late at night

här går det som vanligt inte undan men när man har semester så är det nog rätt okej ändå. har haft en kanonfin första semestervecka och vet med säkerhet att nästa blir lika bra.

förra fredagen åkte jag och christoffer ut till sandhamn och firade pappas födelsedag, på söndagen kom vi hem och sen blev det mest familjehäng och lite sol och bad fram till i torsdags när christoffer åkte hem till göteborg igen. sen dess har det varit ett enda långt maraton av att träffa vänner, åh vad jag önskar att jag kunde träffa alla oftare. nu de sista dagarna som kommer innan jag åker hem på torsdag kommer jag nog få höja ribban lite och gå på tre dejter per dag istället för de två jag tidigare kört. men det blir najs det också, bara man får träffas och kramas lite.

som sagt, på torsdag åker jag hem igen. har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska använda flygbiljetten jag redan köpt eller om jag ska åka bil. ska nämligen få ta med mig en av pappas bilar hem så jag har nått att åka till jobbet i nu när jag ska jobba mycket i juli + augusti. flyg är ju najs för det går fort som fan men nu när jag endå kan haka på i en bil som ska bli nerkörd till mig är ju det också ganska najs.

 

jaaaja jag ska inte sitta här nu, ska fixa mig färdigt och sen åka ner och träffa petra!

vi hörs och ses.


RSS 2.0