somliga ljus brinner aldrig ut

har precis varit ute på en promenad med korven. hittade ett fint äppelträd och var, trots christoffers historier om barn som blir skjutna i benen när de pallar frukt i göteborg, påstridig om att jag måste få palla ett äpple. tyvärr räckte inte mina 170 cm ända upp så christoffer fin som han är börjar klättra in i taggbuskarna för att nå det där finaste äpplet till mig.

men jag antar att han tycker att jag är värd alla taggbuskar i hela världen, det tycker i alla fall jag att han är. speciellt efter att han sagt att jag gör honom glad när han är ledsen och gladare när han är glad. hur underbar? just det, i beat ya!


kolla efter 1 min, så jävla rolig! "don't be mad at me for having different goals in sex"

freedom

god morgon :)

sitter här nu och väntar på att petra ska logga in på msn, vi ska ha dejt. med cam och allt faktiskt, var ju länge sen man såg hennes fina nuna.
duscha ska jag göra sen och så borde jag väl typ låna en ny bok på biblioteket.. eller kan man boka en bok så att man får ha den i november? det vore prima skinka.
plugga ska jag göra idag också, en liten sväng i alla fall. annars vet jag inte, är superfint väder så man borde väl hitta sig en skön bänk att sitta på en stund.. eller bara skaffa sig ett liv? hm.


vi hörs.

what if facebook existed years ago..









hittade på http://scotteriology.wordpress.com/

baby, talk is cheap


maya bay, koh phi phi, januari 2010, foto martina

god morgon :)
nu ska jag göra mig iordning och så ska vi promenera ner till 7eleven och fråga vad fan de hade för sig med mitt busskort, därifrån ska vi sen ta spårvagnen ner till stadsbiblioteket för att lämna tillbaka min bok. sen blir det nog promenad ner längs avenyn för att komma fram till lite affärer så vi kan kika på presenter. christoffers farmor fyller 70 nästa vecka och jag är också bjuden :) spännande!

ska gilda vidare nu. puss

if nothing goes right, go left



god morgon. så skönt att vakna upp till riktigt solsken imorse, till skillnad från uppsala där det varit grått och grått och lite mer grått hela helgen. idag får det bli en promenix till 7eleven för att ladda busskortet på riktigt, förhoppningsvis behöver jag inte betala den här gången. annars ryktas det om veckohandling och storstäd här hemma.. men vi får se, tänkte börja göra iordning en lista på vilka ställen jag ska söka jobb på också så jag kan köra en dag sen och bara åka runt och snacka loss om hur kompetent jag är haha

later dudes

Halloj. Imorse bev det brunch med melle, s...

Halloj. Imorse bev det brunch med melle, sanna och lisa. Vid ett gick tåget mot sthlm och vid två gick tåget därifrån. Nu har jag bara typ en kvart kvar innan jag är framme i göteborg. Har kollat på letters to juliet och halva bert (haha) så resan har gått ganska fort. Ska bli skönt att komma hem :) vi hörs säkert något mer idag, puss så länge


but baby i've been here before

nu längtar jag hem!


make it, don't break it

hej på er,
har (precis som de senaste dagarna) myst loss riktigt ordentligt idag. först hos walle med våfflor och sen på ett fik med erik, matte och maria tills alldeles nyss. nu är jag hemma igen och väntar tillsammans med jonte på att mamma ska komma hem från lidingöloppet. ikväll blir det kinesmat tror jag :)

vi hörs!

you don't fall to far away

god morgon.
nu ska jag lägga på ett kol och klä på mig lite snabbt. blev lite ändrat och jag ska nu till walle kl 10 istället. hon har skvallrat lite och vi ska göra våfflor, mmmmm mums i magen!

när jag har myst klart med walle ska jag åka ner på stan och träffa matte och erik. riktiga gullungar som man inte får missa på en sån här besöksresa :)

vi hörs senare. puss finingar!


tur att man ser så pigg och glad ut i alla fall!

life's a party when you're still young

Halloj, kolla bara in min fina prinsessa en sekund innan ni fortsätter läsa. Herregud måste brås på sin faster, helt klart. Blev väldigt god mat och mycket mys med brorsans ungar. Drog därifrån vid 11-tiden och släppte av farsan och dem hemma hos sig först, sen släppte jag av jonte hos nån brud för att åka vidare och säga hej på victors födelsedagsfirande. Han tyckte det var en skitrolig överraskning så det var det värt. Underligt att han alltid är fullast på sina "bjudningar" haha. Nej hörrni, säger god natt här och ska sussa hårt. Imorgon blir det brunch hos walle :) Puss och kram

i have to block out thoughts of you, so i don't lose my head

hej på er.
sitter i en handduk nu och funderar på vad man ska sätta på sig för gammal trasa. om en halvtimme eller nått kommer farsan och plockar upp mig och jonte (vart nu han håller hus.. haha) för att glida mot stockholm. hör väl av mig när jag kommit hem eller imorgonbitti :)

love

i don't want to miss a single thing you do tonight

Halloj, har krypit ner i sängen nu efter en helmysig dag. Började med att åka till farmors grav och sen blev det storhandling. Lite gammal hederlig häng med jossan hann jag också med innan det var dags för middag hos pappa. Blev sen skjutsad till madeleine där hannah också var och sen dess har vi totalmyst bara :) snackat skit och kollat film. Vänner alltså, mmmmmm :* Nu däremot har jag krypit ner under täcket för att få några timmars sömn innan mormor imorgon, alarmet står på 9 så förhoppningsvis hinner jag duscha innan. Om inte så kommer jag få det riktigt stressigt där framåt eftermiddagen. Well, tomorrows problems. Nu ska jag sussa. Puss och sov gott

the words i need to hear to always get me through


(min fina mysmugg som jag fått av jonas, det står en hel text där på insidan om hur bra jag är. hur fin brorsa har man inte?)

