watch your heart when we're together


do you know what we're fighting for?

godmorgon alla sötnosar. hur mår ni? jag mår bra, nu iaf. sitter och dricker te vid jonas högtalare så jag kan lyssna på musik :) sprutan igår, är lite öm i sprutmuskeln och har lite ont i huvudet nu annars känns det bra. ogillar dock starkt att jag är en svimmis. att när det händer saker som min kropp inte är van vid så kolavippar den. svimmade alltså imorse när jag skulle trycka ut en huvudvärkstablett ur kartan. men det är aldrig speciellt allvarligt, känns som blodtrycksfall och så vaknar jag alltid efter ett par sekunder. som första gången jag piercade mig, i fyran eller  femman i mellanstadiet och tre hål i öronen, så svimmade jag nog lite. fast det här var inte min första spruta, oh god no, men kroppen var väl inte beredd på att få lite svinis insprutad i sig. äh vet inte.

kan också köra en drömmis som sanna brukar göra. detta drömde jag igårnatt:
ni vet sexandthecity-miranda, jag hade sex med henne i ett provrum på h&ms ungdomsavdelning. sen kom någon form av vakter som talade om att man inte fick göra så och att vi nu aldrig mer fick gå in på h&m. medans miranda springer ut och skäms jättemycket börjar jag prata med ena vakten, medans jag klär på mig självklart. börjar ifrågasätta ifall 'aldrig mer' verkligen betyder aldrig, aldrig mer. han säger att så är fallet sen får jag en tröst-present. stoppar den i min stora uifbag som jag hade med mig och sen började jag gå ut. möter söderberg och berg i rulltrappan och de har likadana röda träningsoveraller på sig och jag hinner tänka att "nej jag kan ju inte stanna och hälsa, jag får ju inte vara här längre", sen vaknade jag.
sooooo folks, what does it mean?


nu kommer jontemyra hit strax och ska baka lussebullar. sen ska jag ta ett bad i vårt nya fina badkar och bara ladda inför kvällen. ta en huvudvärkstablett och lyssna på lite kalasmusik, är sådär riktigt sugen på riktigt fet hiphop just nu (känns ju bra med tanke på huvudvärken hehe). så uäh ska dunka min all time favorites senaste album.

aaaaaaaaah blir helt galen. eminem är verkligen en grabb jag skulle vilja lära känna.

jaja, nu kom jonas så nu blir det bak för hela slanten.
puss och kram

cause when i leave for the night i aint coming back

tjena mittbena.
om tjugo minuter kommer tetris hit och om en timme och tjugo minuter ska jag äntligen ta den jävla svinsprutan. hoppas innerligt att jag slipper bli sjuk för imorgon ska jag på bjudning. på med kalasbyxorna som maria kallar dem och findressen hehe fördrink, middag, julmusik och sällskapsspel (twister utan balanssinne, you should try it), lite vin och glögg på det så har ni finisarnas (ja vi vet om att vi låter råtöntiga när vi kallar oss själva så) årliga infirande av första advent.
först ska jag platta luggen och kleta på lite mascara.

ps. jävla nagellack och jävla jag som inte har tålamod att vänta tills det torkat helt.

petras american boyfriend, found in hollywood

de trodde jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst

Måste faktiskt visa en bild på min supersofta lurre. Det enda jag glömde ha i var avokado men kom på det när jag precis skulle börja äta så jag pallade inte. Har iaf i kyckling, majs, morot, quinoa, körsbärstomater och en bit gurka :) perfekt mallelunch. Har precis kommit hem från en lagom lång promenad i det här torra (!) vädret. Ska nog sätta på en film nu såhär på em, kan inte komma på något annat som måste göras.. Tvätta gjorde vi igår, diskmaskinen är nästan tom, boken utläst och en månad kvar tills jag ska köpa träningskort. Kanske ska sätta på lite sex and the city, så får det bli. Kanske måla naglarna lite som extra tidsfördriv.. Pussiluren (melle, när jag kom hem var min pojkvän redan här - gillar att han har egen nyckel)

it's not my first time and it's not gonna be my last

dagens frukost: två lingongrova och blueberryte
dagens planer: dusch, lunch, promenad
dagens vill ha: pengar
dagens drog: mtv
dagens tråkigaste: att coop fortfarande inte mailat ut intervjutid
dagens finaste: solen
dagens önskan: att jag var brun
dagens köp: lånar en ny bok kanske
dagens mat: kycklingsallad med quinoa
dagens sjuka: helkry
dagens kärlek: ma hoes
dagens klädsel: pappas tisha, trosor och raggsockor
dagens dusch: om fem min ska jag ta en lång och varm
dagens smink: nada
dagens låt: i dont want to be - gavin degraw
dagens skor: mysskorna får det nog bli
dagens frisyr: just nu, tuffs
dagens dummaste: att jag sprängde högtalarna på datorn för ungefär ett år sedan
dagens lycka: två dagar till kvar lördag
dagens resa: till olle
dagens span: john
dagens telefonsamtal: mamma
dagens fundering: önskelista
dagens klantighet: bet mig i läppen när jag vaknade igår och det gör fortfarande lite ont



inbränd skam går inte att skrubba bort

jag vill inte minnas händerna, ögonen eller slagen.
inte dimman och ångesten. bundna händer. trasiga flaskor och vassa knivar.

