this is now

say my name, say my name
if no one is around, you say baby i love you
if you aint runnin' game, say my name
you acting kind of shady, ain't callin' me baby
you better say my name
hej jag heter malin
och jag har precis grävt i soporna
efter ett kvitto som frugan
(osmart som hon är) har kastat
och sen insett att hon behöver.
mysigt!


 
imorrn är dt fredag. jag ska börja dagen tidigt med engelska och sen religion. efter dt ska jag springa 4 kilometer och sen får vi se om jag pallar stanna och dansa (förmodligen inte, så kul är dt inte haha). hem -> käka -> fixa -> överraskningsfirande på firman. sen får vi ju som vanligt se vart kvällen slutar. kanske joinar min käre (andra) födelsedagsvän framåt småtimmarna. om inte dt så ska jag se till att fira hans 20 år fyllda på lördagen, efter att jag chailat med josefine ett tag på dagen.
på söndag ska jag försöka köra så många återställare jag kan komma på och plugga teori. och på måndag blir dt heldag i/på gillinge. och sen är veckan igång igen. ja - varför ta dt lugnt när man kan vara aktiv 24/7?

idag då - vart inte så mkt redigering eftersom vi var rätt omotiverade och trötta båda två. så vi käkade bulgur-tomat-gruka-majs-kött-melon-sallad till middag och sen sov petra en timme ungefär. resten av kvällen har jag bara chillat med jonas och nu tänkte jag joina honom och mamma i våra nya soffor. eller så sätter jag på en film nu och bara försöker tagga ner lite så att jag kanske kan somna tidigt ikväll och inte ligga och vrida mig i flera år.. said and done. puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0