joy of every day

hej på er. gick upp vid halv 10, åt frulle, gick ut på promenix. så långt har jag hunnit so far. nu ska jag ta en dusch och sen göra iordning lite lunch. kl 3 ska jag jobba, till stängning så vi hörs nog inget mer idag.

hopper eran vecka har börjat bra :) kram

pizza and hunting

snackade ju om videoblogg men videofyme strejkade. bjuder på lite bilder i dålig kvalle istället.





det blev supergott kan jag passa på att meddela. nu ska vi kika lite på blocket efter nån som vill flytta in här. viktor ska flytta ihop med sin flickvän så vi kommer ha ett rum tomt. folk från uppsala hamnar automatiskt före i kön, bara att slå en signal.

hoppas ni får en fin söndagkväll, puss och kram

För ungefär en timme sen drog jag på mig m...

30012011448 (MMS)

För ungefär en timme sen drog jag på mig mina knästrumpor och tog grabbarna i varsin hand och traskade ner till affären för ännu en omgång påfyllning i skåpen. Ikväll ska vi göra hemmagjord pizza (det blev inte av sist jag skrev det) så vi behövde köpa jäst och salami och nytt sköljmedel (so grown-up). Nu är vi hemma igen och jag ska kolla ett eller två avsnitt till, hade nog glömt lite hur bra den här serien är. Mån, tis, ons är jag uppskriven på jobb men kommer nog få sitta hemma och plugga medans christoffer beter sig som en riktig karl på sitt slitjobb. Vi hörs sen när pizzabaket är igång, funderar på att köra något i stil med videoblogg goes matlagningsprogram, vad sägs? Puss


cock a doodle do



goddagens! idag ska jag ha en riktig slappardag (känns som att jag alltid skriver det numera), har nyligen käkat frukost och har nu återvänt till sängen för att kolla några avsnitt sex and the city mmm, är någonstans i mitten av säsong 2 :)

igårkväll ville jag bjuda er på jordens underbaraste youtubeklipp men det funkade inte, funkade inte nu när jag testade heller.. vet inte vad det beror på. får väl länka istället eftersom den inte verkar vilja.. efter typ en och en halv minut eller nått händer nått rätt otippat haha sån gullig jerry!

--> http://www.youtube.com/watch?v=K0DPIj5YB-Q <--

cross my heart

hej snuttisar. har inte så mycket att säga nu, har bara jobbat sen vi snackade sist. efter jobbet idag åkte jag direkt till willys där killarna redan väntade, vi handlade lite och sen åkte vi hem. har käkat hamburgare och kollat på paranormal activity 2, klicken somnade innan det hann hända något haha
later då. sov gott sen :)

oops..

..ingvar ringde, han behövde lite sistaminutenhjälp idag. åker till ikea, slutar vid 18-19. inte så mycket till jobb men man tar vad man får såhär under lågsäsong.
puss

way out west

jag fick precis ett illamående-ryck.. ni vet när man helt plötsligt mår jätteilla och sen går det (förhoppingsvis) över lika fort som det kom, har ni fått så nån gång? känns nästan som att jag måste gå och kräkas :( ska i alla fall plocka fram min uppgift nu i hopp om att jag ska kunna göra klart den idag, hade varit otroligt skönt. har mest lust att slänga på några avsnitt sex and the city eller oc, men nu när man är vuxen och mogen så får man väl se till att prioritera de mogna besluten vilket i det här fallet betyder psykologi före drömmar om usa.
ni får njuta av mina nördiga webcam-bilder sålänge.




testar ny frippa, you like it?

be the best that you can be

okej.. börjar glömma hur bra min dröm var och hur kul jag och eminem hade det, så jag ska sluta sura och gå upp och göra iordning lite frukost nu. kurrar sate i min mage faktiskt, och det är få saker som kan få mig på bättre humör så som en god frukost kan. tänkte faktiskt hacka lite frukt också och ha på sidan men christoffer fick både äpplet och apelsinen som vi hade hemma. men det är lugnt, jag ska chilla hemma idag och han jobbar ett av sina 11timmarspass, så han förtjänar det. han som för två dagar sen klagade på "jag tycker inte om frukt" hade bytt inställning och imorse fick han ur sig "får jag ta med apelsinen också?".. äh vet inte varför jag fortsätter babbla, vattenkokaren och brödrosten väntar ju på mig. och nu hör jag att alex har vaknat också, sällskap yey!

