damn i like the way you move

hej blåkhen.

försov mig imorse så var tvungen att skjutsa mig själv och mamma till sunnersta. mötte petra och gick för att träffa de flesta inblandade inför morgondagen. känns helt okej, lite långt arbetspass men vafan - man lever bara en gång.
åkte sen ner på stan för att sällskapa petra. slutade i att jag blev kär i ett par skor (som jag såklart inte kunde låta bli att köpa) samt kom hem med två klänningar/linnen med cool rygg.
det är farligt att ha pengar.

nu har malte varit här och fikat nyss. vi har busat och kittlats och hoppat i sängen och skrubbat upp knät och visat alla tappade tänder. ni vet sånt där man ska göra när man är fem år :)


ikväll ska jag till melina och hälsa på, min alldeles egna lilla mellemus. blir nog mys en liten stund innan jag måste åka hem igen så jag hinner sova innan morgondagens 11timmarsjobb. inte att leka men, men det ska bli kul. efter det ska jag åka raka vägen till partay a la pride. ska bli himla roligt faktiskt haha watch out for lesbos!

kisses, <3



ett par favoriter



spotlights don't do you justice baby

Dagens frukost: pizza
Dagens händelse: varit på ikea
Dagens planer: softa
Dagens vill ha: middag
Dagens saknad: min pappa
Dagens drog: tv
Dagens tråkigaste: ont i magen
Dagens finaste: killar som kollar in i ens ögon och håller en i handen?
Dagens önskan: ta körkort
Dagens måste: teori
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: galgar
Dagens mat: wok till middag
Dagens sjuka: jonas
Dagens kärlek: melina busch
Dagens mående: segpropp
Dagens klädsel: levisshorts, linne från monki och adidaströjan
Dagens låt: ayo technology - milow
Dagens dusch: imorse
Dagens frisyr: hög tuffs med lite fläta
Dagens smink: mascara



there are many things that i would like to say to you, but i don't know how

har precis målat naglarna och tryckt i mig en glass. ska klä på mig nu (dvs ta av mig mina supersnygga kallsonger med tigrar på) och ta en promenix. första anhalt är elisabeth för att hämta mitt vin, sen vidare till josefine för att mata katter och plocka bort bajs (usch) och sen traska hemåt med jonas med ett kort stopp på västertorg för att plocka upp tre pizzor. skönt.

baby when you’re not even yourself, i am on your side

okej, var en dag sen eller två nu som jag actually skrev något nu. förstår att ni undrar vart jag har tagit vägen.
igår var jag på spontanbio med s, the proposal blev det. sen åkte vi hem och sov.
idag har jag sorterat tvätt, bytt påslakan i sängen, dammsugit lite lägenhetsgolv samt plockat upp alla kläder från golvet och lagt dem där de ska vara haha nu tänkte jag gå ut och lägga mig på ballen och sola lite. någon som vill joina?
ikväll blir det kalas i fålhagen. maria, madde och jag tänkte dra dit och spana lite heee. känns bra med något annat än birger för en gångs skull.
love

ps. mammas svininfluensa är här för att stanna.
ps2. jag har bokat tatueringstid, ih!

yo mtvraps, banana skids, mcguyver, fruit of the loom, hb, bröst och butterflyer. palla äpplen, handen på rumpan och bmx. 1990 nånting, det var back in the days.


took an oath that i am going to stick it out until the end

jag har precis fått reda på en alldeles hilarious grej.
sitter och skriver ner nödvändiga telefonnummer och sånt till folk i kalifornien när mamma kommer in med ett litet "släktträd". ser då att en av min min morfars pappas brorsas döttrar hette *trummvirvel* betty pillifant. hahahaha hur crazy är inte det? pillifant eh heh hahaha det plus den goda matlukten som kommer från köket just nu gjorde garanterat hela min dag!
oooiiih, can't wait. 21 dagar tror jag vi är nere i nu, men jag ska inte tjata.

annars då, kvällen hos joel igår var mysig och jag och sanna körde nyktert. väldigt moget om jag får säga det själv. man kan ha kul utan alkohol haha
och nu sitter jag här och väntar på att mamma och mats ska pilla klart med maten så vi kan äta, jag är hungrig som en varg. ska nog gå och duka lite och göra sallad tror jag, för att slippa sitta här och lyssna på kurret i magen.

