'cause when you smile you shine like the month of may

tjabba. sitter här nu med tetris efter en hellugn dag. har varit förbi farmor en sväng och annars bara tagit det lugnt. käkat korv med bröd till middag och sen en liten fruktsallad som efterrätt.

imorgon har jag min första dag som dagishämtare :) måndagar och tisdagar framöver ska jag hämta wilma och tilde på dagis/skolan och sen ge dem middag och sånt så att angelica och ante kan jobba längre på dagarna. kommer nog bli riktigt mysigt.

men hörrni, later va. har inget vettigt att skriva om..
puss


ps. längtar till tisdag, guess that makes me an alcoholic..

typ grattis i förskott eller något, sötmaja!

lately things been coming on real nice

hej på er latmaskar. (josefine haha)

igår vart det hålligång igen, inte lika galet som i fredags men inte fan var det lugnt. en jägershot ifrån kanske.. saluhallen stod på schemat efter förfest hos maria vid vaksalatorg. gled in och softade där till två-halv tre, shakeade som bara jag och smarran kan ungefär (lite nostalgi från i somras).
gick sen hem med nitlotten, lisa crondahl haha nejnej, fan vinstlott på den. vi kom hem och började steka kyckling och lite sånt och sen däckade vi vid halv 5.



nu har lisali precis gått och jag ska börja sätta på mig skorna och traska mot akademiska. lilla snuttfarmor åkte in på akuten igen dagen efter hon hade fått komma hem. blir så irriterad, "vi visste inte att hon behövde syrgas".. nej för vi har inte haft möte om det och att hon blir blåare och blåare betyder ju inte alls att något är fel? ska dit nu i alla fall och sen blir det lugnt ikväll, plugga lite nk och spana på blocket efter böcker till bums-kursen kanske.

bye mah'fakkas

and we know it’s never simple, never easy, never a clean break

...god morgon.
herregud!

så full som jag var igår, det har jag inte varit många gånger alltså. känner mig fortfarande full så nu har jag ett val. antingen tar jag ett glas vin och håller igång ända till ikväll när vi ska fira maria. eller så försöker jag nyktra till nu och taggar till senare ikväll igen.. fast det brukar vara ganska tungt, ifall man nyktrar till nu så blir man ju bakis och det är inte det lättaste att tagga till då. fast å andra sidan lär man ju klassas som alkis om man börjar dricka igen så fort man vaknat.
ye ye wow wow, nog om det.
gårdagen var kul som fan, lite lätt spårad sådär och jag hade ju en hel del bus för mig. men det är en sån där grej som man verkligen inte skriver i bloggen om utan bara viskar lite om med sina vänner haha

om någon timme kommer min mamma hit med lite mat haha hon förhörde mig igår med frågor såsom "äter du ordentligt? har du pengar så du kan lägga undan till hyra?". underbara söta lilla mamma. hon är lite läskig alltså, hon känner i kroppen när något händer med mig eller jonas. hon kan vakna mitt i natten med ett ryck och ringa och fråga vad som har hänt. då har det alltså hänt något men hon kan omöjligt veta om det.. hon bara känner det. så vill jag också vara med mina barn, känna i kroppen när de beöver hjälp.

nu ska jag städa badrummet.... blev ju lite skitigt där inne efter inatt. PIK hahaha
see you

in the meantime, i hope you know what you're doing

halo (så som melle säger när hon är lite extra mongo, bara för att hon är i uppsala nu liksom)

är för en gångs skull färdig i tid.. undra vad som är fel? kommer ju ändå missa bussen för allt kan ju inte bara gå smidigt som det ska när det kommer till mig..
sitter hemma hos mamma nu och har fått torsk och potatis i magen, himla gott. mamma själv har redan åkt ner på stan för att dricka öl och jag har sminkat mig och målat naglarna så jag är fit for fight hela helgen.

tidsfördriv?
FEMTON ÄR DU?
1. Är du snygg? så jävla
2. Är du fet? ibland
3. Är du smal? ja
4. Är du en sportfåne? in heart
5. Är du rolig? roligast
6. Är du sjuk? inte fysiskt hehe
7. Är du feg? noway
8. Är du törstig? JA, så ikväll blir det dricka
9. Är du 15 år? hoohoho nej
10. Är du rik? så långt ifrån man kan komma
11. Är du fattig? som en lus
12. Är du smart? ye
13. Är du shoppingsugen? konstigt nog inte
14. Är du retsugen? som vanligt
15. Är du saknad av någon? i think so
FYRA SKULLE 
1. Skulle du vilja vara längre? nej
2. Skulle du vilja väga mer? lite kanske
3. Skulle du vilja träffa en kändis? hm.. jo, channing min man kanske
4. Skulle du dricka dig full nu? haha.. joråsatteee
SJU KAN 
1. Kan du vifta på öronen? nej
2. Kan du slicka dig på näsan? nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? arå
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? ja
6. Kan dina vänner lita på dig? absolut!!
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? har redan
TRE ANTINGEN ELLER 
1. Pierca tungan elr näsan? tungan igen
2. Vara seriös eller rolig? båda
3. Brinna upp eller drunkna? drunkna
SVARA ÄRLIGT. 
1. Tycker du om någon just nu? ja det gör jag!
2. Sol eller måne? sol
3. Vinter eller höst? sensommar
4. Soligt eller regnigt? what do you think?
OM MIG 
1. Hur mycket är klocka just nu? 20.05
2. Vart vill du bo? på rundeln med petra
3. Hur många barn vill du ha? 2 tror jag
4. Vill du gifta dig? nja..

