all my troubles seems to be so far away

ey ey hey,
igår åkte jag och hämtade upp victor mitt på dagen, åkte till seven eleven för att köpa latte och sen lite spontant hem till martin med alex. softade där hela dagen och sen åkte vi och köpte pizza och kollade på barca-matchen. och så lite scrubs efter det. kom hem vid 12 kanske och då gick jag typ och la mig direkt, 12 är ju sent för en så liten tjej som mig.

idag ska jag till tetris, borde åka typ nu men ja.. ni känner mig. alltid ute i sista minuten. ska ta en snabbdusch och klä på mig innan jag kan åka. ni borde också veta att det här är första gången jag ska hitta hem till tetris själv.. alltså inte bli skjutsad av tetris eller åka buss och tetris hämtar mig på busshållsplatsen. jag ska åka bil dit själv, helt själv. tetris har ritat en karta, känns stabilt. jag ska rita av den nu hehe
puss och pill


och när du står på toppen och tittar ner och det är ljust vart än du ser, när du har vunnit, kom ihåg mig då

jag vill att det ska hända någonting snart, vad som helst. jag går runt som på nålar hela tiden, tippar runt som på tå. och så fort det ringer så håller jag andan. för 6 dagar sen godkände min mamma att man inte ska göra återupplivningsförsök på morfar om något händer. kan ni tänka er att godkänna ett sånt beslut gällande ens pappa. ens pappa som bara några dagar tidigare satt och skämtade (lite för högt) om att sänggrannen skröt om sina nya skor och så hade han glömt att sätta på sig strumpor i dem.
jag har dåligt samvete för att jag inte är där mer än vad jag är. men det går inte, det tar emot så mycket att säga det men jag vill inte. han är inte samma morfar längre. han är inte min morfar som kommer och möter oss i dörren när vi kommer hem till dem och hälsar på. som tar i hand och bugar och sen garvar åt mig när jag niger. som alltid luras och skämtar och skrattar åt att jag är knasig i bollen. han är en annan morfar nu, en morfar som är halvsidesförlamad och inte kan skämta mer, inte kan prata och skratta eller ens äta. inte bullar som han själv har bakat, inte lax och potatis som mamma alltid gör till dem när vi är där. lax och potatis och sås, som han älskar. som han äter som om han inte har ätit sen kriget.
så jag kanske låter självisk när jag säger såhär men nu vill jag att något ska hända. jag vet att ingen njuter av att ha allt på hold, att ingen tycker att det är bättre att han ligger där och mår dåligt än att han antingen blir frisk - eller tvärt om.





nu tänker jag skriva om något helt annat, så clear your head.

jag har ingen aning om vad som kommer hända i mitt liv härnäst. har sökt in på uppsala universitet i vår, logoped 4 år. intagningspoängen är hög så jag tvivlar på att jag kommer in, men ibland ska man väl ha lite tur också. har sökt jobb som en idiot sen jag kom hem från la, både på internet och varit ut och lämnat cv. inget napp so far och jag börjar tröttna rejält. har fått tips om att linköping är en fräsch studentstad och att intagningspoängen ofta är lägre där än i uppsala så ska kolla upp logoped där också. där börjar kursen dock bara på hösten vilket kan göra det lite svårare. skulle vara skönt ifall man kom in där, ny stad men ändå inte alltför långt bort, 2,5 timmar med tåg liksom.
men man kan ju inte söka jobb och ansöka till universitet forever, om varken jobb eller plugg verkar lösa sig så får man ingen inkomst, varken lön eller studiebidrag/studielån. och man måste ju faktiskt ha en inkomst (och något att göra på dagarna, annars blir man ju så rastlös att man tillslut går och dränker sig) för att kunna leva. har därför börjat kolla upp au-pair (igen) och är sugen på australien. kikar även lite på sån där bartenderkurs (också igen haha) och här känns thailand som ett grymt val.

så just nu har jag verkligen ingen aning om vad som kommer hända mig härnäst, i vilken riktning jag kommer styra mitt liv. en sak som är säker är att jag inte kommer sitta kvar i uppsala och glo ifall jag inte har något som håller mig kvar. ifall det sen blir något så nära (och moget beslut) som logopedlinjen i linköping eller något så långt bort och länge som australien får vi se så småning om.


