi formodligen inte kommer sticka ivag till varken hawaii eller las vegas, kanske daremot san francisco.
ah ni ska bara veta hur haftigt det ar nar man aker pa the freeway och ser skyltar som santa monica, santa ana, santa fe. sjukt!
tyvarr ar jag inne pa en mac-dator nu och fattar inte hur jag gor for att ladda upp bilder, sa ni far halla ut en stund till.
som jag skrev pa facebook ocksa, jag blir superglad for alla sms men jag kan tyvarr inte svara. sa jag forsoker svara nasta gang jag ar i narheten av en dator. sa lange jag ar inne pa den har macen sa kan jag tyvarr inte lasa mail heller, sa det basta du kan gora ar facebook eller sms.
ska ga och hjalpa karen med middagen nu, tror hennes syskon kommer hit och kakar for att traffa "the girls" (mig och petra haha) ikvall eller imorgonkvall.
saknar er! xoxo

O H - M Y - G O D

japp, det var ungefar min reaktion. min reaktion pa ALLT. flygresan var lang men faktiskt helt okej. hem kommar dock bli bajs eftersom vi mellanlandar bade i atlanta och i paris. + att da kommer vi tappa ca 1,5 dygn. nu tjanade vi ett halvt dygn. vi kom fram runt nio igarkvall (da var klockan ungefar 6 pa morgonen hemma) sa jag var vaken i 25 timmar, ratt trott var man.
det basta med hela flygresan var nog nar vi flog over gronland. sa himla himla himla fint! ofattbart. sen att flyga over los angeles var inte fy skam det heller. sa javla stort sa ni forstar inte och sa mycket lampor som los, superfint!
dominique kom och hamtade oss pa flygplatsen och skjutsade oss (genom downtown, alltsa alla skyskrapor som det finns sa mycket bilder av pa internet, googla los angeles sa ser ni) till deras hus (eller borde jagsaga mansion?) i glendale (bredvid hollywood). allt ar sa stort har! huset ar superfint och lyxigt och lady mary (hund- och husvakten) ar en jattesot liten kvinna som har hjalpt oss med frukost och sant idag. hon ska snart laga en kycklingsallad till lunch till oss.
klockan ar 12 mitt pa dagen har nu (tror kl ar 9 pa kvallen hemma?) och vi ska ga ut till deras back yard och softa vid poolen en stund. vi ar sa bortskamda har, galet. har fatt mail av mamma ocksa som sager att nar jag kommer hem ska jag fa ha forden sjalv fram tills oktober for hon har kopt en ny bil och ska inte skrota forden foren i okt. alltsa lite bortskamd nar jag kommer hem ocksa haha
anyway, nu ska jag kolla facebook lite snabbt och sen joina petra by the pool or the bar or whatever she's doin back there.

saknar er, xoxo

sunny side up

ja hörrni, vad ska man säga. är så efter i tidsplanen (som om det fanns någon sådan haha) så det är helt stört. har precis insett att handbagaget är för stort så det får bli till att packa det imorgonbitti. själva resväskan är i alla fall nästan färdig. bara vätskor och lite sånt som ska ner där. har varit och handlat lite sånt där som de inte har där borta på andra sidan vattnet också, hushållsost, kaviar och saltlakrits. är fortfarande deppig över att smörknivar i trä var slut. ist blev det en kostabodaskål, ett set shotglas, en svensk bordsflagga och lite krimskrams till barnen.

är så obeskrivligt taggad så det finns inte en chans i världshistorien att jag kommer kunna sova inatt. men det är så det ska vara faktiskt, är däremot lite synd att moa och maria inte kan ligga här i sängen med mig och viska som vi brukar göra. men de steker på där nere bland grekerna ska ni veta, de steker lite för mig också till och med. och äter fett stora nektariner till lunch som vi gjorde förra året.



jag kommer sakna alla fina så mycket! men nu är det dags att signa ut.
vi hörs förmodligen någon gång under månaden som kommer, annars får ni hålla ut.

so long!


k a o s

har inget annat ord som beskriver allt just nu (kläderna, lägenheten, presenterna, humöret, resväskan och mest av allt mitt huvud). det är saker och tankar och glöm ej-lappar i högar runt mina fötter. har just nu en andningspaus där jag skrivit ut den uppdaterade flygbiljetten samt mailat dominique.
för att organisera upp lite tror jag att jag ska bädda sängen och lägga bort alla kläder som absolut inte ska följa med. därefter kan jag lägga upp sånt som faktiskt ska ner i väskorna på sängen och beta av alla kom-ihåg's.

later.