dagens outfit - min nya weekdaytröja, svart hög kjol/klänning under och strumpbyxor och gröna conversen till det. ball som vanligt.
dagens händelse - stan, middag hos mamma, inflyttnings/födelsedagsfest
dagens favorit - att lisa tycker det är roligt att jag handlar mjölk..
dagens stygging - jonas


nej fan, vem kommer palla läsa den här skiten sen med massa sånna. nu ska jag fortsätta ha rekordmånga konversationer i facebookchatten som jag hatar. men det är nice. läsa lite gamla blogginlägg också. tiden måste ju gå liksom, en timme kvar. borde väl sluta pimpla vin nu om den här kvällen ska bli lyckad haha
pussen och kramen yao

goddammit motherfuckers you ain't got it like me



hej hej hallååååå, precis som timbuktu säger.
har varit en riktig kanonstart på helgen ska ni veta.

sju ska lisali kliva upp för att åka och jobba så jag går upp och hjälper till med frukost eller något, jag var sådär halvsovande så jag kommer helt ärligt inte riktigt ihåg. ramlar ner i sängen igen och vid tio kommer petra hem. vid halv elva börjar jag och sanna vakna till liv och jag går upp och käkar frulle medan sanna klär på sig och går hem. vid 12 går petra till skolan och rewind (om sannas nya drog är leverpastej och gurka så är det här min nya) börjar på mtv. eminem är först ut och följs av jay z ft linkin park och efter ett par låtar kör dem minute man med missy elliot. snacka om att jag satt här hemma och log mitt allra största leende alldeles för mig själv haha garvade faktiskt till och med högt ett par gånger om jag ska vara ärlig. är man så jävla rolig som jag är, då finns det inte mycket att göra åt saken.
vid 2 går jag ner på stan och möter jonas. laddar busskortet till ikväll, köper två par strumpbyxor (eftersom det verkar vara all out på balla leggings så blev det ett par helt vanliga hederliga) och hittar en tröja på weekdays grabbavdelning som blev min tack vare ett presentkort jag fick i julklapp.

nu har jag kommit hem igen, ska hoppa in i duschen och sen fixa mig inför kvällen. om 1½ timme bär det av hem till mamma för käk.
puss


imma run this town tonight

yo ma' hoes, waddap?

jag är nyhemkommen från walle nu. har varit full rulle hela dagen, eller hela em i alla fall. nk kl 3, sen direkt ner på stan för att köpa mjölk och strumpbyxor. hittade inga sistnämnda så gick ledsen hem med min mjölk. vände i princip i dörren för att åka till kåbo och bli bjuden på riktig lyxmiddag med rött vin till. det var riktigt jävla gott alltså, men det är det nästan alltid när walle(s föräldrar) bjuder på mat.

nu är jag heldöd alltså, sjukt hur trött jag är på kvällarna. igår blev det lite senare än vanligt. lyckades på något underligt maner hålla mig vaken till 3 (med hjälp) men ramlade fram till sängen när jag insåg hur svårt det är att ha konversioner med folk när hjärnan somnade för en halvtimme sen.
känns lite så nu också faktiskt. riktig pensionär har jag blivit.

imorgon ska jag hänga i gamla kära eriksberg på kvällen. vid 5 ska jag hem till mamma på middag och sen ska jag på inflyttnings/födelsedagsfest.
imorgon kommer frugan hem också, redan vid 10 på morgonen så hon kan få komma som en prins och pussa på mig som att jag har sovit i tusen år så jag vaknar. true loves first kiss typ.. fast det är ju omöjligt. vi har ju pussats förr. och jag har ju inte sovit i tusen år utan i kanske 8 timmar. och tetris är ju faktiskt ingen prins..
stan är en plan för morgondagen också, hitta strupmbyxor!! måste ju finnas några fina i den här staden.

jonas - bilder på lägenheten ska jag försöka langa inom en snar framtid.


nej nu ringde sanna, hon och lisali har skakat av sig efterfestsugna tyskar och ska nu komma hit och slagga. ta med sig något gott skulle de göra också, sicka brudar alltså.

kiss n hug då såklart.




har ju glömt att langa den här lilla roliga. bästa killen i världen det är vad han är. bara 3 barre men har redan vettiga saker innanför pannbenet!
jocke - lägg dig där i den andra sjukhussängen bredvid farmors om du vill.
ossian - nej jag är inte sjuk, jag är en pojke.



but we were never meant to be baby, we just happend

god morgon.

sitter och äter frukost och kollar på sex and the city at the moment, blev en timmes sovmorgon idag. när det är sådär varmt och gosigt under täcket så vill man ju helst inte kliva upp alls. vaknade när alarmet ringde vid 10 och somnade om och vaknade självmant tio i 11 så, helt okej ändå :)

efter frukosten ska jag skriva upp lite saker i kalerndern från kursen igår och så ska jag läsa nk. och duscha och fixa naglarna. annars tror jag inte att jag har så mycket att göra fram till tre idag när nk:en börjar. men det är ganska skönt, en riktig slappar-förmiddag.

nej ska fortsätta på frullen innan oboyen kallnar, usch.
puss :)


and from your lips she drew the hallelujah

yo bitches, sh-shake that ass.

kursintroduktionen idag var bra, känns som att det kommer bli en väldigt spännande kurs. helt i min smak. har också kommit på att den faktiskt kan vara bra att ha i bagaget sen under mina år som framgångsrik logoped haha. störde mig en del på några av mina nya classmates dock men det är väl sånt man får leva med.

sitter just precis nu och käkar middag, nudlar med en liten grönsallad på sidan av. orkade inte göra iordning något stort, blev wok till lunch så ett riktigt mål blev det i alla fall. och riktig frukost såklart. i love frulle alltså, sjukt gott. tror billing är den enda i världen som förstår den kärleken.