(måste också avslöja att jag kanske fått ett jobb (haha motsägelsefullt mot det här inlägget) som barnflicka till två ungar här i uppsala. man kan ju alltid hoppas :) och så hoppas jag att dem behöver mycket hjälp, så det blir mer som ett jobb än som barnvakt en kväll i veckan.



xoxo, m

i wish i could keep you much longer, i wish i could just stop

jag har hittat tv3play. fan vad kung. och så har jag sett båda avsnitten av hollywoodfruarna så nu vet jag vad folk snackar om. tycker lite synd om ankan också, även fast hon frivilligt väljer det där livet varje dag.
nog om det.

min morfar tar 6-7-8 andetag sen tar han en paus. han har andningsuppehåll på upp emot 40 sekunder. det är ganska obehagligt.

och nog om det också.

splittrat inlägg, hey.
och så börjar jag tröttna på jonas ibland. herrefuck. han är riktigt jävla soft att hänga med nu för tiden, verkligen skitsoft. som en riktig homeboy som man kan ha hemlisar med. men ibland faller han liksom tillbaka till den där dryga skitungen som bara han kan lyckas bli. my god.

nu ska jag glida ut och snicka lite med melle och sanna (och fredrik?) och sen softa i soffan med lite playa del sol.
puss

i'm a thousand miles away but girl tonight you look so pretty, yes you do

dra mig baklänges. kan ni gissa vad jag ska göra idag? nej det kan ni inte göra för jag ska gå på tivoli. waaaaaaaaddaaaap.
josefine måste vara den knäppaste jag känner. hon är 23 år och kom på den briljanta idéen att vi ska gå på tivoli idag.. hm.
ja och så ska vi ju faktiskt vara barnvakt också så det är vår ursäkt till att vara där, man får inte vara dum heller..


igår pratade vi ut i vårt sexförhållande. fanns visserligen inte så mycket problem att prata ut om men lite akiviteter brainstormade vi i alla fall fram, så nu har vi massor med saker att göra i höst. (tjejerna alltså, det är  dem som är sexförhållandet)
och malte var charmtroll som vanligt. godis hade han med sig också, han vet allt hur han ska göra för att sätta flickornas hjärtan i brand. hm.. "jag och mina kompisar brukar spana på småtjejerna" ...man kan undra hur unga småtjejer är när han själv är 5 år. kan de gå själva? har de lärt sig prata än? jag dömmer inte :)

josefine och jag brukar också spana på lammkött.. eller aa, det är lammkött för henne medans de typ är lite äldre än mig. funkar för malle, och tydligen för josse också haha.

ska göra mig iordning lite nu och sen bär det av. josefine kommer hit om tjugo.
puss!







det är många som har det tungt just nu. jag tänker på er, framförallt på johan. finns här om ni behöver mig!




when your drugs don't work no more you get high on life

fan dammit, tror vi är finare än vad vi inser. hehe skämt åsido. ligger fem vimmelbilder ute på oss sen i onsdags, varav en är framsidan på 23sept-albumet. score att jag bara ser full ut på en av dem haha!
vart är festen? här är festen!


åh ikväll kommer min lilla älskling hit (haha gud vad flummig jag är känner jag. avskyr när folk kallar sin respektive för sånt hela tiden, som att den inte har något namn.. ehe och så vet jag att en viss fröken nyman läser fortare än ögonen hinner med nu, har du missat ett skvaller?) malte ska komma hit och äta middag ikväll. den lilla mysungen har jag faktiskt saknat! snacka om att han kom och tog mitt hjärta med storm.




see ya, wouldnt wanna be ya!
xo, malle


you got me ten feet of the ground

tillbaka till verkligheten idag. b a k i s, tjohej. vaknade vid 8 och hittade en halv chipspåse i vardagsrummet som fort slank ner tillsammans med en flaska vatten innan jag gick och la mig igen. har sen framåt eftermiddagen käkat pizza med lisa, melle och fredrik på gamlis-grillen. sett my life in ruins (min stora feta grekiska semester?) har vi gjort också. och så var jag förbi maria för att lämna hennes plånbok.

tillbaka till verkligheten. min morfar kunde säga ett ord idag.


jag har de bästa vännerna man kan ha i hela världen. och imorgon ska vi träffas igen och bara mysa.

vart är smarran och erikboy?

