where the skies are so blue

hej och ggggod morgon på er!
hoppas att ni mår kalas allihopa. dt gör jag, hyfsat iaf. idag är dt lördag. och jag är hemma hos mamma!

sitter här och diggar till californication med rhcp, taggar dt är vad jag gör. för just nu är jag otroligt taggad, otroligt taggad på livet. på att få börja leva efter mina villkor och mina villkor only. och frugans såklart, hon ska ju alltid hålla på och ha ett finger med i spelet :)
la-planerna är lite ändrade. vi ska fortfarande dit (som fan att vi ska!) men inte så jättelänge, en månad eller två bara. sen kmr vi hem, och i mars flyttar vi till england. kan ju inte säga att dt är superspikade planer.. men dt är såhär dt snackas nu. så man kan väl säga preliminärt haha usa är cp så dt är svårt att få sporadiska jobb där och dt är därför vi valt england. billigare att åka dit och hem också, och om folk vill komma och hälsa på liksom. typ en timme och 500 kronor från arlanda. wihopidopi. blir lite lättare då om man är borta länge, att ändå ha hyfsat nära hem.

fan, dt är nu livet börjar. dt är nu man ska vara wild and crazy. dt är nu jag ska skapa historierna jag kommer att berätta för mina barnbarn en vacker dag.

kram och puss.
och tusen miljoner tankar till frugan ikväll! partybarty på dig, du är så jävla fin!


we're gonna party like it's ya birthday

jaaaaani, nu ska vi strax dra ut. blir första partykvällen i huvudstaden utan frugan,  men vad ska man göra.. hon vill hellre sitta med karin och andreas och tagga inför imorrn. for you sake wifey, i hope he'll come. båda bemärkelserna :D älska engelska hohooo!

vi ska iaf dra hem till jens, friend of calleballe. dt ska tydligen vara kalas där ikväll och eftersom vi är sugna på kalas såhär på fredagkvällen så låter dt alldels primis ballerinis!

imorrn åker jag hem, hem till mamma! hem till jonas och mammas mat.
åker tillbaka till sthlm på måndagkväll.
så nu ska här gosas lör-mån!
jag hoppas dt är okej att sakna sin mamma fast man är 18.
ja klart som fan att dt är dt.

men nog om dt fan, nu är dt fredag och dt är partybarty och jag har fetaste baloooobasarna i mitt nya kalaslinne.
livet är soft.

PUSS OCH KRAM, LOVE YOU!
och en speciell liten puss till johanna jävla brunk. jag älskar dig!

i'm playin' round with things i know i just shouldn't mess with

till virre:




tjolahopp.
har absolut inget att säga nu utan uppdaterar bara så att virre kunde få se en bild.
kan inte skicka på msn eftersom bara e-buddy funkar på dt här internetet haha

imorrn blir dt helg, sen är dt sista veckan kvar på praktiken.
sen flyttar vi hem.

puss och kram!


old enough to know better.. too young to give a damn!

tjubatjuba folket.
hops, nu smsade petra om att hon sitter på tbanan så som den dugliga hemmafru jag är så ska jag börja laga mat. blir extra lyx ikväll.. köttfärssås på burk. shit vad gott! är superhungrig.
därför blir dt här ett superduperkort inlägg.
mår förresten absolut inte bättre än igår. en hel del sämre faktiskt.
usch. mår jag såhär imorrn blir jag hemma.
kramiskramis!

you're gonna shit your pants when i tell you my secrets

idag har jag lärt mig en väldigt bra sak för framtiden.
man ska inte ha i olja i stekpannan när man ska steka bacon.
bacon innehåller redan fett.
ska sova nu, puss!

i promise that you gon' want me back, when your world falls apart like shattered glass

hallådär, hallådär.
hur står dt till med er idag då?
själv mår jag lite sisådär om jag ska vara ärlig. rätt kasst faktiskt.
ngn lärare från skolan kmr nu i veckan så jag borde nog gå till jobbet även om jag inte mår topp så jag inte missar finbesöket. vore iofs bra om jag visste vilken dag personen i fråga kmr men skitsamma..
usch!
man får alltså ta och hålla tummarna för att dt är bättre imorrn.

