in the sky so high

till er alla
från malle the man

en fet godnattpuss


suck my dick

vad är det där yo.se egentligen?



kaos

hej på er och god morgon :)
sitter och pillar lite i photoshop och softar med grabbarna. alla är relativt sega så kommer bli en lugn dag (varför känns det som att jag skriver att det ska bli en lugn dag varje dag?). det blev väldigt jobbigt igår, ville gå och sussa vid tio för jag kände mig riktigt hängig. men det var bara att hålla skenet uppe tills de andra skulle dra ut på krogen vid halv 1. då kröp jag och christoffer ner i sängen och åt chips och kollade på how i met your mother, jag somnade efter 20 minuter.
om nån timme kommer niklas hit igen och då ska vi åka och handla. ikväll blir det tacos och så ska vi baka kladdkaka tror jag. och så tror jag att vi ska kolla inceptions ikväll också, jag och christoffer såg den på bio i somras och den var riktigt bra.

ye ye wow wow
puss


go cheerleading


minns varje ord, varje rad jag skrivit

hallå,
herregud hur ska det är gå? hur ska jag orka med mig själv. ska alldeles strax hoppa in i duschen och sen ska jag och korven åka till hans farsas lägenhet och plocka upp lite räkningar och sånt (vet inte om jag talat om det eller inte men joachim är i colombia nu, det är därför vi ska plocka upp hans post) och sen är det bara att göra sig iordning. ikväll har vi (läs viktor) halloweenfest här hemma. kommer bli kul att träffa lite tjejer faktiskt haha synd att man inte är på sitt bästa partyhumör. kan iofs bara låta snoret hänga ut genom näsan ikväll och ha nån form av utklädnad färdig. haha usch.

nej ska duscha nu så jag får nått gjort.
puss

you lift me up

hej snuttisar.

har faktiskt mått helt okej idag, höll inte på att dö under den lilla trippen ner på stan vid lunchtid och har till och med orkat vika tvätt. för att inte tala om att jag orkat hålla humöret uppe och umgås med alla som är här ända fram tills nu.. för nu däremot är det way down. sämre än igår tror jag till och med. är supertäppt i näsan så jag kan inte andas om jag inte gapar mitt allra största och känner mig ruskigt risig i huvudet. kände när vi satt där uppe att jag tyckte det var ansträngande att bara sitta där med dem i soffan.

har videosamtalat med mamma idag också, jättemysigt! synd att vi inte hade ljud och bild fungerande åt alla håll och kanter, men det fixar vi till nästa gång. tänk vad dagens teknik underlättar egentligen, vad den ger möjligheter. tänk om vi fortfarande var på den nivån att vi skulle skicka snail-mail till varandra, sick. nu kan jag höra era röster och till och med se er live, rakt upp och ner från min lilla platta dator utan en enda liten sladd eller någonting!
magi, det är ta mig fan vad det är!

säger god natt med det.
på torsdag kommer petra, åh längtar så mycket!

gorgeous


once in a lifetime

halloj.
idag har jag knappt lämnat sängen. i princip bara en gång och det var för att förflytta mig till soffan för att kolla två timmar sex and the city med alex och viktor. nu ligger jag här igen. snorar loss och söker jobb. det är också det enda vettiga jag har gjort på hela dagen. har inte ens borstat tänderna vilket jag ångrar nu eftersom min mun smakar anus.

nu ska jag pallra mig upp och göra iordning en till kopp te innan jag återvänder till sängen. ska kolla lite oc och vänta på att christoffer kommer hem från jobbet.


hur har ni haft det idag?
puss

let me take a crack at it

haj.
sitter i sängen och väntar på två mail och är alldeles snurrig i huvudet. har varit hängig de senaste två dagarna, kan inte ens böja mig ner för att ta upp något utan att nästan ramla ihop i en hög på golvet av blodtrycksfall. inatt har jag sovit dåligt också, har vaknat flera gången pga ont i halsen. det är nu ni ska tycka synd om mig.
funderar på att hoppa över föreläsningen som jag annars borde börja göra mig iordning för. har gått runt i mjukisar, raggisar och christoffers tröja de senaste dagarna för att jag inte orkat nått annat.