(erik, säg åt din vimmelvän att skicka alla tusen bilder han tog på oss så vi får en där alla är med)

 

 


ikväll ska jag leva som om imorgon inte fanns

sitter hos moa nu med tjejerna och erik och förfestar som aldrig förr. tänk dig vad bra vänner kan göra med ditt humör. dricker vin och skojar. har fixat mig hos hannahbananen innan vi tog cyklarna och drog oss hit. det har aldrig förr varit så skönt att inte tänka. ikväll ska jag vara med mina allra bästa vänner. ikväll ska jag gå ut. ikväll ska jag vara glad. puss.

allt som är jag

igår var jag ute och gick. länge och ensam. kommer knappt ihåg vart jag gick. satt på kullen i över en timme vet jag. det bara snurrar och snurrar i mitt huvud sådana här gånger.
idag ska min mormor åka och hälsa på. de hälsar aldrig på varandra på sjukhuset för de vet att den andra alltid kommer hem när den har frisknat till. jag antar att det säger en del.

det är en välbekant känsla som börjar rota sig i min kropp. jag gillar den inte. den river och sliter och gör så jävla ont inuti. så man knappt kan andas. så man inte kan göra något alls. och så slutar den alltid med en tryckande, pressande huvudvärk som sitter i länge, längre än kroppen egentligen orkar med. jag har inte känt såhär på snart fyra år.
det känns som att man går sönder lite. som att delar av en ramlar av, utan att man kan göra något. man kan inte hålla fast dem. och det är det där otillräckliga som är värst, att man inte kan göra något.

jag trodde att han dog när jag var där igår. att han gick bort, som det så fint heter. gick bort vart? varför skulle han vilja gå någon annanstans? han har alla som älskar honom alldeles tätt intill. han slutade andas. det där rivande och slitande nådde som en ny nivå. att se någon sluta andas.. det finns inga ord för hur det känns. men det var "bara" ett hjärtstopp, han får tydligen sådana ibland numera.
han fick en stroke på morgonen dagen innan jag kom hem från la. åkte ambulans in till sjukhuset samma kväll. i lördagskväll ramlade han. nu är han halvsidesförlamad och kan inte äta eller prata. men han försöker. och han låter som staffan gjorde när han försökte prata med mig två veckor innan han dog, för snart fyra år sen. men jag förstår inte. jag förstår inte vad han vill säga. jag kan inte svara när han pratar med mig, för jag förstår inte vad han försöker säga. och då känns det som att det gör lika ont i mig som det gör i honom.

jag har alltid fått höra att jag är lik min morfar. min lillebror är lik pappa, min faster är lik farmor. och jag är lik morfar. det var det första min mormor sa när hon kom till bb och jag var nyfödd. nejmen, är det inte morfar som ligger där? samma humor har vi också, älskar att jävlas. och envis som en gris är han. så om det är någon jag tror ska kunna överleva något sånt här, då är det han. men jag vet inte vad jag ska hoppas på. för om han blir bättre så kommer han snart bli sämre igen. och jag är inte stark nog att klara av den här känslan två gånger för varje människa som ligger inbäddad i mitt hjärta. att se mammas ögon när jag kommer in i salen han ligger i, jonas skakande ryggtavla när han går därifrån, min morbrors annars så stolta hållning. morfars kroppsspråk, hur han darrar. hur ont han har och hur han inte vill visa det men alla ser igenom hans fasad. jag är inte så stark. inte en chans.


men han blir säkert bättre, bara för att jävlas.
bara för att testa hur långt han kan gå innan allt brister.

det är för himlen i dig, och jorden i mig

jag orkar inte, inte nu.
men det funkar inte så.

morfar.


skin som den sol du är

tjabba. idag blev jag väckt vid 11 av att en mohammed ringde och talade om att han stod utanför min dörr med väskan som inte riktigt hängde med ända hem i torsdags. skönt att ha den hemma och, tro det eller ej, upppackad på bara två timmar typ, nice.
ska fortsätta plocka lite här nu och göra mig iordning. ska träffa victor om en stund, sen "välkommen hem-middag" här och sen ska jag gosa med sanna ikväll. imorgon ska jag träffa josefine och sen ska jag till alex.
så ni vet vart ni har mig liksom.
puss.