och efteråt. efteråt.
blodet på laganet. skärsåren. blåmärkena på halsen.

jag sprang barfota i snön på nätterna den vintern.
jag tände eldar vid vattnet och brände sedlar.
försökte kväva de skrik som aldrig tystnade.

alla telefonnummer i den svarta boken som jag alltid sov med under kudden.
för att jag aldrig skulle inbilla mig att jag var värd något.

ett samtal.
smutsiga pengar på byrån som fick skapa nattens ångesteld vid vattnet.

utan ert våld orkade jag inte existera.




boken jag läste ut igår. började när jag skulle lägga mig i förrgår och läste ut den igår. man vill inte lägga den ifrån sig, vågar liksom inte. 14 år till salu handlar om tessan som blir våldtagen och tar på sig all skuld för det. som sen börjar sälja sex för att få bort ångesten, ångesten som alltid värre efteråt. efter ett tag får hon inte ens betalt när männen utnyttjat henne. men det spelar ingen roll hon vill inte ha pengarna, de är smutsiga.



jag väntade fortfarande på att han skulle göra illa mig eller att han i alla fall skulle säga att han skulle döda mig. men ingenting. efter inte alls lång tid slutade han och drog upp sina byxor igen. han kom inte ens. sedan skjutsade han mig till stallet. om jag blev förvånad? ja kanske. mer lättad snarare. jag visste aldrig innan om han skulle göra illa mig eller inte, det var jobbigt. jag kunde inte förbereda mig på vad som skulle hända, eftersom jag inte riktigt visste vad han skulle vara på för humör.

men sådan tur skulle jag inte ha den här gången. mitt självförtroende krasade mot den byggpuderdammiga parketten när han sköt upp den vitmålade dörren till sitt helveteshus, jag märkte att han var på ett uruselt humör. jag hade varit här måna gånger. kände igen det solkiga golvet med intorkade smörfläckar där mats macka hade hamnat upp och ner förra veckan. kände igen den skeva trappan upp till övervåningen. kände igen lukten av mögel och öl och sopor.
- nu så.
- nu så, upprepade mats. nu ska vi ha lite kul du och jag.
sedan våldtog han mig med hjälp av en galge.




läs den här boken, gör det. jag rekommenderar den så mycket och håller med en av kritikerna på insidan av framsidan när hon säger att det här borde vara obligatorisk läsning! så gå till biblioteket och låna den, sno den, vad fan som helst. läs den.


there's no escaping, there's no place to hide

idag blev jag väckt av att en okänd äldre herre promenerade rakt in i mitt rum. drog täcket över huvudet och hörde hur han ursäktade sig och oj här var det visst folk hemma. min pojkvän (den söta hantverkaren) var i badrummet och kaklade så jag var inte helt ensam med gubben så var inte så rädd (hehe). gick iaf upp, satte på mig sovtröjan och frågade om jag kunde hjälpa till med något. det kunde jag inte så jag gjorde iordning frukost istället och slog på mtv. halv 12 kom tetris (som vi hade planerat för längesen men som jag guldfisk som jag är hade glömt) och vi har grejat med vårt nuvarande projekt i ett par timmar, handlat mat två gånger har jag gjort också och nu städar jag jonas rum tillsammans med mamma. ikväll blir det tacos, har köpt mjuka bröd och håda skal och nachochips med cheesesmak. guccan står färdigblandad i kylskåpet. körrfärsen är färdig för stekning och grönsakerna är redo att bli hackade i småbitar. men först ska jag torka jonisens golv.
later.


everything is a little bit like it shouldn't be

för ungefär en vecka sen fick min mormor något som hon själv i efterhand kallar för en black-out. hon satt och tittade på tv och måste ha slumrat till. hon vaknar och tänker gå och lägga sig i sängen för att sova vidare men tänker att hon inte ska stänga av tvn ifall morfar vill kolla mera. hon ser sig omkring. vart är han? han satt ju där och kollade med henne alldeles nyss. hon går ut i köket för att kolla efter honom, in i sovrummet. han svarar inte när hon ropar på honom. hon ringer min morbror och frågar om han vet ifall morfar har gått ut, och vart han har gått. inte ens när han talade om att morfar är död, att morfar finns inte längre, förstod hon. han fanns ju alldeles nyss. han satt ju där och kollade på tv med henne för bara en liten, liten stund sen.
när mamma berättade började jag gråta. och jag gråter nu när jag skriver också, skärmen blir alldeles simmig. det är så fruktansvärt fel att mormor är ensam.