om någon timme eller två kommer sanna hit och umgås lite. åh vad jag önskar att hon har godis med sig till mig. jag vet att det är veckodag men jag får faktiskt vilja äta godis idag så det är lugnt haha
sen hoppas jag att en liten smaskig unge kommer hit och håller mig i handen när jag ska sova också, men man vet ju aldrig med sånt där.

mer än såhär tänker jag inte leverera just nu, så ni får vara nöjda med det :) eller ja, en bild ska ni ju såklart få. en från thai idag också bara för att jag vet hur avis ni blir.
puss och kram


i don't want to wake up from you

god morgon,
hur står det till?

idag ser planen ut som följer;
ner på stan vid 12 för att köpa hudkräm och ett skrivblock och för att skriva in mig på snerikes nation. innan tre ska jag käka lunch också för kl tre ska jag befinna mig på blåsenhus och enligt schemat så är jag väl hemma strax efter sex. och då blir det middag. och då har nog tetris redan åkt hem till föräldrarna. någon som vill komma hit och laga mat till mig? haha

snackar med min thaichef just nu, hahaha skönare grabb är svår att hitta alltså. "malin: i have to go pee. later dude. ben: oooh got skype? can i watch? malin: buhu youre such a hoe hahaha. ben: nothing wrong with a bit of water sports, try everything once..."
så ska återgå till det och sen kissilura lite. sen sminka mig lite innan det är dags att gå. kanske försöka väcka tetris till liv också... oj vad högt det råkade bli på tvn...... hahaha

puss och kram

rewind

snygg - snyggare - ellinor
ball - ballare - min redigering


lektionen idag gick alldeles kalas och på torsdag är det lab som gäller, och nästa vecka kör vi prov. tror det kommer gå helt okej och jag ska läsa i nk-boken varenda dag. det har jag lovat mig själv och det ska petra påminna mig om varenda dag, det finns inga genvägar. gick ner på stan och köpte tändare (jag har tagit med mig 200 ljus hit och det kan vara till fördel för mysstämningen ifall man kan tända dem) och blodapelsiner (dem såg så goda ut där på frukthyllan så jag kunde inte låta bli) på vägen hem. nu sitter jag och kikar på lite olika nationer och om en timme ska vi käka köttfärssås och spagetti. kl 8 blir det skivstång på väderkvarn, taggad och faktiskt lite nervös. vad har jag gett mig in på? haha

imorgon är första lektionen på uppsala universitet och jag kommer att få hänga i nybyggda blåsenhus bredvid botaniska. ska bli kul med det också, få testa på riktigt universitetsliv.
nejni, ska kissa lite nu och sen är det väl snart dags att plocka ur tvätten också. haha torkställningen står i duschen, man gör vad man måste när man inte har så mycket space.

later mah'fakkas

you bet it all when your heart is on the line

god morgon :)

ligger och läser i nk-boken och kollar på mtv. fast det fortfarande är tidigt har jag redan varit med pappa och hämtat min byrå och tvättkorgen så nu börjar man garanterat känna sig hemma här. längtar tills jag får hit sängen också och lite småsaker som skålarna och ugnsformen haha vuxenpoäng?
ikväll ska jag köpa friskiskort också, och gå på skivstång. och kanske bestämma mig för vilken nation jag ska gå med i, känns som att det är läge nu.

idag har både jag och tetris skola, hon mellan 12.15-14.00 och jag 13.00-14.40.
och imorgon ska tetris hem till landet och sova så jag blir ensam hemma haha sjukt.



im only gonna break break
im only gonna break break you heart



you said it was all for the best

god morgon sötnosar :)

att gå upp tidigt är också en av mina "nystarts"fasoner. 10 varje morgon, vare sig jag vill det eller inte. och vare sig jag har något planerat eller inte. idag har jag något planerat, kinesmatsdejt med lisa kl ett. innan det ska jag hinna med lite små administrativa ärenden.
men först, alltid en dusch, inte lukta usch, stå högt i kurs. ja ni kan texten.
bye


thaia får ni idag också
puss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


she just want to dance

japp då var man flyttad hemifrån igen då.
helt underbart.


har varit och handlat lite mat på vägen hit så nu längtar jag tills frukosten imorgon. har bäddat sängen och packat upp en massa ljus för att få bort den där opersonliga hotell-känslan i lägenheten också, samt kalle kaktus och satc-boxen såklart som alltid är med mig haha. sitter på golvet och kopplar in högtalarna nu. kläderna varken har jag eller tänker jag börja packa upp ikväll, för jag har än så länge ingenstans att lägga dem. när jag får tag på pappa ska han få hjälpa mig att flytta hit byrån, så förhoppningsvis kan jag packa upp kläderna redan imorgon.

kollar på en svensk knarkfilm på fyran med tetris och ska förhoppningsvis gå och sova snart för som vanligt sen jag kom hem från thai är jag svintrött på kvällarna. iofs är väl det bra så jag har dygnet rättvänt nu när jag har min lilla "nystart". plugga, träna regelbundet igen, flytta hemifrån, sluta äta godis i veckorna oooosv.

jaja, slutsnackat för nu.
later dudes, och sov gott.


sex, drugs and rock n'roll

god morgon sötisar.
söndag idag, någon som har söndagsångest?
kan tala om att jag absolut inte har någonting ens i närheten av ångest just nu. så himla nöjd med allt.

idag flyttar jag ut från mitt rum i eriksberg och flyttar in i en lägenhet på rundelsgränd. taggad? svar ja. kommer bli sjukt kul och jag och tetris brukar ju lyckas utmärkt med det mesta så kommer bli helt jävla awesome, helgrymt. skanstull-söder goes uppsala-town.
ska även åka och hämta grejer i farmors hus vid tre, klepta lite med josefine. blir nog bra. en säng ska jag bland annat lägga vantarna på så jag slipper tältsängen på rundeln.
vid 5 är vi (mest jag) bjudna på middag hos olle och eva. tvivlar inte en sekund på att det kommer bli något annat än tokmysigt.