den ni :)




fuck you right back

jag är så jävla sur. min väska är inte i sverige än utan ligger och väntar i paris till klockan 8 ikväll innan den kommer åka därifran. chansen är alltså väldigt liten att jag ens får den idag. verkligen jätteroligt. det som jag är sur över är inte att väskan blev bortglömd, shit happens. det jag är sur över är att jag på min fråga om när jag kommer få tillbaka väskan får svaret "18/9 (idag) mellan klockan 10-16". gillar inte sånt här. och så var det självklart någon jävla kines-fransk brud jag snackade med som knappt kunde engeleka. hej då.

för jag vill leva jag vill dö i norden ?

ja ni, vad hander? klockan ar 11.05pm i la och tror att det ar lite darfor som jag vaknat sa tidigt svensk tid. (jag gar runt och raknar ut vad klockan ar i la varannan minut.) har sovit sen ungefar 2pm sa det ar precis tvartom vad jag borde vilja sova. men jag tror inte min kropp fattar jetlag riktigt och vet nog inte riktigt nar den ska vilja sova och inte. att jag hade varit vaken i lite for manga timmar innan jag gick och la mig gor sakert inte saken battre..
forovrigt sa har jag åäö pa det har tangentbordet (saklart) men det orkar jag inte ens forsoka vanja mig med just nu. det kommer val tillbaka i sinom tid.
idag har jag en hel lang lista med saker som maste goras. sa ska inte ligga har och lata mig hela dagen (eh, kl ar 8 haha) utan satta igang. haller pa att fora over alla bilder nu och tankte borja packa upp de vaskor som jag faktiskt fick med mig hem. for er som inte hort sa fastnade en i atlanta, men det ar lugnt for de ska skicka hem den till mig sa jag kommer fa den nagon gang mellan kl 10-16 idag. satta over pengar till mamma ska jag ocksa gora, och ladda telefonen och ringa alex. och gora mig riktigt fin till ikvall nar jag ska hanga med de finste tjejerna i varlden :)
blir nog ett inlagg lite senare idag eller under de narmaste dagarna med ett litet bildspel, la's finest liksom.
love!

dance like nobody is looking

10.30pm. idag har vi gjort en rolig grej som ingen vet om. tjoho. och imorgonbitti kl 11.05am avgar planet som tar oss fran nirvana (aka los angeles) till kalla, graa, trottsamma sverige. landar pa arlanda vid halv sju pa torsdagkvall sa det har ar nog det sista ni hor av mig tills dess. da far jag traffa mamma (min alskade, goa mamma), och kanske victor, pa fredag ska jag fa traffa mina fina, fina, fina supertjejer och erik och pa lordag ska jag fa traffa jonas, olle och eva, och sanna. ah sa jag har saknat alla. dock vet jag (av erfarenhet) att jag kommer sakna att ha tetris around 24/7 efter endast ett par timmar. om jag kanner igen mig sjalv och om jag kanner igen min on&off-sambo/sarbo lar det bli en hel del sms sinnsemellan. next subject; karen och dominique sager ofta saker som "nasta gang ni kommer hit" och jim fragade idag ifall vi bestamt oss for att stanna kvar har eller aka hem imorgon sa det kanns som att jag inte kommer aka harifran for gatt. ah sa jag kommer sakna alla! jag kommer till och med sakna tanten i blommaffaren ett kvarter bort. ryan och brooke, det gor lite ont i hjartat att jag inte kommer vara around nar de vaxer upp och det gor lite mer ont i hjartat att de fortfarande ar sa sma att de formodligen inte ens kommer komma ihag "the girls" efter knappt en vecka. ska verkligen se till att halla kontakten med bade dominique och karen och jag hoppas att vi ses snart igen (sager jag nar jag inte ens har hunnit aka harifran). next subject (hatar att det inte finns radbyte); slaktmiddagen ikvall var mysig, precis som sist. alla ar sa himla gulliga och oppna och roliga, kommer sakna allihopa och onskar att jag hade kunnat umgas mer med dem. anyway, ska ga upp och forsoka runda av packningen nu och sen sussa lite innan planet gar. i'll see de flesta av er inom en vecka. tanker pa er.