i need proof before i dare to open this heart



för jag har babylonsjukan

preeeeeeeecis hemkommen från en plåtning som min agent kirrat haha blev fotad när jag fick massage, bilderna är till min ingifta fasters hemsida. och som tack fick jag lite mer massage, och ska få komma dit en gång till. mysigare kvinna får man leta länge efter.
käkar godis nu och snart börjar paradise hotel, tror jag faktiskt ska se mitt första avsnitt ikväll. imorgon är väl enda planen att handla lite mat.. och listan är inte ens speciellt lång så det lär ju gå fort. någon som vill ses en stund eller kanske spendera en liten stund i telefon så vet ni vart ni har mig. annars ska jag väl bara läsa i min bok i guess, som visserligen är helvetes bra och himla äcklig, sådär så man inte riktigt vill lägga den ifrån sig.

kan också tala om att jag nu även har boende i thai ifall jag åker. fyfan vad irriterande. här sitter jag och bara väntar på att få veta hur det blir med coop när jag redan kunde vara på väg mot varmare breddgrader där både jobb och ett gäng nya vänner väntar. ja som sagt, irriterande är precis vad det är!

ska dra av mig jeansen nu, svälja en huvudvärkstablett och gosa ner mig under en filt. paradise, bring it.
puss

but baby i've been here before, i've seen this room and i've walked this floor

Vilket är ditt tydligaste karaktärsdrag?
har alltid lätt för att le

När är du lycklig?
när jag är med folk jag tycker om

Vad beställer du på krogen?
cider, bira, shots

Berätta om en minnesvärd bakfylla du haft.
har nog ingen som är direkt minnesvärd.. gillar när man myser med någon man tycker om, beställer pizza, käkar chips och kollar på film hela dagen

Hur vill du helst transportera dig?
limo hehe

När googlade du ditt namn senast, och varför?
hos maria för någon vecka sen, vi googlade alla, kommer inte ihåg varför

Vad är ditt starkaste minne från barndomen?
alla gånger jag tappat bort mamma i mataffärer och fått panik. när jag rev jonas rakt i ansiktet så att han fortfarande har ett ärr tvärs över kinden. snökojan min pappa och johannas pappa byggde till oss i östersund en vinter när det var sjukt mycket snö. alla gånger jag och staffan läste i hans världsböcker och sen bråttades i soffan tills jag inte kunde andas för allt skratt. alla gånger jag sovit över på pappas jobb och vaknat mitt i natten av ett larm. när natta blev sur över att amanda talade om (skvallrade) för mig att stenen/berget utanför täljstensskolan hade feber. bla..

Väldigt kortfattat, gärna i ett ord: din syn på dokusåpor.
underhållande

Vem är den mest kända människa du talat med?
soran och fråga olle-olle kanske

Vad är det närmaste döden du kommit?
vill jag inte skriva om

Vad smugglade du in i landet senast?
alkohol (och ut ur landet - ost, kaviar och saltlakrits)

När skäms du?
nästan aldrig

Om du skulle bli psykisk sjuk, vilken sorts sjukdom skulle du drabbas av?
ångest kanske.. inte vet jag

Har du några ärr?
ett par stycken

vad är/var favoritämnet i skolan?
religion och psykologi

Vad är det märkligaste sms du fått?
haha har fått många märkliga, gillart

Vad är det viktigaste i ditt liv?
andra människor

Vad irriterar människor sig på hos dig?
mitt obefintliga lokalsinne kanske, i don't know - fråga dem

Berätta om ditt senaste utbrott.
att pappa fortfarande inte räknar jonas som en egen individ trots att han snart fyller 17 år och har ett alldeles eget liv




in the meantime, let me watch you break it down


i don't shine if you don't shine


home is where your heart is

hey you guys. imorse var jag uppe med tuppen. Blev hämtad kvart över nio för ett par timmars huligansupport till mitt älskade gamla uppsalalag. när vi tröttnade på det åkte vi ner på stan för först lunch och sen fika, med lite blå-letande mellan.. ber om ursäkt för att smarran ligger på snedden här uppe men jag orkade inte fixa. ikväll blir det oxfile till middag, sicken lyx. så äckligt underbart gott!! yeyeye, nu ska jag läsa lite bloggar. ha det bra, puss

hundra bilder säger mer än hundratusen ord

oh crap, det där tog ju inte en liten stund. tror jag lagt ner runt 4 timmar på de där jävla bilderna nu haha tiden bara flög iväg och det var inte förens jag började greja med sista ramen som jag insåg att det där konstiga ljudet faktiskt var min mage som ville ha mat. när man glömmer bort tiden glömmer man ju lätt bort maten också, inte okej.
jag började iaf med att ta ner alla foton från väggarna och tömma ramarna. sen sorterade jag ut mina 100 nya bilder i kategorier; väggen, kanske väggen och inte väggen. sen tog jag mig igenom väggen-kategorin för att sortera ut liggande och stående bilder. de andra två kategorierna har jag inte rört sen de blev bortprioriterade.
ska inte sätta upp något än dock vilket är lite tråkigt. nu åker alla mina nya fina tavlor ner i påsar tills renoveringen är klar. onödigt att sätta upp nu eftersom vi måste damma varje millimeter av lägenheten när det är klart, det är superfina dammpartiklar ö v e r a l l t. kommer däremot bli ruskigt snyggt när allt är klart sen, jag skulle kunna längta ihjäl mig. fräsht badrum (ej duscha i källaren), egen fräsh toalett med nymålat golv och ny hylla, ej konstant skitig lägenhet som man måste gå genom en karantän för att komma in och ut ur. och alla mina fina vänner överallt på mina väggar såklart.
here you go guys, smakprov:


nej hörrni, nu är jag så hungrig att jag knappt känner det längre. ska rota igenom kylskåp och skafferi efter något smarrigt att laga till (både ni och jag vet vad det kommer sluta med hehe). sen ska jag ta en dusch, förhoppningsvis hemma hos någon annan.
puss och kram

she break it down, she take it low

gooooooooooooooomorron gomorron.
waddap?



tänkte mest tala om att jag inte ska sitta här nu. ska plocka undan lite i köket, fixa med bilderna som ska upp, käka lunch, träffa josefine, ta en dusch och lite sånt.
and i'll see all of you later.
kiss and bajs

ps. har fått svar från thai. har ett jobb där nu ifall jag vill ha det.

hur ska man älska någon som har älskat någon förut?

irriterande sugen på sex and the city är jag ska ni veta, irriterande sugen. tur som attan att det inte är ett enda vettigt program på tv ikväll som man måste se, så jag kan mysa ner mig totalt i sängen med en påse popcorn och datorn i högsta hugg. hade visserligen varit snäppet underbarare ifall jag kunde få mysa ner mig med filtar och kuddar i soffan och kolla på älskade satc på tvn istället. men jag känner på mig att min mamma vill kolla på sina program.. typ sådana program som mois följer. dvs ungefär mat-tinas cookalong, bonde söker fru, livet i fagervik, klockan åtta hos mig, andra avenyn och mammas pojkar, lite regionala nyheter på det och smack ba - helkväll.

hade något vettigt att säga också.. men det har jag såklart glömt bort eller förträngt. kan tala om att fotona blev skitbra, så himla kul. imorgon ska jag nog ta tag i att byta i alla ramarna samt plocka fram de nya ramarna och hitta någonstans att ställa/hänga upp dem. ah, kan nog langa en bild på hur snyggt det blir sen :)
later.


good girls are just bad girls smart enought not to get caught

hej hej hallå.
hur är läget där ute i den riktiga världen?

själv är jag fortfarande lite sliten sen igår. skulle köra nyktert men började med att dra tre shots hos malin. hej då ses i dimman blev väl nästa plan haha satte oss på bullit och blev rätt lugnt ändå och slutade kalasa tidigt.

todays akiviteter.. ska strax gå till biblis (ja again och ja jag är en tönt) och sen stoppa i en tvätt.

byeeeeeeeee.


dagens frukost: rostat hembakat bröd med hallonsylt, blue fruits-te och två kiwis
dagens vill ha: jobb
dagens saknad: i guess you know
dagens önskan: att jag får svar på mailen till thailand asap
dagens dricka: mjölk direkt ur förpackningen
dagens köp: är en svag människa och köper lite godis kanske
dagens mat: kyckling
dagens sjuka: bakis
dagens bästa: att fotona som jag skickade in för framkallning häromdagen kom idag
dagens kärlek: friends
dagens klädsel: stor tisha och trosor
dagens smink: nada
dagens låt: hela wyclefs nya album
dagens skor: raggsockor?
dagens frisyr: funderar på att raka av skiten, vad tycks?
dagens dummaste: stamrenoveringen som skulle varit klart för två veckor sedan
dagens godis: kiwi
dagens lycka: att de två kilona som jag gick upp i la sitter kvar
dagens resa: någon som vill bjuda mig på en?
dagens span: yeah yeah wow wow
dagens telefonsamtal: hemlighet
dagens fundering: när man ska få komma på intervju
dagens craving: coca cola och lösgodis
dagens klantighet: hantverkarna som inte verkar vara klara än på år och dagar


hey boy, get your rocks off, move boy, before we put the clock on you boy, you can't miss, my friend. you get knocked down - get up again!


the cutest ass that ever walked away from you

ahahoooooooo. i am nöjd!
fick mail från coop idag, that's all i'm saying!

talade ju om igår att jag glömde usbminnet med bilderna hemma, men jag var iaf in på fuji och pratade lite. fick veta att det skulle kosta 2kr/bild att framkalla i vanlig liten storlek vilket inte är helt ok. fick ett reklammail idag från fujidirekt där man får första 100 bilderna gratis när man blir medlem. resterande bilder kostar alltid 79 öre. mer min stil. blir hemskickat med posten och allt jag behöver betala för den här gången är alltså 29 kr för porto. håller på att ladda upp bilderna nu och om allt går som det borde kommer väl bilderna hem om ett par dagar eller så.

ikväll ska jag till sanna och färga hennes hår. hon gick och fick för sig att redheads have more fun (?).. ingen succe. ska även käka middag och mysa där för hela slanten.

