i only wish you knew

ligger i sängen nu och kollar på entourage, ska strax sova men ska väl försöka plugga lite på grejerna till jobbet imorgon först.
matte har åkt också för någon timme sen, var så jävla underbart med pizza så det var helt sjukt. det bästa är att jag har lunch till imorgon också, älskar pizza dagen efter. älskar visserligen en massa saker dagen efter.

usch petra att du utsätter mig för sånt här, låter mig sova själv. skäms på dig!

kyss <3



ain't nothin' to it, gangsta rap made me do it

livet är inte en resa till graven med syftet att komma dit i en attraktiv och välbevarad kropp. det handlar om att glida in sidlänges med en chokladkaka i ena handen, en flaska vin i den andra, fullständigt slutkörd, totalt utsliten, skrikande 'hoho, kan någon ge mig lift!'



sitter och kollar på americas best dance crew och fyfan vad duktiga de är alltså! önskar att jag hade börjat dansa när jag var yngre och att jag aldrig slutade. jag önskar att jag hade varit riktigt duktig för jag tycker att det är förjävla roligt alltså. uttrycket "dansgolvet är till för dem som inte har råd att stå i baren" torkar jag mig i rumpan med alltså, skulle aldrig i hela mitt liv betala dyra pengar i inträde om det inte fanns ett dansgolv. en annan sak som jag önskar att jag hade börjat med när jag var yngre är att springa. inte springa som i bara springa, som i det jag gjort på fotbollsplaner i nästan hela mitt liv. utan springa as in tävla, as in springa så fort att nästan alla problem ramlar av haha inte värsta maratonen, utan sprint eller så. några hundra meter eller ett par kilometer kanske. skulle vara ballt att vara duktig på att springa. ska därför satsa gärnet på kondisen nu och faktiskt springa en tävling i sommar.. när mois föreslog vårruset så kändes det skitkul. riktigt rolig grej att göra ett gäng tillsammans (inte för att jag kommer vänta på er slowmoes men ändå.... ;) skoooja)

när som helst nu kommer mattepatte och hämtar upp mig. vi ska åka och köpa pizza och coca cola och sen tjocka oss så in i helvete. kommer bli så bra så det inte ens finns ord.
ska börja knyta på mig conversen. pussilusen

ibland är man bara lite ballare än alla andra


hur lågt kan man sjunka och hur kasst kan man må?

har krypit ner i sängen nu efter en lång kväll. vet inte riktigt vad jag ska skriva, vad jag vågar dela med mig av. hur mycket av sitt privatliv kan man dela med sig av i en blogg där man bara har koll på en femte-sjätte-sjundedel av läsarna? jag kanske delar med mig i ett annat inlägg en annan dag men ikväll fegar jag, ikväll tänker jag hålla tankarna för mig själv. jag tänker stänga in dem i mig själv och somna med ett tungt hjärta. sov gott, hoppas ni haft en bra kväll på alla era olika håll och kanter. love, m

i know that i've got issues but you're pretty messed up too. either way, i found out i'm nothing without you

yo yo yo,
efter lunch blev det ett par timmars plugg på karin boye-biblioteket som en riktig student/nörd och nu ska jag om en liten stund åka hem och käka middag hos pappa. ikväll blir det nog till att ta det lugnt, hooka med malin och grabbarna på bullit en sväng men har inga pengar att slösa så kör som sagt lungt all the way. kul att komma ut och träffa lite folk i alla fall. ta det som det kommer.

xoxo


be stupid


och jag drog med dig i mitt fall


jag är tacksam över att jag har en säng att somna i varje kväll, möjligheten att äta mig mätt varje dag och kläder att sätta på mig så att jag inte fryser
men jag är ledsen över att jag på något sätt inte uppskattar det så mycket som jag borde och att jag ändå inte hittar något att sätta på mig på morgonen

jag är tacksam över att jag har flera ställen som jag kallar hem och en stor familj full av kärlek
men jag är ledsen över att jag inte talar om för människorna i den familjen varje dag hur viktiga de är för mig

jag är ledsen över att det är snö och kallt ute
men jag är tacksam över att ozonlagret ännu inte är så sönderfrätt att vi aldrig mer kan få vinter

jag är tacksam över att jag äntligen har en vardag igen med tidiga morgnar och planerade dagar med både skola och två jobb
men jag är ledsen över att mitt liv inte längre är lika spontant och ovist

jag är ledsen över att maria inte ligger här i sängen och fnissar med mig just nu
men jag är tacksam över att när jag ber henne brainstorma till det här inlägget med mig så säger hon jag är tacksam över att jag har dig

jag är ledsen över att jag inte har några pengar
men jag är tacksam över att jag trots detta har lyckats flytta hemifrån, att jag bor i en fräsch lägenhet med världens bästa läge med världens bästa tjej

jag är tacksam över att det är lätt att baka kladdkaka och att lösgodis bara kostar 3,90 ibland
men jag är ledsen över att jag är sockerberoende

jag är ledsen över att ordet plugga oftast kommer i en negativ ton när jag tänker på det
men jag är tacksam över att jag inte bara har möjligheten att få en fullständig utbildning utan att jag också kan välja och vraka och utbilda mig till exakt vad jag vill

jag är ledsen över att dagarna är så korta på vintern
men jag är tacksam över hur fint uppsala glimmar när solen speglas i frosten

jag är tacksam över att jag köpte min smartphone för mina sista sparpengar i höstas
men jag är ledsen över att jag är så materialistisk

jag är tacksam över att jag har kårleg
men jag är ledsen över att många av mina vänner inte har det

jag är tacksam över att jag är omringad av vänner som jag älskar och som älskar mig tillbaka
men jag är ledsen över att jag ibland ändå känner mig ensammast i världen

jag är ledsen över att staffan, morfar och farmor inte lever längre
men jag är tacksam över att jag fick chansen att lära känna tre underbara människor, tre människor som har format mig till den jag är idag


time flies when you're having fun

efter 8,5 km på rullbandet på friskis står jag och tetris nu och lagar mat. ska bli wok för första gången sen vi flyttade hit då vi som ni vet haft brist på microsar (tina kyckling). ska bli så jävla gott alltså, helvete vad gott det ska bli. sen ikväll blir det porrepopcorn asså, har saknat det så mycket! mumma.