open up your plans and damn your free

11.30pm. mindre an 48 timmar tills vi lamnar anglarnas stad, so damn sad. jag vill inte aka hem. har var det livat. dodger stadium, fan vad underbart. har sett min forsta baseballgame och atit min forsta dodgerdog. chiiiiiuumama. har aven fatt manikyr idag pa ett thaistalle i pasadena. sa jaaaavla skont med handmassage och sa blev man lite fin ocksa :) haller pa att packa nu sa blir inte sa langt inlagg ikvall. mamma - jag hoppas ocksa att jag far pa mig ett par byxor men far nog kora mjukisar ett tag framover, de nya morka cheap monday har inte en chans med mitt nya midjematt hahahha. och tror inte det ar nagon fara med overvikt pa bagaget. vi kor pa tva incheckade vaskor och en sportbag som handbagage nu pa hemvagen. tissipussen, eller puss i ljumsken som tva knappgokar brukar saga till mig hehe. love.

bara du

11.30pm. poolandet (sista solningsdagen) samt shoppingen pa the galleria har i glendale igar gick prima ballerina. hittade en hel del bra och lite roliga gifts. akte raka vagen till hollywood bowl for forst picknick med ost och kex till foratt, pastakycklingrora till varmratt, hallon och cupcakes till efteratt och lite kallt vitt vin pa det sa har man en fullandad kvall. brazilianska underhallnigen var mysig att ha i bakgrunden ocksa sa allt var bara .. ja, bra helt enkelt. idag har vi varit pa magic mountain hela dagen, mellan 10am till 16pm. hjartattack, fy fan vad roligt det var. jag vet att grona lund kan slanga sig i vaggen jamfort med liseberg men liseberg kan fan slanga sig i vaggen hundra ganger om jamfort med det har. har aldrig varit med om maken haha hur sjukt roligt som helst. helt vilt. madde till och med illa vid ett par tillfallen hahaha har kan vi snacka hoga hastigheter med dinglande ben, uppochner och utochinvanda loopar och sant. och vi hade nastan inga koer heller, vissa rollercosters lyckades vi pricka in NOLL ko pa, harligt. vid 4 hamtade karen oss for att aka och babysita ryan och brook under kvallskvisten medans dominique och brett var pa the killers-konsert. jag och tetris bjod pa svenska pannkakor och sen vi kom hem har vi aven bakat en till rulltarta som vi ska ta med oss imorgonbitti. da ska vi namligen traffa karens promenadtanter pa en coffeeshop kvart over 8 (usch, tidigaste morgonen pa hela semestern. men antar att jag inte borde klaga ;) hehe). tanterna fick smaka pa resterna av var rulltarta forra veckan och hade tydligen alskat det, sa darfor bestamde vi oss for att gora en till dem nu. cute huh? ;) antar att ni vill veta en annan stord sak.. jag har borjat packa. man borjar nastan marka att man ar pa vag bort harifran nar alla ens saker ligger i vaskorna igen. langtar inte efter paris ska jag saga er. langtar inte efter att fa sitta i fem dryga timmar pa paris bajsflygplats efter att redan ha spenderat nastan ett helt dygn pa tva flygplan och atlantas flygplats och nar jag helst bara vill hem till min sang fort som fan. anyway, det var nog allt jag hade att saga just nu. ska sticka upp till vart rum nu och gosa lite med tetris innan jag somnar haha puss alsklingar.