later ok? pk

känns ju onödigt att vara där när man kan vara här i sverige?

fuck it i phuket

är så grymt trött nu att det är stört. (matte, borde jag vara duktigare på att ta mina cepigast-piller? haha) har varit supergosigt hos maria ikväll, den tiden jag var vaken i alla fall. moa säger att jag får vara jetlaged i två dagar till så jag kör på den fullt ut. att promota för jb idag gick kanon och samtliga var nöjda med vår insatts. att det är så kul gör också att svaret är givet när de frågar om ifall de får höra av sig fler gånger. saknar att hänga på jb faktiskt, hur många idioter saknar sin gymnasieskola liksom? måste vara den familjära stämningen och det faktum att jag hittade några av mina bästa vänner under mina tre år där. nu håller ögonlocken på att trilla ner så pass att det blir svårt att stava rätt vilket nog är ett tecken på att det är dags att börja runda av. big day tomorrow minst sagt, men vi hörs mer om det imorgon. puss och kram (skit i det god natt och sov gott (8) svennebanan, jag och matte pumpade i bilen. kapunkaa)

you don't have to walk a thousand miles

att vara på bio är mysigt. Överreklamerat tycker jag det är men om man inte är där alltför ofta så har det potential för att bli riktigt mysigt. Sen är det ju något alldeles speciellt med biopopcorn också och jag vet att ni är med mig på den. Hemkommen är jag nu i alla fall och riktigt jävla trött, eftersom man ska upp tidigt imorgon och representera är det dags för sängen nu, något som passar mitt mode alldeles utmärkt. Såhär har jag förövrigt sett ut idag ifall någon är intresserad. Klänningen är från newyorker, kostade typ en tjuga för det var rea på rean på rean ungefär och mamma hjälpte mig sy lite i den innan jag åkte till thailand. Nej men ni, sängen var det? Lite svårt att skriva och byta om samtidigt. Tandborstning nu, puss och sov gott.

so be careful what you wish for 'cause you just might get it, and if you get it then you just might not know what to do with it, 'cause it might just come back on you ten-fold

sitter hos tetris nu och är proppmätt, blev potatisgratäng på påse (för att den är godast) med fläskfile och sallad. mums i magen alltså. kladdkaka till efterrätt, kan fan inte bli bättre.
planerat har vi gjort också, så jävla skitbra att jag blir alldeles till mig. på söndag flyttar jag in. snabbt ska det gå tjoho.

imorgon blir det jobba på jb på förmiddagen och sen direkt till friskis för att köpa kort och gå på afrodans med moa innan vi glider över till marias crib för mys och catch-up med tjejerna.

om 40 minuter ska jag glida ner till sf för att bli bjuden på bio, livet leker nu alltså.

kisses



bjuder på lite gamla bilder från petras dator.
haha man garvar ju åt mycket av det man hittade.




friluftsdag? skulle man kanske satsa på att vara brunett igen?


studentkryssningen, observera att jag inte är den enda som hade roligt... hahaha
de tre vännerna och jerry?


marias 18årsutgång, även sista natten i sthlm


hahaha






allmänt sjukt fin bild bara på en sjukt fin tjej


undra om det snurrade lagom här eftersom vi verkar hålla oss fast i varandra för glatta livet



let me feel you, carry you higher

ye ye wow wow
vad har dagen att erbjuda då?
jo det ska jag tala om för er..

från nu och fram till halv 2 ska jag ta rätt på tvätten, plocka ur diskmaskinen som jag nyss satte på, plocka rätt på all min packning som numera ligger utspritt som en fin matta på mitt golv, duscha och klä på mig, ladda in de få thailandbilderna som hamnade på mammas kamera till datorn (martina, lägg upp dina bilder på face så man får se dem), ansöka om csnbidrag och kolla hur man gör med kårleg (är jag för sent ute?).
finns inte en chans i den här världshistorien att jag kommer hinna allt det där på 2 timmar. men jag får väl börja och fixa klart resten på söndag förmiddag.. som att ni bryr er speciellt mycket? haha

kl 2 ska jag hämta och skjutsa jullan och sen åka till petra, blir mys, planering inför framtiden och middag där och sen kl 9 ska jag gå på bio med matte. får se vad vi väljer att glo på men en sak som är säker är; popcorn big size och fet cola. längtar haha


herregud, sånt här känns som någon allvarlig sjukdom. så knasigt det kan bli.

HEJ DÅ.
talk to you never


you got that glow



hahahahah vilken idiot. känner en viss liten lisali som jag tror skulle klara av en sån här grej alltså. henne saknar man ju också, tur att vi kör en dragon palace på måndag. kinesmaten har man ju saknat också (de här dagarna sen jag kom hem alltså).

nej nu tutar josefine här utanför, vi ska inhandla lite färdkost och sen sätta oss på akademiska hela natten och hålla farmor i handen.
kram och puss

this don't even feel like falling

13.00, det är då jag börjar. innan dess ska jag hinna köpa block på stan. och så ska jag hitta dit förstås. duscha och käka frukost var det jag skulle hinna innan jag åkte.
ställde klockan på 10.00.