ps. på lördag får ni hålla tummarna för mamma som kör tjejvasan.


nu är ni up to date alltså, riktigt ordentligt.
puss och kram

lost in peaceful dreams

två kanonbra saker har precis hänt.
1, vi har fått en micro av håkan (i love håkan). POPCORN.
2, vi har fått tillstånd att klippa av gummisaken på dörrens undersida som gjort att man inte kunnat stänga dörren utan att ta i för kung och fosterland.
(3, vi har fått stearinljus (did i mention that i love håkan) så nu kan vi köra all in mys här på rundeln igen.)


you know what i'm saying and i haven't even said a thing

goddagens. ligger i sängen nu och kikar på en repris av biggest looser. har käkat macka, juice och äpple till frukost och bara tagit det lugnt. känns skönt att ha en vila-vecka nu innan jag börjar jobba på måndag. ska bli nice med lite cashflow men kommer ha mycket att göra.
halv 1 ska jag träffa maria på stan, gå runt och kika lite bara tror jag. kanske fika? (har inte råd med sånt onödigt egentligen men har inte fikat på 25 år så man kanske får unna sig?) ska i vilket fall som helst klä på mig nu. längtar så otroligt mycket till våren, att kunna slänga på sig en skinnjacka och springa ut i gräset utan att frysa. ogillar att man måste kränga på sig hundra lager för att inte frysa ihjäl även om det bara gäller att gå ut med soporna, det är illa.

jaja, ska sluta tjöta nu. later dudes.

just one more taste of you, and i'll be fine

yo mah'fakkas, waddap?

efter ett besök på lutis för att fylla kylskåpet igår drog vi ett besök på friskis. blev 50 minuters rullband för mig innan vi åkte hem och duschade, käkade, fixade och förkrökade med crondahl och walle. sen blev det snerikes.

imorse gick jag upp vid tio för att käka frulle och fräsha upp sig lite innan jag tog bussen ut till södra gottsunda för att käka lurre hos matte (så jävla gott, vi kan inte misslyckas) och sen fick jag skjuts till tv4-huset för att gå på den där utbildningen, börjar jobba på måndag.
kommer alltså ha ett ganska fullsatt schema framöver. jobb och w&t på måndagar, skola och w&t på tisdagar, jobb och skola på onsdagar, skola på torsdagar, jobb på fredagar. man kommer nog börja uppskatta helgerna mer igen nu, men det blir nice.


nu har jag nyligen kommit hem och knepat ihop mitt jobbschema lite och ska strax börja laga lite middag med tetris.. undra vad vi ska laga, kanske pyttipanna eller mammas köttfärssås.. eller chickenbits och ris, mumma.
kisses

you knock my lights out but i still shine

tjabba.
sitter här och väntar på att tetris ska komma hem från systemet. då ska vi gå och handla lite, kylskåpet har börjat eka. ikväll ska jag, tetris, lisali och walle ut. börjar som vanligt här och sen traskar vi de 50 metrarna till snerikes. ska bli kul att komma ut lite och träffa folk och sh-sh-shakea asset lite. tror till och med att jag kör baggy ikväll, kommer bli nice alltså. om jag tycker att ni förtjänar det så kanske det dyker upp bilder imorgon :)

imorse vaknade jag förövrigt av att de ringde från jobbet jag var på intervju för igår, i got it. så imorgon blir det utbildning och sen antar jag att jag börjar nästa vecka. kommer sitta fint med lite cash även om själva jobbet ger mig psykiska problem haha.


gotta pee och sen hinna träna innan tjejerna droppar in. ttyl.


kvällens outfit kanske kommer likna jontes leka-i-trädgården-outfit hösten -95

it's just like letting go

ungefär tre minuter efter inlägget imorse (inte det med snyggjossan i alltså) fick jag ett sms av smarre att hon hade landat i sverige. lycka! så efter intervjun idag gick jag hem, softade lite med tetris innan hon gick till skolan och marre kom hit och mös lite, berättade om kenyaland och sådär. nu har hon gått igen och tetris står och lagar mat, det luktar gott och jag är lite hungrig men kl 7 ska jag hem till walle och få mat där så tettran (haha) får äta själv. hos walle blir det god mat och mys under kvällen så det kommer bli kanon. synd att det är lika kallt ute som under finska vinterkriget så man fryser ihjäl bit för bit så fort man sticker näsan utanför dörren.


idag skulle min morfar fyllt 90 år om han levde. så ikväll när jag kommer hem ska jag tända ett ljus för honom, precis som jag vet att mamma gör hemma hos sig. precis som vi alltid gör när det är en speciell dag.

mormor, jag och jonas för 14-15 år sen

we're gonna party like it's josefines fifth birthday

man har förståelse för att hon är exalterad,
var ju bara två månader kvar tills jag skulle födas :)

- stå liteeen!
(ja man ser att det är det du skriker ut i ren och skär lycka..)



the bad boys are always spinning my mind

god morgon!
uppe med tuppen som ni ser. idag har jag intervju kl 11.