har blivit medbjuden ut för att dricka lite bira med calleballe ikväll, får se om jag pallar. är nog inte dt smartaste jag kan göra. men å andra sidan, hur ofta gör jag smarta val?


xoxo

you move slow

gooooooood morgon!
segt idag.
fast dt vart inge supa igår.
skönt som fan.
pizza vart dt, och popcorn, godis, läsk.
länge sen man unnade sig massa sånt nu faktiskt.
eller ja, popcorn käkar jag typ varje kväll, men dt där andra haha

petras dagens från igår är så jävla underbar så jag måste ta den här också!
petra (asnöjd) - malin, jag ÄTER min grogg! :D

puss och kram, vi syns på stan.

im gonna shine like the brightest stars in heaven

åh gud.
kill me slowly.
jag mår dåligt och asbra på samma gång.
bakis som en idiot, mår illa som fan och borde väl egentligen börja tagga till lite till ikväll.
superglad för att vi har fått asbra besked från dominique ang boende i la i höst.
kan liksom inte bli bättre. oh jesus.

här kmr vi att bo.

dt inringade är los angeles och krysset är huset vi kmr bo i.
fan vad underbart och helt jävla galet!

i’m tired of waking up in someone else’s skin

har precis läst ett mail från tomas (mentor) som talar om hur första veckan i skolan ser ut för oss.
om jag ska omvandla hans text till mitt personliga schema så ser dt ut som följer:
mån - ledig
tis -  mentorsdag (alltså ca tio minuters möte med tomas om hur dt har gått på prakken, resten av dagen ledig)
ons - ledig
tors - friluftsdag (läs gruppskolk)
fre - religion 12.35-15.35

dt ska bli så skönt att komma tillbaka till lite vanliga (obefintliga) rutiner igen :)


har även precis sökt ett jobb. hoppas på dt bästa.

ska fortsätta maila dominique nu ang boende i la.

fan, dt är en helt okej tid i mitt liv just nu.
två dagar kvar till helg.
två veckor och två dagar kvar av praktiken.
sen kmr man hem till mammas mat och att kunna umgås med vännerna under lite mer spontana vilkor.

stay quiet, stay near, stay close

okej, har lovat petra om ett kvarts-besök on the dator today och måste bevisa att jag klarar av dt och inte drar ut på tiden. därför är allt jag har att säga:

vem var dt som terroriserade mig med telefonsamtal igårförmiddag? jag är jättenyfiken och jag har inte en blekaste om vem dt kan ha varit.


jaja, hope you all are fine. puss och kram!

and you're singing the song thinking this is the life

tjohooo, hur mår ni?
första körlektionen idag, och dt gick bra som fan. hon sa att dt märktes att jag var van i trafiken och höll en bra hastighet i rondeller och halt underlag osv och att avläsa olika situationer men att jag behövde öva lite på rutinen med speglarna innan en korsning och även rattningen i tvära korsningar.
så ramsan "blicken, pilen, filen" som suttit inpräntad sen matte tog körkort ska nu bytas ut mot "backspegel, sidospegel, blinkers, bromsa, växla, svänga" tills dt kmr av sig självt.
gick även in på east street påvägen hem och visade upp tungan för mr vad han nu heter och han sa att dt såg asfint ut och så frågade han om jag ville byta till en kortare stav. hade inga pengar på mig för tillfället så han sa att bara jag böt inom en treveckorsperiod så var dt ingen fara med tänder och sånt :)