pieces are missing

fyfan, jag tänker inte ens börja med att säga god morgon.
jag drömde att jag hängde med eminem och så vaknar jag av att klockan ringer. en timme innan jag ska gå upp, jag hade ställt den fel. sjukt irriterande.
vi hörs när jag inte är arg längre.


like when i play the piano in the dark

tjopp, nu är jag redo. är helt klar med mina anteckningar och har bara två frågor kvar på min uppgift, visserligen de två svåraste men det struntar jag i. påklädd är jag också, ska bara gå upp och parfymera mig lite. man vill ju inte lukta illa på stan liksom.. om ganska exakt 20 minuter ska jag gå ut till bussen så jag är ute i prima lagom tid, tro det eller ej. får se hur jag lyckas hitta rätt nu, ska till järntorget och eh ..well i haven't been there. spårvagnarna är ju min grej hehe jag är lika förvirrad som när jag var i london, och då har inte göteborg vänstertrafik.

wish me luck. köss


my heart keeps beating like a hammer

god morgon finingar!
sitter här med mitt te och en skål med daim. precis vad jag behöver för att orka ta tag i lite plugg. för yes, tänkte försöka få en uppgift klar samt göra klart lite anteckningar från föreläsningen igår. klockan 3 ska jag träffa siri för lite käk och mys.

och angående ikea, frågade varför jag inte fått jobba nått på senaste och fick en godtaglig förklaring, och ett pass på lördag. lördag betyder lön för två dagar och det är faktiskt helt okej också. synd bara att jag och christoffer kommer kunna umgås en gång innan jag åker hem till uppsala. just det, har nog inte nämnt det. tar min lilla väska och flyger hem nästa helg, 3-6 feb. jaja, han jobbar torsdag, fredag, jag jobbar lördag, han jobbar mån, tis, ons, jag åker tors. lägger allt mitt hopp på att ingen av oss blir inringd på söndag.

anyways, jag ska sätta igång med mina böcker nu. puss och kram!


one single smile travels

god morgon! har precis duschat, käkat frulle och fixat till mig. om ungefär en timme ska jag åka iväg till ikea för ännu en utbildning, måste prata lite vett i dem så man får jobba lite. när den är klar ska jag käka lite där innan jag glider mot linneplatsen för föreläsning. kommer hem vid 9 ikväll.

imorgon ska jag luncha/fika med sisi, kommer blir kalasmysigt :)

vi hörs ikväll eller imorgon. kramis


jag och petra i vårat esse!

i drop it all

yo, käkade lite nudels och en morot innan jag gick hemifrån och nu har jag precis varit ute på min lilla runda. boken är lämnad och mitt paket är hämtat. tyvärr blev det inget godis faktiskt, var ju det minsta livs jag någonsin varit in i. inte värt med lösgodis för 11 kr/kg när de finns tre olika godisar i sortimentet och alla har legat där sen 2007 och alltså hade man fått mindre ont i tänderna om man började gnaga på trottoarkanten.
hemma nu i alla fall, ska direkt öppna mitt paket och öva på alla frågorna så när vi inviger spelet kommer jag köra på överlägsen vinst! bra idé, i'll get to it. puss


allt var svävande men nu ser jag klart

hej på er!
nu har christoffer glidit iväg till jobbet, han ska tydligen jobba resten av veckan nu och ikea verkar inte förstå hur uttråkad jag kommer bli.. vad är grejen? har de tappat bort mitt nummer eller vafan håller de på med? tur att jag ska dit på ännu en säkerhetsutbildning imorgon så får jag prata lite vett i dem, såhär kan de inte tro att de kan hålla på och playa mig. no way. ska klä på mig nu i alla fall och hämta ut min julklapp på posten. yes sir det bästa med ikea är att man får en julklapp av ingvar, undra om han har koll på att han är ganska exakt en månad försenad? äh who cares, iår fick man till och med välja julklapp. tror att han gjorde så enbart för att jag har förärat honom med att jobba i hans företag med min fina nuna nästan hela jävla året :)
så ska jag passa på att glida ner till avenyn och lämna tillbaka min bok också. och så ska jag köpa mig en äckligt stor och fet godispåse också. jag har varit sugen på godis sjukligt länge utan att äta.. jag vet att jag sa att jag skulle hålla mig till popcorn, men jag skyller på alla små lingon i skogen.

vi hörs!