helgen har varit lugn, i torsdags käkade jag middag och sov hos mamma, i fredags käkade jag middag hos pappa och sen kom matte och hämtade mig och vi åkte tillsammans med erik och hannah hit och kollade på hockey och notting hill och käkade chirre tills jag somnade haha. i lördags tränade jag med mamma på väderkvarn (afrodans) och sen åt jag middag hos pappa igen och sen tog jag bilen till sanna för mys, i går följde jag med pappa och handlade innan vi åkte hem till honom igen och åt. har fått så mycket god (riktig) mat i helgen så nu är jag helt proppfull.. tog bilen hem på kvällen sen och chillade lite med tetris innan vi gick och la oss hyfsat tidigt. kollade lite entourage och sådär och sen somnade jag som en stock.

nu har jag precis käkat frulle och ska borsta tänderna och klä på mig lite.. enligt ryktesvägen är det 25 minusgrader ute (??!?!?! börjar nästan tro att vi bor mer norrut än vad vi egentligen gör, typ norrland eller nordpolen eller något) så jag lär ju få klämma på mig varenda klädesplagg jag äger för att inte dö på väg till intervjun. usch, jag som för några dagar sedan talade vitt och brett om att jag ville ha vår, gud ska alltid hitta ett sätt att straffa mig.
nu vill jag tillbaka till phiphi, till 40 plusgrader och banana bar.


tjarrå!
ps. idag kommer moa och maria hem från afrikattttt! :) (maria ring mig)


without saying a word, you can light up the dark



jag vill att ni minns mig som jag var

hej gullisar.
sitter hos pappa nu och sippar på en smirnoff ice och funderar lite. ska käka här ikväll (blir så bortskämd av alla mina föräldrar.. middag hos mamma igår, middag hos pappa idag och middag hos matte på söndag), köttgryta tror jag det blir dagen till ära. vaknade imorse vid 10 i vanlig ordning och satte mig med en riktig brakfrulle framför ett gammalt greysavsnitt och ett avsnitt biggest looser innan jag öppnade fotoalbumen för att leta efter en bild till jonas. slutade med att jag nu har hela mobilen full med foton på fotona i albumen. diskade iordning lite från igår, tog en dusch och fixade lite, åt gulaschsoppa till lurre och sen kom pappa och hämtade mig. svängde förbi farmors hus en snabbis och sen vidare hem till norby för att hänga lite med julle innan hon nu precis åkte iväg till sin pappa över lovet.

har fått se dödsannonsen till farmor som dyker upp i unt imorgon. håll utkik, drar upp den här i bloggen imorgon också tänkte jag. den är så himla fin. och så himla farmor. 


love


take a break from reality

yo yo. sitter hos mamma nu och är proppmätt, lax och pressad potatis med sås. ikväll blir det fruktsallad och popcorn i kastrull, blir så jävla bortskämd här alltså, LOVE IT. två outfits får ni här över också, de ser lite lika men det beror nog mest på att jag har samma tröja på mig haha. ljusa cheapjeansen och sneakertishan samt mörka cheapjeansen och fucklinne. ska byta lakan i sängen nu, later.

now nothing's how it used to be, no second guesses

god morgon.

står och lagar mat så blir lite splittrat inlägg nu. om ungefär en halvtimme ska jag traska iväg till nk:n.

gick upp redan vid nio imorse och var tragiskt nog ganska pigg.. käkade frulle, kollade mtv, la till lite shit på mitt cv och sökte lite jobb. har även kastat in en tvättmaskin och diskat, och hängt lite annan tvätt. det hänger tvätt överallt här i lägenheten nu, har man ingen plats så har man inte. ser lite roligt ut haha trosor i höger och vänstervarv, linnen hänger i gardinstängerna och tishor i lamporna haha man måste ju representera den tattarfamilj man kommer från, roots.

maten jag lagade i början av inlägget sitter jag och äter nu, nudlar och wokgrönsaker. hade varit nice med lite chicken till men vi har ingen micro att tina den i och eftersom framförhållning inte finns i ordförrådet så har jag inte tagit fram någon från frysen igår.

nej hörrni, man kanske skulle börja klä på sig lite medans man äter iställt för att blogga.
nu kan ni inte klaga på dålig uppdatering i alla fall ;)

love



dagens lil' wayne....

..... luring!
dagens mig :)


som stjärnor på min stjärnhimmel

jag har varit nere hela den här veckan och slutet på förra. jag är glad när jag träffar folk och när jag gör saker och slipper tänka så mycket men så fort jag landar här hemma och bara tar det lugnt så kryper det fram. deppighet och jobbiga tankar, alldeles för mycket tankar. och tårar. allting känns sådär trögt nu som det gjorde från det att morfar blev sjuk tills ett tag efter hans begravning. jag gillar begravningars sätt att låta en hinna vänja sig och sedan ger något slags avslut. nu längtar jag efter våren och efter att få vara bara lättsam igen. att allt det sorgsna ska ha smält bort lite med snön.
jag vet varför jag varit deppig, varför jag är ledsen. chocken från farmor har börjat lägga sig och man inser vad som faktiskt hänt. det är så svårt att förklara men ändå så lätt. när jag svarade i telefonen på morgonen förra tisdagen så förstod jag direkt att hon var död. hela den dagen visste jag att hon var död. men det var först i slutet av veckan jag insåg att hon faktiskt inte fanns mer. att hon aldrig mer kommer att finnas. att jag aldrig mer kommer se henne, känna hennes lukt, aldrig mer höra henne babbla om alla möjliga tanter och farbröder som jag inte har en aning om vilka dem är. "han kommer du väl ihåg malin?" "..hm nej jag aldrig träffat honom" "nehe.. men han var i alla fall en riktigt trevlig karl, kunde cykla och läsa tidningen fast han var blind".

vet inte ens vart jag vill komma med det här inlägget. behövde bara skriva av mig lite. det är skönt, mitt sätt att lätta på trycket.
så här har ni,
en liten del av mina känslor, klädda i ord.

back to back drop it down real low

cuz om "it's none of your damn business, kid"
good job kiddo, men lite mer än så krävs för o kommentera(..i framtiden då..)


what the fuck, du fick ju till och med en lil' wayne? :O

här får du en till, men då vill jag fan i mig ha en söt kommentar! fy skäms.



it's none of your damn business, kid

okej. jag har fått en förklaring nu på varför det är lack of comments. jag skriver ju inget som ni kan kommentera. ber om ursäkt för detta. nu är jag faktiskt lite bloggsugen också så man lär ju passa på.

