let's do it one more time

hallå, nu tänkte jag äntligen ta mig tid till att skriva om sista dygnet i thailand.

 

vi åkte alltså bil tillbaka till ao nang tidigt på onsdagmorgonen, kom fram vid 11-tiden. plockade direkt fram bikinin och pressade sista dagen (första soldagen på kanske 5 dagar) vid ingegerd och görans pool. när vi tyckte att det räckte för dagen tog vi en dusch och sen gled vi över till massage-stället där vi fick massage en av de första dagarna. hahaha ni kommer väl ihåg när jossan fick ett gratis happy ending? den här gången har vi helt nya massöser men inte fick jossan en sämre massage för det. den här gången var tuttlisa i farten och klämde och gned på jossans tits!! hahaha hade ännu en gång svårt att hålla mig för garv.

efter massagen gick vi i alla fall och checkade in på baan pull (purr) för att sen gå raka vägen tillbaka till ingegerd och görans hotell för att klä på oss. sen blev det middag och sen sista shoppingen. kom väl i säng strax efter 12 för att sen nästan inte vakna när klockan ringde klockan 5.20. påklädning och sen trask till ingegerd och görans hotell igen för att hämta våra väskor (vi tog aldrig ens med dem till vårt hotell eftersom vi bara hängde på deras) och få med oss de sista grejerna. blev upphämtade av en taxi som körde oss till krabi airport där vi käkade frulle och sen påbörjade resan hemåt. en timmes mellanlandning i en av arabemeraterna blev till två pga av att personalen i krabi hade glömt att lasta på käk så lite försenade blev vi.

 

ja vad ska man säga, trots thailands sämsta väder i december på 20 år har vi haft en riktigt bra resa! vi har gjort en del saker som inte alla får uppleva, snorklat och badat i naturliga varma källor i djungeln där lianer hänger och dinglar över huvudet, ridit på stranden och bland lokalbefolkning som sitter och rensar nötter med sin kopplade apa och kikat in i princess cave som var full av snoppar. paddlat kajak till en egen liten monkey beach, ätit god mat (tournedo med bakad potatis varje kväll i koh lanta) och plaskat en massa i både poolen och havet och fått med oss en massa fina snäckor och en och annan korall hem.


Kommentarer
Postat av: Thai-Mama

Det bästa av allt var nog ändå resesällskapet: Rocky-Marin, Billie-Jo, Tarzan with two pricks och Monkey-Jane. Nu planerar vi för nästa resa???

2010-12-28 @ 07:59:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0