jag har nog inte nämnt det men (eftersom fredde ska träna inför lumpen) så fick jag komma och provjobba på panini idag. gick väl rätt bra, man blev lite inkastad i det men det är väl så man lär sig fortast i guess. han ska iaf ringa mig later om hur det gick, let's say att jag inte hoppas för mycket.


nej ni, ska väl avrunda i guess..
filmtips, videon jag nyss la upp på face. gullunge, "man kan sli-cka och sma---ka på den"

xo

vill du kampa min kampfisk?

yo yo yo, ligger i soffan och kollar på christine. Har nyss käkat stekt laxfile med basmatiris och stekta rotfrukter, helt underbart gott. Lax (chickenbits) slår det mesta hos mig faktiskt. Tror jag ska ta på mig mina raggsocksskor och promenera till vtorg strax. Ska köpa lite godis som ska avnjutas till helens små underverk som går på tv ikväll. Gick förövrigt bra med naturansökan idag men jag är på reservlistan nu. Gick mindre bra med framkallningen då jag glömde usbminnet hemma. Som ni märker har jag lärt mig hur man gör för att blogga utan enbart stora bokstäver när jag surfar på mobilen hehe Yeh, like you care (klart ni gör) så ska avsluta nu och klä på mig ytterkläderna. See you, puss.

Jag har ett häftigt husdjur och jag tycker han fått lite lite utrymme i bloggen på senaste..

i dance around this empty house

Polisen meddelar att man gripit några av Usama bin ladens släktingar.
De personer som nu sitter i säkert förvar är Usamas mor, Marme laden och de två bröderna, Choko laden och Remou laden. I lördags kväll tillfångatogs även hans syster, Pina co laden.
Nu spanar man efter hans kusin Sal laden och hans senile farfar, Var fan var det jag laden...


pina co laden, choko laden och remou laden på kryssning?

god morgon alla sötisar. måndag och en hel ny arbetsvecka framför oss, framför er hehe.. sitter och sörplar te och smälter frukosten och ska strax förflytta mig till garderoben för att leta fram något snyggt att sätta på mig. sen blir det en stanrunda för min del, ska in på cvl och flirta lite och kanske äntligen lämna in fotona för framkallning. vi får se vart det slutar.. see you later hoes, visst (vezt). puss
(och träningsvärken kom som på beställning, skönt!)

to dance beneath the diamond sky with one hand waving free

ah jag kommer inte kunna gå imorgon. men är riktigt nöjd med mig själv. känner mig riktigt fräsch också - nytränad, nyduschad och nybäddad säng, längtar lite till att få krypa ner mellan lakanen faktiskt. men kollar på somethingsomething chuck and larry på trean och paradise hotel på sexan samt konverserar.

är lite ofokuserad på bloggen nu haha sitter och garvar åt en duschscen. så ska skicka iväg det här onödiga inlägget nu för det går otroligt trögt. gud vet inte ens vad jag skriver.
puss och hej

step back cause i might put it on ya

you won't belive me now goddammit.
jag har tränat mig igenom hela mitt liv ända fram till juni i år. hade slutat med fotboll föregående höst, slutat med dansen föregående vinter och i juni gick friskiskortet ut. totalt stopp. har inte motionerat what so ever sen i juni alltså, vilket är fem hela månader av oaktivitet. inte en enda liten joggingrunda runt barkbanan ska ni veta. latmask nummer 1.
idag följde jag med mamma till gymmet, betalade 75 kronor och sprang i 40 (fyrtio!!) minuter på rullbandet. kom väl en sisådär 6 km tror jag och är grymt imponerad av mig själv! och fuck vad jag har saknat det, att springa. på med hög hiphop i öronen och bara sticka iväg (hm.. kommer väl fysiskt inte så långt bort när man springer på samma ställe, är fortfarande kvar inne på gymmet när man är "framme" liksom. tråkig humor.)
kom hem för kanske en halvtimme sen och har sen dess slängt i mig lite färsbiffar och potatis och nu väntar jag på att mamma ska duscha klart så jag också kan få mysa ner i källaren (blä) och skölja av mig lite hehe.
later dudes.

and then you'll see you're gonna go far, 'cause everyone knows just who you are

igår mös vi a la pensionärstyle hos marias papichulo och nu sitter jag och käkar traditionell mallelurre i soffan framför mtv's next (som o h - m y -  g o d goes bögar just nu, helt otroligt) medans jag spanar runt bland thaijobb. får se vad dagen bär med sig, förmodligen inte ett skit.
puss och kram


en sådan där finis

...är en sådan där helt otrolig tjej som man känner samhörighet med, har sjukt roligt med, litar på till 520% och kan vara sig själv helt fullt ut med. en tjej som är en riktig babe - inifrån och ända ut i fingertopparna, som man kan prata med om både oviktiga och livsviktiga saker, en tjej man kan dela med, som man kan vara riktigt intim med utan konstigheter. en sådan person är en riktig vän, en kärlek.