är så himla nöjd med mitt val av universitetskurs alltså, det är verkligen kul på föreläsningarna/diskussionerna. kan egentligen inte sätta ord på det, handlar väl mest om att det prickar mina intressen eller något. född in the hood yao, born and raised. hahaha (nej inte alls född i sunnersta...)


annars då.. biggest looser. jag är helt besatt! vill också vara asfet och sen bli spöad av jillian lite och sen bli fit for fight... eller så vill jag bara att någon kickar mitt ass all the way to friskis alltså och makes me träna. sjukt, vet typ inte hur man gör när man tränar själv, har så svårt att komma iväg. har väl visserligen varit extra omotiverad på sista tiden pga andra anledningar men anyways.
men beach10? hm.. eftersom jag i princip ser likadan ut tränad som otränad så är inte det där något som motiverar mig. det som är skillnad är hur jag känner mig. och det är klart, ser fortfarande mig själv som en aktiv tjej, träningstjej liksom. men måste nästan börja banka in i mitt huvud att jag inte är det. inte längre, tragiskt.

anyways.. vad har ni för er? (och nu får ni fan se till att svara på detta)
kisses

i don't wanna rush it, let the rhythm pull you in

Dagens frisyr: bad hair day, blir nog toffs sen
Dagens klädsel: ljusa cheap mondayjeans och svart adidaströja
Dagens smink: mascara och solpuder
Dagens planer: barn och ungdomar i det mångkulturella samhället
Dagens vill ha: en miljard kronor
Dagens saknad: många
Dagens drog: biggest looser
Dagens tråkigaste: att det känns långt kvar till våren
Dagens finaste: de tre på bilden under
Dagens måste: plugga
Dagens köp: nada
Dagens mat: pasta och knäppkorv till lunch
Dagens frukost: macka och juice
Dagens önskan: att det blir varmare snart
Dagens mående: deppigt
Dagens inställning: det här är bara en dag av många som kommer gå och sen bli bortglömd
Dagens låt: tomorrow - sean kingston och wish you were here - wyclef jean
Dagens längtan: när det inte är slask och is på marken och man kan gå ut i skinnjacka utan att frysa. sen längtar jag tills det blir ännu varmare och man badar på dagarna, grillar på kvällarna och sen kan sitta ute med bara en filt och inte frysa. märks det att jag hatar att frysa?

miss you mongos


hej.
var ett tag sen igen. går lite längre mellan inläggen just nu men jag har verkligen inte lust att skriva. noll motivation. speciellt inte när ni inte kommenterar? what's your problem dudes?

idag ska jag läsa i min alienation is my nation och kl 3 är det dags för bumsföreläsning. kommer väl hem efter sex någon gång och då ska jag och tetris käka.. pyttipanna eller något tror jag att det blir.
imorgon är det nk igen, lab tror jag. kika lite i hjärtat kanske till och med.
sen är det helg.
känns inget speciellt med det. ni vet hur man alltid är gladare i slutet på veckan och att helgen är något man ser fram emot. visst ser jag fram emot att få träffa fina människor som jag har planer med men det mesta känns bara ..deppigt just nu. känns inte som att något är sådär jätteroligt längre.
men det är väl så det ska få vara ett tag. inte vet jag.

hörs senare, om ett par dagar eller så säkert.
puss

don't get me wrong 'cause this might sound to you a bit odd, you own the place where all my thoughts go hiding and right under your clothes is where i find them

god morgon sötnosar.

idag känner jag mig riktigt slö, efter en så hektisk helg och en så busy söndag så behöver jag en extrasöndag. skönt att måndagar oftast är ganska oplanerade i min kalender. ska däremot läsa lite kurslitteratur samt lämna tillbaka en bok på karin boyebiblioteket. kanske hooka med sanna på stan en stund på em också om jag orkar. annars känner jag att det kommer bli en mtvdag för mig och tetris som också mest har plugg att tänka på idag. att vi både borde tvätta och diska tänker jag nog ignorera..
appropå plugg så måste jag faktiskt få skryta lite över nkprovet. en poäng från alla rätt, starkt mvg. känns så jävla bra ska ni veta, har aldrig fått så bra resultat på ett prov tror jag.. inte sen lågstadiet i alla fall. så lite glad är man i allt deppigt ändå.

vi har förövrigt ingen micro i den här nya lägenheten. knas! vi kan alltså inte värma oboy på morgonen, tina kyckling på dagen och poppa popcorn på kvällen. i'll say it again, k-k-k-n-a-s! när håkan ringer hoppas jag att petra spöar upp honom tills han langar en micro alltså, sånt här är inte okej haha

ska leta reda på alienation is my nation som handlar om hiphop och unga mäns utanförskap i det nya sverige, kurslitteratur till bums. korka upp den då förstår ni, vill käka upp chipsen som är kvar från igår också men borde inte, lunch först. och helst middag också, men så länge lär jag ju inte kunna hålla mig.

later.