love you, xoxo


it's sad you only get your fame through controversy

Dagens frukost: mögligt bröd
Dagens händelse: mamma kom hem
Dagens planer: krök
Dagens vill ha: kuk heeeh
Dagens saknad: staffan
Dagens drog: looptroop rockers
Dagens tråkigaste: segt
Dagens finaste: pumba
Dagens önskan: att 22 dagar går fort som fan
Dagens dricka: ramlösa
Dagens köp: mat på maxi
Dagens mat: tacos
Dagens sjuka: mammas svininfluensa
Dagens kärlek: sanna nyman persson
Dagens mående: helt ok
Dagens klädsel: baggyjeans och blå, tunn, långärmad tröja från london
Dagens låt: can't hold us down
Dagens dusch: strax
Dagens frisyr: slarvig tuffs
Dagens smink: inget än så länge

shine, because you deserve to

jag har städat upp här hemma nu efter en veckas grisande, sanna har åkt hem till sig och mamma har kommit hem från tallin (med godis till malin). idag ska jag bara ta det lugnt och inte göra något. en riktig pyjamasdag är vad det är. (dvs, vi får se hur många timmar det hinner gå innan jag blir rastlös och ser till att hitta någon att leka med)
kisses



now we're lost in the haze

sitter och njuter av att spotify är kung och en tallrik spagetti med ketchup.
strax duschen och sen destination stan.
kalas.

long time ago

if you ain't dirty, you ain't here to party

god mat, vänner och massa onyttigheter blev det igårkväll. älskar att ica väst har öppet extremlänge.
nu ska jag plocka undan lite här hemma och ikväll kommer fesken hit och gosar. wok och film tror jag står på schemat.
see ya, wouldnt wanna be ya.











vi testar nytt igen.

big words to make up for smaller things

tjena mittbena!
guhuhu. ossian <3 underbarare får man leta länge efter. och om tre månader kommer lilla bianca till världen också :) ih, så lycklig!

blev upphämtad i väsby vid 2tiden igår och åkte sen hem till sumpan och umgicks och lekte. blev revbensspjäll, majskolv, korv, bulgur, bröd, sallad, vitt vin, ginger ale och lite sånt till middag (grymt gott) och sen blev jag skjutsad in till stan för utgång med smarre. började på nivå22 (1 shot+1 cider=45 kr, 2 öl = 50 kr) och gick sen vidare till mosaik där vi mötte upp hannes +grabbar (+tina). chillade där ett tag innan vi kom på den geniala idéen att gå hem till en av killarna, hämta en basketboll och sen dra oss vidare mot vasaparken för lite basket. blev 21an och match.
slutade med att jag och marran tog en bulle tillbaka till jocke för ett par timmars sömn innan frukost och hemfärd.

nu halvligger jag här i soffan och kollar på yesman och käkar sallad. och dricker vatten direkt ur tillbringaren. ska chilla vidare ett tag nu innan jag ska plocka ur diskmaskinen, fixa naglarna och välkomna matte.
ikväll blir det couscous, kyckling och uncle ben's. i can't wait.
puss och love


ps. sickan fick sen frukost idag, typ brunch haha





har nyligen kommit fram till sumpan och leker lite med ossian. jocke går förbi.
ossian - "pappa, kolla min faster har kommit hit"

sitter och käkar frukost med maria, jocke, ossian och två byggarbetare när anna kommer ut på altanen.
ossian - "mamma, min faster har vaknat nu"

bild från 2007


let's play love games

tjenixen.
har precis kommit hem från stan. har överlämnat skivan med bröllopsbilderna till johanne och käkat gomackan på storken med petra. om en liten stund ska jag ut på äventyr med josefine och ikväll ska jag kanske till matte.
imorrn blir det ett dygn i sthlm. först jocke hela dagen och sen utgång med zanteligan. vet fan inte vart det kommer sluta, men det är ju halva nöjet.







himlen är oskyldigt blå, som ögon när barnen är små. att regndroppar faller som tårarna gör rår inte stjärnorna för. älskling jag vet hur det känns, när broar till tryggheten bränns. fast tiden har jagat oss in i en vrå är himlen så oskyldigt blå.