nu sitter jag och petra och har lite film-snack och kollar på handboll. sverige-spanien, älskar att sverige är grymma i handboll, man blir så stolt.
vi har även snackat lite om la i höst/vinter och jag tror hon är taggad på att följa med. skulle kännas lite mindre läskigt att bara ta sitt pick och pack och sticka iväg om man har frugan med sig. både ni vet just dt faktum att allt är nytt och sådär men också lite mer trygghet ekonomiskt och sådär ;) hamnar jag på gatan - hamnar hon på gatan liksom hahaha nääärå, nu ska vi inte tänka så. dt lite tråkiga är iaf att dt kostar cirka 10 000 för en enkelbiljett, arlanda-la. och med tanke på att dt går åt en del att inte bo hemma längre, och med tanke på att dt kmr gå åt ganska mkt pengar till studenten, studentkläder, studentskivor osv och med tanke på att jag helst inte sitter hemma och glor hela sommaren så är dt väl läge att spara varenda jävla krona man får tag på. ska börja med att köpa en tröja för 600 kronor tror jag, sån är jag.. jag hoppas iaf innerligt att dt blir av, för då är dt ju kirrat för the time of my life. tänk alla nya människor man träffar, alla nya saker man får uppleva, ny kultur, ny mat, nya vanor. maaama, hejdå sverige!


tkr fortfarande att dt är asdrygt att ha flera nya vännerförfrågningar på facebook varje jävla dag från sånna där "vänner-jagare". seriöst, vem tkr man har högre status bara för att man har fler facebook-vänner? god, get out there and make some real friends! dt är ju dt som betyder i längden, eller är jag helt ute och cyklar nu? ts.

puss och kram!

so let the thunders take me under

hej du.



chuff, äntligen hemma liksom. petra kmr nog närsomhelst, då har vi some serious caching up to do!
helgen har varit bra, skönt att vara hemma lite faktiskt, men längtar inte dt minsta efter att flytta hem på riktigt igen om ett par veckor..

i fredags slutade jag vid 5, tog en panikshoppingrunda vid slussen innan jag var hem och hämtade bagen. tog sjutåget hem, duschade och käkade på rekordtid och vid tio var jag hemma hos aleks. hade askul hela kvällen (och natten och morgonen haha). höll igång fram till sju, då däckade jag och sanna bredvid aleks. vaknade igen vid 9 då vi kände att dt var dags att gå hem. försökte väcka en ganska orubblig gogg men insåg snabbt att dt inte var ngn idé. gick hem till sanna där vi sov 1½ timme till innan vi käkade frukost och jag traskade ner på stan. mötte moa och maria och gick direkt till apollo. lite huxflux sådär så hade vi helt plötsligt bokat en resa till naxos i grekland. har dock insett att eftersom dt med fickpengar och allt kmr kosta cirka tio lax att jag inte har råd :( behöver spara allt jag har nu om jag ska lyckas flytta till la i höst/vinter. kom iaf hem och chillade lite innan jag och jonas började laga fetaste tvårätters brakmiddagen till mamma som fylde år i tisdags. gick och la mig vid 1 och tog igen lite sömntimmar fram till 11. då åkte vi iväg för att köpa soffa och tapeter (läs: jag körde och dt gick bra) när jag kom hem så vart dt dusch och lunch och sen gick jag ut och träffade sasho. kom hem, chillade, åt igen, packade, åkte hit.
började precis ngn film på tv nu som jag tänkte slöglo lite på med poppisar :)

längtar redan till nästa helg, och till helgen efter dt, och till helgen efter dt. och till jb.
herregud, puss på allt!

but you're just a boy

ni vet coca cola green tea light plus?
man kan ju tycka att den ska smaka lite mysko..
men den var faktiskt helt okej, smakade typ som vanlig cola blandat med cola light fast lite mindre smak.
haha jag är så himla bra på att förklara :)


fffest, härligt sickan!


har mått lite kasst hela dagen, vilket är synd. har kännt mig näst intill sjuk faktiskt, råont i huvudet, mått lite illa, och frysit läskigt likt feberfrys hela dagen. usch!
petra kom hem ett tag efter mig och i princip vände. vi käkade nudlar och kyckling och sen gick hon igen. hon skulle nämligen på dejt med en kille hon aldrig har träffat förr. spännande va? :D är nästan lite avis haha

ska käka upp mina popcorn här och dricka min coca cola green tea light plus och sen borsta tänderna och gå och lägga mig. frugan klarar nog av att ta sig hem själv, även fast jag inte kmr kunna somna innan hon kmr. men sånt är livet när man har en äkta hälft.

sov gott kompisar! <3

if you tell me your passion's gone away, i don't need no carrying on

okej, jag började på dt där långa inlägget om guldis.. men jag insåg ganska snabbt att jag inte orkar. så jag testar imorrn istället :)