7.00 vaknar jag, och kan inte somna om. går upp och käkar kräm, pratar med thailand och målar naglarna. det är det jag hunnit so far. nu är jag så kissnödig att jag nästan spricker men kan inte gå och kissa. lycka till att torka mig när naglarna inte får nudda något haha
hej ilandsproblem.

naturkunskap b då, vi får la se hur det går. mvg måste jag kirra i alla fall, allt för att höja mina poäng och säkra en plats på logoped. ska väl inte vara omöjligt.

ikväll vid 8 kommer josefine och hämtar upp mig. vi ska spendera natten hos farmor så hon ska kunna sova. hon måste ha en mask över ansiktet som hjälper henne med att cirkulera syret i blodet. masken trycker alltså ner syre och suger ut koldioxid. den där masken gör att man får panik så ifall ingen sitter och håller henne i handen så får hon panikattacker. tänk själv att ha en stor grej som täcker hela ansiktet som andas åt dig trots att du är vid medvetande, inte så behagligt.

i veckan ska jag köpa friskiskort också, ska bli skönt att bli stammis på skivstången igen. och att hänga med i mammas och moas snack om vilka ledare som gör vad på semestern, vilken sexuell läggning de har och var de bor. det knasiga är att jag faktiskt är allvarlig nu.


är för övrigt på jävligt bra humör just nu och kommer nog gå runt och små-le hela dagen.
hej då.


you weren't smart enough to keep your stupid mouth shut

i don't have to be anyone other than the birth of two souls in one
part of where i'm going is knowing where i'm coming from
i don't want to be anything other than what i've been trying to be lately
i'm tired of wondering what i've got to do
or who i'm supposed to be
i don't want to be anything other than me


du kommer dras med dig själv hela livet så se till att trivas med den du är.
gör det du vill göra, var med dem du vill vara med, bo där du vill bo,
gör de val som känns bra i din egen mage.
lev ditt liv så som du vill leva det, vad andra tycker spelar i det långa loppet ingen roll alls.
i slutändan är det du som ska se tillbaka på ditt liv med glädje,
det är du som ska vara nöjd med den du blev, ingen annan.
skit i vad alla andra tänker och kör ditt eget race.
dansa som om ingen ser dig.




imorgon börjar jag läsa naturkunskap b (en av de obligatoriska kurserna för logoped som jag lyckades missa på gymnasiet) och nästa vecka börjar jag läsa en kurs som heter barn och ungdomar i det mångkulturella samhället. kommer bli grymt intressant faktiskt. måste plocka fram fördjupningsarbetet jag skrev i svenska b i tvåan och läsa igenom, min titel blev mångkulturellt ungdomsspråk/-slang och jag kirrade ett mvg på den. rätt nöjd tjej, skulle vara kul att fräscha upp minnet lite och se vad jag skrev. kommer väl dock som vanligt hitta tusen fel och nästan skämmas över att jag lämnade in en så ofärdig text. men skit i det, kunde ju omöjligt ha fått bättre resultat.

ps. varför är facebook och min dator ovänner? funkar kanon på mobilen, dryg. råkade förövrigt snubbla över mina högtalare alldeles nyss, vid mammas dator.. undra vad de gör där borta?

kiss and hug
och sov gott
för ja, jag kommer somna vilken sekund som helst.

let's get down

jahapp, då var man hemma i sverige på riktigt igen då. känns som att man varit borta i två år samtidigt som det känns som att jag inte varit borta alls, som att det aldrig riktigt hände. sjuk känsla alltså, lite deppigt att vara hemma trots allt.

"sov" på heathrows terminal 5 igårnatt och lyckades ta ett tidigare flyg igårmorse. kanon, blev hämtad av matte på stationen och söten hade tagit med sig tjocktröja till mig haha vi åkte hit och åt lunch och sen blev det dusch (<3) för mig innan josefine kom och hämtade upp för visit hos farmor på sjukhuset. satt väl där till 7-8tiden innan jag åkte hem och åt middag och sen totaldäckade i en renbäddad säng. finns det något härligare än att få sova i sin egen säng efter att man varit borta? svar nej.

idag är det full rulle igen. sitter och läser igenom all post jag fått under tiden jag var borta (när jag är hemma får jag aldrig post, nu har jag fan en hel hög), visserligen mycket från universitetet. snart ska jag plocka ur diskmaskinen och stoppa i två tvättar i maskinerna och sen åka och käka lunch hos sanna. vid halv 3 ska jag till farmor igen och sen åker jag direkt därifrån till maria. sen blir det väl hem och däcka igen, känner redan nu hur skönt det kommer bli att krypa ner mellan lakanen igen haha
ska fortsätta läsa igenom all post nu och sen klä på mig. later.

you make me make you sin

hej hej hej,
ligger nu ännu en gång på golvet utanför gaten på flygplatsen i hongkong, käkar smarties och fördriver tiden (you got to love free wifi). jag fattar knappt själv att jag kommit så här långt utan att gå vilse. men det är nog själva grejen med flygplatser, att det alltid löser sig haha
lyckades sova mig igenom både phuket-bangkok flighten igår och bangkok-hongkong idag. båda två är korta flighter, typ london-sthlm längd på dem, men det var jävligt skönt ändå. hongkong-london däremot, den är inte att leka med. men den ska bli riktigt soft också, för det är den som gör att det känns som att man kommer någonstans. för london det är ju nära hemma liksom, så då har jag inte så långt kvar när jag kommit fram dit. hoppas bara innerligt att jag hittar en flight därifrån redan ikväll. skulle göra hela min jävla dag alltså.

gör ni då? ligger väl och sover som vanligt era latmaskar hahaha tur att jag kommer hem och styr upp det hela lite..........
trots att jag är påväg hem från en awesome resa som blev lite förkortad så är jag jävligt taggad. taggad på våren. taggad på att börja plugga igen. på att träffa nya människor. på att börja träna. på att få en normal dygnsrytm. en vardag. för senaste året har fan inte varit vardag ska ni veta, har bara varit massa uppåt och neråt och hit och dit och knaserier. så ja, det ska bli skönt att komma hem och få lite struktur igen. få tillbaka lite självdisciplin kanske?