jag saknar ossian otroligt mycket!
och på onsdag ska jag äntligen få gosa och busa med honom igen.


och när du drömmer, kom ihåg mig då

vid halv tio igårkväll kom maria hit. blev chill, en ett par timmar lång kvällspromenad och en nattlig snabbvisit hos victor.
idag har vi mest chillat och kollat på film och jag har varit iväg och lämnat lite fler tack-kort. snabb catch-up med andreas också på vägen hem.

och nu är jag här. mamma och mats har precis åkt. sköööööööööööööööööööööönt. inge tjat, ingen man behöver smyga för när man kommer hem på nätterna, inget "under mitt tak gäller mina regler". bara frid och fröjd, och fest haha

sanna har kommit hem från frankrike nu också, så hon ska komma hit och mysa lite ikväll. hm, undra vad jag ska laga till middag. köttfärssås på burk eller kanske wok?
pusse




<3


i don't mind if you don't mind, 'cause i don't shine if you don't shine.

en del människor är så olik som man trodde de skulle vara. en del människor har sitt synsätt på saker och ting, och vägrar se situationer från andra perspektiv. och det är synd att det gäller just dig. jag trodde verkligen inte det om dig.
jag älskar dig, det kommer jag alltid att göra. även om du inte vill se det från mitt håll för att förstå så måste du släppa det som varit, annars kommer vi aldrig kunna gå vidare.

jag hoppas att jag har dig vid min sida i många, många år till. tre gånger, fyra gånger, fem gånger längre än vad vi redan känt varandra.
vi lärde oss småbarnssaker tillsammans, snorungesaker. bus.
äta granbarr och ha snigelfarm och bygga en snögrotta som var större än oss. panta stora sopsäckar med ölburkar och köpa godis för flera hundra kronor. prata om ingenting, flera timmar i streck.
sälen, gotland, mora, uppsala, sthlms skärgård, östersund. i en pulka dragen av en tax eller bakom gunde(?haha) på en snöskoter.
sova på madrass nedanför sängen.
vi har växt upp med 25 mils avstånd, tillsammans.





...
jag tvivlar på dig nu.
bevisa mig fel, snälla!

för jag orkar inte längre.

i had to go throw it away

testar en liten ny grej,
tror dock inte att jag gillar den överhuvudtaget..


i keep my fingers crossed








jag har aldrig förr längtat efter någonting så här mycket!
29 dagar

i used to never take the blame

Dagens frukost: rostat bröd
Dagens händelse: petra
Dagens planer: luncha med petra, kirra bilderna, träffa johanne, middag med matte, häng med tjejerna
Dagens vill ha: körkort
Dagens saknad: maria
Dagens drog: vädret
Dagens tråkigaste: en hemlis
Dagens finaste: malte
Dagens önskan: att saker börjar lösa sig lite bättre
Dagens måste: träffa maria
Dagens dricka: so far, apelsinjuice
Dagens köp: lunch
Dagens mat: den som lever får se
Dagens sjuka: nothing
Dagens kärlek: vädret
Dagens mående: fint
Du har på dig: shorts och tublinne
Du längtar efter: los angeles, 30 dagar kvar
Dagens låt: hurtful
Dagens dusch: mellan 10.00-10.35 imorse, direkt efter väckarklockan ringde
Dagens frisyr: fläta i luggen
Dagens smink: enbart mascara


i'd pull a sunshine story in a pouring rain

igår blev det gos och hassan hemma hos mattes papichulo med hannah, moa och erik. blev hemskjutsad vid halv 1 och när jag vaknade imorse frågade mamma om jag ville följa med och bada i emmsjön, med MALTE. yessss haha :D

so that's what i'll be doin'
later.




