so breakaway and don’t look back

hej på er, hej på er.
läget under kontroll?

här chillar vi stenhårt. dt blev couscous, kyckling och currysås till middag och alltså samma till matlåda imorrn. morgondagens middag blir hos jocke och anna.


nu chillar vi och kollar på "familjen annorlunda" ett program om familjer med många ungar typ. dt är en familj som hade två barn, mamman blev gravid igen och dt visade sig vara trillingar. sen är dt en familj med tio barn, där de yngsta två barnen är tvillingar. sist är dt en familj med tre tvillingpar och två äldre barn, och pappan i familjen är inte pappa till en enda. kul för honom haha. äsch, like you care. men kan ni tänka er att ha så många barn. bara en liten lätt lunch blir till värsta grejen, tänk er hur mkt mat dt går åt, hur stor bil ni måste ha för att alla ska få plats, hur dyrt allting blir bara för att dt måste bli så mkt av allt. och tänk vad mkt bråk dt lär bli. och hur kul ungjävlarna måste ha tillsammans. ingen lär ju bli bortskämd, men de lär ju bli lite uppmärksamhetskåta när de blir äldre.

helgen har varit mysig. fekke i fredags hos jens. åkte hem till uppsala i lördags och mös med mamma och jonas på kvällen. på söndagen blev dt först hanbollsmatch i sävja med jonas och sen unico med sanna i ett par timmar. slutade med promenix till och från luthagen innan jag ramlade ner i sängen vid 12-tiden.
imorse vaknade jag vid 11 av sms. gick upp och käkade frukost medans jag gjorde iordning lunch, som jag käkade precis efter frullen haha sen blev dt lite påklädning och fixifixi och sen kom petra. vi drog till skolan för möte och sen tog vi upptåget+pendeln till sthlm (lite variation från 10-över-tågen som vi brukar ta).
har sen vi kom hit i princip bara handlat, käkat, kirrat matlådor och lite sånt smått och gott.
blir väl ngn timmes chill till innan sängen väntar.
känner mig förkyld också, vilket är sämst. pallar inte bli mer sjuk nu :(

anyhow, puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0