On the run

Hej på er! Sommaren har kommit nu, på alla sidor av Sverige då både Göteborg och Uppsala haft pikar på upp emot 30 grader i solen. Min dag har jag spenderat solandes på balkongen med en massa avtalsrätt.. Kanske inte det roligaste men så länge man fick ligga i solen var det helt okej. Vid två-tiden åkte jag ner på stan för att göra lite ärenden, bl.a. banken (som förövrigt gick jättefort, där man annars får vänta flera timmar). Imorgon är det fredag, då blir det skola till kl 3, sen träffa jossan och sen på kvällen ska jag vara barnvakt till bianca :)
Ni får tre bilder också!


shine


god morgon. för en gångs skull använder jag datorn så ska passa på att ge er ett riktigt inlägg.
härom dagen fick jag min telefonräkning.. jag har alltid haft en okej räkning och aldrig behövt tänka på hur mycket jag ringer för för det blir aldrig speciellt dyrt med mitt braiga abonnemang. trodde jag ja. nu när jag och christoffer inte bor tillsammans så betyder det att istället för att prata "live" så gör vi det via telefon. lets say att räkningen jag fick låg på ungefär tredubbelt av vad den brukar göra, och då avser den räkningen april månad vilket betyder att vi varit särbos endast två veckor. inte roligt.

idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. vill gå på stan men eftersom jag har köpstopp fram till juni så känns det som att ta med en alkis in på systemet. när jag vaknade sken solen in genom gardinerna men lagom tills jag hade ätit upp frukosten (hallonsmoothie och mammas hembakade levainebröd, lyx) var molnen framme så att lägga sig på balkongen och sola känns också förgäves. vi får helt enkelt se vad jag hittar på.
imorgon börjar skolveckan igen, vi har vår första juridikföreläsning så det ska bli spännande. undra om det är smart att redan då tala om att jag missar tentan i juni.. buu!


Can't sleep


I think i have some real fans

Seriöst, vad gör ni fortfarande här? Så trogna trots att jag inte tycks lyckas leverera mer än nått inlägg i veckan. Fint av er i alla fall :) Jag tänkte lägga upp några instagrambilder men eftersom de aldrig hamnar i den ordningen jag lägger in dem i när jag mobilbloggar så blir det inte så mycket bildtext..


RSS 2.0