ni får en smula tillbaka

och så ska jag kanske komma ikapp lite med aktiviteterna här hemma. när jag landat i sverige igen blev jag direkt hemskjutsad och avsläppt mitt i en påbörjad uppesittarkväll. vet inte om jag har skrivit om vår traditionella uppesittarkväll förr men den 23e december varje år så samlas vi här hemma hos mamma med morbror och mostrar och ungar (ingen unge är visserligen liten längre) och så kör vi vår julklappslek.. orkar inte förklara hur den går till men den är jävligt rolig. en riktig släkten-är-värst kväll brukar det bli då ovanliga sidor hos folk kan komma fram haha

pigg som man var efter ett dygn utan sömn gick jag och la mig ganska snart efter leken så fick de ha uppesittarkväll utan mig. vaknade sen på julafton och firade med mamma på förmiddagen, eftermiddagen gick åt till ärenden och till att fixa mig för att sen åka iväg till ingegerd och göran på julmiddag. supergott med tre-rätters och jättemysigt med wilma och tilde som är så gosiga! kom hem, somnade.

 

vaknade, 25e december. började väl göra ärenden ganska snabbt för att sen åka hem till pappa kl 15 där marre redan väntade. fixade lite med maten och med oss själva och hann precis korka upp första smirre black när det plingade på dörren. sen droppade tjejerna in en efter en för middag. supergod kycklingpaj a la finis haha. vid halv 9 sen började ännu fler droppa in och det blev en riktigt lyckad förfest, kunde inte haft det bättre! vid halv 11 började folk droppa ut igen för att sprida ut sig i uppsalas nattliv. själv var jag kvar hemma tills de sista ville dra därifrån och då hade det redan hunnit bli tal om att korka upp bubbelbadkaret och köra varvet en andra omgång. så vid 1 tog vi taxi till terassen där det var smockat med folk. slutade i alla fall på donken och tog sen sista bussen hem tillsammans med mina homeboys.

 

igår, 26e december ringde klockan 10 och då satte jag mig direkt i bilen och gled hem till mormor för att fira mig själv lite mer :) mormor var tyvärr inte den piggaste kakan i burken när vi kom men efter lite mer än en timme så kom hon tillbaka. då kom olle och eva också och så käkade vi varmrökt lax enligt jontes önskemål. på väg hem släppte mamma av mig hos pappa så att jag skulle kunna plocka undan lite mer där (fast som lillemor redan hade gjort) och käka middag och diskutera lite inför idag.

för idag ska jag nämligen fira mig själv för 3e gången tillsammans med släkten på pappas sida. dagen började däremot för en liten stund sen med våfflor på sängen här hemma hos min mysmamma. och nu gör jag ett himla bra jobb och uppdaterar er på de senaste dagarna när jag knappt haft tid att logga in på facebook.

när jonas är klar i badrummet ska jag ta en dusch och sen åka och handla lite efterrättsgrejer till ikväll. sen ska jag åka hem till pappa och börja göra iordning där, skala 200 potatisar och 300 morötter och sånt roligt haha. sen vid fyra kommer jocke hit med sina fina barn så jag får hänga lite med dem. då ska jag och ossian baka tårta tänkte jag!

 

nej hörrni, nu orkar jag inte skriva mer och om det är någon som har orkat läsa hela det här detaljerade inlägget så förtjänar ni medalj.

puss och kram


let's do it one more time

hallå, nu tänkte jag äntligen ta mig tid till att skriva om sista dygnet i thailand.