let's make cupcakes



har precis lagat kladdmuffins med christoffer, står i köket och mumsar på dem just nu. snart ska vi krypa ner i sängen och kolla på life as we know it och käka upp allihopa hehe
sov gott :)

i'm coming home

god morgon finingar :) idag gjorde jag frukost på sängen till min man och så käkade vi medans vi låg kvar och kollade på valentines day. jävlar i mig vad många kändisar de har tryckt in i den filmen :)
idag ska vi ta det lugnt, jag ska plugga lite och så ska vi ta en promenad till willys för att handla lite grejer. ikväll ska vi göra hemmagjord pizza, christoffer har tjatat i en halv vecka haha

vi hörs nog senare. puss och kram

when trouble seems so far away

hallå där :)
hm vart ska jag börja.. man kanske bara för enkelhetens skull ska fortsätta där jag lämnade er sist. sååå, fredags alltså. vi fick till någon form av supersnabb fixiluring och sen började vi förfesta tillsammans med killarna, tre redbullvodka och en flaska vin ..var. så sen var vi igång. fick skjuts till park lane av niklas vid halv 12 och hade en bra kväll. petter var iofs inte den bästa av dj's om man säger så, riktigt kass var han faktiskt, men det vägdes upp av timbuktu som hakade på och sjöng med i låtarna. kul också att daniel adams ray rockade loss tillsammans med petters farsa som tryckte ner hundralappar i mina och marres händer haha
vid kvart i fyra tog vi en svarttaxi hem (förlåt mamma, i promise to be more careful.. men du behöver inte läxa upp mig, det skötte christoffer hehe).
lördagen var vi segare än få, slappade och kollade film hela dagen. vid sex-tiden lyckades vi släpa oss ut på en långpromenad och när vi kom hem började vi laga hamburgare. idag startade vi lugnt, vid 2 åkte vi ner för en vända på stan. jag shoppade faktiskt lite trots att ekonomin egentligen inte tillåter sånt just nu, men som ursäkt kan jag säga att det var saker som jag behöver och inte bara för att jag vill ha, några trosor och en bh bland annat.
när marre klev på tåget kl 5 gick jag till espresso house för att ta en fika med fredrika tills hennes tåg gick vid 6.

nu ska vi chilla med en film här hemma bara. puss och kram

you just got punk'd


Today
19:03
madde:är marre där nu?
19:03
nej hon missade tåget i stockholm
:S
uppsalatåget var försenat
såhon har precis satt sig på en nattbuss så jag ska möta henne på stationen halv 6 imorgonbitti
stackarn :(:(
19:04
madde:NEEEJ?
men betalar sj det?
19:04
:(:(
19:04
madde:trög buss om hon ska vara framme halv 6
men vad dåligt!
19:04
haha jag vet
det är sån där som går förbi jönköping och neråt
19:05
madde:flopp säger jag bara
19:05
hon måste byta buss i jönköping också
och vänta där 1,5 timme tror jag ellernått sånt
19:05
madde:fy fan!
19:06
mm så fick hon sitta 3,5 timme i sthlm på typ "stand-by" ifall det blev nån sittplats över i nått annat tåg
19:06
madde:men vilken grej!
19:06
så kom hon på ett tåg till enköping så bussen går därifrån nu typ tio över 7
19:06
madde:F L O P P
19:07
jag vet
stackarn är skittrött
19:07
madde:när åkte hon idag då?
19:07
mitt på dagen tror jag
oj nu ringer hon
vänta
19:08
madde:hälsa henne från mig
och att jag tänker på henne :):)
19:08
:S
hon fick ståplats på bussen
vafan är det här
hoppas hon får ersättning alltså!
19:09
madde:SKA HON STÅ HELA VÄGEN TILL JÖNKÖPING? (ligg på golvet!!)
19:09
aa..
om ingen kliver av
19:09
madde:får man ens det?
19:09
jag vet inte
damn
hon har fått veta att bussen från jönköping och hit inte går förrän 7 imorgonbitti
alltså får de ens göra såhär????
hon kommer ju bara komma hit och vända innan hon ska med tåget hem sen :(:(
19:11
madde:men driver du med mig?
var ska hon sova inatt?
hon borde verkligen ringa till SJs kundservice och begära en ny biljett
19:12
på jönköpings station :S
19:12
madde:vilket skämt?!
19:12
ja verkligen
de har ställt upp tältsängar på perrongen till de som åker bussen och ska byta
19:13
madde:men vaa
hälsa att jag verkligen lider med henne
19:14
hon skulle i alla fall få låna täcke och kudde har de sagt
blir nog ändå kallt där på perrongen..
19:15
madde:eller vänta, är det utomhus?!?!?!
19:15
perrongen liksom.. där tåget rullar in
19:15
madde:VA
får hon inte ens vara inomhus?!?!
19:15
men de har ju iaf partytält utifall att det börjar snöa
19:15
madde:men driver dom ?
19:16
det får hon väl se när hon kommer fram kl 4..
19:17
madde:ska dom ligga utomhus i 3 timmar?
kan man ringa och stämma dem?
aa ring madde
jag har inte deras nummer
19:18
aa ring madde
jag har inte deras nummer
19:18
madde:men det är ju verkligen sjukt
hade ju varit bättre att sova på t-centralen och satt in en extra buss till gbg nån gång på natten
19:20
aa verkligen...
men när man sitter sådär på "stand-by" så tar man ju första bästa om man tror att det är på vägen liksom
19:21
madde:jo det är klart.. gah jag sitter här och är skitsur