igår efter middagen piggnade jag i alla fall till tillräckligt mycket för att orka åka till christoffers moster för att hämta en frys som vi fått av hennes polare. kommer bli skönt att slippa åka och handla varannan dag för att vi fick plats med max tre saker i den frysen vi hade innan.
gud vilket babbel alltså. får ont i huvudet av att se texten. lycka till tre timmars föreläsning. tror nog att jag hoppar över den ändå, varför bryta mitt raggsocksmönster när det fungerat så bra hittills. ska istället poppa en ibumetin om jag har några kvar och sen kolla klart på filmen zodiac som jag somnade ifrån igår.


saknar er!
love

holes in my dreams

sicken duktig housewife jag har varit idag alltså, helt sjukt. dammat, damsugit, bytt sängkläder, tvättat två tvättar och lagat korvstroganoff. för första gången. och ni kan ju tänka er att jag även låg på den nivån att det var första gången jag ens fräste lök så wooohooo, det vart riktigt gott! blev till och med godkänd av matvraken jag bor med :):)
nu sitter jag bara och väntar på att christoffer ska komma hem så jag får pussas lite. spelar ingen roll hur trött han är efter en så här lång jobbdag. han får ta en dusch och käka min fina korvstroganoff-matlåda som jag gjort iordning men sen är han all mine, och det hoppas jag att han är beredd på.

bokat hotell till de fyra första nätterna i thailand har jag gjort idag också. så nu ska jag och josefine bo på baan purr (bananporr) och rocka loss med thaiarna.
har räknat ut att det är 19 dagar kvar till inflyttningsfesten (finbesök!!), 44 dagar tills vi åker till thailand, 63 dagar till min 20årsdag och enbart 67 dagar kvar av 2010.

sug på den du

everytime i see you

god morgon!

har legat kvar i sängen och spanat runt på olika hotell i krabi sen klockan ringde kl 10. vi vill ha något bokat de första nätterna så vi inte behöver springa runt med resväskan och leta när vi kommer fram.
nu har det börjat kurra ordentligt i magen dock så ska sticka upp och kika vad vi har i kylskåpet. christoffer jobbar idag så jag ska vara duktig och städa lite och bädda om sängen med vårt nya lakan. sen ska jag och alex ha sex and the city-maraton idag också :):)

nej magen skriker efter mat nu, vi hörs!

let's might just do it

tjenis penis.
blev en slapp förmiddag och sen en tripp till ikea med christoffer och viktor. blev ett par femkronorskorvar till middag också innan vi åkte tillbaka in till stan. vi hann med ett stopp på icamaxi också för att handla lite fiskpinnar och sånt innan vi nu har snubblat in genom dörren konkandes på bord och påslakan. har också skruvat ihop det lilla sidobordet så det vart prima skinka där uppe i vardagsrummet nu. bytt glödlampor och lite sånt har vi gjort också så vi har varit riktigt händiga.

nu ska jag försöka kirra en gillaknapp här på bloggen så ni enklare kan visa hur mycket ni gillar mina inlägg. 'cause i know you do ni är bara alldeles för jävla lata för att skriva en kommentar :)


ps. jag vet att jag har lovat er en presentation av grabbarna, och den är på väg så håll ut!


ps2. gillaknappen funkar, så knock yourself out!

mah'fakkas

hej på er. är lagom trött i ärthjärnan nu efter att ha skrivit prov hela dagen. men det gick ändå rätt bra och jag hann klart alla delarna utan att vara överdrivet stressad. har försökt räkna ut vad jag fick också och är fan nöjd! får se om en månad sen om jag räknade rätt haha

nu har madeleine precis åkt också, vi hängde på donken på lunchen och sen efter provet hängde vi lite till. kollade lite oc och mös och sånt. ska väl gå upp och försöka få i mig något att äta till middag snart också. verkar som att grabbarna vill kröka ikväll men jag tror att jag ska joina fredrikas juno-kväll på avstånd istället. hon i karlsborg och jag i göteborg, hon med oreos eller apelsinchocklad och jag med dumle.