 

vi åkte alltså bil tillbaka till ao nang tidigt på onsdagmorgonen, kom fram vid 11-tiden. plockade direkt fram bikinin och pressade sista dagen (första soldagen på kanske 5 dagar) vid ingegerd och görans pool. när vi tyckte att det räckte för dagen tog vi en dusch och sen gled vi över till massage-stället där vi fick massage en av de första dagarna. hahaha ni kommer väl ihåg när jossan fick ett gratis happy ending? den här gången har vi helt nya massöser men inte fick jossan en sämre massage för det. den här gången var tuttlisa i farten och klämde och gned på jossans tits!! hahaha hade ännu en gång svårt att hålla mig för garv.

efter massagen gick vi i alla fall och checkade in på baan pull (purr) för att sen gå raka vägen tillbaka till ingegerd och görans hotell för att klä på oss. sen blev det middag och sen sista shoppingen. kom väl i säng strax efter 12 för att sen nästan inte vakna när klockan ringde klockan 5.20. påklädning och sen trask till ingegerd och görans hotell igen för att hämta våra väskor (vi tog aldrig ens med dem till vårt hotell eftersom vi bara hängde på deras) och få med oss de sista grejerna. blev upphämtade av en taxi som körde oss till krabi airport där vi käkade frulle och sen påbörjade resan hemåt. en timmes mellanlandning i en av arabemeraterna blev till två pga av att personalen i krabi hade glömt att lasta på käk så lite försenade blev vi.

 

ja vad ska man säga, trots thailands sämsta väder i december på 20 år har vi haft en riktigt bra resa! vi har gjort en del saker som inte alla får uppleva, snorklat och badat i naturliga varma källor i djungeln där lianer hänger och dinglar över huvudet, ridit på stranden och bland lokalbefolkning som sitter och rensar nötter med sin kopplade apa och kikat in i princess cave som var full av snoppar. paddlat kajak till en egen liten monkey beach, ätit god mat (tournedo med bakad potatis varje kväll i koh lanta) och plaskat en massa i både poolen och havet och fått med oss en massa fina snäckor och en och annan korall hem.


she put a bag on my face but it still counts



nu är det dags att börja tagga ordentligt. har redan bestämt mig för att ha jordens roligaste kväll ikväll! nu ska jag fortsätta med mina ärenden och sen ta en dusch och börja pilla på kvällens frisyr. see you tonight uppsala-stad!

nån sa att årets julis var en iphone men jag hörde bara onepiece!


sweman

halloj, nu är jag hemma i kalla (!!) sverige igen. ska alldeles strax åka iväg på julmiddag hemma hos ingegerd och göran så jag kommer inte skriva något just nu om sista dagen i thailand eller uppesittarkvällen som väntade när jag landat.

 

hoppas ni får en god jul allihopa!

puss och kram


slutspurt

tjohoo, hur ar laget dar hemma? nu ar det dags for er att borja forbereda mig pa vad som vantar nar jag andar i overmorgon! hur manga minusgrader? hur mycket sno? hur manga sjalvmordsbombare?



har har vi bara legat och chillat vid poolen hela dagen idag igen. ikvall blir det ingen shopping utan vi ska val bara hanga i restaurangen tror jag. det ar fullmoonparty langre ner pa stranden men tror inte vi kommer glida dit.. varfor andra pa ett koncept som fungerar, och nu syftar jag pa att vi varit pensionarer fran dag 1.

imorgon ska vi upp klockan 7 for att kaka frulle innan vi aker taxi tillbaka till ao nang. yes you heard me, vi akte bat hit och har nu fatt reda pa att man kan aka bil ocksa. tar ungefar lika lang tid, 2.5 timme.
i ao nang kommer vi att glida in pa ingegerd och gorans nasta pool och chilla dag pa dagen, sen pa eftermiddagen blir det annu en aloeveramassage och sen middag och efter det blir det sista tillfallet att gora den sista shoppingen! kanon va.


vi hors va, puss!

salabim saladam

halloj, nu ska jag vara riktigt snabb. sitter pa restaurangen och har nyss kakat en sen middag. vid halv 7 akte vi in till saladam (typ stan) och shoppade loss. hittade massor med bra och fina grejer :) har chillat vid poolen hela dagen idag ocksa, skont att bara slappa aven om man blir lite uttrakad nu nar bockerna ar utlasta haha jag och jossan har overgatt till yatzy hahaha
imorgon blir sista soldagen for oss, i overmorgon aker vi tillbaka till ao nang och dagen efter det gar planet kl 9 pa morgonen thai-tid.

