forgive me god for all the ways that i've sinned

5 augusti
wowowowo jag är så nervös
söndag måndag tisdag onsdag torsdag

pretty please god, i need this

knark


some deep shit's going through my mind

tänkte förbereda er på att det kommer ett riktigt inlägg snart, jag kanske är redo till nästa vecka eller så. jag känner hur det börjar krypa i fingrarna..

drop it

hej hej hallå
himla tråkig dontshed har blivit, true story. helt bortprioriterad och nästan så att man funderar på att plocka bort skiten helt och hållet. men med tanke på vad som kanske kommer hända i höst så kan det vara lite kul att avakta och se. kanske bli läge att ta upp bloggandet på riktigt snart igen.
för att inte nämna att jag tycker om att gå tillbaka och läsa gamla inlägg. och för att det är här jag dumpar min skit när jag mår dåligt. ibland dumpar jag den på christoffer också, det funkar nästan lika bra.


but baby i've been here before

har precis gett mina svar till alla antagningar, är fem stycken utbildningar kvar nu, tre städer. resten är bortsållade.
sitter och kikar lite i min gamla blogg också haha vilken nörd man har varit alltså!

fredrika: "hur såg respektive partis framväxt ut?" framväxt? vad är dt?

malin: asså när de växte fram..

fredrika: hihi jag tänker på ngt annat

malin: FRAMSTJÄRT

fredrika: hahaha jaaa! fast killar har ju ingen framstjärt! de har en framsnabel!

petra: vafan skulle en baksnabel vara då?
-3 spetember 2008, förmodligen en helt vanlig lektion på jb

we have the same blood running through our veins

cuz, i love you


Yo, long time no talk. Sitter på arlanda n...

Yo, long time no talk. Sitter på arlanda nu med christoffer. I'll see you when i do. Kyss


i wanna be a billionaire

yo hoes
snabb update
söndag
jobb till 17, åkte hem till morsan och packade lite grejer, åkte och hämtade christoffer, jonas och olivia som hamnat på samma sthlmståg, hem till farsan, köpte pizza och chillade.
måndag
jag och grabben försökte väl mest hålla oss nerkylda med tanke på den där värme-väggen som slår en i ansiktet så fort man råkar öppna ytterdörren, var ute och kickade lite boll på gräsmattan men var tvugna att gå in och sätta oss i frysen ganska snabbt, på kvällen när det var lite svalare gick vi en promenix, riktigt pensionärspar tur att grabbarna kommer hit imorgon och livar upp stämningen.
tisdag, idag
vaknade ganska tidigt, åkte och köpte lunch och gled över till vårdsätraviken för lite plask i vattnet, sen har vi väl inte kommit så mycket längre, käkat toast och duschat ungefär.

imorgon blir det någon form av chill under dagen, man orkar fan inte göra annat i den här värmen, helst vill man mest bara ligga i ett badkar fullt med is, framåt eftermiddagen kommer fem göteborgare hit för grill, förkrök och birger, såklart hookar några friends of malle också annars blir det fan ingen riktig fest, bland annat madeleine shottarn torslow, hannah catharina tequila nieznanowski och lisa linnea desiree festen crondahl som de heter!







hejdå

riverside motherfucker

tjenis.
körde rally hem från jobbet för att snabbt kasta i mig lite mat och byta om. sen tog jag burren ner på stan för att möta madeleine, hannah, john och astrid för lite öl-och-match-häng på riverside/framfickan/salt/vad fan det nu heter. sen mötte jag upp mamma som satt och fyllekäkade på max (haha nej okej det gjorde hon väl inte men det känns roligt att säga så) med en polare och sen fick jag sitta på pakethållaren hela vägen hem. så skönt att slippa en svettig buss. får köpa mig en sån där minifläkt och göra som tjejen som satt framför mig på väg ner på stan gjorde, fläkta muttan när hon trodde att ingen såg.

nu ska jag nog ta och slå på ett avsnitt oc innan jag ska slagga. lyckades byta pass med en tjej så imorgon börjar jag 10.30 och slutar 17.00. känns förjävla bra.

sov gott snuttungar

knocking on heavens door to biggie smalls and tupac

god morgon. ska alldeles strax klä på mig och sticka iväg till jobbet. för ya man, klart chefen har schemalagt mig på de varmaste dagarna. ikväll ska jag i alla fall kika matchen med tjejerna, tror det lutar åt storbilds och öl. imorgon är det jobb igen och jag ska fråga om jag kan få börja lite tidigare. när jag slutar är nämligen christoffer här, så jag vill helst kunna börja kramkalaset så tidigt som möjligt.

so long

i don't want to be anything other than me


yo,
gick ut och la mig i skuggan på ballen en liten stund efter förra inlägget och somnade med min favvomusik i öronen. vaknade och käkade lite middag och nu ska jag sätta på några avsnitt oc. har varit sjukt sugen ända sen förra sommaren när vi började kolla på de första avsnitten hemma hos madde men jag har aldrig riktigt hittat tiden till det. men nu jävlar, nu blir det rock n roll orange county. lite kul att kolla nu när man faktiskt har varit där också.