ps. jag har inte glömt mitt utlovade inlägg om viktighet, det kommer det kommer. i got to fila lite på det ett par dagar till.
kisses

when the roof caved in and the truth came out

hej. nu var det länge sen ni fick ett vanligt inlägg, ett det-här-har-jag-gjort-idag-inlägg. tänkte att ni faktiskt kunde få ett sånt nu.. de senaste dagarna kanske ni vill ha också.
i torsdags följde jag med tetris en sväng ner på stan innan jag vid 5 åkte hem till mamma för att käka middag och sova där. skjutsade och hämtade jonas på träning samt mös lite hos matte en kortis på kvällen.
i fredags började jag och tetris dagen med att gå ut och gå med bella, base och blade, min morbror och mosters tre mysiga vovvsingar. sen åkte vi ner på stan, besökte systemet samt hämtade ut ett par skor som blivit omklackade. sen hem, börja fixa sig inför tetris 20årsfirande. petra gick ut och åt på restaurang och jag och lisa stannade hemma och käkade chickenbits och ris. sen blev det förfest, 7 taggade tjejer och lite för mycket alkohol. kom på något vis i taxi till birger framåt ..halv 12-tiden(?) där vi dansade och partade exakt så som man alltid gör på birger. vid två ramlar jag och lisa hem och kryper ner under täcket och ligger där och sjunger. vid halv 4 kommer tetris hem tillsammans med lisa2, therese och fyra grabbar. bara att tagga om till efterfest. blev kyckling och pasta och lite skedsugna grabbar i höger och vänstervarv i lägenheten. till slut var vi tvugna att kasta ut dem för att få ett par timmars sömn.
i lördags (igår) var det slitigt att gå upp. kom i alla fall upp men bestämde oss ganska snabbt för att "inte hinna" komma till gasquen halv 4 utan istället gå dit precis innan middagen vid 5. så under eftermiddagen kom först sandra och lisa2 tillbaka och sen kom fredde förbi med godis och berättade om lumpenäventyr en stund innan walle anslöt och det var dags att börja fixa sig inför kvällen. vid 5 gick vi som sagt mot snerikes där det var sittning på g. jag hade turen att walle var min bordsherre så det blev riktigt kul. var dock riktigt sliten sen fredagen så när middagen var slut minglade vi lite innan tetris tog mig under armen och vi traskade hem. väl hemma blev det sex and the city i sängen en stund innan jag däckade.
imorse var det bara att kliva upp med tuppen (kl 11) för att käka frukost innan det var dags att börja flytta. har nu flyttstädat samt burit möbler och småprylar hela dagen och nu är det äntligen färdigt. har flyttat till en lägenhet som ligger två dörrar bort från den gamla så det blev inte direkt en lång flytt. (note: 112 på porttelefonen om ni vill komma till oss).

ikväll var planen från början att jag och tetris skulle gå och se valentines day på bio för att fira alla hjärtans dag (och att vi varit ihop i ett år och tre månader? hahaha) men eftersom vi var på bio i måndags så vet vi inte ifall vi vill spara lite på biobiljetterna.. vi får se vad som händer. just nu känns det softaste valet att gå till lutis och köpa chirre och sen softa framför sex and the city och kanske någon film hela kvällen. blir inte ett dugg förvånad ifall jag zzzzz innan 9.


sådär ja.. där har ni.
förhoppningsvis har ni haft en bra helg och är lite mindre slitna än vad jag och tetris är idag.
och puss på alla hjärtans dag till alla mina små hjärtegull.

by heart

nerdy in the extreme,
and whiter than sour cream

hahahaha


love you

the way that body moving i can't take no more
damn girl
you're so sexy bitch (chich?)

when i become a star we'll be living so large
i'll do anything for you
so tell me girl
mmmmm watcha saay


men ye, soundtracks of rundelsgränd

20 barre, fyfan!

room mate, soul mate
grattis älskling!



broar till tryggheten bränns

hej.
tänker inte be om ursäkt för dålig uppdatering som alla andra gör. så jävla obetydligt.


det här är andra dagen sen farmor dog. jag har fortfarande inte smällt det riktigt. bearbetar fortfarande att morfar inte finns mer. vet inte riktigt hur jag ska reagera. fast det bara gått två dagar så har jag inga problem att vara glad, att skämta och skratta högt. men någonstans inom mig känns det falskt, känns inte som att jag är glad egentligen. jag vet inte.

det kommer att bli så tyst nu. så tomt. min farmor har alltid funnits bara ett par minuter bort och jag har alltid träffat henne ofta. det var hon som alltid hade första tjing på att barnvakta mig och jonas ända tills vi egentligen var för stora för att ha en barnvakt. det var henne vi gick till efter skolan för att äta nybakade bullar. det var hon som fick en att rensa ogräs trots att det var det tråkigaste man visste. det var hon som gav alla barnbarn tusen kronor varje födelsedag upp till 15årsdagen som sattes in på aktier och fonder så att man skulle ha ett sparkonto. kunna ta körtkort, köpa lägenhet, plugga. hon som hjälpte till med läxor trots att hon själv inte gått i skolan längre än till årskurs sju. hon som alltid försåg hela släkten med rabarberkräm på somrarna och vinbärssaft på höstarna. som alltid hade en nybakad sockerkaka på köksbänken och som alltid tog med sig janssonsfrestelse på julafton.

farmor var som en big mama över hela släkten. hon hade ett stort hus där alla alltid var välkomna. till och med våra kompisar fick komma dit och äta bullar om de ville, alla grannar längs hela gatan. hon höll i alla trådar som håller ihop min släkt. vet allt om alla och tvekar inte en sekund att börja prata om vad som helst med vem som helst, även om det handlar om saker som man egentligen inte pratar högt om.
för min pappa, min storebror och min lillebror var hon moder jord. den enda människan i hela världen som var felfri och ingen annan kvinna kommer någonsin kunna mäta sig med henne. jag vet att om det här är tungt för mig är det tyngre för dem och jag önskar att jag kunna göra något, säga något. underlätta för dem, ta lite av deras smärta och lägga på mitt hjärta. men jag kan inte det, man kan inte alltid blåsa på såren och sätta på ett plåster. man kan inte sätta plåster på smärta som kommer inifrån. man kan inte göra ett skit mot sådan smärta, man kan bara le tillbaka och fortsätta framåt.


bara lite tankar såhär två dagar efter att döden återigen härjar i mitt liv, två dagar efter att döden återigen är det enda som snurrar bland mina tankar. jag kommer skriva ett till inlägg senare, ett inlägg om viktighet. ett inlägg om saker som inte är lika obetydliga som den här bloggen.

det rasar samman, gång på gång på gång

igårmorse orkade inte min farmors hjärta mer, det slutade slå.

take it down, sugar

på väg till the hollywood bowl för picknick och brasiliansk musik.

utanför hard rock cafe på citywalk, hollywood

paris flygplats, tacka gudarna för chips alltså!