puss och kram och sov gott. tagga till min fodelsedag! :)

rocking malin

tjabba!

nu sitter jag har duschad och redo att aka in till nagra affarer. idag har vi legat vid poolen hela dagen med endast ett avbrott for att kicka lite fotboll med en boll vi snodde fran forra hotellet. kan ju tala om att alla fyra fick andnod efter forsta ruschen och efter varje mal blev det bad-paus.


rubriken da.. vad ska man saga haha en gubbe har har blivit kar i mig och ropar pa mig sa fort han ser mig. spelar ingen roll om jag ar hundra meter bort. han ar ratt sot men det borjar bli lite obehagligt.. man vill knappt ga ut sjalv ifall han skulle fa for sig att jag ar kar i honom tillbaka :S haha



yeyewowow
hejda

just enough

hooohej, det fanns visst tillgang till dator. har far man lana en laptop i receptionen och satta sig lite var man vill, utom pa rummet haha vi bor pa amantra resort and spa och vad vi har sett hittills sa ar det en stor resort och sen bara hav. inte sa mycket mer an sa alltsa och inte sa mycket att klaga pa! har kommer vi ha det riktigt fint de sista dagarna som ar kvar och jag langtar lite tills jag kan fa visa er nagra bilder.

vi kom fram vid tvatiden idag och da installerade vi oss pa vara rum (vi bor i dubbelbungalows, jag och josse i en och ingegerd och golan i en, sa ar de conectade med varandra som radhus typ haha) som ar riktigt frasha. sen gick vi och kakade lunch och sen vidare ner i poolen. efter lite plaskande dar blev det naptime for oss och josefine sover fortfarande.

det kommer blir extremt lugna dagar av de som ar kvar av semestern nu, exakt som jag bestallde :)
vi hors senare. puss

overload

hej pa er. nu ligger ni nog och sussar hart dar hemma, klockan ar halv 11 pa formiddagen har vilket betyder att den ar halv 5 pa natten hos er. eller sa ar ni val pa vag hem fran en bortamatch hehe

inatt baddade vi ner oss fyra pers i en dubbelsang och jag kan val saga att jag och jossan har inte sovit sahar bra sen baan pull (hotellet i ao nang som egentligen heter baan purr). nu har vi precis varit och hamtat vara vaskor och ska traska vidare mot piren for att ge oss av mot koh lanta. skriver nu bara for att jag inte vet hur mycket jag kommer kunna skriva nar vi ar dar, det beror pa ifall vi har nagon dator pa hotellet eller inte. det tar ungefar en kvart fran hotellet till lanta city med taxi sa vi far se hur mycket vi hanger dar inne.

sa om vi inte hors nagot i koh lanta, sa hors vi i alla fall nar vi ar tillbaka i krabi den 22 dec. puss och kram!

second last

hej pa er! sista dagen pa phiphi firade vi med att snorkla i en lagun och utanfor maya beach. vi var aven forbi den riktiga monkeybeach men inte fan sag vi nagra apor. de enda som var monkey pa den stranden var nog jag och josefine.

imorgon aker vi till koh lanta. dar har vi gjort en riktigt bra deal med golan (thaiarnas satt att saga goran) sa att jag och josefine betalar lite mer an vad vi gjort pa boende hittills och sa lagger han till lite (las mer an dubbelt) sa far vi kanonfint boende. narmare bestamt en stor bungalow mitt pa en ode strand, kan fan inte bli battre. skont att avsluta resan med riktig lugn och ro sa man kan vila upp sig infor de haktiska veckor som vantar nar jag kommer hem.
annu skonare ar det att jag och jossan ska crasha ingegerd och gorans rum inatt eftersom vi typ har loppor i var sang. mina ben klar sonder och josefines ar kanske 30 000 ganger varre. vi var till och med pa sjukan idag och hon fick tva olika piller som ska tas tre ganger om dagen och sa smorjer vi med massa kramer. sa som sagt, lyxbungalow bring me what you got.

jaja, nu ska vi rulla ut fran internet. puss och kram alla dar hemma!