love will knock you off your feet

jag tror jag måste ha de bästa vännerna man kan tänka sig. hur nöjd är inte jag liksom?
ska strax käka kyckling med mamma, jonas och mats (ingen malte fick följa med idag :( buhu) och senare ikväll ska jag träffa tjejerna.
igår var mysigt. sprang på en del vänner och sånt är alltid kul.
idag kom josefine och hämtade mig vid fyra mackarna mitt på dagen. åkte och käkade och chillade och sen åkte vi förbi farmor en sväng. usch så skruttig hon börjar bli :(





bilder från vaxholm









<3



by now you should've somehow realized what you gotta do

det var fan inte igår.
i förrgår? haha

hej hopp snopp


har precis kommit hem från vaxholm, resarö där jag stekt och druckit fina vindrinkar och somriga öl 24/7. vi har myst, badat, varit lite galna och käkat apgod mat. åh så härligt. jag älskar madeleines sommarstuga. årlig aktivitet? J A R Å

ska kirra mig något att äta nu och sen hoppa in i duschen. planerna för kvällen ser än så länge väldigt luddiga ut. har lovat bort mig till lite för många. alternativen är:
1, grillfest hos jens
2, birger med lisa och malin
3, victor
4, öl med melle, fredrik och sanna
(5, salt med matte och lindmark + folk)



börjar bli lite hungrig nu och jag har ingen aning om vad vi har i kylskåpet. dags att gå på jakt efter något att stoppa i magen. puss och kram
ps. malte hade sagt till sin mamma att jag var söt. waaddap, jag måste vara universums coolaste.

would you run and never look back?

tjohej bajskorv.
om ett par timmar drar jag till vaxholm. underbart!



vi ses om några dagar, lovebirds!



maria, jag saknar dig!
typ två timmar sen vi sågs, men vad spelar det för roll?



shine like the sun you are

hey now, heey nooow (8)
blev hur mysigt som helst igår med tjejerna. blev grillspett och en stor grönsallad, så himla gott. sen blev det väldigt mycket prat om lattemammor (vi 6 om några år) och att föda fotbollslag. och koll på moas londonbilder.

malte är fortfarande här också. eller nu är han på ikea med sin pappa men de kommer snart tillbaka. shit, sötare unge får man verkligen leta efter. inte ens jag var sådär söt när jag var liten ;) hehe


nu kommer han inspringades med hamburgare och hoppar i sängen igen hahah puss och kram

ingenting kan stoppa oss när vi bara rullar fram


<3

birger jarl, 8 juli 2009

this is how, this is how, this is how we rock

moa - vi borde ha sex imorgon, efter grillningen. vad säger ni? då kan ju du få köra strap-on på mig, malin.
vi kan köra strap-on any day, min lesbiska lover haha


i act like shit don't phase me, inside it drives me crazy

hej hej hallå (a la timb)
blev bakisaktiviteter hos melle igår med henne, fredrik och sanna. pizza och popcorn och godis och saft. jag klagar inte! sen tog jag och sanna sista bussen därifrån för att åka hem och sova. trodde jag ja...


mamma hämtade upp mig imorse och så åkte vi till gränby och kikade lite. kom hem för en stund sedan och har sedan dess bara käkat lunch och spelat lite ukulele. det börjar fan arta sig ordentligt med im yours nu :) kanske inte är så stor bedrift eftersom den är enkel som fan, men vadå? man måste ju börja någonstans heeeeeeeeeeeeeeehaha

ikväll ska mamma ut och käka middag på restaurang (min mammas liv är mer intressant och aktiverat än mitt? om ni undrar varför jag skriver om vad hon ska göra liksom haha) och jag ska träffa tjejerna. åh mina fina, sköna älsklingstjejer! alla är hemma från sina små äventyr nu, utom madeleine som i förrgår åkte ut till skärgården. men imorgon kommer hon hem, och då ska vi ses :)


nu ska jag stoppa ner student-tackkort i kuvert och sen spela lite mer ukulele haha
with love and care,
malleballe

before the cool done run out I'll be givin' it my best test

god morgon!
eller ja, god dag kanske man borde säga vid den här tiden.

blev birger igår, som alltid nuförtiden.. det var helt okej där men jag och tjejerna drog ganska tidigt. maria hemåt och jag och malin mot efterfest. skönt att det regnade som ett as haha men var det något vi sket i ...
tror det var den sämsta efterfesten jag varit på på länge, skönt dock att johan var fullast av alla och roade som aldrig förr!

jag och malin snubblade väl in här hemma i morse någon gång för att sova ett par timmar. hennes syrra kom och hämtade henne här för ungefär två timmar sen och sen dess har jag käkat frulle och chillat.
och vet ni vad jag gör nu. håller på att lära mig im yours på ukulele. skitkul, och  hyfsat bra går det också.