nu groggar de där uppe, bäst att laga lite käk innan de river hela haket så att säga ;)

puss

no worries

känns ju inte så dumt att få vakna upp till den här utsikten under 15 av decembers 31 dagar..
i'm just saying :)

when music hits you, you feel no pain

tjabba.
efter frukost åkte vi och hämtade upp christoffers pappa och hans resväska och begav oss mot flygplatsen. han ska åka till colombia idag och vara där i lite mer än två veckor. så vi har spenderat ett par timmar på flygplatsen med att fika och hålla sällskap tills boardingen satte igång. nu har vi precis kommit hem för att nästan bara vända i dörren, alldeles strax ska jag och larven åka och handla. känns nästan som att vi spenderar mer tid på ica maxi än här hemma haha

i helgen blir det nog extremlugnt, högskoleprovet på lördag och om jag har tur så hinner madeleine träffas en stund någon av dagarna.




mmmmm vill ha, vill ha, vill ha, vill ha, pretty please jultomten!

spotlights don't do you justice baby

god morgon snyggon, vad gör ni?

sitter här med böckerna framför mig och ska precis börja plugga lite medan akon skönsjunger ur mina högtalare. i eftermiddag har jag föreläsning och innan dess är planen bara att plocka ur diskmaskinen och sminka mig. blir lugnt idag med andra ord, men det är skönt det också. klockan ringde vid 10 imorse och sen dess har vi myst och ätit frukost i lugn och ro, ni vet sånt där som är så ovärderligt :)

en annan sak som är ovärderlig är att kunna läsa och skriva. sjukt att 96 miljoner tjejer över 15 inte kan det. och ännu mer sjukt är det att 28 000 tjejer under 18 blir bortgifta varje dag... otroligt obehagligt att det fortfarande är så, när vi trots allt lever på 2000talet.


wildchild

tjabba, så var det söndag igen då och imorgon är det ny vecka.

idag har jag sökt lite jobb och käkat pizza. när viktor kommer ut ur duschen ska vi åka och handla mat också för det börjar sina bland proteinerna. ikväll tror jag det blir tacos (söndagstradition), den här gången med kyckling. mmm längtar till guccan (och efter sanna).

igår var det lite folk här på förkrök, hade knappt träffat en enda av dem som var här. inte en enda med punani heller men det får väl duga numera, man börjar ju bli härdad av testosteronet om man säger så. det funkar ganska bra för mig det här med att rocka förkröken förresten, skippa utgången och gå direkt på fyllekäket och sen krypa ner under täcket för lite bus med christoffer. har man inga pengar att bränna i onödan så är det bara att gilla läget :) tur att christoffer är gratis hohohoooooo


här kommer lite bilder från veckan, var ju ändå ett tag sen jag skrev nu.


pluggeri, neurulation

larvens nördbrillor

snygga naglar

we've all felt lost

yoho.
känner mig så jäkla trött numera. tror att det är en blandning av höstdeppighet, brist på att daglingen ha flera timmar långa aktiviteter såsom jobb eller dylikt (vilket också resulterar i en non-existing inkomst, vilket är ganska stressande) samt ostimulerat vänhäng. tror ni att jag kan ha listat ut varför jag känner mig nere?

kom precis hem från icamaxi där vi har handlat käk, fyllt på skafferi och kylskåp lite. antar att vi ska käka snart också men jag tänkte kolla klart på ett oc-avsnitt innan vi börjar laga.

puss

say your faith is shaken

tjosan.
sitter och kollar lite på flygstolspriser :) ska alldeles strax kila iväg på en promenix i det här superfina vädret med min man. blå himmel så långt ögat kan nå och helt vindstilla.
hur har ni det på östkusten?
saknar er!

you are my little bit of hope

idag har min mormor varit ensam i ett år. i 365 dagar.
det känns som att hon har blivit hundra år äldre under den tiden.


jag saknar dig!