tell me how you like it

kan ju saga sahar.. klockan ar snart 11 pa kvallen och det ar 30 grader varmt, igar nar vi kom hem vid halv 3 pa natten var det 27 grader. med andra ord ar det ganska varmt har, blir inte ens kallt efter att solen gar ner aven fast det blir alldeles kolsvart.
that's life alltsa, atminstone i en vecka till. for japp people idag har vi varit har halva tiden.
detta firade vi med att hanga vid poolen hela dagen, blev inte ens ett ynka litet dopp i havet. som tur ar sa gor inte det sa mycket eftersom vi imorgon ska hyra en longtailbat och aka runt till lite olika oar har om kring och bada massooor i havet. tror det blir maya beach bland annat, ska bli kul att se om det ar lika orort som i januari.

i overmorgon glider vi vidare mot koh lanta, dar ska vi borja steka med cocosolja och sa ska jag fixa naglarna. sista dygnet har i thailand ar redan planerat, da aker vi tillbaka till ao nang (dar vi var de fem forsta natterna) och gor vara sista arenden (bland annat ta en till massage) innan det ar dags att aka hem.

get up

tjenis. nu ska jag vara riktigt snabb for jossan vill inte vanta pa mig nar jag segar.
idag har vi varit ute och paddlar kajak (kanot?), lite kul for vi rakade hamna pa nan monkeybeach. de var helgalna, de gick fram tva och tva och satte pa varandra pa en kvist. det har varit STEKhett ute, inte ett moln forran klockan var typ 5.. da kom ett vitt litet moln och gjorde ett tappert forsok att skydda min och josefines kraftroda stjartar haha 
nar vi gick tillbaka till bungalown (vi har bytt nu, sa vi bor dar christoffer och grabbarna bodde forra aret) sa tog jossan en nap as usual och jag hade lite nagelfix for mig sjalv i sangen. sen blev det bolognaise pa en italiensk restaurang, helt okej. ackliga drinkar.

laterrrr, puss

second time around

ho ho ho
nu ar vi pa phiphi, vi kom hit igar formiddag. halva dagen gick at till att hitta ett bra boende, killen som skulle hjalpa oss borjade med att visa oss ett hotell i ena anden av stranden. dar tog han med sig en slangbella och borjade klattra upp for nan lang stenstrappa upp bland traden. jag kan ju saga sahar, jag och jossan kom aldrig anda upp. nar vi borjade motas av tjugo apor som hoppade runt och stirrade pa oss och sag hungriga ut da vande vi! haha
jag forsokte ocksa fa till sa att vi kunde bo dar christoffer och killarna bodde forra aret men det var fullt. istallet hamnade vi i en bungalow bredvid, ocksa pa stranden sa det ar nice som satan. vi chillar pa stranden och badar i ingegerd och gorans pool hela dagarna.
igar gick jag och josefine ut pa en bar efter middagen men det blev anda inte sa langvarit. riktiga pensionarer beter vi oss som haha

nu ikvall ska vi bara ta det lugnt, imorgon ska vi upp tidigt for att byta hotell. det vi bor pa kommer ga upp dubbelt i pris efter den 15e, det ar nu hogsasongen borjar och vara cash borjar ta slut haha
sov gott sen alla mina fina dar hemma.

tell these people something they don't know about me

halla i stugorna. kan val borja med att tala om att jag inte kommer anvanda nagra a, a eller o i det har inlagget. nagon har namligen andrat installningarna pa datorn haha

idag har vi varit och ridit pa ao namnao (eller vad den stranden nu hette) stranden. det var sjukt kul men ni kan ju forsta hur jaaaavla ont jag har i rumpknolarna nu, det ar fan inte lugnt nagonstans. man far ont bara man satter sig i sangen, nu ar visserligen thailandska sangar ratt harda men vafan.. inte ok hehe det var i alla fall skithaftigt att rida, gick faktiskt bra trots att jag inte har ridit sen jag var typ 14. vi fick gallopera pa stranden och sen red vi bort och kikade pa deras "countryside", dar fanns det getter och hons som gick alldeles losa och kossor som stod fastbundna i nosen och till och med en apa som en gammal tant hade i koppel. sa haftigt att se hur de bodde pa landsbyggden, man sag manniskor som satt och rensade notter och barn som sprang runt och lekte.