annars hoppas jag att jag och mamma ska käka lunch snart, vi ska käka tacosen från igår. suuupergott!
nej, back to ukulelen nu! puss och kram

she's such a charmer, oh no

hey hoes
skön dag, stan en sväng med marre och sen handla med mamma.
ska ringa min käääära vän k strax och kolla läget.

ikväll ska jag ut. ut, ut, ut - som alltid.
jag gillart.
xx

feelings are for grown ups

jag dör nu. det här är inte okej.
hur fan lyckades jag få mitt liv så jävla komplicerat.


vet inte ens vad jag ska skriva. känner bara att jag måste skriva av mig lite.
fast det jag vill skriva om är sånt jag inte kan skriva om. inte här. ibland skulle det vara skönt med en anonym blogg. kanske borde göra en sån nu och publicera ett fett långt och fett utlämnande inlägg.. ska garanterat överväga det.

helvetes jävla skit.

you see a sight that almost stops your heart

hur kommer det sig att det bara är svarta människor som hyllar michael jackson?
han var ju för fan vitare än ett spöke innan han dog.
logiskt..

shit det står en pastor och skriker på scenen nu,
man blir ju nästan lite rädd.



there's nothing that can't be done
if we raise our voice as one







ja men kul att bara för att jag skrev sådär har kommit två vita människor efter varandra..

as long as she's on her knees

oh jesus.
vart ska jag börja?
jag var ju hos martin igår. verkade lite lamt först med ganska lite folk. men det blir vad man gör det till är min och malins inställning. drack vin utav helvete och rökte både det ena och det andra och badade sen från hans egna brygga. shit pommes, jag vill också ha en egen brygga!
vid halv tio imorse skulle jag ta mig hem. kände mig så äcklig och ofräsh att tanken på att vistas bland folk fick mig att vilja spy så att ta bussen och byta på stan kändes som en ganska jobbig grej. som tur är har jag en ängel. smarre kom som en prins på sin vita springare (i sin gröna bil) och hämtade mig. t a c k !
kom alltså hem vid 10 och då käkade jag lite frulle med mamma innan jag stupade i säng igen. vaknade nu för lite mindre än en timme sen och käkade lunch. och nu sitter jag här. ska bara chilla tills josefine kommer hit. då ska vi åka och hälsa på farmor och sen får vi se vad som händer.




det virrvlar runt så mycket tankar i mitt lilla huvud just nu. och jag kan inte sätta ord på de tankarna. även om jag kunde det så vet jag inte om jag skulle skriva ut dem här. jag är lite nervös i alla fall, och imorgon kommer jag säkert gå runt som på nålar om jag känner mig själv rätt. jag fattar inte, vad är tanken nu? uäh, jag vill kräkas upp mig själv.
och tusen tankar till mathilda. jag vet att man brukar säga "jag vet precis hur det känns" utan att det riktigt stämmer fullt ut. det kanske det inte gör nu heller, men jag tror jag vet jävligt nära hur det känns. och som jag sa till dig, behöver du något - vad som helst, så tveka inte att höra av dig. love!

kommer du ihåg det här?
en sommar för några år sedan, i sthlms skärgård.
tror tim föddes en vecka senare..

shake that heartbreaker

fan vad trött jag blir, hade precis skrivit ett inlägg och så försvinner skiten. jag testar väl igen i guess.



hej hopp. (so far, so good)

skönt väder? nae inte riktigt i min smak, men det gör inget. idag har jag tagit mig för att göra lite ärenden, varit till apoteket och lite sånt. käkat både frulle och lurre har jag hunnit, och antar att inte middagen är alltför långt ifrån.
ikväll ska jag till hagbarth i sunnersta, tar med mig malle också. vi ska kröka, så där som bara vi kan. så där som oftast går överstyr. and i like it, go crazy.

