Prutt

Nu har jag precis kommit hem igen och nu har jag fruktstund och sen blir det house. Imorgon börjar jag inte förrän halv tre och Christoffer är ledig så det blir mys i sängen länge imorgonbitti! Hur folk orkar gå upp 6 varje dag är beyond me, +/- tre dagar i veckan med den tiden räcker goooott och väl för mig! Jaja sov så gott sen alla mina fina vänner!


poo

att jobba på redovisningen på ikea känns alldeles rätt, igår och idag har jag verkligen känt att det börjar släppa. jag har självklart massor (!) kvar att lära men jag har gjort stora framsteg på bara två veckor! sjukt kul :) idag slutade jag vid 1 och köpte med mig take away hem till mig och christoffer innan han stack iväg till skolan. nu sitter jag och bara slöar, om en timme ska jag åka ner på stan och möta sandra. tror vi ska gå på bio och bara mysa :) ibland får man ersätta middagen med biopopcorn!
puss och kram

<-- min dröm!

When i didn't even care

God morgon på er som är lediga denna söndag! Själv har jag varit uppe sen kl 6 för jobb. Har fått ett förjävla jobbigt papercut, ska det vara så här att jobba på kontor?

Igår hängde jag med Sandra och Sofia på cheers, det är en fotbollspub i Vasa, fråga inte ens hur vi hamnade där.. Det blev väldigt lugnt och tidig hemgång för att jag skulle orka gå upp imorse. Bjussar på ett par bilder hahaha kolla bara in min dejt! Sicken BABE!! Synd att man är kär i Christoffer och sånt fjantigt, annars hade jag gjort allt för att få följa med på efterfest hos mr no-sleeve!


time heals everything

idag är jag ledig! har sovit länge, käkat frukost framför house md och nu tar jag det bara lugnt. har precis skottat uppfarten, vi köpte salt som vi använde igår så det var skitlätt att skotta det lilla som fanns kvar. funderar på att åka ner på stan nu men borde inte, är ju inne i värsta shoppingflowet vilket inte är bra. ska spara spara spara alla mina pengar till i sommar! ikväll var planen att jag och sandra skulle till calor där vi var förra fredagen men det har hänt lite grejer så nu vet jag inte vad jag ska hitta på. christoffer ska ut och dricka öl och käka middag med grabbarna så jag får väl se. kanske åker och träffar sandra ändå och bara myser. eller så får jag väl sitta här och trycka i mig popcorn i min ensamhet (eller med sofia om hon inte ska på nollning) haha vi får se helt enkelt. hoppas ni får en fin helg alla ni som är lediga! puss och kram

Nothing much

Nu sitter jag och Sofia på bussen på väg till kungsportsplatsen för middag med Lisa, Malin och Maria. Ska bli jävligt gott med grillbuffé!


Materials

Hej på er, sista riktiga utbildningsdagen idag och när jag kom hem fick vi ett riktigt städryck. Så nu har vi sorterat och donat i vårt sovrum. Blev till och med en liten ommöblering.. Ni som känt mig riktigt länge (nu snackar vi mellanstadiet) vet att jag är en riktig möbleringsnörd! Kolla bara in min nya snygga skohylla i garderoben.. Synd att man inte har fler balla skor alltså. Men kanske tur det eftersom skohyllan i fråga inte är så effektiv haha
Nej ni, nu ska jag laga lite middag och sen mysa med dr house och Christoffer och min chipspåse. Puss och kram

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/762191/images/2012/pic_186041174.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/762191/images/2012/pic_186041251.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/762191/images/2012/pic_186041268.jpg" class="image">


Enchiladas


I'm gonna strike for ya

Vintern kom visst till Göteborg ändå, en halv minusgrad har vi och tillräckligt mycket snö (slask/is) att jag inte vågar mig på att köra ner med bilen igen. Undra hur jag gör imorgon när jag ska till jobbet 7 på morgonen igen.. Inte roligt att behöva ta bussen kl 6 när man skulle kunna gå upp 6.15 om man tar bilen.. Jaja vi får se. Nu sitter jag i alla fall och renskriver alla anteckningar jag gjort under utbildningen hittills, en enda röra är det så om jag inte renskriver dem så kommer jag nog inte ha nån nytta av dem sen när jag börjar jobba riktiga pass på torsdag. Ska kanske åka ner på stan och möta Christoffer om nån timme för att äta lunch när han slutar skolan. Men vi får se om han orkar och om jag blir klar med anteckningarna. Annars då, den här veckan blir det utbildning tisdag, onsdag och sen jobb torsdag, lördag, söndag. Och på fredag ska jag, Sandra och kanske Sofia till calor igen, längtar redan!
Hoppas ni får en fin dag i solen :)


Tiamo

Åh sån härlig shoppingrunda jag och Sofia haft idag. Konstigt hur det blir så mycket mer oemotståndligt att shoppa när man har bokat en resa! Jag var exakt likadan innan jag stack iväg till los angeles 2009 och nu verkar new york ha samma inverkan på mig.. Suck. I'm getting older but not wiser. Det blev i alla fall en jacka och en pälsgrej för Sofia och för mig blev det ett par beiga chinos, en snygg grön tröja med dragkedja i ryggen, ett par tumvantar i brunt skinn, en ögonfransolja, en klocka i guld och ett par nya favvoskor från tiamo! Åh! Kolla bara vilka gorgeous!