sitter här och sippar på min oboy och filosoferar. kikar i kalendern gör jag också och tänkte ge er en schemaläggning över min uppsalahelg haha
torsdag, igår - kom fram 15, träffar marre för en fika på direkten, michelle hakar, åker hem vid 17 för middag och sen blev det bara häng med morsan och brorsan och lite idol och sånt.
fredag - nu ska jag göra mig iordning och sen kommer josefine och min faster och plockar upp mig, de ska kila runt och göra lite ärenden och jag ska haka på. ikväll blir det middag hos pappa och efter det glider jag över till madeleine för myskväll.
lördag - upp med tuppen och åka till mormor kl 10 :) sen blir det till att snabbt byta om och sen åka till sthlm vid 16 för födelsedagsfirande av jocke som fyller 34.
söndag - brunch med walle och sen kanske träffa maria på eftermiddagen, i'm not so sure.
måndag - brunch med melle och sen hoppa på tåget direkt efter för att åka hem.

som jag sa till johanna igår, jag blir förvånad varje gång jag säger hemma nu och faktiskt syftar på göteborg. det gick så fort. för nu är jag bara och hälsar på här, och sen ska jag åka hem. det är faktiskt så :) uppsala kommer iofs alltid vara mitt hem också men mmmm göteborg, staden smakar så bra på min tunga haha


nej nu ska jag väl get to it, sminka lite och klä på lite vore ju appropriote.
vi hörs senare.

they say feed the hungry

hej på er såhär framåt mitt i natten. ligger i sängen och har precis kikat klart på sista halvan av the back-up plan. ögonlocken börjar kännas tyngre och tyngre också så ska inte bli långvarig här utan tänkte mest säga god natt.

tänk att min säng här hemma hos morsan slår nog varenda annan säng på den här jorden, med hästlängder dessutom. synd att jag numera har svårt att uppskatta detta då det är något annat som saknas. och jag vet att ni förmodligen är dödströtta på mitt tjat om min fina karl men det skiter jag i. när han inte ligger bredvid så spelar det liksom inte riktigt någon roll hur skön madrassen är eller hur mycket space man har att vifta med armarna på. det spelar faktiskt knappt ens någon roll hur god jag vet att frukosten här kommer vara imorgonbitti, jag äter hellre en macka med skinka helt ensam i göteborg för det betyder att jag har fått krypa ihop i christoffers armhåla hela natten. tror fan knappt själv att det är sant när jag säger det. en armhåla framför en kanonfrukost tillsammans med mamma eller brorsan? i've gone mental.

but i don't even care,
one love

sansad stil

sådär ja, då har man landat i sin gamla 120säng hemma hos morsan igen. trött som fan i högerarmen efter att ha fått släpa runt på väskan på ett klart onaturligt manér. alldeles snart blir det pannkakor, väntar bara på att jonte ska trilla in genom dörren. han som lovat att baka kladdkaka till mig som välkomstpresent men nejnej, den ungen ska alltid vara ute och ränna nu för tiden. med risk för att låta som den pensionär jag numera faktiskt är.

yeyewowwow, ville bara låta er veta att jag tagit mig hem säkert och utan att bli överfallen hoho eriksberg ska ju faktiskt vara det farligaste området i uppsala, näst efter gottsunda förstås.. och kanske stenhagen, gränby och sävja nu när jag tänker efter. några invändningar? man får ju tänka på att eriksberg ju faktiskt har mig att oroa sig för, åtminstone nu när jag är hemma och hälsar på.


nu ska jag langa upp första pannkakan. puss

Någon idiot på sthlm central har slitt sön...

23092010113 (MMS)

Någon idiot på sthlm central har slitt sönder min väska! Inte nog med att den faktiskt är sönder och jag aldrig har råd att köpa en ny så är den rätt otymplig att bära nu också. Det är verkligen inte min dag idag, imorse upptäckte jag även att mitt busskort inte blivit laddat trots att jag var in och lämnade en hunka på 7eleven igår. Tur att madeleine kom med mysiga nyheter nyss och att det bara är en kvart kvar tills jag får kramas med marran. So long


Tjenis. Har redan avklarat en film samt fi...

22092010112 (MMS)

Tjenis. Har redan avklarat en film samt filat färdigt med cvt, nu blir det halva back-up plan innan jag är framme i sthlm. Så medans jag spanar in jennifer lopez röv så kan ni kolla in de söta havrebollshjärtkakorna här över. Grabbarnas kreativitet (okej då, min ide med hjärtan).. Pussis


get what you want

hej. ska göra det här jävligt snabbt nu för det är garanterat sleepy-time här. är mitt uppe i packning nu också, eller ska rättare sagt bara slänga ner allt i bagen och sen är jag good to go imorgonbitti. nästan good to go i alla fall, men det får duga :) ska bli soft att kunna kolla film och greja med cvt imorgon på tåget, få lite gjort.