'til my heart stops



hej på er. god morgon tänkte jag säga först men insåg att klockan faktiskt snart är tre. och jag har faktiskt varit uppe sen halv 12 eller så.
här började vi allihopa dagen med att käka lasagne framför en film och nu chillar vi bara. tror faktiskt att vi ska unna oss kebab eller pizza till middag sen. chirre ska i alla fall införskaffas, nästan det bästa med en fylla nu för tiden. bakiskäket och bakismyset :)

gårdagen var jättetrevlig. helt sjukt skönt att kunna umgås lite med tjejer. kom på mig själv med att tycka det var extremt underhållande att höra om nagelförlängningar och löshår och vart alla har köpt sina armband osv. blir ju inte mycket sånt snack i det här kollektivet om man säger så.. när de andra skulle dra ut så drog jag och christoffer hem, kom hem vid halv tre ungefär. tacka gudarna för resorb, annars hade jag inte mått bra idag!


waka waka

hallå där. nu har vi precis slängt i oss lite köttfärssås med spagetti och blivit bjudna på förfest. så har gjort en mysig grogg till mig och killarna och om en kvart ska vi åka. blir nog inte så sent för min del i vilket fall eftersom jag inte kommer följa med hela gänget ut sen. har ni tur så blir det väl en ny videoblogg när jag kommer hem istället haha jossan trodde att botet på min stelhet i förra videobloggen skulle vara just alkohol så, varför inte testa?

hoppas ni har kul ikväll vad ni än ska göra.
extra många pussar till sanna!

love


hope you've got nine lives

tjenis.
här har vi precis käkat riktigt exklusiv lunch, blodpudding. det är så fint väder att man nog måste gå ut och hitta på något, bara sätta sig med solen i ansiktet om inte annat.

igår bakade jag och christoffer, han gjorde maränger och jag gjorde kladdkaka. det + att vi köpt snabbkaffe sist vi handlade resulterade i riktig fredagsfika igåreftermiddag. vid middagstid kom niklas hit och vi började laga lite mat, kyckling med pommes och guacamole. mm guacamole alltså, finns fan inget bättre. jag har suttit och dippat morötter i det som blev kvar nu efter lunch. supergott!

nu ringer jossan. puss

v


you can watch me on your videophone


if you fuck around i will make you, break you

tjolavippen. gud vilken fin morgon jag har haft. vaknar som vanligt av alarmet kl 10 och är påväg upp när någon sliter ner mig i sängen igen. säger nej nu ligger du kvar här och kramas i fem minuter innan vi går upp och gör frukost. okej tänker jag som har lite svårt att motstå christoffers varma hud. så jag kryper ner bredvid honom igen och efter en stund märker jag hur han ligger och tittar på mig. så viskar han hur kan jag förtjäna en så fin tjej som dig? finns inget bättre än att få vakna så här! sen åt vi frukost och skrev en matlista och nu står han i duschen. när han är klar ska vi åka och storhandla :)

idag ska vi baka också wiho pax att slicka skålen!


fuck you

tjuhu, hur är läget. nu är jag färdigfixad inför 70årskalas. om ungefär 40 min ska vi åka härifrån och först hämta upp deras pappa och sedan köpa blommor innan vi åker mot kungsbacka.

lockat håret och allt har man gjort. och försökt måla naglarna, vilket blev en stor besvikelse då mitt vita nagellack är segt som snor. funderar på att ta bort skiten och måla med nån annan färg. vi får se.. puss så länge


when you smile the whole world stops and stares for awhile

tjoho, nu har jag varit ute på en liten runda. det gick inte riktigt lika bra som sist men det är väl så det brukar vara efter ett uppehåll. lyckades i alla fall palla två små äpplen på mitt nya favvoträd på vägen hem så de har jag hackat upp och ska äta efter min grönsaks-skål haha

efter att ha intagit min energikick ska jag duscha och sen fixa en liten grej. förhoppningsvis har väl viktor och alex kommit tillbaka då så vi kan åka och handla och sen baka innan det är dags att påbörja matlagningen, hämta christoffer och käka middag.

promise me that you stay real, just like you are

vid 6 gick christoffer upp för att åka och jobba, jag var inte avundsjuk. när jag gick upp vid 10 käkade jag frukost framför ett avsnitt oc och efter det satte jag igång med pluggerierna. sitter fortfarande och kollar igenom powerpoints och antecknar och lite sånt. kommer missa lektionen imorgon för jag ska hem till christoffers farmor som fyller 70 år. spännande att träffa så många nya släktingar. joachim skojar om att jag kommer bli förhörd angående mina avsikter med christoffer haha

idag fyller viktor 21 också, inte illa pinkat. när han kommer hem i eftermiddag så tänkte jag ta med honom till affären så han får välja vad han vill ha till middag. sen ska vi plocka upp lite bak-grejer också så vi kan baka något gott och fira ordentligt :)


när jag är färdig med den här powerpointen ska jag sticka ut och springa lite. ni ser hur duktig jag är. ser mest fram emot min grönsaks-skål efteråt, i'm adding avokado idag!