It's a storm in my head

Oj vilken chillig dag, jag har verkligen inte gjort nånting. Har hållit mig i mina mjukisar sen jag vaknade vid 11, så skönt! Jag och Sofia tog oss ut på äventyr till affären för att bunkra upp med snacks tidigare idag, slutade med att vi inte fick upp bilen för backen så den står snyggt felparkerad längst ner på gatan nu. Vi kom i alla fall hem med varsin chipspåse, varsin godispåse och så tvingade Sofia mig att köpa en till popcornkrydda... Suck, jag som inte ens gillar popcorn.


Oh My lord

Herregud, så roligt som jag hade igår det kan fan inte många ha haft haha jag mötte upp Sandra i Vasa och vi ramlade in på ett ganska nytt ställe som heter calor. Började med ett par drinkar och shots och slutade kvällen med tre timmars non stop dancing! Inte en enda stekare så långt ögat kunde nå och inte ett enda housebeat på hela kvällen, LYCKA! Bara afrikansk och latinamerikans musik och det var så blandade människor att folk pratade engelska med en. Vi hade verkligen så roligt!! Afrikanska grabbar som dansade med varandra och lite för gamla latinos i tajta linnen haha
Åh längtar redan tills nästa gång vi ska gå dit!


Fest hos malle


Bring it down real low

Hallå i stugan, alltså såååååå skönt att inte sluta sent! Man blir så pigg på nått vis, så även fast jag slagit ihjäl mina 8 timmar på utbildningen idag och min hjärna är alldeles mosig så är jag sugen på att hitta på nått. Till min glädje smsade Sandra för för en stund sen, så jag tror vi ska hitta på nått. Funderar på att dra i en ny färgning innan bara, utväxten syns inte så mycket men jag går ändå och är irriterad på den haha jaja, vi höra amigos!


look of today

halloj, idag har jag haft min tredje utbildingsdag 7-12. kändes väldigt konstigt att åka ut från personalparkeringen medan solen var uppe, men jag klagar inte! firade när jag kom hem med att göra iordning en riktigt kanongod lunch. här får ni lite nytagna bilder (tänk vad mycket energi man får av solen).

byxor, dr denim
linne, mtwtfss
kofta, heritage 1981
klocka, rosa regal





fajitakyckling, grönsaker och färsk pita

mumsig efterrätt gjord på vindruvor, clementin och citron

high five for first kiss on the lips


Bacon strip

Måste bara visa christoffers frukostmacka haha
Kebab med tacosås och jalapenos och grönsaker i färskt bröd.


One love

Min lilla marre åker till Asien idag, första stopp Singapore och det enda de har är en ombokningsbar biljett hem från Bangkok i mitten på mars. Åkte dit imorse och kramades innan hon för en timme sen begav sig mot Arlanda. Åh min lilla snutta!


Kladdmuffins med chokladfrosting och riven kokos


En elegi för alla sorger den där hösten handla om

ikväll saknar jag petra, jag saknar tiden vi bodde i sthlm och hon spelade winnerbäck varje dag. sitter och lyssnar på alla de där låtarna hon spelade trots att hans musik är rätt långt ifrån den gangsterrap jag i vanliga fall lyssnar på.
de senaste dagarna har jag läst mycket gamla inlägg här på dontshednotears, och alla de tankarna om att jag börjar bli för gammal och att det är rätt töntigt att blogga är som bortblåsta. fan vilken känslostorm det är att gå tillbaka och minnas. och all respons jag fått, jag har till och med fått ett och annat sms för några veckor sen, sms där det stod tack för att du skriver igen.
det här hittade jag nyss, skrivet 29 september 2009. 12 dagar innan morfar dog.


i'll make it to the top


åh är så glad nu! fick jobbet som jag intervjuades för igår! så himla roligt. har inte berättat så mycket om det men det är på redovisningsavdelningen på det ikeavaruhus som jag jobbar på. vill ju jobba med ekonomi i framtiden så detta är absolut ett steg i rätt riktning! det bästa är att de vet om att jag har sökt en utbildning i uppsala som börjar i april och jag fick det ändå. wop! det är ett vik för en som ska gå på mammaledighet, halvtid och jag börjar utbildas redan nästa vecka. snabba puckar, i love it!

Number one rule


A monkey needs to dance and so do you

Usch jag mår verkligen som en apa idag! Ska ta mig till intervjun i alla fall men har ringt och sagt att jag inte kan jobba efteråt. Inte en chans. Har sovit dåligt inatt också för ..aa det har varit jobbigt helt enkelt. Kan inte andas genom näsan överhuvudtaget och halsen känns som ett sandpapper. Det hjälpte inte att vi skjutsade mark till landvetter kl 5 imorse men gud så skönt det var att krypa ner i sängen igen när man kom hem. Helt mosig i huvudet är jag så vi får väl se hur den här intervjun går! Wish me luck <3


break it up

herregud, att ni fortfarande är några som kikar in här fast min uppdatering suger, mysisar!


är förkyld, igår vaknade jag med ont i halsen men åkte till jobbet ändå. idag däremot har jag stannat hemma, känner mig inte pigg alltså. imorgon måste jag till jobbet, ska på intervju kl 2 och sen börjar jag efter det, ganska kort pass så hoppas det går bra ändå trots min onda hals.
nu väntar vi på att alex ska bajsa klart så ska vi åka ner till avenyn och äta på restaurang, ha lite hejdå-middag för mark som åker tillbaka till usa imorgonbitti.

puss på er!

Sov gott


RSS 2.0