om cirka 40 minuter får jag börja boarda om jag vill, och om en timme och fem minuter står det på biljetten att planet ska gå. ungefär 14 timmar senare är det heathrow som gäller.

see you bitches. ttyl, xoxo och allt sånt där.

eftersom jag varit riktigt rutten på bilduppladdning så försöker jag nu kompensera med en bild från zakynthos 2008. på mig och ..aa min andra halva, eller vad fan ska man säga?

you shook me all night long

sitter på ett hotell i bangkok nu. riktigt lyxigt om man jämför med resten av den här resan haha.
ska nog försöka sova lite strax, kl är 23.05 här och imorgon kommer min privata bil (ja jag är allvarlig) och hämtar upp mig kvart i 6 och kör tillbaka mig till flygplatsen. destination hongkong och destination london innan dagen är slut. förhoppningsvis ända fram till sthlm redan imorgonkväll men tvivlar på att jag lyckas matcha så kungligt.

ni vet hur jobbigt det var för mig att säga hejdå till er där hemma innan jag åkte? tänk er då hur jobbigt det var nu, när jag liksom inte vet säkert om jag kommer träffa dem igen överhuvudtaget. så jobbigt att jag i faktiskt sket totalt i det. hängde som vanligt och sen stack jag. med de flesta i alla fall.

måste kissa nu.
god bye thailand imorgonbitti alltså och hello europa. snart ses vi kompisar <3


ps. god damn, loggade in på bloglovin och jag har över 200 inlägg att catcha up med. fast det gör jag nog inte ikväll, ska som sagt försöka krypa ner i den stora hotellsängen nu. synd att man är ensam bara.
dusch först. puss

första bilden jag bjuder på från den här resan och jag är på väg hem, inte okej.
fotograf martina iaf, tagen utanför grabbarnas bungalow medans vi sitter och väntar på att dem ska släpa sig upp ur sängen.

humans do not

yo bitches. blir ett snabbt inlagg nu for jag ar pavag till stranden. har bokat om hemresan nu och jag aker fran phiphi pa morgonen den 17e. hemma pa eftermiddagen den 19. har overnattning i bade bangkok och london, surt men vad gor man inte?
talade om for min boss igar att det fick bli min sista dag, lite trakigt da jag trivdes med det jobbet. trots att det inte blir manga timmars jobb varje dag sa maste man anda anpassa allt man ska gora under dagen efter jobbschemat. sa nu sista ska jag bara sola och bada, promenera runt och kika, kopa lite smagrejer osv.

overlag kanns det ratt tungt med farmor, fick ett mail fran josefine inatt och jag borjade grina nar jag laste. jag ser framfor mig hur hon ser ut, jag har sett liknande forr. sa att aka hem kanns som ett bra val just nu, thailand finns alltid kvar.

i got a feeling

hej hej halla.
hur mar ni?
vad har "vi" for temperatur i sverige?

har inte sa mycket att skriva nu sa tankte langa den varje-dag-agenda som jag nyss mailade till melina. vet att jag hade velat lasa en san ifall nagon av er var i min sitts nu.
en dag ser val ut som att vi gar upp kl 11, tar det lugnt, gar och kakar frukost pa nagot stalle har omkring, gar ner till stranden och latar oss. vid 3 gar vi till jobbet och hamtar flyers som vi sen delar ut pa stranden (ar egentligen en timmes jobb men det tar typ en halvtimme) sen antingen softar vi mer vid stranden eller sa gar vi och kakar eller sa gar vi hem och duschar, kollar datorn, fixar oss. kl 9 borjar vi jobba igen, da ar det tre timmars raggning utanfor stallet vi jobbar tillsammans med en till svensk tjej och en kille fran ..nagon annanstans haha. kl 12 slutar vi och da drar man antingen hem och sover alternativt stannar kvar pa klubben dar vi jobbar till 1 (allt stanger da, och da gar alla ner till stranden och efterfestar) eller gar direkt till stranden eller nagon annan nice efterfest man hittat och hanger med lite softisar till kanske 6tiden eller sa.. da sover man till 11 och sa borjar dagen om igen..

forsokte forresten ocksa anvanda min egen dator nyss pa det tradlosa internet vi har pa jobbet men det ar nagot knas med mitt batteri sa det gick inte sa bra.. fick inte ens pa datorn liksom. sa det blev till att slanga sig pa en av datorerna har i varat guesthouse och paya strax under 12 kronor i timmen, javla dyrt va? ;)
nehej ni, ska svepa colan, klippa av en nagel som gatt av, hanga lite under flakten inne pa rummet och sen borja jobba om cirka en timme.
see ya, wouldnt wanna be ya!

love

maybe another time

hej bebisar.
har nyligen slutat jobba for dagen. (kanske ska beratta vad jag jobbar med.. en bar/krog har pa phiphi, tva timmar pa stranden pa dagen och tre timmar pa kvallen utanfor baren) det ar kul och valdigt chill och valdigt enformigt haha mitt jobb gar mycket ut pa att flirta och igar (min och martinas forsta dag) gick det battre for stallet an det gjort pa lange. det galler att veta hur man flirtar, vilket jag ganska omedvetet ar grym som fan pa.. tror ni dar hemma vet vad jag menar haha
somnade i vilket fall som helst inte forens vid 6-7 imorse sa ikvall foljde jag inte med pa efterfest pa stranden, tankte istallet varva ner lite har och kolla laget med hemresa osv.

varken vet eller orkar fantisera ihop nagot mer att skriva om sa vi hors val en annan dag. puss, miss you guys!

