sunshine of my life

jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeesus vilken hetta! fan så här bra har man inte haft det på länge. jag och josefine prutar på som aldrig förr hahaha

flyget var två timmar sent från arlanda men vi flög ikapp en av de timmarna så var framme i krabi vid 9 imorse. tog en taxi till hotellet där vi sen sov en timme (ingen av oss lyckades sussa nått på planet, så man var ju lagom trött). ingegerd och göran (min faster och farbror för er nya utan koll :)) kom och väckte oss igen vid 1 och då följde vi med tillbaka till deras hotell och badade lite i både deras poolbar de har utanför sin balkongdörr och sen i poolen de har på taket.. där kommer vi garanterat hänga mer, vilken jävla utsikt alltså. havet är så fint med klipporna som sticker rakt upp som ett spjut.

annars kan jag inte säga att jag är jätteimponerad av krabi, det liknar patong lite.. vilket är lite för skitigt för vår del. så när de fyra första nätterna (som vi betalat hotell för) är förbi sticker vi ut till lite mysiga öar här i krokarna.


imorgon ska vi ta en longtailbåt över till railey beach där vi ska sola och bada i ett par timmar. när vi kommit tillbaka och tagit oss en dusch ska jag och josefine gå och få aloe vera massage som en tant på flyget hit rekommenderade. kommer bli sååååå skönt och jag hoppas ni är så avis att ni bajsar i brallan.

nu ska vi glida upp till rummet och käka chirre och dricka smirnoff ice sen sussa.
puss och kram

Kommentarer
Postat av: Moa

Jag bajsar på mig!

Och blir nostalgisk av Railey beach..där var jag när jag var åtta barre!!



Saknar dig. var på jobbet då du messade om fika, glömde sen svara. Så du vet :)



PUSS!

2010-12-09 @ 16:25:20
Postat av: Mirnesaa

alltsåååå jo jag är fan så avis att jag skiter ner mig hahaha. Gött med semster, verkligen.

2010-12-10 @ 02:51:13
URL: http://flat90.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0