men först ska jag ta en dusch och käka fishburgers till middag. har aldrig käkat det förr, hoppas det smakar :)
xoxo




what a night for a dance, you know i'm a dancing machine
with a fire in my bones and the sweet taste of kerosene
i get lost in the night, so high i don't want to come down
to face the loss of the good thing that i've found

see the time we shared it was precious to me
but all the while i was dreaming of revelry

born to run, baby run like a stream down a mountainside
with the wind in my back, i don't ever even bat an eye
just know it was you all along who had a hold of my heart
but the demon and me were the best of friends from the start

and i told myself boy away you go, it raind so hard it felt like snow
everything came tumbling down on me
in the back of the woods, in the dark of the night
and all the while i was dreaming of revelry

you might regret what you let slip away

tjenare bloggen.

blev en kortis på stan igår som jag talade om, en tröja rikare cyklade sedan jag och moa mot lutis för att handla lite texmexgrejer (samt saker till "hemmet" hahaha). när alla tre (mmm) hade ramlat innanför dörren hemma hos moa började vi myslaga nachos, det är så vi kallar det när vi bara myser fram maten och inte stresslagar den :) satte oss sedan i soffan och åt. och åt och åt och åt. herrejesus, trodde jag skulle spricka. och moa blev illamående. skönt haha
vaknade och käkade frulle imorse vid 11-halv 12 innan vi tog oss ner på stan igen. det blev ett par svarta jeansleggings, ett linne med djup rygg och en sub för min del. känner mig himla nöjd, även om kontot nu är tömt. hoooo arbetslös and i like it. faktiskt så gör jag det, jag känner inget behov av att jobba just nu. jag har pengar så jag klarar mig och jag leker med livet. har tillräckligt mycket för att kunna leva en månad i los angeles utan att snåla och kommer då ändå ha nästan 10 000 kvar på kontot när jag kommer hem. känns som en helt okej budget. så även om mamma suckade lite när jag kom hem med nya grejer så är jag som sagt en väldigt nöjd tjej.

dagens rekommendation: gör som jag, lek med livet. det är för fan sommar och härligheter. uppsalas uteliv är lite mer levande än vad det brukar och även om det inte är stekhett ute så kan man gå i shorts och tisha utan att frysa. så folk, njut av att ni lever och har det bra!

jag flyger högt och det känns som jag faller igenom igen

nice.
har precis käkat och ska strax ta mig några kläder och sen åka ner på stan och kolla läget lite.
om ett par timmar kommer moa ner på stan också och så ska vi handla till vår supermysiga texmexmiddag.
ska bli så skönt att bara ta det lugnt med mina fina vänner ikväll. och maria har kommit hem också, så henne har vi såklart saknat i fem hela dagar nu!



igår var en mystisk kväll. jag hänger inte riktigt med i mitt eget tempo längre. skönt.

ville inte vara den som blev kvar

absolut inget bestämt än.. MEN,
vecka 29 kanske det blir en sista-minutenresa för malle.
jag klagar inte!



men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

gumurrun.
hur står det till där på andra sidan skärmen?

igår var jag och badade (såklart, och som jag faktiskt redan sagt haha) med sanna, moa och melle. stekte till strax efter sex och sen hände massa hemlisar. hoooooooooo

nu sitter jag här hos sanna i alla fall och har nyligen käkat frulle. tror det blir en lugn dag idag och ikväll ska jag ut. såklart jag ska ut. med min favoritlisa i hela världen till råga på allt. fan vad skönt det ska bli.

love, det vet ni.

the sun is gone before it shines

god morgon bloggen.
shit vad segt det kan bli såhär dagen efter.
hade i alla fall askul igår men tycker det var lite synd att inte mois fick sin första riktiga utgång. det hade jag velat, men hon fick salt iaf och jag tror hon hade det bra :)
själv hamnade jag på birger.
har liksom egentligen inte något att säga, en vanlig birgerkväll helt enkelt. hade råkul hela tiden, som jag brukar ha haha

idag ska jag åka och bada, såklart jag ska liksom. åker vid halv 1 med sanna och tror moa redan är där så henne lägger vi oss nog vid haha
fyfan vilket värdelöst inlägg..
hejdå

hey oh

tjenahoppsan.
blev himla gosigt här igårkväll och imorse gick jag och moa upp vid tio för en lång och seg frulle. vid 12 kom erik och hämtade upp oss för ett par timmars bad på vårdsätra.
kom hem vid 3 och har duschat och tagit det lurre och nu kommer jossan och hämtar mig om en minut eller så. ikväll blir det utgång :)
love.

RSS 2.0