nar vi var klara var i alla fall planen att vi skulle aka tillbaka till ao nang och sen vidare harifran till railay (som jag sag att det stavades haha) beach men goran hade en overraskning istallet. sa vi satte oss i var taxi och akte.. och akte och akte. ungefar en timme senare var vi framme, da fick vi ga in i djungeln och dar mitt i allt lag en san hot stream eller vad de heter. en kalla med sotvatten som liksom porlar ner fran berget sa den ar alldeles varm. som en bubbelpool typ, 40 grader eller sa. nar vi hade plaskat runt dar en liten stund sa skulle vi in i taxin igen, akte en kvart och kom till en annan oppning i djungeln, da fick vi ga nan kilometer raka sparet in i skogen och kom till slut fram till en stor naturlig "pool", det var skithaftigt att se alltsa. det var ocksa sotvatten som ran ner fran berget, men i den har stora "poolen" var det inte lika varmt som i den andra mindre kallan. sjukt anda, kan ni tanka er? hanger liksom lianer runt omkring en nar man plaskar runt dar.


nej ni, nu maste jag ga upp och vacka jossan som somnade medans jag stod i duschen. hon verkar gora en vana av det har med naptime haha
puss och kram. och en extrapuss till sanna :)

3pac 2pac 1pac none

tjena mittemellanbena. nu har vi varit och käkat pizza på en italiensk restaurang och efter det blev det shoppingrunda, har hittat klänning till nyår och allt. wop. sen bokade vi även ridturen på stranden till imorgon. vi ska ta en taxi till en annan strand som ligger 20 min bort så ska vi få rida där en timme :) vi har självklart gått all in och köpt skitsnygga ridbyxor (bajs-i-brallan-byxor) haha

kram (nej ingen puss idag sanna)

you rock my boat

hohoooo är ni vakna? klart ni är, ni vaknade väl säkert för länge sen av att ni hackade tänder, hohoho

idag gick vi upp tidigt, åkte ut med speedboaten som jag berättade om igår. det var sjukt kul hela tiden. stora vågor som slog så hårt mot båten att man flög flera meter. så stannade vi på lite olika öar, bland annat snorklade vi på chicken island och käkade picknicklunch (ris med friterad kyckling) på koh poda. dagens sista stopp var på en annan del av railey beach än den vi var på igår, en del som hette princess cave (inne i grottan var det fullt med kukar som folk bad till haha både ballt och lite flummigt) och på den stranden var det höga berg som stack rakt upp (ni har säkert sett bilder på bergen som sticker upp ur vattnet (ser ut som öar typ) när ni googlat på thailand, om ni inte själva varit här vill säga) som folk klättrade på. sjukt starka var dem, råhäftigt! en del klättrade utan säkerthetslina och sånt. lite skillnad från japanerna som går all in på flytväst och nästan hjälm när de badar hahaha

nu sitter jag här och chillar vid datorn medans pensionärsjosefine sover middag haha ska gå upp och duscha och sånt om en liten stund så då vaknar hon nog. vi får se vart vi käkar middag ikväll.. är sugen på pizza i alla fall :) efter det ska vi gå till en lördagsmarknad som vi har hört rykten om.

vi hörs säkert en gång till senare ikväll när vi kommer hem från marknaden :) kram