i'm just gonna take a minute and let it breeze

tjenis. nu står smarre i duschen och tvålar in sin snygga kropp så jag passar på att uppdatera. blev ett par varv inne i femmanhuset för att sen käka paj till lunch innan vi åkte hem. blev chill och sen en promenad till affären för att köpa avokado och tacochips. yep you heard me, tacos ikväll igen - m u m s !

nu ska vi i alla fall börja göra oss iordning.
snart korkar vi upp ett par redbullvodka och kickar igång den här kvällen!




God morgon. Nu springer jag genom nordstan...

21012011414 (MMS)

God morgon. Nu springer jag genom nordstan för att stå på perrongen när marre rullar in. Vi kommer ha så mysigt. Och jag har till och med lyckats komma ihåg forexpåsen så jag kan växla tillbaka lite baht. Blir ju roligare med cash på fikan. Åh nu ser jag henne, äntligen!!


pimpin’ got harder 'cause hoes got smarter

hej och hå. någon städning blev inte gjord idag men en prominix och plugg hann jag med. och så fläskfilé till middag med karl-johansås och turkisk yoghurt (turkisk yoghurt är min nya grej). under promenaden stannade vi till och med och tog en lunchpaus på burger king. jaja nu ska vi i alla fall kika på the green hornet. och sen ska jag somna och när jag vaknar så är det dags för marran att rulla in i göteborg. härliga grejer, vi ska börja dagen med fika med erik och sen blir det nog ett varv eller två bland göteborgs shopping-gator.

sov gott sötisar <3
(sanna, fredrika.. hur får man till hjärtat??)

it's like this

god morgon! nu ska jag ta min man under armen och gå ut och promenera en liten sväng, tror vi ska gå ner till avenyn och sen bort förbi liseberg. i eftermiddag ska jag plugga och städa.
vi hörs väl senare?


avis? ..jag också!

and the red sun sinks at last into the hills of gold

halloj, nu är jag alldeles proppmätt efter att ha käkat tacos som lunch/middag. vi bjöd klicken på det som tack för att vi fick använda honom och hans bil. det visade sig faktiskt också att klicken var en stjärna på att dra matvagnen haha
om en halvtimme ska jag sticka iväg till skolan. idag ska vi börja med en ny delkurs, hoppas det blir spännande :)

jaja, tänkte bara uppdatera er. vi hörs sen, puss

times of trouble

god morgon.. eller ja god mitt på dagen rättare sagt. alldeles strax kommer klicken hit som en ängel i nöden och lånar ut sin bil till oss. och lånar ut sig själv som chaufför också, ska det vara så ska det. äntligen ska vi storhandla och alla såna där smågrejer som tagit slut under helgen ska vi äntligen fylla skåpen med. typ popcorn, frukt, pasta, sweetchili, tomatsås och tvättmedel mm. ska bli så underbart att kunna gå och småäta igen hihi

eftersom både christoffer och jag är lediga idag (utom att jag har föreläsning kl 18 ikväll) så har vi börjat dagen extremt långsamt. båda var vakna vid halv 10 men låg kvar och bara gosade till 11 eller nått innan vi tog oss upp och käkade frukost (min bestod av bröd med bara kaviar på (det enda pålägget vi hade, vi har inte ens nått smör kvar) och te utan socker (som även det är slut) och christoffer käkade nudlar. som ni märker är vi i desperat behov av icamaxi/willys).




josefine och ingegerd, ni vet exakt vad ni ska kolla efter på den här bilden
ni andra kan ju bara njuta av min extraordinära skönhet sålänge...