är framme i uppsala vid 3, då blir det dejt med marre på direkten.

sov gott :)

you can't say it all

yohoo!

har läst en hel del nu och har tänk att läsa lite lite till efter middagen som jag snart ska avnjuta med mina homeboys. sen resten läser jag imorgon, det där löser sig :)
till middag blir det i alla fall hemmagjord pyttipanna som min fina korv har gjort, vem haffade kock? well i did. i vilket fall som helst så har vi satt upp hyllan idag, verkligen på tiden. fick lite hjälp av christoffers pappa med borrmaskinen, man vill ju inte vara den som är den och råka borra på fel ställe så hela övervåningen rasar ner och hamnar i tvättstugan.


klicka för större :)

ska sticka upp och duka nu.
ses på torsdag!

life's a bitch and then you die

när jag gick till vallokalen och förtidsröstade för några veckor sen gick jag mest på magkänsla och på svt's testresultat. nu när vi redan är förbi själva röstningen och folk har börjat visa var de står i allt valkaos så inser jag en sak, fy i helvete vad jag röstade rätt.

tre andra bloggar (helt oberoende av varandra då jag inte tror att de känner varandra överhuvudtaget) har totalt fångat mitt intresse och på något vis satt exakta ord på det som virvlar runt i min skalle.


en sak som stör mig med detta val är alla små nissar som tror att man måste rösta på alliansen om man vill vara en stekare. som tror att man är en socunge om man röstar rött, att man inte har några pengar eller utbildning eller driv. det är ju bara sjukt när man går med i ett ungdomsparti som t.ex muf därför att man vill få en liten blå jacka som man kan gå omkring i och bevisa för alla andra att man har pengar och att man sätter sig själv i första rummet.
jag tänker på de barn som far illa i dysfunktionella familjer, som behöver stöd och hjälp från soc och andra statligt finansierade och styrda organisationer. jag tänker på den lilla pojken som bor på pappas hem för psykiskt störda barn, som under hela sin ungdom blivit utlånad av sin mamma till hennes pojkvän så fort denne blev lite småkåt. pojken som till sist förstod att det som hänt under hela hans liv var fruktansvärt fel och själv fick gå till polisen och anmäla tretton års regelbunden våldtäkt. fastän han varit stökig i skolan och presterat dåligt på nationella prov så har varken skola eller annan omgivning snappat upp att det är någonting som inte stämmer. jag tror på att vi måste bygga ett samhälle som kan fånga upp de svaga när de faller och som kan hjälpa dem på fötter igen.
i ett framtida samhälle drömmer jag om en skola som kommer hjälpa pojkar och flickor som den där pojken som bor på pappas jobb. jag drömmer om att ensamma mammor eller pappor ska få bättre stöd och bidrag så att de klarar av vardagen utan att behöva snåla och gnida för att överleva. jag hoppas på en sjukvård där alla kan få hjälp, oavsett hur lönespecen ser ut varje månad, och där ingen behöver vänta för länge. jag hoppas på ett bup och ett soc som inte bara sitter i sina fotöljer och nickar och lojt antecknar utan istället aktivt försöker hjälpa sina patienter på bästa vis.

Johanna


Jag gillar att betala skatt, jag gillar att en del av mina pengar går åt att alla får gratis skolgång, fri sjukvård samt ett "skyddsnät" utfall något skulle hända dem så de inte längre kan jobba. Som Lars Ohly förklarade när jag stod och lyssnade på de röd-gröna partiledarna för ett tag sedan: "på Östermalm finns ett sjukhus som utlyser att de har den bästa sjukvården för barn från 0-18 år." Detta är ju fantastiskt! Bästa barnsjukvården, vilken förälder skulle inte vilja ge det åt sina barn? Problemet är bara att föräldrar med en medelinkomst inte kommer förbi receptionen på detta sjukhus för det är privatägt och på så vis kostar alla besök pengar, mycket pengar. Det ska inte vara en klassfråga om vilka som får den bästa sjukvården i Sverige!
Julia


(jag fick ett sms idag också (nedan), som jag tycker att rickard svarar på ganska bra (under).

"Dina bokstäver kommer från latin. Dina siffror är arabiska. Din demokrati är grekisk. Din matta är persisk. Din kebab är turkisk och din pasta kommer från Italien. Din alkohol uppfanns av en iranier och du älskar att åka till Thailand på semester. Ditt kaffe är från Sydamerika. Dina tekniska prylar från Asien. Din favoritrappare har afrikanskt påbrå, den roliga killen på TV är kurd och din landslagskapten är bosnisk. Kungen härstammar från Frankrike och drottningen är halvtysk. Skicka det här till 10 av dina kontakter om du blir så arg att du vill skada någon för att Sverigedemokraterna nu är med i riksdagen. Ut med SD!"

Hur mycket man än missunnar Sverigedemokraterna deras framgång, så får man inte glömma att vi lever i en demokrati. Rösträtten ska respekteras, och det är folket som fått välja! Detta är en fundamental rättighet för att vårat land inte ska bonkas i spillror...
På ett sätt kan jag tycka att alla som osar av hat och förakt sjunker till samma nivå, och kanske själva begår brott mot det vi kallas yttrandefrihet! Vi har alla olika åsikter, vissa vettiga och andra mindre genomtänkta.