är skittrött nu så ska gosa ner mig i sängen strax. borsta tänderna och köra lite listerine så är jag färdig för kvällen.


längtar tils helgen, ingenting är omöjligt!
kram och puss!

the motherfucking goldbag ;)

hohoooooo
fan vilken upplevelse!
jag är lite ledsen för er skull att dt förmodligen är ngt som de flesta av er aldrig kmr att få vara med om :(

tänkte bara dra dagen i korta drag nu ikväll (läs: inatt) och kanske köra igenom lite mer imorgon.
började vid 9. hade lunch ca en kvart vid 12tiden. hade ett break mellan 20.30-21.30. och sen "slutade" jag vid halv 1. jobbat konstant resten av tiden. och stressigt har dt varit och väldigt hit-och-dit, eftersom dt var första gången för mig så var dt lite virrigt och mkt nytt och sådär. men fan vad kul. inte en tråkig stund på hela dagen.
jag hoppas att jag får chansen att vara med och göra dt här fler år. så taste, om ni läser dt här.. ha mig i åtanke :)


nu har jag precis kommit hem efter att ha delat bulle med richard, linn och roggan. som alla tre bor på söder. sitter här i köket och käkar lite. är så trött så att ögonen håller på att falla ihop så jag ska strax krypa ner i sängen bredvid petra.

puss och god natt <3

do you wish you could rewind time and take it back?

tholahip!

gud vad jag ser fram emot den här veckans mat. idag vart dt kyckling, pitabröd, tomat, gurka och guaccamole. imorrn blir dt samma till lunch och sen får vi se hur och om dt ens blir ngn middag för mig. på tisdag blir dt pannkakor med hallonsylt och mjök och på onsdag blir dt middag hos jocke och anna. sista dagen innan vi åker hem, torsdag alltså, blir dt kycklinggryta med paprika och ris.

medans vi åt mumsmaten nu ikväll så har vi kollat på the notebook. så himla mysig. så nu har jag nog värmt upp frugan till ikväll ;) närå, har iaf målat på lite fransk manikyr nu också, har dt där genomskinliga lagret kvar och sen ska jag hoppa in i duschen. blir tidig kväll ikväll så man orkar med allt vad morgondagen bringar :)

på fredag kmr jag hem, så nu tkr jag att så många som möjligt av er försöker boka in mig så fort ni kan så jag får träffa er!

kram och puss, ni vet vilka ni är!

damn, ain't it crazy when you're loveswept

saker som kan förtäras som finns i vårt kylskåp/skafferi right now:
alkohol
kräm
pasta

för att se dt positiva i dt här så tror jag att dt kan bli en riktigt härlig gryta, speciellt om man tar alkoholen först hahaha


vart en liten shoppingrunda för oss idag. fransk manikyr, trosor och en tröja vart dt för mig och trosor och en bh för min fru. har förövrigt kommit på att hon är ett riktigt jävla kap, great legs och dd-kupa.
come to mama!

haha
japp, nu ska vi sticka iväg och handla lite mat också.. så vi får ngt vettigt i oss. kan misstolkas.
puss och pill, exakt vart ni vill.

i know you see me lookin' at you and you already know

god morgon folket och god morgon söndag.

jag brukar alltid ha lite söndagsångest på veckans sista dag, men idag har jag inte dt. känner mig utvilad, obakis och är taggad på imorgon!
och eftersom man ska vara superfin då så ska jag strax ta med mig frugan ut och handla fransk manikyr. sen ska jag bestämma mig för hur jag ska ha håret och så ska jag duscha.