växla pengar
packa
skriva medical care permission letter
tömma, ladda och formatera om kameran
flytta över pengar från sparkontot till uttagskontot
bestämma vad som ska ner i resväska och vad som ska ner i handbagage
köpa presenter
välja ut vilka skor som ska med
uppdatera "first-aid"-kitet (huvudvärkstabletter, våtservetter, plåster, tamponger, aerus, kondomer, tuggummi, deo)
skriva upp adresser till vykort (de som vill ha får kommentera med adress)

ta med foton på släkten att visa

let's get it poppin' shorty

hemma efter en heldag hos mormor och morfar som avslutades med en visit hos pumba och timon. har betat av en massa hejdå's den här veckan och ikväll blir det nästa gäng. kräftskiva hos emil och jens i sunnersta där jag i princip måste dricka upp all alkohol jag har hemma så den inte står och blir gammal tills jag kommer hem. får i värsta fall ge bort det som blir över till mamma. inte okej.
packningen då, jo det går väl framåt. nej nu ljög jag, om den har gått åt något håll så är det faktiskt bakåt :/ började ju packa lite i förrgår för att se ifall något behövde tvättas, sen skulle jag ju hitta något att ha på mig senare samma kväll samt igårkväll så nu är hela resväskan en enda stor hög av i princip alla kläder jag äger. skönt. får ta rätt på det där imorgon efter jag varit på stan för att växla pengar och sådana där sista-minuten-grejer.
dags att börja fixa sig nu och tagga till lite, kanske knäcka en wildberrycider till och med.
men först
alltid en dusch
inte lukta usch
stå högt i kurs


pusskalas!





not today but nixt day

det var en himla mysig film det, eagle vs shark. Och det stämmer nästan nu, i övermorgon åker vi. Sitter hos mormor och morfar nu och surfar på mobilen. Jonas ligger bredvid mig och läser en homosexuell bok och mamma hjälper m&m med några räkningar i köket. Mamma satt i baksätet på vägen hit, det var en first ska ni veta. Hon satt där och gnällde över att hon kände sig som en förbrukad trasa haha. Nej ni, hörs later.

we'll shine together

TACK mina bästa tjejer!
(melle - du ville ha en riktig fylla och vad är mer fylla än en fallfylla? är glad för din skull.. haha)

har nyligen kommit hem efter en lite kaotisk kväll med massor av folk. drog på mig ett par mjukisar och käkade lite pizza och cola och ska strax fixa mig på nytt för att ta mig till sunnersta och la casa de erik.
imorgon är det kräftskiva hos emil på g och det ska bli riktigt roligt :)

jag kommer sakna alla mina fina vänner så mycket under den här månaden. så himla, himla  mycket. jag har nog de bästa människorna man kan ha i mitt liv just nu! massor av love på er ska ni veta.


nej hörrni, nu ringer madde för att snacka lite skit. vi får ta och höras imorgon.
PUSSEN




söndag - måndag - tisdag - i can't wait.



you turned out real good

tjena mittbena.
idag har jag städat asset av mig ska ni veta. toalett och allting.  vaknade, frullade, städade, lunchade, städade mer, tog rätt på tvätt. har städat så mycket att det till och med blev en ommöblering i mitt rum. blev klar för ca en halvtimme sen och då tog jag en skön dusch. av med allt damm som fastnat liksom.

har även fått reda på att jag ska befinna mig hos melina kvart över 9 ikväll. har ingen aning om vad som kommer hända under kvällen men tror det blir kanon.

ska sminka klart mig nu och sen spela lite sims tror jag (fastnade totalt för det hos melle tidigare i veckan och upptäckte att jonas har det installerat på sin dator, NICE). vid 7 blir det pizza och kebab här hemma och sen hoppas jag att mammsan vill skjutsa mig till ...salabacke? (nej jag vet fortfarande inte vad ditt område heter :( goddammit)

pussiluren och massa kärlek!



kissemissen pumba som de flesta av er inte fått se än. so here he is.

and buy me a star on the boulevard

jag har börjat packa!
och jag har börjat bli lite ledsen över att jag snart ska åka hem igen.
då är det dags att starta ett liv liksom.. tungt.
håller just nu på att fila lite på en header, snackar med johan2 och alexander och ska strax sätta på vänner och poppa popcorn.
nej infact, tror jag ska göra det nu faktiskt.

imorgon kommer hannah hem. har saknat den lille jäveln.

love!


fredag-lördag-söndag-måndag-tisdag

one, two, three, four, five will make you get down


and it just keeps going

Dagens frukost: hönökaka och äppeljuice
Dagens händelse: har städat bort massa papper från mitt bord
Dagens planer: träffa josefine och min faster, åka till farmor, träffa wallström ikväll -utgång?
Dagens vill ha: tisdag
Dagens saknad: hannah
Dagens tråkigaste: tjejgrej
Dagens önskan: att vi hittar billiga sistaminutenbiljetter till hawaii från la
Dagens måste: städa
Dagens dricka: ramlösa
Dagens mat: våfflor strax
Dagens sjuka: snorig
Dagens kärlek: mammas raggsockor
Dagens mående: lagom pepp
Dagens klädsel: ett av de nya cheapmondaybraxorna, kondomtishan från london, lång grå kofta och conversen
Dagens låt: asher roth - bad day
Dagens dusch: igårkväll
Dagens frisyr: utsläppt och plattat
Dagens smink: mascara och solpuder



haha frugan och jag, 2007?
kul med gamla bilder..