gunpowder

efter cirkus 3 timmar var jag klar med seminariefrågorna, känns förjävla bra. nu har jag bara mailat iväg en fråga angående källförteckningarna (still hate those) och sen är jag helt klar, skönt. firade detta med att ta en överdrivet lång dusch som seriöst var det skönaste jag gjort på hela dagen. petra, din hallongrej är nog den bästa jag någonsin duschat med (hehe)

bara en timme kvar tills min baby kommer hem nu. då ska vi käka rester (japp jag hade en svacka där vid 7 men tog en macka och sen var jag fit for fight igen och nu orkar jag hålla ut med middagen ända tills han slutar jobbet)

krampuss då!

it ain't easy coming out of where we're from

tjabba yoo!
var ute och gjorde lite ärenden på förmiddagen och sen blev det lunch när viktor kom hem. efter lunch kollade jag, viktor och alex på skönheten och odjuret och nu har jag satt mig nere på vårt rum för att försöka plugga lite innan det är dags att laga middag. får se om vi väntar med middagen tills christoffer kommer hem vid halv 10 som vi gjorde igår eller om vi hungrar ihjäl tills dess..

jaja, hur går det för er?
uppsala?
norge?
forex tvåan?


puss


remember last year?

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
flyttade 45 mil från min familj, vilket betyder att jag står på mina egna ben
Höll du några av dina nyårslöften?
hade inget nyårslöfte. varje ny dag är en chans att ändra på dig, varför hänga fast vid ett dålig beteende ända tills ett nytt år börjar?
Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
inga nära vänner men annars två stycken, och två som blir nu i början av det här året
Dog någon som stod dig nära?
ja.
Vilka länder besökte du?
thailand, twice
Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011?
i början saknade jag christoffer och på slutet saknade jag min familj och mina vänner.. som en jävla balansgång. 2011 vill jag ha alla på samma gång, can you do it?
Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
16 januari, 9 februari, 17 mars, 21 juni, 7 september, 28 december
Vad var din största framgång 2010?
att både fånga en drömgrabb och sedan lyckas behålla honom
Största misstaget?
lack of träning, men det är faktiskt inget jag bryr mig nämnvärt om
Har du varit sjuk eller skadat dig?
brände mig när jag rostade bröd i ugnen i lägenheten på rundelsgränd, christoffer garvade åt mig men det ärret sitter kvar än
Bästa köpet?
ikeas påsklämmor
Vad spenderade du mest pengar på?
tågbiljetter, jag lär ju varit orsaken till alla julbonusar på sj
Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja
Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
one day, face drop, watcha say, airplanes, billionaire, i just had sex
Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
både och
Vad önskar du att du gjort mer?
levt för dagen
Vad önskar du att du gjort mindre?
ingen aning
Hur tillbringade du julen?
med min familj
Blev du kär i år?
ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other
Favoritprogram på TV?
how i met your mother
Bästa boken du läste i år?
trasig
Största musikaliska upptäckten?
k'naan, och så notorius biggie smalls som alltid
Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
en onepiece från england av mamma
Något du önskade dig men inte fick?
inget väsentligt :)
Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
på självaste dagen firade jag med närmaste släkten på pappas sida
Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ifall ikea inte låtit mig vara arbetslös större delen av sept och hela okt
Hur skulle du beskriva din stil år 2010?
chill som fan
Vad fick dig att må bra?
min familj, mina vänner, mitt jobb och c h r i s t o f f e r
Vilken kändis var du mest sugen på?
channing tatum, inget nytt på den fronten
De bästa nya människorna du lärde känna?
dum fråga, lärde ju känna christoffer så han ligger ju där på toppen och knuffar ner alla andra
sen kan jag ju inte låta bli att nämna alla andra fina göteborgare

'cause one monkey don't stop the show


tvätta
bädda sängen
se på en asdålig film
plocka undan på övervåningen
tina kyckling
diska


helt okej ändå.. inte speciellt produktiv dag men det får duga. nu är det kolsvart ute så att gå och handla skjuter jag upp till imorgon, eller tills någon med bil kommer och hälsar på. (har kanske glömt att berätta det, men joachim (christoffers pappa) sålde båda bilarna och flyttade till colombia vid årsskiftet)

imorgon förmiddag ska jag åka förbi psykologiska institutionen och hämta lite papper och sen ska jag faktiskt ta mig tid att plugga lite. nu har jag fått ha min day of school work så imorgon är det back on track som gället. inte kul att sacka efter..