this time

phiphi nu.
internet pa min dator funkar inte men de har en miljard internetcafeer har dar det kostar 2baht per minut, alltsa typ 40 ore? hm, vart i alla fall eftersom jag vill halla lite koll pa farmor. hon mar inte sa bra sa jag aker troligtvis hem lite tidigare. vi far se hur mycket tidigare bara.. om jag anda ska hem tidigare sa kanske jag passar pa att komma hem sa jag hinner plugga nagot i var, kans superdumt att bara kunna sitta och glo en hel termin till om jag anda ska hem tidigare.. men inget bestamt, allt i thailand gar ratt spontant till. lar ju i alla fall ringa kilroy och kika laget om hur langt innan man maste boka om biljetten. men anyways, kan handa att jag stannar har tills vi aker hem, men inget sakert pa den punkten heller. kanner mig pa nagot vis for gammal for huset i patong, trots att jag ar yngst (utom en tjej som ar och halsar pa sin storasyster i en vecka), kanner mig liksom for mogen pa nagot satt. dumt att kanna sa efter tva dagar haha alla ar i alla fall supergulliga sa det ar inga problem.

phiphi da, sa javla fint. langgrunt sa in i helvete och vattnet ar sa varmt att det inte svalkar, duschen i hotellrummet har inget varmvatten sa att duscha ar det enda som svalkar. ratt skont faktiskt. vi kom hit igar och eftersom vi inte sovit nagot alls natten innan somnade vi sa fort vi kom hit. sov till 8 ungefar, da fixade vi till oss lite och gick ut och kikade, at sandwich pa piren och sen kollade vi in en svensk klubb, pratade med agaren om jobb och sadar. men vi vill nog inte jobba dar, han var valdigt dryg och lite 'jag ager hela varlden' typen.. ska kolla lite ikvall ocksa men kanns som att jag kommer strunta i att jobba och bara njuta medans jag ar har. klarar mig anda pa de 3000 kr jag vaxlade in haha sa javla skont alltsa, slosar mindre att leva lange har an en chartervecka tjoho.

ska maila mamma nu ang universitet i var..
vem vet, vi kanske ses snart.
puss

i hope it's going to make you notice

hallå.
vaknade vid 11 imorse och drog en frukost på väg till stranden. blev sola och bada sen hela dagen och vid 5 tror jag vi ramlade in i huset igen. dusch och sen tuktuk till en ascool restaurang. man fick plocka på sig massa olika saker från en buffe (fanns allt från pommes till olika woks, massa olika köttsorter och frukt) sen satte man sig vid ett bord där det stod en grill med kokande vatten runt på så fick man göra iordning sitt kött och koka sina nudlar själv. skitroligt haha, önskar att jag haft kameran med mig. men man blir så lat på sånt, är så lätt att bara stoppa lite pengar i fickan och sen gå istället för att behöva hålla något i handen.

imorgonbitti åker vi iväg mot phiphi, jag, martina och två tjejer till från huset. jag och martina ska kolla jobb och de andra två ska bara semestra. beroende på hur jag gillar phiphi så kanske jag följer med semestertjejerna tillbaka till huset på måndag eller tisdag. annars stannar jag kvar med martina i ungefär en månad eller så. får alltså se när nästa internettid blir. kanske på tisdag, kanske i februari, kanske tidigare eller senare än så. ska i alla fall bli nice att bo på hotell i minst en natt i alla fall, toaletterna här i huset är inte att leka med. fan tre miljarder gånger värre än toan på max haha

puss älsklingar, saknar er. vill ha er här.

inatt har jag förövrigt fått mina första myggbett så nu är det väl bara att vänta på den där bungofebern eller jadijadi vad den nu heter.

get the party started

yo.
har precis målat naglarna (asså verkligen precis nyss, 2½ min sen max. i det här landet torkar naggellacket långt innan jag hinner börja kladda), alla har väl duschat och fixat sig och nu ska vi strax ut och käka innan vi testar bangla road.
idag har vi bara softat deluxe, gick väl och la oss vid 5 imorse (thai-tid) medans efterfesten fortfarande pågick och gick upp vid 2 idag. eftersom det varit "dåligt väder" här har vi mest hängt i huset. men nu ska vi som sagt strax ut och kika läget.

ttyl mah'fakkas haha kan inte ta mig själv seriöst när jag skriver så.

puss

taste like freedom

yo ma' hoes.
sitter i huset (kan liknas vid big brotherhuset alternativt paradise hotel (eller lägenheten på söder i efterfest-mode)) och snackar skit och lär känna folk, är 13 pers som bor här nu. är galet trött eftersom jag endast sovit tio minuter på golvet vid gaten i hongkong sen jag gick upp igårmorse. så kan det bli. blir bara chill de här första dagarna, jag och virrevirr måste komma ikapp med brännan rätt hårt haha

blir inte mer än sådär för nu, hoppas det duger.
vi hörs imorgon.
kissooo

i get by with a little help

sista natten i sängen, usch. kommer sakna den
kommer sakna mongona också.


these words are my own
from my heart flow
i love you


haha jonas med sitt vanliga harem.

if we get down and just loose it all

känns sjukt att jag packar inför en flytt just nu.
känns sjukt att victor hämtar upp mig om 14 timmar,
och att vi då är på väg. på riktigt.
nice.

ikväll kommer jag att packa ner datorn, imorgon tandborsten. imorgon kommer jag även att stänga av telefonen och inte sätta på den förrän i mars.
knas.

nej ni, man kanske borde hitta något att ha som handbagage och börja packa det också. annars tror jag själva riktiga bagaget nästan är klart. reseoutfiten ligger framme också, blir ljusa jeansen med slitningar från la, svarta sneakertishan från london och blåa adidasjackan, converse på det smack ba.
soft.

let's do this!


you're gonna get far kid



yo mah'fakkas.
om vilken minut som helst kommer fredde my man hit och packar åt mig, verkligen behövligt. vid 3 bär det av ner på stan för påfyllnadsvaccin, växla pengar, införskaffa lite shit och pussa på maria för sista gången på länge. undra vart jag nu ska vända mig när jag är lite puss-sugen. jag har lite diskret utnämnt henne till min personliga jour-pussare. får se hur det går med den saken. ikväll sen kommer brorihori hit på middag.

hörrni, imorgon vid den här tiden tror jag minsann att jag landar i london för mellanlandning nr 1. knasigt.