Rickard

jag säger absolut inte att jag är glad att sverigedemokraterna är med i riksdagen, för av det mesta jag hört är de helknasiga (tex deras valfilm, jag trodde det var något annat parti som gjorde nån parodi på deras budskap haha). men jag är heller inte så insatt att jag smutskastar ett parti som så många svenskar faktiskt har röstat på. totalt snurrig kan ju deras filosofi i så fall inte vara eller? om så är fallet har vi ett land fullt av rassar, men då är det så. demokrati och yttrandefrihet är ju trots allt ledorden i det här välfärdslandet.)



jag röstade för solidaritet, and i'm making myself proud.
malin

time for tolerance

måste bara börja med att säga, fan vad snygg triwas nya klocka är (står om den på blogg.se's förstasida idag). synd att man är i save-mode när det kommer till cashen just nu annars hade jag nog köpt en till mig och en till jonte och en till christoffer, så snygg är den. and for a good cause också då 400 kr av tusingen den kostar gåra raka vägen till stöd för arbete mot racism (lägligt nu med sd i riksdagen). vill också påminna er om att jag fyller 20 snart :)



förövrigt har vi promenerat runt i hela stan idag, fixat alla ärenden samt kikat lite i affärer. hittade in i en liten kinesbutik också så nu har vi köpt lite riktiga asian-nudles, lite kryddor och vårrullsgrejer :) gillar egentligen inte vårrullar men de där filippinska minivårrullarna vi åt hos christoffers moster här om helgen fanns det minsann inget att klaga på vill jag meddela.
nu har jag krypit ner i sängen och bullat upp med massa kuddar och ska läsa lite i min bok, kämpa kämpa.


love

the world can't handle me right now

tjabba.

idag ska vi göra lite ärenden, köpa min kurslitteratur (hej då sparkonto) samt hämta ut min biljett till på torsdag och så ska vi köpa en kalender och nya linser till larven och sätta upp hyllan så vi får någon ordning här inne :) och så jag kan sätta upp ett par av mina foton någon gång iår haha

utöver detta har jag ca 200 sidor kvar i en komikers uppväxt som måste läsas innan seminariet på onsdag. så jävla nice.. nat.

vi hörs senare mina små kycklingar. puss




snygg!

no woman no cry

istället för att grunda på pizza igår så grunade vi på morsans fläskfilérecept och sen blev det redbullvoda och en hel jääävla massa snackeri :) otroligt mysigt och tror inte vi hade haft det bättre ifall vi bestämt oss för att gå ut igårkväll igen. förstår inte varför göteborgarna envisas med parklane som måste vara jordens sämsta uteställe. kommer garanterat streta emot ordentligt nästa gång någon vill ta med mig dit.
annars har helgen varit supermysigt, var kul att få träffa några av tjejerna och att få umgås lite här i göteborg utan en massa jävla killar hela tiden haha skjutsade nyss tillbaka dem till flygplatsen och flyget lyfter nog ganska precis nu.


puss


Sitter på ett sushiställe i nordstan och k...

18092010107 (MMS)

Sitter på ett sushiställe i nordstan och käkar lunch, nu blir det lite kik i affärerna innan vi ger oss på det igen. Ikväll grundar vi med pizza som variation till tacosen igår. Kyss va


am i in to deep?

åh mina fina fina vänner. ni slutar aldrig att ge mig fjärilar i magtrakten.
när jag i förmiddags hade åkt för att hämta lisa på flygplatsen kommer även sanna och kastar sig i mina armar, fina ni. under em blev det mest chill och nu har vi käkat tacos och spelar ölspel (de andra har rökpaus så jag hittade en lucka att uppdatera er). ikväll blir det utgång.

rökpaus over.
love

time square can't shine as bright as you



and the bible didn't mention us, not even once

en sak ska jag säga er, det är fan inte många som klarar av att göra illa sig på sin egen tvätt. finns nog tamigfan bara en som klarar av detta och jag tror ni vet lika väl som jag vem det är.

överlag har det varit en bra dag, blev plugg på förmiddagen, handling på eftermiddagen och sen chill. kollade lite oc och tvättade medans christoffer jobbade samt funderade ut vad mitt första bidrag skulle bli till vår nypåkomna tävling.
eftersom vi kollar mycket film här på kvällarna hela lilla familjen tillsammans, och eftersom vi ofta har svårt att komma överens om filmval så har vi nu kommit på en liten grej. när tillfälle ges (alltså de kvällar alla är around och har lust) så väljer vi varsin gång i tur och ordning en film som alla sedan måste kolla på tillsammans. när filmen är slut får de andra antingen ge den ett + eller ett -. andra gången man får - är man utröstad och har alltså tappat sin chans att få välja film nästa varv. viktor började hela tävlingen igår med att välja eagle vs shark och fick fler + än - och är alltså kvar i tävlingen. ikväll är det min tur och jag har tre filmer på lur och har faktiskt inte valt vilken av dem jag ska visa ikväll än. jag antar att nästa filmtillfälle kommer ges på söndag eller måndagkväll och då är det alltså christoffer eller alexanders tur innan vi ger oss in på nästa varv då viktor är först ut igen, and then me förhoppingsvis :) jävlar vilken resumé ni fick av vår lilla filmgrej haha lucky you.

anyhow, ska gå och taffsa på min mans rumpa nu som ser alldeles utomordentligt mumsig ut i de där arbetarbyxorna.

kyss

all the good times

god morgon.
idag ska jag faktiskt plugga lite mer, för när lisa kommer imorgon så kommer jag inte tänka på plugg överhuvudtaget! det ska bli så roligt med min lilla apa. har planerat shopping, kanske en drink eller två på avenyn och så utgång på det. har funderat lite på att kanske gå på gayklubb, vi får se vad lisa har lust med :)

handla borde vi åka och göra idag också, synd att frysen är pissliten så det är svårt att bunkra upp med frysvaror utan utgångsdatum. är man 5 pers och har en minifrys så blir det inte mycket plats över, speciellt inte när en av grabbarna envisas med 20 påsar ärtor.


nej ska gräva ner min näsa i boken nu. puss :)

time flies when you're having fun

igårkväll blev det wok a la malin med enbart färska ingredienser, framsteg i min matlagning om jag får säga det själv. efteråt blev det en promenad med christoffer (då jag hittade ett john bauer, det var som att hitta hem hohoo) och sen en film med grabbarna.