jag och maria, london -09

i'll go crazy if i don't go crazy tonight

godmorgon bitches, hur mår ni? :)
igår körde vi överrasknings-välkommenhem-mys för fredrika med lite vin och gott. bakade cupcakes och gjorde iordning ost och kex med vindruvor och päron samt morots- och gurkstavar att dippa. riktig satsning på den ni. eftersom vi började dricka vin innan vi var helt färdiga resulterade det i lite brända cupcakes, men det räddade vi (nästan) med god frosting och gulligullströssel. känns bra att ha någon här i krokarna att hänga med nu igen måste jag säga också.
idag vaknade jag tidigt och är faktiskt inte speciellt seg, fortfarande förkyld men ingen efter-vin-känsla hehe ska dammsuga och diska och lite sånt idag, och hitta på något att käka till lunch (ja det kommer förmodligen bli sallad med bulgur/couscous/quinoa, as usual). ikväll ska jag till min sanihoe och käka middag och kolla på film. är inne i ett riktigt mys-mode nu, kanske bli så på hösen - who knows. kisses!


guess it's easier for you to swallow if i sat and smiled

ja alla mina små sömntutor. imorse var jag nog uppe före er, även om ni går i skolan eller jobbar. gick upp 5.30. inte okej någonstans. åker till ica maxi - inget vaccin, åker till aros läkarmottagning - vaccin slut, åker till uppsala vaccinationsbyrå - så lång kö att när man kommer fram (x antal timmar senare) så kommer det vara slut för dem utan biljett. verkligen jätteroligt. så för ungefär två timmar sedan kom vi hem igen efter att ha åkt runt halva stan och nu börjar jag bli hungrig. kanske blir resterna av kinesmaten som jag och mamma åt till middag igår. hm, låter faktiskt helt underbart. skönt också att det inte finns en enda hantverkare inom syn- och hörhåll. score på den. langar en bild på det, smack ba.

bara en helt vanligt snorunge

and if you're talking 'bout my life you're only wasting your own time, i'll never be uptight like you

alla känner väl till hur fröken aguilera var förr, vad kan det ha varit.. 2002 ungefär. svart underhår och vitt överhår och ett par dreads på det. byxor så lågt skurna att de nästan började nedanför knäna och tröjor så korta att de nästan slutade över tuttarna. ungefär så. ascool. ett par år senare, ungefär 2006 såg hon i princip ut som marilyn monroe med vitt permanentat hår och knälånga klänningar. den här låten kom 2006 (har jag för mig) och mama, lyssna på texten. take that.

there's a woman inside of all of us who never quite seems to get enough,
trying to play by the rules is rough 'cause sooner or later something's going to erupt.

i want you to kiss me underneath the stars, maybe we'll go too far but baby i just don't care

YES. min lillebror har sovmorgon till 13.10 imorgon och jag tänker väcka honom kl 6. mjauuu veckans roligaste, garanterat! ja vad ska man säga, äntligen (?) ska svinstickan tas även på mig. hoppas man får ta den även om man inte är 100% kry, någon som vet? pallar verkligen inte köa från halv 7 på morgonen ifall jag inte får ta den. kanske borde ringa någon upplysning (118118 hehe) och checka läget.

kollar iaf på biggest looser på tv nu och hostar upp halsen. fattar ingenting. inte en enda av dem väger mindre än 200 kg? var det ett av kriterierna för att få vinna looser-priset? "du måste vara fet" eller aha.. biggest looser heter det ju, kanske är där vikten ligger..

sitter här och skriver en liten lista över vad som ska göras idag. guess jag kan dela den med er, bara för att jag vet att ni så hemskt gärna vill.
* duscha
* plocka bort alla kläder på mitt rum
* köpa citroner och lime (mitt kureringsrecept: ta en citron och en lime, pressa ur all saft som går och häll upp i ett glas, rör om, drick och njuuuut haha)
* plocka ur diskmaskinen
* försöka hålla mig ifrån att köpa massa fina höstkläder på internet
* ringa någon svininfomänniska
* stoppa i två tvättar i tvättmaskinen
* köpa korgar till badrumshyllan
* kanske ringa moa och köra vår dejt via telefon istället?


yeeeeeeeeaaaaaaaaaaah oj fetisarna går runt i bikini nu, sorry dudes - ingen vacker syn.
måste gå och tvätta ögonen med tvättsvamp.

jag brukar äta disktrasa. för dem har aldrig några rynkor så då tänker jag att om jag äter disktrasa så kommer inte jag heller få några rynkor. fyfan vilket nytänkande. wcplats hahahah



all eyes on you

TILL ER SOM INTE FÖRSTOD VAD SEXIGHET ÄR:


ligger här på maria i sängen och har nyss käkat lyxmiddag bestående av spagetti och köttbullar. lite ketchup på det liksom.
hej då

du kan bli en stjärna som dom aldrig kan ta ner

dagen är lite ändrad. lisali är febrig så ist för kinamat blir det.. ingen mat? det är hantverkare till höger och vänster och vattnet är avstängt och jag behöver pissa. vaknade av de där jävla borrarna också, skönt. ska ta det lugnt tills josefine kommer och sen blir det raka vägen hem för att träffa maria en sväng innan jag ska ut. där har ni det.