Dagens låt: ayo technology
Dagens frisyr: nytvättat och ruffsigt
Dagens klädsel: leggings och ksss-tröjan
Dagens smink: nada
Dagens händelse: bio
Dagens planer: plugga och bio
Dagens vill ha: snopp
Dagens saknad: l
Dagens drog: pizzan
Dagens tråkigaste: att jag fryser
Dagens finaste: tetris
Dagens måste: fokusera
Dagens dricka: coca cola
Dagens köp: inget
Dagens mat: pizza
Dagens kärlek: pizza

when i don't really want no one else

good morning vietnam!

har varit uppe sen tio som vanligt men vaknade redan vid 8 eftersom tetris gick upp då för att traska mot uu. strax innan tio måste jag ha somnat stenhårt igen för jag hörde varken när tetris gick och så drömde jag väldigt verklighetstroget. fattade verkligen inte vad som hände när klockan ringde och vart alla människor i drömmen tog vägen.

idag ska jag duscha, diska, käka pizza till lurre och läsa kurslitteratur. ikväll ska jag och tetris gå på bio, fick biobiljetter av petras faster igår som går ut på lördag. vilket är synd eftersom vi har planerat att gå bio på söndag. men vi ska nog gå då också, se valentines day på valentines liksom. fira alla hjärtans dag lite haha :) ikväll tror jag tetris ville se sherlock holmes (jude law i huvudrollen, så det är klart man inte tackar nej) och sen har frugan även vunnit biljetter till förhandsvisningen av filmen farsan (fares-grabbarna gör det igen) i sthlm men eftersom hon ska sova hemma hos föräldrarna på torsdagkväll och jag ska vara barnvakt så får vi se vad som hinns med.

är mycket som händer i veckan. det är en grej som förmodligen inte kommer hända vilket är smidigast med tråkigt som fan. ni fattar förmodligen ingenting nu men ni behöver inte bry er. imorgon är det nk b i alla fall och sen hämta w&t, kanske dra en sväng till fyrishov och leka lite. undra vem som kommer tycka det är roligast, dem eller jag.. på onsdag kommer sanna och lisa hem och på tosdag ska jag vara barnvakt åt bianca, gosungen. på fredag kommer jag nog hem från sthlm igen och då fyller frugan 20, kommer firas så det står härliga till. på lördag är det gasque och på söndag blir det som sagt bio. där har ni i alla fall lite av veckans planer. ska försöka läsa så mycket som möjligt till bums också, och traska iväg till blåsenhus för att låna en sista bok någon dag.

annars då, 33% av finisarna är framme på lamu (kenya, afrika) nu och vi har kontakt. de lever och för cirka fem timmar sedan så kröp de ut ur sina myggnät för att sätta sig på ballen och käka frukt till frukost. nej nej, sån där skit blir man inte avis av. thailand saknar man ju inte heller.. och inte la heller för den delen. sitter och kikar på lite bilder därifrån just nu (ny profilbild på face blev det, checka), vad bra man hade det alltså. hoppas stenhårt på att kunna åka tillbaka i sommar, men sån tur har man nog inte. när jag fyllt 21 i alla fall, då jävlar. den sommaren drar jag till riktiga the west igen och glider runt. då ska jag se både san francisco och las vegas (och china town) som vi missade i höstas. man kanske skulle passa på att åka till deras sommarhus i marthas wineyard också så man kan ta chansen att se new york när man ändå är i närheten. herregud, man kanske skulle ta och börja planera en resa till sommaren 2012 alltså.. jorden skulle väl ändå inte gå under förens i oktober eller så, så då hinner jag ju haha

 

over and out i guess, har inget mer att dela med mig av just nu.

krampuss


frallan signar ut, slut

vdala igårkväll

gillade vdala kan tilläggas, men å andra sidan är det väl ganska naturligt att gilla ställen där man knappt hinner innanför dörren innan man får höra hur snygg man är. garanterat plus i kanten i alla fall.

nu är spiderman 3 slut så ska krypa ner under täcket.

sov gott alla mina små hjärtan!


i'd like to make myself belive

tjenis.
här är det segt ska vi veta. inte bakis, igår var jag nykter men följde ändå med petra till jobbet framåt 23tiden. vdala och sen saluhallen. hade faktiskt roligt men orkade inte ta mig ända till saluhallen utan efter vdala gick jag mina 15 meter hem och kollade på film. när tetris kom hem sen somnade jag ganska fort.
idag har jag dammsugit lite samt fått hit sängen, känns kanon. varit förbi stadsbiblioteket också och hämtat boken som jag var tvungen att skicka efter. köttbullar och spagetti till lunch med petras faster här hemma för ett par timmar sen och snart kommer mamma och jonas hit och tada de har pizza med sig. love alltså, riktig fet jävla kärlek. har varit sugen på pizza hela veckan så när mamma frågade om hon och jonas kunde komma förbi ikväll och se lägenheten och käka pizza höll jag på att ramla ihop av lycka. de kommer om en timme eller två tror jag. kommer bli riktigt härligt även fast magen är full av köttbullar.

