i <3 london, stackars han som heter sas

sådär. då var man hemma igen.
mätt i magen på något hemmalagat och det känns bra. nyduschad och fräsh är man också.
har packat upp allt ur väskan och lagt det på sängen och ska väl snart bestämma vad det blir för outfit ikväll :) riktigt nice väder har vi här i svea också, rätt likt vädret vi haft i eng.

gosh, what to say.
dag 1, lördag - vaknar hos matte vid 9 tillsammans med alla tjejerna och lindzmark. käkar otrolig frulle och tar sen kommer skjutsen i en bil i extremt dåligt skick. bla fanns ingen backspegel, ni förstår standarden. vi kommer fram till västerås och checkar in. kommer fram stansted airport och tar en buss in till victora station mitt i london. tar därifrån tbanan ut till earls court där vi bodde. checkade in på hotellet och sprang sedan till närmaste matställe, donken. klockan var runt 10 på kvällen då och vi hade inte ätit något sen frukosten. gick tillbaka till hotellet och drack lite smirre innan vi totaldäckade (trots att planen var utgång).

dag 2, söndag - vaknar vid 9 och går ner för att njuta av en full english breakfast. ni vet toast, bacon, scrambled eggs och sånt. sen stack vi iväg för att vara riktiga tursiter hela dagen. såg picadilly circus, green park, buckingham palace (flaggan på topp, drottningen var hemma), big ben, prämiärministerns hus osv innan vi drog en sen lurre på subway och sen åkte hem för att vila lite (börja förkröka) och fixa oss för middag. blev en mysig restaurang och förmodligen lite för mycket alkohol. hamnade på en nästan tom pub efteråt och hittade två nya kompisar.

dag 3, måndag - vaknar vid 8 och gör oss redo för en heldags shopping. går längs oxford street och kikar i affärer och myser. går även längs den väldigt kändistäta gatan vars namn inte riktigt dyker upp i huvudet just nu, det var den största innegatan på 60-talet då bla twiggy brukade hänga där. vi slog oss sedan ner för lunch på starbucks innan vi fortsatte ner längs oxford street. innan dagen var slut hade jag tre nya tshirts, ett par trosor, en bh, två mascaror, en pincett, ett tunn långärmad tröja, silikonilägg till skorna, en eyeliner, ny fransk manikyr, kommer inte på mer.
(inga fler bilder då batteriet på kameran är slut och jag inte hinner vänta på laddning, ni får se mer sen)
dag 4, tisdag - vaknar 8 och börjar planera hur vi ska lägga upp denna dag, den går framför allt åt till att göra det vi inte hunnit de andra dagarna. dvs se london bridge och kompletteringsshoppa. idag hann vi även med lite solning i hyde park i närheten av svandammen*100 haha. det jag fick med mig hem idag var ett nytt puder, fyra par steps, tre nya strumpbyxor, sjal, armband, kommer inte på mer igen.
(inga fler bilder då batteriet på kameran är slut och jag inte hinner vänta på laddning, ni får se mer sen)
dag 5, onsdag - klockan ringer 6 och när frukosten öppnar hänger vi på låset. tar oss sedan till victoria station igen där bussen till stansted går. kommer till stansted och är beredda på att klä på oss dubbelt av alla plagg för att inte övertrassera vikten på bagaget (jag var helt seriöst redo att klä på mig två bhar, två par jeans och tre tshirts+kofta+skinnjackan, inte så nice att vara klädd för finska vinterkriget när det är strålande sol och 25 grader varmt). kommer fram till västerås flygplats klockan 3 då vi har en ny skjuts som står och väntar på oss.


nej ni, nu ska jag ner till vallen och kolla på när omariboy leker och sen bege mig mot stan. härligt sickan.
puss och kram

ps. ni förstår inte hur glad man bli när man kommer hem och inser att folk har saknat en. så himla underbart! fred och kärlek till er (i passande peace&love-anda)!!

Kommentarer
Postat av: Adam

Fan va skönt ni ser ut att ha haft det :)

2009-06-25 @ 23:37:13
URL: http://latchforlife.blogspot.com
Postat av: Melina

Vad nice! Älskar att läsa om det här, låter helt jävla underbart! Saknar dig som en bäver! pussisssss

2009-06-27 @ 16:52:18
URL: http://melle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0