uhuu jag är hungrig, har ont i halsen, vill dricka te, är kissnödig och trött på att behöva duscha i källaren där det är kallt och äckligt. men sånt är livet just nu, och fuck vad fint det kommer bli när det är klart. mitt badrum ska också fixas till, golvet ska målas svart och den nyuppsatta hyllan är också svart så blir snyggt som fan. vitt och svart, nice.

nice

men verklighet är det vi får

dagens frukost: ugnsrostat bröd och te
dagens händelse: tetris med stort t
dagens vill ha: jesse williams, vem annars?
dagens saknad: pengar och min baggystil, och våren
dagens drog: maria källman
dagens önskan: mycket
dagens köp: armband
dagens mat: fisk
dagens sjuka: ont i halsen
dagens mående: bättre än igår
dagens klädsel: mörka cheap monday och klarblått, slappt brottarlinne
dagens smink: mascara och puder
dagens låt: fantasi - timbuktu
dagens skor: gröna conversen
dagens frisyr: ingen alls haha
dagens godis: kryptonit
dagens komplimang: för mitt sätt att skriva
dagens telefonsamtal: ett dolt nummer som ringde och jag råkade klicka upptaget ist för att svara och sen ringde den inte igen så jag är så nyfiken att jag nästan spricker

they pick me up when i'm feeling blue, now how about you?

jag har en crush! är sådär töntigt jättekär ni vet. jag tycker att han borde heta perfektion i mellannamn och jag skulle bli groupie ifall han fanns i närheten. ni hör hur töntig jag är...

men kolla bara.




åh så himla bra hon är den där tetris. spenderade ett par timmar mitt på dagen med henne idag. började med att slå ihop oss i lägenheten i stan, åt lite sallad till lurre, åkte till rusta och fyndade hehehe och sen blev det en prominix med ebbis innan jag åkte hem. har käkat middag och spanat runt efter vaccin till grissjukan men skiten är ju slut överallt. får vänta tills det kommer nytt, satsar på senare i veckan..
imorgon blir det kinesbrunch med lisali och sen playdate med josefine på em innan jag ska laga middag till mig och mamma halv 7 för att sen sticka ut och dricka bira med walle och matte och toll.
xo, malan

oh maybe i'll build my house on your cloud


vill någon åka bort med mig? inte semester, utan bort på riktigt. jag saknar kalifornien. jag saknar värme. och jag saknar att ha saker att göra hela dagarna, mycket saker. jag saknar att spela fotboll för att det är roligt och inte för att man måste prestera sitt bästa varje gång. jag saknar den där känslan när musiken bara är i mig, virvlar runt i hela kroppen som på alla de där danslektionerna. alla de där gångerna när musiken är så hög att hjärnan stängs av tillsammans med alla tankar i den och kroppen lever sitt eget liv. jag saknar att ha någonstans där folk räknar med att jag ska befinna mig, varje dag. där jag har en uppgift att utföra, en plats att fylla.

jag känner hur jag kanske borde ta upp de där aupairplanerna igen, och verkligen göra slag i saken. tredje gången gillt, visst? jag älskar barn, det gör jag. och jag tror att jag skulle bli en kick-ass aupair. men jag vill göra ungdomssaker och inte ta hand om någon annans ungar 45 timmar i veckan, jag vill lära känna oändligt många nya vänner, vara spontan, festa, bara behöva tänka på mig själv och mina egna needs. jag vill ha gjort så mycket innan jag är 25. jag vill ha en utbildning, en karriär, jag vill ha sett många länder i världen och jag vill känna mig vuxen. och så vill jag ha en alldeles egen familj. hur ska jag hinna genomföra så pass många och så stora, omvändande saker, inom 6 år.

men just nu vill jag inte tänka på allt det där, nu vill jag vara ung och spontan. och jag vill lämna sverige bakom mig. jag vill flytta utomlands och skapa mig ett liv där, i ett annat land - ett alldeles nytt och eget liv. kanske börja på college på usa's väst- eller östkust. kanske plocka frukt i thailand ett tag eller mata barnhemsbarn i afrika. jobba i en restaurang i en av englands storstäder eller volontärarbeta i asien.
allt är bättre än att sitta här hemma i äckliga medelsveriges kyla och inte behövas någonstans. för jag dör av det, en liten del av mig dör varje dag som går av att jag bara sitter här och är onödig. allt jag gjort sen studenten är att kosta pengar för mina föräldrar. jag vill inte känna att jag är ivägen längre, jag vill frigöra mig och inte vara beroende av någon annan än mig själv.

så, någon som vill hänga med på äventyr?

you get high on life



JAG VILL HA EN BEBIS NU!!!!