puss

'cause baby you don't have to change

halloj. för ett tag sen agerade jag riktig hemmafru och lagade matlåda åt min man, sen skjutsade jag honom till jobbet. på vägen hem gjorde jag lite ärenden, bla hämtade jag ut ett paket. men vad som var i det paketet är hemligstämplat hehe.
sitter och lyssnar på lite gamla jennifer lopez-låtar och funderar på om jag ska plugga eller om jag ska söka jobb. tror det blir det sistnämnda, till en början i alla fall.

later, ye

smile with the sad

yoho, blir kort den här gången också. tänkte bara fråga vad ni tycker om den nya headern? tror inte den blir långvarig om jag ska vara ärlig, men jag fick nyss photoshop att fungera igen så ville mest pilla lite.. får se när jag orkar fixa nått roligare :)

puss och sov gott mina fina!

words of wisdom

om 20 minuter ska vi ta bussen ner till avenyn. kommer bli så gott att jag mår lite illa nu, men det har nog att göra med bullen i ugnen så att säga haha

vi ses lovers!


run this town

halloj, nu ska jag fatta mig kort här för jag måste hoppa in i duschen. ikväll blir det middag på hard rock café, mmmm kurrar i magen!

a monkey needs to dance and so do you

hej på er. nu är jag hemma igen efter några timmar i nordstan med fredrika. blev lunch på ett kinesställe som tyvärr inte på långa vägar får lika fina betyg som dragon palace i uppsala men som ändå fick duga. nipples stora som hela jävla hus fick man dock till sin kyckling så det var ju pluspoäng........
hur som helst så kan man väl säga att det är sånt här jag saknar här i göteborg. att lite spontant kunna ses över en lunch eller så, det är ju svårt när de flesta man känner är 45 mil bort. måste garanterat skaffa mig några kompisar på den här sidan av landet också annars kommer jag gå under!

nu ska jag sticka upp och hjälpa till att laga korvstroganoff, later dudes <3

and they smell just like you do

tjolahopp.



sitter och väntar på att nagellacket ska torka så ska jag åka ner på stan sen. ska möta upp fredrika för lite lunch och kik i affärer :) himla kul att hon är around så man har nån att umgås med här haha
ikväll blir det falukorv och del två av milleniumtrilogin!

kyss!

work it out


kul att man ser att jag har hela käften full av grönsaker..? för inte ser jag bara totalmongo ut!


tjenis. sitter här nu och käkar en skål innehållandes morot, tomat och majs. himla gott och behövligt ett ett träningspass. yep you heard me, träningspass! började med att springa 3 km här runt i krokarna och sen träna lite styrka inne i styrketräningsrummet vi har här i huset. sen blev det dusch och nu sitter jag här med min energi-skål :)

råkade förresten spilla vatten på tangentbordet eftersom min kropp skrek efter vatten bara av att jag skrev om träning haha kommer nog bli ett problem att komma upp ur sängen imorgonbitti.

puss!

knocking on heavens door to biggie smalls and tupac

hej på er. då sitter man ännu en gång och väntar på tetris. idag har vi sagt kl 1, då hinner hon tydligen äta lunch med david först så det får väl duga ;) idag ska jag plugga, ta igen det som jag inte gjorde igår. och sen ska jag nog kolla upp allt som har med jobb att göra. har kommit på att om jag sliter asset av mig nu under oktober så kommer lönen in i november vilket blir alldeles lagom perfekt till en potentiell thailandsresa i vinter igen :) det enda som jobbar emot mig är just avsaknaden av ett jobb, men det ska vi snart fixa ska ni se. finns inget annat alternativ.

i helgen ska vi kolla på millenium-trilogin, hela familjen :) men först måste vi nog åka och handla, vi har nämligen slut på frukost och så behöver man ju faktiskt bunkra upp med chirre och cola om man ska ha film-maraton.


men först, pluggeri pluggera. hejs!

RSS 2.0