nu har jag bokat biljetten hem också, 23 dyker jag ner i uppsala och stannar till 27e. alldeles lagom till att jocke fyller 34 på lördagen också. och ifall jag hinner hem från sthlm samma kväll så blir det nog till att springa förbi victors 20årsfirande :) passar förövrigt alldeles perfekt att åka hem just den här helgen eftersom christoffer ska jobba riktiga mördarpass tors-sönd då han lyckats gräva fram 10-12timmarspass.


solen skiner och det ösregnar utanför fönstret just nu, alldeles utmärkt väder att plugga i. hoppas bara att det inte öser ner i den här kalibern vid halv 6 ikväll när jag ska börja ta mig mot psykologiska institutionen vid linnéplatsen.


later visst :)

you've got a friend

att vara 45 mil ifrån er..

vad ska man säga?

jag älskar göteborg och jag älskar att få krypa ner bredvid christoffer varje kväll,
men att vara så långt ifrån er.. det tär.
det tär på hjärtat.

jag saknar er så det värker i magen!




på fredag kommer lisa, längtar så mycket att jag nästan går sönder lite.
och torsdagen efter kommer jag hem.

you're a good soldier, choosing your battles

hej hopp snopp.
idag har vi varit och hämtat ut min reserverade bok på stadsbiblioteket (en komikers uppväxt av jonas gardell, vi ska läsa den i barn- & ungdomspsykologin och göra psykoanalyser på ungarna den handlar om nästa vecka) och sen åkte vi iväg och käkade pizza på mossen. jag har även reserverat en bok i studenbokhandeln (som jag får hämta på måndag) också som vi ska ha i bup, fast den boken ska jag köpa för den kommer vi behöva under hela året tydligen. synd att den kostar 1200 kr överallt..utom just på studentbokhandeln där den bara kostar femhunkan. joy.

nu ska jag och christoffer spela lite the sims haha och sen ska jag börja läsa i min nya bok.
kramis


and we don't even need no one else

tjabba.
middagen bestod idag av rotfrukter i ugn och fläskfilé med mammas sås, mmboooop! efteråt blev det en promenix till 7eleven med viktor, inte roligt att det började ösregna på vägen hem så man nu känner sig som en blöt katt.

ska klä av mig alla kläderna och krypa ner under täcket och kolla oc nu.
puss

det här är gbg bror

god morgon. idag har jag viktiga saker att göra, ringa ikea och plugga närmare bestämt. eftersom alla våra föreläsningar ligger ute på nätet tänkte jag ta igen första föreläsningen som jag missade. sen allmänt bara kika igenom mina anteckningar från förra gången.
sen ska det tvättas här också, och bytas sängkläder. annars blir det nog inte så mycket mer. har tänkt att jag ska fila lite på mitt cv också och vara en liten härmapa på maria och viktor. ifall det finns några dagis häromkring så kan man ju alltid söka där. ifall inte ikea går vägen vill säga, är det nått jag har lärt mig så är det att man inte kan satsa allt på ett kort.

later dudes.

beauty lies in our imperfections

tittar bara in för att säga god natt.
puss

let's just hope for the best, 'cause that's all we can really do

hej hopp, god morgon :)
söndag idag och jag och korven har börjat dagen med frukost på sängen och en film. nu har han hoppat in i duschen och jag ska väl göra detsamma om en liten stund.
undra vad dagen har att komma med, förmodligen mest chillerill. kan hända att vi behöver åka och handla annars kanske det blir en promenix eller en vända på stan för att hålla mig sysselsatt. en av nackdelarna med att inte ha några vänner around är att man helt plötsligt har all tid i världen. måste garanterat ringa ikea göteborg 1 och 2 imorgon och påminna dem om hur bra jag är!
på fredag kommer i alla fall lisa hit, som jag saknar henne!


puss

it will go on

hallå i stugan.
precis kommit hem från christoffers moster, sån mysig kvinna! och god mat, har käkat så mycket att jag har ont i magen nu. det blev både thaikyckling, kinabiff, kinakyckling och filippinska vårrullar och riktigt god kladdkaka till efterrätt. nu har vi kommit hem igen alltså och här väntade viktor och åholm för mera film och mys. sitter och kikar på jarhead nu och jag funderar på att poppa lite popcorn trots att jag är proppmätt. we'll see.

sov gott sen gullungar, speciellt ni på östkusten!

it's your time to shine, don't hold back

god morgon. sitter här och väntar på att nagellacket ska torka så jag kan lägga på ett lager toplack. igår kom åholm förbi på middag och mys. vi såg salt med angelina jolie för andra gången. sen blev det sängen ganska tidigt. idag blir det mest hemmachill tror jag, vid 4 ska vi hem till christoffers moster på middag. det blir första gången jag träffar henne och hennes familj så det är lite spännande :)

min minibro frestar med nybakade frallor som han har i ugnen, hoppas de smakar skit jonte!