PUSS


i'd take a bullet for you 'cause you mean the world to me

har lust att skriva något men vet inte vad. har lust att lägga upp en bild men orkar inte koppla in externa. har lust att lägga upp en låt och det ska jag göra. men blir så tråkigt med bara det? ni får nöja er i alla fall.


väskan är halvpackad nu i alla fall och imorgon har jag några konkreta saker att fixa (gillar när det är så, och gillar att det inte går att skjuta på längre). jag som gör saker i sista sekunden ska göra sakerna nu, för nu är sista sekunden. knas, riktigt knas.
imorgon är det måndag och sen är det tisdag och då slipper jag sverige för ett tag. knas på den också.
ska kika sista 20 min av ett gossipavsnitt och sen slagga.
later visst?

men skål på mig där bak.
och sedär, bild fick ni också.

'cause i'm crazier when i'm next to you

tro det eller ej sötisar, men jag har börjat packa.. eller snarare lagt fram lite grejer på sängen. ser oroväckande lite ut för en så pass lång vistelse samtidigt som det känns som att jag kommer släpa med mig alldeles för mycket. what to do, what to do?
någon packningsexpert som vill komma förbi med en hjälpande hand?



de kunde säga vad som helst till mig, de kunde dra åt helvete
men ett enda ont ord om dig har alltid fått mig upp i ringen

det enda jag riktigt hör nuförtiden är en vind som blåser genom staden
och att dina ord i natten är det enda som når in

the dudes are lining up cause they hear we got swagger


i might as well kick it

fullt upp har det varit. igår åkte jag förbi farmor en sväng på eftermiddagen för lite snicksnack och sen kom maria hit för att segishänga. godis och popcorn och saft och film, båda höll väl på och somna typ 25 gånger under filmen så vi gick och la oss tidigt. skönt som fan. båda sov väl innan tolv tror jag haha. vid två idag  drog maria och jag åkte förbi farmor igen innan det var dags för lisa att komma förbi här. så hon fick glo medans jag duschade och sånt och sen åkte vi ner på stan för hejdåmiddag för melle på dragon palace, vidare till terassen (hejdåöl?) innan jag lämnade dem där och gick till storken för hejdåfika med petra. nu är jag hemkommen och borde väl förmodligen börja packa.. men i vad? just nu lutar det åt att köra enbart handbagage på vägen ner och köpa någon jävla väska där så man får med sig allt hem igen. hur låter det?
ye ye wow wow
ska fundera vidare sen kolla lite gossip girl innan mina ögon ramlar ihop.
puss


you can't expect to win 'em all


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
yes

2. Höll du några av dina nyårslöften?
håller inte på med nyårslöften, vill man ändra något med sig själv kan man göra det vilken dag som helst

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej

4. Dog någon som du kände?
ja

5. Vilka länder besökte du?
england och usa

6. Är det något du saknar år 2009 som du vill ha år 2010?
ja, bland annat jobb

7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas?
5 juni och 11 oktober

8. Vad var din största framgång 2009?
att jag gjort så mycket

9. Största misstaget?
får hålla med petra på den, att vi inte hoppade av skolan och bodde kvar i sthlm

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
bara förkylningar

11. Bästa köpet?
flygbiljetter och mobilen

12. Vad spenderade du mest pengar på?
los angeles

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
ja många saker

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
svennebanan, sex on fire, beautiful och typ allt med lady gaga

16. Vad önskar du att du gjort mer?
tränat

17. Vad önskar du att du gjort mindre?
funderat

18. Hur tillbringade du julen?
med familjen

20. Favoritprogram på TV?
blir inte så mycket annat än 2½men bara för att det tamigfan går varenda gång jag sätter på tvn

21. Bästa boken du läste i år?
har läst två böcker och båda var asbra! levande bränd och 14 år till salu

22. Största musikaliska upptäckten?
jah cure

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
högtalare

25. Något du önskade dig men inte fick?
dator

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
mös med mamma på dagen och med tjejerna och erik på kvällen, firade lite mer den 25 med utgång

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
känns mest allmänt som att jag växt i min stil lite mer, vilken det nu är

29. Vad fick dig att må bra?
dem jag älskar, som alltid

30. Vilken kändis var du mest sugen på?
channing tatum, kommer ha crush på honom i hela mitt liv tror jag. skiter i vad alla andra säger, han är den snyggaste som någonsin fötts

31. Vem saknade du?
staffan och johanna

32. De bästa nya människorna du träffade?
hm, kommer typ inte på vem som är ny och inte..

don't hate the game

yo listen up, here's the story. närå, men fan vilken natt! alla som säger att nyår är överskattat håller jag med, men jag toppar på något vis varenda år. det är ganska lyckat, blir bara bättre och bättre med åren, hoppas den traditionen håller i sig. anyways, jag har inte vågat resa mig upp än för att se om benen håller mig. men dammit, tror jag ska göra ett försök att ta mig till köket i alla fall och göra iordning lite frulle. undra om vi har pizza hemma.. tvivlar på det. synd. chirre har vi nog inte heller. ska garanterat införskaffas när jag är tillräckligt representabel och stark i benen för att kunna ta mig ut.
just det, sickan måste ju ha mat.. dags att sluta sjåpa mig och vara en bra ansvarsfull mamma hehe.

hörs vi lite senare? puss och kram

RSS 2.0