aloe, bring me what you got

idag har vi gjort exakt det som jag skrev i förra inlägget. gled över mot railey beach vid halv 11 och stannade till tre. de höll på att göra iordning för ett bröllop som skulle vara senare på kvällen så det blev så fint där. kan bara tänka mig hur fint det måste vara nu på kvällen. när vi kom tillbaka till ao nang hakade vi med ingegerd och göran till deras hotell och takpool igen.
när vi kom hem till oss sen tog vi en dusch och gick sen ner till ett jättefräscht spaställe och fick våran aloevera aftersun massage. herregud säger jag bara, trodde att jag hade dött och kommit till himlen. samtidigt som det var så skönt att jag mest ville svimma så kunde jag inte låta bli att skratta åt josefine.. hennes massös verkade tro att jossan ville ha happy ending, herregud som hon drog i jossans trosor hela tiden hahaha kommer aldrig glömma den timmen alltså! hon drog ner dem hela vägen, sen drog hon upp dem igen och stoppade in dem i asset på henne och sen drog hon ut dem så långt och släppte, ni vet sådär så det bara smackar till! hahaha herreguuuuud garvar bara jag tänker på det. hon ville nog bli jossans fru och följa med hem till sverige haha

på väg hem från luna bar (som vi stannade en stund på efter middagen) bokade vi en speedboat till imorgon. först kommer en taxi och hämtar oss här utanför och kör oss till piren, därifrån kommer vi få åka ut till fyra olika öar och kika och bada och snorkla och käka lunch, sen tillbaka till piren där taxi väntar på att få köra tillbaka oss igen. allt detta för ungefär 200 svenska kronor, man kan ju inte klaga.
i övermorgon ska vi rida på hästar på stranden, men kan berätta mer om det senare :)

fryser ni? hihi

puss och kram

sunshine of my life

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesus vilken hetta! fan så här bra har man inte haft det på länge. jag och josefine prutar på som aldrig förr hahaha

flyget var två timmar sent från arlanda men vi flög ikapp en av de timmarna så var framme i krabi vid 9 imorse. tog en taxi till hotellet där vi sen sov en timme (ingen av oss lyckades sussa nått på planet, så man var ju lagom trött). ingegerd och göran (min faster och farbror för er nya utan koll :)) kom och väckte oss igen vid 1 och då följde vi med tillbaka till deras hotell och badade lite i både deras poolbar de har utanför sin balkongdörr och sen i poolen de har på taket.. där kommer vi garanterat hänga mer, vilken jävla utsikt alltså. havet är så fint med klipporna som sticker rakt upp som ett spjut.

annars kan jag inte säga att jag är jätteimponerad av krabi, det liknar patong lite.. vilket är lite för skitigt för vår del. så när de fyra första nätterna (som vi betalat hotell för) är förbi sticker vi ut till lite mysiga öar här i krokarna.


imorgon ska vi ta en longtailbåt över till railey beach där vi ska sola och bada i ett par timmar. när vi kommit tillbaka och tagit oss en dusch ska jag och josefine gå och få aloe vera massage som en tant på flyget hit rekommenderade. kommer bli sååååå skönt och jag hoppas ni är så avis att ni bajsar i brallan.

nu ska vi glida upp till rummet och käka chirre och dricka smirnoff ice sen sussa.
puss och kram

look up into the sun

hej på er! har gjort iordning ett förinställt inlägg nu bara för att låta er veta att jag sitter på planet (peppar peppar). om allt gått som det ska har vi varit uppe i luften i ungefär 7 timmar nu, vilket också betyder att vi har ett par timmar kvar. jag hade fått för mig att vi skulle mellanlanda i bangkok men det står inget om det på biljetten så jag undrar om vi kanske har sån tur att det går straight up krabi.

 

vi får väl se om det här inlägget dyker upp när det borde, det är nämligen första gången jag gör ett förinställt inlägg, go me.

 

hoppas ni får det bra här hemma i kylan, två veckor kvar till jul.

puss och kram


true story

jävligt bra tajmat att vattnet kommer stängas av kl 10 just precis idag. så nu har jag klivit upp vid 8 för att hinna fixa mig och äta frulle innan dess. mamma har hällt upp en hink med vatten "utifall att jag blir bajsnödig" haha

 

ska käka frulle nu, mmm te!

puss, vi hörs!


cold as fire

hej på er.

nu är jag färdigpackad och har till och med hunnit träffa både lisa, sanna, julia och sen maria och madde. känns som att både resväskan och handbagaget är halvtomma och som att jag inte är färdig än.. man får inte glömma att linnen inte tar så jävla mycket plats alltså.