efter lunch pluggade jag.. tills jag somnade. riktigt skönt att sova lite middag faktiskt för jag tror jag fått lite för lite sömn på senaste. tur dock att telefonen ringde efter drygt en timme så jag inte sov bort hela eftermiddagen, då hade jag garanterat inte kunnat somna ikväll, och den är jobbig.

nu ska jag väl fortsätta läsa lite kurslitteratur i väntan på food delivery :) kan inte sluta tänka på hur nice det är att jag kommer att gå käka riktig jävla pizza ikväll. hoppas den är från västertorg, gotta love that one.

ikväll får jag och tetris ta en sväng till lutis tror jag, vi har slut på både frukost och popcorn (kris).
bye mah'fakkas.


ps. till josefine, dagens lil'wayne.


love reminds you that nothing else matters


when the lights are out, entertain us

detta kan bli ett kort inlägg eftersom min mami kommer och hämtar upp mig vilken minut som helst. så ni vet.

igår, började med att träffa smarran på vk för lite skivstångspass. stressa hem och stressa in i duschen, fixa sig och slänga i sig en macka för att kl 2 gå ner till snerikes för att möta upp folk. upp i en studentkorridor för att korka upp. vid fyra fick vi dra oss mot någon universitetslokal för att lyssna på när alla viktigare snerikar presenterade sig samt lite regler och traditioner och sånt. sen in på snerikes där det var sittning. jag råkade skaffa mig en dejt vid honnörsbordet så det var bara att sitta där och le och hoppas på att inte göra några fel haha kan man känna sig mer malplacerad, sneakertishan och converse liksom? men det är nice, varför inte rulla street style på en sittning?
efteråt blev det klubb, lite segt med folk och dansgolvet såg ut som parken zoo eller dylikt. nämner inga namn (men det beror ju på att jag inte kan några namn haha) men vissa kan inte dansa alltså. det är det roligaste jag har sett.
råkade hamna på en halv-sexa(?) där framåt ett med lappleken och lite sånt innan jag kände att det var dags för mitt trötta huvud att traska hem.
ringde tre olika killar (som jag inte träffat på väldigt länge, saknar lite liksom) som försökte få med mig på tre olika efterkulor. en erbjöd sig till och med att betala bulle för mig dit. riktigt smikrande måste jag erkänna eftersom man bara bjuder in softa människor på efterfest. men när man ska vara mogen och ansvarsfull och göra det rätta valet så får man vara lite tråkig ibland. idag är jag ruskigt glad att jag stannade hemma kan jag tala om, ser ni vilken tid det här inlägget är publicerat eller? fy i helvete. vilken minut som helst kommer som sagt mamma och hämtar upp mig för att åka till mormor och hälsa på. i eftermiddag blir det till att hälsa på farmor också med josefine. riktig familjedag? haha perfekt med 12timmarskrök dagen före... kommer för fan behöva vara nykter ett år för att detoxa. men sånt där kan man fan hålla på med när man blir gammal och tråkig. blir förhoppningsvis nyktert ikväll i alla fall men måste självklart överlägga med frugan om detta, här tar vi inga beslut på egen hand inte haha. blir hårt nästa vecka så kan vara bra att vila upp sig känner jag.
no no hoe, nu ringer mamma så ska stänga av här och sätta på mig jackan.
puss

we can get down like there's no-one around

visste in att...
..jag vill - stanna kvar precis exakt så som det är nu, jag trivs så bra med nu
..jag har - alldeles för lite pengar för att överleva egentligen, men det gör inte ens något
..min senaste kyss - borde jag förmodligen skippat
..jag lyssnar mycket på - mtv
..jag funderar på - framtiden
..jag pratar – om det mesta med de flesta
..jag inte gillar – negativa människor och gnäll
..min första riktiga kyss – var riktigt ogenomtänkt
..jag avskyr när folk snackar - om saker jag skiter i haha
..kärlek är – real. ridiculous, inconvenient, consuming, can't-live-without-each-other. precis som man vill ha det alltså
..jag gillar – att umgås i alla dess former, tycker det är extremt tråkigt att vara själv
..jag alltid kommer att – sätta mina vänner högst på priolistan, de är viktigare än allt annat
..jag är förälskad i – tetris såklart
..sist jag grät var – när jag läste igenom mina egna inlägg i "det är okej att inte alltid vara glad"-kategorin här på dontshednotears
..min mobiltelefon är – den viktigaste materiella manicken i mitt liv
..när jag vaknar på morgonen – så ler jag
..innan jag somnar – borstar jag tänderna som alla andra. sen snackar jag med petra, ifall jag inte hinner somna..
..idag har jag – käkat frulle, ska snart byta om och stick och träna
..jag just nu tänker på - hur stressigt det kommer bli mellan 13-14, men att jag gillart
..i kväll ska jag – på reccemottagning och supa till
..i morgon kommer jag – åka till mormor på fm och hälsa på farmor på em
..jag hoppas – att coop ringer och talar om att jag får jobbet snart
..jag verkligen vill - att snön ska försvinna och det blir ca 15 grader varmt
..jag saknar - morfar.


det är oklart om det var efterfest eller förfest..
ett som är jävligt säkert dock är att det var london.

shady

hur snygg är inte eminem egentligen? frågan är bara varför han ser ut som en tönt på alla googles bilder.. en grabb som däremot ser ut som en gud på varenda bild är mr ey yo längre ner här. förstår dock inte grejen med tatuerade ansikten? varför vill man? det värsta är nog de tatuerade tårarna. varför gör man så mot sig själv? puppy eyes? why? mr game har det också, en liten tår där i ögonvrån.. ifall jag fick chansen skulle jag fråga varför han har gjort en sån. så om någon springer in i honom så kan ni ju alltid hälsa från mig och sen ringa och tala om vad ni fick för svar. appropå game, langar my life ft lil wayne här under. medans ni lyssnar på den kan ni sitta och fundera på hur det såg ut när jag och frugan kikade in genom deras fönster och klappade deras fula prydnadslejon (typ trädgårdstomtar) som står framför huset, NICE.