your sex is on fire

9.30pm. maste borja med: hahahhahahaha josefine, din javla tok. garvade igenom hela din laaanga kommentar! haha ja skicka min brandmansfari du, tror inte han kommer sa langt med tanke pa att ungefar det enda han kan pa engelska ar "i love you" (eller det kanske ar det han kommer langst pa? hahaha). om en vecka ar jag hemma, da far vi traffas asap ok? har du halsat pa crazy farmorsmormorn nagot mer? okej, let's move on sa ni andra har nagot kul att lasa ocksa (det har ar enda sattet for mig och josefine att prata da min mobil ar crazy, den har datorn inte pallar hotmail och cuzen inte har face, too bad for you). igar var vi pa konsert i the greek theatre. dave matthews sag vi med justin och christa och han var bra. kande igen ett par av hans latar men inte sa mycket. hela upplevelsen var (som allt annat har) otrolig. biljetterna till platserna langst fram i den har stora arenan gick pa $1200, alltsa ca 9600 svenska kronor -sjukt. en annan rolig grej var att folk rokte weed runt omkring en och var valdigt givmilda med sina *citerar sanna* en hasch hahaha. kom hem ratt sent och stupade direkt i sang. imorse var vi uppe med tuppen for att aka och kopa donuts till frulle pa vag mot disneyland. det stallet ar exakt som man tanker sig och samtidigt inte alls. stort och slott och rosa och grejer overallt. storre an man tankt sig och samtidigt mindre. vi akte ett par roller costers och at kycklingspett till lunch. jag och tetris kopte aven en m&ms cup, vilket var som en stor m&m formad som en muffin, full med massor av m&m's i (alltsa lika stor som en vanlig muffin). efter en heldag pa ett valdigt unikt stalle var vi on the road again. stannade pa in&out (en hamburgerrestaurang som ALLA maste testa innan de dor, har aldrig atit sa goda och frascha hamburgare i hela mitt liv. ingen overdrift. sa motherfucking gott) och taggade sedan hemat for att chilla resten av kvallen. ar helt slut i bada kropp och mind nu vilket ni sakert kan tanka er. imorgon ska vi nog forsoka klamma in lite shopping fore eller efter de basta soltimmarna da vi vill ligga vid poolen och gassa (ta tillvara pa kaliforniens basta nu sista tiden, sorgligt). pa kvallen ska vi ivag och lyssna pa nagon braziliansk musikbrud i the hollywood bowl med karen och jim. ska bli grymt kul att se den arenan ocksa. och sa ska vi sjalvklart kaka ute innan det ocksa. kakar stort mycket pa restaurang och vi FAR INTE betala. karen blir nastan sur nar man forsoker betala for sin egen mat, knappo. nu ska vi softa vidare till en film eller nagot, jag maste aktivera tetris lite innan hon gor rebusar av varenda pappersbit i det har huset. hors. och ses om ungefar en vecka. shiat. puss

put on your charm, white boy

9.50 pm och jag ar sa javla arg. skrev precis ett fett langt och fett javla charmigt inlagg om hela middagen plus lite till och sa nar jag klickar pa publicera sa forsvinner skiten och blogg.se stanger ner. jag ar ruggigt besviken pa hela javla bloggen just nu. sa, da har jag varit tillrackligt arg over en san liten vardslig skitsak och kan ga vidare med att skriva om allt fran borjan. joy. nu har vi precis lagat och kakat en fet helsvensk trerattersmiddag. forratt: toastskagen (made from scratch people!!) med dill och hela koret. varmratt: kottbullar (fran ikea's food section tjohej) med makaroner formade som algar (de maste tro att alla svenskar ar helknasiga som ater algpasta och har skinka pa allt (att ha det som palagg till frukosten ar skitkonstigt enligt dem och att ha skinka pa pizza ar inte heller nagot de ens skulle kunna komma pa tanken att ha haha)) och ketchup. efterratt: rulltarta med hallonsylt serverad med whipped cream och farska hallon tillsammans med negerbollar och marabou mjolkchoklad (ocksa kopt pa ikea). notera att varken jag eller tetris nagonsin har gjort skagenrora (i sverge koper man asgod skagen direkt fardig i en burk pa ica, som det ska vara helt enkelt) eller bakat en rulltarta i hela vara liv. till detta fick de testa fladerdricka (vilket i princip var det enda vi drack nar vi bodde i sthlm) och knackebrod med smor och ost. att handla alla svenska ingredienser ska ni veta var en utmaning bara det, tog tva timmar och vi fick aka runt till tre olika grocery stores. ar riktigt svart ska ni veta nar vi skulle kopa den dar vita, knoliga morotsliknande saken som man ska ha i skagenrora nar vi for det forsta inte kan oversatta namnet pa gronsaken till engelska och nar vi for det andra inte ens vet vad den heter pa svenska (pepparrot ar svaret och heter horseraddish pa engelska, man lar sig nagot nytt varenda dag). fick, for att byta samtalsamne, ett supergulligt sms fran anna idag. saknar den lilla delen av min familj sa mycket och langtar ihjal mig efter slutet av oktober. nu ska jag och tetris oversatta receptet pa rulltartan (som blev en stor javla hit har ska ni veta och jag och tetris ar valdigt stolta over varan effort). puss och kram. och god morgon forresten, eftersom klockan borjar narma sig sju-snaret hemma i svea. ha en underbar dag och ta tillvara pa allt det graa som sverige erbjuder ;)

in the meantime, let me watch you break it down

6.10 pm. jag hatar blogg.se. ikvall kommer en av jim's kompisar hit pa middag med sin fru som ar svensk. ska bli kul att kunna prata lite hederligt modersmal med nagon annan an tetris haha imorgon ska vi till ikea och sen ska jag och tetris laga en helsvensk middag at karen och jim och pa tisdag ska vi till santa barbara. nu ska jag duka och sen kommer de nog nar som helst. hors.