 

har inte så mycket att skriva nu så ni får helt enkelt vänta på mina inlägg live från krabi.

 

puss och kram, hoppas ni inte har frysit fast tills jag kommer hem.

 

det här kommer jag göra de närmaste två veckorna.. vad har ni planerat?


without terms

god morgon! idag känns det lite bättre i alla fall efter att ha fått sova i min gamla säng hemma hos mamma och käkat en ordentlig frukost. kom väl fram sisådär 40 min försenat igår och åkte förbi hos farsan för att hämta en resväska. sen gick jag pretty much och la mig och somnade på en gång.

 

idag ska jag packa men med en avstickare. ska ner på stan kl 1 för att träffa lisa och hämta hennes shorts som är hemma hos sanna. annars, all in packning!

 

vi hörs!


Cry me a river, jo varför inte? Ska vara i...

Cry me a river, jo varför inte? Ska vara ifrån christoffer i tre ynka veckor nu och jag har fan haft grinkalas i flera timmar. Herregud, vi har haft distansförhållande i ett halvår och nu känns det mer likt jordens undergång än semester. Man börjar ju undra vad den killen har droppat i mina drinkar egentligen. Kan väl ändå erkänna att det ska bli skönt att komma hem också, hänga med jonte lite. Och vem tackar nej till att få fira sin födelsedag inte bara en eller två gånger utan tre? Och let's face it, vem bangar två veckor i thailand såhär när minusgraderna attackerar. Trots detta så längtar jag lite till den 29e när jag får hoppa upp i armarna på min man igen. Nej fyfan, jag ber om ursäkt till er andra om det här blev till någon form av kärleksbrev. Nu ska jag lyssna på mina fina låtar och kolla ut på allt det svarta på andra sidan tågfönstret. Puss och kram. Ps. Hur tur har jag inte när alla tåg mellan göteborg och sthlm är inställda, dvs alla utom mitt :) kommer inte ens bli irriterad över alla förseningar det här fina tåget drar på sig. Ciao


you affect me

halloj, sitter i sängen nu med min lånedator och funderar över vad jag möjligtvis kommer glömma imorgon. ska i alla fall börja gräva ur troslådan nu, kan ju vara bra att ha med sig åtminstone två par så man kan byta ibland :)

kom alldeles nyss hem från en grekisk restaurang, sjukt gott. tog souvlaki som jag alltid kör på när jag käkar grekiskt. har lyckats plugga en del idag också så det känns bra.


splittrat inlägg indeed men orkar inte tänka rakt just nu. är fett trött men vet inte riktigt varför. det blir väl bättre när jag kommit fram ordentligt i thailand.
vi får se om jag överhuvudtaget lyckas ta mig till uppsala hel och ren, och nu pratar jag inte om att sj inte är så jävla mycket att lita på i dessa snötider. utan nu pratar jag om att min packning (som vanligt) inte går under light direkt. blir två sportbags, en datorväska och en stor påse med julklappar. tungt kommer det bli också, skor och smink väger ju en del.
fan att man blev tjej alltså..


jaja, troslådan väntar.
längtar till popcornskålen!
puss och sov gott sen mina vänner <3

just to keep me from thinking of you

tjo gullungar. började dagen med att sitta i telefonkö för att sedan åka tillbaka till media markt för att lämna in min dator igen. fan så irriterande! blev donken till lunch på vägen tillbaka, det är alltid rätt att tröstäta haha under eftermiddagen har jag packat och donat lite här hemma.

imorgon ska jag plugga lite och packa klart. på kvällen blir det middag med christoffer, alex och joachim på avenyn. jag ska försöka övertala christoffer till att gå lite på lisebergs julmarknad också, skulle vara så himla mysigt att få gå och kika lite. har inte varit på julmarknad sen jag var liten och folk kommer till och med fram till mig när jag jobbar och talar om hur fint och juligt de har gjort det på liseberg. blir ju min sista chans eftersom tåget tar mig tillbaka till mamma redan på måndag eftermiddag.
jag vet att jag redan har nämnt det men hur fort har inte den här hösten gått!?