puss och kram

one love

Vilken svordom använder du mest? skit
Vilken tid är din väckarklocka inställd på? 10
Var köper du dina matvaror ifrån? veckohandlingar ica maxi, smågrejer willys
Skulle du hellre ta bilden än vara med på bilden? vara med
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? flygbiljett
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan? yes
När var senast någon stötte på dig? christoffer lämnar mig aldrig ifred haha
Vad åt du till middag senast? pasta-bacon-ärtor-creme fraiche-röra
Kan du vissla? lite
Tittade du på tecknat när du var liten? ariel
Äger du några popband t-shirts? nop, bara bob marley
När flög du senast? två dygn i streck, 17-19 januari iår, på väg hem från thailand
Pratar du några andra språk? engelska
Har du gråtit offentligt? ja
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? börjar bli för gammal för nya piercingar
Vad har du med dig in på bion? popcorn, utan tvekan
Vad har du för väder? eftersom kl är mitt i natten är det mest mörkt och kallt
Vilket var ditt favoritämne på gymnasiet? psykologi, idrott, engelska
När sov du senast på golvet? ingen aning
Vilken är din favoritdrink? appletini
Gillar du din boendesituation? solklart
Hur många timmar måste du sova för att kunna fungera? fyra-fem, men blir grinig
Är dina dagar fullbokade och stressiga? inte just nu
Hamnade du ofta i trubbel för att prata under lektionerna? ja
Hur gammal blir du nästa födelsedag? 20
Tror du på liv på andra planeter? don't care
Vad säger du till dig själv när allt känns svårt? inte ett skit
Skulle du någonsin hoppa fallskärm? jarå
Tycker du om att krama folk? älskar det
Äger du en digitalkamera? nej
Stör det dig om någon säger att dom ska ringa men inte gör det? ja
Får du dåligt samvete efter du ätit kött? nej
Är du mörkrädd? sällan
Tre saker du alltid har med dig? mobil, körkort, visa

collections



yo eastcoast!
alldeles nyligen kommit hem från stan. det blev lite nödvändig shopping i nordstan, bla busskort, block, pennor och en locktång som jag nu testar lite haha synd att jag varken orkar göra det seriöst eller ens färdigt.

igår blev det veckohandling så nu är tanken att vi ska ha mat här hemma för sju dagar.. jag tippar på att det räcker i fyra med tanke på hur mycket de här grabbarna käkar haha anyway så ska vi väl börja laga lite käk snart, vi får se om det kanske blir lasagne eller någor sånt :) åh igår gjorde christoffer en jättegod filippinsk gryta med kyckling, färsk broccoli och kokosmjölk som hans moster har lärt honom.

äääh ska sluta tjata nu. puss, saknar er!


people are more important

tackade nej till linköping imorse. ångrade mig så fort jag sa det och blev ledsen när jag lagt på men sen när jag vaknade igen så kändes det bra i magen. att slå upp ögonen och se christoffers sussande ansikte fick mig att inse att människor är viktigare för mig.

nu har josefine och emma åkt härifrån, får se hur många djur de kör på den här gången. om en stund ska vi nog åka och storhandla och sen tänkte jag plugga lite. alla mina föreläsningar kommer ligga ute på nätet så ska läsa den första föreläsningen så jag inte ligger efter. skulle ju kännas dumt haha
imorgon ska jag till biblioteket samt köpa busskort. och nu ska jag in på studentbokhandeln och köpa the developing child, den boken ska vi tydligen använda oss mycket av under året.

pussis

goosebumps never lie

hohooo, hej på er.
barn- & ungdomspsykologin (som jag (ifall jag glömt säga det) kommer läsa nu under året) verkar riktigt bra. fick dock ett inte så roligt samtal idag.. från linköping. jag har en plats på logopedprogrammet om jag vill ha den. fick betänketid till imorgonbitti kl halv 8. det irriterar mig så mycket. jag hann fan inte ens vara uppackad här i göteborg i mer än en timme innan den här smällen kom. jag vill inte flytta, jag vill vara här nu!
..men ska jag sumpa chansen att få börja plugga for real?
sen är jag ju å andra sidan bara 19 barre och har hela livet på mig att plugga. avböakvlknaxdklf jag dör. jag vill inte behöva ta det här beslutet.

let it be

hej sötisar. nu är jag on track här i annexet, nyduschad och nästan helt upp-packad grabbarna står och lagar mackis och korv med ärtor nu som vi ska klämma i oss som sen lunch eller mellanmål eller nått. jossan och emma är på stan och kikar, vi får väl se om de hittar hem. kl 6 ska jag till skolan och min första lektion här i göteborg, blir spännande bara att hitta dit. när jag kommer hem sen så blir det middag, tacos ikväll när vi har gäster och allt.

ska duka lite nu, puss!

wait up

sådär ja, efter sju timmar, sex kilo godis och ett överkört rådjur är vi nu helskinnat framme. grabbarna håller på och snattar en film nu sen blir det nog till att sova. man blir ju så matt av alla josses äventyr, tjejen kan inte vara lugn en sekund.

hörs imorgon!

This is how you let me know. Stannade till...

This is how you let me know. Stannade till i mariestad för att käka kycklingkebab och kolla lite match. 2-0 till sverige stod det när vi begav oss därifrån. Nu har vi cirka 15 mil kvar och emma stackarn som varit uppe sen fyra imorse för jobb halvsover mellan alla mina väskor i baksätet medan jossan dunkar på som vanligt här i fram. Nej, helt klart dags att sjunga med i låten nu. Puss!


Du sväljer mig, och allt jag har att komma...