work it

6.35 pm. halla halla halla, hur mar ni? nar jag val behover blogg.se for att beratta mina rovarhistorier fran andra sidan jorden, da fungerar det inte som det ska. kul, nej. ar det knasigt for er ocksa eller ar det den har datorn som an en gang strular? igar var vi i old pasadena och lunchade och shoppade. gjorde av med ca $157 i samma affar som jag spenderade sjukt mycket i forra gangen. jag borde inte fa ga in dar haha blev vitt vin, chokladglass, eurotrip och popcorn som kvallsmys. idag har vi legat och softat vid poolen storre delen av dagen. nu har vi atit resterna av kinamaten fran haromkvallen (man far alltid in sjuuuuuukt mycket mat pa restaurangerna och man tar alltid med sig typ halften hem i sanna dar doggybags, sjukt smart) och kollar pa project runway. far se ifall vi vagar ringa daniel lite senare haha imorgon ska vi aka till rose bowl stadium och kolla pa en american footballgame, ucla (jim ar nog deras storsta fan) ska spela. vi ska sitta i nagon vip-grej dar som kostar skjortan ifall jag inte missminner mig. pa onsdag ska vi pa koncert med justin, pa torsdag ska vi till disneyland och sen sleep over hos d i valencia. pa fredag ska vi till magic mountains (hjartattacksbergodalbanor) och pa kvallen ska vi vara barnvakt till ryan och brooke. langre an sa kommer jag inte ihag haha jag ar sa matt, ar alltid matt har. jag har pa riktigt inte varit hungrig sen vi kom till staterna, sjukt. vi ater och ater och ater, och allt ar sa gott. har en kansla av att jag redan har talat om det. haha hur ar laget hemma? antar att hosten verkligen har natt sverige nu? puss. ps mamma (om michael jacksons begravning, som var igar har i glendale (samma stadsdel som vi bor i)) - nej de hade stangt av massa gator har omkring sa att ingen oinbjuden skulle kunna komma ens lite i narheten. men vi kollade lite pa det pa tv haha. puss och kram

no regrets

8.55 pm. vi har kakat kinamat till middag, jag ater alltid tills jag blir ohalsosamt matt. blir inte battre av att vi gar till en ben&jerry's glassbar efterat for treats. men ah sa gott allt ar. har magkramp nu och tror jag ska bota den med ett par cookies :) later. ps josefine, hahaha good job. "alla sjukdomar utom cancer och svartsjuka", gillart. miss you cuz.

dance in your lap 'til you're ready to pop

kl ar 5.00 pm i la. borjar med att svara pa kommentarer - josefine, den 29/8 har jag fatt ett mail fran dig, det ar en eller max tva dagar efter att jag skickade till dig. spela inte svar gullet ;) (har fortfarande inte kunnat lasa det dock) - mamma, i usa ar klockan aldrig 18 eller 20, den ar isf 6pm eller 8 pm. darfor tanke jag gora det latt for dig sa du kan ringa mellan 18.00-20.00 pa kvallen svensk tid, den ar da 9am-11am har i kalifornien (=storst chans att vi ar hemma). idag har det varit sa rokigt i luften har (pga av all eld som ni kanske har hort om pa nyheterna, det brinner i bergen har omkring) sa det har varit ganska svalt ute eftersom solen inte riktigt natt anda fram, ratt skont. nar vi kom hem fran la ink, el coyote (dominiques familjs ratt kanda mexikanska restaurang i hollywood, valdigt low key sa manga kandisar letar sig ofta dit fick vi hora, bla kid rock och jessica simpson) och the groove (mera shopping, blev ett par orhangen och ett par solbrillor idag). vi kom hem, drog ett snabbt dopp i poolen och sen en skon dusch. ryan ar har nu ocksa och ikvall blir det sleep over. ska ga och ta mig en kaka eller tva nu tror jag, och forsoka ladda over lite bilder till usbminne (har fyllt kamerans minneskort tva ganger nu, det blir mycket bilder). xoxo, malle.

RSS 2.0