Two days passed

Sent i onsdagskväll åkte jag till Stockholm, ville slippa rusningstrafiken på torsdagmorgon när jag skulle vara barnvakt till Ossian. Så i två dagar har vi hängt, spelat tennis, cyklat, gått på 3D-bio i kista, hängt lite med farfar och testat brandbilar, ätit hamburgare, spelat fotboll, härjat på nickis lekland, kollat toystory med Jonas och käkat middag på restaurang! Man hinner med mycket på kort tid när man är fem år som ni märker!


Picas

Bjussar på lite bilder från min weekend i Göteborg. Jag åkte till Christoffer i fredags, marre kom lördag-måndag och sen åkte jag hem igår igen. Direkt från tåget hem till min kusin vars dotter hade 10årskalas! Av mig fick hon ett par örhängen från USA, stoltast i stan när hon gick runt och visade dem i flera omgångar haha jag sa att man inte fick ha dem när man var ute och lekte men att de var perfekta när man ville dansa tryckare!


Retorical

Hej hej hallå! Kom tillbaka till uppsala i förrgårkväll. Ligger i sängen och bara tar en break med en retorikbok mamma tipsade om. Jag har precis kommit hem från en lunch med Jonas, Josse och Sabine och innan det var jag på föreläsning. Det var en sjukt inspirerande föreläsare och jag blir så pepp då! Mötesteknik pratade han om och det kändes som en relevant föreläsning som de flesta borde gå.

Jag har fått reda på att tre föreläsningar blivit inställda så imorgon åker jag tillbaka till Göteborg! Blir kvar tills på tisdag och i helgen kommer även marre dit. Ska bli så kul!

Yeye hejdooo!


RSS 2.0