och för er som undrar hur dt går med tungan så kan jag tala om att dt går finfint. jag vet att man inte ska säga hej förens man har hoppat över bäcken men hittills har jag haft sån jävla tur. dt tar 3-7 dagar innan den har läkt tillräckligt mkt för att man ska kunna käka mat. och dt är även så många dagar som man kan vara så pass svullen så att man knappt kan prata. jag tyckte att dt var lite obehagligt under ngn timme dagen efter. sen dess har dt inte varit några problem alls med snackeriet. efter tre dagar kunde jag käka vanlig mat. efter fyra dagar käkade jag popcorn utan problem, och dt var även efter fyra dagar som jag drack alkohol (egentligen ska man helst vänta 3 veckor med detta) och dt gick alldeles utmärkt. utom att jag inte tålde lika mkt som vanligt eftersom jag inte käkat speciellt mkt föregående dagar hahaha och idag, dag 6, ska jag ta steget och testa att käka ett äpple. får se hur dt går, men dt ska nog inte vara några problem.
och för er som vill se så har jag lagt ut filmen på när han sticker genom nålen på facebook. dock utan ljud, eftersom jag råkade exportera utan just.. ljud haha. sorry about that!

nu har petra borstat gaddarna färdigt, så nu ska vi sticka iväg.
kram på er!

when i'm near the edge and feel like jumping, don't stop me

shit bre, nu var dt allt länge sen jag skrev ett inlägg på den här skitbloggen :) så here i am, och jag lever så dt står härliga till. dt är ju lördag, vad annars ska man göra om inte leva.
igår var nog en av de mest knäppa kvällarna på länge. och jag hade så jävla roligt. även om dt blev lite för mkt av dt goda för både mig och petra som agerade efterfest-värdinnor till en hel drös med människor.

kan berätta mer lite senare. för nu ska jag ta en ipren och käka lite nudels.
hoppas att ni har dt bra.
puss och kram!

the world slows down but my heart beats fast right now, i know this is the part where the end starts

tjotjo!

vi har faktiskt hunnit med en hel del redigering idag. flera timmar har vi suttit. och som petra sa för typ två sek sen så känns dt som att man har lite mer koll på läget nu. en känsla som jag inte är van vid ;) heheeee

och vet ni då, duktig som jag är så ska jag gå och lägga mig nu. dt är så jävla drygt om man är trött redan i början av veckan så därför tänkte jag köra på tidig kväll ikväll.
tror inte petra ska gå och lägga sig just yet faktiskt, hon grejar lite på datorn och kollar på zorro så jag tror att hon kmr fortsätta med dt ett tag till. hon verkar inte så trött heller så.. varför sitter jag här och skriver om petra och hennes sinnestillstånd för? haha förlåt.. ;) ska avsluta här nu och call it the night.

sov gott sötnosar, puss och kram!

don’t wake me 'cause i’m dreaming in color

hej duuuu.
erkänn att jag är rätt cool nu? ;)
hohoo

än så länge känns dt helt okej. dt är lite svårt att snacka nu och jag börjar bli hungrig.. sen igårkväll vid halv 6 är allt jag har käkat tre glas med jordgubbskräm. JAG VILL HA KÖTT. känns som att dt är dags att öppna en barnmatsburk nu och köra den tillsammans med en ipren och en vitaminpillergrej.


jag och petris ska väl fortsätta redigera film här.. vi hörs later.
puss och kram!

ps. cronis, är dt du som är "lisen"?

i'm gonna put this body to shame


if i stop lying i'd just disappoint you

god morgon.
fan i helvete vad jag hatar att gå upp tidigt. nu kanske ni tänker att kvart i 11 är ju inte så tidigt.. då kan jag tala om att jag redan har varit uppe i nästan 2 timmar. blä!
men är man kung på att skjuta upp saker som jag är då får man stå sitt kast.

om ungefär en timme ska jag åka ner på stan för att käka lunch. sen hem och trycka ner dt sista i väskan (eftersom jag förmodligen inte kmr vara klar, usch på mig) och sen kmr petra o co och hämtar upp mig.

ska alltså inte sitta här och lata mig, utan get to it. pussilur!

only thing that pulled me out was my will

nu ska jag gosa ner mig i soffan med läsk, smörpopcorn, filmen galen i kärlek och mamma. fan vad soft. luktar gott i min soffa gör dt också, vilket är ännu bättre.
har inte blivit så mkt av den där packningen om jag ska vara ärlig, men dt är morgondagens problem.
PUSS!

show me directions when i've lost my way

fan vad irriterad jag blir. varenda jävla dag så har jag äckliga jävla vännerförfrågningar på facebook från människor jag inte känner. snälla sluta?