don't go around breaking young girls' hearts

hej på er idiots :) hur är läget där på andra sidan skärmen?
sitter med datorn inkopplad i ett modem nu för att kunna kolla läget här ute i cyberspace. vi håller på att transfera över oss till tele2 vilket inte går så bra. tror min mamma hatar telefonköer mer än jag gör.
har försökt lägga över lite kontakter från gamla telefonen till nya idag men det är ju förjävla jobbigt när man har ett par hundra kontakter och det skulle underlätta drastiskt ifall allihopa bara skickade iväg ett sms till mig (ja ni tjejer också, trots att ni verkar ha lite svårt för det där. jag börjar nästan tro att killar har lite fler hjärnceller än oss eftersom det nästan enbart är boys som fattat galloppen och smsat sitt namn) så jag slipper sitta och flytta över simkortet och copypastea dem till datorn (eller papper och penna, precis som på stenåldern), tar en jävla tid ska ni veta. tack på förhand.

nu ska jag läsa ett par bloggar och sen slagga fett. ska upp innan solen imorrn för att tagga ner på stan och agera intervjuproffs och sen lämna in ansökan till nat b på cvl. sen ska jag köpa någon häftig liten grej till min favoritkille of all times innan jag förflyttar mig närmare huvudstaden fortare än indianerna gjorde. fast pallar nog inte köra indianstyle och sitta på perrongen och vänta in själen. kan lika gärna lämna den kvar här i uppsala och hämta upp den imorgon igen.

ye whatever, later.


bjuder på den också, bara för att han är rätt jävla häftig.
och för att han var en av de första som got to it och smsade
trots att han vet att jag kan hans nummer utantill.




a thousand miles seems pretty far but they've got trains and planes and cars, i'd walk to you if i had no other way

JAG VET INTE VEMS KONTO GOVERNOR ANDY SJUNGER OM I SIN LÅT "PENGAR PÅ KORTET" MEN INTE ÄR DETT MITT IAF. MEN NÖJD ÄR JAG. LIGGER HÄR I SOFFAN MED MIN SPRILLANS SATIO OCH FÖRSÖKER LISTA UT HUR DEN FUNGERAR . SOM NI KANSKE MÄRER VET JAG INTE HUR MAN GÖR FÖR ATT GÖRA SMÅ BOKSTÄVER. OM UNGEFÄR 20 MIN SKA JAG OCH MAMSEN ÅKA OCH GLO LITE PÅ EN LÄGENHET. LATER DUDES


groupie

dagens frukost: två rostade mackor med hallonsylt och ett glas apelsinjuice
dagens händelse: blev bokad för intervju
dagens vill ha: mycket
dagens tråkigaste: att sätta över 6000 kr från ena sparkonto till kapitalkontot, oskönt
dagens dricka: vatten
dagens köp: två ramar
dagens mat: två ikeakorvar och cola till lunch och spagetti och köttfärssås till middag
dagens sjuka: saknad
dagens mående: börjar repa mig
dagens klädsel:  ljusa cheapmondayjeans och sneakertishan från london
dagens låt: kråksången - promoe
dagens frisyr: fläta
dagens smink: mascara och puder
dagens skor: gröna converse
dagens godis: sodapops
dagens komplimang: söt
dagens resa: fram och tillbaka till boländerna
dagens span: sean patrick flanery

på agendan imorgon: köpa ny mobiltelefon, köpa fler ramar, stan med matte, framkalla bilder, kolla lägenhet, gå på bio. där har ni min dag. 2½men och my name is earl nu sen sängen.
sleep tight.

men ett enda ont ord om dig, har alltid fått mig upp i ringen

berättade ju om tre jobb för ett tag sen. fick inte det på barenbaren, fick inte det i 3butiken i gränby och är fortfarande med i "tävlingen" om coopjobben. nu ringde 3butikschefen och talade om att det blivit en mix och att det idag hade knallat in fel malin på deras intervju. så vi har nu bokat in en intervju little later i veckan. imorgon ska jag träffa pappa på morgonen för att åka och kolla på mobiltelefon. är lite trött på att min skärm antingen är helvit, helsvart eller myrornas krig. ska även träffa matte på dagen och dra en stanrunda. ska då äntligen framkalla bilderna. på kvällen ska jag kolla på en lägenhet med mamma. på onsdags ska jag träffa wallström (inte idag som jag trodde) och på torsdag ska jag åka till jocke. och sen är det helg igen.

nu ska jag klä på mig, om en liten stund kommer melina hit. vi ska bla åka till ikea och kika lite :)

xo


the other way around

gårdagskvällen, kul i teorin men inte speciellt roligt i praktiken och jag drog därifrån hyfsat tidigt. idag har jag mest bara myst med malte. lekt med lego och övat skrivning. blev gulaschlunch hos olle och sen drog jag hem igen. nu kommer josefine och hämtar upp mig om två min för att käka tidig födelsedags-släktmiddag för att fira hennes 24årsdag. ska bli riktigt mysigt. imorgon ska jag träffa wallis och på tisdag ska jag träffa matte. och så ska jag ta en tripp ner till sumpan i veckan också. åh åh åh, can't wait.
nej ni, ska pudra näsan nu och knyta på mig skorna.


RSS 2.0