aswell i don't care about jail, 'cause all i do all day anyway is lift weights and masturbate.


then i try and get it straight 'cause the voice inside my head be keeping me awake at night,
forcing me to stay up and write, some dope material so that i might
turn this negative shit to positive 'cause something's got to give, fuck it i got to live.
fuck it i got to live.


jag går inte sönder när jag går med er

har precis käkat frulle och tagit mig en dusch. idag (ikväll?) ska jag träffa melle och lisa, imorgon wallström och om vädret tillåter ska jag bada med johan på torsdag.
men först, nu ska jag sticka iväg och hämta ut mitt körkort. ah!








det här är kärlek.



burn this fucker down

okej, what's new sen sist..

tors - timbuktu var grym. helt vild (förmodligen hög) och superkort. åkte hem till hagbror (a la axel) efteråt och chillade med en jävla massa grabbar.
fre - träffade matte, erik, moa och maria på stan. gick runt och kikade en sväg innan jag, matte och erik gick och käkade kinabuffe. grymt gott. satt där i flera timmar innan det var dags att runda av. åkte hem och vände innan det bar av hem till erik för grill tillsammans med matte. blev lite vänneravsnitt och god mat innan jag åkte vidare till emil. där var det chillkrök som stod på schemat.
lör - moa och maria lämnar svensk mark. jag är faktiskt bara hemma helt själv hela dagen och det är så otroligt skönt, att bara vara liksom. framåt eftermiddagen blev jag dock lite uttråkad så jag och melle bestämde oss för kvällsdopp. trodde vi ja, blåste och var kallt så vi satt mest och snackade på lyssnaängen innan vi åkte tillbaka till melle för att skriva krockpapper (no no, inte jag som krockat haha inte än). åkte därifrån vid 11 och då bar det av för att träffa victor.
sön - idag. har varit iväg till ämsjön (japp, fick veta idag att det stavades med ä) med mamma och badat och solat hela dagen. är lite rädisa nu men det lägger sig nog om ett par timmar.

kvällens planer är lite osammanhängande men förmodligen ska jag bara vara hemma och kolla på någon film. imorgon kommer madeleine hem och på tisdag ska jag hänga med melle, lisa och sanna. på onsdag ska jag träffa wallström och på fredag kommer hannah hem. fredag är förövrigt lite luddig (haha skrev lullig först, man kan ju alltid hoppas) men det blir någon form av "överrasknings"-hejdå-middag (?). på lördag blir det till att blanda groggar tills vi stupar med tjejerna och erik och någon gång under veckan ska jag och johan åka och bada samt så måste jag och petra träffas för att checka läget inför tisdag. för på tisdag mina kära vänner, det är då vi åker.

vill också passa på att uppmana folk att schemalägga mig under den här veckan. för jag kommer sakna er så mycket sen. sista chansen innan som tidigast 18 september.


peace 'n love


om jag tappar fästet och trillar ner ska jag klättra upp igen

idag har varit en bra dag rakt igenom. har liksom inte riktigt någon bra kommentar på det hela. har tagit körkort, följt med malin när hon piercade sig, fått mer pengar från jobbet förra helgen, köpt två par jeans, träffat stektjejerna och käkat god middag. full fart och fläng och lite vänner har jag lyckats springa in i också utan att det riktigt var meningen.
om en timme ungefär ska jag åka ner och se timbuktu och sen dra till hagbarth.

imorgon ska jag träffa moa, maria, mathilda och erik in the city. sista gången jag ser maria och moa på över 1½ månad :S det är inte okej någonstans. hemskt, det är vad det är! men gud så kul "vi" kommer ha det på naxos.


kärlek,
jag tänker på er.





det var en gammal en, halloween 2007 right?

tja skål

såg precis att jag fått tillbaka över tusenlappen från förra årets skatt. inte så jävla mycket att hänga i julgranen kanske men fan vad bra det satt.
happy lill-lördag gott folk!


mobilblogg, 3 aug -09

Åh så härligt. Och om bara strax över 2 veckor kan jag ligga så här på andra sidan jorden. Nämligen vid mexikanska gränsen, i del mar, san diego. Blir helt pillig i benen av bara tanken. xo, honeylove

tjejen med kollen represent yao




look at shit through each others eyes

nu har jag nyligen kommit hem efter 13 timmars jobb. är galet trött i både fötter och huvud och ska stoppa något i min kurrande mage innan jag kryper ner under täcket. imorgon har jag ingen tid att passa alls. utom möjligtvis lägenhetskik med matte, men det kan göras på måndag om jag inte orkar. enda bestämda planen för morgondagen är att träffa josefine, men alla som vet hur hon är inser nog att jag inte behöver stressa heehe.
kärlek.

RSS 2.0