förlåt, kände mig tvungen att avreagera mig lite..
ilandsproblem you know...

i didnt know there'd be troubles along the way

men len, sho!

har käkat och duschat och fått lite spontanbesök. that's why jag inte har börjat lägga fram grejer som ska med till sthlm förens nu. men jag har börjat iaf, vilket är ett stort steg. resten brukar gå av bara farten. en lite mindre bra grej är ju att jag faktiskt har hamnat här nu. men yä, allt sånt där löser sig alltid.. vi åker ju faktsikt inte förens imorrn.
har pratat i telefon med mormor också, hon är så söt. och dt är så roligt att kunna svara "nej, marita vikner skjutsar oss" på frågan om ifall vi åker tåg till sthlm imorrn :) ni tkr säkert att jag är lite koko som tkr sånt är kul. men för er som inte vet eller som inte tänker på dt så var min morbror och petras moster tillsammans under ungefär tio år för ganska länge sen. så dem vet vilka the vikners är hahah



jaja, anyway så blir dt kycklingguccagrejs till middag ikväll och sen blir dt nog bara goskväll med mamma. lär gå och lägga mig lite tidigare ikväll så jag orkar med allt morgondagen bringar. ni kmr nog bli lite förvånade över en grej.. men ja, dt blir så mkt roligare då :D

pussar och kramar!

i need some kind of sign, let me know 'cause i can't read your mind

goddagens kära du,
hur står dt till?

somnade inte förens vid 6 imorse, vilket var ganska pain. så när klockan ringde vid 11 så stängde jag av larmet och övertygade ganska snabbt mig själv till att jag inte behövde gå upp förens 12. då skickade petra sms om att vi kanske kunde skjuta på att åka till sthlm tills imorrn. varken hon eller jag jobbar ändå då plud att east street är stängt på söndagar. jag var inte så svårövertalad här heller utan tackade glatt ja till en uppskjutning och somnade snabbt om. nu har jag däremot vaknat påriktigt. ska käka ngt, ta en dusch, städa upp lite här hemma och sen börja packa.


nyår, moas kamera
bilden togs i sunnersta precis innan
jag och sanna gick och väntade på bussen :)

got to go!

and this i come home to, this is my shelter!

under de senaste åren har jag lärt känna en person, en person som har kommit att betyda väldigt mkt för mig. jag vet att dt låter klyschigt och allt sånt där, men så är det. speciellt nu under den senaste tiden har vi nog kommit varandra närmre än vad jag tror att vi tänker på själva. man har lärt sig mer om varandra, på alla olika plan. jag vet till exempel hur hon skrattar när hon har hört ngt så roligt att hon inte vet vart hon ska ta vägen. hur mkt rostade hon vill ha sina bröd till frukosten. vilka ordval hon gör när hon är grinig. hur långt tid hon tar på sig att sminka sig. hur hon rör sig i sömnen när hon sover oroligt. hur annorlunda hon är gentemot sin pappa respektive mot sin mamma. hur hon ser ut när hon vaknar. hur hon struttar runt och fummlar med allt när hon är nervös. hur hon har svårt att artikulera när hon är full. hur mkt hon älskar toast. hur hon alltid har lätt till ett leende. vad hon tkr om sig själv och andra i olika situationer. hur hon andas när hon sover djupt och ganska många fler sådana där oväsäntliga småsaker, som gör hela min vardag.
och dt bästa av allt, hon vet exakt hur jag är men verkar tycka att jag är helt okej ändå..

så dt här inlägget, dt är till petra vikner - roommate, soulmate.
dt ska bli skönt att komma hem!


god forbid you ever had to walk a mile in his shoes

tudiludi.

idag har dt inte hänt så mkt. vaknade vid 1 av ett sms. "följa med ut och rasta hunden?" suresure tänkte jag, och sen fick dt gå jävligt fort. duscha och käka och allt sånt på 45 minuter. och har sen dess varit ute och gått i hågadalen.