later, for sure






waddap oprah

tjoho.
gick upp tidigt imorse för att vara beredd om ikea ringde och för att hämta bilen. ikea ringer inte men istället ringer pappa i ren panik över att han har missat nått viktigt tåg. så drömdotter som man är så skjutsar man raka vägen till sthlm. när jag kom hem igen skulle jag och mamma åka och bada men när vi kom fram till emsjön så var det mest bara moln så vi åt lite lunch och sen åkte vi hem igen.

nu sitter jag här och har inga riktiga planer alls för resten av dagen. kanske hookar med marre på stan en sväng, fast helst vill jag bara ligga i sängen och kolla på nån serie men sånt kan man ju inte göra när det är så här fint väder, röd som en rädisa i fejjan eller inte liksom. ikväll blir det i alla fall bara mys här hemma. imorgon blir det jobb, och söndag också.

puss


can we pretend that airplanes in the night sky are like shooting stars? i could really use a wish right now

tjena mellan bena.
hur mår ni? skitsamma, ni är supernyfikna på hur jag har haft det förstår jag. och då kan jag meddela er att jag har haft det alldeles kanon. strålande sol och stekig värme. och iskallt vatten att svalka sig i. och fem underbara tjejer (ja hannah, you were there with us) och en underbar erikmannen.
för att inte tala om all kanonmat vi har käkat, har nog fan dubblat min vikt under dessa tre dagar. om så var fallet på riktigt hade det ändå varit värt det.

nu är jag i alla fall hemma och har uppdaterat ikea lite om hur jag kan jobba de närmaste veckorna.. kunde iofs inte skriva upp så mycket just nu med tanke på att jag inte vet exakt vilka dagar jag är hemma och borta. men sånt får man väl uppdatera lite allt eftersom.

ska dumpa mitt ass i soffan nu och glo på nån film med denzel washington med morsan.
bra avslut på en bra dag (jag säger ju att jag blivit som en pensionär).
kisses


ps. kommer säkert langa upp lite bilder från vår lilla mitt-i-veckan-weekend allt eftersom de dyker upp på facebook, jag är lite sugen på att se dem faktiskt. kan väl förvarna er med orden, jag bjuder på mig själv.

it's my turn to win some or learn some

frukost
duscha
packa (ringa maria)
fixa smink och hår
lunch
fixa naglarna

ya man, det går framåt. sitter och borstar tänderna nu och praktiserar multi-tasking, strax ska jag klä på mig och packa lite mer grejer innan det är dags att måla om naglarna. känner mig helt okej i tidsplanen faktiskt.

so long.

we're gonna double the fun on the dancefloor

frukost
duscha
packa (ringa maria)
fixa smink och hår
lunch
fixa naglarna


yeyewowow
strax efter 2 kommer maddelito hit och plockar upp mig för ett par dagars röj på resarö utanför vaxholm. mmbop och allt sånt, fan så bra det kommer bli.

got to go

you bet it all when your heart is on the line

tjo bro.
sicken mysig dag. började med att skjutsa jonas till skarholmen vid halv 8 för att sen åka hem och hämta mamma och åka hem till mormor. blev först fika och sen jordgubbar till lunch och sen en promenix innan vi åkte tillbaka mot uppsala. var så in i helvete varmt i bilen att vi var tvugna att stanna vid gränby centrum för lite svalkande shopping. planen var att kolla upp några alternativa jobbskor till mig. hittade ett par som jag köpte, samt jobbstrumpor. ett par solbrillor, trosor, ett linne och en klänning råkade också få följa med hem. jag klagar inte.

nu är vi i alla fall hemma igen och jag håller på att packa upp det sista från flytten, är först nu som jag fått tid till att packa upp alla kläder sen jag fick hem byrån i torsdags. mamma står och lagar mat också. fläskfilé och pommes med sås, så jävla gott. lätt mammas specialité of all times. så vi ska käka och mysa på balkongen nu när det blivit något svalare och senare ikväll ska jag på dejt med min lover pandan.

har väl inte så mycket mer att dela med mig av..
peace, malle


ps. 40 000 personer såg jay-z på peace and love i lördags och jag var inte en av dem (som planen var). ibland kan jobb vara ganska olägliga..

when you tell the world you're mine

finns det något finare än kvällssol egentligen?

jobbet idag gick bra.. eller det gick väl liksom som vanligt. fick testa på lite nya grejer också, känns bra. åkte direkt från jobbet hem till olle där mamma stog och grillade för fullt. jonas kom cyklandes också med lite dricka och sånt och sen käkade vi. grillad entrecote, färskpotatis och sallad, morötter och sockerärtor som vi plockade från mammas odlingar (haha så fult ord). så in i helvete gott så man nästan ramlar ihop. fick skjuts hem på jontes cykel och nu sitter jag här och känner hur trött jag är i både huvudet och fötterna. ska bli så skönt att bara krypa ner i soffan bredvid mamma och kolla på någon dålig film och äta kastrullpopcorn ikväll. helt jävla otroligt fin kväll kommer det bli, alldeles lagom för en pensionär som mig.