 

en sista ska jag bjuda på också, bara för att jag är freak just nu. kanye west, drake, eminem och lil wayne. för er som inte insett det än så är det lil wayne på bilden här över, snyggingen. men det borde ni ju ha koll på, la ju upp het-hetare-hetaste bilden på honom här på dontshednotears för inte allt för länge sen. men sorry ladies, josefine har redan paxat.

 

aah men TJARRÅ, nu ska jag krypa ner under täcket med tetris. det måste nog vara det bästa med roomie alltså, att får krypa ner och gosa varenda kväll. over and out. puss!

 

ps. det här inlägget måste jag dedikera till min prinsessa och vän, sanna nyman - som precis har insett skönheten i hiphop. lisali tvingade henne nämligen att se 8mile (för första gången, ja jag vet. ofattbart) för några dagar sen och först då insåg hon att eminem är något att hänga i julgranen.. som att jag skulle ljugit de senaste 6 åren när jag sagt att han är min kung?


said i'll always be your friend

yo yo yo,
nu har man skaffat universitetsbibliotekskort också. väldigt moget. har lyckats låna två av de tre böckerna jag behöver till bums nästa vecka också, på två olika bibliotek. och kommer behöva gå till ett tredje bibliotek för den tredje boken.. ska nog lägga upp det lite smidigare till nästa gång.

nk idag också, lab. cellen i mikroskop. nästa tisdag ska vi få resultaten på provet. har insett att jag råkat skriva lite tvärtom på en grej men hoppas mina svar räcker till ett mvg ändå.

nu ska tetris iväg och få ansiktsbehandling och jag ska bara ta det lugnt. langa iväg ett par mail och sen kanske kolla på en film. ikväll ska vi äta benfri fälskkarre och potatis till middag, lite grönsaker på det. riktig vuxenpoäng på den också.

imorgon förmiddag blir det skivstång på väderkvarn med maria, sista gången vi ses innan hon åker till kenya. känns ganska bra att det inte blev skivstång för mig igår utan 40 min spring på rullbandet istället, för idag har jag träningsvärk.
förövrigt fyller ju marran år idag, så puss och grattis och hej vad jag gillar dig!

glider runt i solbrillor som en riktigt stjärna!

i really need you in my life 'cause without you it just ain't right

nu har jag precis smällt i mig en macka efter att ha kommmit hem från sjukan (7kan som jossan säger, hahahah). om en kvart kommer petras moster hit och hämtar oss för att åka till ekeby och träna.
så over and out alltså om jag ska hinna byta om.

pumpar förövrigt mmmmmm watcha say mmmmm that you only meant well, well of course you did mmmmm watcha saaaay, all day every day ungefär. allt som hörs i den här lägenheten. stackars grannar förmodligen men tack mamma för högtalarna!

kisses

wildchild

jävlar.
nation alltså, ja det lär ju vara där ni hittar mig i framtiden. så kul att det inte fanns några gränser. den som inte följer med nästa tisdag borde knappt ens få leva längre. mama alltså, sjukt roligt.
dissade efterfest vid folkes livs för att istället ta de 50 metrarna hem för att steka kyckling (vår nya grej, helt underbart) och mötas av en alldeles för full lisa j liggandes i sängen halvt död medans tetris vaktade haha

idag ska jag nog traska ner till stadsbiblioteket och försöka låna ett par böcker eller boka dem eller hur man nu kan göra och vid fem blir det troligtvis skivstång på ekeby.

förövrigt gick allt bra igår, både provet och ungarna. nu är det bara att hoppas på det bästa angående nk:n, hoppas vi får resultaten redan imorgon..

later.

baby, talk is cheap

hey you, hur mår du?

har precis ätit frukost och kollat på greys. nu blir det nk i någon timme innan jag har prov kl 1. när det är klart ska jag åka och hämta ungarna på dagis och ge dem mat och lite sånt innan jag ska hem och börja förkröka. ikväll blir det min första nationsutgång, vi kör snerikes.
jag har säkert redan talat om det här och det är dags att runda av i vilket fall..
tjarrå.

vems är handen?

 

 


do your thing, mr

jävlar,
mat är dyrt! men nu har vi fan i mig fyllt upp frysen för hela jävla februari ut (jag och tetris vägrar tro annat).

har varit förbi w&t's dagis/skola nu också och kikat och träffat fröknarna så imorgon blir det hämtning for real efter nkprovet.

vi lagar mat här hemma (pyttipanna med rödbetor) så blir inte mer än så här just nu.
later dudes.

but if i kiss you i might miss you babe

någon som vet hur det är med csn.. vilken studietakt är en cvl-kurs på 100 p lagd över en termin, 2 ggr/v? ifall någon vet får ni gärna langa ett sms för jag har ingen aning och cvls jävla telefontider alltså, döda mig.



god morgon. imorse blev jag lite på det klara med att vi kommer att behöva flytta härifrån, men inte flytta-flytta utan bara byta lägenhet. det är någon som tydligen måste ha just den här lägenheten så vi får vara så snälla att flytta. dock är de enda lägenheter som är kvar i det här huset av den tråkigare varianten, ett fyrkantigt rum liksom.. men det får duga, vi har första tjing så fort en sån här lägenhet blir ledig igen. fått höra att folk flyttar hela tiden så det blir nog bra ändå..

idag är prio ett att plugga nk. vid 1-2 ska vi gå och handla, mjölk och sånt som en viss sanna gärna dricker en liter av när hon är full hahaha sen vid halv 5 ska jag ta mig till wilma och tilde och bli lite introducerad. annars nk, all the way.
puss


concrete jungle where dreams are made of
theres nothing you can’t do
these streets will make you feel brand new
the lights will inspire you
lets here it for new york


RSS 2.0