nu ska jag mest chilla tror jag innan jag ska promenixa över till fredrika vid 6 för att käka tacopaj, nachos och gucca där. eftersom inte mamma är hemma och lagar mat till mig så får man allt ta och bjuda över sig själv på middag hos andra :D speciellt när de ska käka aaaasgod mat HEHE ;)
efter dt ska vi kanske promenera hem till sashas mamma (notera: inte till sasha, han jobbar) och umgås med henne lite och sen låna into the wild :) hahaha sen kmr vi gå hem till mig och kolla på my best friends girl och step brothers. har inte sett ngn av dem så dt ska bli asmysigt!

speak soon, xoxo!

jag får hitta på den här, bojah! /pysen

hejjjjjjjjj
så jävla mkt hej asså.
galet mkt

jag har precis sminkat mig nu, sanna plattar håret för 34909:e gången och lisa står och bättrar på solpudret.
we're off in a minute.

nästa anhalt: la casa de fredrika.

bangar inte på fest nu bre!

hejhej
lisa här
känd gästbloggare
eller inte
________________

jag kör mitt eget race idag
för jag har fått alldeles för mycket av det goda den senaste tiden
????
men jag är stark
och kollar på när tjejerna har roligt 

anhalt var det ja!
eller

pusssss en

you're gonna miss this, you're gonna want this back, you're gonna wish these days hadn't gone by so fast

shotjuhej

kör dagen i korta drag eftersom jag inte kmr ihåg vad jag har skrivit i tidigare inlägg. vaknade vid halv 12, gick upp och käkade frukost. har sen dess duschat, käkat lunch och mest bara allmänt chillat. nu håller jag på att försöka ladda ner lite grejer och bränna en skiva till jossan som hon har beställt. vi får väl se hur dt går med den saken.. lisa kmr hit om en cirkus tio minuter också. sen kmr sanna hit om ett tag. och mamma lär ju komma hem snart också, för jag har satt på ugnen åt henne nu. vid 8 ska vi till fredrika tillsammans med eidhagen och dricka lite vin innan vi drar ut. vi får se om melle, fräki och sasha möjligtvis ska med ut också. en annan oklar sak är väl vart vi hamnar i guess, men vi kmr börja på happyhour, bajspeople :)
puss och kramkalas!

we gonna party like its ya birthday

har inte fått så mkt bilder än, från varken 26e eller nyår. men jag tänkte bara tala om att jag förmodligen kmr lägga upp ett litet urval här i bloggen sen när jag har fått lite mer.
tänkte iaf mest tala om att fan vad alla var superfina i förrgår!

speciellt mina stekartjejer såklart. de var finast av allihop, som vanligt <3


i said officer what have i've done, he smiled and said girl you're having too much fun

godmorgon, godmorgon!
börjar ångesten försvinna nu? haha

jag är iaf lite piggare idag om man jämför med igår,
ikväll ska jag ut!

so long!

i don't know where to start or where to stop, but i know i am done, i've had enough

hej duuu,
har precis kommit hem från en hellång bakisdag hos sanna. så jävla underbart. så här borde varenda bakisdag spenderas. med massa onyttigheter, massa film/tvprogram och en god vän.

ska inte sitta inne på datorn länge nu, utan faktiskt stänga av innan halv elva, men jag ville bara tala om att jag lever.

sa dt förr och säger dt igen, hoppas ni hade ett underbart nyårsfirande och att dt inte var alltför mkt som gick alldeles på tok.
pk!

but you don't really care for music, do you?

god morgon för fan!
jeeesus, grym kväll igår? ja faktiskt, trots allt. jag hade så jävla roligt. snubblade fram till en säng vid halv 7 imorse, och vaknade igen vid kvart över 1.


nu kör jag och sahanihoe bakisdag deluxe. har käkat chips och rostat bröd, druckit sockerdricka och om ngn timme ska vi köpa pizza! fan vad underbart!

nej för fan, här ska jag inte sitta. nu ska vi fortsätta glo på vänner!
hoppas ni hade ett underbart nyår! jag vill höra allt om dt sen, och självklart se bilder på hur fina ni var. jag måste erkänna att jag är ruskigt fin just nu ...eller? hahaha bjuder på ett par bilder.


puss och kram!

RSS 2.0