en grej med mig numera är att jag lätt blir rastlös när jag planerar att inte göra något alls en dag eller en kväll, när jag planerar att ta det lugnt med enbart mig själv. för att tagga ner lite liksom och inte stressa hela tiden. men den senaste tiden har sådana tillfällen enbart gjort mig mer stressad. det känns som att det fattas något. och det gör det, min farmor fattas mig något så otroligt mycket. det känns som att det var ett tag sen jag åkte och hälsade på henne nu och att jag behöver min dos av äppelsockerkaka och norbyskvaller. det känns som att det är dags att åka och hälsa på henne, knacka på altandörren så hon vaknar med ett ryck där hon sitter och sover i fotöljen. så istället för att bli lugnare i kroppen så blir jag stressad i själen, det är så svårt att ta sig tid till att hälsa på någon som inte längre finns. och ibland känner jag ett sånt starkt behov av att åka till hennes grav för att få någon slags tillfredsställelse. det är det närmaste jag kan komma henne nu, en grå sten med hennes pappas namn på. men man möts inte av jordens största leende av en gravsten, man möts inte i dörren av tusentals frågor och man blir inte avbruten när man svarar på dem. och det enda jag kan göra när jag är vid graven är att svälja mina egna tårar och spänna hela kroppen som i ett försök att hålla ångesten utanför. det är alldeles för klyschigt att stå och kippa efter andan på en kyrkogård.

men de här tjejerna, de finns. de finns och de gör mig alldeles varm i hjärtat.

vad gör vi? nu kör vi

tjena kexet..
ligger i sängen nu och väntar på att klockan ska bli 11 så att jag kan åka och jobba. hatar att det är så fint väder när jag ska stå inne hela dagen. jag vill åka och bada, och bättra på brännan för det behövs vill jag lova.
vem drar kvällsdopp med mig ikväll?


gårdagen då.
städa ur en tom lägenhet på rundelsgränd och sen officiellt inte vara sambo längre följdes upp av ett par timmars chill på stan med maria, lite lunch/frukost på bryggan och lite presentletande. åkte hem strax efter 2 för att duscha och fixa mig inför kvällens bravader. skaris först för att göra iordning middag. när pappa slutade jobba tog vi sen båten ut till norsholmen för att käka. vid 10 nådde jag land igen och då blev jag avsläppt hemma hos fredrika där förfesten var i full gång. drog oss ner mot birger vid 11 och sen var det där jag befann mig till 1 någongång då jag åkte hem för att sova bort det sista av min förkylning :)

lördag - jobba
söndag - jobba
måndag - mormor
tisdag - resarö
onsdag - resarö
torsdag - resarö
fredag - ?
lördag jobba
söndag jobba

God morgon latisar. Nu har jag varit och s...

20100702048 (MMS)

God morgon latisar. Nu har jag varit och städat ur lägenheten och delat upp gemensamma tillhörigheter. Låter vuxet och så men det vi delade upp var typ ost och schampoo och lite sånt tjaffs vi hade i frysen. Nu ska jag strax ta bussen ner på stan för en sväng med maria. I eftermiddag ska jag ut till skarholmen för att fixa lite och ikväll blir det födelsedagsmiddag för pappa på båten. Vid tio lägger vi väl till vid land igen och då ska jag hooka med brudarna som firar fredrika. Blir en bra dag. Förkylningen är lite bättre också, imorgon måste jag vara frisk för då är det dags att tjäna lite cash igen. Jag läste någonstans att kommenterar man inte så finns man inte, hint hint. Puss


time flies when you're having fun


god morgon.
förkylningen tror att den kan härja fritt i min kropp men jag ignorerar så mycket jag kan.

om en halvtimme sisådär kommer pappa och plockar upp mig så ska vi åka och flytta möbler. och det har ni redan fått läsa om ett par gånger så i'll say no more.
vid femtiden ska jag tillbaka till lägenheten igen och städa ur den med petra. och så ska jag träffa madeleine där emellan, jag hoppas på en riktig mysdag med film i hennes källare enligt vår tradition.

ska kika in och skriva upp ett par extradagar som jag kan jobba under juli också. och så ska jag gå och köpa mig en nässpray och ringa tandläkaren och fråga varför han skickar hem massa papper till mig.

there you go.
puss och kram


update
det här inlägget skulle langats fram imorse men internet laggade. blev flytt imorse innan jag åkte hem och lagade iordning en lunch till jonte, a la mallan om man säger så. sen gick jag till apoteket för lite kuckelimuckmedicin på vägen hem till madeleine. här har vi myst med film och scones och hannah hela eftermiddagen. tog en promenix med hunden vid 8 och tjejerna handlade och jag gick hem och käkade lite med mamma. nu är jag tillbaka hos madeleine och tjejerna bakar nån paj som enligt ryktesväg ska vara godare än självaste himmelriket. väntar med spänning här med andra ord. ska mysa vidare lite nu innan jag ska hem och slagga fett. imorrn ska jag upp med tuppen. har ni tur så kanske ni får ett mobilinlägg eller två, imorgon alltså.
kyssen

RSS 2.0