ny vecka, nya möjligheter


blah-ha

är bara allmänt irriterad idag, har nog pms..

Lite helg

Har varit dålig med att ta roliga bilder i helgen, får skylla på att jag hade för mycket för mig eller nått.. Här kommer i alla fall det jag har!


weekend

är så jävla hungrig nu ska ni veta. ska se om jag kan smälla i mig något innan vi åker hemifrån. christoffer mot göteborg över helgen och jag mot sthlm med marre. vi kör en eftermiddag i stan följt av romantisk middag och sen inflyttningsfest hos jojjo! ska bli sjukt kul. sover hos jocke och åker hem imorgon!sen är det tro det eller ej bara att ladda om för födelsedagsfest imorgonkväll. jag som i vanliga fall spenderar mina helger till att zzZz ska återgå till mina 18-årsfasoner haha ska bli roligt men på söndag är det jag som är d ö d. får vila på förmiddagen för på eftermiddagen ska jag åka på 7årskalas!
 
 
åh kunglig helg!
 
ps. tentan idag gick nog okej, håller tummarna!
 

victory

har börjat morgonen med att äta frukost framför obamas victory speech och resten av dagen kommer bjuda på en jävla massa plugg. har tenta i avancerad redovisning på fredag så nu gäller det att utnyttja slutspurten till max. dagens avbrott blir nog att sticka och träna någon gång mitt på dagen.. kanske, vi får se.

feed me

för någon månad sen när christoffer flyttade hit gick man i tankarna att man skulle lägga ner lite effort på att få med honom ut när man själv hittade på saker. istället är det jag som allt som oftast chillar hemma ..själv. haha känns svinbra i alla fall, mig går det ju liksom ingen nöd på. förutom när det kommer till biten som handlar om att christoffer inte bara hänger med sina vänner, utan också äter med dem. jag kan tycka det är roligt att laga mat om det är med någon eller åtminstone till någon. men det där med att ställa sig och laga mat till enbart sig själv.. ja det händer ju inte ens. därför har jag idag tryckt i mig en halv chipspåse till middag.. känns alltid lite sådär i efterhand kan jag erkänna men eftersom jag är så sjukt omotiverad till att laga och äta mat själv blir det ju lätt så.
den här lappen hittade jag när jag kom hem en eftermiddag förra veckan. ikväll är han hos en kompis och jag tror att de ska kolla en del av valvakan och spela tv-spel.
 
förövrigt har jag idag fått tillbaka tentan i ekonomistyrning som vi hade i september. lagom till att vi nästa vecka startar avancerad ekonomistyrning som ska bli så jäkla kul och utmanande!

prutt

 

Workout

Har precis klivit upp på rullbandet på gymmet och börjat en kort pw som uppvärmning. Igår uppdaterade jag telefonen och passade på att göra iordning en najs spellista som jag kan lyssna på när jag springer.
Har förövrigt pluggat hela kvällen igår efter skolan och sen från 8 imorse, så blir skönt att springa av mig skrivkrampen nu.
Hoppas ni får en fantastisk helg!


RSS 2.0