if you got no money, you got no fame

hehehehejeee!
hoppas allt är bre med er. med mig är dt prima förstår ni. ferren hos melle ikväll är inställd pga sjuka vilket är synd med tanke på att jag hade velat träffa alla tjejerna igen. men inte behövde jag vara ledsen länge. loggade in på fb och hittade där en liten inbjudan som räddade min kväll. ska bli askul att träffa alla de där människorna igen också. träffar dem väldigt sällan. vet iofs inte exakt vilka som kmr vara där men jag har mina aningar. en hel del nytt folk tror jag dt blir också vilket alltid är nice.

kom förresten hem vid kvart i sju imorse och var helt död. yesman, eden lake och zack and miri, making a porno var de filmer som bjöds på under natten. hela tillställningen var helt okej men dt är nog ingenting jag kmr göra om. men jag är ändå glad att jag har varit med om dt haha
de stackarna som satt på rojal fick gå hem vid 5, efter att ha sett den första filmen och sen suttit och väntat ett par timmar pga av strul med bio-utrustningen. petra som skulle sova hos mig fick ta en taxi till mi casa och sen ringa och väcka mamma så hon kunde öppna. men ingen skada skedd så att säga, klart tjejen måste få komma in i värmen :) hon måste varit riktigt trött också förresten, eftersom hon inte vaknade när jag ramlade in ett par timmar senare.

och nu ni, nu ska jag strax hoppa in i duschen (när mamma är klar där inne) och sen fixa mig lite. ska trippa hem till fredriken med första anhalt västertorg för att köpa cola. blir rome&coke för vår del. wiho, hoppas dt blir godare än sist. annars är dt bara att take the high road och hålla för näsan och svälja fort. wopidopido.
jaja, ska checka läget på fb nu och sen försöka avsluta lite msnkonversationer så jag kmr iväg ngngång dt här året :)

kram och puss!


Kommentarer
Postat av: petra

rome and coke måste vara bland de vidrigaste som finns

2008-12-13 @ 18:33:51
URL: http://hallonegott.blogg.se/
Postat av: Moa

Mallanballan I´m still sick, även om de är bättre så har ajg lovat mig själv att inte gå ut ur huset den här helgen, ska ajg kunna shaka på en kryssning om tre dagar så måste jag ju lugna ner mig lite...hehe. Men så du vet så får vi ses nästa helg när du kommer hem! Pussy

2008-12-14 @ 11:54:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0