på fredag kommer marre och spenderar hela helgen här. får se om vi går på nellys high heels party på push, ser petter på park lane eller bara stannar hemma och myser :)

let them come alive

lovade ju ett bildregn också och min mamma har lärt mig att man alltid ska hålla det man lovar
so here it goes..


första dagen i thailand spenderade vi på ingegerd och görans takpool, helt okej :)


på phiphi hittade josse sin future husband.. hon ska åka tillbaka om några år och hämta hem honom, hon måste bara vänta på att han blir byxmyn...klänningsmyndig


hoppbilderna blev jättebra!


mina tår hängde verkligen inte med i min hudfärgsförändring..


på lanta hade vi polen bredvid havet och det var också helt okej :)
på bilden har vi göran (på väg att göra sidbyte), ingegerd och jossan, och min tomma solstol längst till höger i bild


jag letade igenom varenda tshirtstånd i hela södra thailand för att hitta min fina lil'wayne
fick till min lycka med mig två stycken + en kanye west hem


när jag kom hem till uppsala igen firade jag jul och sen födelsedagen


som sagt.. jag firade


vi blev några stycken under kvällen :) här hade några redan dragit in till stan


dagen efter jag faktiskt fyllde år åkte jag tillbaka hem till göteborg
morgonen efter följde lisa efter, hon kunde minsann inte hålla fingrarna i styr runt min onepiece


när vi hade plockat upp lisa vid flygbussen åkte vi förbi systemet
här har ni kvittot (läs beviset) på mitt första (och hittills enda, skämmigt) besök


lisa var här i fem dagar, fyra av dem kollade vi på film
den dag vi inte kollade på film var nyår


nyår firades så det stod härliga till


på 12slaget gick vi ut i snön för att skjuta fyrverkerier och pussas


efter 12 höjde vi nivån ytterligare


finaste grabbarna i stan


lisa och jag tröttnade på alla paparazzis


när det var dags för lisa att åka hem och packa om inför norge tog jag min man under armen och gick och skaffade mig en hemmanyckel. nu går jag in och ut i det här huset hur jag vill. man kanske borde se över den där sambolagen och ta reda på hur mycket av den här villan jag äger egentligen hahaha


här har ni anledningen till min torka by the way.. tentaplugg som jag låg efter i redan innan jag hunnit hem från semestern



och när man ändå är inne på ett bildregn måste jag ju langa upp en helt nyvaken bild (true story) från för några månader sen, mest vill jag lägga upp den för den är gullig. i love you!

i want you open mouthed and on your knees

sådär ja, då får det vara slut på det här tramset! både från min sida och från er. jag lovar att blogga bättre och ni lovar att kommentera oftare, deal?

nu sitter jag här och dricker te och funderar på hur jag ska slå ihjäl två dagar. christoffer jobbar 9-21 både idag och imorgon vilket betyder att jag har massor med timmar på mig att vara en riktigt duktig hemmafru (läs kolla film, slappa, käka upp min marabou digestive).. nejdå, ska försöka släpa mig in i tvättstugan (mamma, tar tvätten någonsin slut?) och kanske gå och handla. behövs men vet inte om jag orkar ta mig ut i det här slaskvädret och sen släpa mig hem med massa kassar. får väl helt enkelt hoppas att ikea hör av sig och vill ha lite hjälp istället.



jaja, det var väl inte så klurigt det där..
släng iväg en like eller nått om ni inte har nått vettigt att kommentera på det här otroligt intelligenta inlägget.
köss

when the time is right

man kanske kan kalla det paus.. eller torka. jag återkommer!
lovar att kompensera med ett bildregn när det sker :)

är ni med mig?

50cent had 21 questions, i have a few

1, kan man hoppa över tentan och gå direkt på tentafesten?
2, alla vet att sj inte kan hantera vintern, borde de inte kompensera detta med att dela ut gratisbiljetter?
3, varför finns det förövrigt inte fler direkttåg göteborg-uppsala?
4, varför känns det faktiskt kul att jag strax ska ta på mig gummistövlarna och gå ut och skotta uppfarten fast jag vet att innan christoffer kommer hem från jobbet kommer uppfarten vara helt snötäckt igen?
5, ska försöka jobba mycket i februari, tror ni man kan få till 40 timmar?
6, vart är stegen? måste skotta taket också
7, jag ska sluta äta både godis och chips, ska hålla mig till popcorn. och te. te är grymt
8, borde plocka bort våra tre julpynt
9, äh, mark får skotta taket.
10, mark måste ta ut sin färdiga tvätt ur maskinen så jag kan tvätta mörkt
11, vart är mark?

RSS 2.0