07092010099 (MMS)

Du sväljer mig, och allt jag har att komma med. Yo. Kan väl inte säga att vi kommit sådär jättelångt. Blev ett stopp på brandstationen och ett på godisaffären utanför enköping men nu är vi on the road. För ett tag i alla fall, måste ju stanna och käka middag snart också. Får väl se om vi kommer fram innan soluppgången imorgon bitti. I'll keep in touch.


från och med nu

jaha ni, då sitter man här. helt färdig. väntar på att bilen ska få nya däck så vi kan sladda fram riktigt ordentligt genom sverige. hoppas bara all min skit får plats i bilen annars får vi byta och låna farsans bil..



wooooop nu ringde jossan, dags att packa ner datorn och börja bära ut mina tusen väskor.
VI HÖRS FRÅN ANDRA SIDAN!

let me watch you break it

tjenis.
käkat, städat, duschat - check

nu ska jag börja röra mig mot ikea och efter det glida hem till marre. sen ska jag försöka hinna med att förtidsrösta också innan josefine och emma plockar upp mig. kommer ju inte direkt snurra i närheten av min vallokal på valdagen så man får ju göra vad man kan för samhället såhär i förväg hoho jag är så ointresserad av det här valet så det är sjukt. följde melles råd och gick in och svarade på en miljon frågor på svt.se och där fick jag veta vem jag vill rösta på, himla bra.

hej då


if this ain't real, then i'm not either

god morgon.
idag är en ganska stor dag egentligen, om man tänker efter (vilket jag sällan gör). jag ska flytta hemifrån för tredje gången och just den här gången känns lite mer speciell. kanske enbart för att jag flyttar 50 mil hemifrån och för att jag för första gången lämnar östkusten med en plan att stanna borta ett tag.

en annan detalj som gör det stort är att jag för första gången inte flyttar hemifrån tillsammans med petra. jag flyttar ihop med christoffer (och de andra haha) och om 10 dagar har vi varit tillsammans i ett halv år. ett halvt år. för 8 månader sedan träffades vi för första gången, innan dess visste jag inte ens att han existerade, sick. tack thailand!


nu ska jag i alla fall käka frulle och sen börja städa. den där snoozeknappen kan vara till nackdel ibland.
puss och kram


good night sweetheart, it's time for me to go

jag behöver inte ens kommentera den här bilden, säger bara sov gott och vi hörs imorgon!

i pray for you

nu är jag nästan så färdigpackad som jag kan bli så här en dag i förväg. fyra sportbags, en rullväska, tre bigsize handväskor och en ryggsäck kommer jag sluta på, och farmors fina spegel då som självklart ska med och pryda min nya vägg.

om en liten stund kommer tetris och plockar upp mig. vi ska åka och käka middag, man måste ju faktiskt ha en riktig last-date med sitt ex såhär innan en flytt.


jag tänkte skriva "imorgon ska jag gå upp i tid" men jag ska faktiskt gå upp tidigare än så. jag ska städa båda mitt rum och min toa, det ska tvättas sängkläder och handdukar och så ska jag åka iväg och lämna grejer på ikea. när detta är färdigt så ska jag träffa maria, vi är helt genomruttna på att säga hejdå till varandra så vi får väl se hur det här går. den här gången ska jag i alla fall inte så långt som till asien men ändå, 50 mil är ungefär 49,8 för långt.



<3

oh baby i love your way every day



herregud, man blir alldeles utmattad av att packa. har hittills fått ihop;
en sportbag på hjul innehållandes skor, jackor och annat man har på sig utomhus
en rullväska med foton (<3 wouldn't go anywhere without them), ramar, ljus
en louis vuitton sportbag med tjocktröjor, koftor, långärmade, tishor, linnen

next up;
stora uif-bagen ska packas med byxor, klänningar, träningskläder, högtalare, externa
lilla uif-bagen ska få innehålla girlstuff såsom smink, plattång, smycken osv
ryggsäcken ska packas med dator, sladdar, bankdosa, hörlurar, usbminnen osv
en bigsize handväska ska packas med underkläder, strumpbyxor
paraply, sprit, pärm, solglasögon, kalender, sex and the city, kuvertväska och andra handväskor samt diverse annat småskit ska få klämmas ner i nån av de andra bisize handväskorna som ligger och slänger häromkring.

kan inte tänka längre än så.. får väl uppdatera er mer om jag kommer på något vettigt.
kramis

because i got high

tjulu, sitter här nu och .. well funderar på saker som jag absolut inte får glömma. känns som att det är läge för en lista samtidigt som det känns onödigt också eftersom det mesta ska med.

imorgon blir det i alla fall roadtrip ner till göteborg, hits for kids-skivorna ska självfallet dunkas på högsta volym haha josefine och hennes polare helps me out och blir de första att se hur jag kommer bo. så ye imorgon eftermiddag drar jag härifrån, waddap!?

puss


daddy, i heard you scream like a girl

jag säger god morgon med den här.


the bridges wont fall this time

tjenis penis.
aa trött är väl det minsta man kan säga att jag är nu. men det har gått bra att jobba och det har till och med känts lite ledsamt, alla mina fina jobbarkompisar.

imorgon blir det tvätta och packa (!!) och åka och lämna tillbaka tags och sånt till säkerhetscentralen på ikea. och så ska maria vara med och kolla på när detta sker, och så har jag lovat att vi ska baka också så vi får det lite mysigt :)

är så toktom i huvudet nu så jag har inget mer att ge er.
love

do the roar

god morgon,
igårkväll blev det åka av. alldeles för roligt på förfesten för att vi ville gå och ställa oss i kö till smålands vid 6 så istället körde vi gärnet hos erik fram till halv 12 då vi drog oss mot saluhallen. traskade in där och hade helt fantastiskt kul och jag började inte tänka på jobb förrän benen började svika mig vid halv 2. som tur vad kände madde lite samma så vi satt och chillade en stund innan de andra också kände sig redo att gå. delade en taxi hem med matte och svepte två glas vatten här hemma innan jag ramlade raka vägen ner i sängen.
idag mår jag över förväntan men har ändå intagit både resorb och ibumetin i förebyggande syfte. vi får se hur pigg jag är efter 8 timmars jobb då det är dags för kick-off på jobbet. alldeles lagom med en kick-off nu när jag ska lämna de jävlarna haha.