känns som förra veckan när jag satt där på resarö och drack vin med mina vänner!

we all need somebody that we can lean on


den här har rullat i mina högtalare många gånger sen den släpptes i februari.
ni kan ju hoppa över första minuten när jamie foxx sitter och snackar.. sen kan ni ju hoppa över justin bieber och miley cyrus också när ni ändå håller på haha
men från femte minuten får ni fan i mig inte spola över en endaste liten bit, det är då förstår ni som the good stuff kommer.
en liten fredagshälsning såhär från göteborg. ikväll går alla mina tankar till mina fina som firar fredrikas muck, jag saknar er!

without saying a word you can light up the dark

kommer ni ihåg det här inlägget?

well that didn't happen, min otur verkar ha vänt nu såhär lagom till semestern. idag fick jag ett sms från självaste media markt där de skrev att jag kunde komma och hämta min dator. joy! inget mer snylt av davids mini-pc.

har fått några punkter gjorda på helgens to-do-list, får kämpa vidare imorgon.

nu ska jag kila upp och se vad killarna har för sig :) puss och kram



uppdate: hur kunde jag få för mig att turen hade vänt? det verkar just nu som att moderkortet inte alls var det som behövde bytas ut med tanke på att min dator fortfarande stänger av sig själv utan anledning. nu inte för att batteriet är slut och strömsladden inte connectar utan nu stänger den av sig trots att den är laddad... i wonder why..

well believe this

yo yo yo,
idag har jag en hel lista med things to do. christoffer och viktor ska precis sticka och gymma så jag ska sätta igång. tur att jag har min feta godispåse, det blir ju faktiskt lite roligare då :)

puss på er

uppsala om 3 dagar, thailand om 5


join in

halloj, alldeles strax ska jag klä på mig ruskigt mycket varma kläder för att sen sticka iväg och fixa nya ppiller. om det var 10- igår så är det fan 11- idag.
dagens planer är i alla fall mest att plugga. har tagit bort alla mina jobbpass den här helgen som jag tänkte beta igenom och istället lägga fokus på just plugget. och på att mysa så mycket som möjligt med christoffer eftersom vi inte kommer ses på mer än tre veckor sen.
bara fredag lördag söndag kvar nu och jag har inte ens lagt en tanke på vad som borde hamna i resväskan. med andra ord precis i vanlig ordning för att vara mig, lets go last minute.
kram och puss

bit ihop och kom igen

kan väl erkänna att jag inte är allt för sugen på att promenera ut till bussen i våra 10 minusgrader. att jag har mensvärk ända ner till knäna gör ju inte saker lättare. det enda som gör att jag överhuvudtaget kommer gå är tanken på att det här blir min sista föreläsningen på ett bra tag. ingen mer barnpsykologi förrän tentan den 16e januari.
ska kila nu,
puss på er!

you'll always be my hero, even though i've lost my mind

god morgon!
solsken, blå himmel och snötäckt gräsmatta utanför fönstret, ganska fint ändå. förmodligen kommer jag ångra mig när jag sticker näsan utanför fönstret och den fryser till is innan jag kommit ner för uppfarten.

igår insåg jag att allt verkligen har närmat sig med stormsteg. den här hösten har gått otroligt fort! har aldrig varit med om något liknande. idag är det den första december, hur sjukt är inte det?
om 5 dagar åker jag hem till mamma
om 7 dagar åker jag till thailand med min extrafamilj
om 24, 25 och 26 dagar ska jag fira min 20årsdag (fyller 20 om 26 dagar, vadå?)
om 31 dagar har ett nytt år börjat
om 46 dagar är det ett år sen jag låg med christoffer för första gången, true story
om 47 dagar har jag tenta

jaja, nu ska jag ta min diarrémedicin som jag glömde ta igår och sen ska jag ta min man under armen och traska ner mot stan. puss och kram
ps. har upptäckt att presentationen visst redan kommit upp i bloggen, inlägget valde däremot att lägga sig längre bak i arkivet. här har ni länk:

RSS 2.0