Love life

Herregud så tiden springer förbi. Vi har nu bott i nya lägenheten i tre dagar och jag älskar varenda sekund! Sitter på balkongen och skriver det här nu och kikar på domkyrkan som sticker fram över ett hustak.
Flytten var from hell eftersom jag och Christoffer gjorde det mesta själva. Vi slet som djur för att få upp alla möbler och överlastade kartonger ..tre trappor utan hiss. Träningsvärken i vaderna sitter fortfarande kvar. Men det var det värt! Vi har sol från morgon till kväll och var det en sak jag saknade innan så var det ljuset!
Vad har annars hänt sen vi flyttade hit? I torsdags skrev jag tenta i juridik, igår inhandlade vi lite grejer såsom micro, gardinstång och router och på kvällen kom Maria hit raka spåret från Norge för att skåla in lägenheten med mig! Sen gick vi förbi snerikes en stund. Så härligt att kunna promenera hem på natten. Imorse tog jag en promenix och mötte upp mamma. Vi åkte hem till mormor och tog med henne ut på lunch. Sen råkade jag visst napa lite på hennes soffa innan vi åkte tillbaka hem.

Ikväll ska vi laga enchiladas och sen bunkra upp för en riktig myskväll med game of thrones. Vi har inte sett säsong tre än för vi vill vänta på att få hem tvn först, så vi ser om säsong två så länge för att friska upp minnet :)

Hoppas ni har en härlig helg! Kram på er!


RSS 2.0