ska glida in i garderoberna nu och försöka slita fram något att ha på mig.
hörs ikväll.
puss och kam


hahaha jossan din idiot, du skulle ringt!! tänkte faktiskt smsa dig där runt 2 men sen tänkte jag att du förmodligen inte skulle uppskatta mina fyllesms haha roooaaarr

well nothing changes, not a damn thing baby

snacka om att vara ute i friska luften alldeles för länge. och gissa vem som är först i år med att plocka fram långkallingarna? mm just det, moi. vilket jag ångrar rätt rejält nu. inte kunde jag veta att det just idag av alla dagar tänkte vara varmt som fan.
om lite mer än en timme ska jag vara redo för lunch med some hoes så ska hoppa in i duschen nu och helst inte missa bussen.

om ni har tur hinner jag langa ett inlägg till innan jag åker, men först ska jag dra av mig strumpbrallorna och långkallingarna innan min pung svettas ihjäl. kyss

i want to go everywhere

god morgon. jag ska ut och promenera lite nu, röra på fläsket så att säga. hör av mig lite senare när jag duschat och är on the g att göra mig riktigt snygg inför eftermiddagen och kvällen. puss då

when the sun shine we'll shine together



blev ingen dejt med min kära (ex?)fruga ikväll eftersom hon -och jag citerar- inte kan svälja sin egen saliv. sjuk med andra ord och jag är svinrädd att bli smittad på nytt. har redan varit förkyld för en hel arme förra vintern och tänker inte börja den nya vintern lika illa. så om jag ser ledsen ut på bilden är det därför, och såklart för att korven har åkt hem och jag kommer få sova alldeles ensam inatt.

istället har kvällen spenderats framför föräldrafällan på tv4+ tillsammans med mamma och en skål vindruvor, himla mysigt det också. ännu mysigare att kvällen fortsatte med att jag fick en massage av min (legitimerade) morsa! måste ha legat konstigt inatt för har haft ont i min ena ryggmuskel hela dagen.
kan ju inte heller påstå att kvällen avslutas med sämre kaliber då jag alldeles precis nu ska sätta på ett par avsnitt oc och sedan runda av dagen med detta.


och eftersom jag älskar camen så slänger jag med en godnatt-puss med det!
vi hörs imorgon godingar!

it's always going to be an uphill battle

hej hopp.
sitter i sängen nu och funderar. mina viktiga ärenden igår blev uppskjutna till idag. så igår strosade vi runt lite på stan och lunchade och mös. idag däremot blev det till att gå upp med tuppen. kan väl inte påstå att det gick sådär kanonbra eller enligt förväntan. kom i alla fall hem för någon timme sedan och har klippt morsan lite snabbt, och snart blir det mat. åh så gott, fast jag inte var så superhungrig så vart jag det när jag såg vad det skulle bjudas på. entrecoté och pommes med mammas sås. är det nått jag kommer sakna i göteborg så är det tamigfan mammas sås. som tur är så är den inte det svåraste att koka ihop då till och med jag klarar av att åtminståne göra en nästan lika god.

vid 6-tiden åker christoffer hem, och jag ska träffa petra. blir nog rätt lugnt ändå med tanke på att petra är lite sjuk och jag knappt hunnit ut ur min förkylning. men ses ska vi, dricka en drink eller två och snacka lagom mycket i munnen på varandra.

åh nu börjar det lukta mat här, kurrar lagom i kistan hoho
puss



haha rolig frisyr på larven

Yooo bloggish. Sitter och väntar på tåget ...

01092010091-001 (MMS)

Yooo bloggish. Sitter och väntar på tåget nu som ska ta mig till uppsala och christoffer. Ska ringa min gode vän matte nu medans jag väntar so i need you all to hålla tummarna att hon svarar, hon är nämligen riktigt svår att få tag på den pinglan. 
Bjuder i alla fall på en bild på mina pruttungar. Kyss


hold your head high


as you might see så kör jag på organiserat kaos i mitt rum. funkar för mig men när man ska få finbesök så är jag ändå uppfostrad med att det ska städas upp lite så att man i alla fall kan se färgen på golvet emellanåt. så jag har börjat plocka undan lite bland min skit, men bara lite. det är ju inte direkt kungen som ska titta förbi ikväll, det är ju trots allt bara christoffer ;) hohoooo ska måla naglarna nu tror jag och sen börja kika på vilket tåg jag ska ta. nya skorna ska jag inviga också, se hur de känns.
usch vilken tjatmaja jag är. hejdå!

when love takes over

god morgon,
ligger här och surfar runt lite men känner hur det börjar kurra i magtrakten. dags för lite frulle och sen fixiluring. vid 12 ska jag kanske klämma in lite josefinetid innan jag tar tåget mot stockholm och brorsan. har sett fram emot att få gosa med de där söta ungarna i flera veckor nu! om ni har riktigt tur kanske jag langar ett inlägg från mobilen under eftermiddagen, annars hörs vi nog inte förrän imorgon.
puss och kram



på första bilden är ossian bara en vecka gammal och den andra är tagen i juni 09, alltså medan lillsyrran fortfarande låg och sprattlade i magen.





and you know it's never simple, never easy, never a clean break

men fan vad jag ska sakna dig ikväll. har kollat igenom massa bilder från los angeles och läst inlägg från både din blogg och min, från tiden när vi bodde i stockholm och från i våras.
tetris, på fredag blir det åka av!
vi borde kanske fråga bartendern ifall de kan blanda nått gott med jordgubbskräm!?

<3

RSS 2.0